DEN ULTIMATIVE OUTRAGE ER GUD!

Billion kristne i verden!

Man kunne tænke, sige og endda sige, at undervisningen i Jesus Kristus havde en meget stor mængde af god frugt!

kæmpe-2-349x197

Og alligevel er det ikke så!

Bestemt kirken gennem 2000 år af sin historie har gjort meget for at udbrede troen og at dele Jesu Kristi lærdomme til hele verden, men det har også mange dårlige gerninger for at blive tilgivet.

Det er den samme for hver af os, fordi vi er alle syndere, og at vores kirke er vores image.

Det er kun ved at blive bevidste om vores svagheder, vore synder, vore fejltagelser, vores fejl og vores dårlige gerninger; vores anmodning om tilgivelse til Gud og vores oprigtige anger, at vi kan bevæge os fremad på højre, højre og dydig sti kærlighed, vi trak Jesus Kristus og til Gud.

Det er det samme for vores kirke med sine aktioner og holdninger i verdenshistorien har ikke altid været op til Jesu Kristi lærdomme.

Men pave efter pave indtil 11 Februar 1929 (dato for Lateran-traktaten) har kirken mere eller mindre fulgte fodspor Jesus Kristus.

stening

Som Jesus Kristus sagde under en stening af en utro hustru:

 

« Lad ham, der er uden synd kaste den første sten! « 

Også, det er bedre for os alle at bede og tigge Guds tilgivelse for alle vores synder, men at ekspandere på dem i kirken og dens nabo.

Dette skal på ingen måde gøre os blinde eller endog tilskynde os til at overse alvorlige forhold og endda meget alvorlige konsekvenser for menneskehedens fremtid og tro i verden.

Set i bakspejlet forstår vi, at det ultimative Outrage gjort for at Gud blev født med oprettelsen af ​​staten Vatikanet ved Lateran aftaler 11 Februar 1929.

Italien var glad for at undslippe kløerne på paven!

Men pavedømmet skulle hun vinde?

For at forstå, må vi gå tilbage til 1917 til udseendet af den hellige Jomfru til de tre små portugisiske hyrder og tredje hemmelighed faktisk aldrig afsløret, at vi kun kender begyndelsen « vil altid blive bevaret i Portugal dogmet om Faith …! «  Og at denne tekst var tyve lignes.Mais vi vil vende tilbage senere.

Den tredje hemmelighed var at blive afsløret senere i 1960.

Vi ved, at i 1960 paven trods gentagne anmodninger fra hele verden nægtede at afsløre hemmeligheden.

Men miraklet Fatima blev ikke anerkendt af kirken i 1930 af biskoppen af Leiria

–       13-10: Biskoppen af Leiria siger sande åbenbaringer og godkender den officielle kult Vor Frue Fatima.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? & L = 0

 

Det er vigtigt at bemærke, at den eneste mirakel af solen var så indlysende, så vigtigt, så speciel og en sådan mængde af vidner fra alle samfundslag (rige, fattige, journalister, præster i kirker, troende, ateister og endda retfærdig murere) var det umuligt for kirken ikke officielt anerkender udseendet af den hellige Jomfru og hemmeligheder afsløret!

Men Vatikanet har altid været ubehageligt med genfærd af Jomfru på Fatima grund af den berømte tredje hemmelighed og frygtelige.

Alle paver siden fremkomsten af ​​den hellige Jomfru i Fatima gjorde, hvad de kunne for at skjule denne ejendom foruroligende tredje hemmelighed.

Den tredje hemmelighed var at blive læst enten død Søster Lucia ( Lúcia Jesu dos Santos ) portugisiske børn, til hvem den hellige Jomfru fortalte den frygtelige hemmelighed, der er senest i 1960.

Lady Fatima Apparition 01

I 1960 til pave Johannes XXIII retmæssige pligt, til den hellige Jomfru og Gud, annoncere eller at meddele, at berømte tredje hemmelighed og frygtelige som dette udseende blev formaliseret og anerkendt som sandt.

Og der, bombe!

 

Paven afviser offentliggørelse af hemmelige!

Det er ligesom en dårlig film!

Pave ulydig en anmodning fra den hellige Jomfru!

Utroligt men sandt!

« Og det blev han kanoniseret 27 April 2014 under klapsalver millioner af kristne »

 

Johannes XXIII blev en helgen!

Er vi drømmer eller snarere mareridt! 

Men det er ikke den faktuelle virkelighed!

 

Saml tråden af ​​refleksion,

Lateran aftaler har også været en velsignelse for pavedømmet til at tage sin uafhængighed fra presset fra Italien, men også alle lande i verden.

Ved at blive en lille stat, Vatikanet gav tilbage samme tid fødsel til Romerriget.

Et imperium måles ikke af materiel rigdom, men af ​​mængden af ​​staten og under dens indflydelse, den udøver på deres fag.

Paver Kings var meget dygtigt derefter gradvist indført på verden.

For at gøre dette, besluttede de at ændre regler og værdier i kirken til at sidde godt deres magt og myndighed over hele verden.

Det er interessant at bemærke, at Satans fristelser til Jesus Kristus i ørkenen var at blive konge af jorden, hvis tilbedt Lucifer!

Og således skabte de en ny kendt som en råd  « Vatikanet 2 »

Det er 11 oktober 1962 i henhold til Johannes XXIII og han begyndte December 8, 1965 i Pau VI det sluttede.

Det er også vigtigt at bemærke, at dette råd er ugyldigt på form! Men Vatikanet har dog aktiveret.

Nye regler er blevet skabt af rådet, og de ville tillade en ny orientering af Kirken.

Ene efter den anden paver arbejdede derefter i den sans for værdier defineret af nye råd, og derfor især  genkende alle religioner som sande og placerer mennesket i centrum af alt.

De genkendte « Humanismen » som den første religiøse værdi,   som derefter blev den fælles og universel værdi for alle jordens folk.

Det ville gøre det muligt for paver til at etablere autoritet Vatikanet over hele verden.

   

Så Kristus havde kun én plads tilbehør til Vatikanet!

Det bemærkes også, at pave Johannes Paul 1 st , forsøgte at modsætte sig imperium Vatikanet « Ny Rom » Men efter kun en måned sin regeringstid han på mystisk vis døde, da han var meget sundt!

Hans familie taler om en strømpe!

Hvad er sikkert, at han havde meddelt, at det ville være meget opmærksomme på finanser og Vatikanet bank.

 

Vatikanet vil gøre mennesket Egocentrisk og humanist, Johannes Paul II, har endda sagt, at Jesus Kristus og Gud var i alle, og derfor alle er Gud! »Just det! « 

Den anti-Kristus officielt bemægtigede Vatikanet og satte sig på Guds trone i 1960, da paven nægtede at annoncere den tredje hemmelighed Fatima.

 

Den hellige Jomfru, ønskede at informere os senere i 1960, at den nye Vatikanet 2, vil medføre tab af tro ved en generel frafald og tillade Satan at komme i besiddelse af pavestolen « Guds trone » i Vatikanet

I dag kan vi kun se, men gør det stadig har modet til at åbne dine øjne!

I begyndelsen af den tredje hemmelighed begynder med denne sætningaltid vil blive bevaret i Portugal dogmet om Faith …!  

I betragtning af hvad vi ved af fortid og nutid kan vi lave en forbindelse og forståelse efter påbegyndelsen af ​​tavshedspligt.

Her ved følgeslutning var omridset af den frygtelige hemmelighed annoncerede laTrès Lady Fatima!

 

Den globale tab af tro!

 

Tabet af kristne værdier!

 

Den generelle frafald!

 

The End Times

og

Jesus Kristus kommer tilbage!

Den tredje og sidste hemmelighed, at den hellige Jomfru fortalte under sin optræden på Fatima var selvfølgelig åbenbaringen af  »  DEN ULTIMATIVE skandale, at ville ske til Gud ved STATEN gennem Vatikanet VATICAN 2! « 

 

Hvilket vil resultere dermed tilbagevenden Jesus Kristus for at redde hans trofaste kirke.

Vatikanet 2 er en provokation Lucifer Jesus Kristus!

 

Lucifer er så sikker på sig selv, at han vover at fornærme og provokere Gud Jesus Kristus!

Alle kan se, at dogmet om Faith altid har været holdt i Portugal og inderlighed den sande tro aldrig forladt det portugisiske folk,

Men også en global frafald ramte verden, og at troen er blevet kapret af den anti-Kristus, som sad på Guds trone i Vatikanet.

Alle kan også se, at de bibelske profetier og skilte annoncerer tilbagevenden Jesus Kristus, for at realisere hver dag i flere år med kraften og intensiteten i stadig større og stadig stærkere.

Gud har gjort en storslået gave til hver mand « Freewill » , så alle kan følge den vej, han besluttede at gøre hans vilje og god som ondt.

Ingen er tvunget til at komme til Gud eller acceptere Evigt liv med Jesus Kristus!

Gud ønsker, at alle mennesker skal frelses. Men kun hvis de ønsker det.Gud ønsker ikke slaver mænd, ellers ville han ikke have givet os fri vilje.

Men at gå til Gud er der en enkelt vej. Det er Jesus Kristus!

Kryds Jesus

Jeg er vejen, sandheden og livet, ingen kommer til faderen, hvis det ikke er mig!

 

Det er de ord af Jesus Kristus!

Så den eneste sande kirke er den hellige katolske kirke, den eneste sande religion er kristendommen. Fordi de blev skabt af Jesus Kristus.

Alle andre kirker og alle andre religioner er falske kirker og falske religioner, der ikke kan føre til Gud eller før tilbagelevering af Jesus Kristus eller efter hjemkomsten.

Et ord stadig på den jødiske religion.

Jøderne har fornægtet Jesus Kristus, der er 2000 år ved ikke at anerkende den som den længe ventede Messias, og de sætter til døden gennem romerretten.

Denne religion er en falsk religion blev så ikke i alle tilfælde føre det jødiske folk til Gud på grund af denne afskyelige handling.

KRIMINALITET for det jødiske folk blev fordømt af Gud til at dræne indtil udgangen af ​​tid. Og i løbet af disse to tusind år, var han offer for den værste lidelser.

Men 14 maj 1948, tog Gud medlidenhed med det jødiske folk og tillod staten Israel blev genskabt på én dag, og at folk kommer tilbage til bo på deres forfædres jord. « Israel »

Gud har tilgivet og selv gav sin velsignelse til folket.

Men vejen til Gud og det evige liv har ændret ham der for to tusinde år.

Nu er gennem Jesus Kristus, at vi skulle flytte for at gå til Gud, og der er ingen anden vej.

Så gå til Gud for jøderne skal blive kristne!

.

Lad refleksion

Vore konger, paver har derfor begået en helligbrøde og endda en forbrydelse mod Gud ved at annoncere, at alle religioner er sande og føre til Gud!

Disse anti-christ pave valgte at tjene Lucifer og fornægte Jesus Kristus ved at benægte sine værdier.

Johannes Paul II vovede endda at sidde på en pavelig sæde han udføre med en stor omvendt kors i mappen!

Det er klart, at det omvendte indlægget er stadig tegn satan!

omvendt kors

Vanity af Johannes Paul II, førte til at fungere som en tyrefægter i arenaen, der vover at udfordre ULTIMATE ene knæ før Torro!

Alle jordens folk har kigget på disse billeder med lukkede øjne  !

For at fuldføre denne refleksion 

Vores sidste pave Francois er det, hvormed straffen kommer!

Den første offentlige ord Pave Francis, det første navn, natten til hans valg til pavedømmet, var : « Du kom efter mig nær slutningen af verden! « 

Nå imødekommende og meget selvtilfredse journalister forklarede, at den argentinske var langt, og så nær slutningen af ​​verden!

Det pjat!

Virkeligheden er, at Francis, fornavn, er en intelligeant mand, og han ved, at alle hans ord i sin nye rolle vil blive analyseret og pillede.

Det faktum, at hans første ord hentyder til enden af ​​verden er ikke trivielt.

Det viser tydeligt den verden, han kender. Han er opmærksom på bibelsk tid, at vi lever, og som snart vil ubønhørligt føre til tilbagelevering af Jesus Kristus.

På samme tid, det viser os, at han har valgt sin side, nemlig  « Lucifer » som tavs om de tegn og bibelske profetier varsler den forestående tilbagevenden af Herren Jesus Kristus.

Vi har helt klart observeret under den sidste fase af  Ultimate Outrage gjort til Gud ved kanonisering af Johannes XXIII og Johannes Paul II, paven Francis og ex-Pave Benedikt XVI valgte  « Lucifer » og nægtet Jesus Kristus.

Også mine kære brødre og søstre i Jesus Kristus, skal du vælge din vej.

Vil du gerne får følge folkemængderne og gå til Lucifer i den store og smukke allé tegnet af Vatikanet 2, eller vil du åbne dine øjne til at gå til højre, højre og dydig vej, vi spores Jesus Kristus der fører til Gud og det evige liv.

Åben dine øjne! Og bed det ikke er for sent at komme til Jesus Kristus!

Siden April 27, 2014 vi afventer Guds straf vil være den sidste del af de sidste tider og store trængsler, at vi lever siden September 29, 2008. (Se mine tidligere artikler).

Pray mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus, så vores navne ikke slettes fra livets bog!

Bed også for vore paver, der ligesom os er syndere.

Bed for de resterende to (Francois Benoit XVI og fornavn) gør omvendelse og vende tilbage til den rette vej af Jesus Kristus.

Deres omvendelse kunne spare millioner af sjæle og blødgøre Guds straf.

Jesus Kristus er på døren, beder til det omgående fjerner hendes kirke, som jeg vil have det største antal kristne er en del.

Credo / Jeg tror på Gud

Jeg tror på Gud Fader, den Almægtige, skaberen af ​​himmel og jord.

Og på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, 

som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, 

pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, døde, blev begravet, 

nedstammer i helvede, den tredje dag opstod fra de døde, 

Opfaret til himmels, 

sidder ved Guds højre hånd den almægtige Fader, 

Han vil komme igen for at dømme levende og døde. 

Jeg tror på Helligånden, 

den hellige katolske Kirke, 

de helliges samfund, 

syndernes forladelse, 

opstandelse kødet, 

til evigt liv. 

Så det er.

 

 

 Vor Fader

Fader vor, du som er i himlen

Lad dit navn blive helliget.

Komme dit rige.

Ske din vilje på jorden som i himlen.

Giv os i dag vort daglige brød.

Og forlad os vor skyld, som også vi forlader

dem, der skyldnere.

Og led os ikke ind i fristelse.

Men fri os fra det onde.  

Så det er.

Happy Birthday til dit udseende på Fatima Jomfru

Hail Mary

Hil dig Maria, fuld af nåde

Herren er med dig.

Velsignet er du blandt kvinder og Jesus

frugten af ​​din livmoder er velsignet.

Hellige Maria, Guds Moder,

bed for os syndere,

nu og i timen for vores død.


Fred, kærlighed og glæde i hjerter og hjem, mens venter på vor Herres Jesu Kristi.

Jeg inviterer dig til at se denne video

Blog det Foi.fr

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.