Izjava službene SMRTI Katoličke crkve

križ

 

U video Portugalska smo u potpunosti razumjeti Papinu!

 

image002

Što je šokantno u ovom video je da je papa otvoreno negiraju Isusa Krista.

Papa je otvoreno rekao da je činjenica da je Isus Krist bio razapet je neuspjeh ….!

Sada to nije neuspjeh, jer Krist je znao da će biti razapet i on je čak rekao Petru da je prije pijetao oglasi ćeš me zatajiti triput ….!

Znao je Isus od početka propovijedi će završiti na križu.

No, on je pristao da žrtvuje svoj život da spasi naše duše jer čovjek je toliko nečista i ribara ne nečisto može ući u kraljevstvo nebesko.

To je krvlju Krista na križu da smo otkupljeni!

Papa iznio svoje primjedbe na Isusa Krista kao jednostavan prorok kaže islam, pun dobrih namjera, ali nije uspio jer je umro na križu ….!

Dolazeći iz kršćanske takve primjedbe nisu vrijedni njegove vjere, ali od Pape, ove riječi su službena izjava o smrti Katoličke Crkve je objavio da pod gromoglasnim pljeskom u New Yorku ,

Za Papu Isus Krist nije bio sin Božji (Bog stvorio čovjeka kao što smo naučiti evanđelja), ali čovjek kao i drugi s darovima proročanstva koji je umro na križu ….!

Mali dosjetke iz Pape su sve nokte koje biljka na zapešća i noge Isusa Krista na križu.

S posljednjim riječima Pape, možemo službeno reći da je Katolička crkva je službeno mrtav pod burnim pljeskom u New Yorku 25. rujna 2015. u katedrali Sv Patrika.

 

Gorljivo molimo ljubljeni moji Brothers i sestara za povratak na Zemlju Gospodina našega Isusa Krista kao što smo mi sami i službeno je u velikoj opasnosti sada.

Nazdravlje

Pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :