Чакаем ВЯРТАННЕ ІСУСА ХРЫСТА

Кніга © выява Вынік пошуку для «Вяртання ўжо © SUS Хрыста»

 

Так як прыкметы канца часоў будуць выкананыя, мы разумеем, што вяртанне Хрыста непазбежна.

 

Як я ўжо шмат разоў згадвалася ў маіх пастах блога, гэтыя знакі выкананы з 14 траўня 1948 г., якая якая з’яўляецца датай стварэння дзяржавы Ізраіль. Габрэйскі народ быў асуджаюцца Богам ня блукаць да канца часу

 

Такім чынам, мы ведаем, што згодна з біблейскім прароцтваў, пачынаючы з 14 траўня 1948 г., якая мы жывем у перыяд канца біблейскіх часоў.

 

Я абвясціў на працягу некалькіх гадоў у блогу, што кожны год, які пачынаецца будзе горш, чым да гэтага, таму што вяртанне Ісуса Хрыста ў Бібліі, выкананым у болю, як нараджэнне. А хто не ўсё ярчэй і ярчэй, пакуль ўздым.

 

Звярніце ўвагу, што мае аб’явы не з’яўляюцца прароцтвамі, што я раблю, але гэта толькі адкрыцьцё Бібліі прароцтва.

 

Я сказаў, што па пытанні пра боль я не памыляюся, так як блог у 2009 годзе.

 

Але таксама ясна, што з 2009 года я выдаю магчымасць вяртання Ісуса Хрыста за бягучы год і, так, я прызнаю, з пакорай, што я быў няправы кожны год.

 

Што больш натуральна, бо я не прарок і ніколі не сцвярджаў, або мець спецыяльныя і асабістыя адкрыцьця Бога!

 

Мае памылкі людзей, і я пакорліва прызнаць і прыняць іх.

 

Тым не менш, гэта ўсё ж такі праўда, што з 14 траўня 1948 г., якая знакі і прароцтва прыходзяць усё больш і больш сілы і частоты.

 

Тое, што робіць боль становіцца мацней. Але яны не перастануць пагаршацца, як і калі гэтыя гады.

 

Таму гадзіны, дні, месяцы і гады будзе ўсё больш і больш цяжкім для чалавецтва да фізічнага вяртанні Госпада нашага Ісуса Хрыста на гары Аліўнай.

 

Нашы чаканні павінны ніякім чынам не замінаюць нам жыць і нават наадварот!

 

Мае артыкулы павінны заахвочваць вас прыйсці да Ісуса Хрыста за выратаваннем, калі прыйдзе час!

 

Мы павінны разумець, што Бог і Ісус Хрыстос хоча, каб мы шчаслівыя і ведаюць, што шчасце ў нашым сэрцы, нягледзячы на ​​ўсе цяжкасці жыцця.

 

Мы павінны абсалютна штодзённай малітвай і як мы жывем у прыкладным, годнасці і гонару нашай веры, мы змяшчаем і застаюцца пад абаронай Бога і любові Езуса Хрыста, што дазволіць нам рушыць наперад у канцы часоў цемры, якія пазапаўнялі свет і далей будзе патаўшчаецца да вяртання Госпада.

 

Давайце выкарыстоўваем гэта чаканне, каб выправіць наша жыццё і дапамагчы ўсім тым, хто просіць нашай дапамогі, каб прыйсці да Ісуса Хрыста.

 

Давайце ганарыцца тым, што з’яўляюцца хрысціяне і годным да канца часу і атрымліваць асалоду ад каханнем Ісуса Хрыста, таму што гэта адзіны шлях да Бога.

 

Гэта азначае, што ўсе астатнія рэлігіі з’яўляюцца рабіць і не вядуць у любым шляху да Бога!

 

Гэта таксама азначае таксама, што ўсе тыя, няхай гэта будзе пап, хто прапаведуе іншую евангельскую праўду і яшчэ адысці ад Бога і любові Езуса Хрыста. Горш таго, яны вядуць тыя, хто варта за імі па шляху памылкі.

 

Вядома, мы ўсе хочам, каб з цікаўнасці, каб даведацца дату вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Але Ісус ясна даў зразумець, што толькі Бог Бацька ведаў, што.

 

Любоў да Ісуса Хрыста, тым не менш паказала, што пакаленне, якое будзе бачыць прыкметы канца часоў будзе ведаць яго вяртанне ў славе.

 

Так што, хоць мы не ведаем дакладна, калі Ісус Хрыстос вяртаецца, мы можам па крайняй меры, зразумець, што гэта вяртанне непазбежна, таму што час біблейскае пакалення складае 70 гадоў, і што гэты перыяд зараз неўзабаве перавысіць 14 мая 2019 г. Аднак, Біблія таксама кажа, што доўгі пакаленне можа дасягаць 80 гадоў.

 

Гэта ставіць перад намі новы тэрмін да 2028 года, і ведаючы, што час будзе скарочана (Матфея 24), мы можам зразумець, хуткае вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста, які з’яўляецца адзіным сынам Бога і нашага Цара.

 

хоць і цяжкія часы ўсё яшчэ ўразіць свет з вялікай сілай, перш чым мы зможам убачыць вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста.

 

Калі вы бачыце злачынства ў гэтыя дні быць выкананы, захаваць веру і не думаю, што на нейкі момант і ў любым выпадку, што Бог і Ісус Хрыстос пакінуў нас.

 

Проста памятаеце, што нават калі вы не разумееце, і ў вас ёсць спакуса асуджаць, усё гэта павінна быць дасягнута.

 

Так трымаць веру ва ўсіх абставінах і паставіць сваё жыццё ў руках і Божай воляй і любові Езуса Хрыста.

 

Калі ласка, трымаеце запаленым полымем вашай веры і маліцца штодня, раніцай і ўвечары, і пры ўсіх абставінах, што Святы Дух Божы накіроўваць вашыя дзеянні і абараняе вас у густой цемры, якая пакрывае больш зямлі і чалавецтва.

 

Гэтак жа цяжка, як вы, здаецца, блізка раз прыйсці, ведаць і быць упэўненымі ў Богу і Ісус Хрыстос любяць нас і пасля жудаснай болю падзей, Ісус Хрыстос вернецца.

 

трымаеце Веру

Віктар