Minä olen tie totuudesta ja elämästä, NULL tulee isälle minulle

Kuvien etsinnän tulos "Minä olen tapa, jolla on totuutta ja elämää, NULL EI OLE NIITÄ OI KANSSA ME"

 

 

 

Kuten olen jo selittänyt blogikirjoituksissani, elämme loppumisaikaa, joka loppuu kärsimättömästi Jeesuksen Kristuksen paluun myötä Maan päällä hänen tuhannen vuoden hallituskaudellaan.

 

Tämä Jeesuksen Kristuksen lause on sellainen voima ja voima, että hän ei jätä tilaa tulkinnalle tai jollekään muulle uskonnolle mennä Jumalalle.

Meidän on siis kysyttävä itseltämme, miksi paavi tunnustaa kaikki uskonnot todellisina poluina Jumalalle.

Mikä on paavihistoria enemmän.

 

Päättymisaika alkoi 14. toukokuuta 1948 Israelin valtion perustamisen myötä.

 

Todellakin 14.1.1948 juutalaisen valtion perustamisen jälkeen juutalaisväestön vuoden 2000 eksodusvuoden jälkeen saivat Jumalan anteeksiannon, kun hylkäsi ja ristiinnaulittiin Messiaan, jota he kieltäytyivät tunnustamasta Jeesus Nasaretilaisessa  » Jeesus Kristus. Mutta tämä Jumalan anteeksianto ei anna heille pääsyä taivaan valtakunnalle ajan päättyessä.

Juutalaiset ovat kuin monet ihmiset, jotka joutuvat odottamaan Jeesuksen Kristuksen tuhannenvuotisen hallinnan loppua ja toista ylösnousemusta toivon päästä taivasten valtakuntaan.

 

Lopun ajanjakson lopussa vain joitakin kuolleita kristittyjä herätetään.

 

Ja jotkut elävät kristityt « kirkko » muuttuvat hetkiin ja kulkevat näin kuolevaisesta elämästä iankaikkiseen elämään kuolematta vain Jeesuksen Kristuksen rakkauden kautta.

 

Tämä on Jeesuksen Kristuksen lupaus, eikä kukaan voi epäillä Jumalan Pojan sanaa, joka antoi elämänsä lunastaa meidät synneistämme ja antaa meille pääsyn Jumalan valtakuntaan, ei ansioihin, vaan hänen rakkautensa.

 

Olette huomanneet, että olen täsmentänyt, että vain tietyt kristityt ovat huolissaan ylösnousemisesta ja kuolevaisen elämän siirtymisestä iankaikkiseen elämään ilman kuolemaa.

 

Ne, jotka tulevat olemaan huolissaan, ovat kristittyjä, jotka ovat saaneet veden kastetta (vain kelvottoman kasteen), jotka ovat pyytäneet Jeesusta Kristusta pelastajaksi, joka on pyytänyt Jumalaa anteeksi kaikista tehdyistä synneistä ja jotka ovat katua ja vilpittömästi katua synneistään.

 

Enemmän kuin koskaan, jokainen on oikaistava heidän elämäänsä ja noudatettava Jeesuksen Kristuksen opetusta (Rakkaus, anteeksianto ja usko).

 

Kaikkien raamatullisten merkkien näkyessä, jotka kertovat Herran Jeesuksen paluusta, jotka päivittäin täyttyvät voimalla ja voimalla, olemme varmoja, että tämä paluu on välitöntä.

 

Tietenkin olemme viimeinen sukupolvi ennen tätä paluuta, meillä on varmuus vuodesta 1948. Mt 24.34

Sukupolvi on hyvin lyhyt ja hyvin pitkä, mutta olemme todella hyvin lähellä tätä paluuta.

 

Blogin luomisen jälkeen vuonna 2009 ilmoitan, että tämä paluu voi puuttua kuluvan vuoden aikana. Tietenkään se ei tapahtunut.

 

Mutta tänä vuonna 2018 on hyvin erikoista, koska raamatullisen sukupolven aika on 70 vuotta ja 1948 + 70 = 2018.

 

Kun otetaan huomioon kaikkien vuonna 2018 täytettyjen ja täytettyjen raamatullisten merkkien vahvuus, voima, jaksollisuus ja leveys, olemme varmasti lopun raamatullisen ajanjakson lopussa. .

 

Toivottavasti 2018-trumpetifestivaaleilla nähdään Herran Jeesuksen Kristuksen paluu hänen « kirkonsa » poistamiseen.

 

Sitten rukoilen, että nimemme ei poisteta kirjasta elämän niille, jotka eivät ole poistettu « kristityt ja muut » mene läpi päivän Jumalan vihan, että on erittäin vaikeaa aikaa niille, jotka haluavat palata Jeesuksen Kristuksen kehoitukseen.

 

Tämä aika on hyvin vaikea, koska kirkko ei enää ole läsnä maan päällä. Hän on taivaassa todistamassa Karitsan avioliittoa, se on ikuinen liitto Jumalan edessä, jonka Jeesus Kristus vahvistaa kirkonsa jäsenien kanssa.

 

Poistamisen jälkeen kirkon Jeesuksen Kristuksen maailma on täytenä toimitetaan saatanallisia voimia fyysistä palauttamista Jeesuksesta Kristuksesta Öljymäelle hänen hallituskauden 1000 vuotta.

 

Olemme jo nähneet kaikki ylilyönnit ja islamismin vahvuuden nousu. Kuvittele maailma ilman kaikkia näitä kidattuja kristittyjä ja islami, jolla ei enää ole jarrutta, yhä voimakkaammat ja tuhoisat katastrofit, tuhoavat yhteiskunnat ja kansat, jotka joutuvat kurjuuteen ja epävarmuuteen.

 

TÄMÄ ON VIOLEN RUOLINEN.

 

Kyllä, on varmaa, että ne, jotka uskovat ja jotka ovat pyytäneet Jeesusta Kristusta ohjaamaan elämäänsä, pelastuvat, mutta kaikki muut tietävät Jumalan vihan.

 

Muista aina nämä Jeesuksen Kristuksen sanat

« Minä olen tapa, jolla on totuus ja elämä, kukaan ei tule isälle vain minun kauttani. « 

 

Aika on tullut ymmärtää, että elämämme muuttuvat äkillisesti jyrkästi samalla tavalla kuin toukka tulee perhonen, josta siirrämme elämästä elämään ikuisen elämän ja on hyvin pian.

Voi olla se 11. syyskuuta 2018.

Kutsun sinua katsomaan tätä videota, joka selittää vuoden 2018 erityispiirteet.

 

Näet maanjäristysten suuruuden tämän linkin kautta

https://www.emsc-csem.org/#2w

Viimeaikaiset maanjäristykset maailmanlaajuisesti (viimeisten 2 viikon aikana)

 

Nähdään pian

voittaja


%d blogueurs aiment cette page :