ÅTERKOMST lammets 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Jesus Kristus,

En Gud, en jord, ett folk.

 

Bibeln säger att Gud « är » och att han skapade universum, jorden och människan.

 

Enligt den hebreiska kalendern skulle vi i år 2016, den 5777 : e året av skapandet av mänskligheten av Gud.

 

Vad erkänna strider mot vetenskapliga pseudo bevis genom att spåra mänskligheten mer än en miljon år.

 

Genom historien har Bibeln lärde män att hålla denna tråd av union mellan Gud och mänskligheten.

 

Tyvärr har man i stället för att komma närmare Gud genom denna undervisning fortsatte att flytta bort.

 

Trots Bibelns undervisning, har många missuppfattningar fram under mänsklighetens historia. Det fanns soldyrkare, månen och spöklika inbillade gudar. Män har även avgudade som gudar i exemplet med faraonerna.

 

Men mannen i den moderna världen var ännu ytterligare förolämpning mot Gud! Mannen har helt enkelt förkastat dess skapare eller sämre man agerar som om Gud inte fanns.

 

Så Gud inte finns i huvudet på den moderna människan, började mannen att drömma om att bli en gud.

 

Frankrike trots Clovis och Jeanne d’Arc, har fortsatt att ilska Gud under hela sin historia (massakern på protestanter på St Bartholomew, klappjakter, arresteringar och avrättningar av Tempel och Jeanne Arc etc ..) och Frankrike har äntligen släppt Gud staten under 1789 varv.

 

Republiken har velat köra Gud från livet i Frankrike år 1789 och vi ser där det i slutändan leder.

 

227 år senare, är Frankrike Förfallen, invaderade och berövas sin egendom genom dessa pseudo fredlig inkräktare som välkomnas som betydande stöd, bor, matas, vårdas fri och även betalas månadsvis genom våra skatter!

 

Ändå franska kommer sannolikt att leva « i fattigdom » trots en ofta smärtsam arbete och massor mer tung på magra familjens budget, « i misär » när den träffas av arbetslöshet.

 

I pension de är bäst i osäkra och i värsta fall i misär efter ett långt yrkesliv oftast mycket smärtsamt.

 

Det franska folket stigmatiseras och dömdes till osäkerhet och elände till förmån för dessa främmande inkräktare som de tvingades av regeringar för att leva tillsammans.

 

Denna levande uppsättning har en kostnad och det är det franska folket som stöder det till stora smärtor « Skatter, skatter och avgifter är alltid viktigare, medan sociala förmåner minskar till den grad att det franska folket har stora svårigheter behandling.

 

Presidenten François Hollande har även, åtminstone i boken hans ex-älskarinna, förolämpade sitt folk genom att namnge dem: « Den tandlösa ».

 

Detta uttryck skamligt, skamligt, förödmjukande och kränkande är ändå en återspegling av verkligheten, eftersom det är sant att den franska inte kan läka ordentligt.

 

Kostnaden för tandvård och tandproteser är ofta oöverkomliga för människor som lever i fattigdom och elände, och de är faktiskt ofta tandlösa varelser.

 

Genom mot dessa behandlingar och proteser är gratis för alla dessa främmande inkräktare!

 

Vi kristna förstår att det är frånvaron av Gud i liv Frankrike som ledde oss till detta apokalyptiska situation.

 

Och för att göra oss att förstå, ville Gud dessa utländska « inkräktare » är från religion Lucifer « Islam. »

 

Som vi ser varje dag vi lever i den yttersta tiden och de kommer att hamna med återlämnande av vår Herre och Kung Jesus Kristus.

 

Jag har stora förhoppningar om att denna återgång till september månad eller månad oktober 2016

 

Men vi måste inse att jag redan fel och jag kan inte utesluta att den här gången är jag fortfarande fel.

 

Tyvärr kan vi behöva vänta några årtionden återkomst Herren.

 

Men jag hoppas inte eftersom smärtan startas (som är obestridligt) och de slår med stora krafter sedan den 29 september 2008.

 

Vi vet också att de kommer att förvärras allt mer att återvända i härlighet Jesus Kristus sedan hans återkomst måste vara så i smärtor förlossning.

 

Så smärtan är progressiv och kan bara förvärra mer!

 

Om Jesus Kristus återvänder detta år 2016, kommer vi snart att befrias från alla dessa smärtor i livet. Det är därför viktigt att vara i gemenskap med Gud genom bön ber om förlåtelse varje dag för våra synder, våra misstag, våra misstag, våra onda gärningar och våra orena tankar.

 

Vi har i våra liv belysa våra kristna värderingar genom att hjälpa alla dem som ber oss om hjälp inklusive dessa inkräktare.

 

Men vi måste också försvara vår kultur, vår historia, våra värderingar och vårt land Frankrike.

 

Observera att jag säger för Frankrike är giltigt för alla länder i Europa invaderas som om våra språk, våra berättelser och våra länder är olika, är vanligt vår kristna tro.

 

Jag bör klargöra att det är svagheten i våra regeringar uppmuntrar alla folk i uttåget som inte kommer bara från Syrien men från hela världen söker ett bättre liv i Europa och särskilt i Frankrike.

 

De sista dagarna före Jesu Kristi återkomst kommer att vara med den tuffaste definitionen av mänskligheten. Vi måste be starkt för allt göras i år, 2016.

 

Detta ger väldigt lite tid för att få det största antalet varelser till Kristus genom dopet.

 

Det är också kanske för att dop erbjudas alla migranter som Gud sände dem i Europa. Så tveka inte att föreslå dop till alla som ber om din hjälp.

 

Tror att om Gud hade velat, skulle vi vara på plats för alla familjer av migranter.

 

Vara ödmjuk och tacka Gud för den kärlek som leder oss trots våra synder, våra misstag, våra misstag, våra onda gärningar och våra orena tankar.

 

Ack, om Jesus Kristus är långsam i kommande och hans återkomst till senare, så vi kommer att ha ett stort problem i 2017.

 

Detta kommer att vara presidentvalet i Frankrike och var och en i sitt samvete kommer att gå att rösta på den kandidat som de själva väljer.

 

Det bör dock vara medveten om att republiken är en skugga av sig själv och sin suveränitet har avskaffats och dess valuta.

 

Inflytande och påverkan av Frankrike i världen périclitent allt sedan General De Gaulle.

 

Om ingenting görs för att permanent stoppa och vända invasionen under de kommande åren kommer att vara franska minoritets kristna och Republiken om det fortfarande förekommer, men är inte längre sekulär och koranen denna förändring kommer att vara demokratiskt på röstningarna.

 

Myndigheterna har förbjudit att tala sanning till folket. Så inga siffror finns officiellt på flera franska muslimer, men vem som helst kan se i varje stad, i varje stadsdel som islamiska samhällen blir allt viktigare i Frankrike och Europa.

 

I Det är uppenbart att det är viktigt för dessa samhällen svindlande!

 

Stöd i opinionsundersökningarna dessa slappa politik islamiska migration det kommer att röra sig bort från tron, kristendomen och Jesus Kristus.

 

Domare och fördöma migranter kommer också röra sig bort från tron, kristendomen och Jesus Kristus.

 

Men glöm inte att välgörenhet börjar med sig själv och vi måste att äga.

 

Så vad de beslut som våra valda tjänstemän att alla dessa inkräktare invandrare, måste vi se till att beslut tillämpas med kärlek och Christian välgörenhet.

 

I en tid då män avvisar Gud, säger « humanister » de är mer oroad över vad som händer med andra som sitt eget öde och öde deras själar.

 

Det är därför troligt att efter presidentvalet, oavsett valet uttalanden och löften, migrationsströmmar fortsätter att svepa över Europa och särskilt i Frankrike.

 

Samma orsaker producerar alltid samma effekter, att islamist var i öst, kommer de att göra det i Europa.

 

Våld, inbördeskrig och religionskrig kommer därför säkert liva den bittra efterdyningarna efter det franska presidentvalet. Om inte förr !!!

 

I en värld där påven själv har förlorat tron ​​upp att känna igen alla religioner som sann och som vägar som leder till Gud, så det är förståeligt att många av våra bröder och systrar som höll den verkliga innebörden av tro alltmer begränsad.

 

Begränsad också allt vår frihet. Snart kommer vi säkerligen inte har friheten att fördöma alla handlingar mot vår kristna tro, mot våra kyrkor och mot våld på våra bröder och systrar i Frankrike och resten av världen.

 

Så mina älskade bröder och systrar, har jag skrivit två böcker om den första dörren i titeln på bloggnamn. « Predikanten av Sagan om konungens återkomst » och undertiteln « Från mörker kommer ljus »Denna bok i den första delen bevisar Guds existens och förklarar varför hans många skapelser som människa och vad som kommer att hända med de som valde att följa Guds vilja. Den andra delen av denna bok innehåller några av mina artiklar jag anses vara viktigt och spara en eventuell nedläggning av bloggen mot min vilja.

 

Den andra boken med titeln « Frankrike, Civilization och Republiken drift » och vars underrubrik är « Predikanten Sagan om konungens återkomst » förklaras i den första delen hur vi lurade och förrådde berättelsen fatidiquement att hitta oss i slutet av tiden i slaveri. Den förklarar också hur Frankrike kan komma ur denna hjulspår, « en återgång till kungen av Frankrike, » om Jesu Kristi återkomst bör göras i ett par decennier. Den andra delen av denna bok innehåller också några av mina artiklar jag har också vara viktigt att spara en eventuell nedläggning av bloggen mot min vilja.

 

Vad som än händer, är återkomsten av vår Herre Jesus Kristus för vår generation, är det en absolut visshet! Och det inte drabbas av tvivel!

 

Men Bibeln berättar också att när Jesus Kristus kommer att återvända till den sanna tron ​​har nästan försvunnit från jorden.

 

Så även om jag är övertygad om nära förestående returen och snabbhet vår Herres Jesu Kristi år 2016, kvarstår det faktum att jag kan ha fel och att båda böckerna säkert kommer att hjälpa dig eftersom endast Gud vet vad fienderna är i stånd att tro.

 

Vi ser och konstatera att kristendomen sedan 2008 har stigit ned i helvetet. Våra bröder och systrar dödas över hela världen i den allmänna likgiltighet våra förtroendevalda. Vi finner att Islam förde krig mot de kristna.

 

Den 27 september har 2015 Franciskus även förnekade Jesus Kristus i katedralen St Patrick i USA, vilket motsvarar en officiell deklaration avdöd den katolska kyrkan gjort av Franciskus, som redan hade vägrat attribut funktionen påvligt när de utses 13 mars 2013.

 

Vi finner att ju mer tiden går, ju mer vi « kristna » pekas ut och sätta i dockan.

 

mörka dagar framåt, så jag bestämde mig för att skriva två böcker som kommer att vara användbara för framställning av diskreta möten eller hemlig av nödvändighet som de tidiga kristna eller du kan även evangelisera och igen tills Herrens återkomst.

 

Hoppas dock att detta inte är nödvändigt och att denna gång är bra och att Jesus Kristus är verkligen tillbaka i år 2016 för månaden september eller oktober, jag tror på i samband med fest trumpeter mellan 03 och 4 oktober.

 

Jag förklarade i bloggen den sista veckan i den bibliska slutet av tiden, hade en period på sju år förutsagts av profeten Daniel cirka 600 år innan den första ankomsten av Jesus Kristus.

 

De senaste sju åren för att stänga slutet av tiden, är straffet Guds. Det anges i profetian att sjuårsperioden består av två gånger tre och ett halvt år och att under den andra tre och ett halvt år, kommer smärtan att bli mycket ljusare.

 

Som jag meddelade i min artikel den Jesu Kristi återkomst kan 14 eller 15 September 2015! UNDER Basunhögtiden återkomst Jesus Kristus var tvungen att ingripa i slutet av de sju åren av vedermöda, i början jag ligger till den 29 september 2008 efter börskraschen på Wall Street, eftersom kraft är att notera att sedan alla förebådar tecken och profetior om Jesu Kristi återkomst förekommer med mer och mer kraft och storlek.

 

Återkomsten av vår Herre tvungen att ingripa till september eller oktober 2015. Ändå fann vi alla att det var ett misstag. Ändå smärtan var verklig och växande sedan den 29 september 2008.

 

Felet jag tror att jag gjort genom att inte ta hänsyn till att profetian nämns två gånger tre och ett halvt år.

 

Jag förstod slutligen att om profetian anges två gånger tre och ett halvt år är en dödtid mellan de två perioderna av tre och ett halvt år.

 

Den första perioden avslutades i mars 2012 av en stor skylt på himlen som tyvärr ignoreras eftersom det var oproportionerligt och oväntad: spanska video.

Den andra delen av tre och en halv börjar i min mening med utnämningen av Franciskus 13 mars 2013 och det är klart att smärtan kommer att fortsätta och förvärras allt mer inom alla områden.

 

Tre och ett halvt år efter 13 mars, 2013 leder oss till September 13, 2016!

 

Så måste vi våga erkänna. Analysen av alla tecken och profetior nämns i Bibeln att tillkännage Jesu Kristi återkomst visar den långa listan över evenemang av alla slag som vi lever på jorden.

 

Katastrofer, jordbävningar, bränder, skyfall, stormar, orkaner, Exodus, epidemier, svält, våld, krig och rykten om krig, terrorism, förlust av värden, oräkneliga dödsfall av fisk, fåglar och vilda djur och boskap utan förklaring är dagligen livet på planeten och mänskligheten. Dessa händelser profete att tillkännage Herrens återkomst och kung, Jesus Kristus den ende Guds son kommer att regera på jorden i tusen år att komma fram till domedagen.

 

Ja konstigt som det kan verka vi kanske på väg att uppfylla vår skapare.

 

Jag vill vara försiktig och säger kanske och erkänna att jag ännu kanske en gång i fel.

 

Jag är inte en profet du redan känner till och så jag har ingen skam i att erkänna kan vara fel. Men om Jesus Kristus lämnade oss tecken är att få oss att se och vänta medan ger oss styrka och hopp som krävs för att övervinna svårigheter i samband med slutet av tiden.

 

Det är de goda nyheterna om återlämnande av vår Herre.

 

Men du kan föreställa sig att om det är goda nyheter, det finns också dåliga nyheter.

 

Den första dåliga nyheten är att de kommande månaderna kommer att bli oerhört svårt eftersom vi leder mycket nära dagen för Jesu Kristi återkomst och att de sista dagarna kommer att bli den svåraste. De kommer att vara den tid på dagen för Guds vrede.

 

Det är därför mycket viktigt under de kommande månaderna för att vara mycket flitig i bön, be om förlåtelse och ånger. Efter det kan mycket väl vara för sent !!!

 

Den andra dåliga nyheten är att jag inte vet om uppryckandet av kyrkan kommer att vara i sista minuten eller före tidpunkten för dagen av Guds vrede.

 

Be mina älskade bröder och systrar så att avkastningen av vår Herre Jesus Kristus är inte till nytta fördröjs eftersom smärtan kommer att vara mer outhärdlig för många av oss.

 

Vi kan dock vara trots riktigheten av min analys ledde vänta ytterligare några år återkomst vår Herre och i förväg Jag ber om ursäkt.

 

De Herrens vägar är och jag har funnit, ofta ogenomtränglig!

 

Om vi har att vänta några årtionden kommer det att bli mycket svårt och jag göra er uppmärksamma på det faktum att de lögner efterföljare motståndaren Kristi är mycket större än de visas, och jag inbjuder dig att visa den här videon på denna bloggsida:  »  hÄR   «  för att få en uppfattning om omfattningen av de lögner vi uthärda för åldrar på ålder av jorden.

 

Kära bröder och systrar i Kristus Jesus Jag inbjuder dig att beställa mina böcker att Edilivre två upplagor.

 

Gud välsigne dig och hålla dig i rätt och god väg av kärlek, fred, rättvisa, medkänsla och ödmjukhet som vi spåras Jesus Kristus och leder med honom till Gud.

 

För en bättre förståelse av vad som väntar mänskligheten, uppmanar jag dig att läsa min artikel Jesu återkomst Kristi september eller oktober 2016

 

Den judiska högtiden trumpeter kommer att hållas den 03 och 4 oktober 2016 bör överraska oss alla i jordens yta …. !

 

Victor

 


EDILIVRE

Upplagor Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2nd Floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Som avslutning denna artikel, jag märkte på tv att fasa fortfarande drabbades många familjer i bombningarna i Belgien.

Belgien

Jag vittnar här min djupa sorg och bjuda in alla mina älskade bröder och systrar i Kristus att be för offren och deras familjer.

 

Lyssna inte att hata, men att dessa avskyvärda handlingar gör oss att förstå att terroristerna utföra slakten i namn av en Gud som de kallar Allah!

 

Islam är den religion Lucifer och sedan starten islamist talar om kärlek vapen i hand!

 

Och säga att påven hävdat att alla religioner är sanna och de är också vägar till Gud!

 

Glöm inte för ett ögonblick att Jesus Kristus sade  :

 « Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig! « 

 

Gud välsigne dig.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :