Saya AMALAN KEHIDUPAN DAN KEHIDUPAN, NULL ADAKAH DENGAN AMAL MELALUI ME

Hasil pencarian gambar untuk "AKU CARA KEHIDUPAN DAN KEHIDUPAN, NULL TIDAK MENANGKAPKAN AMAL MELALUI AKU"

 

 

 

Seperti yang telah saya jelaskan dalam catatan blog saya, kita hidup dalam tempoh akhir masa yang akan berakhir dengan kemunculan Yesus Kristus ke Bumi untuk pemerintahan seribu tahunnya.

 

Kalimat Yesus Kristus ini adalah kekuatan dan kuasa yang tidak memberi ruang kepada tafsiran atau agama lain untuk pergi kepada Tuhan.

Oleh itu, kita mesti bertanya kepada diri sendiri mengapa paus mengiktiraf semua agama sebagai laluan sebenar kepada Tuhan.

Yang mana adalah kepalsuan Paus lebih banyak.

 

Tempoh akhir zaman bermula pada 14 Mei 1948 dengan penciptaan Negara Israel.

 

Sesungguhnya pada 14 Mei 1948 dengan penciptaan negara Yahudi, orang-orang Yahudi selepas 2000 tahun pengasingan memperoleh pengampunan Allah kerana menolak dan menyalibkan Mesias yang mereka enggan mengakui di dalam Yesus dari Nazareth  » Yesus Kristus. Tetapi pengampunan Allah ini tidak memberi mereka akses kepada kerajaan syurga pada akhir zaman.

Orang-orang Yahudi akan menjadi seperti ramai orang yang terpaksa menunggu sehingga akhir pemerintahan beribu tahun Yesus Kristus dan kebangkitan kedua berharap untuk memasuki kerajaan surga.

 

Pada akhir tempoh masa akhir hanya beberapa orang Kristian yang mati akan dibangkitkan.

 

Dan sesetengah Kristian yang hidup « Jemaat » akan berubah sesaat dan dengan itu akan lenyap dari kehidupan fana ke kehidupan kekal, tanpa melalui kematian hanya oleh Cinta Yesus Kristus.

 

Inilah janji Yesus Kristus dan tidak ada yang dapat meragukan firman Anak Allah yang memberikan hidupnya untuk menebus dosa kita dan dengan itu membolehkan kita mengakses kerajaan Allah, bukan dengan merit tetapi oleh cintanya.

 

Anda akan mendapati bahawa saya telah menyatakan bahawa hanya orang Kristian tertentu yang akan bimbang tentang kebangkitan dan peralihan dari kehidupan fana ke kehidupan kekal tanpa melalui kematian.

 

Mereka yang akan bimbang akan menjadi orang Kristian yang telah menerima pembaptisan air, (hanya pembaptisan yang sah), yang akan meminta Yesus Kristus menjadi penyelamat mereka, yang akan meminta Allah memaafkan semua dosa yang dilakukan dan yang telah bertaubat dan tulus bertobat dari dosa-dosa mereka.

 

Lebih-lebih lagi, setiap orang mesti meluruskan hidup mereka dan mengikuti pengajaran Yesus Kristus (Cinta, Pengampunan dan Iman).

 

Di hadapan semua tanda alkitabiah yang mengumumkan kepulangan Tuhan Yesus Kristus, yang dipenuhi setiap hari dengan kekuatan dan kekuatan, kami yakin bahawa kembali ini akan berlaku.

 

Sudah tentu kita adalah generasi terakhir sebelum pulangan ini, kita mempunyai kepastian sejak 1948. Mt 24.34

Generasi kedua-duanya sangat pendek dan sangat panjang tetapi kita sudah sangat dekat dengan pulangan ini.

 

Sejak penciptaan blog saya pada tahun 2009, saya mengumumkan bahawa pulangan ini boleh campur tangan dalam tahun semasa. Sudah tentu ia tidak berlaku.

 

Tetapi pada tahun 2018 ini sangat istimewa kerana masa penulisan alkitabiah adalah 70 tahun dan 1948 + 70 = 2018.

 

Memandangkan kekuatan, kuasa, berkala, dan keluasan semua tanda-tanda alkitabiah yang telah dipenuhi dan dipenuhi pada tahun 2018, kita sudah pasti pada akhir zaman alkitabiah pada akhir zaman. .

 

Adalah diharapkan bahawa perayaan sangkakala 2018 akan menyaksikan kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus untuk penyingkiran « Gereja « nya.

 

Oleh itu, berdoa agar nama kita tidak akan dipadamkan dari buku kehidupan kerana mereka yang tidak diculik « orang Kristen dan orang lain » akan melalui Hari murka Allah yang akan menjadi masa yang sangat sukar bagi mereka yang ingin kembali kepada Yesus -Christ.

 

Tempoh ini akan menjadi sangat sukar kerana gereja tidak akan lagi hadir di bumi. Dia akan berada di syurga untuk menyaksikan perkahwinan Anak Domba itu, ia akan menjadi perjanjian kekal di hadapan Tuhan yang akan dibentuk oleh Yesus Kristus dengan anggota jemaatnya.

 

Selepas penghapusan Jemaat Yesus Kristus, dunia ini akan sepenuhnya dan sepenuhnya diserahkan kepada kuasa-kuasa setan sehingga kembali fizikal Yesus Kristus di Gunung Zaitun untuk pemerintahannya 1000 tahun.

 

Kita sudah melihat semua kelebihan dan peningkatan kekuatan Islamisme. Bayangkan dunia tanpa semua orang Kristian yang akan diculik dan Islam yang tidak lagi akan mengalami brek, dengan bencana yang lebih dahsyat dan dahsyat, masyarakat yang dahsyat dan rakyat yang akan terjerumus ke dalam kesengsaraan dan kesengsaraan.

 

INI AKAN MENGENALKAN KEADAAN KERUGIAN.

 

Ya, pasti orang yang mempunyai iman dan yang telah meminta Yesus Kristus untuk membimbing hidup mereka akan diselamatkan, tetapi semua orang lain akan mengetahui murka Allah.

 

Sentiasa ingat kata-kata Yesus Kristus

« Saya adalah cara kebenaran dan kehidupan, tiada siapa yang datang kepada bapa hanya melalui saya. « 

 

Masa telah dimaklumkan bahawa kehidupan kita tiba-tiba akan berubah dengan dramatik sama seperti ulat menjadi rama-rama kita akan bergerak dari kehidupan ke kehidupan yang kekal dan tidak lama lagi.

Boleh jadi 11 September 2018.

Saya menjemput anda menonton video ini yang menerangkan kekhasan 2018.

 

Anda boleh melihat magnitud gempa bumi melalui pautan ini di bawah

https://www.emsc-csem.org/#2w

Gempa bumi terkini di seluruh dunia (semasa 2 minggu yang lalu)

 

Lihat awak tidak lama lagi

Victor


%d blogueurs aiment cette page :