Kitab – da’wah Return of the King

I Portugal

My tercinta pamiarsa blog harta.

 

Kami pleased ka ngembarkeun publikasi buku mah nu judulna téh sarua jeung blog « The da’wah Return of the King »

Anjeun tos bisa mesen ka editor « Edilivre » saméméh eta di toko buku

Judul Paper: « da’wah Return of the King »
édisi Edilivre – APARIS

175 Pegangsaan Anatole Perancis

Bat A, 2nd lanté

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontak: http://www.edilivre.com/contacts

tutup

 

Kristen di masarakat urang neglected, ditinggalkeun jeung berkurban ka kapentingan humanisme di nu ngaran urang manggihan yén urang saeutik demi saeutik « erased » jeung nu gereja urang nu dibongkar. Urang manggihan kebangkitan rongkah sarua Islam di sakuliah dunya.

 

Lamun maca tulisan blog mah, sing saha nu ieu mangrupa tanda kuat harbinger tina mulang caket Gusti urang jeung Raja Isa Al Masih.

 

Jadi nu saloba bisa disalametkeun, urang kudu sagala ngalakonan sagalana we bisa nyieun dunya nyaho jeung ngarti yén Yesus Kristus nyaeta Raja dunya jeung manéhna geus balik deui pas mun pareng lalaki jeung bangsa.

 

Kusabab kitu mah dijieun blog ieu jeung hatur nuhun warmly nganjang jeung maca artikel mah.

 

Blog ieu ayeuna ngadatangan kira 500 kali unggal poé. Ieu bisa dianggap sukses nyata.

 

Tapi, éta teu cukup ngabejaan dunya balikna King Yesus Kristus jeung saterusna kuring megatkeun pikeun nulis buku kituna jumlah greatest teu ngakses internet ieu informed jeung dulur bisa mutuskeun jiwa sarta nurani tina jalur manéhna hayang nuturkeun.

 

Di masarakat poék urang, iman urang dibuktikeun jeung loba ngarasakeun ditinggalkeun ku Allah, tapi kuring assure teu.

 

Allah kungsi ditinggalkeun urang, manéhna mikanyaah urang cukup geus diidinan putrana anu Love murni, datang ka bumi jeung aya anu abused, dihina, scourged sarta dina ahirna sufferings pikareueuseun disalibkeun jeung dipaku ka cross pass ku maot nyimpen urang.

 

Tapi Alas urang banjir jeung doctrines palsu, nabi palsu jeung dewa palsu nu ngaganggu visi urang Allah jeung geus urang nyokot trails delusion.

 

Jadi kuring hayang mawa buku mah ka pamiarsa nu proofs countless ngeunaan ayana Allah jeung ngan putrana Isa Al Masih. Ieu ambéh kabéh leuwih « percaya tapi sachants ».

 

Buku mah nembongkeun yén éta téh Gusti anu nyiptakeun alam semesta jeung sagalana di jerona. Ogé ngabuktikeun nu sulpat Yesus Kristus jeung mulang caket ka Bumi.

 

Bari henteu buku sajarah atawa élmu, manéhna ngécéskeun lalampahan manusa ti lahirna ka anak mulang ka Taman Eden in the pamaréntahan Yesus Kristus jeung glimpse masa depan nu man sanggeus pamaréntahan Yesus Kristus.

 

Ogé hususna nu prophecies jaman ahir jeung ngamungkinkeun nyaho maksimum ekspektasi urang balikna Gusti urang Yesus Kristus.

 

Kadé komo penting pikeun nyokot putus dina kahirupan pikeun nyokot stock naon penting jeung penting dina kahirupan. Ieu naon atuh ngajak anjeun ngalakukeun ieu ku maca buku mah.

 

Yesus Kristus anu datang deui pas mun pareng lalaki jeung bangsa, eta katangtuan tapi poé saméméhna hésé pisan masih nganiaya Bumi jeung manusa. Maca buku bisa nyiapkeun Anjeun pikeun nyanghareupan ieu kali hese we masih kudu meuntas.

 

Mending pager ngidinan Anjeun pikeun ngonfirmasi yén sadaya troubles urang keur tumuwuh terus sababaraha taun. Tapi urang penjelasan jeung dina buku.

 

Kuring ngajak anjeun teu ngan maca buku mah tapi ogé nyieun dipikawanoh ku kituna leuwih bisa maca eta jeung nyadar yén Allah teu realitas sapopoé urang terangna masarakat atheistic urang.

 

Mugi urang sadayana jadi prajurit Yesus Kristus, geus tugas Christian urang jeung digawé fervently ka ngembarkeun kecap alus « Yesus Kristus anu datang deui pas »

 

Kabéh bisa disimpen lamun maranehna datang ka Kristus ngaliwatan baptisan jeung tobat.

 

Sakuduna nyieun urang nyanghareupan fakta jeung nyadar yén urang hirup di dunya pikeun sababaraha waktu taun teuas salaku individu.

 

Di handap ieu mangrupakeun rehearsals poean jeung bencana alam saperti outsized hujan Torrential, banjir, ribut, bencana, lini, hurricanes, siklon, kahuruan, bituna gunung api.

 

Tapi éta ogé unggal taun sababaraha taun tanpa maotna dipikawanoh per juta sabab lauk, manuk, peternakan jeung sato liar sakumna pangeusina.

 

Maranéhanana ogé perang jeung noises deafening of perang dunya, kekerasan, leungitna nilai jeung moral.

 

Jeung eta oge radicalism spiraling jeung extremism Islam nu fanatik massacred anggota jalma Christian jeung bunuh desecration, vandalisme, pameuleuman imah jeung karuksakan gereja.

 

Teu nyebut nu panurunan signifikan dina Garéja Katolik of imam.

 

Ka sadaya Dedemit ieu urang kudu nambah karuksakan global nu geus netep sakuliah dunya saprak kacilakaan pasar stock September 29, 2008, ngabalukarkeun kalaparan jeung kasangsaraan madhab, dampak anu sagala leuwih penting salaku populasi dunya ngaronjat ti dua jeung satengah milyar pangeusi taun 1950 nepi ka leuwih ti tujuh milyar dina 2012, 63 taun wungkul.

 

Komo Vatikan anu Tahta Suci Garéja Katolik geus jadi tempat smelly mana Yesus Kristus geus jadi aksésori basajan atawa sapotong Museum Vatican.

 

Sadaya ieu dipedar di buku.

 

Sadaya saha nu nyaho kuring nyaho yén kuring kungsi nyerah sabab taya gunung téh insurmountable jeung kuring bakal terus kalakuan ngembarkeun saloba warta alus tina caket Return of Raja Isa Al Masih.

 

Pikeun maranéhanana wishing nyaho anu aya:

 

Di dieu sakeudeung bagian leutik tina babad salira mah.

 

Putra hiji tukang listrik Portugis hijrah ka Perancis dina 1957, kuring tumuwuh nepi di atikan Katolik, catechism, komuni jeung JOC (Gagah Christian Young).

 

Pangajaran ieu geus nyieun kuring standar Christian manusa.

 

Kuring sok usaha ogé kuring bisa mingpin hiji hirup sehat asih Allah jeung ajen hukum anak (tanpa keur santo a!)

 

I kudu nyebutkeun yén saprak budak leutik mah Allah geus sok geus bagian ti hirup kuring. Manéhna téh confidant, babaturan, pembimbing sarta an bantuan indispensable dina kahirupan sapopoé.

 

Dina mangsa bagian anu pohara panjang hirup mah geus miboga pakasaban susah pisan pajeulit jeung Allah teu loba miracles tetep kuring hirup di karir perilous ieu.

 

Jadi kuring teu boga Rahasia ti Allah jeung kuring geus total jeung mutlak kapercayaan ka Anjeunna.

 

Allah mendemonstrasikan asih Nya kuring terus jeung mere kuring bantuan di kahirupan sapopoe. I assure yén kabagjaan murni ka ngarasa dipikacinta jeung mantuan ku Allah.

 

Jadi kuring hayang jadi aya oge ka Allah dina ukuran leutik hina witnessing ka asih-Na pikeun urang jeung nu mulang caket ka Bumi ngan putrana Isa Al Masih.

 

Dina 2009 ku kasempetan merest mah sadar yen kami nu hirup di jaman Alkitabiah ahir nu bakal culminate dina balikna Yesus Kristus.

 

Tangtu Kristen alus mah geus diajar oge poé catechism bakal datang ahir dunya jeung poé yen Allah bakal mulang ka Bumi mun pareng sadaya umat manusa.

 

Saméméh kamampuan intelek narima balikna Yesus Kristus ieu rencanana oge pikeun generasi urang, kuring geus loba dianalisis jeung can kabéh tanda prophetic announcing jaman ahir jeung balikna Yesus Kristus di Bumi.

 

Ahirna mah geus indit ka bukti jeung manggihan yén sadaya tanda jeung prophecies jaman ahir Herald balikna Yesus Kristus anu dilakonan unggal poé jeung nu ieu bisa sagala cara jadi kabeneran salaku loba prophecies nya éta kaeusi ieu penting.

 

Ieu radikal robah hirup mah jeung saterusna kuring megatkeun pikeun nyieun blog ieu « The da’wah Return of the King » nu kuring dipedar loba artikel dina sadaya basa pikeun nginpokeun sadaya umat manusa kajadian éndah ieu nyumbang ogé awakening dunya Christian jadi dulur bisa nyiapkeun pikiran sarta jiwa pikeun balikna Yesus Kristus Gusti urang jeung Raja, ngan putra Allah.

 

Buku mah boga tujuan pikeun mintonkeun maca ayana Allah, nu sulpat Yesus Kristus, nerangkeun évolusi manusa ka Allah jeung pikeun nginpokeun jumlah pangbadagna mulang ieu éndah Maha Suci urang Gusti Yesus Kristus nya pamaréntahan rebu taun.

 

Aya hiji kapastian di dunya apocalyptic ieu téh yén Yesus Kristus anu balik geura-giru.

 

Kadé jeung penting pikeun inget yen Yesus Kristus ngadawuh: « Kami cara, kaleresan jeung hirup, teu aya anu datang ka Rama tapi ku kuring. « 

 

Upami ieu teu rengse, anjeun ngabaptis jeung loba datang ka Kristus pikeun disalametkeun.

 

Pas mah bakal telat jeung baris aya di sakuliah Bumi cries jeung lawon sakabéh latecomers.

 

Aya nu nanya mangga pikeun ngawanohkeun buku mah ka sadaya Anjeun kolot, babaturan, patalina, kontak sareng sadaya jaringan sosial pikeun sadaya ogé nyaho tur ngabagikeun di ngahurungkeun asih Allah jeung disalametkeun.

Allah mikanyaah urang jeung cinta ngan Putra-Na Isa Al Masih anu geura-giru balik ka Bumi pikeun mulang ka Taman Eden ka sakabeh jalma anu datang pikeun manéhna.

Kasang Tukang Heart hatur nuhun pikeun sadaya nu Anjeun ngalakukeun pikeun asih jeung kamulyaan Allah jeung Yesus Kristus!

Alhamdulilah anjeun jeung ngidinan Anjeun pikeun digawé pikeun asih jeung kamulyaan Yesus Kristus.

I Portugal

Koswara


%d blogueurs aiment cette page :