Rrëmbimi I Kisha do të jetë ndoshta në disa muaj!

Ne e dimë nga Bibla se kalimi i një planet në sistemin diellor do të jetë në fund të vitit, kohë e frikshme dhe të shkaktojnë dëme në tokë.

Kjo ndoshta do të jetë ngjarje e njohur në Bibël si « Ditën e zemërimit të Perëndisë »

Çfarëdo emri i kësaj komete apo planetin ndodh;

Cilat janë dëmtimi që ai ka kryer në pasazhet e tij të kaluara;

Ajo që na shqetëson në këtë kohë e në fund të kohës është pra nëse ajo është dielli pritet.

Pasazhi i këtij ylli është ndoshta një që menjëherë paraprin ngazëllim e kishës,

Mateu 24 vargu 29

Link End Time   

Menjëherë pas pikëllimit të atyre ditëve, dielli do të erret dhe hëna nuk do të japë dritën e vet, yjet do të bien nga qielli dhe fuqitë e qiejve do të tronditen.

Ne e kuptojmë në fillim të ajetit me fjalët  »  pas këtyre ditëve të vështirë « , për çfarëdo dielli pritej, disa gjëra duhet të ndodhin para miratimit të tij.

Ajo është në ajetet 15 dhe 28 ne kemi përgjigje.

Kjo është arsyeja pse kur ju të shihni neverinë e shkatërrimit, tëparathënë nga profeti Daniel, e cila qëndron në vendin e shenjtë , kush lexon kini kujdes! –

Atëherë ata që janë në Jude, të ikin në male;

Le atë që nuk është mbi taracën e shtëpisë zbresë për të marrë atë që është në shtëpinë e tij;

dhe ai që është në fushën kthehet për të marrë mantelin e tij.

Mjerë gratë që janë shtatzëna dhe ato që mëndin në ato ditë!

Lutuni që ikja juaj të mos ndodhë në dimër, as të shtunën.

Që atëherë ankthi është aq e madhe se nuk ka pasur që prej fillimit të botës deri tani dhe ka kurrë nuk do të jetë.

Dhe nëse u shkurtoheshin ato ditë, asnjë mish nuk do të shpëtonte; por për shkak të të zgjedhurve, ato ditë do të shkurtohen .

Nëse dikush ju thotë, Krishti është këtu, ose lo atje, nuk e besojnë atë.

Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të mashtrojë, nëse është e mundur, edhe të zgjedhurit.

Ja, unë ju paralajmërova.

Pra, nëse dikush do t’ju thotë Ja, është në shkretëtirë, mos shkoni atje: Ja, ai është në dhomë, nuk e besojnë atë.

Sepse, si vetëtima që del nga lindja dhe flashes deri në perëndim, kështu do të jetë edhe në ardhjen e Birit të njeriut.

Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen shqiponjat.(Ringjallja e të vdekurit në Krishtin)

 

Ne konstatojmë se para kalimit të diellit Herald ringjallja e të vdekurit në Krishtin dhe Rrëmbimit të kishës, nuk do të jenë të tilla një fatkeqësi serioze ngjarje që rezultojnë të tilla si atje nuk ka kishte asnjë dhe asnjëherë nuk do të jetë.

Rrjedhje në male dhe ushqyerjes me gji të bëjë më frikë se armët bërthamore mund të përdoret kundër Izraelit!

Por ndërhyrja hyjnore që do të zgjedhin « kishë » janë hequr!

Vargu 31

Ai do t’i dërgojë engjëjt e vet me tinguj të fuqishëm borie, dhe ata do t’i mbledhin të zgjedhurit e tij nga të katër erërat, nga një skaj i qiellit te tjetri.

Pra, nëse ISON kometë rezulton të jetë ylli shenjë paralajmëruese e heqjes së kishës ne do të dimë shumë shpejt si ajo kalon pranë tokës është shpallur në disa muaj!

Pasazhi i ISON kometë është planifikuar për periudhën tetor 2013 deri në mesin janar 2014

Do të shpërthejnë apo të shkrihet? Ajo do të rrëzimit në diell?

Ne do të gjeni disa ditë pasi 28 nëntor 2013, kur ajo duhet të rishfaqen pasi ka qenë rreth e rrotull Diellit.

Ajo duhet të vijë përsëri tek ne për të kaluar, 26 dhjetor 2013 për 63 milionë km nga Toka.

Burim

http://blog.slate.fr/globule-et-telescope/2013/01/01/2013-sera-illuminee-par-le-passage-de-la-comete-ison/

Muajt ​​e ardhshëm ka të ngjarë të jetë shumë e rëndësishme për të gjithë njerëzimin!

Pa pohuar, pa ndonjë profecie, unë ftoj të gjithë vëllezërit dhe motrat në Krishtin për t’u lutur.

Mbeten në kungim të vazhdueshëm me Perëndinë përmes lutjes,

Mos gjykoni që të mos merren parasysh, duke përfshirë edhe deklaratat e fundit nga François Papa tonë!

Mbeten të përulur

Ngritja kokat tona,

Le të jetë krenar dhe të denjë për të qenë të krishterë në këtë kohë të fund.

Zoti ynë është afër, madje te dera!

Forcojë besimin tonë!

Lajm i mirë

« Jezu Krishti po vjen së shpejti »

Shpresa e Rrëmbimit në Ajër të kishës në disa muaj, duhet të na nxisë për të mbushur me vaj për të mbajtur flakën e besimit tonë!

Kjo ndoshta është një shpresë e kotë që të jetë, por ne duhet të kuptojmë se largimi është afër dhe se çdo shenjë duhet të merren parasysh.

Ne nuk mund të injorojë ndonjë shenjë!

Jezusi na ftoi për të shikuar, prandaj sigurohuni që mallrat e mi të dashur Vëllezër dhe motra!

Për ata që nuk janë të pagëzuar, është koha për të ardhur tek Krishti, me anë të pagëzimit!

Shpjegoj jetët tona dhe të lutemi që Perëndia do të na çlirojë nga tundimi e keqja dhe na i fal mëkatet tona!

Bëni paqe me të gjitha grindjet tona!

Falin atyre që mëkaton kundër nesh, në mënyrë që Perëndia të mund të na i falë gabimet tona.

Pastrojmë shpirtrat tanë, zemrat tona dhe jetën tonë!

Paqja, dashuria dhe gëzimi në zemrat dhe në lobeve pritur për ngazëllim e kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve për të tjera

Ps

Një sqarim i një rëndësie të madhe!

Nën asnjë rrethanë nuk do fundi i botës me kalimin e këtij ISON kometë!

Toka nuk do të shkatërrohet nga kalimi i kometës!

Kjo është një siguri!

Mos ki frikë për planetin!

Jezu Krishti duhet të mbretërojë për një mijë vjet para shkatërrimit të saj!

Nga të këqijat Unë ju siguroj se është e rëndësishme që të vijnë tek Krishti për të shpëtuar nga dita e zemërimit të Perëndisë, që na sjell ndoshta kjo ISON kometë!

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :