Ultima săptămână înainte de revenirea lui Isus Hristos!

11_jesus-retur-meme-un fel

2015 este deja anunta a fi un an Fatale pentru pace și securitate în lume.

 

Ucraina este o provocare și o luptă între SUA și Rusia!

 

Africa este infestat cu fanatici care viol, mutila și ucide pentru a înrobi populațiile și de a stabili ISLAM și legi, cum ar fi Sharia barbari!

 

Orientul Mijlociu este un butoi cu pulbere în foc și sânge deja curge liber!

 

Războiul de la Armaghedon pare să fi pornit de această coaliție de state împotriva patruzeci de această armată de Jihadiștii  »  Statul Islamic în Irak și Levant (EIIL) « 

ob_df7571_enfer

Conturare este pe!

 

 

În articolul meu:

 

Revenirea lui Isus Hristos, poate, 14 sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii trâmbițelor

 

Prevăd pentru 2015 în ziua mâniei lui Dumnezeu (Acest lucru va fi amplificarea supradimensionată toate nenorocirile pe care le-am văzut din 2008) și revenirea lui Isus Hristos pentru luna septembrie.

 

Dar la vederea de puterea și intensitatea de știri, clepsidra de timp pare a fi aproape gol.

 

Revenirea Domnului nostru și Regele Isus Hristos, prin urmare, pare iminent.

 

Aceasta revenire pare atât de iminent că poate acționa chiar acest sfârșit de an 2014!

 

Se poate întâmpla chiar

înainte

Miercuri cincisprezecelea octombrie 2014 

Ziua Hoshaâna Raba

( problema mare).

 

Aceasta este ziua în care hotărârea Curții Ceresc a lui Dumnezeu pecetluiește discurs la  Rosh Hașana . (Link)

 

Sursa: http://www.calj.net/hoshaanaraba

 

00_15910

Acum este momentul pentru păcatele noastre, cerem iertare lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor noastre și numele noastre nu sunt șterse pentru totdeauna din cartea vieții.

 

Răpirea bisericii sau revenirea lui Isus Hristos înainte de răpirea bisericii, Dumnezeu doar știe ce se va întâmpla foarte curând.

 

Oricine poate vedea că profețiile vin într-un ritm furios.

 

Trebuie să fim conștienți de faptul că aceștia vor continua să efectueze cu mai multă putere și intensitate și că doar cei care au păstrat credința și să ne rugăm lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor lor vor fi salvate.

 

În ziua de răpirea bisericii și a doua zi de venirea lui Isus Hristos, sunt vizibil aproape acolo!

 

Slavă Domnului nostru Isus Hristos vine în curând pentru a elimina biserica lui că în cazul în care aceasta este, ea este, de asemenea, în veci de veci.

 

În așteptarea revenirea Domnului nostru, Regele și Maestrul Isus Hristos, singurul Fiu al lui Dumnezeu, care vine pe Pământ pentru a ne salva, Roaga-te iubitul meu, să ne rugăm pentru mântuirea sufletelor noastre și cele ale tuturor victimelor nebunie acești fanatici criminale « jihadiști », care sunt slujitori ai lui Lucifer și a face fluxul de sange ca nevinovați nefericite de apă și comit cele mai grave atrocități împotriva lor.

 

Rugați-vă, de asemenea, că aceste barbar    »   jihadiști  » p rennent conștiință și să se pocăiască monstruozități și atrocitățile pe care le comit.

 

Rugați-vă și mulțumesc Domnului nostru Isus Hristos, Duhul Sfânt, Fecioara Maria, toți sfinții, toate bune îngeri, arhangheli și Atotputernicului Dumnezeu pentru toată dragostea și tot ajutorul ei ne dau în fiecare zi.

 

Viețile noastre și destinele noastre sunt în mâinile lor.

 

Dacă Isus Hristos nu sa întors în acest an, 2014, atunci cel mai rău se va întâmpla cu 2015 pentru a fi logic un coșmar, o groază și an Mondiale Chaos!

 

Nu cred că lucrurile se vor îmbunătăți înainte de revenirea lui Isus Hristos pe Pământ, pentru că este « imposibil »

 

Vă reamintesc că profețiile sunt îndeplinite într-un ritm frenetic și creștere și ar trebui să continue să escaladeze până la revenirea lui Isus Hristos.

dezastru-bani

Deci, în anul 2015 va fi mult mai rău decât în ​​2014!

 

Desigur, eu nu sunt un profet și o repet, pentru prima dată!

 

Cu toate acestea, eu sunt anunțând că în fiecare an, începând cu anul 2009 se întâmplă va fi mai rău decât cel care se încheie.

 

Și, din 2009, nu sunt greșit la acest fapt, deoarece profețiile sunt îndeplinite așa cum sunt conținute în Biblie, « în durerile nașterii »

 

Deci, durerea este și va deveni mai puternic și mai aproape și mai aproape împreună până când problema că timpul de revenirea Domnului nostru Isus Hristos va fi.

 

 

Vă invit, prea iubiții mei frați și surori în Hristos pentru a medita la acest capitol 5 din Prima Epistola Sfântului Apostol Pavel către Tesaloniceni.

 

1  În ceea ce privește vremi și soroace, nu aveți nevoie, fraților, că voi scrie.

 

2  Știți, într-adevăr, te, ziua Domnului va veni ca un hoț în noapte.

 

 3  Când vor zice, Pace și liniște; Atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată; și ei nu vor scăpa. 

 

4  Dar voi, fraților, nu sunteți în întuneric, pentru ca ziua aceea să vă prindă ca un hoț. 

 

5  Voi toți sunteți fii ai luminii și fii ai zilei; noi nu fac parte din punct de noapte, nici de întuneric. 

 

6  De aceea să nu dormim ca ceilalți, ci să veghem și să fim treji. 

 

7  Pentru cei ce dorm, dorm noaptea; și cei ce se îmbată, se îmbată noaptea. 

 

8  Dar noi fac parte din zi, să fim treji, au îmbrăcăm cu platoșa credinței și a dragostei și casca de nădejdea mântuirii. 

 

9  Fiindcă Dumnezeu ne-a la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos, 

 

10  care a murit pentru noi, astfel încât dacă ne-am trezi sau dormim, să trăim împreună cu el. 

 

11  De aceea vă unul pe altul și a construit unul pe altul, ca tine prea. 

 

12  Și noi vă rugăm, fraților, să ia în considerare pe cei ce se ostenesc între voi, și președinte al tu în Domnul și vă sfătuiesc, 

 

13  Și pentru ei să aibă cea mai mare dragoste din pricina lucrării lor.Trăiți în pace între voi. 

 

14  V-am îndemn, fraților, alegeți pe cele care sunt indisciplinat, confort cei care au o șansă de inima, sprijiniți pe cei slabi, și să fie pacient cu toată lumea. 

 

15  A se vedea că nimeni nu face rău pentru rău; dar totdeauna să bun, atât între voi, și la toate. 

 

16  Bucurați-vă întotdeauna. 

 

17  Rugați-vă neîncetat. 

 

18  mulțumim în toate lucrurile; pentru aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. 

 

19  nu stingeți Duhul. 

 

20  Nu disprețuiți profețiile articol.

 

21  Dovediți toate lucrurile; păstrați ce este bun. 

 

22  Feriți-vă de orice se pare rău. 

 

23  Acum, Dumnezeul păcii să vă sfințească pe deplin el însuși, și tot ce este în voi, spiritul, sufletul și trupul să fie păstrate fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos ! 

 

24  Cel care vă cheamă este credincios, și va face.  25  Fraților, rugați-vă pentru noi. 

 

26  Spuneți sănătate tuturor fraților cu o sărutare sfântă. 

 

27  Te rog fierbinte pe Domnul, că epistola aceasta să fie citită tuturor fraților sfinte. 

 

28  Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi! Amin.

 

Mai mult decât oricând (dacă avem timp), ar fi bine să practice conținutul acestei epistole ale Sfântului Apostol Pavel.

 

Nimeni nu știe ziua sau ceasul de revenirea Domnului nostru Isus Hristos , dar Isus Hristos ne-a lăsat multe indicii, semne și profeții din Evanghelii am fost în căutarea pentru perioada de întoarcerea sa, astfel încât să se asigure, am pregătit și așteaptă ca este de asteptat o un iubit.

 

Toate semnele și profeții s-au dat la noi în Biblie pentru un singur scop,« Ne pregătim pentru revenirea Domnului nostru Isus Hristos »

 

Este important să înțelegem că pentru a fi mântuit, trebuie să vină la Isus Hristos prin botezul în apă, să fie și să rămână umil, de a iubi și de a ajuta pe alții, să păstreze credința, îndrepta viețile noastre și cerem iertare de la Dumnezeu pentru toate păcatele noastre .

 

Trebuie să ne rugăm zilnic și cere Isus Hristos să fie Mântuitorul nostru și să păstreze nostru scris în cartea vieții nume.

 

Având în vedere intensitatea și progresele înregistrate de toate dovezile biblice, este clar că întoarcerea lui este cu adevărat iminent.

 

Explozia de semne pentru acest an și coaliția de război împotriva armatei jihadist islamic ne dea la sfârșitul anului 2014, o speranță reală că foarte curând răpirea bisericii și chiar probabil, în același timp, revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

 

În articolul meu:

 

O dată pentru răpirea bisericii!

 

 

Prevăd o posibilitate de Răpirea Bisericii în jurul 12 octombrie 2014 , dar pentru un bun datelor meci între calendare (evreiesc și gregorian), ar putea fi în jurul valorii de 11 noiembrie 2014 , care ar putea produce Răpirea bisericii.

 

Vezi articolul meu  :

 

DATELE Apocalipsei ȘI răpirea bisericii dezvăluit!

 

Dar, cu începutul războiului care pare a fi cel descris în Biblie ca războiul de la Armaghedon, apoi revenirea fizică a lui Isus Hristos pe Pământ ar putea foarte bine să apară în orice moment, chiar înainte de 15 octombrie 2014, în ziua de Hoshaâna Raba ( problema mare).

 

În cazul în care îndepărtarea dorit de 2000 de ani de către mulți creștini ar putea avea loc și chiar înainte de revenirea în slavă a Domnului nostru.

 

Amintiți-vă că Isus Hristos a spus că omenirea va surprins de o înapoi!

 

Matei capitolul 24 versetele 37-38-39

 

37 Dar, ca în zilele lui Noe, tot așa va la venirea Fiului omului.

 

38 Căci, după cum în zilele care au fost înainte de potop, cînd mîncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua cînd a intrat Noe în corabie;

 

39 și ei nu știau doar până a venit potopul și ia luat pe toți: așa va fi și venirea Fiului omului.

 

Avem in acest sezon este o oportunitate reală pentru întoarcerea în glorie a Domnului nostru Isus Hristos, apoi striga la Dumnezeu, iubirea noastră și implora iertare pentru păcatele noastre.

 

Rugați-vă intens iubiții mei frați și surori în Isus Hristos, astfel că întoarcerea lui se face în acest an 2014 ca 2015 arata oribil, teribil și fatal pentru întreaga omenire.

 

Trebuie să fim conștienți de faptul că într-o clipă într-o clipeală de ochi tot ceea ce se va opri în timpul unei pene de curent!

 

Acest lucru este brutală și fără notificare prealabilă ca fiind compus din toate semnele pe care le vedem în fiecare zi!

 

Astfel, cei care și-au îndreptat viețile lor și vor veni la Isus Hristos va fi salvat!

 

Să ne amintim cuvintele Domnului nostru Isus Hristos!

 

« Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. « 

 

Pentru cei care neagă pe Isus Hristos și dragostea Sa pentru noi, vă invit să citiți sau re-citit articolul meu:

 

CHAOS

 

WORLD Haosul este deja 2015

 

Toate elementele mele prin acest link de mai jos:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

În cazul în care revenirea Domnului nostru Isus Hristos pentru acest an 2014, atunci aceasta poate fi foarte bine ca acest articol este ultima, voi posta!

 

 

Iubiți frați și surori în Hristos Isus, vă rugăm să țineți flacăra credinței voastre bine luminat, astfel încât să vă ghidează la Isus Hristos și vă va permite să obțină viața veșnică.

 

In îndoială și ispită vă invit să vă rugați pentru ajutorul lui Dumnezeu, fără de care nici un om nu este suficient de mare pentru a lupta contra lui Lucifer.

 

Fie ca Dumnezeu să vă iubiții mei frați și surori păstra în Isus Hristos și te protejează, astfel încât numele voastre nu vor fi șterse din cartea vieții.

 

Pace, dragoste și bucurii în inimile și casele în timp ce de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unii și revenirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru alții.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :