WEDDING IN HELL  

 

WEDDING IN HELL

Dari 23 September 2017 pada 21 Mei 2018

PEMBENTANGAN

Memandangkan kepentingan dan segera kandungan buku ini sebaliknya saya memutuskan untuk melakukan penyuntingan, penerbitan dan percuma di blog.

Saya akan menangani ia menonjolkan bahawa kehidupan manusia pada tahun-tahun kebelakangan ini.

Kita semua dapat melihat bahawa tidak selamat telah menjadi orang banyak setiap hari di seluruh dunia. Peperangan, keganasan, bencana, wabak, kebuluran, kehilangan nilai-nilai, rasa tidak yakin dan kesusahan dikenakan ke atas atau segala bangsa di bumi ini.

set buruk keadaan yang mereka menyebabkan semua musibah ini? Saya akan menyerlahkan apa yang ada dalam kegelapan hati nurani supaya semua orang memahami bahawa sebab akibat wujud di semua masalah keselamatan.

Dapat sudah memberi jaminan bahawa kehidupan manusia akan bertukar tidak lama lagi apa. Ia adalah satu kepastian dan kita akan melihat di dalam buku ini apakah sebab-sebab dan akibat dan juga apakah pilihan yang ada kepada manusia.

Setiap hari yang berlalu, janji media di dunia mimpi dan dunia yang lebih baik untuk tahun akan datang. Tetapi kita dapati kehidupan membawa kita rasa tidak yakin dan kesengsaraan setiap hari.

Saya menjemput anda untuk mengakses sepanjang buku melalui link ini yang akan mengarahkan anda di laman yang betul blog dalam Bahasa Perancis. Anda boleh menterjemahkan halaman web buku dengan halaman penterjemah explorer internet anda « Crome » atau sebaliknya.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Selamat membaca,

Victor

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :