Let Me Vino la copii mici!

Mulți dintre frații și surorile noastre sunt sub semnul întrebării pe care trebuie să aștepte revenirea imediată a Domnului nostru Isus Hristos, Regele Regilor, singurul fiu al lui Dumnezeu, care se întoarce în curând la său mie de ani de domnie pe Pământ, până la judecata de apoi.

Se pare important să se reia și să aprofundeze în această lucrare un raspuns am făcut un comentariu la articol: revenirea lui Isus Hristos, la 14 mai sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii de trompete

-jesus zeu--tată-copil-și-porumbel-copie-1

Există două lucruri pe care anumite am înțeles prin analiza semnele și profețiile sfârșitul lumii.

Primul:

Suntem de fapt foarte aproape de revenirea Domnului nostru Isus Hristos, luând desigur în considerare faptul că Isus a spus că numai Dumnezeu Tatăl știe ziua și ora de întoarcere.

În al doilea rând:

Noi nu înțelegem semnele și profețiile vremurile din urmă care uitandu-te la trecut.

 

Dacă, așa cum cred că și scris pe blogul că la sfârșitul timpului este pornit 14 mai 1948 cu crearea statului Israel, este pentru că aceasta este de la această perioadă că semnele și profeția biblică vestind spate a lui Isus Hristos a început să apară tot mai frecvent și putere.

 

De asemenea, este începând cu 29 septembrie 2008, cu crahul bursier de pe Wall Street, care au văzut dezvolta ruina global, dezastre negabarite, conflictele și războaiele din întreaga lume, masacrul de creștini, distrugerea bisericilor și ultimul război din vremurile din urmă este început în Siria, în martie 2012, odată cu sosirea întăriri de la extremiști islamici din afara alăturându-se prăștiașii.

 

Acesta este un război care va dura 42 luni și că Isus Hristos va opri la întoarcerea lui (ar trebui remarcat faptul că, înainte de acea lunii martie 2012 evenimentelor din Siria au fost un conflict intern)

 

Din anul 2008 am văzut o creștere foarte semnificativă a puterii și frecvența de durerea biblic proorocit. Acestea sunt fapte.

 

Deci Dumnezeu prin cuvântul lui Isus Hristos nu ne spune în avans ziua sau ceasul, dar ne permite să abordăm înțelegerea realizările semne și profeții.

 

Deci, putem înțelege și a vedea că șapte ani între septembrie 2008 septembrie 2015 (de două ori pe trei ani și jumătate).

 

Primele trei ani și jumătate a fost cu siguranță foarte dificil, dar a doua jumătate este mult mai dificil. Acestea sunt fapte concrete care au fost proorocite în Biblie.

 

Și anul nu sa terminat!

 

Găsim că conflictul global a început în Siria, este mai puternică în fiecare zi că mass-media nu vorbește mult la momentul războiului din Golf.

 

Toate semnele și profețiile biblice despre revenirea lui Isus Hristos se face. Lipsește doar evenimentele care sunt direct legate de întoarcerea lui.

 

1. Eliminarea bisericii.

2. A doua zi a mâniei lui Dumnezeu.

 

 

Deși eliminarea bisericii poate fi realizată în orice moment, am încredere că Dumnezeu va aștepta ultimul moment, astfel că majoritatea poate fi salvat.

 

Ca în ziua mâniei lui Dumnezeu, eu sunt convins că va avea loc chiar înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

Rețineți că unele profeții de bază non-biblice vorbesc de trei zile de intuneric.

 

Ar fi trei zile înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

În ceea ce privește răpirea, aceasta ar trebui să se întâmple în ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Dacă am avea dreptul, și revenirea Domnului nostru Isus Hristos are loc între 14 și 15 septembrie 2015 și sincer sper din partea de jos a sufletului meu, atunci zile ale lunii septembrie 2015 ar trebui să preceadă fi cel mai particular al istoriei umane.

 

I-am spus că fratele nostru Claude IGNERSKI  »  AICI  « , a scris în cărțile sale cu privire la sfârșitul lumii, pe care am recomandăm să citiți că răpirea a bisericii ar putea întâmpla în septembrie 2015 și reîntoarcerea lui Isus Hristos în 2021 .

 

El poate fi drept și eu greșit!

 

Dar suntem de acord asupra faptului că 2015 ar trebui să fie un an foarte speciala si greu până la sfârșitul timpului.

 

Cu toate acestea, aș dori să aduc la reflectare a fiecărei fapt care Biblia spune că revenirea durerea lui Isus Hristos sunt ca durerea de naștere și, astfel, mai mult timp trece și durerea este ascuțită pentru a ajunge la insuportabil!

Toate mamele vor atesta!

 

Suntem în prezent martorii masacre solzi creștine majore.

 

Sângele sfinților deja curge liber !!!

 

Uită-te la ultimii șapte ani, din 2008 în suferințele noastre au atins un nivel foarte ridicat, imaginați-vă mai mult de șapte ani, cu o creștere de durere putere constantă și apoi veți înțelege că trebuie să ne rugăm intens pentru revenirea Domnului nostru va face repede.

 

Vă invit să citiți cele mai recente articolele mele, inclusiv: 2015 venirea lui Isus Hristos rege al lumii.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Dumnezeu, în mila Sa infinită ajută și protejează toate care vin la el cu dragoste, umilință și sinceritate.

 

Cu toate acestea, mulți oameni care suferă și trăiesc vremurile din urmă în caz de dezastru suferință, durere de viață, violență, război, sărăcie, și care se simt abandonați de Dumnezeu.

 

Trebuie să înțelegem că noi toți trăim teste individuale de credință și de la începutul mâniei lui Dumnezeu.

 

Mulțumim Domnului pentru toate faptele sale de proprietate și toate harurile ne acordă de către noi salvarea de la mânia Lui.

 

Rugați-vă și ceară iertare lui Dumnezeu pentru toate păcatele noastre, greșelile noastre, greșelile noastre și faptele noastre rele.

 

Rugați-vă, de asemenea, pentru toți cei care sunt departe de Dumnezeu, și în special pentru binele musulmani, generos care, din păcate, au fost înșelați de fals profetul Mahomed!

fals profet-Illuminati

 

Noi toți vedem că Islamul este o aberație care mărturisește dragostea cu armele în mână.

 

Din păcate, cele pe care le numim « musulmani bune » care se numesc departe de islamiștii radicali condamnă încă în iad, pentru gândirea servi și să se roage, se roagă și se servește inconștient Lucifer.

Să ne amintim să înțelegem,

 

Biblia ne învață că Dumnezeu la creat pe om și apoi a creat bărbat și femeie în prima parte generație a acestui mic umanitate curs de formare întors împotriva creatorul său. (Cain la ucis pe fratele său Abel).

 

 

Mai târziu, Dumnezeu a ales printre oameni o familie, tatăl lui Enoh « Matusalem », acesta neam născut pe Noe. Este ca Dumnezeu la salvat pe Noe Umanității Deluge. Rețineți că această umanitate care a supraviețuit potopului a fost redus la opt « familie simplu lui Noe! »

 

 

Această familie de Noe, repopulat lumea, apoi a venit sa « Avraam » puii de două femei care au născut pe Isaac și Ismael.

 

Aceste două frați vitregi au devenit dușmani veșnice.

 

Unu, Isaac a născut poporul evreu au devenit în timp poporul evreu din Israel « poporul lui Dumnezeu »  Altele, Ismael, și a născut un popor Dumnezeu a vrut multe și răspândit toate terenurile din Orientul Mijlociu în jurul Mediteranei.

 

Este acești oameni care a născut pe « Mohammed », care a spus că a fost vizitat de Arhanghelul Gabriel, care a dictat Coranul.

 

Mohammed, care a fost un șef războinic impusă de viclenie și forță o nouă religie Islam.

 

 

Islamul este  »  all in one «  Religia, cultura, societatea, drept, justiție și guvernul.

 

De sărace musulmanii au fost înșelați de acest impostor Mahomed, care a susținut că Arhanghelul Gabriel a dictat Coranul.

 

În numele lui Allah din Coran și radicale islamiștii arde biserici, ucide creștinii și să distrugă muzee, în timp ce musulmanii spun gooders invada lumea de instituire a legilor și a obiceiurilor lor.

 

Coranul este o carte anti care denaturează și aranjează genă fără Biblia să se așeze autoritatea lui Mohamed asupra popoarelor cucerite de el așa-numitul cuvântul « Allah », viclenie și prin forță.

 

Alegerea a fost simplu cei care au vrut să trăiască adopte Coranul ca carte sfântă, pentru alții a fost moarte.

 

Desigur cei care au ales moartea a fost depășit numeric pe cei care au fost de acord pentru a servi Coranul și Mahomed.

 

Această descendent oameni de Ismael a devenit ca Dumnezeu a spus, la fel de numeroase ca stelele cerului.

Dar gândire a fost abandonat de Dumnezeul lui Avraam , a plecat și a creat datorită  lui Mohamed o nouă religie proprie . El a perpetuat astfel gelozia ancestral care caută mereu certuri cu urmașii lui Isaac.

 

Muhammad a găsit o modalitate de a uni oamenii de o nouă religie « Islamul. »

 

Dar Islamul este o aberație și Muhammad este un profet fals, chiar dacă un miliard de oameni de pe Pământ pretind altfel.

 

Adevărul este în Biblie .

 

În prima vom învăța că Dumnezeu însuși materializat printr-un rug aprins a vorbit lui Moise în persoană pentru a cere poporul său din Egipt.

 

Poporul evreu este poporul lui Dumnezeu.  

Este incontestabil!

 

De asemenea, incontestabil este faptul că Isus Hristos a fost Mesia poporului evreu anunțate în scripturi, dar evreii sunt refuzate!

 

 Ei răstignit pe Fiul lui Dumnezeu!

 

Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, prin dragostea cu toate acestea a dat o șansă tuturor oamenilor (evrei și altele) pentru a intra în Împărăția cerurilor. Nu de merit, ci prin dragostea lui!

 

Este Isus Hristos care a creat Biserica, care trebuie să reunească toți cei care doresc să fie mântuiți și să ajungă la viața veșnică în Împărăția cerurilor.

 

Înainte de a reveni aproape de Dumnezeu Tatăl, Isus Cristos a spus (Ioan 15: 26)  « Vă voi trimite un alt Mângâietor, Duhul Sfânt » 

 

Duhul Sfânt al lui Dumnezeu vine peste fiecare ființă care prin botez ales să facă parte din Biserica lui Isus Hristos.

   

Nr profet al lui Dumnezeu a fost menționat în Biblie pentru a crea o religie.

 

Rolul unui profet al lui Dumnezeu nu este de a realiza, dar pentru a anunța, iar Mohamed nu a anunțat, dar realizat!    

 

MAHOMED nu poate fi un PROFET !!!

 

Singurele două religii ale lui Dumnezeu sunt religiilor iudaice și creștine.

Ambele religii au fost create de Dumnezeu pentru primul si singurul fiu Isus Hristos la a doua!

 

Fals Profetul Muhammad a atras atât de interesați în Biblie și a schimbat ceea ce nu a fost convenabil pentru exemplul lui Isus Hristos, care a fost o recunoaște ca un profet și nu fiul lui Dumnezeu!

 

Reamintim, de asemenea, că, în Daniel 9 versetul 26 se spune:  Și după șaizeci și două de săptămâni, unsul va fi stârpit, și nu va fi nici succesor. Oamenii unui domn care va veni, va nimici cetatea și sanctuarul, și final va veni ca un potop; el a fost arestat că devastarea va dura până la sfârșitul războiului. 

 

Isus a fost într-adevăr Mesia așteptat, deși a fost refuzat de către poporul lui Dumnezeu « evreii »!

  

 Și el nu are nici succesor!

 

Deci, Muhammad nu putea pretinde a fi misiunea divină de a crea o nouă religie.

 

Există două posibilități de a Coranul, sau a fost scris de la zero de către Muhammad, cu sau fără complicitate sau Coranul a fost de fapt dictat, dar în acest caz nu a fost de Gabriel Arhanghelul dar Lucifer nici unul.

 

Diferența dintre învățătura lui Isus Hristos și Lucifer este frumos, chiar dacă instrucțiunea conține aceleași ingrediente.

Pentru Isus Hristos, 

Nu există nici o lege, fără dragoste, nici iubire fără drept

Lucifer,

El nu are nici o dragoste în lege sau actul în dragoste

După cum puteți vedea acest lucru nu este același lucru!

 

Musulmanii sunt victime nefericite ale profetului Mahomed fals ca acestea sunt, de asemenea, victime ale Sindromul Stockholm.

 

Citeste articolul pe blog:

Musulmanii sunt VICTIME ALE STOCKHOLM SINDROMUL

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Ei vor fi foarte greu de a părăsi islamul să vină la Isus Hristos. Doar vezi ce entuziasm primi musulmani, în special fundamentaliștii când critică Coranul sau Mahomed.

 

Amintesc toți musulmanii versetul 14 din capitolul 19 din Evanghelia după Matei:

 

Și Isus a spus, Lăsați copilașii, și nu-i opriți, să vină la Mine; pentru Împărăția cerurilor este a unora ca aceștia 

 

Așa că atunci când vedem copii musulmani, femei și bărbați folosite ca bombe umane putem regreta doar că islamiștii fanatici, însetat de sânge îndoctrinare de acei criminali sinucideri nefericite forțat le duce direct în iad!

 

La toate musulmanii pot doar să spun, vin mulți la Isus Hristos, dacă doriți să fie salvat. Această existență se apropie de sfârșit și pe Isus Hristos ajunge la tine.

 

Profite de ULTIMATE noroc!

 

În curând Isus Hristos se va întoarce, deci inițial se va salva de răpirea bisericii lui credincios, apoi imediat după răpire și chiar înainte de revenirea lui, mânia lui Dumnezeu va cădea cu forță și putere asupra Pământului și pe toată omenirea.

 

Până la acea zi din nou în glorie a Domnului nostru Isus Hristos, așa cum a sperat de toți creștinii de două mii de ani, am absolut trebuie să continue să trăiască cu umilință, demnitate și mândria de a fi creștin.

 

Noi trebuie să continue să îndeplinească responsabilitățile noastre și, prin urmare, onora rambursările lunare de toate datoriile noastre și de viață de zi cu zi în pace și iubire, ajutând pe cei care caută ajutor.

 

Trebuie să ne rugăm zilnic pentru ca Dumnezeu să ne ajute, ne protejeze și să ne țină în siguranță de la ispită.

 

Știm deja că în acest an va continua să fie dificil, dar că este o veste foarte buna ca transforma curând viețile noastre.

 

Să ne ține flacăra credinței noastre, am încredere totală este absolută în Isus Hristos. El a promis să vină și să ne salveze de la sfârșitul timpului și va ține promisiunea.

 

Îndreptați sa existență, botez, pocăință, iertare, rugăciuni, pentru a alege pe Isus Hristos ca Mântuitor, este ceea ce ne va permite să fie mântuiți și să facă parte din Biserica Domnului nostru Isus Hristos, care va elimina în curând .

 

Isus Hristos vine în curând și este, probabil, pentru luna septembrie sau octombrie 2015.

 

Toate elementele mele

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze prea iubiții mei frați și surori și vă ajută în anticiparea întoarcerii la Pământ Domnului nostru Isus Hristos, să continue calea cea dreaptă în viața ta și nu renunța.

Vă invit să urmăriți acest videoclip dezmetici pe generația noastră.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Pace, Iubire și bucuriile în inimile și casele cu speranța zilei binecuvântat de răpirea a Bisericii și randamentul pe Muntele Măslinilor, Domnul nostru și Regele Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, domniei sale de o mie de ani până la judecata de apoi.

 

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :