RĂZBOIUL WORLD 3RD ESTE ÎNCEPUT! (BN)

 

Pe 23 martie 2014 am publicat pe blog acest articol de mai jos despre începutul celui de-al III-lea Război Mondial, care este în mod evident ultimul mare semn înainte de întoarcerea pe Pământ a Domnului nostru Isus Hristos.

Ce răsturnări și suspans de la acea dată!

– Situațiile politice și economice globale se degradează zilnic.

– Intimidările și amenințările între puterile majore provoacă frica de cel mai grav în fiecare săptămână.

– Terorismul și violența islamică au lovit și încă lovesc lumea cu forță și furie.

– Biserica noastră este atacată din toate părțile, inclusiv din interior de cei care ar trebui să o apere și să o pună în prim plan. Papa Francisc a creat o nouă religie umanistă prin unirea Bisericii Catolice cu toate religiile pe care le consideră a fi adevărate și conducând totul la Dumnezeu.

– Dezastrele s-au înmulțit peste tot pe Pământ.

– Haosul lovește lumea, inclusiv Franța, cu acest val de proteste ale « Vestelor Galbene », care sunt violențe extreme cu scene de război civil.

Noi o știm și multe sunt momentele când am anunțat în blog că toate necazurile vieții, Pământul și Biserica va continua să se agraveze și mai mult, până când întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos.

Vestea și puterea semnelor sugerează o întoarcere foarte apropiată a Domnului și a Împăratului nostru Isus Hristos.

Prin urmare, este important să fiți conștienți de aceasta și să vă rugați pentru întoarcerea iminentă.

În foarte difficles timp vine, cred că este important să republice acest articol pentru atenția dumneavoastră, astfel încât să nu fi surprins atunci când sosesc.

De asemenea, vă invit să citiți acest articol despre o epidemie a cărei mass-media nu se extinde.

http://www.wikistrike.com/2019/04/debut-d-epidemie-mondiale-ce-champignon-extremement-mortel-et-ultra-resistant-se-propage-partout.html?fbclid=IwAR0JhPx39zVyhyGnIB_8NVmsTylL81S85eaoq6q9G4w6zPbJdQ2F2gV2u88

Vremurile viitoare vor fi foarte dificile. E o certitudine!

Sper că vor fi prescurtate de întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos.

biruitor

articol 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/03/23/la-3eme-guerre-mondiale-est-commencee/

Cea mai recentă semnătura este în ochii noștri!

Isus Hristos este foarte aproape

REDUCE

Intră!

Prea iubitul meu

.

Ioan 14-6

Isus ia spus: Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine.

A fi creștin catolic este să ai credință și, prin urmare, să ai încredere totală și absolută în Cuvântul lui Isus Hristos care este singurul fiu al lui Dumnezeu.

Pe măsură ce citim versetul de mai sus, înțelegem cu forță și fără echivoc că  numai calea trasată de Isus Hristos conduce la Dumnezeu.

Ca o consecință, din toate religiile, doar creștinătatea formează biserica lui Isus Hristos.

Numai creștinii iau parte la Răpire și, astfel, să scape în ziua mâniei lui Dumnezeu va interveni înainte de revenirea lui Isus Hristos o mie de ani domniei sale.

Cei o mie de ani de domnie a lui Isus Hristos va fi ultima șansă pentru om  „Cei care nu au fost îndepărtate și care au supraviețuit în ziua mâniei lui Dumnezeu“  să se curețe înainte de judecata finală și de a scăpa de distrugere de pe Pamant.

Împingând argumentul mai departe, cu forța credinței, putem înțelege și spunem că  doar creștinismul este religia care duce la Dumnezeu.

Deci, ce alte religii?

Iudaismul, islamul, hinduismul și altele nu sunt religii care conduc la Dumnezeu, deoarece Isus Hristos a spus că numai El este calea către Dumnezeu.

Link pentru diferite religii

Mergem mai departe în raționamentul pe care îl putem spune și afirmăm cu forță că numai în Biserică Catolică Biserica este Biserica lui Isus Hristos.

Iisus Hristos ia încredințat bisericii lui Petru și succesor ca succesor al actualului papă:  Francisc  este ghidul Bisericii Catolice.

Și totuși, în cartea apocalipsei descoperim un verset foarte special, Rev 18.

Pentru a fi mântuit, el ne va scoate din   aurul   « Babilon »  , Babilonul la sfârșitul vremurilor este Roma (Vaticanul) și Biserica Catolică!

.

Ap. 18, 4-5  

 »  Și am auzit din cer un alt glas, zicând: Ieșiți din ea, poporul Meu, ca să nu fiți părtași de păcatele ei și să nu aveți parte la urgii ei. Căci păcatele lui s-au adunat în cer și Dumnezeu și-a adus aminte de nelegiuirile sale. « 

.

Și ce să facem? 

Trebuie să avem încredere totală și absolută în Cuvântul lui Isus Hristos și, prin urmare, să nu urmăm orbește directivele Vaticanului și ale Papei.

Biserica agonizează că este abandonată, abandonată, martirizată, dar nu trebuie să lăsăm să intrăm în altă biserică!

Vă invit să citiți articolele mele despre biserică:

.

Biserici fără scoici

și

Biserica agonizată

.

Este Biblia, cuvântul lui Dumnezeu și al lui Isus Hristos, precum și inima noastră, care ar trebui să ne îndrume acum până la răpirea bisericii și întoarcerea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru că noi suntem deja la sfârșitul timpului.

De la acordurile laterale din 1929, Vaticanul nu mai este sediul Bisericii lui Isus Hristos!

Vaticanul a devenit un stat și ultimii noștri papi au devenit de atunci  REGELE   acestui  stat « Vatican »  , trecând astfel oamenii și umanismul înaintea lui Dumnezeu.

Este timpul pentru noi, iubiții noștri frați și surori, să inventăm credința și existența noastră.

Vă recomandăm să citiți articolul meu:

.

Războiul celui de-al treilea război mondial

.

Trăim în vremuri foarte specifice și foarte responsabil pentru o mare confuzie la exemplul Papei Francisc nostru se sublimă discursul umanist pledând în mod public „  și de televiziune“ , membrii mafiilor pentru a schimba viața și de a salva viața oamenilor nevinovați, inclusiv a copiilor!

Dar, pe de altă parte, nici un cuvânt despre timpul apocaliptic pe care îl trăim și care se va termina în curând prin întoarcerea lui Isus Hristos!

Această întoarcere, Isus Hristos, a promis și el a explicat cu multe semne și profeții atunci când această întoarcere ar avea loc.

Și este clar dincolo de o umbră de un indiciu de îndoială că trăim ani scoate în evidență recente ale acestor semne și profeții ale revenirii lui Isus Hristos.

Și totuși, nici un cuvânt despre această întoarcere nu este pronunțat de Papa al cărui misiune este încă de a ghida Biserica și de a pregăti toți  « bărbații și femeile din întregul Pământ »  pentru această întoarcere a Domnului nostru, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu.

Este bine și foarte bine că Papa cere  « hoților »  să se pocăiască și să vină la Isus Hristos.

012968083_prevstill

Isus Hristos însuși pe cruce a promis unuia dintre cei doi hoți, care au fost răstigniți în același timp, să-l primească în casa tatălui său pentru că sa pocăit de toate faptele rele.

Dar papa ar trebui să nu – l  , de asemenea  , să explice lumii că Isus Hristos vine în curând și este important pentru toți creștinii să se pregătească îndreptarea vieții noastre, rugându -se pentru revenirea rapidă a lui Isus Hristos și pentru salut sufletele noastre.

Papa ar trebui să nu  , de asemenea , să  explice același lucru pentru întreaga populație a Pământului importanța credinței și necesitatea de a veni la Isus Hristos prin Botez și pocăință să fie salvat și ferite de ziua mâniei lui Dumnezeu care vine repede.

Și  în această ultimă perioadă , Papa nu ar trebui să  facă proselismul în sensul nobil al termenului, astfel încât fiecărui bărbat și femeie de pe Pământ să li se ofere o șansă să vină la Isus Hristos și să fie salvat.

La vederea tuturor semnelor și profețiilor deja realizate, având în vedere știrile lumii, ascultând tăcerea incomensurabilă a Papei cu privire la întoarcerea promptă a lui Isus Hristos, suntem cu adevărat creștini și catolici în drept pentru a pune întrebarea:   « Credința încă mai există în Vatican! « 

Vedeți articolul meu:

.

De la al treilea secret al Fatimei la întoarcerea lui Isus Hristos

.

Aș merge mai departe și să spun că în mod vizibil Vaticanul așteaptă pe cineva în curând.

.

Dar este Isus Hristos?

.

Când vedem că sumele uriașe sunt cheltuite de Vatican pentru construcția de telescoape gigante pentru a observa stelele!

Ei sunt extraterestri pe care Vaticanul pare să îl privească și nu pe Isus Hristos, fiul lui Dumnezeu!

Tlscope-lucifer

Vedeți articolul meu:

.

antihristul pare bine identificat

.

Toate aceste fapte sunt reale, concrete și concrete și nu mai există nici un om orb decât cel care refuză să vadă și nu există nici un deafer decât cel care refuză să audă!

.

Vedem tot mai multe biserici fără bătrâneți, parohii fără preoți și festivități de înmormântare de către laici.

Disconfortul este real, mare și profund în Biserica noastră Catolică!

.

Din fericire încă mai avem preoți care sunt oameni adevărați ai credinței, care fac tot ce pot și adesea fără mijloace pentru a menține flacăra credinței în biserică în viață.

.

Dar, din păcate, în ciuda tuturor lucrurilor, multe biserici sunt închise în fiecare an din cauza lipsei de preoți și credincioși!

Acest lucru, Isus Hristos a anunțat, de asemenea, în capitolul Evanghelia după Luca: 18 versete: 8

.

Luca 18 .

1. Isus ia trimis o pildă, pentru a arăta că trebuie să te rogi întotdeauna și să nu te relaxezi.

2 Și a zis: « În cetate era un judecător, care nu se temea de Dumnezeu și nu respectă pe nimeni.

3 Și a venit o văduvă în cetatea aceea care a venit și ia zis: « Dă-mi dreptate împotriva vrăjmașului meu.

Pentru mult timp a refuzat. Dar atunci el spune în sine: Deși nu mă tem de Dumnezeu și nu am nici un respect față de nimeni,

5 Totuși, pentru că această văduvă nu mă iubește, o voi face dreptate, ca să nu vină și să-mi rupă capul.

6 Domnul a zis: Ascultați ce spune judecătorul nedrept.

7 Nu va face Dumnezeu dreptatea aleșilor lui, care strigă la el zi și noapte și așteaptă?

8 Vă spun, el le va face cu promptitudine. Dar când vine Fiul omului, va găsi credință pe pământ?

.

Unele semne ale întoarcerii rapide a lui Isus Hristos  :

.

aici

.

Aceasta ne aduce la analiza ultimelor trei semne lipsă pentru întoarcerea lui Isus Hristos:

vezi articolul meu:

.

Ultimele trei semne ale întoarcerii pe Pământ a lui Isus Hristos

.

01) Dezvăluirea Antihristului 

02) A treia reconstrucție a templului din Ierusalim

03) Un conflict mondial care îl va opri pe Isus Hristos la întoarcere

I Dezvăluirea Antihristului

.

vezi articolul meu:

Dezvăluirea Antihristului 

În Istorie,

Antihristul pare să aibă scaunul pe Muntele Templului și să fie personificat de ISLAM

Vrăjmașul care se ridică împotriva a tot ceea ce se numește Dumnezeu sau a cărui închinare este închinată; el merge atât de departe încât să se așeze [ca Dumnezeu] în templul lui Dumnezeu prin proclamarea lui Dumnezeu. (2 Tesaloniceni 2: 4)

Acest verset din poveste se aplică vizibil ISLAM al cărui moscheu al alqa a fost construit pe Muntele Templului lui Dumnezeu.

Deși musulmanii sunt oameni foarte evlavioși, este de asemenea adevărat că mulți creștini sunt uciși de islamiști doar pentru că sunt creștini!

Bisericile sunt profanate, vandalizate și chiar arse.

Populațiile creștine sunt persecutate și martirizate de islamiști.

Același lucru este valabil și pentru unii musulmani, care sunt înrobiți și mutați de nebuni musulmani în sânge în numele ISLAM!

Islamul slujește Satan în numele lui Dumnezeu!

Trebuie spus chiar dacă acestea sunt greu de auzit!

Ființa musulmană este de a accepta Islam și să fie complice la crimele sale!

Musulmanii Vă invit pe toți să veniți la Isus Hristos pentru a fi mântuiți și vă invit să meditați asupra acestor cuvinte ale lui Isus Hristos:

.

Ioan 14-6

Isus ia spus: Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine.

.

Este urgent ca toți musulmanii să vină rapid la Isus Hristos, deoarece căile puternice islamice îl cheamă deja pe Jihad să ștergă Israelul de pe harta lumii și să înghită lumea de ISLAM.

.

La sfârșitul timpului

De asemenea, antihristul pare să aibă sediul în Vatican

Vă invit să citiți articolul meu pe această temă:

.

Fiarele Apocalipsei au fost identificate .

II A treia reconstrucție a templului din Ierusalim

Poate că mă înșel, dar nu cred că poporul evreu poate reconstrui într-o zi templul Ierusalimului pentru a treia oară.

Desigur, toate instrumentele și toate cele necesare pentru practicarea ritualurilor templului au fost deja reconstituite. De asemenea, au fost colectate fonduri pentru această reconstrucție.

Este chiar probabil ca poporul evreu să facă tot ce poate pentru a reconstrui acest templu de îndată ce machia’h va fi dezvăluit!

Da, dar Aici, Mashiach, va fi surpriza poporului evreu „Isus Hristos“, iar al treilea templu va fi Ierusalimul ceresc, care va veni pe Muntele Măslinilor la revenirea lui Isus Hristos.

 .

Al treilea templu nu va fi, prin urmare, reconstruit de poporul evreu!

.

III Un conflict mondial care îl va opri pe Isus Hristos la întoarcere

.

Ultimul semn este cel mai important dintre cele trei

pentru  că este singura care rămâne cu adevărat de făcut.

.

Putem să-i urmăm evoluția zi de zi și să vedem astfel că lumea se mișcă pe calea celui de-al treilea război mondial.

.

Acest război îl va opri pe Isus Hristos la întoarcere.

.

Vestea este bogată în semne pentru a înțelege că nu numai războiul este inevitabil, dar a început deja.

Am avut primele evenimente cu primăvara arabă care au declanșat focul în Orientul Mijlociu.

Luptele și războaiele civile fură din 2011 în lumea arabă.

Iranul și Siria (care, deși au fost implicate într-un război civil), spun că vor să ștergă Israelul de pe hartă.

Iar acum cele două super-puteri (Rusia / SUA) se opun viitorului UCRAINEI.

China și Europa vor fi, de asemenea, vizibile!

Dar ce va face India?

Fiecare dintre aceste puteri știe că  « morcovii sunt gătite »

morcovi Semnificație sunt fierte: economia mondială a distrus și este un război mondial a devenit inevitabilă.

Cel mai puternic semn că războiul a început deja este că suntem deja în faza economică a războiului.

Retaliarea, retragerea valorilor în țările opuse, destabilizarea politică, amenințările și manevrele secrete. (Ca și dispariția lui Boeing 777)

Boeing-777-Malaysia-Airlines-străin-negru-hole-plot-ca-l-merge-sest-e1394812443879

Ceea ce nu spunem în  presă  este prezența în Boeing 777 a aproximativ douăzeci de oameni de știință în războiul electronic)

sursa:

misterul zborului MH370

.

Va fi forțat și forțat ca marile puteri să fie aruncate în acest conflict mondial, pentru că ar trebui să dea naștere unei noi economii mondiale și să aducă o nouă ordine mondială!

.

Renasterea prin haos!

.

Omul ar deveni apoi un adevărat sclav în această nouă ordine mondială.

.

Nu te îndoi de asta!

.

Este prin dragoste pentru cei care au venit la el, prin pocăință, credință și botezul pe care Isus Hristos se va întoarce în curând să ne salveze din ziua mâniei lui Dumnezeu și această stare de sclavie, care are loc de forțele satanice.

Pentru a cunoaște pe Isus Cristos faceți clic pe:

.

aici

.

În concluzie, lumea se întâmplă foarte prost, semnele privind înlăturarea bisericii sunt toate realizate.

Ultimul semn al întoarcerii la Muntele Măslinilor Domnului și a Împăratului nostru Isus Hristos se împlinește înaintea ochilor noștri.  « Cel de-al treilea război mondial! « 

Așadar, forța constată că știrile confirmă analizele mele care vizează eliminarea bisericii pentru sfârșitul acestui an în jurul lunii noiembrie 2014 și întoarcerea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor probabil pentru septembrie 2015.

Dar, bineînțeles, pot fi greșit și răpirea bisericii poate interveni acum în orice moment!

Vedeți articolele mele:

Datele apocalipsei

și

întoarcerea lui Isus Hristos

.

Și poate chiar că întregul (Îndepărtarea și revenirea fizică a lui Isus Hristos) va fi în acest an 2014, așa cum a prezis fratele nostru Louis d’Alencourt în blogul său  marele Réveil  .

INFO:

Aici, în mod concret, prin care suntem guvernați în lume:

.

aici

.

Treziți-vă, pentru că în curând va fi prea târziu, iar apoi va fi plâns, plâns și scrâșnit de toți întârziere; care a preferat să continue visarea de vis în loc să se trezească și să se ridice pentru a merge pe calea vieții pentru a-L întâlni pe Isus Hristos.

Dacă aștepți ca sunetul tunului să înțeleagă că războiul a început și că Isus Hristos va îndepărta biserica lui, atunci cu siguranță va fi prea târziu, pentru că biserica va fi cruțată în ziua mâniei lui Dumnezeu!

.

Acum trebuie să ne ridicăm, să ne pocăim și să venim la Isus Hristos, mai târziu probabil că nu va mai fi niciodată!

.

În timp ce nimeni nu știe ziua, nici ceasul revenirii lui Isus Hristos, semnele și profețiile biblice, dar ne informează că timpul întoarcerii în slava Domnului nostru, Maestrul și Rege, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu a venit!

Timpul se scurge, așa că grăbește-te dacă vrei să fii salvat.

Rugăciunile și pocăința sunt impuse tuturor în aceste ultime zile ale istoriei omului înainte de întoarcerea lui Isus Hristos.

Să privim, să ne uităm, să ne rugăm și să ne rugăm din nou și din nou pentru întoarcerea promptă a lui Isus Hristos și pentru mântuirea sufletelor noastre.

Să fim toți ostași ai Hristosului înviat și să lăsăm pe toți să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu.

.

« Isus Hristos se întoarce curând! « 

.

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :