27 huhtikuu 2014 – alku Jumalan viha?

kyyhkynen

Rakkaus on viimeinen pakopaikka vapaan maailman vai onko tämä ohjelma ja maksaa!

Tämä lause ei ole minun, mutta valitettavaa, että päätti elämänsä jättäen kirjoitettu seinälle asunnostaan ​​että sana selitykseksi hänen toimistaan.

Teitä, rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa, jotka ovat joutuneet Saatanan ansoja, te, jotka olette kurjuudessa, te jotka asuvat kipua, surua ja epätoivoa, te, jotka kärsivät kehon ja elämääsi julmuuksista sodan, katastrofien ja vainoa, jota tämä elämä on katkera.

 

salama

Älä menetä toivoa, pysyt hyvin valaistu liekki teidän uskonne on varmuus siitä, että hyvin pian ääretön parempia päiviä, ilon ja onnen tullaan antamaan rakkautta ja Jeesuksen Kristuksen veressä.

Teidän palkkanne on suuri voit olla varma, koska se on rakkauden kautta ja pelastaa meidät, että Jeesus Kristus palaa pian.

Kyllä, pian ja hyvin aikaisemmin, Jeesus Kristus palaa maan päälle hallitsemaan ja sitten me kaikki vapautettu pahasta ja kiusaus ja lopulta sitten voimme tietää ja kokea loputonta iloa ja onnea rakkautta ja kunnioitusta Jumalan lakia.

Mutta ennen kauhea päivä

täytyy vielä tapahtua.

Se on varmaa!

.Katastrofi-plus

He ovat jopa huonommat kuin elämme vuodesta 2008!

Älä unohda, että Jeesuksen Kristuksen paluuta on kuin synnytystuskissa.Ja niin päivinä tulee olemaan vaikeampi paluuta Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä.

Näemme päivittäin Kasvavat elämän vaikeuksia, maa, yhteiskunta ja sää.

Doubt ei ole enää huoneeseen. Herramme paluuta Jeesus Kristus on meidän sukupolvemme.

Se on varmaa vaikea uskoa, koska se voi olla, tosiasiat ovat siellä! Kaikki profetiat ovat lähes kaikki täyttyvät!

Joten mitä tehdä ennen kuin tämä räikeä kyvyttömyys taistella näitä pahuutta odottaa kunniakas Jeesuksen Kristuksen paluuta!

No jos ymmärrät, että saatana on Fort ja vain emme ole tarpeeksi suuri voittaa hänet, niin myös ymmärtää, että Jumala rakastaa meitä ja auttaa meitä jokapäiväisessä torjunnassa pahan voimat ja Saatanan kiusaukset .

Pyydä Jumalaa opastamaan ja ohjaamaan elämääsi.

Rukoile ja rukoile uudelleen ja uudelleen joka päivä ja väsymättä

Hyväksy elämä, jonka Jumala on antanut sinulle ja kiittää Jumalaa kaikista vaikeuksista hän tekee elät kanssa vaivaa ja taistelu että Jumala takoo meidät ja tekee meistä vahvoja.

Päivittäin aina kun tunnet tai näet, että asiat voivat mennä pieleen, sinun houkutus on vahva, että toiveesi ovat polttava ja olet aikeissa periksi, joten älä epäröi kysyä, kaikkien vahvuus usko Jumalaan auttaa sinua. Ja se!

Niin älä unohda kiittää Jumalaa auttamaan sinua taistelevat vastaan ​​itse, toiveesi ja heikkouksia.

Jumala antoi meille vapaan tahdon ja siksi se puuttuu elämäämme, jos pyydämme häntä ottamaan meidät päätöksen, joka joskus on vastoin mitä kaipaamme saastainen.

Mutta hyötyä Jumalan avulla, rakkaus Jeesuksen Kristuksen ja kaiken avun, että Jumala voi antaa meille, meidän on aloitettava alusta.

– Pyydä Jumalaa antamaan anteeksi kaikki syntimme, meidän virheitä, virheistä ja synnit.

– Hyväksy tulla Jumalalle Jeesuksen Kristuksen hakemalla kaste vedellä, kunnes Jumala lähettää meille Pyhän Hengen ohjata elämäämme.

– Pyydä Jeesus Kristus on meidän henkilökohtainen Vapahtajamme ja hyväksyn meitä seurakunnassaan.

– Suorista elämämme Jumalan avulla, koska yksin emme voi tehdä sitä!

– Auttaa niitä, jotka etsivät apuamme.

– Noudata Jumalan kymmenen käskyn.

– Rakastaa jotka vihaavat meitä ja rukoilla heidän puolestaan.

– Anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan ​​rikkoneet.

Elämme loppusuoralla loppuun aikaa verkossa ja maailma on vainsekaannusta.

On hyvin vaikea löytää oikea tie ja totuus. (Vain sydämesi ja rukous auttavat sinua!)

Humanismi on tullut yleismaailmallinen arvo jopa miehet paavi.

Jumala on laiminlyöty monia miehiä, jotka ovat itsekkäitä ja herjaavat; ajatellut edes mahdollisuus viettää hänen rakkautensa

Pian on sielujen sadonkorjuun enkelit Jeesuksen Kristuksen ja hetkessä kaikki saadaan päätökseen.

Se on liian myöhäistä myöhään ja siellä on huudot itku ja hammasten kiristys.

Muista vertaus vehnä ja luste!

Vertauksessa sadon luste heitetään tuleen. Se on sama, jotka ovat hylänneet Jumalan ja Jeesuksen Kristuksen!

Mutta myös muistaa tämä lainaus Pierre Corneille Le Cid   »  voittaa ilman riskiä on voittaa ilman kunniaa «   taistellessasi pysyä oikealla tiellä Jumala Jeesuksen Kristuksen kautta.

Tee tästä vaivaa ole hyvä Jumala!

On tullut aika herättää meitä pelasta sielumme!

Jeesus Kristus poistaa pian seurakunnalleen osallistua Karitsan häät ja voimme silti olla osa!

Monet meistä, papit, pastorit, saarnaajat eschatologists ja etsiä merkkejä meille lähestyä lähemmäksi mennessä tempauksesta ja Jeesuksen Kristuksen paluuta.

Havainto, viimeisen jakson lopun aika antaa kaikille mahdollisuus valmistautua näitä kauniita, majesteettinen ja ainutlaatuisia tapahtumia historiassa mies.

Oma tutkimus ja analyysi ovat johtaneet minut kohdistaa meidän Herramme ja Kuningas Jeesus Kristus Öljymäellä 14-15 syyskuuta 2015 sieppauksesta hänen kirkkonsa noin 11 marraskuu 2014.

Mutta meidän on tunnustettava, että olen jo pettänyt ja on mahdollista, että olen väärässä taas nämä arvioidut.

Mutta toiset ovat löytäneet muita arvioidut, niille, joiden päivämäärät ovat viimeistään löysin, se tulee aina lopulta aika puhua tuolloin.

Mutta on myös eschatologue Louis ALENCOURT että vakavat tutkimus ja analyysi voidaan tarkastella erittäin todennäköistä poistaminen kirkon tai Jeesuksen Kristuksen paluuta tämän vuoden huhti-syyskuu 2014 .

Joten voin vain rohkaista teitä kaikkia lukemaan blogissaan ja erityisestihänen uusin artikkeli . ja ottaa myös video, jossa hän keskustelee Jeesuksen Kristuksen paluuta.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Meidän täytyy myös ymmärtää, että maapallo on pian ylittämään taivaassa roskia jäljellä vanavedessä komeetta LINEAR.

Tämä voi aiheuttaa meteoriitit maapallolla.

On myös profetia, joka ei ole raamatullinen, mutta se on mielenkiintoista ymmärtää, että selittää korostaa, että olemme myös kärjistyminen poliittinen konflikti Venäjän kanssa Ukrainan ja sen maakunta « Krimin »

Lähitulevaisuudessa paljastaa, että tämä ennustus pitäisi haastaa meidät.

Prophecy Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Minun edellisessä artikkelissa syyllisyytensä-   kohdistan päivämäärä 27 huhtikuu 2014 mennessä juhlaa pääsiäistä ja myös päivämäärä ensimmäisen punaisen kuun tetrad. (Katso minun edellinen artikkeleita)

Tämä päivämäärä todella näyttää olevan erittäin tärkeä ja kehotan teitä kaikkia rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa katsella ja odottaa pian Return Glory Herramme Jeesus Kristus, Jumalan ainokainen Poika.

27 huhtikuu 2014 tuntuu minusta päivämäärä, josta alkaen se alkaa huutaa, itku ja hammasten kiristys, kuin koettelemuksista ovat tärkeitä.

27 huhtikuu 2014 voi olla alku vuorokaudenaika Jumalan viha!

Veillions ja suojella liekki uskoamme. Jeesus Kristus on ovella!

Peace, Love ja ilot sydämissä ja kodeissa odottaa tempauksesta joillekin ja paluuta Jeesuksen Kristuksen Öljymäellä muille.

Rukoilla

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :