2015 ardhjen e Jezu Krishtit mbret i botës

11_regnera-si-mbret 

Hetimi im e në fund të kohës, unë në përfundimin se kthimi i Zotit tonë Jezu Krisht është për brezin tonë dhe është, në qoftë se unë vetëm pashë, të ndodhë në mes të 14 dhe 15 shtator 2015.

 

Shih artikullin tim mbi kthimin e Jezu Krishtit

Lidhje KETU 

 

Pra, ne kemi gati (nëse kam marrë atë të drejtë) nëntë muaj para nesh përpara kthimit të tij në lavdi.

 

Për të kuptuar se çfarë ky ka për të kaluar gjatë këtij pritur nëntë muaj, është e nevojshme të kujtojmë se të tre trimesters të shtatzënisë janë tre periudha specifike me dhimbje të ndryshme.

 

Si ankthet e shtatzënisë janë në rritje deri lindjen e fëmijës dhe dhimbje profetizuar për kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht do të shkojnë duke u rritur gjatë atyre nëntë muajve deri në ardhjen e tij.

 

Ankthet e shtatzënisë:

 

Tremujori i parë   është koha për ndërgjegjësimin e shtatzënisë nga ana e nënës (simptomat, shqyrtimin dhe pranimin e situatës).

 

Tremujori i dytë   është vetëdija e mbylljes së shtatzënisë, vëmendjen e treguar nënës e të fëmijës, zhvillimin e saj dhe shikimit nga të gjithë roundness e barkun e nënës.

 

Tremujori i tretë    është në pritje të lindjes dhe përgatitja në shtëpinë e fëmijës, por ajo është gjithashtu një kohë e dhimbje të madhe që janë gjithnjë e më të gjallë deri në rritje.

 

Dhimbje prapa

nga

Zoti ynë Jezu Krishti.

 

 

Ne jemi në janar 2015 në muajin e parë të tremujorit të parë të shpresën tonë të kthimit të Zotit tonë dhe të Mbretit Jezus Krishtit.

 

 

Tremujori i parë  …  

 

Janar-shkurt mars:

 

… A është koha për të krishterët të kuptojnë shenjat e forta që janë të dukshme në botë, ajo është fillimi i vetëdijes së përgjithshme të kohëve të veçanta që ne jetojmë dhe e cila do të rezultojë në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Një shenja të forta të kësaj vetëdije është lufta zhvillohet nga terrorizmi islamik në Francë.

Ju do të keni vënë re që zgjati tri ditë, si tri ditë në varrin e Jezu Krishtit.

Nga tani dhe derisa të Zotit Jezu Krisht, njerëzimi do të jetë e humbur gjithnjë e më shumë, i frikësuar dhe duke e ditur ku të shkoni apo çfarë të bëni.

 

 

Tremujori i dytë  … 

 

Avril – maj-qershor

… Do të jetë një periudhë përforcim nga pikat kryesore në të gjitha fushat, Prish, (kolapsi ekonomik) fatkeqësitë (e quajtur natyror), dhuna, luftërat dhe fatkeqësitë e tjera në madhësive të mëdha.

 

 

Tremujori i tretë  …

 

Korrik-gusht-shtator

… A do të jetë periudha e vuajtjeve të mëdha, kështu që shumë do të kthehet për të Jezu Krishtit dhe të lutemi për kthimin e tij.

 

Kjo është ajo që duhet të ndodhë në qoftë se vetëm djali ynë Zot dhe Mbret Jezu Krishti dhe i dashur i Perëndisë kthehet në Tokë në shtator ose tetor 2015.

 

Gjithsesi, në vitin 2015, si unë parashikoi me zbritje të thjeshtë, fatkeqësitë e mëdha do të godasë përsëri njerëzimin.

 

Unë ju ftoj të lexoni një nga artikujt e mi të fundit

 

Link  këtu

0

0 0 0

0

0

0

Unë e kam thënë shumë herë në blogun unë jam i bindur se forcat e Luciferi pushtoi Vatikan.

Unë plotësisht të marrë shkrimet e mia.

Megjithatë, Papa ynë, Francis bërë disa fjalime që lidhen me fundin e kohës, mua më duket shumë e rëndësishme për të paraqitur me anë të kësaj video.

Kthimi i Jezu Krishtit Fundin e Kohës

 

 

Së shpejti Jezu Krishti do të vijë për të na shpëtojë vëllezërit e mi të dashur dhe motra.

 

Le të mbajnë flakën e besimit tonë dhe lutju Perëndisë, Jezu Krishtin dhe Virgjëreshës Mari.

 

Unë ju ftoj të lexoni dhe meditoni kapitullin 24 dhe 25 të Ungjillit të Mateut

 

Lidhje këtu

 .

I lutem Perëndisë për të udhëhequr me anë të Frymës së Shenjtë të gjithë të cilët dëshirojnë të vijnë tek Ai me anë të Jezu Krishtit.

 

Në 2015 ne do të jetojmë

ora e gjyqit të Besimit.   

 

 

Perëndia na ndihmojë të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :