Pungkasan minggu sadurunge bali saka YESUS KRISTUS!

11_jesus-bali-basinger-cara

2015 wis mbentuk nganti dadi taun Fatale kanggo perdamaian lan keamanan ing donya.

 

Ukraina tantangan lan perjuangan antarane Amerika Serikat lan Rusia!

 

Afrika wis infested karo fanatics sing rudo pekso, Bèt-Maaka lan matèni kanggo enslave populasi lan netepake Islam lan hukum kayata Sharia parasemeton!

 

Timur Tengah punika keg wêdakakêna ing geni lan getih wis mili bebas!

 

Perang Armageddon misale jek bakal diwiwiti kanthi iki koalisi saka patang puluh negara iki marang tentara Jihadists  »  ing Negara Islam ing Irak lan Levant (EIIL) « 

ob_df7571_enfer

Ing flashover ing!

 

 

Ing article:

 

Bali saka YESUS KRISTUS Mungkin 14 UTAWA 15 September 2015!Jroning riyaya Sakwijineng

 

Aku foresee kanggo 2015 ing dina bebendune Gusti Allah (Iki bakal nambahi jumlahe outsized kabeh calamities sing kita wus wiwit 2008) lan bali saka Gusti Yesus Kristus sasi September.

 

Nanging ing ngarsane saka kekuatan lan kakiyatan saka warta, hourglass wektu misale jek dadi meh kosong.

 

Bali Gusti lan kita King Gusti Yesus Kristus, mulane misale jek caket.

 

Iki bali misale jek dadi caket iku uga malah tumindak taun pungkasan 2014!

 

Iku uga malah kelakon

sadurunge

Wednesday, 15 Oktober, 2014 

Day Hoshaâna Raba

( Jeksa Agung bisa ngetokake amba).

 

Iki dina pangadilan Heavenly Pengadilan Allah asu laut wicara ing  Rosh Hashana . (Link)

 

Source: http://www.calj.net/hoshaanaraba

 

00_15910

Saiki iki wektu kanggo dosa-dosa kita, takon pangapunten Gusti Allah kanggo nyimpen kita jiwo lan kita jeneng ora dibusak forever saka buku gesang.

 

Pengangkatan wong-Gréja utawa bali saka Gusti Yesus Kristus sadurunge pengangkatan wong-gereja, Gusti Allah mung mangerténi apa sing bakal kelakon banget rauh.

 

Saben uwong bisa ndeleng sing prophecies sing teka ing jangkah ngamuk.

 

Kita uga kudu weruh sing bakal terus kanggo nindakake luwih kekuatan lan kakiyatan lan mung sing sing wis katahan iman lan ndedonga marang Gusti Allah kanggo pangapuraning dosa-dosané bakal disimpen.

 

Ing dina pengangkatan wong-pasamuan lan dina teka saka Gusti Yesus Kristus, sing visibly meh ana!

 

Kamulyan kanggo Gusti kita Yésus Kristus wis teka kanggo mbusak kang pasamuan sing ngendi iku, dheweke uga kanggo salawase.

 

Ngenteni bali Gusti kita, Raja lan Master Gusti Yesus Kristus, namung Anaké Gusti Allah sing nerangake bumi kanggo nyimpen kita, sandi ingkang dipun tresnani Ndedonga, ndedonga kanggo kawilujengan kita jiwo lan sing kabeh korban saka Madness iki fanatics murderous« jihadists »  sing abdi setya Lucifer lan nggawe aliran getih kaya banyu apes dipatèni lan laku atrocities awon marang wong-wong mau.

 

Ndedonga uga sing iki barbaric    »   jihadists  » p rennent kalbu lan mratobat monstrosities lan atrocities padha laku.

 

Ndedonga lan matur Gusti kita Yésus Kristus, Sang Roh Suci, ing Rahayu Maria Virgin, kabeh wong mursid, kabeh apik malaekat, malaikat agung lan Gusti Allah moho kuwoso kanggo kabeh katresnan lan kabeh bantuan padha menehi kita saben dina.

 

Gesang kita lan kita destinies ana ing tangan.

 

Yen Gusti Yesus Kristus ora bali taun iki, 2014, banjur awon bakal kelakon karo 2015 dadi logically ngipi elek, sing medeni lan taun World lam!

 

Ora pracaya iku bakal njaluk luwih apik sadurunge bali saka Gusti Yesus Kristus ing bumi, amarga iku « mokal »

 

Aku ngelingake sampeyan sing lah kang kawujud ing jangkah frantic lan akeh lan ngirim terus njembarake nganti bali saka Gusti Yesus Kristus.

bilai-dhuwit

Supaya taun 2015 bakal adoh Samsaya Awon saka 2014!

 

Mesthi aku ora nabi lan aku mbaleni iku pisanan!

 

Nanging, Aku ngumumake sing saben taun wiwit 2009 mengkono bakal Samsaya Awon saka kang ends.

 

Lan wiwit 2009, aku ora salah ing kasunyatan amarga lah kang kawujud padha sing ana ing Kitab Suci, « ing loro saka babaran »

 

Supaya pain lan bakal dadi kuwat lan nyedhaki lan nyedhaki bebarengan nganti Jeksa Agung bisa ngetokake sing wektu saka bali saka Gusti kita Yésus Kristus bakal.

 

 

Aku ngajak panjenengan, sandi ingkang dipun tresnani sadulur ana ing Kristus tapa ing bab iki 5 saka layang First St Paul menyang Tesalonika.

 

1  bab kaping lan mangsa, sampeyan ora perlu, para sadulur, sing ditulis.

 

2  Sampeyan ngerti, cen, dhewe, dina Gusti bakal teka kaya maling ing wayah bengi.

 

 3  Kanggo nalika bakal padha ngomong, Perdamaian lan safety;Banjur dadakan karusakan teka marang wong-wong mau, minangka pegawe loro marang wong wadon ngandhut; lan padha ora bakal uwal. 

 

4  Nanging kowé, para Sadulur, ora ing pepeteng, sing dina ngirim nyusul sampeyan thief. 

 

5  Sampeyan kabeh putra cahya lan anak dina; aku ora kagungane titik wengi, utawa peteng. 

 

6  Mulane supaya kita aja padha turu kaya wong-wong liyané, nanging padha tangia lan siyaga. 

 

7  Kanggo wong kang padha turu ing wayah bengi, lan sing sing njaluk tahap sing tahap ing wayah wengi. 

 

8  Nanging kita dadi kagungane dina, dadi sober, Duwe sijine ing breastplate pracaya lan katresnan lan helem saka pangarep-areping karahayon. 

 

9  Kanggo Allah kita bebendu, nanging supaya olèh karahayon liwat Gusti kita Yésus Kristus, 

 

10  Sapa séda kanggo kita supaya apa kita tangi utawa kita turu, padha urip bareng karo Panjenengané. 

 

11  Duaning kowé siji liyane lan dibangun munggah saben liyane, sampeyan nggawe banget. 

 

12  Lan kita nyuwun kowé, para Sadulur, kanggo nimbang sing pegawe sing antaramu, lan Ketua kowé ana ing Gusti lan kang awèh pepéling sampeyan, 

 

13  Lan wong-wong mau duwe katresnan paling amarga sing karya. Dadi tentrem dhéwé. 

 

14  We dakpituturi kowé, para Sadulur, Pick sing unruly, comfort sing duwe dijupuk jantung, ndhukung banget, lan sabar karo everyone. 

 

15  Waca sing ora ana nerjemahake ala marang piala; nanging tau tindakake sing apik, loro dhéwé, lan kanggo kabeh. 

 

16  Padha bungaha tansah. 

 

17  Aja kendhat anggonmu ndedonga. 

 

18  menehi thanks ing samubarang kabeh; iki iku saka karsane Gusti Allah ana ing Sang Kristus Yésus tumrap kowé. 

 

19  Sampunangja piwal ring Roh. 

 

20  Aja nyepelekake prophecies item.

 

21  Titinen samubarang kabeh; ugemana kang becik. 

 

22  ngedohana sarupaning piala. 

 

23  Muga Gusti Allah nucèkaké sampeyan tanggung piyambak, lan kabeh sing ana ing kowe, ing roh, jiwa lan badanmu kareksa kanthi tanpa cacad ing rawuhe Gusti kita Yesus Kristus ! 

 

24  Sing sapa Telpon sampeyan iku setya-tuhu, lan bakal.  25  Para Sadulur, ndedonga kanggo kita. 

 

26  Salam marang kabeh sedulor karo pangambung suci. 

 

27  Demi Gusti sing layang iki bisa maca kanggo kabeh sadulur suci. 

 

28  Sih-rahmate Gusti kita Yesus Kristus nunggila karo kowé! Amin.

 

Luwih saka tau (yen kita duwe wektu) iku bakal dadi apik kanggo laku isi layang iki saka Rasul Paulus.

 

Ora ana kang mangerténi dina utawa jam saka bali saka Gusti kita Yésus Kristus , nanging Gusti Yésus Kristus wis ngiwa kita akeh clues, pratandha lan prophecies ing Injil kita padha looking kanggo periode kang bali supaya kita mesthekake, tak siap lan nunggu minangka siji tresna wis samesthine.

 

Kabeh pratandha lan prophecies padha diwenehi kanggo kita ing Kitab Suci siji waé, « We nyiapake kanggo bali kita Gusti Yesus Kristus »

 

Iku penting kanggo ngerti sing kanggo disimpen sampeyan kudu teka Yesus Kristus dening banyu baptis, dadi lan tetep asor, tresna lan bantuan liyane, supaya iman, straighten gesang kita lan takon Allah pangapunten kanggo kabeh dosa-dosa kita .

 

Kita kudu ndedonga saben lan takon Yesus Kristus dados Juruwilujeng kita lan supaya kita ditulis ing buku kauripan jeneng.

 

Given kakiyatan lan kemajuan kabeh bukti Kitab Suci, iku cetha sing bali punika saestu caket.

 

Bledosan pratandha iki taun lan koalisi perang nglawan Islam jihadist tentara menehi kita ing pungkasan taun 2014, pangarep-arep nyata sing banget rauh pengangkatan wong-pasamuan lan malah mbok menawa ing wektu sing padha bali saka Gusti kita Yésus Kristus.

 

Ing article:

 

Tanggal kanggo pengangkatan wong Pasamuwan!

 

 

Aku foresee kamungkinan saka Pengangkatane Wong-Gréja watara 12 Oktober, 2014 , nanging apik match tanggal antarane tanggalan (Yahudi lan Gregorian) uga watara 2014 11 November sing bisa gawé pengangkatan wong-Gréja.

 

Waca sandi article  :

 

Tanggal ING Apocalypse lan pengangkatan wong-Gréja di dudohake!

 

Nanging kanthi awal saka perang sing misale jek dadi siji diterangake ing Kitab Suci minangka perang Armageddon, banjur bali fisik saka Gusti Yesus Kristus ing bumi uga kedaden ing sembarang wektu, malah sadurunge 15 Oktober, 2014, dina Hoshaâna Raba ( Jeksa Agung bisa ngetokake amba).

 

Kang cilik aman dakkangeni 2000 taun dening akeh Kristen bisa uga njupuk Panggonan sadurungé bali ing kamulyané Gusti kita.

 

Elinga yen Gusti Yesus Kristus bilih manungsa bakal kaget dening dheweke bali!

 

Matius Pasal 24 ayat 37-38-39

 

37 Nanging dina Nuh, supaya uga bakal rawuhé Putraning Manungsa.

 

38 ing dina sing padha sadurunge banjir padha mangan lan ngombé, omah-omah lan ngomah-omahaké, nganti dina Nuh lumebet ing prau;

 

39 lan padha mung sumurup ora nganti banjir teka lan njupuk wong-wong mau kabeh adoh: mangkono uga teka saka Putraning Manungsa.

 

Kita duwe mangsa iki kesempatan nyata kanggo bali menyang kamulyané Gusti kita Yésus Kristus, banjur mewek metu Gusti Allah kita tresna lan panjalukku pangapunten dosa kita.

 

Ndedonga intensely sandi ingkang dipun tresnani sadulur ing Gusti Yesus Kristus supaya bali wis rampung taun 2014 minangka 2015 katon nggegirisi, elek lan bejat kanggo kabeh djalmo manungso.

 

Kita kudu eling sing ing wektu ing sakedhap saka mripat kabeh bakal mungkasi sak a outage daya!

 

Iki Kasar lan tanpa luwih kabar minangka dumadi saka kabeh pratandha sing kita waca saben dina!

 

Supaya sing wis straightened sing urip lan bakal Gusti Yésus Kristus bakal disimpen!

 

Ayo padha elinga tembung saka Gusti kita Yésus Kristus!

 

« Aku cara bebener lan urip. Ora isa kanggo Rama kajaba liwat kula. « 

 

Sing lali Yesus Kristus lan katresnan kanggo kita, aku ngajak sampeyan kanggo maca utawa re-maca sandi article:

 

Chaos

 

WORLD lam wis kanggo 2015

 

Kabeh sandi item liwat iki link ing ngisor iki:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Yen bali saka Gusti kita Yésus Kristus iki taun 2014, banjur uga dadi artikel punika pungkasan Aku bakal ngirim!

 

 

Kinasih Brothers lan Sisters ing Sang Kristus Yesus, please terus semangat saka iman uga surem supaya nuntun sampeyan Gusti Yesus Kristus lan ngidini sampeyan diwenehi urip langgeng.

 

Mangu lan nggodha aku ngajak sampeyan kanggo ndedonga kanggo Gusti Allah bantuan, kang tanpa ana wong punika amba cukup kanggo perang counter Lucifer.

 

Gusti Allah supaya kowe kabeh sandi ingkang dipun tresnani sadulur ing Gusti Yesus Kristus lan nglindhungi sampeyan supaya jeneng ora dibusak saka buku gesang.

 

Tentrem, katresnan lan joys ing ati lan omah-omahé nalika nunggu pengangkatan wong-pasamuwan kanggo sawetara lan bali saka Gusti Yesus Kristus ing Gunung Zaitun kanggo liyane.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :