Vatikanet – The frafald – de sidste dage af tidens ende – den hellige Jomfru

Den Editorial.

edito2

0

0        0

0

Den forestående tilbagevenden Jesus Kristus på jorden er ikke en utopi, er det ikke et forfængeligt håb eller en tro uden fundament, langt mindre en hypotese.

Dette afkast er blevet i de senere år en forklaring på, hvad vi lever på Jorden siden 1950’erne.

« Demografisk eksplosion, alvorlig sygdom, tab af værdier, forfølgelse af kristne i verden, hungersnød, uforklarlige dødsfald af millioner af fugle og fisk, Skarer jordskælv, voldsomme regnskyl i oversvømmelser, tornadoer, brande og andre ulykker i livet, jord og vejr « 

Alle disse fakta er resultaterne af alle bibelske profetier.

Faktisk er der to tusind år, « Jesus » denne fredens mand blev født i en jødisk familie i rækken af David, blev arresteret mishandlet, misbrugt, voldsramte i krop og i sidste ende korsfæstet på anmodning af Sanhedrin (jødiske højesteret på tidspunktet for den romerske besættelse), blot fordi han prædikede Guds kærlighed og hævdede at være Guds søn.

Omgivet af nogle apostle, han prædikede Guds kærlighed og meddelte, Guds rige.

I Bibelen var det opfyldelsen af ​​hebraisk Daniels profeti.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Han var Moshiach « Den forventede Messias 2000 år siden », men blev ikke anerkendt af Sanhedrin, der blev henrettet ved hjælp af snedige og romerretten.

Jesus havde fortalt sine disciple alt hvad der sker, herunder forræderi han skulle være apostlen Judas Iskariot, hans arrestation og død, men også opstandelsen fra de døde, vil ved Guds om morgenen den tredje dag og alle tegn på hans tilbagevenden til jorden for at opfylde sit tusind år regeringstid.

I løbet af de sidste tre år af sit liv Jesus Kristus prædikede og informeret apostlene, ville han vende tilbage til jorden i slutningen af ​​verden, og han sagde på det tidspunkt, de tegn på hans tilbagevenden.

Hans ord og tegn på hans genkomst, er vi berettede i evangelierne af Luke, Mark, Matthæus og jeans.

Nogle tegn på endetiden er også inkluderet i det første Testamente (del af Bibelen, før Jesus Kristus)

Kapitel 24 i Matthæusevangeliet, link Sluttid finder vi tydelige tegn på hans tilbagevenden.

Mange endda rigtig mange har været i historien om vigtige begivenheder (såsom den spanske syge, de to verdenskrige og andre) for at foreslå, at udgangen af ​​tid var begyndt. Fejl var talrige og historie genoptog sin kurs hver gang.

Vi måtte finde med sikkerhed de første tegn, hvorfra start-og sluttidspunkt, hvorefter udrette alle de tegn, der fører til verdens ende og tilbage til jorden om Jesus Kristus for tusind år regeringstid.

Dette skilt er i Ezekiel 36/24-28 (Afkastet af de jødiske folk i Israel)

Jeg vil tage dig fra Folkene, samle eder fra alle lande, og bringe dig ind i dit land. Jeg vil stænke rent vand på jer, og du skal være ren, vil jeg rense dig fra alle dine Urenhed og fra alle dine idoler. Jeg giver dig et nyt hjerte, og jeg vil sætte en ny ånd,  vil jeg fjerne fra din krop hjerte af sten og give dig et hjerte af kød . Jeg vil sætte min Ånd i dig, og jeg vil få dig til at følge mine ordrer, og du observere mine love. Du bor i det land, jeg gav eders Fædre, og du skal være mit folk, og jeg vil være jeres Gud;

finder vi det første tegn, fordi det er klart, at siden oprettelsen af ​​staten Israel, » 14 maj 1948 og begyndelsen af ​​afkastet af det jødiske folk i delstaten Israel, bibelske tegn alle bære eksponentielt.

Alle kan se hver dag omfanget af den globale situation på alle områder.

Mange i verdenskrigene, optøjer, vold, forfølgelse, hungersnød, ruiner, epidemier og katastrofer.

Læse artikler i denne blog vil hjælpe dig med at forstå i slutningen af ​​tid og forberede afkastet i Glory of Jesus Kristus.

I betragtning af størrelsen og den eksplosion af alle tegn, selv om ingen ved præcis den dag eller timen hans tilbagevenden, kan vi ikke lukke øjnene og drive en baghånd alt der sker på lande eller udelukke hurtig tilbagevenden til jorden om Jesus Kristus.

Vi har alle set størrelsen af ​​tegn, men ak mange mænd foretrækker at se den anden vej og ignorere stedet overveje tilbagevenden kong Jesus Kristus til hans regeringstid 1000 år.

Ved synet af den varme, selv kulden af ​​troen i verden og utallige mænd i fejl frygtes det, at manden være flove over at indrømme, at det er en Guds skabning, og derfor at genkende selv overherredømme sit ophav « Gud »!

Hvad vil der ske i de kommende år, når dagen for Guds vrede skal komme over hele menneskeheden, før tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget!

Bibelen fortæller os, at der vil være gråd og tænderskæren for alle dem, der ikke kom til Jesus Kristus   Mt 25,30

Victor

Artikel

Vatikanet – The frafald – de sidste dage af tidens ende – den hellige Jomfru

.

Denne artikel er en bombe oplysningskampagner, således at det største antal er gemt!

Den 11. februar 1929 Vatikanet er en stat, hvorfor paven cap udover bispehue, en politiker hat. Han blev en statsoverhoved.

Luftfoto af Peterspladsen i Vatikanet

Som det modtager og bliver modtaget af adskillige statsoverhoveder.

Som åndelig leder af den katolske kirke og statsoverhoved, skal paven også prædike Guds kærlighed, for at fremme fred i verden og til at lede i kirken.

Som statsoverhoved og åndelig leder af den katolske kirke, modtager den og også besøge repræsentanter for alle verdens religioner og endda deltaget religiøse ritualer andre end den hellige katolske kirke.

Alle disse formaliteter spækket med statsmand og åndelig leder af den katolske kirke, udført paven siden 11. februar 1929.

Men Jesus Kristus sagde : « Jeg er vejen, sandheden og livet. Ingen kommer til Faderen uden ved mig ». (Joh 14:6)

Hvordan paven « repræsentant for Kristus på jorden og vejledning af den hellige kirke » kan vi acceptere og anerkende andre religioner og til at modtage og besøge deres repræsentanter, uden uenige med ordet om Jesus Kristus.

Selvfølgelig enhver kristen skal nå ud til den, der beder om hans hjælp, denne mand har tro eller ateist, men derefter officielt anerkende, at enhver religion er værdig og sande, synes at være en kætteri.

Vi skal hjælpe hver enkelt være at søge vores assistance, skal vi også prædike Guds kærlighed, men uden at glemme, især hvad Jesus Kristus sagde : « Jeg er vejen, sandheden og livet. intet menneske kommer til Faderen men af mig. «  (Joh 14:6)

Det er kriminelt at foreslå, at alle veje og alle religioner fører til Gud.

Hver mand er en synder for Gud og som sådan er dømt til evig død!Der kan ikke være tvivl om dette faktum!

På det sidste dom, som mennesket kan hævde merit evigt liv!

Det er kun gennem Jesu Kristi kærlighed, som mænd kan blive frelst fra den evige død!

Vi er nødt til at prædike, at Jesus Kristus er « vejen, sandheden og livet, og ingen går til Faderen uden gennem Jesus Kristus, han snart tilbage for at redde hans kirke, hvor alle kan stadig være en del af dåben, Tro, omvendelse og tilgivelse anmodning ved bøn « 

Det er, hvad vi prædiker!

Jesus Kristus er kærlighed, og det er kærlighed til os alle, har han lidt så meget, blev han tortureret, mishandlet og korsfæstet, så dette offer og kærlighed til os, fandt vi os selv med Gud gennem og kan dermed blive tilgivet for vore synder, og snart komme ind i Himmeriget.

Så, som en kristen medlem af den hellige katolske kirke, erkender jeg, at hver paven er repræsentant for Kristus på jorden.

Men som kristen medlem af den hellige katolske kirke, er jeg ikke enig, at Vatikanet blev en stat « den tidligere romerske imperium » Så lille i størrelse, men stor ved et trylleslag!

Jesus Kristus sagde vi må give kejseren, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds Luke 20, 20-26

Jeg mener, at vores paver siden 11 februar 1929 bevæget sig væk fra troen, fordi du ikke kan tjene to herrer på samme tid!

Hvis historien om spion Vatikanet, berettede i slutningen af ​​min sidste artikel er sandt, så nogle paver har måske ikke altid været, og kan ikke anvendes, da de faktiske omstændigheder god mester

Link til artiklen

VENDER TILBAGE Nibiru – THE End of the World-THE RETURN om Jesus Kristus.

Jeg dømmer ikke, jeg fordømmer ikke, og jeg anerkender hver paven som repræsentant for Kristus på Jorden.

Vi er i slutningen af ​​tid og mørket er tyk derefter venter for tilbagevenden til Jorden, vor Herre Jesus Kristus, kun tro og vores hjerte skal lede os gennem prøvelser og forvirring i Apocalypse.

April 17, 2010 udgav jeg en kort artikel om pave Benedikt XVI, som dengang var i oprør medier.

Når vi taler om paven vi taler om Gud! Så mådehold i kommentarerne!

Pave Benedikt XVI er efterfølgeren af ​​sten, at vor Herre Jesus Kristus har betroet opgaven at lede sin kirke.

Det er vor Herre Jesus Kristus, at det er den rigtige til at trække denne støtte, når den tid kommer.

, Vi har kun to ting at gøre, er at vente og være tavs, Gud ved, hvad han laver, stole på ham, det er alt, hvad han beder os.Dette kaldes tro.

Tålmodighed og bønner for hans hurtige tilbagevenden.

Link til artiklen

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Denne artikel, men jeg stadig hævde mit hjerte og min tro fører mig at reservere flere store til Vatikanet, da den apokalyptiske forvirring er stor, og jeg kan ikke lade være at tænke, at Vatikanet « tilstand » eller i det mindste nogle medlemmer af dens ledelse væk fra troen og kirken Holy Jesus Kristus.

Læs min artikel omhyggeligt

HVORFOR Jesus Kristus kommer tilbage er tabu i den katolske kirke?

Men jeg har også nødt til at spørge mig selv, om det ikke er mig, der holder mig væk fra den sande tro og kærlighed Jesus Kristus.

For eksempel : Det andet Vatikankoncil

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Paven er ufejlbarlig, fordi det er repræsentant for Kristus på jorden

, At Rådet skal være eocuménique fire betingelser

1) det kaldes af paven

2) At alle biskopper kaldes

3) Det ledes af paven personligt eller af hans legater.

4) En sådan dekreter bekræftes af pave

Naturligvis under de betingelser er opfyldt, og alligevel en masse siden dette råd synes at holde kætteri!

Jeg vil også invitere dig til at se denne video lidt lang, men så udtryksfulde!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Vi forstår bedre på baggrund af forklaringerne på den ovenstående video at mørket er meget tyk, og det er meget vanskeligt at komme videre på den rette vej, der fører til Kristus.

Vi kan ikke komme væk fra troen, eller det Allerhelligste katolske kirke, men det bliver yderst vanskeligt at støtte den hellige Fader, da han sætter alle religioner på lige fod.

Og hvad med oplysningerne i denne video, der afslører, at Vatikanet er infiltreret af satanister. Oplysninger fra Faderen Gabriele Amorth præst officiel eksorcist i Vatikanet.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Læs også artiklen på erklæringerne fra Fader Gabriele Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Mener stadig, at Vatikanets teleskoper er hvoraf den ene kaldes

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-lucifer

Og tro om igen udsagn, spion Vatikanet, der er nævnt i bunden af ​​min artikel

Som fortæller, at udenjordiske væsener har været i kontakt med verdens ledere, herunder paven og Planet X (eller Nibiru) ankommer i solsystemet!

Se min artikel:

VENDER TILBAGE Nibiru – THE End of the World-THE RETURN om Jesus Kristus.

Hvad skal vi tænke på, at BEAST der stiger op fra havet ,Apocalypse 13,1-18

Er Vatikanet!

Se min artikel

THE BEAST ER Vatikanet EFTER AFGANG Benedikt XVI!

Hvad skal vi tænke på alle de profetier

Tilslutning

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Hvad skal vi tænke på Malakias ‘profeti om paver

Se min artikel 

« Ære Olivaer » Glory of the Olive – ÅBENBARING – Navnet på pave Benedikt XVI refererer til ekstase af Jesu Kristi Kirke!

Hvad skal vi tænke på alle åbenbaringerne af Jomfru.

Skal vi affeje alle disse kendsgerninger i hånd!

Skal vi lukke vores øjne!

Skal vi lukke vores øjne!

Skulle ørene!

.

Skal vi følge den vej, som vi spore Vatikanet siden Vatikankoncil, eller skal vi se dybt i vores sjæl troens lys, og der hente styrke til at bevæge sig fremad i forvirring og mørke slør verden og alle ånder.

Skal vi bevæge os væk fra Vatikanet og hans tankegang!

Det er ganske vist svært at gå i forvirringen efter hans hjerte og hans tro uden at afvige fra den linje af tanken om Vatikanet.

Hvordan kan man vide, hvordan man kan være sikker på, hvordan at bevæge sig fremad i mørket og forvirring og ophold på den rette vej, vi trak Jesus Kristus!

Når du ser moral, værdier og beskedenhed reduceret til tomme ord,

Når du ser lyst være værdige til at leve,

Når du ser den anerkendte og formaliseret ved ægteskab mellem personer af samme køn homoseksualitet

Hvordan man ikke at gå tabt i mørket og uden tvivl være på rette vej!

Tiden er kommet for alle kristne som mig forsøger at holde på den rette vej til at brugeden hellige Jomfru , så det hjælper os, oplyser os og vejlede os til Jesus Kristus.

Jesus Kristus blev forslået i krop og lidt smerte for at redde vores sjæle og give os den gave af hans kærlighed til det evige liv (Og i synet af alle de tegn, det kommer snart)

Den hellige Jomfru Maria, mor til Jesus Kristus led i sit hjerte at se kødet af hans kød og tortureret og korsfæstet.

Men at vide, at ofringen af ​​sin søn Jesus Kristus, frugten af ​​hendes livmoder, led og gav sit liv for tilgivelse for vore synder, så vi kan blive frelst, tillod den hellige Jomfru til at acceptere, for Love for menneskeheden. alle disse lidelser

Det er grunden til, når vi er tabt uden håb om at finde den rette vej til Gud gennem Jesus Kristus, så må vi bede, Gud, Jesus Kristus, men også den hellige Jomfru til at hjælpe os ved at forbøn for os ved kærlighed .

Den hellige Jomfru er den bedste advokat, vi har, især i disse tider med den ende, hvor det er yderst vanskeligt at gå på den rette vej, vi trak Jesus Kristus.

Manden har en masse at blive tilgivet af Gud! Og dagen for Guds vrede er tættere og tættere på, så vi har brug for hjælp, og den hellige Jomfru er værdifuld og uundværlig for menneskeheden hjælp.

Jomfru Maria, jeg beder og bønfalder dig til at bringe til verden sandhedens lys, så alle kan genoplive flammen af ​​hendes tro og forstå sit liv og finde Jesus Kristus.

Din søn Jesus Kristus sagde:  « Jeg er vejen, sandheden og livet: ingen mand kommer til Faderen uden ved mig »..

Hjælp os alle hellige Jomfru til at gå til højre og dydige sti Love, Peace af Joys, Justice, Charity og medfølelse, vi trak din søn Jesus Kristus.

Det er tid til at bede!

fatima

Hail Mary

Hil dig Maria, fuld af nåde

Herren er med dig.

Velsignet er du blandt kvinder, og Jesus,

Frugten af ​​din livmoder er velsignet.

Hellige Maria, Guds Moder,

Bed for os syndere,

Nu og i time af vores død.

.

0

0 0

0

.

Vor Fader

Fader vor, du som er i himlen

Lad dit navn blive helliget.

Komme dit rige.

Ske din vilje på jorden som i himlen.

Giv os i dag vort daglige brød.

Og forlad os vor skyld, som også vi forlader

dem der skyldnere.

Og led os ikke ind i fristelse.

Men fri os fra det onde. Så det er.

0

0 0

sentinelle3

JESUS ​​KRISTUS ER MIN KING

0

0       0       0

0

0

0

Jeg vil opfordre dig til at meditere på disse ord af Jesus Kristus

John 14

14:01 Hvornår dit hjerte være urolige. Tro på Gud, og tro på mig.

14:02 Der er mange palæer i min faders hus. Hvis det ikke var, ville jeg have fortalt dig. Jeg går til en plads rede.

14:03 Og når jeg er borte, og jeg går og forbereder et sted for dig, vil jeg komme igen og tager jer til mig, for at hvor jeg er, kan du også være.

14:04 Du ved, hvor jeg har tænkt mig, og du kender vejen.

14:05 Thomas siger til ham: Herre, vi ved ikke, hvor du går hen, og hvordan kan vi så kende vejen?

14:06 Jesus siger til ham: Jeg er vejen, sandheden og livet.Ingen kommer til Faderen uden ved mig.

14:07 Hvis I havde kendt mig, ville du vide min Fader. Og nu du kender, og du så.

14:08 Philip siger til ham: Herre, vis os Faderen, og det sufficeth os.

14:09 Jesus siger til ham, så længe jeg er med dig, og alligevel har du ikke kender mig, Philip? Hvem har set mig, har set Faderen hvorledes siger du da sige: Vis os Faderen?

14:10 Tror du ikke, at jeg er i Faderen, og Faderen er i mig? De ord, jeg taler til dig, jeg taler ikke om mig selv, og Faderen, som bliver i mig, gør han værkerne.

14:11 Tro mig, jeg er i Faderen, og Faderen er i mig: ellers tro, fordi de arbejder.

02:12 Sandelig, sandelig siger jeg eder, vil han, der tror på mig, også gøre de gerninger, jeg gør, og det vil være større, fordi jeg går til min Fader;

02:13 og uanset hvad du beder om i mit navn, vil jeg gøre, for at Faderen må blive herliggjort i Sønnen.

14:14 Hvis du beder om noget i mit navn, vil jeg.

02:15 Hvis du elsker mig, så hold mine bud.

02:16 Og jeg vil bede Faderen, og han skal give jer en anden talsmand, som skal være hos dig

02:17 sandhedens Ånd, som verden ikke kan tage imod, fordi den hverken ser ham eller kender ham, men du kender ham, fordi han bliver hos dig og vil være i jer.

14:18 Jeg vil ikke efterlade jer faderløse; jeg kommer til dig.

02:19 En lille stykke tid og verden ser han mig ikke mere, men I se mig: fordi jeg bor, og I skal leve.

02:20 på den dag skal I vide, at jeg er i min Fader, og I i mig, og jeg i dig.

14:21 Den, der har mine bud og holder dem, han er den, som elsker mig, og han, som elsker mig, skal elskes af min Fader, jeg elsker ham, og vil åbenbare mig for ham.

14:22 Judas, ikke Iskariot, sagde til ham: Herre, hvordan er det, at du vil til os, og ikke for verden?

14:23 Jesus svarede ham Hvis nogen elsker mig, vil han holde mine Ord, og min Fader skal elske ham, og vi vil komme til ham og tage Bolig hos ham.

14:24 Den, som ikke elsker mig ikke holder mine ord. Og det Ord, som I høre, er ikke mit, men Faderen, som sendte mig.

02:25 Jeg fortalte dig disse ting, mens jeg stadig er med dig.

02:26 Men Helper, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, vil lære dig alle ting og vil minde dig om alt, hvad jeg har fortalt dig.

14:27 Jeg forlader dig fred, min fred giver jeg jer. Jeg kan ikke give dig, som verden giver. Lad ikke dit hjerte være urolige, hverken lad det være bange.

14:28 Du har hørt, at jeg fortalte dig, jeg går bort, og kommer igen til jer. Hvis du elskede mig, ville du glæde, at jeg går til Faderen, for Faderen er større end jeg.

02:29 Og nu har jeg fortalt dig, før det sker, så når det sker, kan du tro.

14:30 Jeg vil ikke tale meget med jer: for denne verdens fyrste kommer. Der er intet i mig;

02:31 , men for at verden skal vide, at jeg elsker Faderen og at jeg gør i den rækkefølge, som Faderen har givet mig, stå op, komme ud herfra.

Source

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Fred, kærlighed og glæde i hjerter og hjem, mens man venter for ekstase af kirken for nogle og tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget for andre.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :