THE RETURN OF LAMB DALAM 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Yesus Kristus,

Satu Tuhan, Satu Bumi, Satu Bangsa.

 

Alkitab memberitahu kita bahawa Tuhan « adalah » dan bahawa dia menciptakan alam semesta, bumi dan manusia.

 

Menurut kalendar Ibrani kita tahun ini 2016, 5777 ke tahun penciptaan manusia oleh Allah.

 

Apa yang perlu mengakui bertentangan dengan sains pseudo-bukti dengan mengesan manusia lebih daripada satu juta tahun.

 

Sepanjang sejarah, Bible telah mengajar manusia untuk menjaga thread ini kesatuan antara Tuhan dan manusia.

 

Malangnya, manusia dan bukannya semakin dekat kepada Allah dengan ajaran ini terus bergerak.

 

Walaupun ajaran Alkitab, banyak salah faham telah muncul sepanjang sejarah umat manusia. Terdapat adalah penyembah matahari, bulan dan dewa-dewa khayalan menyeramkan. Lelaki bahkan dipuja sebagai tuhan-tuhan dalam contoh firaun.

 

Tetapi lelaki dunia moden adalah lebih jauh lagi penghinaan kepada Allah! Lelaki itu sekadar menolak penciptanya atau manusia lebih teruk bertindak seolah-olah Tuhan tidak wujud.

 

Maka Allah tidak hadir dalam fikiran manusia moden, lelaki itu mula bermimpi untuk menjadi tuhan.

 

Perancis walaupun Clovis dan Joan of Arc, terus kemarahan Tuhan sepanjang sejarahnya (pembunuhan beramai-ramai Protestan di St. Bartholomew, acara mencari ahli sihir, penahanan dan hukuman mati Templar dan Jeanne Arc dan lain-lain ..) dan Perancis telah akhirnya dibebaskan Tuhan negeri ini semasa revolusi 1789.

 

Republik telah mahu untuk memandu Tuhan dari kehidupan Perancis pada tahun 1789 dan kami melihat di mana ia akhirnya membawa.

 

227 tahun kemudian, Perancis Hancur, menyerang dan Ditindas hartanya oleh penceroboh pseudo-aman yang dialu-alukan sebagai penting, dibantu, ditempatkan, diberi makan, dijaga secara percuma dan juga dibayar secara bulanan oleh cukai kami!

 

Namun Perancis mungkin untuk hidup « dalam kemiskinan » walaupun kerja yang sering menyakitkan dan banyak lagi berat pada bajet keluarga tidak seberapa, « dalam kesengsaraan » apabila dipukul oleh pengangguran.

 

Dalam persaraan mereka adalah yang terbaik dalam tidak menentu dan paling teruk dalam kesengsaraan selepas kehidupan kerja yang panjang biasanya sangat menyakitkan.

 

Rakyat Perancis sedang didiskriminasikan dan dihukum tidak selamat dan kesengsaraan untuk manfaat penceroboh asing yang mereka telah dipaksa oleh kerajaan untuk hidup bersama.

 

Set hidup mempunyai kos dan ia adalah orang-orang Perancis yang menyokongnya berusaha keras « Cukai, cukai, yuran dan bayaran akan sentiasa lebih penting, manakala faedah sosial menurun kepada titik bahawa orang Perancis mempunyai kesukaran untuk rawatan.

 

Presiden François Hollande telah pun, sekurang-kurangnya dalam kitab bekas perempuan simpanan, menghina kaumnya dengan menamakan mereka: « ini tidak bertaring ».

 

Ungkapan ini memalukan, memalukan, memalukan dan menghina Walau bagaimanapun, adalah mencerminkan realiti, kerana ia adalah benar bahawa Perancis tidak boleh sembuh dengan sempurna.

 

Kos penjagaan gigi dan gigi palsu sering terlalu tinggi bagi orang-orang yang hidup dalam kemiskinan dan kesengsaraan, dan mereka sebenarnya sering makhluk bertaring.

 

Oleh terhadap rawatan-rawatan dan gigi palsu adalah percuma kepada semua penceroboh asing!

 

Kita sebagai orang Kristian memahami bahawa ia adalah ketiadaan Tuhan dalam kehidupan Perancis yang membawa kita kepada keadaan dahsyat ini.

 

Dan untuk membuat kita memahami, Tuhan mahu ini « penceroboh » asing adalah dari agama Lucifer « Islam. »

 

Seperti yang kita lihat setiap hari kita hidup di akhir zaman dan mereka akan berakhir dengan kedatangan Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus.

 

Saya mempunyai harapan yang besar yang nyata ini bagi bulan September atau bulan Oktober 2016

 

Tetapi kita mesti menyedari bahawa saya sudah salah dan saya tidak boleh mengecualikan bahawa kali ini saya masih salah.

 

Malangnya, kita mungkin perlu menunggu beberapa dekad yang kedatangan Tuhan.

 

Tetapi saya tidak berharap kerana sakit itu bermula (yang tidak dapat dinafikan) dan mereka menyerang dengan kuasa-kuasa besar sejak 29 September 2008.

 

Kita juga tahu bahawa mereka akan menjadi lebih teruk semakin kembali dalam kemuliaan Yesus Kristus sejak kembali beliau adalah turut dalam rasa sakit akan melahirkan anak.

 

Jadi sakit yang progresif dan hanya boleh memburukkan lagi!

 

Jika Yesus Kristus kembali tahun ini 2016, kita tidak lama lagi akan dibebaskan dari segala kesakitan ini hidup. Oleh itu, adalah penting untuk kekal dalam persekutuan dengan Allah melalui doa meminta ampun setiap hari untuk dosa-dosa kita, kesilapan kita, kesilapan kita, kesalahan-kesalahan kami dan fikiran tidak suci kami.

 

Kita ada dalam kehidupan kita menyerlahkan nilai-nilai Kristian kita dengan membantu semua orang-orang yang meminta kami untuk bantuan termasuk penceroboh ini.

 

Tetapi kita juga perlu untuk mempertahankan budaya kita, sejarah kita, nilai-nilai dan negara kita Perancis.

 

Nota yang saya katakan untuk Perancis adalah sah untuk setiap negara di Eropah diserang seolah-olah bahasa kita, cerita kita dan negara kita adalah berbeza, iman Kristian kita adalah perkara biasa.

 

Saya perlu menjelaskan bahawa ia adalah kelemahan kerajaan kita menggalakkan semua orang dalam penghijrahan yang tidak datang hanya dari Syria tetapi dari seluruh dunia mencari kehidupan yang lebih baik di Eropah dan terutamanya di Perancis.

 

Hari-hari terakhir sebelum kedatangan Yesus Kristus akan dengan definisi yang paling sukar umat manusia. Kita mesti berdoa kuat untuk segala-galanya yang perlu dilakukan pada tahun ini, 2016.

 

Ini meninggalkan masa yang sangat sedikit untuk membawa sejumlah besar makhluk kepada Kristus melalui pembaptisan.

 

Ia juga mungkin untuk pembaptisan yang ditawarkan kepada semua pendatang bahawa Allah menghantar mereka di Eropah. Jadi jangan teragak-agak untuk mencadangkan pembaptisan kepada semua yang meminta bantuan anda.

 

Berfikir bahawa jika Tuhan mahu, kita boleh berada di tempat dari kaum-kaum pendatang.

 

Kekal merendah diri dan bersyukur kepada Tuhan kerana cinta yang membawa kita walaupun dosa kita, kesilapan kita, kesilapan kita, kesalahan-kesalahan kami dan fikiran tidak suci kami.

 

Malangnya, jika Yesus Kristus adalah lambat datang dan kembali untuk kemudian, jadi kita akan mempunyai masalah besar pada tahun 2017.

 

Ini akan menjadi pilihan raya presiden di Perancis dan setiap satu di dalam hati nuraninya akan pergi untuk mengundi calon pilihan mereka.

 

Namun ia harus sedar bahawa Republic ialah bayang-bayang sendiri dan kedaulatannya telah dimansuhkan dan mata wangnya.

 

pengaruh dan pengaruh Perancis di dunia périclitent semakin sejak General De Gaulle.

 

Jika tiada apa yang dilakukan untuk menghentikan secara kekal dan membalikkan pencerobohan, pada tahun-tahun akan datang akan menjadi Perancis minoriti Kristian dan Republik jika ia masih wujud tetapi tidak lagi sekular dan al-Quran perubahan ini akan secara demokratik dalam pilihan raya.

 

Pihak berkuasa telah dilarang untuk berkata benar kepada rakyat. Jadi tiada angka rasmi wujud pada bilangan umat Islam Perancis tetapi sesiapa sahaja boleh melihat di setiap bandar, di setiap kejiranan yang masyarakat Islam semakin penting di Perancis dan Eropah.

 

Dalam Jelas, kepentingan komuniti ini adalah mengejutkan!

 

Sokongan dalam pilihan raya ini dasar longgar penghijrahan Islam ia akan beralih daripada Iman, Kristian dan Yesus Kristus.

 

Hakim dan mengutuk pendatang juga akan beralih daripada Iman, Kristian dan Yesus Kristus.

 

Tetapi jangan lupa amal yang bermula dengan diri sendiri dan kita mesti untuk memiliki.

 

Jadi apa sahaja keputusan yang dibuat oleh pegawai-pegawai kita dipilih untuk semua penceroboh pendatang, kita perlu memastikan bahawa keputusan digunakan dengan kasih sayang dan kebajikan Kristian.

 

Pada ketika orang kafir, dengan berkata « humanis » mereka lebih mengambil berat tentang nasib orang lain seperti nasib mereka sendiri dan nasib jiwa mereka.

 

Oleh itu, adalah mungkin bahawa selepas pilihan raya presiden, apa penyata pilihan raya dan janji-janji, aliran migrasi terus menyapu seluruh Eropah dan terutamanya di Perancis.

 

Punca-punca sama sentiasa menghasilkan kesan yang sama, bahawa Islam adalah di Timur, mereka akan melakukannya di Eropah.

 

Keganasan, perang saudara dan peperangan agama itu pasti akan memeriahkan selepas pahit selepas pilihan raya presiden Perancis. Jika tidak sebelum !!!

 

Dalam dunia di mana Pope sendiri telah hilang kepercayaan sehingga mengiktiraf semua agama sebagai benar dan sebagai jalan yang membawa kepada Allah, sehingga ia boleh difahami bahawa banyak saudara-saudara kita yang memelihara makna sebenar iman semakin terhad.

 

Terhad juga menjadi semakin kebebasan kita. Tidak lama lagi kita akan pasti tidak mempunyai kebebasan untuk mengutuk semua tindakan terhadap iman Kristian kita, terhadap gereja-gereja kita dan terhadap keganasan ke atas saudara-saudara kita di Perancis dan seluruh dunia.

 

Jadi saudara-saudara yang kukasihi-saudara, saya telah menulis dua buah buku pada pintu pertama dalam tajuk nama blog. « Pendakwah daripada Return Raja » dan sari kata « Daripada kegelapan datang cahaya » Buku ini di bahagian pertama membuktikan kewujudan Tuhan dan menjelaskan mengapa banyak ciptaan beliau yang manusia dan apa yang akan menjadi nasib mereka yang memilih untuk mengikuti kehendak Allah. Bahagian kedua buku ini mengandungi beberapa artikel saya, saya dianggap penting dan menyimpan penutupan kemungkinan blog tanpa kerelaan saya.

 

Buku kedua dengan tajuk « Perancis, Tamadun dan Republik hanyut »dan yang sari kata « The Preacher Return Raja » yang diterangkan dalam bahagian pertama bagaimana kita telah tertipu dan dikhianati jalan cerita fatidiquement untuk mendapati diri kita di akhir zaman sebagai abdi. Ia juga menjelaskan bagaimana Perancis boleh keluar dari lubang ini,« pulangan Raja Perancis, » jika kedatangan Yesus Kristus perlu dilakukan dalam beberapa dekad. Bahagian kedua buku ini juga mengandungi beberapa artikel saya Saya juga telah dianggap penting untuk menyelamatkan penutupan kemungkinan blog tanpa kerelaan saya.

 

Apa sahaja yang berlaku, kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus adalah untuk generasi kita, ia adalah satu kepastian yang mutlak! Dan ia tidak mengalami bayangan keraguan!

 

Tetapi Alkitab juga memberitahu kita bahawa Yesus Kristus akan kembali ke iman yang benar telah hampir hilang dari Bumi.

 

Jadi, walaupun saya yakin dengan kesegeraan pulangan dan ketetapan waktu Tuhan kita Yesus Kristus bagi tahun 2016, hakikatnya bahawa saya boleh menjadi salah dan kedua-dua buku pasti akan membantu anda kerana hanya Allah mengetahui apa yang musuh-musuh mampu Iman.

 

Kita melihat dan memerhatikan bahawa sejak 2008 agama Kristian telah turun ke neraka. saudara-saudara kita yang terbunuh di seluruh dunia dalam sikap acuh tak acuh umum pegawai-pegawai kita dipilih. Kami mendapati bahawa Islam melancarkan perang terhadap orang Kristian.

 

Yesus Kristus September 27, 2015 Pope Francis juga telah dinafikan di Katedral St. Patrick di Amerika Syarikat, bersamaan dengan pengisytiharan rasmi kematian gereja Katolik yang dibuat oleh Pope Francis, yang sudah menolak sifat-sifat fungsi Paus apabila dilantik 13 Mac 2013.

 

Kami mendapati bahawa lebih banyak masa berlalu, lebih banyak kita« Kristian » adalah berarti dan dimasukkan ke dalam kandang tertuduh.

 

hari-hari gelap di hadapan, jadi saya memutuskan untuk menulis dua buah buku yang akan berguna untuk menyediakan mesyuarat tidak menonjol atau rahsia oleh keperluan sebagai orang Kristian awal atau anda juga boleh menginjil dan sekali lagi sehingga kedatangan Tuhan.

 

Berharap, bagaimanapun, bahawa ini tidak perlu dan masa ini adalah baik dan bahawa Yesus Kristus adalah benar-benar kembali tahun ini 2016 bagi bulan September atau Oktober, saya rasa sempena hari raya sangkakala di antara 03 dan 4 Oktober.

 

Saya menjelaskan dalam blog minggu terakhir akhir alkitabiah masa, tempoh tujuh tahun telah dinubuatkan oleh nabi Daniel kira-kira 600 tahun sebelum pertama kedatangan Yesus Kristus.

 

Tujuh tahun lalu untuk menutup akhir zaman, adalah hukuman Allah. Ia dinyatakan dalam nubuatan bahawa tempoh tujuh tahun ini terdiri daripada dua kali tiga setengah tahun dan semasa kedua tiga setengah tahun, sakit akan menjadi lebih cerah.

 

Seperti yang saya telah mengumumkan dalam artikel saya THE RETURN OF JESUS ​​CHRIST THE MEI 14 ATAU 15 September 2015! SEMASA Perayaan Sangkakala-sangkakala kedatangan Yesus Kristus terpaksa campur tangan pada akhir tujuh tahun masa kesukaran, mulanya saya terletak hingga 29 September 2008 berikutan kejatuhan pasaran saham Wall Street kerana daya adalah untuk ambil perhatian bahawa sejak itu semua tanda-tanda kedatangan dan nubuat kedatangan Yesus Kristus yang berlaku dengan kuasa lebih dan lebih dan magnitud.

 

The kedatangan Tuhan kita, terpaksa campur tangan hingga September atau Oktober 2015. Namun kita semua mendapati bahawa ia adalah satu kesilapan. Namun kesakitan itu adalah benar dan berkembang sejak 29 September 2008.

 

ralat yang saya rasa saya membuat dengan tidak mengambil kira bahawa nubuatan disebut dua kali tiga setengah tahun.

 

Saya akhirnya memahami bahawa jika nubuatan yang dinyatakan dua kali tiga setengah tahun adalah masa yang mati antara dua tempoh tiga setengah tahun.

 

Tempoh pertama berakhir Mac 2012 oleh tanda besar di langit yang malangnya diabaikan kerana ia adalah yang tidak seimbang dan tidak dijangka: video dalam bahasa Sepanyol.

Bahagian kedua tiga setengah bermula pada pendapat saya dengan pelantikan Paus Francis 13 Mac 2013 dan ia adalah jelas bahawa sakit itu akan berterusan dan menjadi lebih teruk semakin di semua kawasan.

 

Tiga setengah selepas 13 Mac 2013 membawa kita kepada September 13, 2016!

 

Jadi, kita mesti berani untuk mengakui. Analisis semua tanda-tanda dan nubuat disebut dalam Alkitab untuk mengumumkan kedatangan Yesus Kristus mendedahkan senarai panjang semua jenis acara bahawa kita sedang hidup di Bumi.

 

Bencana, gempa bumi, kebakaran, hujan lebat, ribut, taufan, Keluaran, wabak penyakit, kebuluran, keganasan, peperangan dan khabar angin peperangan, keganasan, kehilangan nilai-nilai, kematian yang tidak terkira banyaknya ikan, burung dan hidupan liar dan ternakan tanpa penjelasan adalah setiap hari kehidupan planet dan kemanusiaan.Peristiwa-peristiwa ini telah dinubuatkan akan mengumumkan kedatangan Tuhan dan Raja, Yesus Kristus satu-satunya anak Tuhan akan datang untuk memerintah di bumi selama seribu tahun akan datang sehingga hari kiamat.

 

Ya pelik kerana ia mungkin kelihatan kita mungkin akan bertemu pencipta kita.

 

Saya mahu menjadi berhati-hati dan mengatakan mungkin dan mengakui bahawa saya lagi mungkin sekali dalam kesesatan.

 

Saya bukan seorang nabi anda sudah tahu dan jadi saya tidak mempunyai rasa malu dalam mengakui mungkin salah. Walau bagaimanapun, jika Yesus Kristus meninggalkan kita tanda-tanda adalah untuk membuat kita lihat dan tunggu sambil memberi kita kekuatan dan harapan yang perlu untuk mengatasi masalah yang berkaitan dengan akhir zaman.

 

Itu berita baik tentang kedatangan Tuhan kita.

 

Tetapi anda boleh bayangkan bahawa jika ada berita baik, ada juga berita buruk.

 

Berita buruk pertama adalah bahawa beberapa bulan akan datang akan menjadi terlalu sukar seperti yang kita membawa sangat dekat dengan hari kedatangan Yesus Kristus dan bahawa hari-hari terakhir akan menjadi yang paling sukar. Mereka akan menjadi masa hari murka Allah.

 

Oleh itu, adalah sangat penting pada bulan-bulan akan datang sangat rajin berdoa, meminta ampun dan taubat. Selepas ia mungkin terlambat !!!

 

Berita buruk kedua ialah saya tidak tahu jika keghairahan gereja akan berada di saat-saat akhir atau sebelum masa hari murka Allah.

 

Berdoalah saudara tercinta saya dan adik-beradik supaya kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus bukanlah manfaat ditangguhkan kerana sakit akan menjadi lebih tidak tertanggung untuk kebanyakan daripada kita.

 

Walau bagaimanapun kita mungkin walaupun ketepatan analisis saya membawa menunggu beberapa tahun lagi yang kedatangan Tuhan kita, dan terlebih dahulu saya memohon maaf.

 

The jalan Tuhan, dan aku mendapati, sering tidak dapat ditembusi!

 

Jika kita perlu menunggu beberapa dekad ia akan menjadi sangat sukar dan saya menarik perhatian anda kepada fakta bahawa pembohongan pengikut musuh Kristus adalah lebih besar daripada yang anda sangka, dan saya menjemput anda untuk melihat video ini di laman blog ini:  » SINI   «  untuk mendapatkan idea magnitud pembohongan kita bertahan untuk peringkat umur kepada umur Bumi.

 

Brothers dikasihi dan Sisters dalam Kristus Yesus, saya menjemput anda untuk memerintahkan buku saya kepada Edilivre dua edisi.

 

Tuhan memberkati anda dan membuat anda dalam yang betul dan jalan mulia cinta, keamanan, keadilan, belas kasihan dan rendah diri yang kita dikesan Yesus Kristus dan petunjuk olehnya kepada Allah.

 

Untuk pemahaman yang lebih baik daripada apa yang menanti manusia, saya menggesa anda untuk membaca artikel saya PEMULANGAN YESUS KRISTUS UNTUK SEPTEMBER ATAU Oktober 2016

 

Hari raya Yahudi sangkakala yang akan diadakan pada 03 dan 4 Oktober 2016 sepatutnya memeranjatkan kita semua di muka Bumi …. !

 

Victor

 


EDILIVRE

Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, Tingkat 2

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Sebagai penutup artikel ini, saya lihat di televisyen yang seram itu masih melanda banyak keluarga di pengeboman di Belgium.

belgium

Aku bersaksi sini kesedihan yang mendalam saya dan menjemput semua saudara-saudara yang kukasihi dan yang percaya dalam Kristus berdoa untuk mangsa dan keluarga mereka.

 

Jangan dengar benci tetapi perbuatan keji menjadikan kita memahami bahawa pengganas menjalankan penyembelihan mereka dalam nama Tuhan mereka menyeru Allah!

 

Islam adalah agama Lucifer dan sejak ditubuhkan, Islam bercakap tentang Love senjata di tangan!

 

Dan mengatakan bahawa Paus menegaskan bahawa semua agama adalah benar dan mereka juga adalah laluan kepada Allah!

 

Jangan lupa untuk seketika bahawa Yesus Kristus berkata  :

 « Akulah jalan dan kebenaran dan hidup, tidak ada seorang pun yang datang kepada Bapa, kalau tidak melalui Aku! « 

 

Tuhan memberkati anda.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :