Άφησε με να έρθω στα μικρά παιδιά!

Πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας αμφισβητούν το ότι θα πρέπει να περιμένουμε την άμεση επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο Βασιλεύς των Βασιλέων, ο μόνος γιος του Θεού, ο οποίος επιστρέφει σύντομα σε χίλια χρόνια της βασιλείας του στη Γη, μέχρι το τέλος του κόσμου.

Φαίνεται σημαντικό να συνεχιστεί και να εμβαθύνει σε αυτό το έγγραφο απάντηση έκανα ένα σχόλιο για το άρθρο: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Ιησού Χριστού στις 14 Μαΐου ή στις 15 του Σεπτέμβρη 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων

Ο Θεός-πατέρας-παιδί-jesus-και-περιστέρι-copie-1

Υπάρχουν δύο πράγματα βέβαιο ότι κατάλαβα, αναλύοντας τα σημεία και προφητείες των έσχατων καιρών.

Η πρώτη:

Είμαστε πραγματικά πολύ κοντά στην επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ιησούς είπε ότι μόνο ο Θεός Πατέρας γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της επιστροφής.

Δεύτερον:

Εμείς δεν κατανοούν τα σημάδια και προφητείες των έσχατων καιρών ότι κοιτάζοντας το παρελθόν.

 

Αν, όπως νομίζω και έγραψε στο blog που το τέλος του χρόνου άρχισε 14, Μάη του 1948 με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, αυτό είναι επειδή είναι από αυτήν την περίοδο ότι τα σημεία και Βιβλική προφητεία προαναγγέλλοντας πίσω του Ιησού Χριστού άρχισαν να εμφανίζονται με αυξανόμενη συχνότητα και δύναμη.

 

Ομοίως, είναι από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2008, με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Wall Street, που έχουν δει την ανάπτυξη παγκόσμιων καταστροφή, καταστροφές outsized, συγκρούσεις και πολέμους σε όλο τον κόσμο, η σφαγή των χριστιανών, καταστροφή των εκκλησιών και του τελευταίου πολέμου των έσχατων καιρών ξεκινά στη Συρία Μάρτη του 2012, με την άφιξη των ενισχύσεων από το εξωτερικό ισλαμιστές εξτρεμιστές που ενώνει τις τάξεις εκσφενδονιστεί.

 

Αυτό είναι ένας πόλεμος που θα διαρκέσει 42 μήνες και ότι ο Ιησούς Χριστός θα σταματήσει την επιστροφή του (θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από αυτήν Μαρτίου 2012 γεγονότα στη Συρία ήταν μια εσωτερική σύγκρουση)

 

Από το 2008 έχουμε δει μια πολύ σημαντική αύξηση της ισχύος και της συχνότητας όλων των βιβλικών πόνο προφήτευσε. Αυτά είναι γεγονότα.

 

Έτσι ο Θεός από τη λέξη του Ιησού Χριστού δεν μας λέει εκ των προτέρων την ημέρα ή την ώρα, αλλά μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε την κατανόηση των επιτεύγματα σημάδια και προφητείες.

 

Έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε και να δείτε ότι επτά χρόνια από το Σεπτέμβριο του 2008 Σεπτέμβριος 2015 (δύο φορές τρεις και μισή).

 

Το πρώτο τρεις και μισή ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο, αλλά το δεύτερο μισό είναι πολύ πιο δύσκολη. Αυτά είναι συγκεκριμένα γεγονότα που προφήτεψε στην Αγία Γραφή.

 

Και η χρονιά δεν έχει τελειώσει!

 

Θεωρούμε ότι η παγκόσμια σύγκρουση ξεκίνησε στη Συρία, που γίνεται όλο και ισχυρότερη κάθε μέρα ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν μιλούν πολύ κατά το χρόνο του πολέμου του Κόλπου.

 

Όλα τα σημεία και βιβλικές προφητείες για την επιστροφή του Ιησού Χριστού γίνεται. Λείπουν μόνο τα γεγονότα που έχουν άμεση σχέση με την επιστροφή του.

 

1. Αφαίρεση της εκκλησίας.

2. Η ημέρα της οργής του Θεού.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η απομάκρυνση της εκκλησίας μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, είμαι βέβαιος ότι ο Θεός θα περιμένουν την τελευταία στιγμή, έτσι ώστε η πλειοψηφία μπορεί να σωθεί.

 

Καθώς η ημέρα της οργής του Θεού, είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβεί λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Σημειώστε ότι ορισμένες μη-βιβλικές προφητείες μιλούν για τρεις ημέρες σκότους.

 

Θα ήταν τρεις ημέρες πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Όσο για την απαγωγή, θα έπρεπε να συμβεί την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Αν έχω δίκιο, και η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού λαμβάνει χώρα μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ειλικρινά ελπίζω από τα βάθη της ψυχής μου, τότε οι μέρες του Σεπτεμβρίου 2015 θα πρέπει να προηγείται είναι ο πιο συγκεκριμένα της ανθρώπινης ιστορίας.

 

Είπα ότι ο αδελφός μας Claude IGNERSKI «  ΕΔΩ  », έγραψε στα βιβλία του για τους έσχατους καιρούς, που ήθελα να συστήσω την ανάγνωση ότι η αρπαγή της εκκλησίας θα μπορούσε να συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και η επιστροφή του Ιησού Χριστού το 2021 .

 

Μπορεί να έχει δίκιο και εγώ λάθος!

 

Αλλά εμείς συμφωνούμε στο γεγονός ότι το 2015 θα πρέπει να είναι μια πολύ σημαντική χρονιά και σκληρά μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Παρ ‘όλα αυτά, θα ήθελα να επιστήσω την αντανάκλαση του κάθε γεγονός ότι η Αγία Γραφή λέει ότι ο πόνος επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι σαν τον πόνο του τοκετού και έτσι περισσότερο περνάει ο καιρός και ο πόνος είναι απότομη για να φτάσει αφόρητη!

Όλες οι μητέρες θα βεβαιώνουν!

 

Βιώνουμε σήμερα σφαγές μεγάλων χριστιανικών κλίμακες.

 

Το αίμα των αγίων ήδη ρέει ελεύθερα !!!

 

Κοιτάξτε τα τελευταία επτά χρόνια από το 2008 στα βάσανά μας έχουν φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, φανταστείτε επτά ακόμη χρόνια με μια αύξηση σε διαρκή πόνο δύναμη και τότε θα καταλάβετε ότι πρέπει να προσευχόμεθα έντονα για την επιστροφή του Κυρίου μας να γίνει γρήγορα.

 

Σας καλώ να διαβάσετε τα τελευταία άρθρα μου, συμπεριλαμβανομένων: 2015 ΤΟ ερχομό του Ιησού Χριστού βασιλιάς του κόσμου.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Ο Θεός στο άπειρο έλεος του βοηθά και προστατεύει όλους όσους έρχονται σ ‘αυτόν με αγάπη, ταπεινότητα και ειλικρίνεια.

 

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν και ζουν τις ώρες τέλους που βρίσκονται σε κίνδυνο καταστροφή, τον πόνο της ζωής, τη βία, τον πόλεμο, τη φτώχεια, και οι οποίοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τον Θεό.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι ζούμε ατομικές δοκιμασίες της πίστης και την αρχή της οργής του Θεού.

 

Ευχαριστώ τον Θεό για όλα τα γεγονότα ιδιοκτησία του και όλες τις χάρες που μας παρέχει από μας έσωσε από την οργή του.

 

Προσευχήσου και να ζητήσει συγχώρεση του Θεού για όλες τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας και κακές πράξεις μας.

 

Προσευχήσου και για όλους εκείνους που είναι μακριά από τον Θεό και ιδιαίτερα για τις καλές τους μουσουλμάνους, γενναιόδωρη, που δυστυχώς έχουν εξαπατηθεί από το ψεύτικο προφήτη Μωάμεθ!

ψευδοπροφήτης-Illuminati

 

Βλέπουμε όλοι ότι το Ισλάμ είναι ένας παραλογισμός που πρεσβεύει την αγάπη με τα όπλα στο χέρι.

 

Αλίμονο, αυτό που αποκαλούμε «οι καλοί μουσουλμάνοι » που αυτοαποκαλούνται μακριά από ριζοσπάστες ισλαμιστές καταδικάζουν ακόμα στην κόλαση, για τη σκέψη εξυπηρετήσει και να προσεύχονται, να προσεύχονται και ασυνείδητα εξυπηρετούν τον Εωσφόρο.

Ας θυμηθούμε για να καταλάβουμε,

 

Η Βίβλος μας διδάσκει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και στη συνέχεια δημιούργησε άνδρα και της γυναίκας στο πρώτο μέρος γενιά του μικρού αυτού εν τη γενέσει ανθρωπότητα στράφηκε εναντίον του δημιουργού του. (Ο Κάιν σκότωσε τον αδελφό του Άβελ).

 

 

Αργότερα ο Θεός επέλεξε ανάμεσα στους ανθρώπους μια οικογένεια, ο πατέρας του Ενώχ « Μαθουσάλας » του οποίου η καταγωγή γέννησε τον Νώε. Είναι ότι ο Θεός έσωσε το Νώε ανθρωπότητα Κατακλυσμό.Σημειώστε ότι αυτή η ανθρωπότητα που επέζησε από τον Κατακλυσμό μειώθηκε σε οκτώ «απλή οικογένεια του Νώε! »

 

 

Αυτή η οικογένεια του Νώε, επανακατοικηθεί τον κόσμο, τότε ήρθε του « Αβραάμ » απόγονοι των δύο γυναικών που γέννησε τον Ισαάκ και Ισμαήλ.

 

Αυτά τα δύο μισά αδέλφια έγιναν αιώνιοι εχθροί.

 

Ένας, ο Ισαάκ γέννησε τον εβραϊκό λαό έγινε με την πάροδο του χρόνου οι Εβραίοι του Ισραήλ « οι άνθρωποι του Θεού»  από την άλλη, Ισμαήλ, και γέννησε ένα λαό ο Θεός ήθελε πολλά και εφαπλώνω όλα τα εδάφη της Μέσης Ανατολής γύρω από τη Μεσόγειο.

 

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που γέννησε « Μωάμεθ » ο οποίος είπε ότι επισκέφτηκε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που υπαγόρευσε το Κοράνι.

 

Ο Μοχάμεντ, ο οποίος ήταν επικεφαλής πολεμιστής που επιβλήθηκε με πονηριά και να αναγκάσει μια νέα θρησκεία του Ισλάμ.

 

 

Το Ισλάμ είναι «  το όλα σε ένα «  θρησκεία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, το δίκαιο, τη δικαιοσύνη και την κυβέρνηση.

 

Οι φτωχοί μουσουλμάνοι έχουν εξαπατηθεί από αυτή απατεώνας Μωάμεθ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ υπαγόρευσε το Κοράνι.

 

Εκ μέρους του Κορανίου και ο Αλλάχ ακραίους ισλαμιστές καίνε εκκλησίες, σκοτώνουν τους χριστιανούς και να καταστρέψουν τα μουσεία, ενώ οι μουσουλμάνοι λένε gooders εισβάλει τον κόσμο για την επιβολή νόμων και των εθίμων τους.

 

Το Κοράνι είναι ένα αντι-βιβλίο που διαστρεβλώνει και οργανώνει γονίδιο χωρίς την Αγία Γραφή για να καθίσει αρχή του Μωάμεθ πάνω από τους λαούς που κατέκτησε από το λεγόμενο λέξη « Αλλάχ », πονηριά και με τη βία.

 

Η επιλογή ήταν απλή εκείνους που ήθελαν να ζήσουν εγκρίνει το Κοράνι ως ιερό βιβλίο, για άλλους ήταν ο θάνατος.

 

Φυσικά, εκείνοι που επέλεξαν το θάνατο ήταν λιγότεροι εκείνοι που συμφώνησαν να εξυπηρετήσει το Κοράνι και ο Μωάμεθ.

 

Αυτή άνθρωποι απόγονος του Ισμαήλ έγινε σαν Θεός είχε πει, τόσο πολλές όσο και τα αστέρια του ουρανού.

Όμως, νομίζοντας ότι είχε εγκαταλειφθεί από το Θεό του Αβραάμ , πήγε μακριά και δημιουργήθηκε χάρη  στον Μωάμεθ μια νέα θρησκεία της δικής του . Δημιούργησε έτσι διαιωνίζεται το προγονικό ζήλια αναζητούν πάντα καυγάδες με τους απογόνους του Ισαάκ.

 

Μωάμεθ βρει έναν τρόπο για να ενώσει τους ανθρώπους με μια νέα θρησκεία « Το Ισλάμ εκεί. »

 

Αλλά το Ισλάμ είναι ένας παραλογισμός και ο Μωάμεθ είναι ψευδοπροφήτης, ακόμη και αν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη ισχυρίζονται το αντίθετο.

 

Η αλήθεια είναι στη Βίβλο .

 

Στην πρώτη θα μαθαίνουμε ότι ο Θεός ο ίδιος υλοποιείται από μια καιόμενη βάτο μίλησε στον Μωυσή στο πρόσωπο για να ρωτήσω για το λαό του από την Αίγυπτο.

 

Ο εβραϊκός λαός είναι ο λαός του Θεού.  

Είναι αδιαμφισβήτητο!

 

Επίσης, αναμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Μεσσίας των Εβραίων ανακοίνωσε στις γραφές, αλλά οι Εβραίοι στερούνται!

 

 Σταύρωσαν τον Υιό του Θεού!

 

Ο γιος του Θεού, ο Ιησούς Χριστός μέσω της αγάπης πάντως του έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους άνδρες (Εβραίοι και άλλοι) να εισέλθουν στην βασιλεία των ουρανών. Όχι με την αξία τους, αλλά από την αγάπη του!

 

Είναι ο Ιησούς Χριστός που δημιούργησε την Εκκλησία η οποία πρέπει να φέρει σε επαφή όλους εκείνους που επιθυμούν να σωθούν και να φτάσει την αιώνια ζωή στη βασιλεία των ουρανών.

 

Πριν από την επιστροφή κοντά στο Θεό Πατέρα, τον Ιησού Χριστό (Ιωάννης 15: 26)  « Θα σας στείλουμε ένα άλλο Παράκλητο, το Άγιο Πνεύμα » 

 

Το Άγιο Πνεύμα του Θεού έρχεται μετά από κάθε ον που με το βάπτισμα επιλεγεί να αποτελέσει μέρος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

   

Δεν προφήτης του Θεού έχει αναφερθεί στην Αγία Γραφή για να δημιουργήσει μια θρησκεία.

 

Ο ρόλος του προφήτη του Θεού δεν είναι να επιτευχθεί, αλλά να ανακοινώσει, και ο Μωάμεθ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά εξετελέσθη!    

 

MOHAMMED μπορεί να μην είναι ΠΡΟΦΗΤΗΣ !!!

 

Οι μόνες δύο θρησκείες του Θεού είναι οι ιουδαϊκή και τη χριστιανική θρησκεία.

Και οι δύο θρησκείες έχουν δημιουργηθεί από τον Θεό για το πρώτο και μόνο ο γιος του Ιησού Χριστού στη δεύτερη!

 

Η ψεύτικη Προφήτη Μωάμεθ επέστησε ότι ενδιαφέρονται για την Αγία Γραφή και να αλλάξει ό, τι δεν ήταν βολικό για το παράδειγμα του Ιησού Χριστού, ο οποίος ήταν αναγνωρίζει ως προφήτη και όχι ο γιος του Θεού!

 

Θυμηθείτε, επίσης, ότι στο Δανιήλ 9 στίχο 26 αναφέρεται:  Και μετά εξήκοντα δύο εβδομάδων Μεσσίας να αποκοπεί, και δεν θα υπάρξει διάδοχος. Οι άνθρωποι του πρίγκιπα που θα έρθει θα καταστρέψουν την πόλη και το ιερό? και τέλος θα έρθει όπως μια πλημμύρα? συνελήφθη ότι η καταστροφή θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του πολέμου. 

 

Ο Ιησούς ήταν πράγματι ο Μεσσίας αναμενόμενο, αν και δεν έγινε δεκτό από το λαό του Θεού « οι Εβραίοι »!

  

 Και δεν έχει διάδοχο!

 

Έτσι, ο Μωάμεθ ποτέ δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι θεία αποστολή να δημιουργήσει μια νέα θρησκεία.

 

Υπάρχουν δύο δυνατότητες με το Κοράνι, ή αυτό γράφτηκε από την αρχή από τον Μωάμεθ με ή χωρίς συμπαιγνία ή το Κοράνι ήταν πραγματικά υπαγορεύεται, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, αλλά ο Εωσφόρος κανείς.

 

Η διαφορά μεταξύ της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού και ο Εωσφόρος είναι τεράστια, ακόμη και αν η εντολή περιέχει τα ίδια συστατικά.

Για τον Ιησού Χριστό, 

Δεν υπάρχει κανένας νόμος, χωρίς αγάπη, ούτε αγάπη χωρίς νόμο

Εωσφόρος,

Δεν έχει καμία αγάπη στο πράξης ή της πράξης στην αγάπη

Όπως μπορείτε να δείτε αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα!

 

Οι μουσουλμάνοι είναι τα άτυχα θύματα του ψεύτικου προφήτη Μωάμεθ, όπως είναι επίσης θύματα του Συνδρόμου της Στοκχόλμης.

 

Διαβάστε το άρθρο στο blog:

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ είναι θύματα της Στοκχόλμης ΣΥΝΔΡΟΜΟ

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Θα είναι πολύ δύσκολο να τους εγκαταλείψουν το Ισλάμ για να έρθει στον Ιησού Χριστό. Απλά δείτε τι ενθουσιασμό να πάρει τους μουσουλμάνους, ειδικά τους φονταμενταλιστές όταν επικρίνει το Κοράνι ή Μωάμεθ.

 

Θα υπενθυμίσω σε όλους τους μουσουλμάνους στίχο 14 του κεφαλαίου 19 του Ευαγγελίου του Ματθαίου:

 

Και ο Ιησούς είπε, πάσχουν μικρά παιδιά, και να τους απαγορεύσει όχι, να έρθει σε μένα? για τη βασιλεία των ουρανών ανήκει, όπως αυτές 

 

Έτσι, όταν βλέπουμε μουσουλμανικές παιδιά, τις γυναίκες και τους άνδρες που χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες βόμβες μπορούμε μόνο το γεγονός ότι φανατικοί, αιμοδιψείς ισλαμιστές ανάγκασε κατήχηση από αυτές δυσαρεστημένοι εγκληματίες αυτοκτονίες που οδηγούν κατ ‘ευθείαν στην κόλαση!

 

Σε όλους τους μουσουλμάνους μόνο που μπορώ να πω, έρχονται πολλά στον Ιησού Χριστό, αν θέλουν να σωθούν. Αυτή η ύπαρξη πλησιάζει στο τέλος και ο Ιησούς Χριστός φτάνει σε σας.

 

Αδράξτε την ULTIMATE ΤΥΧΗ!

 

Σύντομα ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει, οπότε αρχικά θα σώσει από την απαγωγή τους πιστούς της εκκλησίας του, τότε αμέσως μετά την απαγωγή και λίγο πριν την επιστροφή του, η οργή του Θεού θα πέσει με δύναμη και εξουσία πάνω από τη Γη και σε όλη την ανθρωπότητα.

 

Μέχρι εκείνη την ημέρα πίσω στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όπως ήλπιζε από όλους τους Χριστιανούς για δυο χιλιάδες χρόνια, πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε να ζούμε με ταπεινότητα, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια είναι χριστιανός.

 

Πρέπει να συνεχίσουμε να ανταποκριθούν στις ευθύνες μας και άρα να τηρήσει τις μηνιαίες αποπληρωμές όλα τα χρέη μας και της καθημερινής ζωής μας με ειρήνη και αγάπη, βοηθώντας αυτούς που αναζητούν τη βοήθειά μας.

 

Πρέπει να προσευχόμαστε καθημερινά για τον Θεό να μας βοηθήσει, να μας προστατεύουν και να μας κρατήσει ασφαλή από τον πειρασμό.

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι φέτος θα συνεχίσει να είναι δύσκολη, αλλά αυτό είναι πολύ καλά νέα το συντομότερο μεταμορφώσει τις ζωές μας.

 

Ας κρατήσει τη φλόγα της πίστης μας, έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη είναι απόλυτη στον Ιησού Χριστό. Υποσχέθηκε να έρθει και να μας σώσει στο τέλος του χρόνου και θα κρατήσει την υπόσχεσή του.

 

Ισιώστε της ύπαρξης, βάπτισμα, μετάνοια, συγχώρηση, προσευχές, επιλέξτε τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα, είναι αυτό που θα μας επιτρέψει να σωθούν και να είναι μέρος της Εκκλησίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που θα λύσει σύντομα .

 

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα και αυτό είναι ίσως για το μήνα Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015.

 

Όλα τα στοιχεία μου

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Ο Θεός να σας ευλογεί αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου και σας βοηθά στην αναμονή της επιστροφής στη Γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, για να ακολουθήσει το σωστό δρόμο στη ζωή σας και δεν τα παρατούν ποτέ.

Σας καλώ να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο απογοητευτικό για τη γενιά μας.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Ειρήνη, Αγάπη και χαρές στις καρδιές και τα σπίτια με την προσδοκία της ευλογημένη ημέρα της αρπαγής της Εκκλησίας και την επιστροφή στο Όρος των Ελαιών Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, χίλια χρόνια της βασιλείας του μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.