THE Balik deui Isa Al Masih Pikeun September ATAWA Oktober 2016

 

allah-nu-bapana-anak-Isa-jeung-japati-copy-1

 

Saméméh alamat subjek nu mulang Yesus Kristus, geus patut recalling sababaraha dasar Kristen jeung utamana hirup iman dina jaman ahir.

 

Jadi Kristen TO kali TAMAT

 

 

Kahiji jadi Christian anu ngarti yen Allah nyaeta panyipta sakabeh hal sahingga ogé urang nu nyiptakeun Allah.

Hal ieu ogé dipikaharti yen Allah nyiptakeun urang nu haratis sareng nu endowed jeung bakal bébas kituna urang mutuskeun sorangan kumaha ieu kami nganggo kado ieu éndah yen Allah geus dibikeun urang « Hirup ».

 

Pikeun leuwih alus ngarti Allah jeung ciptaan manusa, kuring ngajak anjeun maca buku mah « The da’wah Raja Return of gelap asalna cahaya » tempo artikel ngeunaan buku: The Book – Nu da’wah Return of Raja

 

Allah di rahmat-Na taya wates geus dibikeun urang sadaya « hirup » adi ieu hanjakalna saeutik ngaapresiasi di nilai sabenerna anak. Kahirupan ieu dibikeun ka urang ku Allah tanpa nungtut nanaon ti urang di mulang.Ieu kado a. Tapi hiji poé hirup inevitably ends.

 

Kanggo sababaraha, hanjakalna, ieu téh ti umur ngora nu hirup eureun, pikeun batur maranehna ngahontal blithely ratus taun atawa leuwih.

 

Terus, ngan sanggeus moment maot awak, jiwa mucunghul saméméh panyipta anak.

 

Urang kudu ngarti waktu éta ngarupakeun ciptaan Allah sahingga di moment maot jiwa datang langsung dina waktu nu judgment panungtungan.

 

Salila sidang ieu tilu pilihan nu terus sadia pikeun jiwa.

 

Sababaraha anu kungsi perversion hirup bakal doomed méakkeun kalanggengan di naraka.

 

Lolobana geus miboga hirup ayakeun murni atawa perverse « Kersa » Tapi ogé indit méakkeun kalanggengan di naraka.

 

Maranéhanana ngarah hirup sehat jeung hormat jeung amal saleh ogé bakal balik sanajan kahirupan exemplary maranéhanana méakkeun kalanggengan di naraka.

 

Keur a Christian anu ngarti yén sadaya jiwa nu dikutuk di lahir méakkeun kalanggengan di naraka. Ieu téh katangtuan a!

 

Jeung kuring nganggur ngamungkinkeun kuring ngomong lamun naraka bakal kurang nyeri keur sababaraha ti for jeung sajabana dumasar kana tindakan komitmen salila kahirupan maranéhanana.

 

No hal najis bisa ngasupkeun karajaan langit jeung salaku urang sadaya operator dosa asli di ahir kahirupan fana urang di Bumi, ku kituna urang sadaya dikutuk méakkeun hirup langgeng di naraka.

 

Naon bakal naraka hiji no persis weruh, kumaha oge, dina kitab Enoch urang boga gambaran, noting aya tempat di sawarga atawa nu kakonci pikeun kalanggengan sadaya kreasi sanggeus disobeyed Allah. Yesus Kristus spoke naraka evokes Gehenna (tapi euweuh nyebutkeun dina Kitab Suci naon kahayang Gehenna) Kuring ogé hipotésis yén ieu bisa jadi naraka dina artikel mah: pamahaman ngarti ALLAH naraka ,

 

Ieu téh bisa takwa nu Apan mangrupa tempat hirup langgeng aya di luar sunda Allah. Tapi masih dina kontrol jeung pengawasan malaikat-Na.(Tempo kitab Enoch) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Keur a Christian anu ngarti ngan Cinta Yesus Kristus tiasa ngaktipkeun urang asa kabur takdir kalanggengan hellish ieu rencanana ku Allah ka umat manusa saprak hal nu henteu patuh Adam sareng Hawa.

 

Jadi Kristen téh jadi jelema nu ngalakukeun dosa a ngakuan jeung narima pikeun disalametkeun ku cinta Yesus Kristus, nasib hellish ieu.

 

Keur a Christian anu narima jeung hirup nurutkeun pangajaran Yesus Kristus asih, karapihan, asih, asih jeung humility.

 

Keur Kristen keur dibaptis dina cai, Roh jeung bisa lahir deui.

 

Ku baptisan cai urang tobat tina dosa urang jeung datang ka Yesus Kristus bisa disalametkeun ku narima asih sarta getih Anjeunna héd pikeun urang dina kayu salib.

 

Ngaliwatan baptisan tina sumanget urang nanya Allah pituduh kahirupan urang. Sanggeus narima baptisan cai Christian kudu nyieun pendekatan pribadi dina solat nanya Allah pituduh jeung ngatur hirupna.

 

Jadi leumpang dina kahirupan henteu deui ku kahayang awak tapi maranéhanana Roh. Ieu baptisan tina Roh.

 

Ku kituna urang lahir deui dina kahirupan earthly urang pursuing kahirupan urang di bandung, karapihan, asih, asih jeung humility. Tapi dina fervor ka turutan pangajaran Yesus Kristus, porsi Allah ku observasi nurut sarta nulungan jelema nu neangan bantuan urang. bantuan Awas mawa teu kudu mingpin hiji anu narima ka persist dina dosa maranéhanana jeung amal jahat. Atawa mingpin anjeun mungkir nu pangajaran Yesus Kristus.

 

Lamun anjeun make bantuan nu Anjeun jadi tanggung jawab pamakéan bantuan ieu.

 

Ku kituna kanyataan méré duit ka pecandu narkoba atawa mabok a teu ngantep anjeun mikir Anjeun keur reviewing a akta alus. Lamun manéhna nanyakeun anjeun duit nawarkeun manéhna roti. Ogé kanyataan méré duit ka jalma anu ngagunakeun barudak menta teu kudu mingpin anjeun percaya nu keur reviewing a akta alus. Anjeun jadi tanggung jawab nyiksa ieu ka barudak.

 

Sanggeus kahirupan urang di bumi, nu Christian mucunghul saméméh Allah pikeun judgment. Jeung ku cinta Yesus Kristus, manéhna teu bade lempeng ka naraka.

 

Nu Christian anu judged, lamun karya hirupna éta alus, manéhna baris indit ka Karajaan Sawarga. Lamun karya hirupna éta teu cukup alus, bakal ngaliwatan purgatory saméméh ngasupkeun Karajaan Surga. Tapi lamun karya hirupna éta bad manéhna baris indit ka naraka sanajan manéhna jadi Kristen.

 

Pikeun dua rebu taun ieu jadi.

 

Tapi urang di ahir waktu jeung hal ngarobah bit a.

 

Naon robah nyaeta di ahir waktu Yesus Kristus kudu mulang ka Bumi ka pamaréntahan aya pikeun rebu taun nu bakal misahkeun manusa tina judgment panungtungan.

 

Jeung Kristen alus we await balikna Yesus Kristus dina harepan nu bakal pisan geura-giru.

 

Pamaréntahan Kristus di bumi bakal foretaste of kalanggengan, urang bakal hirup deui, tapi masih bakal ngaliwatan maot saméméh ngabogaan hiji hirup langgeng.

 

Jahat bakal banished ti bumi salila milénium teh. Kami baris cicing handapeun pamaréntahan Allah di Cinta jeung Peace.

 

Tapi, alatan aya tapi, sarta eta signifikan. Nyaeta balikna Yesus Kristus kudu saperti dina ngilu of ngalahirkeun.

 

Jadi leuwih mulang Yesus Kristus anu deukeut jeung kahirupan lila hese pikeun manusa.

 

Urang sadaya bisa nempo yén salaku taun lulus, utamana saprak 29 September 2008, jeung kali paling hese di sadaya tingkat. Tempo artikel mah: pamungkas tilu tanda THE Balik deui Isa Al Masih di bumi!

 

Bumi  : lini, bituna vulkanik, ribut, hujan torrential, hurricanes, kahuruan, perubahan iklim, Longsor, dipikanyaho noise deafening jeung taneuh collapses nyiptakeun crevices badag.

 

Surga: meteorite ragrag, bituna solar, announces balikna Nibiru, warming tina planét sistim tatasurya, UFO.

 

Satwa : Dead unexplained ku jutaan unggal taun ti tatanén, sato liar jeung manuk jeung lauk.

 

Manusa  : uing, epidemics, leungitna nilai, Budalan, Haruh, Wars jeung rumor tina perang.

 

Garéja The  : Pemurtadan katempo dina tingkat nu pangluhurna. Paus geus repudiated ajar Yesus Kristus ku recognizing sadaya agama salaku jalur ka Allah. Ku kituna forgetting pisan kecap Yesus Kristus, « Kami cara kabeneran jeung hirup; hiji no datang ka Rama tapi ku kuring! « 

 

kecap ieu Yesus Kristus anu kuat jeung teu nginjeumkeun diri ka kontrovérsi.

 

noises deafening dipikanyaho bisa diinterpretasi salaku Trumpets Apocalypse. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Sakabeh kajadian ieu lumangsung jadi outsized kukituna prophesied dina Kitab Suci ka ngembarkeun kali ahir jeung mulang Yesus Kristus.

 

Kabéhanana dipigawé ku Allah ka awaken manusa, tapi hanjakalna saeutik pisan sigana jadi sadar kali husus we hirup.

 

Lalaki mikir nu leuwih lengkep ihwal naon anu bakal maranehna ngalakukeun pekan saterusna atawa kumaha maranéhanana baris nutup ahir bulan, tinimbang sholat ka Allah pikeun kasalametan jiwa maranéhanana, komo di antara Kristen.

 

Tapi kabéh masalah jeung calamities ngaliwatan nu manusa bakal worsen komo nepi ka Gusti Yesus Kristus.

 

moments dahsyat await urang saméméh mulang ti Raja Kings Yesus Kristus.

 

Urang terang ku inference nu moments pamungkas saméméh-Na mulang bakal hardest.

 

Leuwih ti kungsi, urang kudu neneda jeung solat deui jeung deui unggal poé.

 

Urang kudu alhamdulillah unggal waktu bantuan sarta neneda ka Allah pikeun panduan jeung nangtayungan urang dina saban momen ayana urang, utamana dina ieu kali hese jeung apocalyptic.

 

Keur a Christian anu ngarti yén cinta Yesus Kristus nyaeta leungeun ditawarkeun ku Allah pikeun nyalametkeun urang ti naraka.

 

Salian nyimpen jiwa urang ti naraka ku asih-Na Isa Al Masih oge bakal nyimpen hiji jumlah urang saméméh mulang fisik ka Bumi.

 

Jalma anu bakal disimpen jeung bakal ngahasilkeun Garéja Yesus Kristus, maranéhanana bakal robah jadi ngarasakeun instan bakal awak cahaya. Maranéhanana baris dihapus di sawarga jeung bakal ngakses langsung ti kahirupan earthly ka hirup langgeng tanpa maot.

 

Maranéhanana anu almarhum jeung anu geus diculik lamun maranehna éta hirup. Bakal resurrected dina awak cahaya sareng oge bakal dihapus di sawarga jeung jelema anu geus disalametkeun ti hirup maranéhanana.

 

Babarengan maranéhanana hadir dina nikah of Anak Domba bakal covenant langgeng nu bakal nyieun Yesus Kristus jeung gareja-Na kabentuk.

 

Lamun Allah geus nyoba hudang urang ku sadaya cara nu mayoritas bisa disimpen jeung nu bisa ogé jadi bagian ti Garéja Yesus Kristus anu bakal dileungitkeun.

 

Yesus Kristus jeung Allah cinta lalaki!

 

Tapi man jeung saha manéhna wishes méakkeun hirup langgeng?

 

Ulah mikir pikeun hiji moment nu kali ahir nyaeta gede bohong, nu proofs loba, ahir waktu anu bener ngajalankeun jeung sia bakal eureun eta.

 

Yesus Kristus aya di panto jeung nya éta waktu pikeun harepan bisa disimpen, pikeun tobat tina dosa urang, misdeeds urang, kasalahan urang, kasalahan urang jeung pikiran impure urang.

 

Kamajuan tanda THE Balik deui Isa Al Masih

 

 

 

Dina panempoan nu progression tina tanda urang bener dina manteng final saméméh mulang Yesus Kristus.

 

 

I dipedar dina artikel mah pamungkas tilu tanda THE Balik deui Isa Al Masih di bumi! Aya tilu tanda saméméh mulang Yesus Kristus.

 

01) Nu unveiling tina Anti Kristus

02) Nu rekonstruksi katilu candi di Yerusalem

03) A konflik global bisa sapuk ku Yesus Kristus di-Na mulang

 

Pikeun tanda kahiji « anti-Kristus » urang kudu ngarti yén aya sababaraha tingkat.

 

Kahiji di jero gareja, Dajjal kabentuk sakabeh raja popes nu saterusna saprak pasatujuan Lateran.

 

Nu pamungkas paus « François » personalizes Dajjal ieu nu dina kedok of Anak Domba nyaéta ajag nu ngabalukarkeun Kristen anu nuturkeun lempeng ka naraka. Tempo artikel mah: pernyataan resmi Pupusna gereja Katolik

 

Nurutkeun nubuat Malachi ngeunaan popes, Paus Francis nyaéta paus panungtungan. Saha anu ngaranna dina nubuat « Peter Romawi », nu dipingpin gareja salila tribulation saméméh karuksakan Roma jeung mulang Yesus Kristus.

 

Karuksakan Roma teu merta hartosna karuksakan kota Roma ku lini utama, tapi runtuhna Éropa salaku Roma anyar « raja kadalapan tina Bab XII tina buku Apocalypse. » sahingga sistim Dajjal.

 

Urang terang ti buku tina Apocalypse jeung ku nabi Daniel, nu tribulation gede 42 bulan ka tukang.

 

Jadi salaku Paus Francis kapilih Maret 13, 2013 urang kudu sugan ningali mulang Kristus ka Bumi dina September atawa Oktober 2016, meureun salila salametan tina trumpets.

 

Tempo artikel mah: THE TAMAT OF minggu kamari Daniel TAMAT TAMAT 2015 ATAWA 2016

 

Nu anti-Kristus ogé wangun trinitas demonic dua sato jeung nabi palsu nu tujuan pikeun milaraan Kristen jeung pituduh eta langsung di jalur tina naraka.

 

Urang bisa gampang ngarti Popes anyar anu gunana dijelaskeun dina Kitab tina Apocalypse Bab 17.

 

Ku ngalawan sababaraha ningali Paus Francis nabi palsu. Pribadi Kuring percaya yen Paus Francis mangrupa salah sahiji dua beasts laut, nu sato galak bumi keur urut Paus Benedict XVI loba ex-Pope masih hirup.Sedengkeun pikeun nabi palsu Kuring teu apal ngan hiji, nu pengikut milaraan Kristen.

 

Ieu téh anu disebut « Mohammed » anu sanajan paéh dina 632 ngababarkeun agama palsu nu ngawula Islamists jeung jihadists.

 

02) Nu rekonstruksi katilu candi di Yerusalem

rekonstruksi Ieu kahayang nyata urang Yahudi, tapi Allah moal ngidinan rekonstruksi candi deukeut masjid « al-Aqsa » tina agama palsu tina nabi palsu.

 

Candi anyar bakal Bait Yesus Kristus bakal turun ti sawarga « nu sawarga Yerusalem »

 

03) A konflik global bisa sapuk ku Yesus Kristus di-Na mulang

Ieu ngan jeung final manteng saméméh mulang Yesus Kristus.

 

Ieu téh jelas yen perang ieu dimimitian saprak 2012. Urang tempo skala konflik ieu nu geus globalized jeung gains dina kakawasaan jeung skala unggal poé.

 

Ieu téh konflik ieu anu bade nyandak Yesus Kristus di-Na mulang.

 

Urang aya di Pébruari jeung naon anu ngumumkeun dina media nyaeta jauh ti reassuring. Turki jeung Saudi Arabia rek indit ka perang ngalawan Syria. Nu Rusia jeung Iran ngalawan jeung jangji mulang ka ieu belligerents Coffin anyar lamun maranehna datang ka Syria.

 

China keur ngalaksanakeun miboga perang ngalawan AS jeung sekutu anak di Afrika jeung Syria dina widang ékonomi. For urang pipilueun militer taun East forcefully, eta ngan hiji perkara waktu jeung strategi militer. Jelas Cina bakal ngahalangan dina pangrojong gaya Rusia.

 

Ieu di dataran Megiddo di Israel nu Yesus Kristus nurutkeun Alkitab kudu eureun perang ieu .

 

Jadi lamun battles kiwari mudal tina Suriah jeung Israel bakal diserang.Saterusna baris aya shouts jeung lawon tapi bakal telat datang ka Yesus Kristus jeung disalametkeun. Sabab ieu bakal hasil tina kali ahir nu bakal kaeusi jeung mulang Yesus Kristus.

 

Jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun nu aya dina analisis tanda ieu, pikeun bulan September atawa Oktober, 2016.

 

Taun ieu 2016, urang geus nyaho yén nagara éta bakal jadi leuwih goreng ti 2015. Jeung lamun Kristus aya teu forthcoming dina taun ieu 2016, urang kudu nyangka hal dahsyat. Saperti hiji runtuhna ékonomi, tapi ogé ka bencana ukuran badag.

 

Kuring teu kungsi malikan sorangan cukup, Kami teu nabi , sarta kuring geus ditipu sababaraha kali targeting periode pondok pikeun balikna urang Gusti Yesus Kristus. Ku kontra Kaula teu salah ngeunaan kakeuheul taun tanda ka taun .

 

Salaku Kami loba salah kaprah ngeunaan pengumuman tina mulang Yesus Kristus, kuring hayang jadi leuwih ati-ati jeung maneh dicatet, nu Yesus Kristus bakal datang salaku maling hiji, sarta ku kituna teu saurang weruh persis lamun bakal-Na mulang.

 

Ogé I await-Na mulang taun ieu bulan September atawa Oktober nurutkeun analisis mah tanda, tapi kuring kudu nyebutkeun yén Yesus Kristus bisa datang maju jeung nyokot gereja-Na kapan saméméh-Na mulang.

 

Kuring oge kudu nyebutkeun yén mulang ieu bisa saterusna jeung ngahalangan dina 2017 atawa 2018 nu aya ogé tanda anu bakal ngajelaskeun iraha waktuna asalna.

 

Jadi pastikeun, neneda jeung asa mulang caket Yesus Kristus sabab sooner bakal mulang jeung kurang nyeri bakal caang pikeun manusa.

 

taun di 2016 ieu sanajan hésé pikeun umat manusa jadi pikeun urang Kristen sataun harepan, tobat jeung doa nu Yesus Kristus ngajaga urang kadaptar dina buku hirup langgeng.

 

Tobat sarta loba datang ka Kristus lamun teu hayang méakkeun kalanggengan di Apan.

 

Dina waktu tulisan ieu unggal masih bisa disalametkeun. Allah masihan anjeun bakal haratis sareng nu ieu waktu nyokot jalur katuhu.

 

Datang ka Yesus Kristus ku nanyakeun baptisan cai ka imam, pendeta atawa Kristen terus neneda deui jeung deui pikeun ménta panangtayungan Roh Suci Allah pikeun mantuan Anjeun, nangtayungan anjeun jeung pituduh léngkah anjeun dina kandel kali ahir gelap.

 

Cinta, Peace jeung joys dina hate jeung imah di antisipasi tina ngaleupaskeun Garéja keur sababaraha jeung mulang dina Gunung Olives di Yerusalem tina Gusti jeung Raja urang Yesus Kristus, ngan putra Allah pikeun pamaréntahan-Na Raja Kings bumi keur rebu taun misahkeun manusa kiamat.

 

Kuring ngajak anjeun maca artikel mah:

IF Yesus Kristus slow datang, gareja ngaleungit dina waktu kurang ti generasi!

 

TAMAT OF minggu kamari Daniel TAMAT TAMAT 2015 ATAWA 2016

 

Salaku waktu pikeun Solat mah ngajak Anjeun pikeun solat:

 

Solat Rama urang jeung hujan es Mary

Victor

 


%d blogueurs aiment cette page :