FJERNELSE FRA KIRKEN KAN VÆRE NATTEN FRA Lørdag til søndag 19. september til 20. 2020.

Søgeresultater for "BASILIQUE SAINT PAUL"

St. Paul’s Basilica i Rom

 

I 10 år, siden jeg oprettede denne blog (i 2009), informerer jeg læserne om, at Jesus Kristus snart er tilbage på Jorden i hans 1000 års regeringsperiode, da han lovede sine apostle, før han at rejse sig i himlen fyrre dage efter hans opstandelse.

Jeg informerede også læseren om, at tidenes slutning begyndte den 14. maj 1948 efter oprettelsen af ​​staten Israel, som er tidenes profetiske ur, og at fra denne dato, tidspunktet for en generation, vil de, der vil leve, vende vores Herre Jesus Kristus tilbagevenden på jorden.

En generation i Bibelen er tre varigheder.

Den første er 40 år gammel, men der var tiden allerede overskredet,

Så vi havde stadig den 70-årige generation, der bragte os til 2018, og vi fandt også, at Jesus Kristus ikke kom tilbage i 2018.

Så nu har vi den 80-årige generation citeret et par gange i Bibelen. Og her kommer vi til 2028.

Jeg brugte kun bibelske profetier til at kigge efter en omtrentlig dato for vores Lord Jesus Kristus tilbagevenden til Jorden. Desværre tillod min forskning kun to ting.

Den første er at finde datoen for begyndelsen på slutningen af ​​bibelsk tid: 14. maj 1948. Som det er, tjener denne dato kun til at kende begyndelsen på straf.

Den anden er relateret til den første, at tukterne, når de først er begyndt, ikke stopper, før vender tilbage til vor Herres herlighed. Derudover vokser de fortsat med rytmen i smerten ved fødsel.

Hvilket fører til, at jeg hvert år afslører for dig, at det kommende år vil være værre end det, der gik forud for det.

Året 2020 vil være værre end 2019, og når jeg siger værre, skal jeg sige forfærdeligt værre. Fordi 2020 er et specielt år. Smerterne skal være forfærdelige på alle punkter. Jeg er ikke en spådom og heller ikke en seer, så jeg kan kun fortælle jer, at vi vil fortsætte i mørket.

Vi har levet siden 1948 af Guds straffe. Dette er ikke en skygge af tvivl. De vil vare, indtil vores Herre Jesus Kristus vender tilbage.

Selvom jeg hverken er en spådom eller en seer, finder jeg ud af, at alle vores brødre og søstrers lidelser er relateret til satan. Han slår kristendommen og hele verden fra alle sider med kraft og raseri.

Elendighed og usikkerhed i et klima af frygt og frygt relateret til islamisme er mange dagers brødre og søstre, der også må stå over for alle vejrproblemer og kataklymer mere og mere hyppige, magtfulde og ødelæggende.

Ja, vi lever sorte dage og lever igen.

Hvorfor tillader Gud sådanne grusomheder at råbe, når nogle mennesker giver afkald på troen og den kirke, de kritiserer negativt.

Jeg vil have i denne artikel at give dig lidt glæde og håb, fordi dagen for vores Herres tilbagevenden er virkelig meget tæt.

For dem, der følger min blog, og du er mange rundt omkring i verden, selvom jeg for nylig har bemærket et reelt fald i deltagelsen, vil jeg give dig en af ​​mine undersøgelser, som kan, hvis jeg ikke stadig gav mig selv give et rigtigt håb til alle dem, der venter på den glade begivenhed, hvor vores Herre Jesus Kristus kommer tilbage.

Da jeg ikke var i stand til at finde tilstrækkelig præcision i bibelske profetier om de sidste øjeblikke af endetiderne, begyndte jeg at lede efter dem i de ubibelske profetier, men troværdige nok til at tage dem i betragtning.

Det er derfor i en profeti, som jeg allerede har givet dig, om den velsignede jomfru Maria, der blev lavet i det sydlige Frankrig i en lille bjerglandsby nær Italien « la Salette » til to små børn.

I denne profeti, for den eneste gang i hendes optrædener, fortæller den velsignede jomfru Maria børnene alle de tugter fra 1864, da Jesus Kristus vendte tilbage til Jorden. Det er fantastisk, men alt er der. Endelig manglede næsten alt et element « året for vort Herre Jesu Kristi tilbagevenden »,  og det var i en anden profeti, der på mystisk vis dukkede op « Pavenes profeti », at jeg fandt de væsentlige elementer, der gjorde det muligt for os at forstå de sidste øjeblikke af sluttidene før vort Herre Jesus Kristus vender tilbage.

Disse to profetier, der vises i videoer i artiklen, inviterer jeg dig til at se dem igen og igen for virkelig at komme ind i det, fordi alt er der.

Ved, at nogle vigtige begivenheder skal ske, før vores Herre Jesus Kristus vender tilbage.

For det første fremkalder den velsignede jomfru paven, der blev angrebet i hans dage « derfor Johannes Paul II », og at han og hans efterfølger ikke vil se triumfen fra Guds kirke « Jesu Kristi regeringstid på jorden « . Så det er under pave Frans regering, der vil være Jesu Kristi tilbagevenden, men det betyder også, at så længe pave Benedikt XVI er i live, vil Jesus Kristus ikke være tilbage .

Men den velsignede jomfru siger også, at kirken vil blive overskygget inden Jesu Kristi vending, og detaljerne, hun giver om dette øjeblik, svarer til de tider, vi lever. Virkelig inviterer jeg dig til at se den video, du vil være på den røv, jeg forsikrer dig, så præcisionerne fra den velsignede jomfru Maria råber sandheder om, at vi lever.

Når du ser videoen, skal du huske mest af alt, at vi alle er syndere og alle ønsker forgivelse af Jesus Kristus, men Jesus Kristus ønsker også, at vi skal omvende os fra vores fejl og rette vores liv.

Indtil Jesus Kristus vender tilbage, vil Jorden være i mørket, krig, elendighed, vold, katastrofer, vil fortsætte med at strejke med utrolig kraft og vold alle jordens folk, men især kristendommen.

Det er vigtigt at hjælpe hinanden og at bede, fordi dage og nætter vil være meget hårde. Men der er i alle disse uundgåelige ulykker, et lys af håb for alle vores brødre og søstre og for alle dem, der vil komme til Jesus Kristus.

I henhold til paveens profeti er pave Francis den sidste pave og under alle omstændigheder afslutningen på pavedømmet, der er profeteret for 2027.

Vi ved fra den velsignede jomfru Maria, at Francis er den sidste pave, og at han vil se triumfen fra Guds kirke.

Vi ved fra Den Helligste Jomfru Maria i denne profeti, der stammer fra 1846, at kirken vil blive formørket længe før Jesu Kristi tilbagekomst, og at når kirken vil være væk, vil det være profeterne Henoch og Elias, der vil prædike Guds kærlighed og Jesu Kristi tilbagevenden for hans regeringsperiode på 1000 år. Men inden disse to profeter vil alle vagtstederne, apostlenes sidste tider, prædike Guds ord og Jesu Kristi vending.

Det er lidt på mit niveau, hvad jeg har gjort i ti år. I løbet af disse ti år var jeg overbevist om, at kirkens tilbageholdelse ville finde sted lige inden vor Herre Jesu Kristi genkomst. Men hvis jeg tager fejl, er det måske i 2020, syv år (så i begyndelsen af ​​den syvende uge profeteret af profeten Daniel) inden vender tilbage fra vores Herre Jesus Kristus, der vil finde sted kidnappingen af Kirken.

Jeg ved ikke på hvilket tidspunkt på året kidnapningen finder sted, selvom jeg læner lidt på trompetfestivalen i løbet af natten lørdag til søndag fra 19. til 20. september 2020 . Hestefest samme år på de to dage af Herren for det jødiske folk og det kristne folk.

 

Gud velsigne dig og guide dig i dette mørke, indtil du leverer.

Glem ikke at se disse videoer flere gange for fuldt ud at forstå dem.

Victor

 

 

Sand besked fra Jomfru Maria til saletten (19. september 1846)

 

 

Pavenes profeti | Dokumentar 2016

 

 

St. Pauls historie uden for væggene

Det skal bemærkes, at pave Francis besætter det sidst ledige sted!

 

Liste over 265 paver fra Peter til Benedict XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :