ISLAMI dhe soundbites Papa François

 QURAN

 

 

ISLAMI feja e plotë dhe gjithëpërfshirëse, një fe të balancuar dhe të moderuar, një fe e drejtësisë mëshirën dhe barazi, një fe e shquar dhe dallimi, feja ISLAMI krijues.

 

Ja se si zakonisht na shet ISLAMI!

 

Por e vërteta është shumë e ndryshme!

 

Islami është një fe e rreme.

Dhe

Prova është e qartë.

 

Një nuk mund të pretendojnë për t’i shërbyer Perëndisë duke folur e dashurisë me armë në dorë dhe ekzekutimin e atyre që mohojnë Islamin.

 

Megjithatë, kjo është ajo që të gjithë mund të shohin çdo ditë në çdo vend që jeton sipas ligjit islamik.

 

Por në të vërtetë, nuk mund të kërkoj dashuri pa tolerancë!

 

Dhe toleranca nuk është pjesë e vlerave islame, si të gjithë ata që nuk pranojnë Islamin janë dënuar me vdekje nga ana e Kuranit.

 

Ata që refuzojnë Islamin veten dënuar me vdekje nga Kurani!

 

Kjo dashuri që Islami pretendon!

 

 

Në Kuran zgjedhja është e thjeshtë për njerëzit, ose kjo është jeta e një skllav ose mjerim (shembull i asaj që ne shohim në mbarë botën) që është ofruar për ata që e pranojnë Islamin ose është vdekje për të gjithë ata që refuzojnë Islamin.

 

Ne e shohim se jetët e myslimanëve në vendet islamike është jeta e vërtetë e nënshtrimit dhe bindjes absolute ndaj imamëve. Dhe tortura ose vdekja, kur ata refuzojnë të binden.

 

Disa myslimanë janë të kushtëzuar në mënyrë që nga Islami ata bëhen fanatikë dhe janë në të gjitha aspektet përtej asaj që kërkohet prej tyre Kurani.

 

Sigurisht tani për tani ligjet Islame janë aplikuar në mënyrë të ligjshme në vende apo shumicë myslimane.

 

Por nesër nga demografike dhe emigracionit parregulluar Islami do të jetë pjesa më e madhe në shumë vende perëndimore dhe ligjet islame, atëherë do të dalin në Perëndim.

 

Kjo do të jetë e Sheriatit me amputations, stonings dhe gruas reduktuar në rolin e trajtë dhe objekt seksual.

 

 

Islami është kanceri i një kompanie real!

  

 

Islami është më e keqe se nazizmit, islamistët skllavërojnë njerëzit me gënjeshtra dhe terror. Ata i bëjnë ato krimet më monstruoze, prerja gjuhë, duart dhe këmbët në të gjobave për shkelje të ligjeve të Kuranit.

 

Ata madje edhe vrasin ata që i refuzojnë këto ligje islame dhe madje edhe të luajë topin me krerët e viktimave fatkeqe.

 

Më të rrezikshme janë fanatikë islamistët islame, ata janë ushtarë të vërtetë të Luciferi.

 

Ata janë barbarë gjakatarë të cilët ndjekin, përndjekin dhe vrasin ata të cilët refuzojnë Islamin dhe sidomos të krishterët.

 

Ne duhet të thërrasë një lopatë një lopatë! Ata që mbrojnë dhe mbështesin islamizimin e popullit janë bashkëfajtorë në krime kundër njerëzimit.

 

Muhamedi ishte në kohën e tij në rastin më të mirë mashtruar dhe abuzuar nga Luciferi i cili ishte paraqitur si engjëlli Gabriel.

 

Përndryshe ajo ishte një uzurpator që me pjesëmarrjen e disa shkolluar në hebraisht dhe ligjit krishterë themeloi një fe të re dhe shkruani një Bibël « Kuranin » « aped » e vërtetë judeo-krishtere Biblës në mënyrë që të pushtuar kohës së tij fiset rivale dhe pohojnë autoritetin e tij mbi popujt e Lindjes së Mesme.

 

Pasuesit e tij ishin pas tij edhe deri për të modifikuar ose shtuar në vargjet Kuranit për të justifikuar veprimet e tyre dhe për të mbajtur popujt pushtuar nën dominimin e tyre.

 

Por ata që në shekullin e njëzet e besojnë dhe mbështesin ata çmendur etur për gjak, janë njësoj fajtorë sepse ata krime kundër njerëzimit!

 

Vlen të kujtohet se në Kuran ka ajete që janë larg nga një frymëzim hyjnor për shembullin e tyre:

 

Unë ju ftoj për të shikuar këtë video të një specialisti në Islam.   Abbe Guy Pages

 

 

Satanic Verses

 

Burimi:

https://www.youtube.com/watch?v=qlt7UGzGg-8

 

 

Sura 53

http://islamfrance.free.fr/doc/coran/sourate/53.html

 

 

 

Vargjet 19 dhe 20:

 

53:19: Çfarë mendoni [hyjnitë] Lat dhe Uzza,

Komente:  Çfarë mendoni për al-Lat dhe el-deities’Ouzza

 

53:20: Dhe Manat, tjetra e tretë?

Komente  : dhe Manat e tretë? Këto hyjnitë ishin idhujt prej guri që politeistët Adored duke pretenduar se ata do të ndërmjetësojë për ta me Perëndinë. Kjo do të thotë: A janë këto idhuj të aftë për çdo gjë që ju adhuroni përveç Perëndisë së plotfuqishëm atë që unë sapo ju thashë?.Pavarësisht nga vajzat e tyre të shpërfilljes, ata pohuan se engjëjt janë bijat e Zotit. Ai u tha atyre:

 

http://baladislam.over-blog.com/article-tafsir-sourate-53-l-etoile-par-al-jalalayn-98703250.html

 

 

Ajo do të ishte qesharake të besohet se Islami të çon te Perëndia, sepse ne shohim çdo ditë dhe të shohim të gjitha tmerret, të gjitha krimet dhe të gjitha masakrat e kryera krishterët nga islamistët në emër  të Islamit, Muhamedi, i  Kur’anit hadithet e tij .

 

Islami është një lajthitje, ajo është një kafshë shëmtuar dhe të neveritshme që pjellë në fund të monsters kohë, gjakatarë dhe fanatikë « Xhihadistët islamikë » Ata janë në vlerat e tmerrit  njëqind herë më keq se nazistët!

 

Çfarë është edhe më serioze është se  » islamistët janë  xhihadit  « thonë aplikojnë për letër  Kur’ani  dhe  « Hadithi »  (profeti i rremë Muhamed) dhe për këtë arsye fuqia dhe madje edhe detyrë  vrasin  të gjithë ata që refuzojnë Islamin .  « çifutët, të krishterët, ateistët dhe të tjerët … »

 

Islami është në të vërtetë një helm dhe në fakt ajo është feja e Luciferit, ai ka krijuar duke gënjyer për të shkatërruar krishtërimin dhe humbin makinës drejt e në ferr të gjithë ata që vijnë tek ai (muslimanët).

 

Islamistët janë falsifikimet!

Dhe blasfemues!

 

Burimi:

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5mXw99TaY8

 

Shih gjithashtu artikullin tim:

 

KOHA luftë midis Jezu Krishtit dhe Luciferi në drejtësinë e Perëndisë

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/04/16/la-guerre-du-temps-entre-jesus-christ-et-lucifer-dans-la-justice-de-dieu/

 

Sigurisht myslimanët të cilët përfaqësojnë më shumë se një miliard njerëz « burrat, gratë dhe fëmijët » janë në përgjithësi të mira qeniet njerëzore, të ngrohtë dhe bujare. Ata janë për një numër të madh dhe shumë të devotshëm janë të bindur nga ndërgjegjja për t’i shërbyer Perëndisë.

 

Por mjerisht ata janë viktima të sindromës së   Stokholmit   dhe si të tilla ato janë imamë subjekt dhe islamistët fanatikë që çojnë pavarësisht tyre direkt në Luciferi në ferr.

 

Por myslimanët si çdo individ të vullnetit tokë të dhënë nga Perëndia të lirë dhe kështu janë bashkëfajtorë në krimet kundër njerëzimit të kryera nga islamistët në emrin e Perëndisë së tyre « Allah ».

 

Megjithatë ata ende mund të vijnë për të Jezu Krishtit dhe kështu të jenë të falur dhe të ruhen. Por ata duhet të kuptojnë se ne nuk mund t’u shërbejë dy zotërinjve në të njëjtën kohë.

 

Ju nuk mund t’i shërbeni Perëndisë dhe Luciferin të dy!

Ndërsa « fjala » Luciferi ka të njëjtat përbërësit si « fjala » e Perëndisë« Dashuria dhe Ligji » Rezultatet janë megjithatë kundërshtuar.

 

Perëndia:  Nuk ka dashuri pa ligj dhe ligj pa dashuri!

Luciferi  :  Nuk ka ligje në dashuri dhe dashuria në Aktin

 

Ata të cilët nuk vijnë për të Jezu Krishtit për të shkuar te Perëndia, nuk mund të jetë i shpëtuar!

 

Ne duhet të dimë, të kuptojnë, e pranojnë atë dhe të marrë përgjegjësinë.

 

Këtu janë dy video shumë të qarta ju ftoj të gjithë për të parë për të kuptuar rëndësinë e jashtëzakonshme kohë të jashtëzakonshme si ky brez jetën e njerëzimit.

 

Dëshmia e priftit Ati MORAND ekzorcist:

Satanike Rrjetet

 

https://www.youtube.com/watch?v=DpDvgiD6f0k

 

Mrekullitë e Biblës – 600 mrekullive të profecive përmbushur

https://www.youtube.com/watch?v=41h4NNaQ77M

Siç kam shkruar në artikullin tim të mëparshëm  »  KETU   »  Krishterimi është sulmuar nga jashtë, por edhe nga brenda.

 

Dhe madje edhe nga Papa menduar për të përfaqësuar Krishtin në Tokë dhe të përgatiten për kthimin e saj.

 

 

Papa Francis 16 maj 2015 në tweeter

POPEPapa Francis Pontifex_fr 

Më mirë një i plagosur Kishën, por duke qëndruar në rrugë për shkak se një Kishë sëmurë mbyllur në vetvete .

 

Në fillim të gjithë pamje mund të bien dakord mbi të lexuar këtë cicërimë të Papa Françeskut, një kishë ka plagosur në rrugë është një kishë që i përshtatet në vuajtjet e tij vazhdon të punojë për lavdinë e Jezu Krishtit dhe të Perëndisë.

 

Por analizuar më thellë këtë frazë të vogël të Papës në tweeter kuptimi i të cilit është shumë i thellë atë.

 

Së pari Papa njeh përmes një imazh krahasues që kisha e vërtetë është plagosur në mishin e tij.

 

Dhe për arsye të mirë, por kjo nuk do të them është se që nga Vatikani II shumë kisha mbyllur dyert e tyre për shkak të mungesës së adhuruesit dhe priftërinjve.

 

Dhe ata që mbeten, të confessionals dhe molusqe janë tërhequr gradualisht.

 

Ata janë përdhosur gjithnjë, shkatërruar, plaçkitur dhe djegur madje.

 

Të krishterët janë të persekutuar dhe të masakruar nga islamistët.

 

Dhe edhe në kishë nuk është një humbje flagrante e mësimit të Jezu Krishtit, vlerat e krishtera dhe familjen.

 

Pastaj Papa tha qartë se Kisha është e sëmurë dhe nuk mund të kuruar në qoftë se ajo mbetet e mbyllur në vetvete.

 

Çfarë më qartë do të thotë se Kisha duhet të jetë i hapur për fetë e tjera.Dhe kështu në Islam!

 

Së fundi ai vë dy vizione të kishës në krahasim.

 

Ai që mbetet i plagosur në rrugë të denjë dhe një që është i sëmurë, sepse ajo mbetet e mbyllur.

 

Gjithkush e kupton se ndërsa Papa Francis me këtë frazë të vogël tregon se kisha ai duhet të mbrojë është ajo për të zbatuar sakrificë dhe vuajtje për lavdinë e Jezu Krishtit dhe të Perëndisë duke hapur deri në fetë e tjera .

 

Por ne duhet të kuptojmë se nga hapja deri në fetë e tjera Kisha gjithashtu pranon Islamin brenda saj dhe gjithë barbaritë e tij!

 

Por atëherë ne duhet të kuptojmë se Papa Francis është një pushim të plotë me mësimet e Jezu Krishtit.

 

Ai tha se të gjitha fetë ishin të vërteta   (KETU ) dhe tani ai do të hyjë në Islam dhe fetë e tjera në Kishën e Jezu Krishtit!

 

Papa është një njeri i arsimuar, ne përballemi me kafshon tilla, edhe pse të detyruar të pyes veten në lidhje me motivimin e vërtetë !!!

 

Çfarë provon është e qartë se ai haptas mohon mësimin e Jezu Krishtit.

 

Le të kujtojmë një tjetër dënim të vogël shqiptuar atë nga Jezu Krishti, ka dy mijë vjet dhe e cila është më shumë se kurrë të rëndësishme sot:« Unë jam udha, e vërteta dhe jeta, askush nuk vjen tek Ati por nga mua! « 

 

Jezu Krishti nuk kërkoi për të mirëpritur në kishën e tij dhe fetë e tjera në të kundërtën, ajo është shumë e qartë. Ai në mënyrë të qartë thotë se kjo është e vetmja rrugë për të Perëndisë!

 

Francis Papa inkurajon atë të gjithë për të ndjekur rrugën e tij në fenë e tij, kur ai e di se të gjitha fetë të çojnë në Luciferi, përveç njërit,  « Krishterimi »!

 

Papa Francis dukshëm sillet si një kryetar humaniste e shtetit dhe jo si kisha e udhëzues Jezu Krishtit!

 

Pa mëdyshje, kisha duhet të mbeten të mbyllura mirë dhe të vërtetë për vlerat e tij dhe për doktrinën e Jezu Krishtit dhe kështu të mbeten të mbyllur plotësisht për fetë e tjera.

 

Por sigurisht, kisha duhet mirëpritur dhe të udhëheqin, disa fe ata vijnë, të gjithë ata që dëshirojnë të shkojnë në Perëndinë.

 

Por, për të shkuar te Perëndia është me anë të Jezu Krishtit, që ne duhet të shkojnë dhe ne e dimë se mënyra e vetme që ne duhet të bëhet një i krishterë katolik. « Pagëzimi, pendimi duke kërkuar falje në lutje te Perëndia për mëkatet e kryera dhe të Jezu Krishtit për të qenë Shpëtimtari ynë vetjak dhe të na dërgon Frymën e Shenjtë për të na udhëzojë dhe të na ndihmojë në jetën tonë.

 

Por në çdo rast kisha e Jezu Krishtit duhet të bien dakord që të bëjë kompromis me kishat e tjera dhe feve të tjera.

 

Ka vetëm një fe e vërtetë është ajo që Jezu Krishti e pyeti Pjetrin për të krijuar « krishtërimin » dhe nuk ka vetëm një dhe Kisha e vërtetë është Kisha Katolike.

 

E vetmja kishë e vërtetë e Jezu Krishtit është Kisha Katolike, por mjerisht jo më të gjatë të kishës Vatikanit që nga zgjedhja e Papa Françeskut ka refuzuar që nga atributet e papës cilësisë ka pranuar se thjesht si Peshkopi i Romës.

 

Ne emrin « Papa » peshkop i Romës « Francis » për shkak se Papa zgjidhet gjithmonë në të njëjtën kohë të caktuar peshkopi i Romës.

 

Por është e qartë se « François », pasi zgjedhja e tij si Papa refuzoi padinë e përgjithshëm të mohuar Kishës atributet e saj dhe duke pranuar vetëm peshkop i Romës ngarkuar!

 

Ky është një rast unik në kishë që nga krijimi i saj!

 

Kisha e shenjtë katolike ka pushuar zyrtarisht të jetë për shkak se ajo nuk ka pasur një udhëzues pas 28 shkurt 2013 pas dorëheqjes së fundit Papa Benedikti XVI.

 

Ne jemi që nga atëherë e mia Vëllezër të dashur dhe motra në Krishtin, boshe dhe dorëzuar për ne edhe në pritje të kthimit të shpejtë të Zotit tonë në malin e Ullinjve, i cili megjithatë do të paraprihet nga rrëmbimin e kishës së tij besnike që unë dua me gjithë zemër që ju të gjithë mund të bashkohen.

 

Unë ftoj vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin Jezus për të lexuar në këto kohë konfuze të historisë së njeriut, kapitulli 24 i Ungjillit të Mateut përkushtuar për kthimin në Tokë të Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krishtit vetëm Biri i Perëndisë.

 

Lidhja:  Fundi i Ditëve

 

Por tani, deri në kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht, vetëm Besimi ynë dhe Dashuria duhet të drejtojë hapat tona në jetë.

 

Ne duhet të kuptojmë se herë fund, Luciferi vjen me një forcë dhe një dinak disproporcional dhe të jashtëzakonshme dhe pa ndihmën e së Lumes Zojë, Fryma e Shenjtë e Jezu Krishtit dhe të Perëndisë kemi asnjë mundësi Luciferi kundër hustlers më të mëdha dhe gënjeshtarëve të të gjitha kohërave.

 

Le të lutemi të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin Jezus për mbrojtjen hyjnore.

 

Se dashuria dhe paqja e Krishtit të jetë me ju përgjithmonë.

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :