THE 3 Perang Dunya geus dimimitian! (Ny)

 

23 Maret, 2014, abdi diterbitkeun artikel ieu dina blog di handap dina awal 3 Perang Dunya téh écés éta tanda hébat panungtungan méméh mulang ka Bumi ti Gusti urang Yesus Kristus.

Naon twists jeung patojaiah saprak lajeng!

– kaayaan politik jeung ekonomi Global anu deteriorating terus dinten saatos dinten.

– tindakan keur nyingsieunan na ancaman antara adidaya ulah sieun awon unggal minggu.

– Terrorismes sarta kekerasan Islam struck na masih nyerang dunya kalawan kakuatan jeung amukan.

– garéja kami geus diserang ti sadaya sisi kaasup ti jeroeun ku anu nu sakuduna dituju pikeun membela sarta premouvoir. Paus Francis geus dijieun ageman humanis anyar uniting Garéja Katolik ka sadaya agama anjeunna ngemutan leres tur ngarah sadayana ka Allah.

– The bencana geus dikalikeun madhab di Bumi.

– rusuh hits dunya kaasup Perancis jeung gelombang protes « jaket Konéng » anu kekerasan ekstrim kalawan pamandangan perang sipil.

Simkuring terang eta na loba nu kali I ngumumkeun dina tulisan blog éta sakabéh sorrows hirup, Bumi jeung Garéja bakal neruskeun worsen beuki loba, dugi balik ti Gusti urang Yesus Kristus.

News jeung kakuatan tanda pisan geura-giru balik ti Gusti urang jeung Prabu Yesus Kristus.

Éta kituna penting pikeun jadi sadar tur neneda keur balik caket na.

Dina pisan difficles waktu datang, Jigana penting republish artikel ieu perhatian anjeun ku kituna anjeun teu heran lamun maranéhna anjog.

Kuring ogé diondang anjeun maca artikel ieu ngeunaan hiji wabah yén média teu manjangkeun.

http://www.wikistrike.com/2019/04/debut-d-epidemie-mondiale-ce-champignon-extremement-mortel-et-ultra-resistant-se-propage-partout.html?fbclid=IwAR0JhPx39zVyhyGnIB_8NVmsTylL81S85eaoq6q9G4w6zPbJdQ2F2gV2u88

waktos nu payun bakal pajeujeut. Ieu katangtuan a!

Kuring miharep maranéhna bakal disingget ku balikna Gusti urang Yesus Kristus.

Victor

artikel 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/03/23/la-3eme-guerre-mondiale-est-commencee/

Panungtungan asup panon urang Mun ngalengkepan!

Yesus Kristus pisan Tutup

Hayu urang siap

Kajadian!

Nangtung tercinta kuring

.

John 14-6

Isa ngadawuh Kami cara, kabeneran jeung kahirupan nu. salah No datang ka Rama iwal ngaliwatan kuring.

Mahluk Katolik Kristen nya mun boga iman sahingga mibanda kapercayaan lengkep jeung mutlak dina kecap tina Yesus Kristus anu hijina putra Allah.

Bari maca ayat di luhur, urang ngarti forcefully na unequivocally yen  mung footsteps Isa Al Masih ka Allah.

Akibatna, tina sakabeh agama, ukur Kristen salaku Garéja Isa Al Masih.

Ngan Kristen nyandak bagian dina suka bungah gareja sahingga kabur dinten tina murka Allah bakal ngahalangan saméméh balikna Yesus Kristus ka na kakuasaan sarébu taun.

The sarébu taun kakuasaan Yesus Kristus bakal kasempetan panungtungan pikeun lalaki  « Jalma anu teu acan dikaluarkeun sarta anu geus cageur dinten tina murka Allah »  keur cleanse sorangan méméh judgment panungtungan sarta luput karuksakan bumi.

Ku ngadorong hiji penalaran salajengna saeutik, jeung kakuatan iman, urang tiasa ngartos jeung disebutkeun yen  mung Kristen nyaeta agama nu ngabalukarkeun Allah.

Ku kituna kumaha upami agama sejen?

Yahudi, Islam, Hindu jeung agama sejen henteu yen kalungguhan ka Allah lantaran Isa Al Masih ngomong yén Anjeunna nyalira nyaeta jalur anu ngabalukarkeun Allah.

Link kana béda agama

Bade malah satuluyna di penalaran anu bisa ngomong jeung sebutkeun emphatically yén di Kristen hijina garéja Katolik teh garéja Isa Al Masih.

Yesus Kristus dipercayakeun Garéja ka Peter sarta panerusna panerusna hadir Paus:  Francis  nyaeta pituduh ti Garéja Katolik.

Acan, dina buku nu Apocalypse kami manggihan hiji ayat pisan husus, Wahyu 18.

Bisa disimpen, anjeun meunang urang kaluar tina    « Babul »   Golden Babul di kali tungtungna téh Roma (Vatikan) jadi gereja Katholik!

.

Ap. 18 4-5  

 »  Jeung kuring ngadéngé sawarga sora sejen nyebutkeun, Kita Hayu kaluar tina dirina, jalma mah, anu maraneh jadi teu partakers dosa dirina, sarta yén maraneh nampa teu of plagues nya. Pikeun dosa dirina geus ngahontal ka sawarga, sarta ka Allah hath inget iniquities nya. « 

.

Jadi naon? 

Urang kudu percaya total tur mutlak dina kecap tina Yesus Kristus sarta jadi teu ambing turutan Vatikan jeung tungtunan Paus.

gareja ieu dying forsaken, ditinggalkeun, disiksa tapi urang teu kedah ninggalkeun nuliskeun garéja sejen!

Kuring diondang anjeun maca artikel kuring dina gareja:

.

Gereja tanpa clams

jeung

Garéja nu geus dying

.

Éta Alkitab, firman Alloh jeung Yesus Kristus na haté urang, nu ayeuna kudu pituduh kami nepi ka suka bungah gareja jeung balikna Yesus Kristus dina Gunung Olives sabab kami anu geus di ahir jaman.

Kusabab Traktat Lateran dina 1929, Vatikan teu dikepungna Garéja Yesus Kristus!

Vatikan janten kaayaan sarta popes kami panganyarna geus saprak jadi  raja   nagara ieu  « Vatikan »  upping lalaki saméméh Allah sareng manusa.

Geus waktuna pikeun urang sadulur tercinta mah sadulur nyandak stock iman urang jeung kahirupan urang.

Kuring nganjurkeun maca artikel kuring:

.

Katilu Perang Dunya

.

Urang hirup di kali pisan husus sarta jawab kabingungan pisan hébat kana conto Paus Francis kami ngajadikeun luhur humanis wacana pleading masarakat awam  »  jeung televisi » , anggota MAFIAS ngarobih kahirupan tur simpen nyawa jalma polos, kaasup barudak!

Tapi kontra, teu hiji kecap tunggal tentang kali apocalyptic kami hirup sarta anu baris mungkas pas jeung balikna Yesus Kristus!

balik deui ieu, Yesus Kristus, anu jangji tur dipedar ku sababaraha tanda na prophecies dina naon waktos eta bakal balik.

Sarta eta jelas saluareun hiji kalangkang hiji hint tina ragu yén urang hirup di taun highlights panganyarna tanda ieu sarta prophecies tina balikna Yesus Kristus.

Jeung can lain kecap tunggal tentang balik ieu diucapkan ku Paus anu misi nyaeta acan pikeun panduan garéja jeung nyiapkeun kami kabeh  « Lalaki jeung awewe sadaya Bumi »  keur balikna Gusti urang, Raja, Yesus Kristus, hijina putra Allah.

Ieu malah kacida alusna yén Paus miwarang  « maling »  ka tobat sarta datang ka Kristus.

012968083_prevstill

Yesus Kristus sorangan dina salib jangji salah sahiji dua maling anu disalib bareng jeung anjeunna, ngabagéakeun anjeunna ka imah bapana lantaran anjeunna ngalaman repented sadaya misdeeds Na.

Tapi paus kudu dinya moal  oge  ngajelaskeun ka dunya yén Yesus Kristus datang pas na hal anu penting pikeun sakabéh Kristen nyiapkeun straightening kahirupan urang, sholat pikeun balik KUMIS Isa Al Masih jeung kasalametan jiwa urang.

paus kudu dinya moal  ogé  ngajelaskeun sami ka sakabéh populasi Bumi pentingna iman jeung kudu datang ka Yesus Kristus ngaliwatan baptisan sarta tobat ka disimpen na luput tina dinten tina murka Allah nu gancang approaching.

Paus kedah anjeunna henteu  ogé,  dina periode ahir jaman tungtung, sangkan tatapi dina rasa mulya tina istilah éta, ku kituna unggal lalaki jeung awéwé di Bumi ieu ditawarkeun kasempetan datang ka Yesus Kristus sarta disimpen.

Di payuneun sadayana tanda na prophecies geus kaeusi, dina panempoan acara dunya, ngadangukeun tiiseun euweuh watesna ti Paus dina balik ajakan tina Yesus Kristus, urang sih nu jadi Kristen jeung Katolik di hukum mun nanyakeun sual éta   « Dupi iman tetep aya di Vatikan! « 

Tempo artikel abdi:

.

Rusiah katilu Fatimah ka Balik deui ngeunaan Yesus Kristus

.

Abdi nyorong malah satuluyna argumen ku nyebutkeun yén Vatikan ekspektasi visibly ogé batur geura-giru.

.

Tapi ieu Yesus Kristus!

.

Lamun urang ningali nu sums badag anu spent ku Vatikan ngawangun teleskop buta nengetan béntang!

Aranjeunna mahluk luar angkasa yén Vatikan sigana lalajo teu Yesus Kristus, putra Allah!

Tlscope-lucifer

Tempo artikel abdi:

.

Dajjal sigana dicirikeun

.

Kabéh fakta ieu nyata, faktual jeung beton na euweuh deui buta salaku jalma anu ingkar ningali na aya euweuh deui pireu jadi jalma anu moal ngadenge!

.

Urang tingali beuki loba gereja tanpa clams, parishes tanpa imam jeung celebrations pamakaman ku laymen.

ngarareunah ieu nyata, badag tur jero di garéja Katolik kami!

.

Untung we masih boga imam anu lalaki leres iman, anu ngalakukeun sagala aranjeunna tiasa tur mindeng tanpa daya pikeun mertahankeun ogé eunteup dina seuneu iman di gareja.

.

Tapi Alas na acan, loba gereja tutup lawang maranéhna unggal taun keur kakurangan imam jeung satia!

Yen Yesus Kristus oge kungsi ngumumkeun dina Injil Lukas surah: ayat 18: 8

.

Lukas 18 .

1. Yesus spoke pasemon pikeun némbongkeun yén maranéhanana kudu salawasna neneda jeung teu kapaehan.

2 nyebutkeun: Aya di kota a hiji hakim anu teu sieun ku Allah jeung teu boga hormat keur saha.

3 Aya ogé hiji randa di kota nu saha diteundeun datang ka anjeunna: ngabales dengdem kuring tina musuh milik.

4 Pikeun lila manehna nolak. Tapi afterward kedalna dina dirina: Sanajan kuring sieun henteu Allah sareng nu Kuring geus dianggap lalaki,

5 acan sabab randa kieu bothers kuring, abdi bakal ngabales dengdem nya, yén Aisyah teu datangna terus weary kuring.

6 The PANGERAN ngadawuh, Ngadenge naon hakim adil saith.

7 Jeung Allah anjeunna moal ngalakukeun kaadilan pikeun milih-Na, anu ceurik manéhna beurang jeung peuting, sarta anjeunna ngasuh panjang kalayan aranjeunna?

8 I ngabejaan anjeun, anjeunna baris ngabales dengdem aranjeunna speedily. Tapi lamun Putra Manusa datang, bakal anjeunna manggihan iman kana bumi?

.

Sababaraha tanda balikna KUMIS Isa Al Masih  :

.

di dieu

.

Ieu brings kami kana hasil analisis tina tilu tanda panungtungan leungit keur balikna Yesus Kristus:

tingali artikel abdi:

.

Tilu tanda panungtungan sahiji balikna Yesus Kristus di Bumi

.

01) The unveiling tina Anti Kristus 

02) The rekonstruksi katilu ti kuil di Yerusalem

03) A konflik global jadi sapuk ku jalan Yesus Kristus di na balik

Kuring The Unveiling tina Anti Kristus

.

tingali artikel abdi:

The unveiling tina Anti Kristus 

dina sajarah

The anti Kristus sigana boga markas na dina Candi Gunung tur jadi personified ku ISLAM

Lawan anu nangtung ngalawan sagala rupa nu disebut Allah atawa nu disembah; anjeunna malah diuk [sakumaha Alloh] di Bait Allah, proclaiming dirina Allah. (2 Thess 2: 4)

Ayat di carita ieu jelas manglaku ka Islam di antarana masjid al Aqsa ieu diwangun dina Candi Gunung Allah.

Sanajan ummat Islam téh jalma pisan agama, éta mangkaning leres yen seueur urang Kristen anu ditelasan ku Islamists saukur kusabab qu »ils anu Kristen!

Gereja anu desecrated, diruksak komo sampurna.

populasi Kristen anu persecuted na syahid ku Islamists.

Sami bener sababaraha muslim anu enslaved na dimutilasi ku gélo Muslim bloodthirsty dina ngaran Islam!

Islam Iblis dina ngaran Alloh!

Urang kudu nyebutkeun hal sanajan aranjeunna hésé ngadéngé!

Mahluk Muslim nyaéta narima ISLAM sarta jadi complicit dina kejahatan na!

Muslim I ngajak anjeun sakabeh ka datangna ka Kristus sarta disimpen, sarta kuring ngajak anjeun tapa dina ieu kecap tina Yesus Kristus:

.

John 14-6

Isa ngadawuh Kami cara, kabeneran jeung kahirupan nu. salah No datang ka Rama iwal ngaliwatan kuring.

.

Éta urgent pikeun sakabéh Muslim datang gancang ka Yesus Kristus kusabab cara kuat islam nu geus nelepon pikeun jihad pikeun ngusap Israel kaluar peta sarta pikeun ngarobah ku pedang dunya Islam.

.

Dina ahir waktu

The anti Kristus oge sigana boga markas na di Vatikan

Kuring diondang anjeun maca artikel kuring dina subjek:

.

Beasts tina Apocalypse dicirikeun .

II The rekonstruksi katilu ti kuil di Yerusalem

Kuring bisa jadi salah, tapi kuring teu percaya urang Yahudi bisa hiji poé nyieun katilu kalina Bait Yerusalem.

Tangtu sagala instrumen tur sagala perlu praktek ritual kuil geus disimpen. Dana geus ogé geus diangkat pikeun rekonstruksi ieu.

Ieu malah kamungkinan yen urang Yahudi bakal ngalakukeun naon mémang keur nyieun Bait Allah nalika Mashiach bakal kaungkap!

Sumuhun, tapi ka dieu, ka Mashiach, éta bakal di kejutan tina urang Yahudi « Yesus Kristus » jeung kuil katilu bakal Yerusalem sawarga nu baris datangna dina Gunung Olives ka balikna Yesus Kristus.

 .

Bait katilu bakal kituna teu rebuilt ku urang Yahudi!

.

A Perang Dunya III jadi sapuk ku jalan Yesus Kristus di na balik

.

tanda Ieu panggedena tina tilu

sabab  éta hijina nu sabenerna tetep.

.

Bisa turutan robah ti poé ka poé sahingga ningali move dunya dina jalan ka Perang Dunya III.

.

Ieu perang ieu anu bakal ngeureunkeun Yesus Kristus di na mulang.

.

warta nu pinuh tanda pikeun pamahaman teu ukur perang anu geus dilawan, tapi geus dimimitian.

Urang nempo tanda awal jeung Spring Arab nu geus diatur seuneu ka timur tengah.

Kaayaan marudah tur perang sipil raging saprak 2011 di dunya Arab.

Iran jeung Suriah (anu tina qu’empêtrée dina perang sipil) nyebutkeun aranjeunna hoyong ngusap Israel kaluar peta.

Tur ayeuna ieu dua kakuatan hébat (Rusia / AS) anu ngalawan nasib Ukraina.

Cina sarta Éropa oge bakal visibly aub!

Tapi bakal India?

Unggal kakuatan ieu ogé dipikawanoh yen  « wortel nu asak »

wortel hartina anu asak:  nu ékonomi global boga ieu ruined sarta perang dunya geus jadi bisa dilawan.

Tanda neneng anu perang teh geus dimimitian nyaeta urang anu geus dina fase ékonomi perang.

Kalang, ditarikna tagihan di nagara nentang, destabilization pulitik, ancaman jeung manuver rusiah. (Saprak leungit tina Boeing 777)

Boeing-777-Malaysia-Airlines-alien-hideung-liang-plot-sakumaha-eta-mana-sest-e1394812443879

Naon teu nyarios di  media  anu ayana di Boeing 777 dua puluh sarjana perang éléktronik)

sumber:

éta misteri hiber MH370

.

Ieu bakal sahandapeun duress yén kakuatan hébat bakal dialungkeun kana perang dunya ieu kusabab sakuduna masihan naékna ka ékonomi global anyar jeung nyieun hiji urutan dunya anyar!

.

The rebirth of rusuh!

.

Lalaki bakal jadi dina urutan dunya anyar ieu, budak nyata.

.

Ulah ragu deui!

.

Éta ngaliwatan cinta pikeun maranéhanana anu sumping ka anjeunna ngaliwatan tobat, iman jeung baptisan anu Yesus Kristus bakal balik pas ngahemat kami ti dinten nu murka Allah jeung kaayaan ieu perbudakan anu nyokot tempat ku pasukan satanic.

Uninga Yesus Kristus klik:

.

di dieu

.

Dina kacindekan, dunya pisan goréng, tanda pikeun suka bungah gareja dijieun.

harbinger panungtungan deui dina Gunung Olives Gusti jeung Prabu urang Yesus Kristus aya dina anjeunna keur kaeusi saméméh panon urang.  « The Katilu Perang Dunya! « 

Bari eta jelas yen warta ti confirms analisa abdi ngaramal suka bungah tina garéja keur ahir taun di ngeunaan November 2014 jeung balikna Yesus Kristus dina Gunung Olives meureun dina bulan Séptember 2015.

Tapi tangtu kuring bisa jadi salah jeung ngaleupaskeun gareja kiwari bisa ngahalangan dina momen naon!

Tempo artikel abdi:

Kaping tina Apocalypse

jeung

balikna Yesus Kristus

.

Sarta meureun malah sakabeh (Lengser sarta Balik Fisika ngeunaan Yesus Kristus) bakal taun 2014 sakumaha disadiakeun pikeun lanceukna kami Louis Alencourt di blog na  teh Awakening Great  .

info:

Di dieu concretely ku nu urang diatur di dunya:

.

di dieu

.

Bangun kusabab pas eta bakal telat sarta eta bakal screaming, wailing na gnashing huntu di sakabeh stragglers; anu pikaresep ka daydream tinimbang bangun up jeung lalaki nepi ka balik kana jalan hirup papanggih Yesus Kristus.

Lamun ngadagoan sora mariem ka ngarti yén perang geus dimimitian tur yén Yesus Kristus bakal nyokot jauh garéja-Na, lajeng eta pasti bakal telat alatan gareja bakal luput ti dinten nu murka Allah!

.

Ayeuna nya éta waktu jeung meunang nepi, tobat sarta datang ka Kristus engké nu sugan moal jadi!

.

Bari teu saurang weruh dinten atawa jam teh balikna Yesus Kristus, tanda Alkitabiah na prophecies kumaha ngawartosan urang yén waktu nu mulang dina kamulyaan Gusti urang, Master na Raja, Isa Al Masih, hijina putra Allah geus datang!

Waktos anu ngajalankeun kaluar kitu buru lamun rék disimpen.

Solat sarta tobat anu perlu sakabéh urang di ieu dinten panungtungan sajarah manusa saméméh balikna Yesus Kristus.

Sarta ngantep kami, ningali keur, neneda jeung neneda deui jeung deui pikeun balik deui ajakan tina Yesus Kristus jeung kasalametan jiwa urang.

Hayu urang sadaya jadi prajurit Kristus risen sarta nyebarkeun sagala firman Alloh.

.

« Yesus Kristus asalna pas balik! « 

.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :