2 0 1 5 ANI revenirea lui Isus Hristos!

 

 

La începutul anului 2015,

Le doresc tuturor cititorilor blogului, un an nou fericit și mă rog la Dumnezeu te pentru a vă aduce toate dragoste bucurii, Bonheurs, sănătate și prosperitate.

Dumnezeu să vă binecuvânteze în dragoste și pace de Soul.

croixlumiere

 

Am cele din urmă în 2015 

  

Totul se face!

ȘI  

CREDINȚĂ

ESTE ESENȚIAL să fie salvat!

 

Iubiți frați și surori în Hristos, în nouă luni Domnul și Regele nostru Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, ar putea fi din nou și a pus picioarele pe Muntele Măslinilor în Ierusalim!

 

Isus Hristos a promis să se întoarcă la sfârșitul de timp pentru a elimina inițial biserica lui și apoi stăpâni peste tot pământul de o mie de ani până la judecata de apoi.

.

El a promis să se întoarcă și el va împlini în curând promisiunea lui!

Este o certitudine!

 

Cu toate acestea, ghidul nostru oficial la Vatican « Papa », nu spune nimic despre semnele care anunță revenirea iminentă a Domnului nostru. Și mai rău el se complace în Vatican a riturilor păgâne face rugăciuni comune cu reprezentanți ai altor religii!

Isus Hristos a devenit un atașament real pentru Vatican! 

Pentru a înțelege Vă invit să citiți articolul meu:

ISUS HRISTOS A DEVENIT un accesoriu și o bucată de Vatican MUZEULUI

 

 

Credința va fi necesar în acest an să fie salvat!

 

 

Fiecare om are nevoie să creadă în ceva pentru a obține înainte în viață, unii cred în puterea omului, alții cred și adora divinități himerice și unele merge atât de departe ca să se închine lui Satan!

 

Dar noi prea iubiții mei frați și surori în Hristos știm că Creatorul tuturor lucrurilor este Dumnezeu și că iubirea pentru noi, doar sa fiu iubit și Isus Hristos va reveni pe Pământ după doi mii de ani de absență pentru a domni o mie de ani care ne despart de judecata finală.

 

Cu toții așteptăm acest retur cu mare anticipare și speranța că va fi pentru acest an, 2015.

 

De mai mulți ani (2008), vedem că Dumnezeu trezește toți copiii lui treptat prin semne care au devenit acum atât de puternic și puternic, care trebuie să fie orb să nu vezi și surd nu le asculta!

 

În acest an 2015 este deja sau nu, anul de reîntoarcerea lui Isus Hristos, numai Dumnezeu știe și decide.

Dar in acest an 2015 va fi nici un fel de neuitat și marca toate mințile.

Și aici este o certitudine că revenirea lui Isus Hristos este aproape și profețiile și semnele de întoarcerea sa, se realizează în ultimii ani, treptat, ca durerile nașterii!

 

Citeste articolul meu:   HAOS lumea este deja 2015

 

Pentru cei care urmează posturile de blog, (esti foarte multe și vă mulțumesc) știți că Isus Hristos este în curând înapoi pe Pământ și este cu anticipație că noi toți așteptăm întoarcerea sa.

 

Cu toate acestea, data și ora de întoarcere în slavă lui Isus Hristos, nimeni nu știe.

 

Biblia este foarte clară cu privire la acest subiect!

 

 

Vezi versetul 36 din capitolul 24 din Evanghelia după Matei:

 

 « În acea zi și oră nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. »

 

 

Dar Isus Hristos însuși ne-a lăsat multe semne, permițându-ne să înțelegem și să se apropie mai aproape de ziua de întoarcerea lui.

 

Citește Mat.24. Link  :  Sfârșitul de zile

 

Biblia conține, de asemenea mai multe informații pentru a înțelege semnele care anunță sfârșitul vremurilor și revenirea lui Isus Hristos.

 

Nu voi dezvolta în această semne de hârtie și profeții ale venirea Domnului nostru Isus Hristos, dar le puteți găsi în link-ul de mai jos vă va permite să descoperi mai multe profeții biblice și semne care anunta revenirea lui Isus Hristos .

 

Vă mulțumim asociate Pastor Daniel pentru această lucrare remarcabilă!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

În cazul meu a fost în anul 2008, din întâmplare fără a avea vreodată gândit o clipă înainte, am realizat că trăiam timp foarte specific și dificil de pe pământ.

 

Notă:

Privind înapoi, îmi dau seama că a fost voia lui Dumnezeu de la scris la mine și mii de frații și surorile noastre pune pentru toată lumea să anunțe revenirea Domnului nostru Isus Hristos!

 

Ne confruntăm cu criza din 2008 World Economic, o foamete la nivel mondial, pandemii și boli incurabile, o perturbare global și semnificativă a vremii, pierderea valorilor creștine în Vatican, precum și mai multe vicarii Biserica și nenumărate frați și surori, o creștere semnificativă a Islamului în întreaga lume și a persecuției și pe scară largă uciderea creștinilor de islamiști din întreaga lume.

 

Toate aceste fapte sunt realizate și multiplica cu mai multe și mai importante ca așa-numitele dezastre naturale din lume, cu putere și furie.

 

Cercetarea mea cu privire la motivele pentru care aceste evenimente în cele din urmă m-au condus la Biblie, am foarte rar deschis inca tinerețea mea.

 

Astfel, am găsit o legătură între toate aceste evenimente și a constatat că mulți alții au fost, de asemenea, legate de cele deja menționate;

 

Cum ar fi creșterea exponențială a populației, la nivel mondial, dezvoltarea exponențială a tehnologiei.

 

A fost astfel clar că toate aceste evenimente au fost parte, printre altele, semne și profeții care anunță revenirea lui Isus Chris pe Pământ.

 

Având în vedere cantitatea de profeției biblice și transportate semne pot avea o regulă matematică, nici un risc, toate coincidențe!

 

Veți înțelege emoția care ma cuprins înainte astfel de descoperire, dar, de asemenea, multe întrebări am întrebat.

 

Trebuie să spun că această supara viața mea și prioritățile mele și am decis, în 2009, să efectueze o investigație aprofundată a revenirii Domnului nostru Isus Hristos.

 

Această investigație ma condus la certitudinea revenire rapidă la Pământ Domnului nostru Isus Hristos!

 

Confruntați cu această certitudine absolută, am decis, după prea mult pe ganduri, pentru a informa lumea de această întoarcere iminent pe Pamant de doar Fiului lui Dumnezeu.

 

Am urmări atât de necruțător analiză și cercetare mea de a înțelege și de a găsi cât mai multe informații de natură să descoperi ceea ce eu cred ascunse în Biblie: « O data aproximativă a întoarcerii Domnului și Regelui nostru Isus Hristos, singurul fiu al Dumnezeu. « 

 

Noțiuni de bază pentru această abordare maxim data returnării Domnului nostru Isus Hristos pe Pământ a devenit pentru mine o adevărată « Quest pentru Sfântul Graal »

 

La început, am avut de a găsi cât de mult trăim aceste momente dificile și specifice.

 

Cercetarea mea mi-a permis să înțeleagă că, de la anii cincizeci am trăit o perioadă de transformare profundă a societății noastre.

 

 

Printre altele:

 

TEHNOLOGIE 

 

 

Crearea primul computer care duce la ceea ce știm astăzi: Smartphone!(Cu toate aplicațiile sale, inclusiv TV)

1946  : Crearea ENIAC  (Electronic Numerical Integrator și Com calculator) de  P. Eckert și  J. Mauchly . Programarea în care computerul este efectuată de recablarea lor, conținutul său. Compus din 19.000 de tevi, cantareste 30 de tone, acoperă o suprafață de 72 m2 și consumă 140 de kilowați. Ceas: 100 KHz. Viteză: 330 de înmulțiri pe secundă.

ORDI

 

Sursa: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 DEMOGRAFICE 

 

 

Populația lumii a crescut de la două miliarde 500 milioane în 1950 la șapte miliarde de euro, șaizeci și trei ani mai târziu.

 

O creștere exponențială a patru miliarde și jumătate de oameni în doar 63 ani. Niciodată nu este văzut în istoria omului!

 

Populația lumii a fost estimată la 500 de milioane de oameni acolo două mii ani o creștere medie de un miliard de oameni la fiecare mie de ani!

 

În timp ce o creștere de patru ani și jumătate miliarde de euro în doar 63 ani, de fapt, spune, foamete, boli, nesiguranta, conflicte, criza economică și multe alte calamități.

 

Această creștere exponențială și disproporționată a populației lumii în 63 de ani este un fapt cu consecințe importante și este responsabil pentru împlinirea multor profeții.

 

Vezi link-ul: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

DEZASTRU

 

 

În mod similar, am găsit, de asemenea, o creștere exponențială în dezastre naturale de la anii cincizeci.

 

SCHEMA

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Foametea și bolile care afectează o mare parte din populația lumii au fost și încă sunt realități de zi cu zi.

 

Decese inexplicabile 

 

Confruntați cu o astfel de potop de evenimente, a fost necesar să se adauge decese inexplicabile din întreaga lume de milioane în fiecare an, păsări, pești și animale.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Toate aceste fapte sunt reale, tangibile și verificabile.

 

 

Îndeplinirea tuturor acestor evenimente și multe altele au fost toate profețit în Biblie care urmează să fie realizat împreună pe o singură generație, face intervenție aleatoare imposibil.

 

Acestea sunt toate menționate în Biblie, ca parte a semnelor de avertizare și profețiile revenirea lui Isus Hristos ….!

 

Versetele 33 și 34 din capitolul 24 al Evangheliei după Matei mi-a permis să aibă încredere că generația noastră a fost generația care va vedea revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

În mod similar, când veți vedea toate aceste lucruri, să știți că Fiul omului este aproape, la ușă. 

Eu vă spun adevărul, această generație nu va trece până se vor întâmpla toate aceste lucruri.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Forța a fost, prin urmare, clar dincolo de orice îndoială, cu documente justificative, ca și în întreaga lume, deoarece anii cincizeci, proces exponențială și inexplicabil a fost implementat în toate domeniile.

 

Toate aceste profeții biblice și semne par a fi demarat la sfârșitul anilor patruzeci și cincizeci de ani.

 

Un semn foarte important al anunțarea revenirea lui Isus Hristos a avut loc 14 mai 1948, a fost « crearea statului Israel. »

 

Dumnezeu a acordat 14 mai 1948, iertare pentru poporul evreu, care ar putea începe în cele din urmă să se întoarcă în Israel.

 

Această națiune a fost în exil în întreaga lume, « pedepsit » cu suferința teribilă până la sfârșitul timpului de respingere și răstignit Isus Hristos, există două mie de ani!

 

 

 Dar, la sfârșitul timpului Dumnezeu a iertat!

 

 

(Ezechiel 36 / 24-28)

Vă voi scoate dintre neamuri, vă voi strânge din toate țările, și vă voi aduce înapoi în țara dumneavoastră. Vă voi stropi cu apă curată peste voi, și veți fi curați; Vă voi curăți de toate spurcăciunile voastre și de toți idolii voștri. Vă voi da o inimă nouă, și voi pune un duh nou Voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne. Voi pune Duhul Meu în voi, și vă voi face să urmați poruncile Mele, și veți observa legile Mele. Ai locui în țara pe care am dat-o părinților voștri; voi veți fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul vostru

 

Deci, este, în opinia mea umila data acestui semn să-și amintească ca data de începere a vremurile din urmă și la care în spațiul de o generație va fi revenirea Domnului.

 

Revenirea lui Isus Hristos va avea loc fără o umbră de suspiciune de îndoială, pentru generația noastră! Este o certitudine! deși mulți se luptă pentru a concepe posibilitatea de revenirea lui Isus Hristos.

 

Ei bine, am fost (și sunt) fericit si radiant chiar am înțeles dovezi care să susțină revenirea Domnului nostru și Regele, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, va efectua în timpul generației noastre.

 

Continuând analiza mea, am constatat că începând cu 29 septembrie 2008 …

 

« Data cu celebrul piața de valori crash indice negativ al bursei de la New York -777 »

 

… .ca Lumea a intrat într-o nouă creștere exponențială a tuturor semnelor de avertizare profetice ale revenirea lui Isus Hristos.

 

Privind mai atent, vedem din luna martie 2012, o creștere reală și exponențială în mărime de semne și o nouă, agravarea exponențial numite dezastrelor naturale, precum și proteste, revolte și războaie.

 

Este demn de remarcat faptul că Biblia spune că în ultimii șapte ani sunt împărțite în două părți, iar al doilea va fi mult mai dificil decât primul …!

 

Daniel capitolul 9 versetul 27

 

El va încheia un legământ trainic cu mulți timp de o săptămână; și în mijlocul săptămânii va jertfa și darul de mâncare, și aripa de spurcăciuni va veni un devastator, și că până la distrugerea și ceea ce a fost decretat răspândit mai sus devastat.

 

Vă invit să citiți întregul capitol pentru înțelegerea corectă.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 AICI ȘI totul este făcut!

 

 

Din 14 mai 1948, profețiile biblice și semne au început să se trezească treptat.

 

Din 29 septembrie 2008, profețiile biblice și semne, cum ar fi un tsunami a măturat peste întreaga omenire!

 

Alarma începe să sune acum foarte puternic!

 

 

Începând cu luna martie 2012, situația globală sa deteriorat în toate domeniile.

 

Ea devine imposibil sa nu auzi această trezire a voit de Dumnezeu!

 

Acestea sunt fapte reale, concrete și verificabile!

 

Este clar și să înțeleagă că la sfârșitul timpului se termină și ne funcție de rezultatele anchetei mele în faza finală.

 

Mai exact, suntem pentru toate evenimentele efectuate de la 29 septembrie 2008, în perioada de săptămâna trecută profețit de profetul Daniel aproximativ 530 ani înainte de Isus Hristos (săptămână Bibliei este pentru o perioadă de șapte ani) .

Memento de Daniel capitolul 9 link

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Acestea sunt cele șapte ani de necaz înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

Și noi suntem în luna martie, 2012 « , la mijlocul săptămânii de Daniel » în cele din urmă de-a doua parte a trei ani și jumătate de necaz care urmează să fie finalizată în mod logic în luna septembrie, 2015.

 

Trebuie remarcat faptul că războiul Armaghedonului pare a fi început cu războiul din Siria martie 2012

Linkul de mai jos cronologia evenimentelor din Siria.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Evenimentele din Siria au fost cauzate de o revoltă fundamentalist sirieni au început în 2011,  dar nu a fost până în martie 2012, care au devenit un adevărat război de sosirea și participarea multor fanatici islamice din întreaga lume să lupta cu rebelii, guvernul sirian.

 

Martie 2012, este, de asemenea, gradul de conștientizare a guvernelor globale ale gravitatea crizei.

Raportul european numit pe atunci un alt proiect de strângere fiscale ..!

Nesiguranța și sărăcia au, prin urmare, un nou boom.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

În luna martie 2012, este de asemenea un semn mare care a avut loc în cer, dar paralizat de teama de oamenii necunoscute sunt ignorate.

Urmăriți acest videoclip absolut, acesta surse sunt foarte de incredere.

Puteți găsi acest videoclip în articolul meu de mai jos cu detalii.

 

Video în limba spaniolă

 

 

În acest an 2015 începe!

 

 

Și știm deja că va fi teribil de mulți dintre frații și surorile noastre!

 

Vezi articolul meu:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Dezastre naturale, numite, (Ploile torențiale, cutremure, furtuni, uragane, cicloane, Falls meteoriți și alte calamități), vor continua, din păcate, și intensifice.

 

Criza economică globală va crește și produce sute de milioane de victime.

 

Concedierile sunt, de asemenea, încă de milioane de familii noi in sărăcie și nesiguranță.

 

Răspândită intră în faliment la începutul acestui an în mod clar iminent.

 

Desigur SUA vor face tot posibilul pentru a sprijini dolarul este în valoare de aproape nimic. (Dar ei sunt gata pentru tot, inclusiv de război să nu piardă supremația la nivel mondial și vom vedea unele efecte în războiul economic pe care Statele Unite ale Americii angajate în Rusia și China!)

 

Războaiele militare locale au devenit atât de important încât multe țări iau deja parte.

 

Ei vor duce la un conflict militar global, cu posibila utilizare a armelor nucleare.

 

În 2015 evenimente de mare de amplificare și revoltele sunt preocupări în multe țări și chiar în Franța!

 

Dupa ce a citit rândurile de mai sus, s-ar putea crede că acestea sunt profeții sau că sunt un pesimism extrem!

 

Și bine nu!

 

Repet, pentru prima dată . « NU EU SUNT PROFET »

 

Trebuie doar ajunge la ceea ce este evident.

 

Din 29 septembrie 2008 economia mondială a scăzut la abis și un proces ireversibil a dus iremediabil lumea la faliment pe scară largă, cu toate consecințele sale.

 

Încălzirea vreme, economia, politica și valorile umane au cunoscut de aproape șapte ani astfel de probleme importante, ca și cum nu am fost la sfârșitul timpului, chiar înainte de revenirea Domnului nostru Isus Hristos, noi ar putea spune că lumea a văzut un coșmar adevărat și teribil.

 

Dar noi știm prea iubiții mei frați și surori în Isus Hristos ca întoarcerea Domnului nostru trebuie să apară ca în durerile nașterii.

 

Ca durerea de femeile gravide sunt în ultimele zile de sarcina ei, mai vie, până la naștere; și la sfârșitul timpului, viața pe pământ este și va fi și mai greu până la întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos.

 

Astfel, nu există nici un merit de a înțelege începând cu 29 septembrie 2008, în contur, care se va întâmpla de la an la an, până la întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos.

 

În cazul în care analiza mea de la sfârșitul timpului este drept, revenirea lui Isus Hristos trebuie să aibă loc între 14 și 15 septembrie 2015.

 

Citeste articolul meu  :

 

Revenirea lui Isus Hristos, la 14 mai sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii de trompete

 

 

timpul sarcinii ne desparte apoi, probabil, revenirea lui Isus Hristos!

 

Isus Hristos ar putea, prin urmare, în nouă luni, a pus picioarele pe Muntele Măslinilor din Ierusalim.

 

Aceasta nu este o profeție!

Și aș putea fi greșit,

Acest lucru nu ar fi prima dată.

 

Dar de data asta, trebuie precizat că faptele, profețiile biblice și semne vorbesc de la sine și le dezvăluie doar!

 

Oricum, revenirea promptă a lui Isus Hristos este o certitudine, toate semnele de revenirea Domnului și Regelui nostru în 2015 va fi mai puternică și mai puternic decât cele de 2014 și anii anteriori, deoarece durerea va fi întotdeauna mai mult și mai vii, mai mult și mai puternică și mai puternic până la întoarcerea lui!

 

Dar dacă suntem într-adevăr în ultimul an, astfel încât toate semnele revenirea Domnului nostru Isus Hristos să fie atât de puternic și de puternic că nimeni de pe Pământ nu se poate spune că nu le-a văzut, a auzit și a simțit!

 

Dacă, așa cum cred eu, revenirea Domnului nostru are loc între 14 și 15 septembrie 2015, în timp ce următoarele nouă luni vor fi foarte, foarte greu!

 

ZIUA mânia lui Dumnezeu 

 

Chiar înainte de revenirea lui Isus Hristos este să apară în ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

(Nimeni nu știe durata efectivă de acea zi profetică a mâniei).

 

Dar dacă revenirea Domnului nostru ar trebui să fie în acest an 2015, apoi a doua zi a mâniei lui Dumnezeu este foarte aproape de!

 

Potrivit unor previziuni, inclusiv a lui Padre Pio, de data aceasta de ziua mâniei lui Dumnezeu va dura trei zile.

 

Probabil că va fi în acest caz între 11 și 14 septembrie 2015, durerea este mai puternic până când Domnul se întoarce.

 

Prin urmare, va fi în zilele din urmă durerea va fi mai vie!

 

Mai mult decât oricând, este important să păstrați credința în Dumnezeu și în Isus Hristos!

 

Credința este încrederea totală, absolută și necondiționată.

 

Trebuie mereu bine luminat flacăra credinței noastre.

 

Mai multe vieti vor fi dificil în acest an în 2015 și noi trebuie să ne întărească în credință.

 

Mai mult ca niciodată, Roaga-te, din nou și din nou și implora pe Dumnezeu să ne acorde iertarea Lui pentru toate păcatele noastre și să ne călăuzească în această porțiune finală pe care știm că va fi un curs de obstacol real!

 

Mințile noastre sunt puternice, dar carnea este neputincioasă, atunci cerem lui Dumnezeu să ne protejeze de ispită și pentru a ghida viețile noastre.

 

Isus Hristos a promis că se va întoarce la sfârșitul timpului, și iată-ne!

 

Toate profețiile și semne ale timpului end pentru Biserica se face.

 

Să veghem și împrumuturi de către marginea drumului de viață pentru a viziona revenirea Domnului nostru Isus Hristos pentru a saluta cu toată dragostea noastră, deoarece aceasta poate veni în orice moment al anului 2015

 

Isus Hristos a promis să se întoarcă și el va ține promisiunea lui, pentru că el ne iubește, că acesta este adevărul și fiul lui Dumnezeu.

 

Sunt și rămân umil, dar puternic, mândru și demn de a fi creștin și catolic în anul 2015. Și nu va fi ușor!

 

Dacă Isus Hristos se întoarce în acest an 2015, iar eu sincer cred și sper din inimă, pentru că în cazul în care revenirea lui Isus Hristos a fost încă întârzie, atunci ne-ar suferi mai mult, pentru că durerile sunt și vor fiecare zi chiar mai puternic până când este întors.

 

Prin urmare, este foarte important ca toată lumea se roage lui Dumnezeu pentru revenirea rapidă a Domnului nostru și Regele, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu.

 

La prima venire a lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, oameni care au fost de așteptare pentru « evrei » nu au vrut să-l recunoască și a făcut-l omoare!

 

De data aceasta Isus Hristos se va întoarce în slavă și cei care-L neagă nu vor fi salvate și se va confrunta în ziua mâniei lui Dumnezeu!

 

Atunci trebuie să strigăm la Dumnezeu iubirea noastră și pocăința noastră pentru faptele noastre rele, păcatele noastre, greșelile noastre și păcatele

 

Rugați-vă pentru o revenire iminentă a Domnului nostru Isus Hristos, în așa fel încât el se oprește războiul din Armaghedon care cred că a început în Siria, în martie 2012, a cărei precis Biblie, ce va fi oprit de către Isus Hristos la întoarcerea lui .

 

Toate semnele de revenirea Domnului nostru Isus Hristos sunt făcute!

 

Trăim apostazie a credinței și a Bisericii.

 

Anti-Hristos conduce lumea din umbră și au condus mulțimi de sărăcie, insecuritate și suferință de război.

 

Răpirea bisericii  

 

Dar o mare și frumos așteaptă noi toți nostru frați și surori care au pregătit sau se pregătesc pentru întoarcerea Domnului nostru.

 

Această știre mare și frumos este « răpirea a Bisericii » , care trebuie să aibă loc înainte de ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Deoarece biserica nu este menit să cunoască mânia lui Dumnezeu, dar iertarea lui prin dragostea lui Isus Hristos care vine să o salveze.

 

Cei care trec va fi șters din viață la veșnicie fără a trece prin moarte.

 

Trupurile lor fizice vor fi transformate în corpuri spirituale și pentru totdeauna vor fi cu Isus Hristos.

51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toți, dar toți vom fi schimbat,
52 într-o clipă, într-o clipeală de ochi, la sunetul de cea din urmă trâmbiță. Trâmbița va suna, morții vor învia nesupuși putrezirii, și noi vom fi schimbați.
53, este necesar ca acest putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, și trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire. 54 Când Sunt puse perisabile în neputrezire, și trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci va veni la acest verset, Moartea a fost înghițită de biruință.
55 Moartea, unde este boldul tău? ? Iadul, unde este boldul tău
56 Boldul morții este păcatul; și ceea ce dă puterea de a păcatului este legea. 57 Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruința prin Domnul nostru Isus Hristos
58 De aceea, frații mei și surorile iubite, fiți tari, neclintiți. Lucrul bine și mai bine în lucrarea Domnului, știind că osteneala voastră nu este zadarnic în Seigneur.1 Corinteni 15.51-58

 

Nu există nici o profeție în Biblie pentru o perioadă de timp pentru eliminarea bisericii.

 

Eliminarea pot apărea în orice moment.

 

M-am înșelat și eu recunosc în mod liber. 

 

 

M-am gândit cât de mult s-ar întâmpla mult timp înainte de ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Dar, pe reflecție, știm că Dumnezeu dorește cât mai multe pot fi salvate și, prin urmare, îndepărtarea trebuie să aibă loc în ultimul moment chiar înainte de ziua de mânia lui Dumnezeu (probabil cu o zi înainte).

 

Prin urmare, este probabil că revenirea Domnului nostru Isus Hristos are loc între 14 și 15 septembrie 2015 răpirea va avea loc între 10 și 13 septembrie 2015, în funcție de lungimea de ziua mâniei lui Dumnezeu.

 

Notă:

 

 

 

Din prima zi am dat seama că Isus Hristos va reveni în curând pe Pământ, am avut o decizie foarte important să se facă.

Am avut de ales între păstrarea pentru mine rezultatele analizei mele și constatările sau publica într-un blog gratuit.

Marile puteri și cunoștințe mare implică în mod automat o mare responsabilitate!

Ne pensez pas que le choix fut facile, il a même été draconien ! Et pour plusieurs raisons.

Aș putea fi greșit și eu de fapt deja înșelați mă au vizat în prealabil unele date aproximative pentru eliminarea bisericii și pentru întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos.

Presupun complet greselile mele, mai ales că mi-a permis să evolueze și să se perfecționeze analiză și cercetare mea.

Ei mi-a permis să înțeleagă că revelațiile vremurile de pe urmă suntem facuti de Dumnezeu ca avansul de la sfârșitul timpului.

așa că am interpretat semnele și profețiile pe baza faptelor și următoarele date:

Din 14 mai 1948 de la începutul la sfârșitul timpului. Ceea ce ar determina că ar fi bine ca generație, care ar vedea revenirea lui Isus Hristos pe Pământ.

Din 29 septembrie 2008 de la începutul ultimei săptămâni din Daniel (septembrie ultimii ani de necaz înainte de revenirea Domnului nostru Isus Hristos), care ar include revenirea lui Isus Hristos ar fi șapte ani mai târziu și, prin urmare, în 2015 în jurul valorii de luna septembrie. 

Din martie 2012 să fie mijlocul de necaz și, prin urmare, la începutul de 42 de luni (3 ani) in a doua parte a necaz, și începutul războiului din Siria ar fi începutul războiului de la Armaghedon.

 

În cazul în care aceste date sunt cele destinate și utilizate de către Dumnezeu, atunci noi de fapt nu a putut să le găsească înainte faptele importante aferente și care au fost profețit în Biblie au fost îndeplinite.

 

Pentru 14 mai 1948 este iertarea lui Dumnezeu pentru poporul evreu a fost condamnat să rătăcească în Biblie până la sfârșitul timpului.

Pentru 29 septembrie 2008 , distrugerea a profețit că omenirea nu va recupera.

În luna martie 2012 , la începutul marelui necaz prevăzut în Biblie ca fiind foarte important pentru toată suferința omenirii, care va dura și amplifica până la revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Deci, logic într-un respect profund pentru semne biblice și profeții, revenirea Domnului nostru Isus Hristos pare a fi bun în acest an 2015, în jurul lunii septembrie!

Sigur că sunt conștient de a fi, probabil, greșit!

Dar, ca un creștin și catolic am avut dreptul moral să-l păstrați pentru mine aceste descoperiri, care este clar că secvențele fapte și date se suprapun perfect cu semnele biblice și profețiile de sfârșitul lumii!

În conștiința bun, cum ar fi o sticlă aruncată în mare cu căile mele mici si determinare, am decis să comunice acest mesaj către lume, astfel că cel mai mare număr se pregătește pentru revenirea Domnului și regelui nostru Isus Hristos.

Credința a ghidat viața mea și, de asemenea, ghidat stiloul meu în blog.

Este prin iubire și îi mulțumesc lui Dumnezeu, Isus Hristos, Duhul Sfânt și din Fecioara Maria, pentru tot ajutorul, toată dragostea și binecuvântările, care le-au adus mereu la familia mea și-mi viață, am cautat si analizat timp special pe care l-am văzut din 2008, astfel încât cât mai multe dintre frații și surorile noastre pot veni la Hristos și să fie mântuiți.

Mintea mea este lent și obosit, cuvintele mele uneori stângace, abordările mele de multe ori aproximative, dar succesiunea de evenimente de la 14 mai 1948 se pare să-mi dea motiv și întoarcerea lui Isus Hristos pare a fi pentru anul 2015 pentru luna septembrie, la sunetul de cea din urmă trâmbiță sarbatoarea evreiasca « Roș Hașana între 14 septembrie și 15 », pe care nimeni nu parte din timp (cu excepția lui Dumnezeu) cunoaște exact ziua și ora.

 

În acest an 2015 cu toții prea iubiții mei frați și surori în Hristos, vor avea cele mai bune de capacitatea noastră de a ajuta întâlnirile noastre la întâmplare toți frații și surorile noastre au nevoie care caută ajutorul nostru.

 

Anul va fi dificil și noi toți trebuie să devină adevărați soldați ai lui Hristos și să acționeze pentru slava Domnului.

 

Va putem oferi, de asemenea, ajutor prețios pentru asociațiile de auto-ajutor, cum ar fi Armata mântuirii rezervă populare sau alte organizații de caritate.

 

Un zâmbet, o ascultare cuvânt bun și sunt suficient de uneori de bucurie și încredere chiar a reaprinde flacăra credinței unora dintre frații noștri și surorile gresite.

 

În acest an, 2015, zilele sunt credință întuneric și numai va ghida pașii noștri!

 

Curaj, Răbdare, iubire și pace în inimile și în casa.

 

Suntem la sfârșitul așteptările noastre. 

« Isus Hristos vine curând! »

 

În următoarele nouă luni vor fi foarte greu atât de noroc pentru tine toți frații mei frați și surori în Hristos.

 

Dacă Isus Hristos nu a venit să ne salveze acest an,

Atunci va trebui să se confrunte cu mari calamități!

 Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne protejeze.

 

Petrolul este finit și sfârșitul ei va provoca haos

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Ruina a economiei mondiale va duce la o lume militar de conflict și vine curând!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic spune cartea sa 666, vă invit să citiți cartea lui de a înțelege ceea ce se va întâmpla pe pământ dacă Isus Hristos este lent în vine …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Înainte de a pleca, vă invit să continuați gândirea citind articolul meu (link-ul de mai jos), și, în special, partea  EDITORIAL

Vatican – APOSTAZIE – ultimele zile ale sfârșitul timpului – MAICII DOMNULUI BINECUVÂNTATĂ

Trebuie să înțelegem că ceea ce se întâmplă cu omenirea nu este trivial.

Ne confruntăm cu o lume de proces metamorfoză.

Aceasta metamorfoza a fost profețit și vedem începuturile împlinirea ei.

Este Isus Hristos care va continua la întoarcerea sa.

Creatorul ne-a spus în profețiile și știm ce să facem pentru a accesa această evoluție a omenirii.

Sunt de acord să fie salvat prin Isus Hristos,

Fiind botezat cu apă,

Cere iertare de la Dumnezeu pentru toate păcatele noastre,

Pocăiește-te de faptele noastre rele, păcatele noastre r edressant viața noastră,

Inregistreaza-te umil, dar mândru și demn de a fi creștin și catolic.

Dragoste și ajuta frații și surorile noastre.

Iartă-greșiților ne.

Nu Nu judeca pentru a fi judecat.

Cere Dumnezeu pentru a ghida viețile noastre să nu se afunde în păcat și pentru a putea rezista tentației.

Respect și urmați cele Zece Porunci ale lui Dumnezeu.

Puteți găsi cele Zece Porunci din articolul meu:

Îndoială și teamă A semnele vremurilor din urmă pentru a anunta revenirea lui Isus Hristos

Nu am nimic să-și vândă, acest blog este complet gratuit și fără publicitate.

Și tu poți deveni soldați ai lui Hristos prin răspândirea linkul din toate posturile de blog la toate contactele.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Isus are nevoie de fiecare dintre noi, astfel că cel mai mare număr fi salvat.

Ceasul ticăie și toată lumea trebuie să aleagă conștiința lui drumul său de a merge la Dumnezeu, fără a uita că Isus Hristos a spus:

Eu sunt Calea, Adevărul și Viața; Nimeni nu vine la Tatăl decât prin MineIoan Capitolul 14 versetul 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Isus Hristos are nevoie de noi toți pentru a anunța întoarcerea lui.

Să fim fierbinți în credință!

Iubiți frați și surori în Hristos, dragostea și pacea lui Dumnezeu să fie cu voi toți și familiile voastre până la revenirea Domnului nostru și Regele Isus Hristos, singurul fiu și iubit de Dumnezeu.

Învingător

FYI

Pe fiecare pagină și fiecare element, făcând clic pe bara albastră în partea de sus vă sunt direcționate automat la recepție și ultimul meu articol.

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.