De regering van Jezus – Christus komt!

armen

 

Jezus Christus aan de deur, na tweeduizend jaar wachten, vinden we dat de profetieën voorbode van zijn terugkeer zijn vervuld in onze generatie sinds 14 mei 1948.

Dit is de datum van de oprichting van de staat Israël, die het begin van de terugkeer van het Joodse volk in Israël op het land van hun voorouders gemarkeerd.

In het jaar zeventig volgens een profetie van Jezus Christus, de tempel van Jeruzalem werd verwoest en de Joden verspreid over de hele wereld tot het einde der tijden.

 

De oprichting van de staat Israël was dus de eerste bijbelse teken van de eindtijd!

.

We zullen zien in dit artikel de gevolgen voor de mensheid van de advertentie en de terugkeer van Jezus Christus op aarde.

.

Ik VERKLARING

Welke tijden we leven!

We zien de wereld als ons referentiekader en onze eigen schaal van waarden.

 

Net als wij allemaal, mijn waardeschaal vorm kreeg geleidelijk na mijn geboorte.

 

Het is in Portugal 17 juni 1952 rond Lissabon kwam ik tot de wereld.

 

Toen ik vijf was mijn ouders geëmigreerd naar Frankrijk, waar ik ben opgegroeid en mijn leven ontwikkelen van mijn referentiekader.

 

Ik wist dat de tijden van houtskool haar, wasplaatsen, wasmachines, lampen en zelfs een radiostation met kristal, gemaakt door mijn vader.

 

Dus ik ben opgegroeid met de technologische revolutie en het toezicht op de ontwikkeling ervan.

 

Toen mijn ouders in de vroege jaren ’60 kochten onze eerste televisie-lampen  « zwart en wit » , ik verzeker u dat op dat moment was het een ware revolutie in de Franse huizen, en mannen waren al over kolonisatie van de maan !

 

Ik heb gezien sinds de jaren vijftig, zoals die van mijn leeftijd en een aantal oudere, alle veranderingen van het leven, technologie, maar ook van de samenleving.

 

Het is trouwens in die tijd (50 jaar), die de technologie heeft een grote sprong gemaakt met de oprichting van de eerste computer in 1948.

 

(Voor meer informatie zie mijn artikel):

BERICHT AAN DE JEUGD OP DE RUG VAN JEZUS CHRISTUS

 

Ja, woonde ik zoveel deze ongelooflijke technologische revolutie.

 

Maar helaas deze technologische revolutie werd gedereguleerd in hand met de revolutie sterven en bedrijven, maar ook de wereldwijde demografische

 

Vanaf de late jaren ’40 tot de jaren ’70 van belang zijn voor het bedrijf was om werk te bieden voor alle « mannen en vrouwen » , zodat iedereen die betrokken zijn bij dit collectief en de noodzakelijke evolutie van de naoorlogse samenleving en betaalt de vrucht van de revoluties technologische, kosten en astronomische kosten van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog.

 

Het was het tijdperk van de kleine transacties, zoals ponsen bus en metro tickets.

 

Het verhogen van de demografische helpen het bedrijf vermenigvuldigd scheppen van banen voor iedereen deelnemen aan de collectieve inspanning om te profiteren van de technologische ontwikkelingen.

 

Banken had een zeer belangrijke rol in de financiering van industriële en individuele projecten.

 

Ik zou zelfs zeggen dat zonder de banken, veel technologische en industriële projecten uit die tijd zou hebben in de ontwerpfase gebleven.

 

Deze jaren van « volledige werkgelegenheid » 30 glorieuze genoemd werden ook in Frankrijk bekend onder de slogan « Metro-Boulot-Dodo »

 

Inderdaad dit ongebreidelde opmars van de technologie uiteindelijk wogen zwaar op de gezinnen als mannen en vrouwen werkten.

 

De wijdverspreide arbeidsparticipatie van vrouwen was onder andere gevolgen van het creëren van een verstoring van de zeden en gewoonten van de samenleving.

 

Ach, Vele paren gescheiden door het werk uiteindelijk gescheiden.

 

Dit fenomeen leidde na verloop van tijd een verwerping van het jong voor het huwelijk en zelfs voor godsdienstonderwijs (Catechismus)

 

De kinderen aan zichzelf overgelaten dan vaak enkele uren per dag waren dus een gemakkelijke prooi voor perverselingen en waren niet in staat om de ouders en familie onderwijs krijgen in dat kader nodig voor het behoud van het referentiekader van de familie waarden, religieuze , sociale en maatschappelijke overgedragen in een groot deel door families en kerkelijke organisaties over generaties.

 

 De technologische revolutie was dus uiteindelijk een prijs en die prijs was de vernietiging van de familie en van de katholieke leer!

 

Iedereen kan zien vandaag de schade aan de familie en de katholieke leer.

 

Sommige jonge mensen in de buitenwijken van de grote steden geloven dat Jezus Christus is de naam van een profvoetballer !!!

 

Het is voor het eerst in het Westen dat de technologische revolutie is begonnen, ontwikkeld en wijdverbreid. Dan is later Azië evenwel voortgezet.

 

Veel landen bleef voor een verscheidenheid van redenen buiten deze technologische ontwikkeling, met name in Afrika en in het Oosten, maar ook in sommige landen in het noorden van de planeet die onder heerschappij van de voormalige Sovjet-Unie waren.

 

We zien vandaag dat het in deze landen qu’affluent deze ontelbare« migranten » in de hoop een beter leven te vinden in de westerse landen genoemd technologisch geavanceerd.

 

Sommige migranten in hun lekken sterven op de wegen van de exodus en anderen verdrinken in de Middellandse Zee.

 

Velen overleven de uittocht blijven enkele jaren overleven in het Westen in ellende of in zeer precair.

 

En daar het tweede deel van de prijs betaald aan de technologische revolutie.

 

Mensen in landen die zijn achtergelaten in de marge van deze technologische revolutie niet in staat zijn om te evolueren en leven in grote ellende, ondanks de rijkdom van de grondexploitatie en de kelders van hun land door anderen die winst nemen op hun kosten.

 

Meer avontuurlijke vertrekken deze landen en soms gaan met vrouwen en kinderen op de wegen met name naar Europa, op zoek naar een betere wereld.

 

Degenen die niet zijn gedood op de wegen vaak te maken met overvallen en geweld op de wegen van de uittocht.

 

Hun nieuwe leven zijn vaak gemaakt van ellende, ontberingen en onveiligheid.

 

In het verhaal, hebben alle technologische vooruitgang enige tijd voor het maken van een winst gegeneraliseerd naar de mensheid gemaakt.

 

Dit was het geval tijdens de industriële revolutie in de 19 e eeuw, die in eerste instantie gecreëerd veel werkloosheid en miserie voor het creëren van miljoenen banen.

 

Maar onze generatie wordt geconfronteerd met een groot probleem dat ons verhindert vooruit en trek een voldoende algemeen nut voor de hele mensheid en zelfs helpen die in nood.

 

Dit is het « verraad » van   « Sommige van onze politici »  die tijdens hun verkiezingen hebben beloofd, om onszelf te verdedigen,   (wij, het volk) te begeleiden en onze naties te beheren .

Inclusief een man in Frankrijk

 »  Giscard   »

Welke, 3 januari 1973, toen hij president van de Franse Republiek was er een wet die de staat te lenen van banken in de internationale markt in plaats van lenen van de Franse en de Bank van Frankrijk voorbij.

 

Eigenaren van grote internationale banken werd toen de meesters van de wereld en hebben een vergunning.

 

Ze zetten de handen op het geld van de staten en volkeren en ze verplicht ons om bankrekeningen te openen.

 

Salarissen, door de wet, werden daarom per cheque en bankoverschrijving betaald.

 

Banken stopte eens nuttig voor de samenleving te zijn onmisbaar om de mensheid te worden.

 

Ze zijn uitgegroeid tot echte betaling en incassobureaus nemen in het passeren van een aanzienlijk percentage van elke transactie, evenals bankkosten, bankkosten, beheersvergoedingen en andere vergoedingen.

 

Banks had niet langer een doel was om een ​​winst te maken dan en met alle middelen!

 

Niet alleen de staat in de schulden, maar werden ook individuele burgers gechanteerd door de banken.

 

Dit was het geval in Frankrijk, maar ook in de meeste landen van de wereld.

 

Eigenaren van grote internationale banken hebben de meesters van de wereld hebben gedaan door het verwijderen Naties geworden  »  de Gold Standard  en niet hoeft te houden, zoals voorzien door de wet, een hoeveelheid goud in relatie tot het geld ontdekt dat zij toegestaan.

 

Omdat schulden en dus gedereguleerd in een gekke rush en hectische zoeken naar schandalige winsten, zelfs tot de creatie en marketing van bancaire producten « Toxic » (nauwelijks winstgevend en sterk gesluierde risico’s).

.

Veel banken hebben daarom liep rechte verliezen als gevolg helaas met hen in de herfst van 29 september 2008 duizenden beleggers en zet miljoenen gezinnen in de straten, in armoede en ellende.

 

Degenen die niet werden gedwongen hun deuren te sluiten werden gered door louter boekhoudkundige om hun mislukkingen en hun ruïnes te verbergen.

 »  Giscard   »

VGE

Bekend onder de initialen VGE

De wet van 3 januari 1973 wordt veroorzaakt

van al onze staatsschuld.

 

De schulden van de staat, private banking en geaccumuleerde van jaar tot jaar, sinds 1973 om een ​​dergelijke diepte dat ze onmogelijk terug te betalen zijn geworden te bereiken en ze te verhinderen ons om anders te evolueren dan door nieuwe schulden.

 

De mens heeft de Franse geworden zonder het te beseffen een slaaf van de moderne tijd.

 

In 2015 deze zijn zeer veel mensen op aarde die zijn geworden door de schuld slaven van de moderne tijd.

 

Ellende en onzekerheid zijn wereldwijd uitgegroeid tot de dagelijkse vele gezinnen.

 

De vraag die we ons moeten stellen is hoe en in welke richting de situatie zich zal ontwikkelen!

 

De wereldbevolking was twee miljard half miljard in 1950.

Ze is nu in 2015 tot meer dan zeven miljard mensen.

De wereldbevolking heeft bijna verdrievoudigd in slechts 63 jaar!

 

Als we de problemen van de schuld en demografie, kunnen we met de tijd corrigeren de situatie en blijven onze maatschappelijke evolutie.

 

Maar helaas dingen zijn veel complexer!

 

Meer wereldbevolking en de hogere we zelfs kleine trades banen zoals bus en metro tickets zoals ponsen in de jaren ’60, zodat elk gezin kunnen leven in waardigheid en deel te nemen aan de collectieve inspanning moeten maken .

 

Het is de rol van onze wereldleiders aan het hoofd van staten om het beleid en de nodige middelen uit te voeren om onze maatschappij te veranderen.

 

Maar wat ze doen en wat doen ze?

 

Ze toevertrouwd ons leven, onze economieën en onze toekomst aan de banken, die werden geruïneerd door grootheidswaanzin en niet meer bestaan ​​sinds 2008, na de New York crash alleen papierwerk dat het spel te duwen looptijd en de uiteindelijke val van het faillissement!

 

Maar het ergste is dat de werking van de openbare en particuliere banken, die bijna allemaal zijn geruïneerd staat, centrale banken uitgegeven astronomische hoeveelheden bankbiljetten « Virtual » om te lenen aan banken door de geschriften van wedstrijden tegen Veel bankschuld « Toxic »  dat de centrale banken overeengekomen storting.

 

Omdat banken niet langer kredietwaardig deposito balansen van de staatsbanken en private stations zijn nu onvermijdelijk geworden op de korte termijn!

 

Raad eens wie wordt de rekening gepresenteerd …!

 

In afwachting van deze laatste herfst, banken doodbloeden alle cliënten(rijk en arm).

 

Op het werk de eigenaren hebben maar één woord « Economy » en natuurlijk het is door het verminderen van de totale loonsom ze beseffen de besparingen.

 

Het is deze generatie die steeds de belangrijkste in de geschiedenis van de mensheid; die het grootste deel van de hulp van de banken nodig hebben om een ​​maximum van industriële en persoonlijke projecten te financieren, om deze stijging in de wereldwijde demografie te overwinnen, omdat de banken zich gedragen bloeddorstige roofvogels op zoek naar enige directe winst genoeg geld terug te krijgen om hun instorting en faillissementsaanvraag vertragen.

 

Zoals altijd als er iets misgaat, zijn onenigheid groeit tussen mannen en tussen staten.

 

Deze zijn dan geweld en oorlogen die de dialogen en onderhandelingen te vervangen.

 

Dit is wat we zien elke dag vooral in de landen van Afrika, Oost en Noord van de planeet, die ook zijn dezelfde als die geen technologische expansie hebben ervaren.

 

Het is duidelijk dat de wereldwijde economische, politieke, sociale en de samenleving is zeer kritisch.

 

We zijn zelfs op de rand van een wereldwijd militair conflict!

 

Als niets is eenvoudig, toe te voegen aan al deze problemen, de opkomst van islamitisch fanatisme en de bereidheid van de moslims binnen te vallen en om te zetten van de wereld tot de islam, zelfs met geweld, waaronder terrorisme of zachtjes met de medeplichtigheid van sommige onze verkozen ambtenaren.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, vinden we dat de wereld begon ook om ons te tonen dat het bestaat en ze doet wat ze wil! Helaas op onze kosten!

 

Stortregens, Slender, Branden, stormen, cyclonen, orkanen, tsunami’s, aardbevingen en klimaat verstoort dagelijkse staking van de wereld met kracht, macht en grote schaal voor vele jaren.

 

En alsof de natuur wilde trekken ook onze aandacht, zien we dat elk jaar miljoenen vissen, vogels, wilde dieren en vee sterft plotseling zonder bekende reden sinds 2008.

 

Dit alles is een realiteit vormde een onafhankelijke keten van feiten, beton, echte en feitelijke!

 

Voordat dergelijke apocalyptische werkelijkheid moeten we eerst accepteren het als een zeer ernstige, maar eenvoudige werkelijkheid van natuurlijke feiten.

 

Maar we moeten ook intellectuele eerlijkheid om te kijken of er een link is en een gemeenschappelijk punt van al deze kwalen die de mensheid dagelijks teisteren met kracht.

 

En hier ontdekken we dat het in de Bijbel, dat is de enige verbinding en gemeenschappelijk voor alle deze huidige ellende van de mensheid.

 

Deze hoogtepunten, moeilijke en unieke for Humanity we live zijn volledig in overeenstemming met de bijbelse profetieën over de periode bekend:   de « End Times »  dat aankondigt tot de generatie zal bijwonen, ze ziet de terugkeer van Jezus Christus zijn duizendjarig rijk op aarde! 

 

 

Het klinkt helemaal geweldig en ongelooflijk!

Maar

Toch is dit het pure en eenvoudige realiteit!

 

We natuurlijk leven in onze tijd de eindtijd geadverteerd in de Bijbel!

 

II bewijs en de gevolgen van het einde der tijden.

eindtijden

 

Na verloop van tijd zag ik de negatieve ontwikkelingen van ons bedrijf in 2008 na de beurskrach in New York, ik ben geïnteresseerd in hoe en waarom van alle calamiteiten waarin we leven en verslechterd sinds de geboorte .

 

Elke analyse maakte ik van de algemene situatie mis is de mensheid, ik consequent terug tot dezelfde conclusie.

 

Ook onverwachte qu’inimaginable voor gewone stervelingen mijn conclusie was, wat ik wist van godsdienst en na tal van inspecties op de Bijbel, we zeker woonden de late bijbelse tijden de aankondiging van de terugkeer van Jezus Christus!

 

Het was geweldig en dus ik zocht onweerlegbaar bewijs.

 

Nou ik moest naar het bewijs en vinden dat het bewijs was flagrant en onweerlegbaar velen.

Het veranderde mijn leven!

 

Geconfronteerd met een dergelijke zekerheid, hebben de prioriteiten van het leven anders voor mij verscheen.

 

Zie mijn artikel op de borden:

De laatste drie tekens van de wederkomst van Jezus Christus op aarde!

 

Topprioriteit kreeg te delen met zoveel mogelijk op Aarde dit bericht uit de hemel dat de profetieën aangekondigd gelovigen we terug in Glorie van Jezus Christus, de enige zoon van God verwacht door alle christenen voor tweeduizend jaar op de regel wereld voor een duizend jaar, tot de dag des oordeels.

 

In termen van de inventaris, niet uitputtend, bijbelse tekenen en profetieën voorbode van de terugkeer van onze Heer Jezus Christus, ik nodig u uit om de blog van lezen Daniel Shepherd die een opmerkelijke job deed.

 

Wij merken met enige verbazing dat alle bijbelse profetieën en tekenen, de aankondiging van zijn terugkeer zijn in onze generatie vervuld!

 

De hoeveelheid van de bijbelse tekenen en profetieën (meer dan vijftig belangrijk) de aankondiging van de terugkeer van Jezus Christus, uitgevoerd tijdens onze generatie als een reeks van onweerlegbaar bewijs.

 

Om te herkennen en begrijpen van de belangrijkste van de terugkeer van Jezus Christus op aarde, moet het beginnen met het hebben van de objectiviteit en openheid te begrijpen en toe te geven dat onze hele beschaving is gebaseerd en gebaseerd op Jezus Christus.

 

Naar het voorbeeld van de wereld kalender die is gebaseerd op de geboorte van Jezus Christus, zijn we in 2015 dus de tweeduizend vijftiende jaar na de geboorte van Jezus Christus.

 

Deze man « Jezus » geboren in een stal in de winter zonder warmte dan die gegenereerd door zijn ouders en door dieren die aanwezig waren, heeft de afgelopen drie jaar van zijn leven, 30-33 jaar predikte dat Hij de Messias was aangekondigd in de Bijbel (het eerste testament).

 

Hij had met hem tijdens zijn drie jaar van de prediking van de Twaalf Apostelen hij onderwees.

 

Deze bescheiden man, predikte het koninkrijk van God, voerde hij wonderen, liep op het water, de zieken genas en zelfs verhoogde de doden (Lazarus).

 

Hij heeft ook wonderbaarlijke wijze vermenigvuldigd broden en vissen om de menigte die kwam om zijn preken te luisteren voeden.

 

Deze man die vergeving en liefde predikte, werd gearresteerd, vernederd, beledigd, bespot, gemarteld en uiteindelijk gekruisigd op Golgotha ​​tussen twee dieven!

 

Maar deze man ‘Jezus’ was niet een man zoals anderen, was hij de enige zoon van God en kwam terug tot leven bij het ​​aanbreken van de derde dag voorbij het ​​graf, waaruit blijkt zijn apostelen en meer dan vijfhonderd mensen die via hem de zoon van God, zou ieder mens het eeuwige leven hebben, voor hem de enige zoon van God was overeengekomen door de dood te gaan voor de vergeving van onze zonden.

 

Alvorens terug te keren naar de Vader, Jezus Christus beloofde om terug te keren op het einde van de tijd om zijn kerk te krijgen (zijn volgelingen die gered zijn door Zijn genade) en dan terug te regeren op aarde voor duizend jaar te besparen door verdienste vóór laatste oordeel degenen die de dag van de toorn van God hebben overleefd.

 

God is formeel. Geen onrein is, kan het koninkrijk der hemelen binnengaan en eeuwig leven.

 

Man die drager van de erfzonde is in feite al ten dode opgeschreven bij de geboorte.

 

Maar Jezus Christus, door Zijn offer heeft ons voor God gerechtvaardigd zijn Vader en daarom kunnen we gered worden en het koninkrijk der hemelen door de genade van onze Heer Jezus Christus.

 

Zo kunnen alle door de liefde van Jezus Christus, zonder verdienste toegang tot het koninkrijk der hemelen we.

 

Dit kunnen we zelfs nu, want onder zijn in de staat van genade door Jezus Christus verleend.

 

Gewoon ons om te profiteren van deze staat van genade van Jezus Christus gedoopt te worden, om Gods vergeving te vragen voor al onze zonden te bekeren van onze wandaden en strek ons ​​leven voor het beëindigen van de staat van Grace.

 

Deze staat van genade zal eindigen op het moment van de verwijdering van de leden van de kerk gevormd door allen die tot Christus komen.

 

Evangelie van Matteüs hoofdstuk 24 verzen No. 31, 40, 41

 

31 En hij zal zijn engelen uitzenden met luid bazuingeschal en zij zullen zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel naar de andere.

40 Twee vrouwen zullen aan het malen zijn met de molen, één zal worden genomen en de andere links

41 Dan zullen er twee in het veld, een zal worden genomen en de ander zal verlaten;

 

In het evangelie van Matteüs hoofdstuk 24 vers 33 en 34, de Bijbel staat ook

 

Link:

Eindtijd

 

Op dezelfde manier, als je al deze dingen, weet dat de Zoon des mensen in de buurt, aan de deur.

Ik vertel u de waarheid, zal deze generatie niet voorbijgaan totdat al deze dingen.

 

Omdat we leven in de eindtijd door de vervulling van de apocalyptische profetieën en tekenen, dus vóór het einde van deze generatie, zal Jezus Christus terugkeren naar de Aarde.

 

Het is een zekerheid!

 

La seule question qui reste sans réponse est le jour et l’heure de ce retour, puisque la bible précise que Dieu seul les connaît.

 

Wat ook duidelijk in hetzelfde hoofdstuk 24 van het evangelie van Matteüs in vers 36

Als voor de dag en het uur weet niemand, noch de engelen in de hemel, noch de Zoon, maar de Vader alleen.

 

Opgemerkt dient te worden dat de volgende verzen stellen dat de wederkomst van Jezus Christus zal plotseling.

 

Hoewel het nu van belang om tot Christus te komen is omdat we gered kunnen worden door genade ook verleend voor een korte tijd door Jezus Christus en daarom dus profiteren direct van het eeuwige leven zonder het zien van de dood.

 

Na verwijdering van de leden van zijn kerk, zullen degenen die blijven en die worden bespaard door de verdienste zou zijn tijdens het millennium (rechtschapen leven, nederig en zonder zonde …!)

 

Maar ze zullen eerst moeten gaan door de hele periode van de dag van Gods toorn die zal blijven na de opname van de gemeente en passeren de dood voordat je het eeuwige leven.

 

Maar het ergste is dat, zoals we aan het einde van de tijd, degenen die niet gered zullen worden en wie zal verliezen hun leven direct kunnen worden veroordeeld tot de hel voor de eeuwigheid.

Bekeert u nu in!

.

De keuze is aan u, God heeft ons allemaal gezien de « vrije wil » en elk heeft daarom dit prachtige geschenk « Life » naar zijn wil.

 

Maar vergeet niet dat Eternity is Gods en als je deze uitgestoken hand van Jezus Christus te weigeren, kunt u het koninkrijk der hemelen niet ingaan door de genade die hij geeft ons zelfs voor een kleine periode van tijd.

 

III De bereidheid van de terugkeer van Jezus Christus

  prev_bg_4

De tijd van de oogst komt eraan!

Gezien de huidige gebeurtenissen en de prestaties van de bijbelse profetieën en tekenen, de terugkeer van Christus op handen is.

 

Ik nodig u uit om mijn artikel te lezen:

WAR TIJD TUSSEN Jezus Christus en Lucifer Gods gerechtigheid

 

We weten uit de Bijbel dat deze terugkeer zal worden in economische moeilijkheden en de pijn van de bevalling. (oorlogen, rampen, geweld en immoraliteit)

 

1 Thessalonicenzen 5: 3 Want wanneer zij zullen zeggen, vrede en veiligheid; Toen kwam plotseling verderf over hen, als de weeën een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontsnappen .

Johannes 16: 21 Als een vrouw baart, heeft droefheid, omdat haar uur gekomen is; Maar toen ze de geboorte heeft gegeven aan het kind, dat ze niet meer herinnert zich de angst, van vreugde dat ze een man is geboren in de wereld.

 

Het zal niemand verbazen dat sinds 29 september 2008 de mensheid leeft in een staat van economische crisis en de wereldwijde ondergang ontsnapt.

 

Hoe dichter we de terugkeer van Jezus Christus en de pijn en moeilijkheden zijn helder en groot. En dat is wat we zien in onze dagelijkse geleidelijk.

 

We zijn momenteel getuige van een grote oorlog sinds maart 2012 Oosten betekent geleid door islamitische fanatici die vervolgen en te doden degenen die hen verzetten en afgeslacht veel christenen te passeren.

 

De gemiddelde Oosten is in vuur en vlam! 

.

In Afrika, zijn te veel mensen vervolgd en afgeslacht door fanatieke islamisten.

 

Veel gezinnen zijn vermoord door die gekke islamisten die ware barbaarse dienaren van Lucifer.

 

Veel westerse landen die betrokken zijn (ad-free) in de oorlog tegen de fanatieke islamisme zowel in Afrika en het Midden-Oosten.

 

Volgens mijn analyse van het einde der tijden, deze oorlog tegen het islamisme is die van Armageddon wanneer Jezus Christus zal spoedig komen tot eind.

 

Zie mijn artikel:

De wederkomst van Jezus Christus op 14 mei OF 15 september 2015!TIJDENS het Trompettenfeest

 

IV De eindtijd van Oorlog

Jihadistische-Daesh

Deze oorlog werd aangekondigd aan ons in de Bijbel in het bijzonder door de profeten:

 

Daniel 11

11:40 En in de eindtijd zal de koning van het zuiden staking tegen hem, en de koning van het Noorden zal tegen hem komen als een wervelwind, met wagens en met ruiters, en met vele schepen, en voer het land overstroming en passeren;


11:41 ET zal in de glorieuze land komen, en vele landen zullen vallen;maar deze zullen ontkomen uit zijn hand: Edom, en Moab, en het hoofd van de zoon van Ammon.

 

Joel 3

Ik zal wonderbaarlijke tekenen aan de hemel en op aarde produceren: . bloed, vuur en zuilen van rook En de zon zal verduisterd worden, de maan zal bloed worden vóór de komst van de dag van de HEER, de grote dag . en vreselijke Toen iedereen die roept de Heer zal gered worden [ b ] : volgens de woorden van de Heer [ c ] , zullen er overlevenden op de berg Sion en in Jeruzalem [ d ] , de overlevenden die de HEERE gesprekken[e].

 

Deze oorlog van het einde van de tijd lijkt maart 2012 worden begonnen met de oorlog in Syrië, in welk geval 42 maanden later, dat is de duur van het bewind van de Antichrist, de fysieke terugkeer van Jezus Christus op aarde kon kan goed zijn rond september 2015 .

 

Zie mijn artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Het boek van de Apocalyps vertelt ons dat er verschillende hoofdpersonen sprekers aan het einde van de tijd.

 

De draak is Satan, twee beesten, een stijging van de zee, en de ander bedrag van de aarde, en de valse profeet.

 

Zie artikel:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

In het licht van het nieuws, zien we in het Midden-Oosten, dat het de Islamitische Staat die oorlog maakt met de heiligen, en dat is een deel van de islamitische wereld die ondersteunt en financiert de IE  »  de Islamitische Staat « 

 

Moslims zijn verdeeld in twee grote families sjiieten   en soennieten en Alawieten verschillende takken, de alevieten, Druzen en chaaridjieten.

 

Al deze mensen zijn in oorlog voor eeuwig en vooral sinds de dood van Mohammed.

 

Aan het hoofd van de  »  Islamitische Staat «  is een van de beesten, natuurlijk begrijp je dat hij zijn naam niet zal noemen om de wereld op televisie kanalen of dat het een bijbelse beesten.

 

Toch is degene die de touwtjes van deze oorlog in de schaduw trekt is de anti-Christ.

 

De islamisten vormden het leger van valse profeet Mohammed , het plegen van de ergste gruweldaden en het uitmoorden van de christenen in de naam van de Koran, Hadith en zijn Allah.

 

V De fysieke wederkomst van Jezus Christus en het millennium

 l_a-de-Revelations-the-back-van-Jezus Christus

 

Voorafgaand aan de terugkeer van Jezus Christus zou twee grote wonderen te produceren:

 

1 Tessalonicenzen 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Jezus, wij geloven, gestorven en opgestaan; ook, geloven wij ook, zij die in slaap zijn gevallen, God, door Jezus, brengen met hem.

 

15   Want het woord van de Heer, dit verklaren wij u: wij leven, wij die zijn er nog voor de komst van de Heer zal hen die ontslapen zijn niet te voorkomen.

 

16 Op het signaal gegeven door de stem van de aartsengel en met Gods trompet, zal de Heer zelf uit de hemel neerdalen, en degenen die in Christus gestorven zullen eerst opstaan.

 

17 wij, die vervolgens zijn leven en dat we nog steeds hier, zullen we worden gevangen in de wolken des hemels, samen met hen, om de Heer te ontmoeten. Zo zullen wij altijd met de Heer.  
.
.
18 Waarom elkaar met wat ik net zei geruststellen.

 

1) De opstanding van de doden

     

De doden in Christus, namelijk degenen die stierven, maar die zijn ontvoerd als ze in leven zal worden opgewekt en zal direct toegang tot het eeuwige leven.

 

2) de opname van de Kerk

 

Al degenen die in leven zijn en die tot Christus komen zal worden gered door de liefde en genade.

 

Samen met degenen die opgestaan ​​zijn, zullen zij in een moment, in een knipoog, verwerkt, het bekleden van een verheerlijkt lichaam en ze zullen samen worden verhoogd tot de Heer in de lucht te ontmoeten.

 

Zij zullen rechtstreeks toegang tot het eeuwige leven en ze wonen de bruiloft van het Lam zal het eeuwig verbond dat Jezus Christus zal zijn met de leden van zijn kerk zijn.

 

Voorafgaand aan de terugkeer van Jezus Christus moet ook de productie van de « dag » van Gods toorn.

 

Deze periode is niet verplicht voor een periode van één dag.

 

Ik denk dat de periode die bekend staat als de dag van de toorn van God is hetzelfde als het einde van de tijd manifesteert als de geboorte van de meest levendige pijn elke dag dan de dag ervoor.

 

In dat geval moet de vooravond van de terugkeer van Jezus Christus, de dag waarop Gods toorn zich zal manifesteren met meer kracht te zijn.

 

Een profetie noemt drie dagen van duisternis, het is dat van Pater Pio , konden ze wel eens de laatste drie dagen voor de fysieke terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

 

Nadat de opname enige tijd (onbekende tijdsduur die kan variëren van een paar momenten tot zeven jaar) zal plaatsvinden.

 

We weten dat Jezus Christus bij zijn terugkeer de oorlog van Armageddon zal stoppen en hij zal de volken en mannen oordelen.

 

Na de terugkeer van Jezus Christus ‘leven zal blijven voor degenen die een kans om de dag van de toorn van God te overleven hebben gehad.

 

Er zullen nieuwe wetten en nieuwe waarden!

 

Deze veranderingen zullen plaatsvinden op een menselijke schaal.

 

Jezus Christus zal geen mens wonderbaarlijke wijze veranderen!

 

Niet dat hij niet kan volbrengen deze prestatie, omdat hij al heeft gedaan met de opstanding van de doden en de transformatie van degenen die zijn verwijderd, maar gewoon omdat de man die de millennium zal leven zal blijven leren en te groeien in hun eigen tempo van de sterfelijke mens.

 

Toch is Jezus Christus fysiek wezen op aarde zal een zeer sterk effect op het leven en dat van de mens zal langer zijn.

 

Naties moet waarschijnlijk staan ​​om verandering en vlotte evolutie van het menselijk leven mogelijk te maken.

 

Het is een duizend jaar van de voortdurende veranderingen die man wachten in de regering van Jezus Christus.

 

Ik had al een goede vijftig jaar van technologische ontwikkelingen en het is zeker dat het toppunt van wat we vandaag kennen technologie, zal verschijnen in een duizend jaar zo geavanceerd als we misschien een vuursteen vandaag gebeeldhouwd door de prehistorische mens om zijn instrument te zijn!

 

De technologie zal nog steeds een aantal goede reuzen. Maar de grootste evolutie van de mens zal in het gebied van het begrip van het leven, van liefde en vergeving.

 

Het leven, liefde en vergeving zijn krachten van creatieve energie die de mens leiden naar nieuwe wetenschappelijke en spirituele grenzen.

 

Tijdens het bewind van Jezus Christus, zal ons leven blijven handhaven van de kracht van de vrije wil, maar in overeenstemming met de nieuwe regels en wetten gedicteerd door Jezus Christus.

 

De man zal langer leven.

Honderd jaar een man is nog jong!

 

De man zal veel langer leven, maar de dood zal toch nog niet verwijderd.

 

In zijn nieuwe leven onder de heerschappij van Jezus Christus, de mens zal blijven werken, maar het doel van dit werk zal anders zijn.

 

Het zal niet op zoek zijn naar maximale persoonlijke financieel voordeel door de arbeid en handel die zal worden gezocht, maar het nut van de arbeidsmarkt en de handel voor het welzijn van de mensheid en de persoonlijke en collectieve verrijking door middel van onderwijs .

 

Dit heeft geen gelijkenis of zelfs op afstand met het kapitalisme, communisme of collectivisme.

 

Het nieuwe bedrijf zal een sharing maatschappij door de liefde zijn. Het zal de duizendjarige regering van Jezus Christus te duren.

 

Gedurende deze duizend jaar dood zal blijven bestaan, omdat de eeuwigheid zal pas beginnen na het laatste oordeel aan het einde van de duizend jaar.

 

Maar degenen die al eerder de fysieke terugkeer van Jezus Christus hebt verwijderd, zullen ze al eeuwig leven en regeren gewonnen voor een duizend jaar met Christus.

 

Degenen die zijn verwijderd zal blijven evolueren door anderen te helpen.

 

Dat is volgens de Bijbel en mijn inhoudingen wat er moet gebeuren met de terugkeer en heerschappij van Jezus Christus.

 

Gedurende de duizend jaar van de regering van Jezus Christus op aarde iedereen kan zuiveren en evolueren.

 

Maar omdat er maar een en grootte.

 

Duizend jaar is een lange tijd, maar uiteraard zal het ook te kort voor de nieuwe mensheid begrijpen en accepteren het onderwijs, waarden en wetten van Jezus Christus te zijn.

 

De Bijbel vertelt ons dat aan het eind van de regering van Jezus Christus, Satan zal worden losgelaten en zal opnieuw proberen naties en mannen.

 

Het zal een definitieve wereldwijde conflict dat weer zal verslaan Satan volgen.

 

Grijpen dan het Laatste Oordeel en Satan zal worden geworpen in de hel met al degenen die hebben gevolgd.

 

VI Het Laatste Oordeel

beeldspraak  

Het eindoordeel zoals de naam al doet vermoeden zal het laatste oordeel van God zal doen om de sterfelijke mens te zijn.

 

Alle doden van alle tijden zullen worden opgewekt en geoordeeld met alle levende gebaseerd op de acties van hun leven.

 

Sommigen zullen worden opgeslagen, eeuwig leven en zal het koninkrijk der hemelen binnengaan maar anderen zullen worden veroordeeld tot de eeuwigheid in de hel.

 

Hel zal een wereld zonder liefde of Hope zijn.

 

Vandaag de dag is het nog steeds mogelijk om gered te worden door de liefde en de genade van Jezus Christus.

 

Maar morgen wat zal het?

 

Kies goed uw manier, omdat je het eeuwige leven zal zijn, afhankelijk van wat u vandaag beslist.

 

VII De Nieuwe Aarde

 65937784

 

Na het laatste oordeel, dat niemand weet hoe het zal plaatsvinden in de tijd, al die gered zijn door de goede daden van hun leven zal worden geleid door Jezus Christus op een nieuwe aarde onder een nieuwe hemel.

 

En al die zijn veroordeeld door Jezus Christus aan de slechte daden van hun leven zal vergaan met onze goede oude Aarde zal worden vernietigd.

 

Dit is de leer van de Bijbel voor de derde periode van het menselijk leven, dat het koninkrijk van onze Heer Jezus Christus zal zijn,

 

De eerste periode is de langste geweest, was het menselijk leven voor de eerste komst van Jezus Christus zijn er twee duizend jaar.

 

Het is opmerkelijk dat in deze eerste periode van God in het menselijk leven tussenbeide rechtstreeks, dan door zijn engelen en vervolgens door zijn profeten.

 

De tweede periode van het menselijk leven is het gedeelte tussen de eerste komst en de tweede komst van Jezus Christus.

 

Opgemerkt moet worden dat gedurende deze tweeduizend jaar (tweede periode) was er geen direct ingrijpen van God of bericht uitgegeven door zijn engelen noch rechtstreekse tussenkomst van Christus, noch profeet uit God; voor Jezus Christus om ons te helpen bij zijn afwezigheid stuurde ons de Heilige Geest  van God leads en helpt allen die door de doop tot hem kwam.

 

Alleen de Maagd Maria heeft gemaakt verschijningen en wonderen gedurende deze tweeduizend jaar aan het geloof in tijden herleven waardoor de man te herinneren dat Jezus Christus beloofde om terug te keren en hij zal zijn belofte houden op het moment beslist door God de vader.

 

De derde periode is de kortste, maar zal de menselijke geschiedenis van de meest belangrijke, omdat het zal overdragen tussen sterfelijk leven en de mens het eeuwige leven.

 

Sommigen zullen gaan naar het eeuwige leven in het koninkrijk van de hemel en de andere voor de eeuwigheid in de hel.

 

Wat zal het leven van de onsterfelijke man in het koninkrijk van de hemel alleen God weet zijn.

 

Persoonlijk geloof ik dat God de mens schiep, zodat hij voortdurend verandert als gevolg van wat het gebruik onsterfelijke creaties van God, zo niet altijd evolueren en eindeloos.

 

De man wordt een onsterfelijke te worden uitgegroeid tot een oneindig wezen!

 

De keuze van uw toekomst ligt nu je nodig hebt om het te doen!

 

We hebben een duizend jaar voor ons vóór het einde en de vernietiging van de aarde!

 

Zoals ik al gezegd en vele malen herhaald,

« Ik ben geen profeet »

dus ik kan verkeerd zijn.

Dit zou de eerste keer zijn!

 

Niettemin, de feiten blijkt dat de profetieën dagelijks voor onze ogen wordt voldaan.

 

Ik nodig u uit om deze video te Rabbi Ron Chaya op het einde der tijden te kijken

 

link naar de volledige versie van de video

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Geliefde broeders en zusters in Christus, word je ook soldaten en getuigen van de verrezen Christus.

De tijd zal vrijgeven en ik smeek u allen vriendelijk weten of op te roepen het bestaan ​​van deze blog om al uw contacten, zodat iedereen kan zich bewust van bepaalde tijden van de menselijke geschiedenis die nu leeft de mensheid geworden.

Blog Adres

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

JEZUS CHRISTUS IS MIJN KONING

. /: /.

U kunt rechtstreeks toegang krijgen tot al mijn artikelen op deze link.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Ik kan dit artikel ook al lang gewijd aan de Apocalyps, zonder het aanbrengen van een exemplaar van het boek van de Apocalyps jeans niet eindigen. (Gekopieerd op het net)

 

De laatste dagen zal het moeilijkste zijn en zonder de hulp van God, de liefde van Jezus Christus en de voorspraak van de Heilige Maagd Maria, zal het heel moeilijk om niet te bezwijken in de laatste momenten zijn.

 

Laten we allemaal bidden en bidden weer mijn geliefde broeders en zusters in Christus, om voor te bereiden op de aanstaande terugkeer van onze geliefde Koning, Jezus Christus, de enige zoon van God. 

 

Voor het lezen van het boek van de Apocalyps moet toetsen hebben, want dit boek werd verzegeld, omdat het boek Daniël, tot menselijk begrip, tot het einde der tijden.

.

Enkele belangrijke:

 

Om de visioenen van Johannes te begrijpen moeten we begrijpen dat hij zag onze tijd met het referentiekader van zijn tijd.

 

In de beschrijving van de sprinkhanen en paarden, kunnen we begrijpen dat zijn beschrijving past gevechtshelikopters.

 

Bij het beschrijven van de tanks kunnen we begrijpen dat deze tanks.

 

Wanneer we spreken over zeven koppen kunnen we begrijpen dat zeven cijfers van de Amerikaanse presidenten op dollars (dollars) ziet.

 

Wanneer gesproken wordt van de beelden die spreken, moeten we begrijpen dat dit is televisie.

Enzovoort …

.

Dit is de reden waarom het boek werd verzegeld tot het begrijpen van de mens tot het einde van de tijd sinds de negentiende eeuw niemand kon begrijpen, omdat niemand wist van gevechtshelikopters, tanks en andere moderne oorlog apparatuur die aan het einde van de tijd zou bestaan.

 

U zult zien dat dit boek laat zien dat we leven in het tijdperk van John’s visioenen.

.

Hartelijk dank aan alle lezers

Bedankt aan WordPress 

Bedankt aan Google 

.

Behalve in bijzondere gevallen, zal dit artikel (een beetje lang Ik geef toe) de laatste zijn in ieder geval tot september 2015, en misschien zelfs permanent als God wil dat de verwijdering van de kerk en de terugkeer van onze Heer Jezus Christus optreden voor die tijd.

Ik dank u allen en God zegene u.

Tot ziens.

Opmerking.

Een onder ponder wacht op de bodem van het voorwerp lezer.

Victor

Engel met trompet

Apocalypse 1

 

1.1

Openbaring van Jezus Christus (Apocalyps betekent openbaring) dat God gaf hem aan zijn dienaren dingen die binnenkort moet komen zien, en hij maakte het bekend door het sturen van zijn engel aan zijn dienstknecht Johannes,

 

1.2

Dewelke het woord van God en het getuigenis van Jezus Christus, alles wat hij zag.

 

1.3

Gezegend is hij die leest en zij die horen de woorden dezer profetie, en die bewaren, hetgeen daarin geschreven: Voor de tijd is nabij.

 

1.4

Johannes aan de zeven Gemeenten, die in Azie zijn: genade zij u en vrede van hem die is en die was en die komt, en van de zeven geesten, die voor Zijn troon zijn;

 

1.5

En van Jezus Christus, de getrouwe getuige, de eerstgeborene uit de doden, en de overste van de koningen van de aarde! Hem, Die ons heeft liefgehad, en ons uit onze zonden door zijn bloed,

 

1.6

en heeft ons koningen en priesters Gode en Zijn Vader gemaakt, om hem eer en heerschappij voor eeuwig en altijd! Amen!

 

1.7

Ziet, Hij komt met de wolken. En elk oog zal Hem zien, ook zij die Hem doorstoken; en alle geslachten der aarde zullen over Hem rouw bedrijven. Ja. Amen!

 

1.8

Ik ben de Alfa en de Omega, zegt de Here God, die is en die was en die komt, de Almachtige.

 

1.9

Ik, Johannes, uw broeder en collega deelgenoot in de verdrukking en in het Koninkrijk en het geduld van Jezus Christus, was op het eiland, genaamd Patmos, om het woord van God en het getuigenis van Jezus.

 

1.10

Ik was in de Geest op de dag des Heren, en hoorde achter mij een luide stem als een bazuin,

 

1.11

zeggende: Wat je ziet, schrijf dat in een boek en stuur het naar de zeven gemeenten in Efeze, Smyrna, Pergamum, Tyatira, Sardes, Filadelfia, en naar Laodicea.

 

1.12

Ik draaide me om te zien wat was de stem sprak tot mij. En wordt gedraaid, zag ik zeven gouden kandelaren,

 

1.13

en in het midden van de zeven kandelaren Een gelijk aan een zoon van de man, gekleed in een lang gewaad en met een gouden riem op de borst.

 

1.14

Zijn hoofd en zijn haren waren wit als witte wol, als sneeuw; Zijn ogen waren als een vlam van vuur;

 

1.15

Zijn voeten waren blinkend koper, alsof ze in een oven verbrand; en zijn stem was als het geluid van vele wateren.

 

1.16

Hij had in zijn rechterhand zeven sterren. Uit zijn mond komt een scherp zwaard met twee kanten; en zijn aangezicht was als de zon schijnt in haar kracht.

 

1.17

Toen ik hem zag, viel ik aan zijn voeten als dood. Hij legde zijn rechterhand op mij, zeggende: Vrees niet!

 

1.18

Ik ben de eerste en de laatste, en de levende. Ik was dood; en zie, Ik ben levend in alle eeuwigheid. Ik heb de sleutels van de dood en het dodenrijk.

 

1.19

Schrijf, hetgeen gij gezien hebt, en die zijn, en die hierna moet zijn;

 

1.20

het mysterie van de zeven sterren die je zag in mijn rechterhand, en de zeven gouden kandelaren. De zeven sterren zijn de engelen van de zeven gemeenten en de zeven kandelaren zijn de zeven gemeenten.

 

Apocalypse 2

 

2.1

En aan de engel van de gemeente in Efeze: Dit zegt Hij, Die de zeven sterren in zijn rechterhand, die onder de zeven gouden kandelaren wandelt:

 

2.2

Ik weet uw werken, uw werk en uw doorzettingsvermogen. Ik weet dat je niet kwaad verdragen; die u hebt getest die zich apostelen noemen, maar zijn niet, en hebt ze leugenaars gevonden;

 

2.3

je hebt doorzettingsvermogen, u heeft geleden als gevolg van mijn naam, en gij moe geworden.

 

2.4

Maar ik heb tegen u, dat gij uw eerste liefde.

 

2.5

Gedenk dan, waarvan gij uitgevallen zijt, en bekeer u, en doe de eerste werken; zo niet, dan zal ik tot u komen en verwijder uw kandelaar van zijn plaats, indien gij u niet bekeert.

 

2.6

Maar dit hebt gij, dat gij haat de werken der Nikolaïeten, welke Ik ook haat.

 

2.7

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de Gemeenten zegt Wie overwint, hem zal Ik geven te eten van de boom des levens, die in het paradijs van God.

 

2.8

En aan de engel van de gemeente in Smyrna: Dit zegt de eerste en de laatste, die dood was en levend is:

 

2.9

Ik ken uw verdrukking en uw armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering van hen die zeggen dat zij Joden zijn en zijn het niet, maar zijn een synagoge van Satan.

 

2.10

Wees niet bang voor wat u lijden zult. Ziet, de duivel zal sommigen van u in de gevangenis, opdat gij verzocht wordt; en gij zult een verdrukking hebben van tien dagen. Wees trouw tot in de dood, en Ik zal u de kroon des levens geven.

 

2.11

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de Gemeenten zegt, Hij die overwint niet worden gekwetst door de tweede dood.

 

2.12

En aan de engel van de gemeente in Pergamum: Dit zegt hij dat de scherp zwaard met twee kanten heeft;

 

2.13

Ik weet waar je woont, ik weet waar de troon van Satan. Je vasthouden mijn naam en hebt Mijn geloof niet verloochend, ook in die dagen, in welke Antipas, Mijn getrouwe getuige was, welke gedood is bij ulieden, daar de satan woont.

 

2.14

Maar ik heb tegen u, dat gij aldaar hebt, die de leer van Bileam, die Balak leerde een struikelblok te leggen aan de zoon van Israël, om dingen te eten te houden geofferd aan afgoden, en hoereren.

 

2.15

Op dezelfde manier, je hebt ook mensen die vasthouden aan de leer van de Nikolaïeten.

 

2.16

Bekeer; anders zal ik tot u snel komen, en zal tegen hen met het zwaard van mijn mond.

 

2.17

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de Gemeenten zegt Wie overwint, hem zal Ik geven van het verborgen manna, en hem een ​​witte steen geven, en in de steen een nieuwe naam geschreven, die niemand kent, dan die hem ontvangt.

 

2.18

En aan de engel van de kerk in Thyatire: Dit zegt de Zoon van God, die ogen heeft als een vlam van vuur, en wiens voeten zijn blinkend koper:

 

2.19

Ik weet uw werken, uw liefde, uw geloof, uw trouwe dienst, uw volharding en uw laatste werken meer dan de eerste.

 

2.20

Maar ik heb tegen u, dat u tolereren die vrouw Izebel, die zichzelf noemt een profetes, te onderwijzen en te verleiden mijn bedienden te nemen aan ontucht en te eten afgodenoffer .

 

2.21

Ik heb haar tijd gegeven om zich te bekeren, en ze zal niet bekeren van haar hoererij.

 

2.22

Zie, Ik werp haar te bed, en grote verdrukking aan degenen die met haar overspel bedrijven, tenzij zij zich niet bekeren van hun werken.

 

2.23

Ik zal haar kinderen met de dood te doden; en al de Gemeenten zullen weten, dat ik het ben, die nieren en harten onderzoek, en ik zal elke geven naar uw werken.

 

2.24

Om u, om de rest in Thyatira, die deze leer niet, die niet bekend zijn de diepten van de satan, zoals zij ze noemen ontvangt, Ik zeg u, ik zal niet zetten op u andere last;

 

2.25

Maar wat je hebt, houdt dat, totdat Ik zal komen.

 

2.26

Aan hem die overwint en mijn werken tot het einde, Ik macht geven over de heidenen.

 

2.27

Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf, als het breekt de aarden vaten, en zelfs ik heb gekregen van mijn Vader.

 

2.28

En Ik zal hem de morgenster geven.

 

2.29

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de gemeenten zegt

 

Apocalypse 3

 

3.1

En aan de engel van de kerk te Sardis is: Dit zegt hij dat heeft de zeven geesten van God en de zeven sterren: Ik weet uw werken. Ik weet dat je leeft, je dood bent.

 

3.2

Wees waakzaam, en het versterken van wat er overblijft en is ongeveer om te sterven; want ik heb niet gevonden uw werken voor God.

 

3.3

Gedenk dan, hoe gij het ontvangen en gehoord hebt, en bewaar het, en bekeer u. Als je niet uitkijkt, zal Ik komen als een dief, en gij zult niet weten, op wat ure Ik over u komen zal.

 

3.4

Maar je hebt een paar mensen in Sardis die niet bevlekt hebben hun klederen; Zij zullen met mij wandelen in het wit, omdat zij het waardig zijn.

 

3,5

Wie overwint, zal bekleed worden met witte klederen; Ik zal zijn naam niet uitwissen uit het boek des levens, en Ik zal zijn naam belijden voor Mijn Vader en voor Zijn engelen.

 

3.6

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de gemeenten zegt

 

3.7

Schrijf naar de Filadelfia Kerk engel Dit zegt de Heilige, de True, hij die de sleutel van David, die opent en niemand zal sluiten, en Hij sluit en niemand opent:

 

3.8

Ik weet uw werken. Hier, want gij hebt kleine kracht, en gij hebt Mijn woord bewaard, en hebt Mijn Naam niet verloochend, ik heb voor u een geopende deur, en geen mens kan sluiten.

 

3.9

Ziet, Ik zal hen uit de synagoge van Satan, die zeggen dat zij Joden zijn en het niet zijn, maar liegen; zie, zal ik ze komen en aanbidden voor uw voeten, en om te weten dat ik van je hield.

 

3.10

Omdat gij hield het woord van mijn geduld, ik zal ook u bewaren uit de ure der verzoeking, die zal over de gehele wereld, om hen die op de aarde wonen proberen.

 

3.11

Ik kom spoedig. Houd vast wat gij hebt, opdat niemand uw kroon neme.

 

3.12

Wie overwint, Ik zal hem maken tot een pilaar in de tempel van mijn God, en hij zal niet meer daaruit gaan; Ik zal op hem schrijven de naam van mijn God en de naam van de stad van mijn God, het nieuwe Jeruzalem, nederdalende uit den hemel van mijn God, en mijn nieuwe naam.

 

3.13

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de gemeenten zegt

 

3.14

En aan de engel van de kerk van Laodicea: Dit zegt de Amen, de getrouwe en waarachtige getuige, het begin van Gods schepping:

 

3.15

Ik weet uw werken. Ik weet dat gij noch koud noch heet. Waart gij maar koud of heet!

 

3.16

Zo dan, omdat gij lauw zijt, en dat gij noch koud noch heet, zal Ik u uitspuwen uit mijn mond.

 

3.17

Want gij zegt: Ik ben rijk, ik ben rijk, en ik heb aan niets, en omdat je niet weet dat je ellendig en jammerlijk en arm en blind en naakt zijn,

 

3.18

Ik raad u aan van Mij koopt goud, beproefd in het vuur, opdat gij rijk worden, en witte klederen, opdat gij moogt bekleed worden, en de schande van uw naaktheid niet verschijnen, en zalf zalf uw ogen, opdat gij zien moogt.

 

3.19

Mij, ik bestraf en kastijden die ik liefheb. Wees dan ijverig, en bekeer u.

 

3.20

Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden, en hij met mij.

 

3.21

Wie overwint zal Ik geven met Mij te zitten op mijn troon, gelijk ook Ik heb overwonnen en gezeten ben met mijn Vader op zijn troon.

 

3.22

Laat hem die oren heeft om te horen wat de Geest tot de gemeenten zegt

 

Apocalypse 4

 

4.1

Daarna zag ik, en ziet, een deur was in de hemel geopend. De eerste stem, die ik hoorde was als het geluid van een bazuin, met mij sprekende, zeide: Kom hier op, en Ik zal u tonen, hetgeen na dezen geschieden moet.

 

4.2

Meteen was ik in de Geest. En zie, er was een troon gezet in den hemel, en op de troon sat.

 

4.3

Hij die zat was om op te kijken als een jaspis steen en een sardine; en de troon werd omringd door een regenboog in zicht gelijk een smaragd.

 

4.4

Rond de troon waren vierentwintig tronen, en in de volgende vierentwintig tronen ouderlingen zittende, bekleed met witte klederen, en op hun hoofden gouden kronen.

 

4.5

De troon gingen uit bliksemen, en stemmen en donderslagen. Voor de troon branden zeven fakkels, die de zeven geesten van God zijn.

 

4.6

Er voor de troon als een glazen zee, kristal gelijk. In het midden van de troon en rondom de troon, zijn er vier dieren, vol ogen van voren en van achteren.

 

4.7

De eerste levende wezen als een leeuw, het tweede dier een kalf, het derde dier had een gezicht als een mens, en het vierde dier was een vliegende arend.

 

4.8

De vier levende wezens, elk met zes vleugels, vol ogen rond en binnen.Ze blijven zeggen dag en nacht, Heilig, heilig, heilig, Here God, de Almachtige, die was, die is en die komt!

4.9

 

Als de levende wezens heerlijkheid, en eer, en dankzij hem dat op de troon zit, die leeft in alle eeuwigheid,

 

4.10

de vierentwintig oudsten zich neer voor hem die op de troon zit en aanbidden hem die leeft in alle eeuwigheid en wierpen hun kronen voor de troon, zeggende:

 

4.11

U bent waardig, onze Heer en God, tot eer en kracht te ontvangen; want Gij hebt alle dingen geschapen, en voor uw plezier ze zijn en werden gecreëerd.

 

Apocalypse 5

 

5.1

En ik zag in de rechterhand van hem die op de troon zat een boek, geschreven van binnen en van buiten, verzegeld met zeven zegels.

 

5.2

En ik zag een sterke engel, uitroepende met een grote stem: Wie is waardig het boek te openen, en de zegels daarvan los?

 

5.3

En niemand in de hemel, noch op de aarde, noch onder de aarde in staat was om het boek te openen, niet in te zien.

 

5.4

En ik weende zeer, dat niemand waardig gevonden was, om het boek te openen, niet in te zien.

 

5.5

En een van de ouderlingen zeide tot mij: Ween niet: zie, de Leeuw van de stam van Juda, de Wortel Davids, heeft overwonnen, om het boek en haar zeven zegels te openen.

 

5.6

En ik zag tussen de troon en de vier dieren en de oudsten een Lam, staande als geslacht. Hij had zeven horens en zeven ogen, welke zijn de zeven Geesten van God uitgezonden over de gehele aarde.

 

5.7

Hij kwam en nam het boek uit de rechterhand van hem die op de troon zat.

 

5.8

Toen hij het boek, de vier dieren en de vierentwintig oudsten had genomen vielen voor het Lam, elk met een harp en gouden schalen vol reukwerk, welke zijn de gebeden van de heiligen.

 

5.9

En zij zongen een nieuw lied, zeggende: Gij zijt waardig de boekrol te nemen en haar zegels te openen; want Gij zijt geslacht, en hebt ons Gode gekocht met Uw bloed, uit elke stam en taal en volk en natie;

 

5.10

Gij hebt hen een koninkrijk en tot priesters voor onze God, en zij zullen heersen op de aarde.

 

5.11

Ik zag, en ik hoorde een stem van vele engelen rondom de troon en de dieren en de oudsten: en hun aantal was tien duizendmaal tien duizenden en duizenden van duizenden.

 

5.12

Zeggende met een luide stem: Het Lam, Dat geslacht waardig is aan de macht, rijkdom, wijsheid, kracht, eer, glorie, en lof ontvangen.

 

5.13

En alle schepsel, dat in de hemel, op aarde, onder de aarde, de zee en alles wat daarin is, hoorde ik zeggen, Aan hem die op de troon zit, en de lam lof en eer en heerlijkheid en de kracht, in alle eeuwigheid!

 

5.14

En de vier dieren zeiden: Amen! En de oudsten vielen neer en aanbaden.

 

Apocalypse 6

 

6.1

En ik zag, toen het Lam opende een van de zegels, en ik hoorde een van de vier dieren zeggen, als een stem van een donderslag: Kom.

 

6.2

Ik keek, en zie, een wit paard. En hij die daarop zat, had een boog; een kroon werd hem gegeven, en hij ging uit overwinnende en om te overwinnen.

 

6.3

Toen hij het tweede zegel opende, hoorde ik het tweede dier zeggen: Kom.

 

6.4

En er ander paard ging uit, dat rood was. De ruiter werd macht om vrede te nemen van de aarde, dat zij elkander zouden doden gegeven; en een groot zwaard werd gegeven aan hem.

 

6.5

Toen hij het derde zegel geopend, hoorde ik het derde dier zeggen: Kom. Ik zag, en ziet, een zwart paard. De ruiter had een weegschaal in zijn hand.

 

6.6

En ik hoorde het midden van de vier levende wezens een stem zeggen: Een maat tarwe voor een penning, en drie maatjes gerst voor een penning; maar niet kwaad om de olie en de wijn te doen.

 

6.7

Toen hij het vierde zegel geopend, hoorde ik de stem van het vierde dier zeggen: Kom.

 

6.8

Ik zag, en ziet, een vaal paard van een kleur. De ruiter heette Dood, en de hel volgde hem na. De kracht werd gegeven tot hen over het vierde deel van de aarde, om te doden met een zwaard, en met honger, en met de dood, en door de wilde beesten van de aarde.

 

6.9

Toen hij het vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen die gedood waren om het woord van God en om de getuigenis, die zij hadden.

 

6.10

Ze riep met luide stem, zeggende: Hoelang, Master heilige en waarachtige, doet gij niet oordelen en wreken ons bloed op hen die op de aarde wonen?

 

6.11

En werden lange witte klederen gegeven aan elk van hen; en er werd gezegd dat ze moet rusten een beetje langer, totdat daar stond het volledige aantal van hun mededienstknechten en hun broeders, die gedood moesten worden als hen.

 

6.12

Ik zag toen hij het zesde zegel geopend; en er was een grote aardbeving, werd de zon zwart als een haren zak, en de maan werd als bloed;

 

6.13

en de sterren van de hemel vielen op de aarde, zoals wanneer een vijgenboom geschud door een grote wind werpt haar onrijpe vijgen.

 

6.14

En de hemel week terug als een boekrol die wordt opgerold; en alle bergen en eilanden zijn bewogen uit hun plaatsen.

 

6.15

De koningen van de aarde en de groten en de oversten, de rijken, de sterke en iedere slaaf en vrije verborgen zich in de holen en in de rotsen van de bergen.

 

6.16

En zeiden tot de bergen en rotsen: Valt op ons en verbergt ons voor het aangezicht van Hem die op de troon zit en voor de toorn van het Lam;

 

6.17

Want de grote dag van Zijn toorn is gekomen, en wie kan staan?

 

Apocalypse 7

 

7.1

Daarna zag ik vier engelen staan ​​op de vier hoeken van de aarde;houdende de vier winden der aarde, opdat geen wind waaien op de aarde, noch de zee, noch over enige boom.

7.2

En ik zag een andere engel opkomen van het oosten, en met het zegel van de levende God; Hij riep met luide stem tot de vier engelen aan wie het gegeven was de aarde en de zee te beschadigen, en zei:

 

7.3

Beschadigt de aarde niet, noch de zee, noch de bomen, totdat wij de voorhoofden van de knechten van onze God verzegeld hebben.

 

7.4

En ik hoorde het getal van hen, die verzegeld waren: honderd vier en veertig duizend alle stammen van Israël, zoon:

 

7.5

van de stam van Juda twaalfduizend verzegeld; van den stam van Ruben twaalfduizend, van de stam Gad twaalfduizend,

 

7.6

van de stam Aser twaalfduizend, van de stam Naftali twaalfduizend, van de stam van Manasse twaalfduizend,

 

7.7

uit de stam Simeon twaalfduizend, van de stam van Levi twaalfduizend,van de stam van Issachar twaalfduizend,

 

7.8

van de stam Zebulon twaalfduizend, uit de stam van Jozef twaalfduizend,van de stam Benjamin twaalfduizend verzegeld.

 

7.9

Daarna zag ik, en ziet, een grote schare, die niemand tellen kon, uit alle natie, en geslachten, en de mensen, en tongen. Staande voor de troon en voor het Lam, bekleed met witte gewaden en met palmtakken in hun handen.

 

7.10

En riep met luide stem, zeggende: De zaligheid is van onze God, die op de troon en het Lam zit.

 

7.11

En al de engelen stonden rondom de troon en de oudsten en de vier dieren; en zij vielen op hun aangezicht voor de troon en aanbaden God,

 

7.12

zeggende: Amen! Blessing, en de heerlijkheid, en de wijsheid, en de dankzegging, eer, macht en de sterkte zij onze God in alle eeuwigheid!Amen!

 

7.13

En een van de ouderlingen antwoordde, zeggende tot mij: Deze, die bekleed met witte klederen, wie zijn zij, en waar zijn zij gekomen?

 

7.14

Ik zei tegen hem: Heere, gij weet. En hij zeide tot mij: Deze zijn het, die uit de grote verdrukking kwam; zij hebben hun gewaden gewassen en die wit gemaakt in het bloed van het Lam.

 

7.15

Daarom zijn zij voor de troon van God, en dienen Hem dag en nacht in zijn tempel. Hij die op de troon zit, zal hen;

 

7.16

Ze zullen nooit honger hebben, zullen ze niet meer dorst, en de zon zal hen niet steken, noch enige hitte.

 

7.17

Want het Lam, dat in het midden van de troon zal hen weiden en hen leiden naar bronnen van levend water, en God zal alle tranen van hun ogen.

 

Apocalypse 8

 

8.1

Toen hij het zevende zegel opende, kwam er een stilte in de hemel, ongeveer een half uur.

 

8.2

En ik zag de zeven engelen, die voor God staan, en hun werden zeven bazuinen gegeven aan hen.

 

8.3

En een andere engel kwam en stond aan het altaar, hebbende een gouden wierookvat; Hij kreeg veel wierook, opdat hij het met de gebeden van alle heiligen op het gouden altaar voor de troon.

 

8.4

De rook van de wierook, met de gebeden van de heiligen uit de hand van de engel voor God.

 

8.5

En de engel nam het wierookvat, vulde het met vuur van het altaar en wierp het op de aarde. En er waren stemmen, en donderslagen, en bliksemen, en aardbeving.

8.6

En de zeven engelen, die de zeven bazuinen hadden, bereidden zich om te bazuinen.

 

8.7

De eerste klonk. En er volgde hagel en vuur, vermengd met bloed, en zij werden geworpen op de aarde; en een derde van de aarde was verbrand, en het derde deel van de bomen is verbrand, en al het groene gras is verbrand.

 

8.8

De tweede engel blies op zijn trompet. En iets als een grote berg, van vuur brandende, in de zee geworpen; en een derde van de zee werd bloed,

 

8.9

en een derde van de levende wezens in de zee en had het leven, stierf, en het derde deel van de schepen verging.

 

8.10

De derde engel blies op zijn trompet. En er uit de hemel viel een grote ster, brandende als een fakkel, en het viel op het derde deel van de rivieren en op de bronnen van water.

 

8.11

De naam van de ster wordt genoemd Alsem; Een derde deel van de wateren werd alsem, en vele mensen zijn gestorven van de wateren, want zij waren bitter geworden.

 

8.12

De vierde engel blies op zijn trompet. En het derde deel van de zon werd geslagen, en het derde deel van de maan en het derde deel van de sterren, zodat een derde van hen werd verduisterd, en de dag scheen niet voor een derde deel van het, en de nacht evenzo.

 

8.13

Ik keek, en ik een engel vliegen in het midden des hemels, zeggende met een luide stem te laten horen, Wee, wee, wee de bewoners van de aarde, omdat de overige stemmen van de bazuin der drie engelen over te blazen!

 

Apocalypse 9

 

9.1

De vijfde engel blies op zijn trompet. En ik zag een ster, uit de hemel op de aarde. De sleutel tot de bodemloze put werd aan hem gegeven,

 

9.2

En hij opende de bodemloze put. En hij ging de rook uit de put, als de rook van een grote oven; en de zon en de lucht werden verduisterd door de rook van de put.

 

9.3

Van uit de rook kwamen sprinkhanen op de aarde; en werd macht gegeven zoals de macht van de schorpioenen van de aarde.

 

9.4

Hij werd verteld dat het gras van de aarde, noch enige groente, noch enigen boom, maar alleen aan de mensen die niet het zegel van God op hun voorhoofd hebben niet te schaden.

 

9.5

Het werd gegeven aan hen, niet om hen te doden, maar om hen te martelen voor vijf maanden; en hun pijniging was als de pijniging van een schorpioen, wanneer hij een man.

 

9.6

In die dagen zullen de mensen de dood zoeken en zal niet vinden; zij wensen te sterven, en de dood zal van hen vlieden.

 

9.7

De sprinkhanen leek paarden voorbereid voor de strijd; er waren over hun hoofden als kronen als goud, en hun aangezichten als aangezichten van mensen.

 

9.8

En zij hadden haar als haar der vrouwen, en hun tanden waren als tanden van leeuwen.

 

9.9

Ze hadden borstwapenen als ijzeren borstwapenen, en het geluid van hun vleugels was als het geluid van de wagens, wanneer vele paarden naar den strijd lopen.

 

9.10

Ze hadden staarten den schorpioenen gelijk, en steken, en het is in hun staarten macht was de mensen te beschadigen vijf maanden.

 

9.11

Zij hadden over zich als koning de engel van de bodemloze put, wiens naam in het Hebreeuws Abaddon, maar in het Grieks Apollyon.

 

9.12

Een wee is voorbij. Zie, er komen nog twee weeen na dezen.

 

9.13

De zesde engel blies. En ik hoorde een stem uit de vier horens van het gouden altaar, dat voor God,

 

9.14

Zeggende tot de zesde engel, die de bazuin: Ontbind de vier engelen, die gebonden zijn bij de grote rivier de Eufraat had.

 

9.15

En de vier engelen die bereid waren voor een uur, dag, maand en jaar, werden vrijgegeven aan een derde van de mensen te doden.

 

9.16

Het nummer van het leger van de ruiters waren tweehonderdduizend duizend: en ik hoorde het getal.

 

9.17

En ik zag alzo de paarden in de visie, en degenen die op hen zaten hadden borstwapenen vurige rode, blauwe hyacint, en zwavel. De hoofden van de paarden waren als hoofden van leeuwen; en hun monden uitgegeven vuur, rook en zwavel.

 

9.18

Een derde van de mensen werd gedood door deze drie plagen, het vuur en de rook en de zwavel, die uit hun monden uitging.

 

9.19

Voor de kracht van de paarden in hun mond en in hun staarten; hun staarten zijn als slangen, met koppen, en met hen ze pijn doen.

 

9.20

De andere mannen die niet gedood zijn door deze plagen, hebben zich niet bekeerd van de werken hunner handen, dat zij niet duivels, en afgoden van goud, zilver, brons, steen en hout moeten aanbidden die noch zien kunnen, noch horen, noch wandelen:

 

9.21

en zij bekeerden zich niet van hun moorden, noch van hun bezweringen, noch van hun hoererij, noch van hun diefstallen.

 

Apocalypse 10

 

10.1

Ik zag een andere sterke engel nederdalen uit de hemel, bekleed met een wolk; boven zijn hoofd was van de regenboog, en zijn gezicht was als de zon, en zijn voeten waren als pilaren van vuur.

 

10.2

Hij had een klein boek open in zijn hand. Hij zette zijn rechtervoet op de zee en zijn linkervoet op de aarde;

 

10.3

en hij riep met een luide stem, zoals een leeuw brult. Toen hij riep, lieten de zeven donderslagen hun stemmen.

 

10.4

En toen de zeven donderslagen hun stemmen gesproken hadden, was ik over te schrijven; en ik hoorde een stem uit de hemel zeggen: Verzegel hetgeen de zeven donderslagen gesproken hebben, en schrijf dat niet.

 

10.5

En de engel die ik zag staan ​​op de zee en op het land, hief zijn rechterhand naar de hemel,

 

10.6

en zwoer bij Hem die voor eeuwig en altijd, die hemel en de dingen in het, de aarde en de dingen die daarin zijn, en de zee en hetgeen daarin is, dat er zou leeft tijd

 

10.7

Maar in de dagen van de stem van de zevende engel, wanneer hij bazuinen zal, zo zal de verborgenheid Gods vervuld worden, gelijk Hij Zijn dienstknechten, de profeten aangekondigd.

 

10.8

En de stem die ik had uit de hemel gehoord, tot mij sprak opnieuw en zei: Ga en neem de kleine boek open in de hand van de engel die staat op de zee en op het land.

 

10.9

En ik ging naar de engel, vertelde hem om me het boekje. En hij zeide: Neem het en eet het; het zal uw buik bitter maken, maar in uw mond zoet als honing zal zijn.

 

10.10

Ik nam de kleine boekrol uit de hand van de engel en at het op; het was in mijn mond zoet als honing, maar toen ik het gegeten had, werd mijn buik bitter.

 

10.11

Toen zeiden ze tegen mij: Gij moet wederom profeteren over vele volken, naties, talen, en koningen.

 

Apocalypse 11

 

11.1

Er werd mij een riet gelijk een staf, zeggende: Sta op, en de tempel van God, het altaar te meten, en hen, die daarin aanbidden.

 

11.2

Maar het hof van de tempel laat het uit, en meet dat niet; omdat het werd gegeven aan de heidenen, en zij zullen de heilige stad vertreden twee en veertig maanden.

 

11.3

Ik zal geven aan mijn twee getuigen de macht te profeteren in zak, duizend tweehonderd zestig dagen.

 

11.4

Dit zijn de twee olijfbomen en de twee kandelaren, die voor de Heer van de aarde.

 

11.5

Als iemand hun schade wil toebrengen, vuur uit hun mond en het verslindt hun vijanden; en zo iemand hen wil beschadigen, die moet worden op deze manier gedood.

 

11.6

Zij hebben de macht de hemel te sluiten, zodat er geen regen valt gedurende de dagen van hun profetie; en ze hebben de macht om water te veranderen in bloed, en om de aarde te slaan met allerlei plagen, zo dikwijls zij willen.

 

11.7

Als zij hun getuigenis hebben voltooid, zal het beest, dat opkomt uit de afgrond oorlog en hen overwinnen en hen doden.

 

11.8

En hun dode lichamen zullen in de straat van de grote stad, die wordt genoemd, geestelijk Sodom en Egypte, alwaar ook onze Heere gekruist is.

 

11.9

En zij van de mensen en stammen en talen en natiën zullen hun dode lichamen zien drie dagen en een half, en ze hebben geen last van hun dode lichamen in graven gelegd worden.

 

11.10

En omdat van hen zullen de bewoners van de aarde zich verheugen met vreugde, en zij zullen geschenken zenden naar de andere, omdat deze twee profeten gepijnigd hen, die op de aarde wonen.

 

11.11

Na drie dagen en een half van de Geest des levens uit God in hen gegaan; en zij stonden op hun voeten; en grote vrees viel op hen die ze zagen.

 

11.12

En zij hoorden een stem uit de hemel tot hen zeggen: Kom hier op! En zij klommen naar de hemel in een wolk; en hun vijanden aanschouwden hen.

 

11.13

Op dat moment was er een grote aardbeving, en het tiende deel van de stad viel; zevenduizend mensen werden gedood in de aardbeving, en de rest waren doodsbang en gaf God de eer van de hemel.

 

11.14

Het tweede wee is voorbij. Zie, het derde wee komt spoedig.

 

11.15

De zevende engel blies op zijn trompet. En er was in de lucht sterk stemmen zeggende: Het koninkrijk van de wereld is onze Heer en van Zijn Christus; en Hij zal regeren in alle eeuwigheid.

 

11.16

En de vierentwintig oudsten, die voor God zitten op hun tronen, vielen op hun aangezichten, en aanbaden God,

 

11.17

Zeggende: Wij danken U, Heere God almachtig, Die is, en Die was, omdat gij genomen om u uw grote kracht en nam bezit van zijn koninkrijk.

 

11.18

De volkeren waren toornig; en Uw toorn is gekomen, en de tijd is gekomen voor het beoordelen van de doden, voor het belonen van uw knechten, de profeten, heiligen en hen, die uw naam, klein en groot vrezen, en voor degenen die de aarde verdierven.

 

11.19

En de tempel van God in de hemel werd geopend en de ark van zijn verbond werd gezien in zijn tempel. En er werden bliksemen, en stemmen, en donderslagen, en aardbeving, en grote hagel.

 

Apocalypse 12

 

12.1

Een groot teken verscheen aan de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, de maan onder haar voeten en een krans van twaalf sterren op haar hoofd.

 

12.2

Ze was zwanger, en riep ze in arbeid en in pijn om te baren.

 

12.3

Een ander teken verscheen aan de hemel; en zie, een grote rode draak, met zeven koppen en tien horens en zeven kronen op zijn koppen.

 

12.4

En zijn staart trok het derde deel van de sterren van de hemel en wierp die op de aarde. De draak stond voor de vrouw, die was om te bevallen, haar kind te verslinden toen het werd geboren.

 

12.5

Ze baarde een zoon, die was om alle volken te regeren met een ijzeren staf. En haar kind werd weggerukt tot God en Zijn troon.

 

12.6

En de vrouw vluchtte in de woestijn, waar zij een plaats heeft, door God bereid, dat moeten ze 1260 dagen te voeden.

 

12.7

En er was oorlog in de hemel. Michaël en zijn engelen vochten tegen de draak. En de draak streed en zijn engelen,

 

12.8

maar ze waren niet de sterkste, en hun plaats is niet meer gevonden in de hemel.

 

12.9

En werd gegoten de grote draak, de oude slang, genaamd de duivel en de satan, die de gehele wereld werd hij op de aarde gegooid bedriegt, en zijn engelen zijn met hem geworpen.

 

12.10

En ik hoorde in de lucht een luide stem zeggen: Nu is de zaligheid, en de kracht, en het koninkrijk van onze God en de macht van Zijn Christus;want het was gehaast, de aanklager van onze broeders, die hen aanklaagde voor onze God dag en nacht.

 

12.11

En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hun leven niet liefgehad tot in de dood.

 

12.12

Daarom verheugt u, gij hemelen, en gij, die woont in de hemel. Wee de aarde en de zee! want de duivel is tot u afgekomen, en heeft groten toorn, wetende, dat hij weinig tijd heeft.

 

12.13

Toen de draak zag, dat hij op de aarde geworpen, vervolgde hij de vrouw, die het mannelijke kind gebaard had.

 

12.14

En de twee vleugels van een grote arend gegeven aan de vrouw, die zij zou vliegen in de woestijn, in haar plaats, alwaar zij gevoed wordt een tijd, tijden en een halve tijd, buiten het gezicht van de slang.

 

12.15

En uit zijn mond de slang spuwde water als een rivier achter de vrouw, om de oorzaak van de zondvloed.

 

12.16

En de aarde kwam de vrouw, en de aarde opende haar mond en verzwolg de rivier, welke de draak wierp uit haar mond.

 

12.17

En de draak was boos tegen de vrouw, en hij ging om oorlog te voeren tegen de overigen van haar zaad, die de geboden van God bewaren en het getuigenis van Jezus.

 

Apocalypse 13

 

13.1

En ik stond op het zand van de zee. En ik zag uit de zee een beest dat zeven koppen en tien horens, had en op zijn horens tien kronen en op zijn koppen namen van godslastering.

 

13.2

Het beest dat ik zag, was een luipaard; Zijn voeten waren als die van een beer, en zijn mond als de mond van een leeuw. De draak gaf hem zijn kracht, en zijn troon, en grote macht.

 

13.3

En ik zag een van zijn koppen als ten dode gewond; en zijn dodelijke wond genezen was. En de hele wereld verwonderde zich achter het beest.

 

13.4

En zij aanbaden de draak, die de macht aan het beest gaf: zij aanbaden het beest, zeggende: Wie is als het beest, en wie kan er tegen vechten?

 

13.5

En het werd hem een ​​mond spreken arrogante woorden en godslasteringen; en hij werd gezag tweeënveertig maanden te handelen gegeven.

 

13.6

En hij opende zijn mond tot lastering tegen God, om zijn naam en zijn tabernakel lasteren, en hen, die in de hemel wonen.

 

13.7

En het werd hem gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen, en om die te overwinnen. En werd macht gegeven over elke stam, volk, taal en natie.

 

13.8

En dat alles op de aarde wonen, zullen hetzelve aanbidden, welker namen niet zijn geschreven vanuit de grondlegging van de wereld in het boek des levens van het Lam, die gedood werd.

 

13.9

Als iemand oren heeft, die hore!

 

13.10

Dat leidt in de gevangenis zullen gaan in gevangenis; als iemand doodt met het zwaard moeten worden gedood met het zwaard. Hier is de lijdzaamheid en het geloof der heiligen.

 

13.11

Toen zag ik stijging van de aarde een ander beest, en het had twee horens als een lam, en hij sprak als een draak.

 

13.12

Het oefent al de macht van het eerste beest voor hem, en doet de aarde en haar bewoners het eerste beest aanbidden, wiens dodelijke wond genezen was.

 

13.13

Hij verricht grote tekenen, zelfs het maken van vuur van de hemel op de aarde, voor de ogen van de mensen.

 

13.14

En hij verleidt hen die op de aarde wonen, door de tekenen, die hem de macht om te doen in de aanwezigheid van het beest, het vertellen van de bewoners van de aarde om een ​​afbeelding om het beest, dat de wond van het zwaard had te maken gehad en geleefd .

 

13.15

En hij macht om adem te geven aan het beeld van het beest, dat het beeld van het beest ook zou spreken en veroorzaken zo veel als niet zou aanbidden het beeld van het beest moet worden gedood.

 

13.16

En het maakt allemaal, zowel klein en groot, rijk en arm, vrij en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd:

 

13.17

en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest of het getal van zijn naam had.

 

13.18

Hier is de wijsheid. Laat hem die verstand heeft tel het getal van het beest. Want het is het getal van de mens en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

 

Apocalypse 14

 

14.1

Ik zag, en ziet, het Lam stond op de berg Sion, en met Hem honderd vier en veertig duizend, die zijn naam en de naam van zijn Vader op hun voorhoofd geschreven.

 

14.2

En ik hoorde een stem uit de hemel, als het geluid van vele wateren, als het geluid van luide donder; en de stem die ik hoorde was als dat van harpisten spelen van hun harpen.

 

14.3

En zij zongen een nieuw gezang voor de troon en voor de vier dieren en de oudsten. En niemand kon het lied, behalve de honderd vier en veertig duizend, die werden verlost van de aarde leren.

 

14.4

Deze zijn het, die waren niet bevlekt met vrouwen, want zij zijn maagden; zij volgen het Lam waar hij ook gaat. Deze werden gekocht uit de mensen, tot eerstelingen Gode en het Lam

 

14.5

En in hun mond is geen bedrog gevonden; want zij zijn zonder schuld.

 

14.6

Ik zag een andere engel vliegen in het midden van de hemel met de eeuwige evangelie te prediken aan de bewoners van de aarde, aan alle natie, en geslacht, en taal en volk.

 

14.7

Zeggende met een grote stem: Vreest God en geeft Hem eer, want het uur van zijn oordeel is gekomen; en aanbidt Hem, Die de hemel en de aarde, en de zee, en de fonteinen der wateren gemaakt.

 

14.8

En een andere, een tweede engel, volgde, zeggende: Babel is gevallen, zij is gevallen, het grote Babylon, die maakte alle naties drinken van de wijn van de toorn van haar hoererij!

 

14.9

En een andere, een derde engel is hen gevolgd, zeggende met een grote stem: Indien iemand aanbidt het beest en zijn beeld en ontvangt zijn stempel op zijn voorhoofd of op zijn hand,

 

14.10

hij zelf zal ook drinken van de wijn van Gods toorn, uitgegoten volle sterkte in de beker van zijn toorn, en hij zal gepijnigd worden met vuur en sulfer voor de heilige engelen en voor het Lam.

 

14.11

En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheid; en zij hebben geen rust dag en nacht, die het beest en zijn beeld, en wie het merkteken van zijn naam te aanbidden.

 

14.12

Hier is het geduld van de heiligen die de geboden van God en het geloof van Jezus te houden.

 

14.13

En ik hoorde een stem uit de hemel zeggen: Schrijf, zalig zijn de doden, die in den Heere sterven! Ja, zegt de Geest, opdat zij rusten mogen van hun arbeid, voor hun daden volgen hen.

 

14.14

Ik zag, en ziet, een witte wolk, en op de wolk iemand zitten als een zoon van de mens, met op zijn hoofd een gouden kroon, en in zijn hand een scherpe sikkel.

 

14.15

En een andere engel kwam uit de tempel en riep met luide stem tot hem, die op de wolk zat, Zend Uw sikkel en maai; want de ure om te maaien is gekomen, want de oogst der aarde rijp is geworden.

 

14.16

En hij die op de wolk zat, zond Zijn sikkel op de aarde. En de aarde werd gemaaid.

 

14.17

En een andere engel kwam uit de tempel, die in de hemelen is, en ook hij had een scherpe sikkel.

 

14.18

Een andere engel, die macht had over het vuur, kwam van het altaar, en hij riep met een luide stem tot hem, die de scherpe sikkel had, zeggende: Thrust in uw scherpe sikkel, en het verzamelen van de clusters van de wijnstok Aarde; want zijn druiven zijn rijp.

 

14.19

En de engel zond zijn sikkel op de aarde. En verzamelde de wijnstok van de aarde en gooide de druiven in de grote wijnpers van de toorn van God.

 

14.20

En de wijnpers werd buiten de stad getreden; en het bloed kwam uit de wijnpers, zelfs tot het paard hoofdstellen, door de ruimte van tweehonderd mijl.

 

Apocalypse 15

 

 

15.1

Toen zag ik in de hemel een ander teken, groot en wonderlijk, zeven engelen, die de zeven plagen, de laatste, want in hen is vulde de toorn van God.

 

15.2

En ik zag als een zee van glas met vuur vermengd, en degenen die het beest en zijn beeld en het getal van zijn naam had veroverd, staan ​​op de glazen zee, met de citers Gods.

 

15.3

En zij zingen het lied van Mozes, de dienaar van God, en het lied van het Lam, zeggende: Uw werken zijn geweldig en prachtig, Here God Almachtig! Uw wegen zijn juist en waar, koningen der heidenen!

 

15.4

Wie zou niet vrezen, Heere, en Uw Naam niet verheerlijken? Want Gij zijt alleen heilig. En alle volken zullen komen en voor Uw aangezicht aanbidden; want Uw oordelen zijn openbaar geworden.

 

15.5

Daarna zag ik, en de tempel van de tent der samenkomst was in de hemel geopend.

 

15.6

En de zeven engelen, die de zeven plagen hadden kwam uit de tempel, bekleed met rein helder linnen en met gouden gordels rond de borst.

 

15.7

En een van de vier dieren gaf de zeven engelen zeven gouden schalen vol van de toorn van God, die alle eeuwigheid leeft.

 

15.8

En de tempel werd vervuld met rook uit de heerlijkheid Gods, en uit Zijn kracht; en niemand kon de tempel binnengaan, totdat de zeven plagen van de zeven engelen werden afgerond.

 

Apocalypse 16

 

16.1

En ik hoorde een grote stem uit den tempel, zeggende tot de zeven engelen, Ga en giet de aarde de zeven schalen van de toorn van God.

 

16.2

De eerste ging heen en goot zijn schaal uit op de aarde. En een boos en kwaadaardig gezwel aan de mensen, die het merkteken van het beest hadden en zijn beeld aanbaden.

 

16.3

De tweede engel goot zijn fiool uit in de zee, en zij werd bloed als van een dode man. en alle levende ziel is gestorven, al was dat in de zee.

 

16.4

De derde engel goot zijn schaal uit over de rivieren en de fonteinen der wateren. En ze werd bloed.

 

16,5

En ik hoorde de engel der wateren zeggen: Gij zijt rechtvaardig, u die en wie waren; je bent heilig, omdat gij geoordeeld hebt;.

 

16.6

Want zij het bloed der heiligen en der profeten vergoten hebben, zo hebt Gij hun ook bloed te drinken gegeven; want zij zijn het waard.

 

16.7

En ik hoorde het altaar zeggen: Ja, Heere God, de Almachtige, uw oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig.

 

16.8

De vierde goot zijn schaal uit op de zon. En het werd gegeven de mensen te verhitten door vuur;

 

16.9

En de mensen werden verhit met grote hitte, en lasterden de naam van God, die de macht heeft over deze plagen, en zij bekeerden zich niet om Hem eer te geven.

 

16.10

De vijfde engel goot zijn schaal uit over de troon van het beest. En zijn koninkrijk was vol van de duisternis; en zij kauwden hun tongen van pijn;

 

16.11

en lasterden de God des hemels vanwege hun pijnen en hun zweren, en zij bekeerden zich niet van hun werken.

 

16.12

De zesde engel goot zijn fiool uit op de grote rivier de Eufraat. En zijn water is uitgedroogd, dat de weg van de koningen van het oosten kan worden voorbereid.

 

16.13

En ik zag uit de bek van de draak en uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet, drie onreine geesten als kikkers.

 

16.14

Want het zijn geesten van duivelen, die tekenen doen, welke uitgaan tot de koningen van de gehele aarde, om hen te verzamelen tot de oorlog op de grote dag van de almachtige God.

 

16.15

Zie, Ik kom als een dief. Gezegend is hij die waakt en zijn klederen, opdat hij niet naakt te lopen, en ze zien zijn schaamte! –

 

16.16

Verzamelde hen op een plaats in het Hebreeuws genaamd wordt Armageddon.

 

16.17

De zevende engel goot zijn schaal uit in de lucht. En hij ging uit van de tempel, van de troon, een grote stem, zeggende: Het is geschied!

 

16.18

En er werden bliksemen, en stemmen, en donderslagen en een grote aardbeving, zoals niet was dat de mensen op de aarde, zo groot tremor.

 

16.19

En de grote stad is verdeeld in drie delen, en de steden der heidenen zijn gevallen, en God gedacht aan grote Babylon, om haar de beker van de wijn van zijn hevige woede te geven.

 

16.20

En alle eilanden vluchtten weg, en de bergen zijn niet gevonden.

 

16.21

En grote hagel, elke steen ongeveer het gewicht van een talent, kwam uit de hemel op de mensen; en de mensen lasterden God vanwege de plaag van de hagel, want de plaag daarvan was zeer groot.

 

Apocalypse 17

 

 

17.1

Een van de zeven engelen, die de zeven schalen hadden kwam en sprak met mij, zeggende: Kom, ik zal u tonen het oordeel van de grote hoer, die op vele wateren zit.

 

17.2

Met welke de koningen der aarde gehoereerd hebben, en met de wijn van haar hoererij de bewoners van de aarde dronken werden gemaakt.

 

17.3

Hij voerde mij weg in de geest in de wildernis. En ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood beest, dat vol was van namen der godslastering, met zeven koppen en tien horens.

 

17.4

De vrouw was bekleed met purper en scharlaken, en versierd met goud en edelstenen en parels. Ze hield in haar hand een gouden beker, vol gruwelen en de onreinheden van haar hoererij.

 

17.5

En op haar voorhoofd was een naam geschreven, een geheimenis: het grote Babylon, de moeder van de hoeren en de gruwelen van de aarde.

 

17.6

En ik zag de vrouw dronken van het bloed van de heiligen en het bloed van de martelaren van Jezus. En, haar zag, werd ik gegrepen met een grote verbazing.

 

17.7

En de engel zeide tot mij: Waarom verwondert gij u? Ik zal u zeggen de verborgenheid der vrouw en van het beest, dat haar draagt, hetwelk de zeven hoofden en tien hoornen.

 

17.8

Het beest dat u zag, was en is niet meer. En het zal opkomen uit de bodemloze put en ga naar verderf. En de bewoners van de aarde, wier namen niet zijn geschreven vanuit het fundament van de wereld in het boek des levens, ziende het beest, dat was en is niet en toch is. –

 

17.9

Dit is de geest die wijsheid heeft. De zeven hoofden zijn zeven bergen waarop de vrouw zit.

 

17.10

En er zijn zeven koningen: vijf zijn gevallen, één is, de andere is nog niet gekomen, en wanneer hij komt, moet hij korte tijd blijven.

 

17.11

En het beest, dat was en niet is, is zelf een achtste koning, en is uit de zeven en gaat ten verderve.

 

17.12

De tien horens die je zag zijn tien koningen, die nog geen koninkrijk hebben ontvangen, maar als koningen macht een uur met het beest te ontvangen.

 

17.13

Deze hebben een mening, en zullen hun kracht en macht aan het beest.

 

17.14

Ze oorlog tegen het Lam, maar het Lam zal hen overwinnen, want hij is de Heer der heren en de Koning der koningen, en riep, en uitverkorenen en gelovigen die met Hem zijn.

 

17.15

En hij zeide tot mij: De wateren, die gij gezien, waar de hoer zit, zijn volken, en scharen, en natiën, en tongen.

 

17.16

De tien horens die je zag op het beest zullen de hoer haten, en zal ook strip de naakt, haar vlees eten en haar met vuur verbranden.

 

17.17

Want God heeft in hun hart te maken aan Zijn doel en een geest te vervullen, en geven hun koninkrijk het beest, totdat de woorden Gods voleindigd zullen zijn.

 

17.18

En de vrouw die je zag is de grote stad, die heerst over de koningen van de aarde.

 

Apocalypse 18

 

18.1

Daarna keek ik uit de hemel een andere engel, die grote macht; en de aarde is verlicht geworden van zijn heerlijkheid.

 

18.2

Hij riep met luide stem, zeggende: Babel is gevallen, zij is gevallen, het grote Babylon! Het is geworden een woonstede der duivelen, en een bewaarplaats van alle onreine geesten, en een bewaarplaats van alle onrein en hatelijk gevogelte,

 

18.3

omdat alle volken gedronken hebben van de wijn van de toorn van haar hoererij, en de koningen van de aarde zal komen met haar hoererij, en de kooplieden der aarde rijk zijn geworden uit de overvloed van haar lekkernijen.

 

18.4

En ik hoorde een andere stem uit de hemel zeggen: Gaat uit van haar, mijn volk, opdat gij geen gemeenschap hebt aan haar zonden, en dat gij niet ontvangt van haar plagen.

 

18.5

Want haar zonden hebben tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid gedacht.

 

18.6

Beloon haar zelfs als ze gemaakt, en terug te betalen haar te verdubbelen, naar haar werken. In de beker, die heeft ze fill gevuld haar dubbel.

 

18.7

Zoveel als zij zichzelve verheerlijkt heeft, en weelde gehad heeft, zodat haar grote pijniging en rouw. Want zij zegt in haar hart: Ik zit als een koningin, en ben geen weduwe, en zal geen rouw zien

 

18.8

Vanwege dit, op één dag haar plagen komen, dood en rouw en hongersnood, en zij zal verbrand worden met vuur. Voor sterk is de Here God, die oordeelt.

 

18.9

En de koningen der aarde, die met haar onbescheidenheid en luxe bezighouden, zullen wenen en rouw over haar bedrijven, wanneer zij de rook van haar verbranding.

 

18.10

Van verre staande uit vreze van haar pijniging, zeggende: Wee! wee! De grote stad Babylon, de sterke stad! Want in een uur is uw oordeel gekomen

 

18.11

En de kooplieden der aarde zullen wenen en rouw maken over haar, omdat niemand koopt hun lading,

 

18.12

lading van goud, zilver, edelstenen, parels, fijn linnen, purper, zijde en scharlaken, allerlei soorten geurende hout, allerlei ivoor, elke soort van zeer kostbaar hout, brons, ijzer en marmer,

 

18.13

en kaneel, kruiden, wierook, mirre, wierook, wijn, olie, fijn meel en tarwe, runderen en schapen, paarden, wagens en lichamen en zielen van mannen.

 

18.14

De vruchten die uw ziel begeerde zijn verdwenen van u; en al wat lekker en wat heerlijk was, is van u, en gij zult vinden ze weer.

 

18.15

De kooplieden van deze dingen, die rijk werden gemaakt door haar, zullen van verre staan ​​uit vrees voor haar pijniging; huilen en jammeren,

 

18.16

En zeggen: Ach! wee! De grote stad, die bekleed was met fijn linnen, purper en scharlaken, en versierd met goud en edelstenen en parels!Want in een uur zo grote rijkdom is op niets uitlopen

 

18.17

En alle stuurlieden, allen die over zee naar elke plaats, en zeilers zeilden, en zo veel als de handel, stonden van verre,

 

18.18

en huilde toen ze zagen de rook van haar brand, en zeggende: Wat stad was deze grote stad?

 

18.19

Ze wierpen stof op hun hoofden, ze huilde en ze in de rouw waren, riepen zij, zeggende: Wee! wee! De grote stad, waarin werden rijk door haar rijkdom allen, die schepen in de zee hadden gemaakt, in een uur is ze vernietigd!

 

18.20

Hemel, verheug over het! En gij heiligen en apostelen en profeten, verheug ook! Want God heeft u gewroken op haar.

 

18.21

En een sterke engel hief een steen op als een grote molensteen en wierp hem in de zee, zeggende: Zo zal Babel met geweld geworpen worden, de grote stad, en het zal niet worden gevonden.

 

18.22

En we hoorden niets meer in u geluid van harpisten, muzikanten, fluitisten en trompetters, een niet meer gevonden in u geen vakman, van welke ambacht, hoorde niet meer bij Jij bent het geluid van het malen,

 

18.23

de lamp zal niet meer schijnen thuis, en de stem van de bruidegom en van de bruid zal niet meer gehoord worden in u, want uw kooplieden waren de groten der aarde, want alle volken verleid door uw toverij

 

18.24

en omdat in haar werd gevonden het bloed van profeten en heiligen en allen die zijn gedood op de aarde.

 

Apocalypse 19

 

19.1

Daarna hoorde ik in de hemel als een luide stem van een grote schare, zeggende: Halleluja Het heil en de heerlijkheid en de macht zijn van onze God,

 

19.2

omdat zijn oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig; want hij heeft geoordeeld de grote hoer, die de aarde verdorven heeft met haar hoererij, en Hij het bloed van Zijn dienaren vergoten door haar hand gewroken.

 

19.3

En zij zeiden wederom: Halleluja! … Haar rook gaat op in alle eeuwigheid.

 

19.4

En de vierentwintig oudsten en de vier dieren vielen neder, en aanbaden God zit op de troon, zeggende: Amen! Halleluja!

 

19.5

En een stem kwam uit de troon, zeggende: Looft onze God, al Zijn dienstknechten, u die Hem vrezen, klein en groot!

 

19.6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19.7

Laten we ons verheugen en blij zijn, en geef hem de heerlijkheid; want de bruiloft des Lams is gekomen en zijn vrouw heeft zich gereedgemaakt

 

19.8

en het werd haar gegeven om te dragen fijn linnen, schoon en wit. Voor de fijne linnen zijn de gerechtigheid van de heiligen.

 

19.9

En de engel zeide tot mij: Schrijf, zalig zijn zij, die zijn tot het bruiloftsmaal van het Lam genoemd! En Hij zeide tot mij: Deze zijn de waarachtige woorden van God.

 

19.10

En ik viel voor zijn voeten, om hem te aanbidden; maar hij zeide tot mij: Zie, dat gij doen! Ik ben uw mededienstknecht, en uwer broederen, die de getuigenis van Jezus hebben. God aanbidden. Voor de getuigenis van Jezus is de geest der profetie.

 

19.11

En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard. De ruiter wordt Getrouw en Waarachtig genoemd, en hij oordeelt en voert oorlog in gerechtigheid.

 

19.12

Zijn ogen waren als een vlam van vuur; op zijn hoofd waren vele kronen;Hij had een naam geschreven, die niemand kent, zo niet zelf;

 

19.13

en hij was bekleed met een kleed gedrenkt in bloed. Zijn naam is het Woord van God.

 

19.14

En de heirlegers in den hemel volgden Hem op witte paarden, gekleed in fijn linnen, wit en schoon.

 

19.15

Uit zijn mond komt een scherp zwaard waarmee de heidenen slaan; Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf; Hij treedt de wijnpers van de felheid en de toorn van de almachtige God.

 

19.16

Hij heeft op zijn kleed en op zijn dij geschreven de naam: Koning der koningen en Heer der heren.

 

19.17

En ik zag een engel, staande in de zon. En hij riep met een luide stem, zeggende tot al de vogels vliegen in het midden des hemels, Kom, bijeen voor de grote maaltijd van God,

 

19.18

het vlees van koningen, het vlees van oversten, het vlees van de machtige, het vlees van paarden en hun ruiters, het vlees van allen, vrijen en slaven, klein en groot te eten.

 

19.19

En ik zag het beest en de koningen van de aarde en hun legers verzameld om oorlog tegen hem die op het paard zat en zijn leger te maken.

 

19.20

En het beest werd gegrepen, en met hem de valse profeet, die de tekenen voor hem gedaan had, waardoor hij verleid had, die het merkteken van het beest ontvangen hadden en zijn beeld aanbaden. Ze werden beide gegooid levend in de poel van vuur en zwavel.

 

19.21

En de overigen werden gedood met het zwaard, die ging uit de mond van hem die op het paard zat; en alle vogels gorged zelf op hun vlees.

 

Apocalypse 20

 

20.1

Toen zag ik een engel uit de hemel neerdalen met de sleutel van de afgrond en een grote keten in zijn hand.

 

20.2

Hij greep de draak, de oude slang, die de duivel en de satan, en bond hem voor duizend jaar.

 

20.3

Hij gooide hem in de afgrond, en sloot het en verzegelde die boven hem, opdat hij de volken niet meer verleiden zou, totdat de duizend jaren geëindigd waren. Daarna moet hij worden losgelaten voor een korte tijd.

 

20.4

En ik zag tronen, en zij zaten op hen bevoegdheid om te oordelen werden gegeven. En ik zag de zielen van hen die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en zij die niet hadden het beest noch zijn beeld en had zijn merk niet ontvangen op hun voorhoofd of hun handen. Ze kwamen om het leven en regeerde met Christus, duizend jaar.

 

20.5

De overige doden niet tot leven komen, totdat de duizend jaren geëindigd waren. Dit is de eerste opstanding.

 

20.6

Zalig en heilig is hij, die deel heeft in de eerste opstanding! De tweede dood heeft geen macht over hen; maar zij zullen priesters van God en van Christus, en zij zullen met Hem als koningen heersen duizend jaren.

 

20.7

En wanneer de duizend jaren voleindigd zijn, zal de Satan worden losgelaten uit zijn gevangenis.

 

20.8

En hij zal uitgaan om de volkeren aan de vier hoeken van de aarde te verleiden, Gog en Magog, om hen te verzamelen tot de oorlog; hun aantal is als het zand van de zee.

 

20.9

En zij ging op het oppervlak van de aarde en omsingelden de legerplaats der heiligen en de geliefde stad. Brand kwam neer uit de hemel en verslond hen.

 

20.10

En de duivel, die hen verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, waar ook het beest en de valse profeet. En zij zullen gepijnigd worden dag en nacht in alle eeuwigheid.

 

20.11

Toen zag ik een grote witte troon en hem die daarop zat. De aarde en de hemel vluchtten weg, en er bleek geen plaats voor hen.

 

20.12

En ik zag de doden, klein en groot, staande voor de troon. En de boeken werden geopend. En een ander boek werd geopend, is het boek van het leven. En de doden werden geoordeeld naar hun werken, op basis van wat in deze boeken werd geschreven.

 

20.13

De zee gaf de doden, die in het waren, en de dood en het dodenrijk gaven de doden, die in hen waren; en al werden beoordeeld op basis van hun werken.

 

20.14

En de dood en de hel werden geworpen in de poel van vuur. Dit is de tweede dood, de poel van vuur.

 

20.15

En zo iemand niet gevonden werd geschreven in het boek des levens die werd geworpen in de poel van vuur.

 

 

Apocalypse 21

 

21.1

Toen zag ik een nieuwe hemel en een nieuwe aarde; want de eerste hemel en de eerste aarde was overleden, en de zee was niet meer.

 

21.2

En ik zag afkomen uit de hemel, van God, de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem, bereid als een bruid voor haar man versierd.

 

21.3

En ik hoorde een luide stem, zeggende: Zie, de tent van God is bij de mensen Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God zelf zal bij hen zijn.

 

21.4

Hij zal alle tranen van hun ogen, en de dood zal niet meer zijn, en er zal geen dood of rouw of huilen of pijn, voor de eerste dingen zijn voorbijgegaan.

 

21.5

En hij die op de troon zat, zeide: Ziet, Ik maak alle dingen nieuw. En hij zei Schrijven: want deze woorden zijn waarachtig en getrouw.

 

21.6

Hij zei tegen mij: Het is geschied! Ik ben de Alfa en de Omega, het begin en het einde. Om de dorst Ik zal geven uit de fontein van het water des levens om niet.

 

21.7

Wie overwint, zal alles beërven; Ik zal hem een ​​God zijn en hij zal mijn zoon zijn.

 

21.8

Dat is de tweede dood: Maar de laffe, ongelovigen, afschuwelijk, moordenaars, seksueel immoreel, tovenaars, afgodendienaars, en alle leugenaars hun deel is in de poel die brandt van vuur en zwavel.

 

21.9

Een van de zeven engelen die de zeven schalen vol van de laatste zeven plagen kwam en sprak met mij, zeggende: Kom herwaarts, ik zal u tonen de bruid, de vrouw van het Lam.

 

21.10

En hij voerde mij weg in de geest op een grote en hoge berg. En hij toonde mij de heilige stad Jeruzalem, nederdalende uit den hemel van God, met de heerlijkheid van God.

 

21.11

Haar licht was den allerkostelijksten steen, als een steen Jaspis, helder als kristal.

 

21.12

Ze had een grote en hoge muur. Ze had twaalf poorten, en in de poorten twaalf engelen, en namen geschreven van de twaalf stammen van Israël zoon:

 

21.13

in het oosten waren drie poorten, van het noorden drie poorten, van het zuiden drie poorten, van het westen drie poorten.

 

21.14

De muur van de stad had twaalf fundamenten, en in dezelve de namen van de twaalf apostelen van het Lam.

 

21.15

Degene die voor mij sprak had een meetlat van goud aan de stad, de poorten en de muur op te meten.

 

21.16

En de stad lag vierkant, en haar lengte was gelijk aan de breedte. Hij mat de stad met den rietstok op twaalf duizend stadien; de lengte, breedte en hoogte zijn gelijk.

 

21.17

Hij mat de muur: 144 ellen, een man maatregel, dat wil zeggen, van de engel.

 

21.18

De muur was gemaakt van jaspis, en de stad was zuiver goud, helder glas.

 

21.19

De fundamenten van de muur van de stad waren versierd met allerlei edelstenen: de eerste fondament was Jaspis, het tweede Saffier, het derde Chalcedon, het vierde smaragd,

 

21.20

de vijfde onyx, de zesde carneool, het zevende Chrysoliet, het achtste Beryl, het negende Topaas, het tiende Chrysopraas, het elfde hyacint, het twaalfde amethist.

 

21.21

De twaalf poorten waren twaalf paarlen; iedere poort was van een parel.Het plein van de stad was zuiver goud, doorzichtig glas.

 

21.22

Ik zag geen tempel in de stad; want de Here God de Almachtige is haar tempel, en het Lam.

 

21.23

De stad heeft geen behoefte aan zon of de maan te schijnen; voor de heerlijkheid Gods heeft haar verlicht, en het Lam is het licht ervan.

 

21.24

De volken zullen in haar licht wandelen en de koningen der aarde brengen hun heerlijkheid.

 

21.25

Haar poorten zullen niet gesloten worden des daags: want er geen nacht zal zijn.

 

21.26

Zij zullen de heerlijkheid en de eer van de naties te brengen.

 

21.27

Er treden in het iets profaan, of iemand die in de schandelijke of bedrieglijke bezighoudt; het zal komen als degenen die zijn geschreven in het boek des levens van het Lam.

 

Apocalypse 22

 

22.1

En hij toonde mij een zuivere rivier van het water des levens, helder als kristal, voortkomende uit de troon van God en van het Lam.

 

22.2

In het midden van het stadsplein en op beide oevers van de rivier, was er een boom des levens, voortbrengende twaalf teelt van fruit, wat zijn vruchten elke maand: de bladeren waren voor de genezing van de volken.

 

22.3

Er zal niet meer vloek. De troon van God en van het Lam zal daarin zijn;Zijn dienstknechten zullen Hem dienen en zie zijn gezicht,

 

22.4

en zijn naam zal op hun voorhoofd.

 

22.5

Er zal geen nacht zijn; en ze geen licht van de lamp of licht nodig, omdat de Here God geeft hun licht. En zij zullen als koningen heersen in alle eeuwigheid.

 

22.6

En hij zeide tot mij: Deze woorden zijn getrouw en waarachtig; en de Here God van de heilige profeten, heeft Zijn engel gezonden, om Zijn dienstknechten dingen die moeten kort laten zien. –

 

22.7

En zie, Ik kom spoedig. Gezegend is hij die de woorden van de profetie van dit boek houdt!

 

22.8

Ik, Johannes, die hoorde en zag deze dingen. En toen ik hoorde en zag, viel ik aan de voeten van de engel die me liet zien om hem te aanbidden.

 

22.9

Maar hij zeide tot mij: Zie, dat gij doen! Ik ben uw mededienstknecht, en uwer broederen, de profeten, en die de woorden van dit boek te houden.God aanbidden.

 

22.10

En Hij zeide tot mij: Verzegel de woorden van de profetie van dit boek.Voor de tijd is nabij.

 

22.11

Hij die onrechtvaardig zijn onrechtvaardig nog, dat hij die vuil is vuil nog steeds; en de rechtvaardige nog gerechtigheid, en wie heilig is blijven heilig te zijn.

 

22.12

Zie, Ik kom haastiglijk en Mijn loon is met Mij, om een ​​iegelijk te vergelden, gelijk zijn werk.

 

22.13

Ik ben de Alfa en de Omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.

 

22.14

Gezegend zijn zij die hun kleren wassen, dat zij recht op de boom des levens, en kunnen door de poorten ingaan in de stad!

 

22.15

Maar buiten zijn de honden en tovenaars en seksueel immoreel en moordenaars en afgodendienaars, en wie liefheeft en doet een leugen!

 

22.16

Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om te getuigen tot u deze dingen in de kerken. Ik ben de wortel en de nakomeling van David, de blinkende Morgenster.

 

22.17

En de Geest en de bruid zeggen: Kom. En wie het hoort, zegge: Kom. En laat hij die dorst heeft komen; En die wil, laat hem het water des levens vrijelijk te nemen.

 

22.18

Ik getuig tot iedereen die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Indien iemand toevoegt aan hen, God hem de in dit boek beschreven plagen;

 

22.19

en als iemand neemt afstand van de woorden van het boek van deze profetie, God zal zijn deel van de boom van het leven en de heilige stad in dit boek beschreven.

 

22.20

Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen! Kom, Heer Jezus!

 

22.21

De genade van de Heer Jezus zij met u allen!

candlestick-anim

Houd preciously goed uitstappen de vlam van ons geloof! Zij zal onmisbaar in moeilijke tijden die verergeren en verergeren opnieuw en opnieuw tot de terugkeer van onze Heer Jezus Christus.

Tot snel weerziens.

Voordat we vertrekken en in afwachting van de terugkeer van onze Heer Jezus Christus, ik wil helpen je mediteert op de menselijke geschiedenis.

Officiële wetenschap verwerpt creationisme (schepping van de mens door God) en stelt een theorie zonder God.

Wie zou die man willen is afkomstig van een keten van de evolutie van het leven op aarde zou zijn verschenen in een reeks van kansen en dan is de zoon zou worden omgevormd loop van miljoenen jaren.

Tenslotte eindigt met registratie tal van planten en dieren leven die we kennen.

Natuurlijk is de officiële wetenschap heeft wendingen, maar we moeten de feiten onder ogen zien, alle wetenschappers die de evolutietheorie te ondersteunen zijn intelligente wezens en daarom weten ze dat ze fout zijn, en toch blijven ze.

WAAROM!

Alles wat ik kan zeggen is dat het menselijk leven is bezaaid met mysteries en sommige mannen om onbekende redenen verborgen waarheden aan de mensheid voor duizenden jaren.

 

Jezus Christus is de enige zoon van God!

Het is aan de deur en zijn terugkeer is aanstaande!

Houd het Geloof!

Binnenkort de geschiedenis van de mens zal worden onthuld!

Hier is een video, die zal u toelaten om uw ogen te openen en begrijpen van de geschiedenis van de mens is veel complexer dan in de boeken van de officiële verhalen!

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.