Fiarele din Apocalipsa IDENTIFICAT!

apocalypse_jean

PREFAȚĂ

Împlinirea profețiilor biblice și semne de avertizare de revenirea Domnului nostru Isus Hristos a devenit continuă și chiar de zi cu zi la exemplul de ploi abundente recente provocând inundații în multe țări ale lumii, inclusiv Franța.

Ploi torențiale, furtuni, tsunami, inundații, erupții vulcanice, cutremure, incendii, uragane și cicloni a lovit lumea în fiecare lună, cu scară largă, putere, puterea și furie.

Foamete, boli și mizerie exponențial agravată de grevă la nivel mondial ruina, de asemenea, din lume.

Vedem dezmăț și pofta peste tot pe pământ, chiar și în biserică!

Evil a devenit un loc comun și chiar un mod de a trăi într-o lume în care valorile sunt inversate.

Începând cu anul 2008, păsări, pești și alte animale mor în fiecare lună de către milioane de oameni din întreaga lume, cu motive cunoscute.

Știm că Biblia arată că venire a lui Isus Hristos trebuie să fie ca în durerile nașterii.

În timp ce este clar că Biblia a profețit durere pentru lume să devină puternic și continuu.

Știm cu toții că de livrare, atunci când durerea a devenit severă și continuă, este timpul pentru a transporta maternitatea mama pentru că lucrarea a început deja livrare.

Prin urmare clarifica lucrurile pentru revenirea lui Isus Hristos pe Pământ, dar nu-l încă mai au puterea și dorința de a deschide ochii și să accepte provocarea tot dobândit că neconceput!

Ce mai avem să se supună suferinței înainte de a deschide ochii și să se roage la Dumnezeu pentru a scurta durerea și să permită Isus Hristos să vină și să ne salveze!

.

BISERICA

.

Este posibil atunci că printre vicari ai bisericii, care se presupune a ghida oamenii la Dumnezeu, unii sunt corupți și să servească Satan și mai rău în căutarea de a antrena timp de mulți ani maxim Ames la Satana în loc de ghidare-le spre Dumnezeu, prin Isus Hristos.

În articolele mele am atins acest subiect, fără puterea de suflet pentru a merge la partea de jos a lucrurilor.

Te rog pe Dumnezeu să mă ierte dacă am greșit în ceea ce am de gând să se dezvolte în acest articol. Acesta este un subiect fierbinte!

Dar trebuie să găsesc puterea să urmeze convingerile mele și analizele mele sunt totuși consecințe deosebit de grave.

Dacă nu o fac, foarte multe suflete ar putea plăti bine un preț ridicat și pot fi chiar pierdut în Isus Hristos și Dumnezeu.

Dar, din păcate, dacă fac și eu am greșit, e sufletul meu că am putea pierde la fel ca și cei care cred în mine ..

Deci, pentru a ascunde nimic de la tine, eu chiar se tem că, în încercarea de a predica întoarcerea « prompt » al lui Isus Hristos, am ridica în mai multe de zi cu zi cititorilor blog, speranțe și sentimente care ar putea transforma, dacă Trebuia să fi greșit, chiar și în dezamăgire și mutări de credință și, prin urmare, a lui Isus Hristos.

Eu

Ce am venit să predic

.

N-am ascuns și mi-am amintit chiar de mai multe ori că eu nu sunt un profet, și așa că am putea fi greșit, ceea ce mi sa întâmplat!

Așa că am spus că am avut nici o revelație sau Dumnezeu, sau orice înger, sau orice altă entitate.

Am venit să predice revenirea lui Isus Hristos de către o privire sumară sansa, fără să fi fost pregătit, sau chiar fără a avea vreodată crezut pentru o secundă înainte de 2008.

Pentru a fi complet sincer, trebuie să spun că nu am reușit să citesc în întregime și complet în întreaga Biblie de la prima până la ultima linie.

Din anul 2008 Sunt interesat din nou cu unele prezență în timp ce a uitat ceva din Cathe JOC și că face o mulțime de timp și chiar zeci de ani!

Aceasta este o emisiune de radio in 2008, vorbind de crearea de o mașină în sudul Franței pentru a crea energie, dar ar putea crea probleme, eventual, în cazul în care o gaură neagră și duce la sfârșitul lumii care a declanșat în mine nevoia de cercetare cu privire la sfârșitul lumii. Și fire de ac, de cercetare de cercetare de pe net, am ajuns la Biblie.

Și apoi, viața mea sa schimbat!

Am observat atunci ceva nu destul de bine cu privire la pământ, Vremea, societatea, dezastrele și finanțelor pare sa incepi sa traiesti o transformare profundă și chiar o metamorfoză real, cu unele consecințe grave, cum ar fi prăbușirea pieței de valori din New York.

Așa că am căutat și a căutat, a investigat mai întâi să înțeleagă explozia de toate catastrofele de vreme, a solului și a violenței din oameni-am văzut scufunda încet în nebunie ce în ce mai mortal în războaie fratricide inclusiv în Orientul Mijlociu.

Și apoi a fost extinderea Islamului în lume, a strigat curiozitatea mea.

Deși am nimic împotriva musulmanilor sau împotriva stilului de viață sau a culturilor lor împotriva populației din Orientul Mijlociu sau în altă parte.

Cu toate acestea, am vedea bine amploarea acestui fenomen de migrație care a dus aceste persoane să își părăsească locuințele în căutarea unei vieți mai bune în altă parte.

Și aceasta este poporul din Europa de Est care arestați curiozitatea mea, atunci când au luat calea migrației în căutarea unei vieți mai bune, de asemenea.

Breaking aceste populații pe drumurile interpellèrent puternic sufletul și mintea mea.

Cu mijloace moderne de cercetare și investigare în special pe internet, am reușit prin analiza și compilații de informații pentru a înțelege și a accepta neconceput în mintea mea părea a fi un spirit creștin să apară în realitate.

Tot ceea ce a apelat la mine tot ce-a lovit mintea și sufletul meu a fost conștient de a fost o explicație …

.

A fost foarte vizibil profeții și semne de avertizare biblice de revenirea lui Isus Hristos pe pământ.

 

La fel de incredibil ar părea, faptul că a rămas la sfârșitul timpului a fost în curs de desfășurare.

 

Clepsidra de timp au fost returnate și zilele am fost acum la numerotate.

.

O parte din mine a fost fericit cu această revelație, o altă parte a fost trist pentru că Apocalipsa din Biblie este cauzal de multă suferință în lume înainte de revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Și ultima parte din mine a refuzat să creadă în ciuda tuturor profețiilor împlinite și toate semnele făcut ca Apocalipsa ar putea fi pentru generația noastră!

Așa că am absolut a trebuit să caute probe și dovezi și totuși mai multe dovezi!

În ciuda credința mea, am nevoie de dovezi ca revelatia a Apocalipsei este important pentru viitorul omenirii!

.

Om de puțină credință că eu sunt!

Mereu în căutare de probe …!

.

Cu toate acestea, Dumnezeu locuiește viața mea din copilărie mea și credința mea în Dumnezeu nu mi-a lăsat.

Este șocul revelației de venirea Domnului nostru Isus Hristos, pentru generația noastră, care a cauzat o dovadă meu dor subconștient.

M-am uitat peste tot de zi cu zi, mai ales în cele mai multe cărți și articole de pe net, mulți predicatori de la sfârșitul timpului, dovezile final și de necontestat faptul că Isus Hristos se va întoarce fizic domni pe Pământ și că această întoarcere a fost bine generația noastră.

Acesta trebuie să spun, totuși, și să spună că de două mii de ani, multe creștini au fost sigur și anume că revenirea lui Isus Hristos a fost pentru urmașii lor.

.

Și totuși ei au fost gresit!

.

Deci, în ciuda magnitudinea de semnele și profețiile împlinite, în ciuda faptului că îndeplinirea semnele și profețiile sunt exponențială ca durerile nașterii.

În ciuda faptului că o astfel de cascada de semne sa întâmplat vreodată în secolele trecute.

În ciuda faptului că numărul copleșitor de semne și profeții făcute de o asemenea magnitudine ar putea fi din cauza sansa, un pic de îndoială, însă a rămas în mine!

Ca zile, seri si nopti de gândire și de cercetare pentru a elimina acest lucru, mici, mici îndoială puțin.

Acest mic îndoială însă a fost din cauza unei imens și, chiar dacă de fapt colosal singur măturat toate convingerile mele, convingerile mele, analizele mele și dovezi ale profețiilor biblice și semne făcute.

Acest fapt a otrăvit viața mea, atât de mult încât am dormit câteva ore în fiecare noapte pentru a avea timp să se uite și să înțeleagă de ce.

Un pic ca Apostolul Toma care avea nevoie de dovezi pentru a crede în învierea lui Isus Hristos, am nevoie de dovezi mea pentru a elimina orice îndoială că de mici și chiar mici revenirea lui Isus Hristos a noastră generație.

Am absolut a trebuit să găsească

răspunsul la întrebarea:

Prin urmare, în cazul în care revenirea lui Isus Hristos

Pentru generația noastră,

e Papa nu vorbește!

.

Deci, dacă Papa nu a menționat este faptul că am greșit și pe oricine care crede că revenirea lui Isus Hristos pentru generația noastră, de asemenea, greșit.

Trebuie să recunosc că, în ciuda faptului că am credință, în ciuda faptului că Dumnezeu locuiește în viața mea încă din copilărie mea, eu încă îndoieli în ciuda tuturor dovezilor convingătoare că trăim în fiecare zi.

Am avut acest mister, care a fost ca, in ciuda mea de analiză, studii și cercetări, care mi-a efectuat pentru certitudinea și dovada revenirea iminentă a Domnului nostru Isus Hristos, am putea avea încă un indiciu de îndoială.

Cum aș putea predica revenirea lui Isus Hristos, dacă am avut o îndoială!

Cum aș putea continua să predice revenirea lui Isus Hristos, dacă Papa nu a vorbit!

.

Deci unul dintre noi între Papa și m-am înșelat!

.

Semne în conformitate cu analiza mea este încă produc exponențial din 14 mai 1948 (data de creare a Statului Israel)

Cum aș putea să-mi simplu om se îndoiască de buna-credință a papilor noastre recente!

Îndoială și neagă viziunea papei bisericii nu este pur și simplu un sacrilegiu!

Acesta este, de asemenea, se excomunicat de Biserica!

Și nu că-l!

Petru a fost primul ghid al bisericii, prin voia lui Domnului nostru Isus Hristos.

Este Isus Hristos însuși ia dat lui Petru sarcina de conducere a bisericii și numai Isus Hristos poate elimina succesorul lui Petru sarcina de lider spiritual al bisericii.

Timp de două mii de ani, Biserica Catolică a transmis credința din generație în generație.

În acest succesorii lui Petru și toate vicari ai bisericii s-au făcut misiunea de guvernele succesive ale acestora.

Cu toate acestea în aceste două mii de ani de istorie, biserica a comis anumite acte care nu pot fi mândri și astfel vom fi răspunzători față de Isus Hristos la întoarcerea sa. Deși iertarea am deja furnizate de pocăință nostru!

Sunt un creștin și catolic, deși eu nu merg la biserică doar pentru ocazii speciale.

Cu toate acestea, m-am face, uneori, doar de fiecare ocazie de a lua ceva timp pentru meditație, pentru a reîncărca bateriile de alimentare cu combustibil și energie și umilință.

Deci, eu nu pot obține de la Dumnezeu sau credință, dar eu nu pot ține gura închisă și nu spun nimic!

.

Este mai puternic decât mine!

.

Trebuie să se miște, să predice și dezvălui analiza mea, astfel încât toată lumea poate gândi și alege propria cale.

II

CINE SUNT fiarele Apocalipsei

.

La început, am să fac o corecție, am spus anterior, inclusiv articolul meu în revenirea lui Isus Hristos MAI 14 sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii trâmbițelor  « , că Islamul a fost fiara din abis.

.

Dar eu sunt convins să înșel.

.

Mai degrabă Islamul este religia lui Lucifer.

.

Musulmanii se închină lui Lucifer cu bună-credință a fost convins să se închine lui Dumnezeu!

.

Lucifer a vrut să fie Dumnezeu, cantareata, de asemenea, poporul său« musulmani » , care sunt aproape la fel de mulți ca stelele din cer!

În timp ce oamenii lui Dumnezeu « evreii » este redus la Peau de întristare și-au negat din ce în ce fiul său Isus Hristos!

Soarta a musulmanilor este în mâinile lor, ei pot veni la Isus Hristos pentru a merge la Dumnezeu, sau să continue să se închine lui Lucifer.

Nu putem ucide, creștini, deoarece ei neagă islamul și pretind a fi slujirea lui Dumnezeu!

Ordonat întotdeauna începând de la sine și, înainte de vizionarea paiul din ochiul vecinului caritate musulmană, în acest articol mă voi uita la fasciculul care este în mină și cele ale tuturor creștinilor!

Asta e corrigendum mea

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Papi Kings sunt papii de la Tratatul de la Lateran din 1929 care a făcut Vaticanul un stat.

 

11 februarie 1929 este de Papa  Pius XI,  care a devenit primul Papa rege al Vaticanului.

 

1 Pius XI  în 1922-1939

2 Pius al XII  1939-1958

3 Ioan al XXIII-lea  din 1958-1963

4 Paul al VI-lea  1963-1978

5 Ioan Paul I  din 1978-1978

6 Ioan Paul al II  1978-2005 (care există, în viziunea lui Ioan Apoc. 17)

7 Papa Benedict al XVI-lea  2005-2013 (unul care a trebuit să stea o perioadă scurtă de timp)

 François  2013  până la revenirea lui Isus Hristos, în conformitate cu profeția lui Maleahi Bishop

 

Vezi articolul meu:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Doamne iartă-mă dacă am greșit!

 

Cartea Apocalipsei scrisă de Jean dezvăluie multe lucruri și eu recomand lectura.

Aceasta carte este de inspirație divină, capitole și versete sale se aplică în situații diferite prin care istoria omului, dar este, de asemenea, cartea Apocalipsa la sfârșitul timpului și este acest studiu că Am dezvolta aici parțial.

În special, aș dori să vă atrag atenția în trei capitole care nu le-am clasificat în mod voluntar, pentru o mai bună înțelegere a analiza mea.

Acestea sunt capitolele 17, 13 și 16 pe care le puteți citi în partea de jos a paginii.

.

A

Viziunea de blugi în capitolul 17 al Apocalipsei

Analiza mea

.

După citirea acestui capitol, în funcție de ceea ce știm din Biserica Catolică Vaticanul, vom vedea că, evident, se referă la Biserica Catolică la sfârșitul timpului!

Citirea acestui capitol, nu a putut fi înțeles până la sfârșitul timpului, când revelația ta de Dumnezeu.

Femeile – Marea Prostituată

Această descriere corespunde Vatican Biserica Catolică « ROMA », prin urmare, « Vatican »

Fiara stacojie a prostituata   are șapte capete și zece coarne

Vom vedea în încheierea articolului este această fiară stacojie care poarta prostituata … 

Cele șapte capete sunt atât șapte coline ale Romei, dar, de asemenea, șapte regi Vatican

Cele șapte regii    sunt, prin urmare, papii din acordurile de la Lateran, care au făcut Vaticanul un regat

Cele zece regi      sunt liderii religioși ai altor religii cu care de intretinere sau link-uri Papa alianțe. link-ul sau religii:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Fiara care a fost odată   este cea care se ridica din abis, ca versetul a fost atunci nu este de 17,8, apoi reapar

Fiara, care era, și se ridică de la abisul  este cu siguranță Vaticanul sau ea trage sforile.

Versurile par să descrie ex-Papa Benedict al XVI-lea, mai ales în versetul 17,8, ceea ce demonstrează lumina demisia că această fiară din abis este Papa Benedict al XVI-lea

benoc3aet-XVI-mohamed-Ahmed al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e Al-Azhar Cairo-du-

Papa Benedict al XVI-lea este fiara, care era, și în creștere de la mare și abis. 

Este clar că este foarte dificil pentru mine de a concepe ca un creștin catolic că această analiză poate fi voit de Dumnezeu, capitolul 17 la sfârșitul timpului, dar faptele par să vorbească de la sine și fac revelație Analiza mea se poate vedea un adevărat punct de atracție.

 

 

B 

Capitolul 13 din Cartea Apocalipsei.

Analiza mea

Fiara care se ridică de la pământ

.

În cartea Apocalipsa capitolul 13 versetul 13.11 vom vedea o altă fiară, dar nu în creștere de la mare, dar de la Pământ și se lucra cu toată puterea fiarei dintâi, în prezența lui.

Întotdeauna în aceeași direcție de analiză, înțelegem de aici că această  fiară din pământ este   Papa Francisc predominante în prezența ex-Papa Benedict al XVI-lea.

Papa Francis, refuza anumite atribute Pape (cape și încălțăminte), și chiar numele papei. Este pur și simplu spune Episcopul Romei și, potrivit unor rapoarte aceasta nu și-a îndeplinit toate cerințele de numire a papalității.

Papa Francis este fiara care se ridică de la pământ

 

Prima fiara care se ridică din mare

 

În versetul 13:12, îngerul încă vorbește despre fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată, care, desigur, în analiza mea este nimeni altul decât Papa Ioan Paul II , care a primit o rană de glonț care a fost de a fi fatale.

Dar el a scapat ca prin minune de moarte că celebru 13 mai 1981!

Chiar asasinul lui a spus că nu înțelege modul în care Papa a scăpat de moarte …. !

 

Deci, fiara din mare este prima fiara care se ridică din pământ este a doua fiara.

.

În rezumat, cele șapte regi papii sunt toate legate de fiara din mare, iar Papa Francisc este a doua fiara, care se ridica de pe Pământ.

.

Recente papii sunt fiarele Apocalipsei!

.

Dar acestea nu sunt singurele animale, deoarece ne amintim sunt zece împărați, care va combina cele două fiare (Benedict și Francis) și cei zece împărați sunt zece lideri religioși ai altor religii pe care le-am văzut deja aceste alianțele sub Papa Ioan Paul al II-lea, Papa Benedict al XVI-lea și acum cu Francis.

Liderii de religii false, care sunt aliate cu fiarele Vaticanului sunt, de asemenea alianțe cu fiarele Apocalipsei al cărui scop este de a lupta împotriva bisericii adevărat catolică este Biserica lui Isus Hristos.

.

C 

Capitolul 16 din cartea Apocalipsei.

Analiza mea

 .

Acest capitol este, de asemenea, foarte important, deoarece explică în mod clar suferințele lui Dumnezeu va trimite pe pământ.

16.13 Versetul explică alianța între trilogia  « The Dragon, fiara și proorocul mincinos » , care trebuie să acționeze împreună pentru a provoca șefii de state ale lumii din ultimul război mondial ..

Acest capitol este, de asemenea, foarte important, deoarece explică în mod clar suferințele și judecățile pe care Dumnezeu va trimite pe pământ.

.

Este pedeapsa!

.

Am văzut că animalele au fost, trebuie să aflăm cine este Dragon, care este profetul mincinos.

Dragonul     reprezintă puterea, el încă trăiește ascuns și numai arată până să se năpustească asupra prăzii sale și ucide într-un atac violent de lovituri sau flăcări.

.

Cine este Dragon?

.

Puterile de comerț, materii prime, finanțe, și mass-media, sunt deținute de trusturi care sunt îndreptate în umbră de  »  Francmasoneria « , care servește « Illuminati », societatea secretă care conduce francmasoneria și conduce lumea.

Balaurul prin competențele sale care afectează toate ființele din lume, mizerie, foamete, boli, violență, revoltele și războaiele sunt declanșate.

Musulmanii îi acuză creștinii și evreii nenorociri care afecteaza si evreii și creștinii acuză musulmanii reveni cu aceleași probleme.

Scopul ulterior de cele două fiare, prorocul mincinos și dragonul este de a menține « bărbați » și adormit încurcate în probleme pentru a le distrage atenția de la Isus Hristos, care vine să ne salveze.

Scopul jumătate a mărturisit de două fiare, proorocul mincinos și dragonul, este de a crea o nouă ordine mondială pe ruinele creștinismului pe pământ pentru a stabili o domnie de pace și securitate.

.

În realitate, ei doresc să înrobească omul!

.

Dragonul este tendoanele de război, este puterea și puterea celor răi care dezvăluie pentru a combate Mielului!

 

Fals profet  El nu poate fi o viață la sfârșitul lider timp, deoarece, după cum am văzut deja sunt « papi fiare » și 10 Kings « liderii religioși de religii false », care oferă acest rol.

Acest lucru nu este un profet la sfârșitul timpului ca Biblia vorbește despre prooroci mincinoși, pentru acest timp și nu proorocul mincinos.

Apoi considerare de două mii de ani de istorie nu a fost doar un profet fals atât de important și atât de puternic că este încă prezent și în viață, în toate mințile.  Acest lucru este Muhammad   este la capul de un multitudine împotriva tuturor cote se asigură că acesta este profetul adevărat și final.

Vezi articole subsol

Știm că 600 ani înainte de Isus Hristos, Daniel a anunțat sosirea lui Mesia.

Istoria lumii dovedește dincolo de orice îndoială că acest Mesia a fost « Isus Hristos »  profeție a anunțat că va tăia și el ar avea nici un succesor.

.

Deci, fără îndoială, Muhammad este un profet fals.

.

Și având în vedere multitudinea de umane « musulmani », care venerează, putem spune tare și clar că Mohamed este profetul mincinos Biblie

.

Este important să rețineți că musulmanii sunt primele victime ale proorocul mincinos.

Musulmanii sunt victime ale sindromului Stockholm și, prin urmare, ei se închină proorocul mincinos și adepții săi, islamiștii!

.

Invit toți musulmanii să vină la Hristos pentru a fi mântuiți.

.

Islamiștii sunt aripa armată a Profetul Mincinos, se chinuie și mutila o mulțime de zi cu zi de musulmani.

De asemenea, au declanșat războiul sfânt împotriva creștinismului.

Masacrele decimat multe sate de creștini din Africa și Orientul.

Bisericile au fost vandalizate, jefuite și arse, islamiștii nu respectă nimic.

Bărbați, femei și copii au fost uciși în numele lui Dumnezeu prin acești slujitori ai lui Satana.

 

DOVADA de nouă

.

Toate acestea au loc și se potrivește împreună foarte bine, dar am avut încă unele dovezi ca mi-e teamă de consecințele analiza mea asupra lumii.

Deci, dincolo de credința mea, grupări, asemănări există fapte care vă pot ajuta în timp ce forma o opinie.

Aici sunt nouă întrebări, dovada de « nou » Sunt, poate, nu este greșit!

CE: În Kings sunt papi au părăsit numărul de preoți a fost redus la un firicel, în special în Franța sau preot are grijă de numai câteva parohii (Bună publicitate s-ar ridica la mai multe vocații) Papii au acționat în mod voluntar împotriva Biserica făcându-l să moară încet. « Este un fapt »

CE: Papa în 1960, a refuzat să dezvăluie al treilea secret de la Fatima, neascultarea astfel voința Maicii Domnului, în timp ce Vaticanul a fost recunoscut ca adevăratul apariția Fecioarei. Papa ascultat în mod deliberat lui Dumnezeu. Din 1960 papii Kings refuză să asculte de Dumnezeu cu bună știință « Este un fapt »

CE: Regii papi susținut, apărat și chiar umanism încurajat în loc de a încuraja oamenii să vină la Isus Hristos în dragoste și de a face un act de caritate. umanismului locuri om în centrul tuturor priorităților în timp ce Dumnezeul creștin este plasat în centrul a tot ceea ce! Umanistul glorifică pe bărbat, apoi creștin glorifică pe Dumnezeu! « Este un fapt »

CE: papii Kings pleca, torturarea și uciderea mulțimi de creștini, deoarece ei refuză Islam. Nu numai că pleca fără să spună nimic, dar să recunoască Islamul și alte religii căi ca false care pot duce la Dumnezeu. Și condamnă mulțimi pe căile iluzii. « Este un fapt. »

CE: L ast Papa Francis pur și simplu a spus Episcopul Romei și refuză-l numele Papei și de a purta anumite atribute. « Este un fapt. »

CE: papii Kings a refuzat să vorbească despre întoarcerea iminentă a lui Isus Hristos, și ultima noastră Papa a continuat să păstreze tăcerea cu privire la acest fapt. Primul gol din biroul său este în continuare de conducere a Bisericii Catolice este de a pregăti oameni pentru revenirea Domnului Isus Hristos! « Este un fapt. » 

CE: papii Kings decis să aibă un tron papal cu o cruce inversat pe partea din spate. Ceea ce de obicei înseamnă că s-au întors jachete lor și nu mai servesc Isus Hristos, ci Satana. « Este un fapt. »

CE:  În timp ce actul de binecuvântare papală a fost făcută cu degetele index și personalul întinsă, ea a fost înlocuit cu degetul arătător și degetul mic întinse, care este cunoscut ca semnul lui Satan! « Este un fapt. »

CE: papii Kings au fost de acord drepturi de autor, care este un compromis cu Satana. Isus Hristos a refuzat toate darurile lui Satan, atunci când el a fost supus ispitei în deșert. « Este un fapt. »

.

CONCLUZIE

 

Toate aceste fapte sunt de fapt, reale și tangibile, cum putem noi, ca creștini continuă să accepte cu ochii închiși!

Este timpul să te trezești înainte de a fi prea târziu.

Amintiți-vă că Isus Hristos a fost, de asemenea, trădat de către consiliu« organism religios evreiesc de mare »

Deci, dragi mei frați și surori în Hristos, sunt conștient că am risca sufletul meu, dacă am greșit, dar eu înaintea lui Dumnezeu dreptul de a nu de acord cu analiza mea.

Ar trebui să mă prefac să predic superficial sau ajung la partea de jos a lucrurilor, să fie fierbinte în credința mea, încercând să se trezească mulțimile și poate contribui, astfel, pentru a salva cel mai mare număr de suflete, chiar cu riscul de a a mea.

Aici cred că am dovedit că papii Kings sunt « în mod deliberat » papi false și fiarele Apocalipsei.

 

Am văzut că femeia « mare prostituată »  este « Biserica Catolică Vatican. »

Am văzut că  cele șapte capete sunt atât « cele șapte coline ale Romei și cele sapte papi Kings »

Am văzut că  »  șapte împărați  « sunt « cele șapte papi » din Acordul de la Lateran din Pius XI la Papa Benedict al XVI-lea

Am văzut că prima fiara creștere de la mare a fost « Papa Ioan Paul al II-lea »

Am văzut  »  The Beast, care a fost, și se ridica din abis «  este  « Papa Benedict al XVI-lea »

Am văzut  »  Fiara în creștere de pe Pamant «  este « Papa Francis »

Am văzut că « Cele zece regi » sunt « cele 10 capete de acuzare de religii false », care au făcut un legământ și loialitate a fiarei « papilor »

Am văzut că  »  fals profet «    a fost « Mohammed », întruchipată de astăzi de islam și de islamiști.

Am văzut că « Dragon » este « Masoneria »,    care servește « Illuminati »

.

Deci, cine este fiara stacojie a prostituatei

.

Fiara stacojie care poartă prostituată este societatea secretă numită  Illuminati   , deoarece aceasta este structura care dă viață și puterea de cele două fiare și prostituata.

.

Și cine sunt acești Illuminati  ?

.

Este o societate secretă satanic a cărui bază este compus dintr-o societate globală de elita de la finanțe, politică, mass-media și societatea civilă. Ea este șeful francmasonilor și conduce lumea din spatele scenei de puterile sale financiare, tehnice, tehnologice, politice și mass-media.

Prin deducție, putem înțelege că această societate secretă este condus de:

Marele Maestru al Francmasoneriei,

Cele două fiare « Fostul Papa Benedict al XVI-lea și Papa Francis »

Capete de zece regi « 10 religii false cu alianțele la cele două fiare »

Asta face 13 de oameni, adică un Chef   « antihrist », și celor Doisprezece Apostoli!

13 -lea profet fals apostol și ca Iuda, el este rebel și este împotriva maestru   « antihrist »,  și sistemul. Ucenicii Săi « islamisti » Deci, va fi război nelegiuit la Armaghedon.

Din nou Satana Monkey Dumnezeu, pentru că Isus Hristos a avut, de asemenea, doisprezece apostoli credincioși, și al XIII-lea care au trădat

 

Deci, cine e ipocritul, antihristul, 

Scarlet Bestia

  

Cei pentru care lumea va recunoaște autoritate poate fi doar un cunoscut și respectat de către toți și fiecare persoană care a fost sau va supunere!

Profan

Un detaliu important în imaginea,  Papa Benedict a făcut semnul lui Satana deschis în public

Această persoană   « antihrist, fiara stacojie »,  care se va revela a fi Armaghedon   Fostul Papa Benedict al XVI-lea

Pentru că Ioan ne spune în versetul 17,8 Apocalipsa:

17:8

Fiara, pe care ai văzut-o era, și nu mai este. Și se ridice din Adânc și merge la pierzare. Și locuitorii pământului, ale căror nume nu au fost scrise de la întemeierea lumii, în cartea vieții, atunci când vor vedea că fiara era, și nu mai este , și totuși este. –

Războiul de la Armaghedon va fi bătălia de la Illuminati împotriva profetului fals « Islam », condus de jihadiștilor islamici care refuză supunerea față de fiara!

În anul 2014 ar trebui să vadă puse în aplicare toate condițiile pentru acest conflict inevitabil și planificate pentru ultimele zile de la sfârșitul timpului pe care cred că va avea loc în 2015.

Illuminati trebuie să creeze mai întâi tensiuni, revolte, ura, creșterea sărăciei și a inegalității, astfel încât temperamentul flare.

Apoi, fiara, care a fost, reapare pentru a ușura tensiunile și de a ajuta la crearea unei noi ordini mondiale, care va refuza Profetul Mincinos « islamiști »

.

Desigur, aceasta nu este o profeție, ci concluzii logice trase din analiza mea.

I poate fi greșit, dar poate că nu!

.

Ai face, de asemenea, opinia dvs., e timpul să urmeze inima ta și să înțeleagă că toți cei care spun că vor să facă bine dvs. poate fi spune vă deplasați și ghida la Satan.

Inima ta, credința și rugăciunile către Dumnezeu, vă va ghida prin întuneric.

Ar trebui remarcat faptul că cei zece împărați, care sunt aliați ai Illuminati caută să provoace cel mai mare număr de suflete la Satan.

E sunt, de asemenea, fiare ale Apocalipsei prin alianțe.

Fiara, cei zece împărați, cel mai activ împotriva creștinilor este jihadiști islamice Islam create special  de către proorocul mincinos.

Scopul esențial primar și final, două animale, 10 de animale pe alianțe, Dragonul și proorocul mincinos este departe de Isus Hristos și credința, Biserica lui Isus Hristos

Nu a fost cu siguranță o negociere cu Satana la un anumit nivel.

O suflete și Satana Illuminati putere de pe Pământ, dar Satana este un trișor și în cele din urmă toate sclavi în iad!

De aceea, este important pentru noi, prea iubiții mei frați și surori produse în Isus Hristos merge la Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.

Nu urăsc musulmani, sau islamiști, ci rugați-vă pentru ei, deoarece ei sunt înstrăinați de Dumnezeu prin respingerea lui Isus Hristos.

Rugați-vă ca Dumnezeu să aibă milă și să permită ca  » muncitorii din ceasul al unsprezecelea  « să vină la El prin Isus Hristos, pentru că este singura cale.

Ajuta pe cei care cer ajutor, iubesc pe cei care ne urăsc, iertăm greșiților noștri și rugați-vă că numele noastre nu sunt șterse din cartea vieții.

Păstra credința, prea iubiții mei frați și surori în Isus Hristos, și să se roage zilnic pentru timpul este aproape și Isus Hristos se va întoarce.

Până la revenirea Domnului, știm deja că 2014 va fi deosebit de dificil din lume, de la apariția durerii sunt exponențială și, prin urmare, mai vie și mai aproape de livrare.

Noi trebuie să cerem lui Dumnezeu să călăuzească viețile noastre prin Duhul Sfânt, până la revenirea Domnului nostru Isus Hristos.

Dacă, așa cum cred că revenirea lui Isus Hristos a fost să fie, în septembrie 2015, cu ocazia sărbătorii trâmbițelor, atunci avem un pic mai puțin de doi ani pentru a menține în întuneric pentru a vedea revenirea de pe Muntele măsline Domnul nostru Isus Hristos.

Au în vedere faptul că, înainte de revenirea lui Isus Hristos trebuie să fie răpirea bisericii și a doua zi a mâniei lui Dumnezeu.

Este posibil ca răpirea bisericii are loc în acest moment, în câteva ore sau chiar câteva săptămâni sau câteva luni sau chiar înainte de revenirea lui Isus Hristos.

Curaj, sta ferm și să se pregătească prea iubiții mei frați și surori în Isus Hristos, în ziua de eliberare este la îndemână, deoarece, în toate cazurile, este pentru generația noastră!

Isus Hristos ne iubește și că este de a ne salva este în curând.

Dumnezeu să te binecuvânteze iubitul meu.

Isus Hristos vine în curând că e sigur și avem foarte puțin timp pentru a informa, a convinge și să aducă în turma, cel mai mare număr de oi pierdut.

.

A ETAPE CATEVA

La sfârșitul timpului

.

Prin cercetare, studii, analiză și reflecție, am localizat:

Primul semn de revenirea Domnului nostru Isus Hristos 14 mai 1948

De la începutul ultimilor șapte ani, « a șaptea săptămână de Daniel », la 29 septembrie 2008 în ziua în crahul bursier de la New York.

Revenirea Mântuitorului nostru, Maestrul și Regele Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în luna septembrie 2015 între 14 și 15 la sărbătoarea de trompete.

Citeste articolul meu: revenirea lui Isus Hristos POT 14 sau 15 septembrie 2015! În timpul sărbătorii de trompete   »

Eu nu vând nimic, te rog, iubiții mei frați și surori și prieteni cititori sa ne transmiteti acest articol și adresa blog-ul pentru toate persoanele de contact și prietenii din întreaga lume, astfel încât să prea sunt soldați ai lui Hristos și că cel mai mare număr de suflete are o sansa de a fi salvat.

Pace, dragoste și bucurie în inimile și casele de așteptare pentru răpirea bisericii pentru unele întoarcere fizică și glorioasă a Domnului nostru Isus Hristos pe Muntele Măslinilor

.

Apocalipsa Capitolul 17

.

17:1

Unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte potire, a venit și a vorbit cu mine, zicând: Vino să-ți arăt judecata pe curva cea mare, care șade pe ape mari.

17:2

Cu care împărații pământului au curvit, și cu vinul curviei ei locuitorii pământului s-au îmbătat.

17:3

El ma dus, în Duhul, într-un deșert. Și am văzut o femeie șezând pe o fiară de culoare stacojie, plină cu nume de hulă, având șapte capete și zece coarne.

17:4

Femeia era îmbrăcată în purpură și stacojiu, care era împodobită cu pietre și perle de aur și prețioase. Ea a ținut în mână un potir de aur, plin de spurcăciuni și de necurățiile curviei ei.

17:5

Pe frunte era scris un nume, o taină:, Babilonul cel mare, mama curvelor și spurcăciunilor pământului.

17:6

Și am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sângele sfinților și de sângele mucenicilor lui Isus. Și, văzând-o, am fost cuprins de o mare uimire.

17:7

Și îngerul mi-a zis, ce te miri? Eu îți voi spune taina femeii și a fiarei care o poartă, și care are cele șapte capete și zece coarne.

17:8

Fiara, pe care ai văzut-o era, și nu mai este. Și se ridice din Adânc și merge la pierzare. Și locuitorii pământului, ale căror nume nu au fost scrise de la întemeierea lumii, în cartea vieții, atunci când vor vedea că fiara era, și nu mai este , și totuși este. –

17:9

Și aici este mintea plină de înțelepciune. Cele șapte capete sunt șapte munți pe care șade femeia.

17:10

Și acolo sunt șapte împărați: cinci au căzut, unul este, celălalt na venit încă, și când va veni, el trebuie să continue un timp scurt.

17:11

Și fiara, care era, și nu este, ea însăși este al optulea, și este din numărul celor șapte, și merge la pierzare.

05:12

Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care nu au primit încă un regat, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara.

17:13

Acestea au o minte, și va da puterea și autoritatea lor fiarei.

05:14

Ei se vor război cu Mielul, dar Mielul îi va birui, pentru că El este Domnul domnilor și Împăratul împăraților, și chemați, aleși și credincioși, care sunt cu El sunt.

17:15

Și el mi-a zis, Apele pe care le-ai văzut, în cazul în care prostituata stă, sunt noroade, gloate, neamuri și limbi.

05:16

Cele zece coarne pe care le-ai văzut pe fiara, vor urî pe prostituată, pustiu și gol, mănâncă carnea ei, și o vor arde cu foc.

05:17

Pentru Dumnezeu a pus în inimile lor să-și îndeplinească scopul Lui, pentru a fi de o singură minte, și să dea împărăția lor fiarei, până când se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

17:18

Iar femeia pe care ai văzut este cetatea cea mare care domnește peste împărații pământului.

Sursa:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

Apocalipsa CAPITOLUL 13

 

13:1

Și am stat pe nisipul mării, și a văzut o creștere de fiara mare care avea șapte capete și zece coarne, și pe coarne avea zece cununi împărătești, și pe capete avea nume de hulă.

13:2

Fiara pe care am văzut-o, semăna cu un leopard, și picioarele lui erau ca cele ale unui urs, și gură ca o gură de leu. Balaurul ia dat puterea lui și scaunul lui de domnie și o stăpânire mare.

13:3

Și am văzut unul din capetele ei părea rănit de moarte, dar rana de moarte fusese vindecată. Și tot pământul se mira după fiară.

13:4

Și s-au închinat balaurului care a dat puterea lui fiarei: și-au închinat fiarei, zicând: Cine este ca fiara, și cine se poate lupta împotriva ei?

13:5

Și acolo sa dat o gură, care rostea vorbe mari și hule, și i sa dat putere să lucreze patruzeci și două de luni.

13:6

Și-a deschis gura în blasfemie împotriva lui Dumnezeu, să-I hulească Numele, cortul și pe cei ce locuiesc în cer.

13:7

Și acolo a fost dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască. Și i sa dat autoritate peste orice seminție, popor, limbă și națiune.

13:8

Și toți locuitorii pământului i, ale căror nume nu au fost scrise de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului, care a fost înjunghiat se vor închina.

13:9

Dacă cineva are urechi, să audă!

13:10

Duce pe alții în robie, va merge și el în robie care ucide cu sabia trebuie să fie ucis cu sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.

01:11

Apoi am văzut pe pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, și vorbea ca un balaur.

13:12

Acesta exercită toate autoritatea fiarei dintâi înaintea ei; și făcea ca pământul și locuitorii săi se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

01:13

El face semne mari, chiar face să se pogoare foc din cer pe pământ, în fața oamenilor.

13:14

Și amăgea pe locuitorii pământului prin acele semne care a fost acordat să facă în prezența fiarei, spune locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care a fost rănit de sabie și trăia .

13:15

Și el a fost dat suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, atât și provoca la fel de multe ca nu se vor închina icoanei fiarei să fie omorâți

13:16

Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,

01:17

și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul, numele fiarei sau numărul numelui ei.

01:18

Aici e înțelepciunea. Lasă-l care are pricepere să socotească numărul fiarei.Pentru aceasta este numărul omului, și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase.

Sursă

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

Apocalipsa Capitolul 16

 

16.1

Și am auzit un glas tare din templu spunând celor șapte îngeri:, Du-te și turnați pe pământ cele șapte potire ale mâniei lui Dumnezeu.

16:2

Primul a plecat, și a turnat potirul lui pe pământ. Și ulcer maligne și dureroasă a lovit pe oamenii care aveau semnul fiarei și se închinau icoanei ei.

16:3

De-al doilea a vărsat potirul lui pe mare, și a devenit sânge ca de un om mort: și fiecare lucru viu a murit, tot ceea ce în mare

16:4

Al treilea a vărsat potirul lui în râuri și în izvoarele apelor. Și au devenit sânge.

16:5

Și am auzit pe îngerul apelor spun, Drept ești Tu, Doamne, și care erai, Sfinte, pentru că ai judecat în felul acesta.

16:6

Fiindcă aceștia au vărsat sângele sfinților și al proorocilor, și le-ai dat să bea sânge: ei sunt vrednici.

16:7

Și am auzit altarul spune, Chiar și așa, Doamne Dumnezeule Atotputernic, judecățile tale sunt adevărate și drepte.

16:8

Al patrulea înger a vărsat potirul lui peste soare. Și acolo a fost dat să dogorească pe oameni cu foc;

16:9

Și oamenii au fost dogoriți de o arșiță mare, și au hulit numele lui Dumnezeu, care are putere peste aceste urgii, și nu s-au pocăit să-i dea slavă.

16:10

Al cincilea înger a vărsat cupa lui pe scaunul de domnie al fiarei. Și împărăția lui era plin de întuneric, și își mușcau limbile de durere,

16:11

și au hulit pe Dumnezeul cerului, din pricina durerilor lor și din pricina rănilor lor rele, și nu s-au pocăit de faptele lor.

04:12

Al șaselea a vărsat potirul lui peste râul cel mare Eufrat. Și apa lui a secat, ca calea împăraților din est să fie pregătită.

16:13

Și am văzut ieșind din gura balaurului și din gura fiarei și din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate, cum ar fi broaște.

16:14

Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite și care se duc la împărații lumii întregi, să-i strângă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic.

04:15

Iată, Eu vin ca un hoț. Ferice de cel ce veghează și își păzește hainele, ca să nu umble gol și să i se vadă rușinea! –

16:16

Le-au adunat într-un loc numit în limba ebraică Armaghedon.

16:17

Șaptelea a vărsat potirul lui în văzduh. Și a ieșit din Templu, din scaunul de domnie, un glas tare, care zicea, este gata!

04:18

Și au fost fulgere, glasuri, tunete, și un mare cutremur de pământ, cum ar fi că nu au fost niciodată de când este omul pe pământ, atât de mare cutremur

16:19

Cetatea cea mare a fost împărțită în trei părți, și cetățile națiunilor au căzut, și-a adus aminte Babilonul cel mare, ca să dau la o cupa de vin a mâniei Lui aprinse.

04:20

Și fiecare insulă a fugit, și munții nu s-au găsit.

04:21

Și o grindină mare, fiecare piatră cu privire la greutatea de un talant, a căzut din cer peste oameni: și oamenii au hulit pe Dumnezeu din pricina urgiei grindinei, pentru că această urgie a fost minunat.

Sursă

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Noroc

.

Lucrătorii din ceasul al unsprezecelea

.

Parabola din ceasul al unsprezecelea:
. Matei (20:1-16),

Isus a spus pilda aceasta:


Împărăția cerurilor este ca un maestru care a ieșit în zori de a angaja lucrători pentru via sa.


El a început să fie de acord cu ei pe salariul de o monedă pentru a doua zi, el le-a trimis la vie (…)


La scurt timp înainte de sfârșitul zilei, a ieșit din nou și a găsit alți lucrători.


El le-a spus: « De ce ai stat acolo toata ziua nu face nimic? »


I-au răspuns: « Pentru că nimeni nu ne-a angajat.

« El le-a spus: » Duceți-vă, de asemenea, în via mea « .

Când a venit seara, fiecare a primit salariul său. 

 

Cei care au ajuns târziu în a doua zi a primit o monedă din argint …


Cei care au început devreme în dimineața a primit la fel … și ei récriminèrent împotriva comandantului de domeniu:


« Ei nu au venit pentru o oră de muncă și să le dea egal cu noi, care am suferit greul a zilei și căldura! » Dar comandantul a răspuns unul dintre ei, « Prietene, te-am face nici un rău. 

 

Nu sunteți de acord cu mine pentru un dinar? 

 

Nu am dreptul de a face ceea ce doresc cu propria mea? Vei privi cu un ochi părtinitor pentru că eu sunt bun? « 

Sau articole

Bestia este la Vatican după începerea Benedict al XVI-lea!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Iubiți frați și surori în Hristos Isus

.

Să ne uităm la Vatican și mai ales uitam ceea ce va deveni fostul nostru Papa Benedict al XVI-lea.

Și ne reamintesc că numai Isus Hristos poate elimina sarcina de ghid bisericii papa și numai Isus Hristos poate depăși și învinge fiara, balaurul, profetul fals și cei zece împărați.

Și ne-am depășit, de asemenea, biserica cu Domnul nostru Isus Hristos.

Curând, este capitolul 14 din cartea Apocalipsa este de gând să facă și, în opinia mea, este Sărbătoarea Trâmbițelor 2015, am să vă citesc și cred că despre viața ta, dar amintiți-vă înainte de a alege cale de a citi articolul meu Link  Dare credința în Dumnezeu și Isus Hristos!

14:1

M-am uitat, și iată că Mielul stătea pe muntele Sionului, și cu el o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele lui și numele Tatălui Său scris pe frunțile lor.

14:2

Și am auzit un glas din cer, cum ar fi zgomotul de ape graba și ca sunetul unui tunet puternic; și glasul, pe care-am auzit era ca al harpists joc harpele lor.

14:3

Și au cântat un cântec nou înaintea tronului și înaintea celor patru făpturi vii și bătrânii. Și nimeni nu putea să învețe cântarea, cu excepția sută patruzeci și patru de mii, care au fost răscumpărați de pe pământ.

14:4

Ei sunt cei care nu s-au întinat cu femei, pentru că sunt virgine, ele urmează pe Miel oriunde merge. Aceștia au fost răscumpărați dintre oameni, ca cel dintâi rod pentru Dumnezeu și pentru Miel;

14:5

Și în gura lor nu sa găsit minciună, căci sunt fără vină.

14:6

Am văzut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului, cu o Evanghelie veșnică, pentru ca predica celor care locuiesc pe pământ, fiecărei națiuni, neam, limbă și popor.

14:7

El a spus cu voce tare, Temeți-vă de Dumnezeu și dați-I slavă, căci a venit ceasul judecății Lui, și să I se închine care a făcut cerul și pământul, marea și izvoarele apelor .

14:8

Și altul, un al doilea înger, a urmat, a zis, Babilonul este căzut, a căzut, Babilonul cel mare, care a adăpat toate neamurile din vinul mâniei curviei ei!

14:9

Și altul, un al treilea înger le-a urmat, a zis cu glas tare:,, Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână,

14:10

el va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, și el va fi chinuit în foc și pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.

14:11

Și fumul chinului lor se ridică în vecii vecilor, și nu au nici o zi de odihnă, nici noapte, cei ce se închină fiarei și icoanei ei, și oricine primește semnul numelui ei.

02:12

Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.

02:13

Și am auzit un glas din cer, zicând: Scrie: Ferice de morții care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează.

14:14

M-am uitat, și iată, un nor alb, iar pe nor ședea cineva care semăna cu Fiul omului, pe cap avea o cunună de aur, iar în mână o seceră ascuțită.

02:15

Și un alt înger a ieșit din Templu, și striga cu glas tare Celui ce ședea pe nor, voce secera și seceră, pentru ceasul de a culege a venit, pentru că secerișul pământului este copt.

02:16

Cel ce ședea pe forța nor secera pe pământ. Și pământul a fost secerat.

02:17

Și un alt înger a ieșit din templul care este în ceruri, și el a avut de asemenea o seceră ascuțită.

14:18

Și un alt înger, care avea stăpînire asupra focului, a venit din altar, și a strigat cu glas tare pentru el, care avea vocea secera ascuțită, spunând, Pune cosorul tău cel ascuțit, și culege strugurii viei pământului, căci strugurii ei sunt copți.

02:19

Și forța de tracțiune înger secera pe pământ. A cules via pămîntului, și a aruncat-o în mare strugurii de vin de mânia lui Dumnezeu.

02:20

Și teascul a fost călcat în picioare afară din cetate, și a ieșit sânge din teasc, pînă la zăbalele cailor, pe o distanta de 1600 de stadioane.

Fie ca Dumnezeu să vegheze asupra fiecăruia dintre noi și ne-a dat binecuvântarea lui

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.