Jeg er den måde, sandheden og livet, nullen kommer til faderen igennem mig

Resultat af billedsøgning efter "Jeg er vejen SANN OG LIV, NULL FALDER IKKE FADEN VED MIG"

 

 

 

Som jeg allerede har forklaret i mine blogindlæg lever vi den sluttid, der vil ende ubarmhjertigt med Jesu Kristi tilbagevenden til Jorden for hans tusindårige regeringstid.

 

Denne sætning af Jesus Kristus er af sådan kraft og magt, at den ikke giver plads til fortolkning eller anden religion til at gå til Gud.

Vi må derfor spørge os selv, hvorfor paven genkender alle religioner som sande veje til Gud.

Hvilket er Papal kætteri mere.

 

Sluttidsperioden begyndte den 14. maj 1948 med oprettelsen af ​​staten Israel.

 

Kan faktisk 14, 1948 af oprettelsen af ​​en jødisk stat, der har det jødiske folk efter 2000 års udvandring modtaget Guds tilgivelse for afviste og korsfæstede Messias de nægtede at anerkende Jesus af Nazareth  » Jesus Kristus. Men denne tilgivelse af Gud giver dem ikke adgang til himmeriges rige i slutningen af ​​tiden.

Det jødiske folk vil være som mange mennesker tvunget til at vente til slutningen af ​​Jesu Kristi tusindårige regeringsførelse og den anden opstandelse for at håbe at komme ind i himlens rige.

 

Ved slutningen af slutperioden vil kun nogle døde kristne blive opstandet.

 

Og nogle levende kristne « Kirken » vil i et øjeblik blive forandret og vil således overgå fra dødelig liv til evigt liv uden at passere gennem døden blot ved Jesu Kristi Kærlighed.

 

Dette er Jesu Kristi løfte, og ingen kan tvivle på Guds Søns ord, der gav sit liv til at løse os fra vores synder og dermed give os adgang til Guds rige, ikke efter fortjeneste, men ved hans kærlighed.

 

Du vil have bemærket, at jeg har angivet, at kun visse kristne vil være bekymrede over opstandelsen og passagen fra det dødelige liv til evigt liv uden at gå gennem døden.

 

Dem, der vil blive berørt, er de kristne, som har modtaget dåb vand, (kun gyldigt dåb), der har bedt Jesus Kristus til at være deres frelser, som har bedt Gud om tilgivelse for alle de synder, der er begået, og som omvende sig og oprigtigt omvende deres synder.

 

Mere end nogensinde skal alle rette deres liv og følge Jesu Kristi lære (Kærlighed, Tilgivelse og Tro).

 

Ved synet af alle de bibelske advarselstegn på returnering af Herren Jesu Kristi, som finder sted hver dag med styrke og kraft er vi overbeviste om, at denne tilbagevenden er nært forestående.

 

Selvfølgelig er vi den sidste generation før denne retur, vi har sikkerhed siden 1948. Mt. 24.34

En generation er både meget kort og meget lang, men vi er virkelig allerede meget tæt på denne retur.

 

Siden oprettelsen af ​​min blog i 2009 annoncerer jeg, at denne retur kan gribe ind i indeværende år. Det skete naturligvis ikke.

 

Men i år 2018 er meget specielt, fordi tiden for en bibelsk generation er 70 år og 1948 + 70 = 2018.

 

I lyset af styrken, magten, periodiciteten og bredden af ​​alle de bibelske tegn, der er blevet opfyldt og opfyldt i 2018, er vi helt sikkert i slutningen af ​​den bibelske periode i slutningen af ​​tiden. .

 

Det håber, at trumpetfestivalen i 2018 vil se vore Lord Jesus Kristi Ret til at fjerne sin « Kirke ».

 

Så beder til, at vores navne ikke slettes fra livets bog for dem, der ikke har været fjernet « kristne og andre » gå igennem Dag Guds vrede, der vil være en meget vanskelig tid for dem, der ønsker at vende tilbage til Jesus -Christ.

 

Denne periode vil være meget vanskelig, fordi kirken ikke længere vil være til stede på jorden. Det vil være i himlen til at se Lammets bryllup, vil det være den evige pagt for Gud, at Jesus Kristus vil etablere med medlemmerne af hans kirke.

 

Efter fjernelse af Jesu Kristi Kirke verden vil være fuldt og helt leveret til de sataniske kræfter til den fysiske tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget til hans regeringstid 1000 år.

 

Vi ser allerede alle overdrivelser og styrkelsen af ​​islamismens styrke. Forestil dig verden uden alle disse kristne, der vil blive kidnappet, og en islam, som ikke længere vil have en bremse, med stadig mere magtfulde og ødelæggende katastrofer, ødelægger samfund og folk, der vil blive kastet i elendighed og usikkerhed.

 

DETTE VIL VÆRE BREDEN.

 

Ja, det er sikkert, at de, der har tro, og som har bedt Jesus Kristus om at lede deres liv, vil blive frelst, men alle andre vil kende Guds vrede.

 

Husk altid disse ord fra Jesus Kristus

« Jeg er den måde, sandheden og livet, ingen kommer til faderen kun gennem mig. « 

 

Tiden er kommet for at forstå, at vores liv pludselig vil ændre sig drastisk, ligesom larven bliver en sommerfugl, vi vil flytte fra liv til liv evigt liv, og det er meget snart.

Må det være 11. september 2018.

Jeg inviterer dig til at se denne video, der forklarer særpræget i 2018.

 

Du kan se størrelsen af ​​jordskælv ved dette link nedenfor

https://www.emsc-csem.org/#2w

Nylige jordskælv i hele verden (i de sidste 2 uger)

 

Vi ses snart

Victor


%d blogueurs aiment cette page :