BRÖLLOP I HELVETE

 

BRÖLLOP I HELVETE

Från September 23, 2017 Den 21 maj 2018

PRESENTATION

Med tanke på hur viktigt och brådskande av innehållet i denna bok jag beslutade i stället att göra redigering, publicering och helt gratis på bloggen.

Jag kommer att ta upp det understryker att mänskligheten lever under de senaste åren.

Vi kan alla se att osäkerheten har blivit den dagliga skaror runt om i världen. Krig, våld, katastrofer, epidemier, svält, förlust av värden, osäkerhet och svårigheter som ställs på eller alla folk på jorden.

Bad uppsättning omständigheter de orsakade alla dessa katastrofer? Jag ska belysa vad som finns i mörkret samvetets så att alla förstår att kausalitet föreligger på alla dessa säkerhetsproblem.

Redan vara säker på att mänsklighetens liv växlar mycket snart vad. Det är en självklarhet och vi kommer att se i boken vad är orsakerna och konsekvenserna och vad är de alternativ som finns för mänskligheten.

Varje dag som går, till media löfte till en värld av drömmar och en bättre värld för år framöver. Men vi tycker att livet för oss osäkerhet och dagliga elände.

Jag inbjuder dig att komma åt resten av boken via denna länk som kommer att styra dig på rätt sida av bloggen på franska. Du kan översätta bokens webbsida med översättaren sidor på din Internet Explorer « Crome » eller på annat sätt.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Trevlig läsning,

Victor


%d blogueurs aiment cette page :