Slutten av forrige uke til Daniel eller avslutte 2015 END 2016

33e65322

.

jesus kristus-in-ære

 

 

Den 13. september 2015 kirken var ikke fjernet og Jesus Kristus kom ikke tilbake til jorden eller på 14 eller 15 september 2015!

 

Hva har skjedd!

 

Å forstå, la oss ta analyse av slutten ganger forklart i mitt forrige blogginnlegg.

 

For oss kristne, er den siste uken av Daniel syvårsperiode som ender på slutten av tid, etter som Jesus Kristus kommer tilbake til jorden for å styre verden i tusen år til dommedag.

 

I løpet av denne siste perioden av sju år menneskeheten vil leve prøvelser. Disse prøvelser vil være svært vanskelige tider fordi de ser straffen, og dagen for Guds vrede.

 

Disse straffene vil skje gradvis fordi avkastningen av Jesus Kristus vil være som i smerter fødsel og vi vet at smertene er og vil i økende grad levende før fødsel.

 

Vi forstår at til slutt de vanskeligste øyeblikkene i livet tidspunktet for « mannen » på jorden, skal være de siste dagene før retur av Jesus Kristus.

 

I mine tidligere artikler jeg forklarte at endetiden begynte den 14 mai 1948 på tidspunktet for opprettelsen av staten Israel fordi alle smerter begynte på denne datoen. Historien er der for å minne oss og bevise det.

 

Et blikk på fortiden med sikkerhet tillater oss å markere en forverring av problemene med menneskeheten fra den datoen. Disse problemene har jeg også nevnt i mine individuelle blogginnlegg.

 

Legg merke til at den siste bibelske uke ble profetert av profeten Daniel rundt 600 år før den første kommer Jesus Kristus og som vi allerede har sett det en reell løpetid på syv år må fullføre slutten av tid.

 

Jeg hypotese som startet 29 september 2008 med børskrakket på Wall Street.

 

Det er klart at siden denne datoen av 29. september 2008 er profetier og bibelske advarsel tegn på retur til jorden vår Herre Jesus Kristus som går i oppfyllelse med mye styrke, størrelser, intensitet og med stor hyppighet.

 

Vi ser av disse tegn som global ødeleggelse har stadig forverret siden den datoen av 29. september 2008 ved at det ble opprettet av den New York Stock Exchange pris kollaps med den berømte -777,77 i det øyeblikket av gjerdet.   Jeg inviterer deg til å lese boken av Pierre Jovanovic 777.

 

Med en enkel titt på det siste vi ser fra samme dato av 29. september 2008 katastrofer og ulykker av været forverret så ekstraordinært i hvert hjørne av planeten.

 

Tilsvarende kan vi ikke ignorere at gradvis siden da verden lider tap av kristne verdier, økningen i ekstremisme, og begynnelsen på en virkelig krig ført av islamister mot de kristne folkeslag.

 

I dag sent i 2015, selvsagt, er det klart at siden 29 september 2008, sju år siden da, menneskeheten lever svært vanskelig tid. Utrygghet, fattigdom, vold og kriger er daglig mange mennesker.

 

Menneskeheten lever svært vanskelige tider, inkludert USA og Europa.

 

Vi kan også med en titt på fortiden, finner ut at siden 2012 er det en reell forsterkning av alle kriser, katastrofer, ulykker, vold og konflikter som har blitt en verdenskrig fasettert.

 

Faktisk, siden mars 2012 Verden er i krig. Det er gjennom Østen og spesielt i Syria at de hærer av mange land i verden kjemper.

 

I lys av alle disse fakta er tegn og oppfyllelse av Bibelens profetier, hadde jeg tatt opp muligheten for en retur av Jesus Kristus for 14 view 15 september 2015.

 

Tydeligvis i den siste uken av Daniel har gang 29 september 2008 og ble godt gjennomført av 29 september 2015 …!

 

Men vi har alle sett i slutten av september 2015 at i motsetning til min analyse, ble Jesus Kristus ikke returnert og hans kirke ikke hadde blitt fjernet …!

 

At skuffelse blant alle blogglesere, jeg er klar, og jeg forstår enda bedre at jeg deler det skuffelse!

 

Selvfølgelig som du allerede vet jeg ikke er en profet og har aldri hevdet å være.

 

Likevel, selv uten å være en profet, kan jeg si med styrke, besluttsomhet og overbevisning om at avkastningen av Jesus Kristus er faktisk veldig nær.

 

Denne uttalelsen er på grunn av ytelse med styrke, bredde, intensitet og hyppighet av alle bibelske profetier og alle tegn på retur av vår Herre Jesus Kristus.

 

De er oppnådd uten tvil, med styrke, omfang og større frekvens siden 29. september 2008.

 

Så, som hver av dere, spurte jeg meg selv hvordan er det at Jesus Kristus er ennå ikke tilbake på jorda, til tross for oppnåelse av alle tegn og profetier, inkludert krigen med Østen som i alt sannsynligheten er at Harmageddon-krigen må ta Jesus Kristus på hans retur.

 

Var jeg virkelig galt? Tilsynelatende minst tilsynelatende ja! Dette vil også være normalt siden bare Gud kjenner dagen og timen for retur av Jesus Kristus!

 

Problemet vi står overfor hvis jeg egentlig er galt, er at alle de ulykker som vi lever på jorden i alle felt, er ingenting ved siden av de som venter oss når vi vet at de ulykker og smerte vil bli verre igjen og igjen i det uendelige før retur av vår Herre Jesus Kristus!

 

Og da forstår vi at vi har et reelt og alvorlig problem før oss.

 

Som jeg allerede har forklart i mine tidligere artikler, kan avkastningen av Jesus Kristus oppstå hver dag siden det første tegn som fant sted 14 mai 1948 fordi Gud kan forkorte lidelser og smerter.

 

Fristen for slutten av tiden er det maksimale levetid generasjonen født i 1948 (14 mai 1948 vesen, som vi allerede har sett, datoen for den første tegn på endetiden).

 

Dette bringer oss til 2 068 som maksimal menneskets liv er 120 år i Bibelen.

 

Men gitt intensitet, styrke, størrelse og hyppighet av skilt varslet prestasjoner og profetier om retur av Jesus Kristus, må vi forstå at denne avkastningen er overhengende.

 

Men så, hvis jeg ikke tar feil, hvorfor forsinkelsen …!

 

Etter diskusjoner og analyser av situasjonen, kan jeg ha funnet en forklaring.

 

Merk: 

Mine refleksjoner og analyser kan også bidra til å gi en forklaring på nyheten om kidnappingen for 13 september 2015, laget av vår bror Claude IGNERSKI.

Vår Brother Claude har gjort en bemerkelsesverdig jobb i å forklare tre arbeider mye slutten av tid. Jeg inviterer dere alle til å lese.

Han led urettferdig ekte lynsjing av brødre og søstre og anklager ham for å være en falsk profet.

Og likevel tror jeg han fortsatt var delvis fordi til tross for unektelig faktum at kirken ikke ble fjernet 13 september 2015 som han hadde planlagt.

 

La mine tanker å forstå,

Den økonomiske krisen som startet 29. september synes 2008 å være åpenbart tidlig prøvelser, gitt børskrakket på Wall Street og oppfyllelsen av tegn og profetier om endetiden som fulgte.

 

Vi vet at disse prøvelser er for en periode på syv år, og er delt inn i to deler på tre og en halv hver.

 

Første spørsmålet jeg spurte meg selv:

Hvorfor er det Bibelen sier to ganger tre og en halv?

Nevne igjen at den andre delen vil være vanskeligere enn den første.

Det var lettere å si at smertene vil være sju år med progressive …!

Som ingenting er skrevet for noe i Bibelen, dette presisjons doble tre og et halvt år, så det er en grunn til å bli så nevnt.

 

Først refleksjon.

Tre og et halvt år etter 29. september bringer 2 008 oss 29 mars 2012, og den andre delen av tre og en halv lykkelig slutt 29. september 2015.

 

Datoen for den 29 september 2015 kan bare være fristen for å være en del av Jesu Kristi kirke vil bli fjernet.

 

Men de som ble valgt til å forbli på jorden før dagen for bortføring av engler Jesus Kristus.

 

Husk at Bibelen sier i Daniel 12 vers 11:

« Fra det øyeblikket det daglige offer vil opphøre når Styggedom vil bli installert, vil 1,290 dager passere ».

 

De 1290 dagene er tre og et halvt år eller 42 måneder av de andre delen prøvelser « den store trengsel »

 

I vers 12 leser vi:

« Salig  er den som venter og lykkes i 1335 dager! « 

 

Jeg tror at Jesus Kristus har frivillig forlatt folkevalgte i hans menighet til å vente (som i vers 12 i kapittel 12 av Daniel) på jorden skal gjøres at de 1335 dagene.

 

Dette faktum, hvis jeg ikke tar feil, to måneder og 21 dager mer å bli lagt til 29. september 2015. Dette bringer oss til den 20 desember 2015 for retur av Jesus Kristus vi ventet for september 2015.

 

Den fysiske retur av vår Herre Jesus Kristus bør innledes med fjerning av noen av hans kirke.

 

Min andre tanke:

Som jeg sa litt tidligere i teksten, er ingenting skrevet i Bibelen for ingenting så hvis de siste syv årene er delt inn i to ganger tre og et halvt år så må vi forstå at det kan foreligge en død tid mellom de to periodene på tre og et halvt år.

 

I så fall den første delen av de tre og et halvt år som planlagt slutter 29 mars 2012, men det andre spillet starter litt senere.

 

I så fall kan velges flere datoer for starten av den store trengsel.

 

I vers 11 i kapittel 12 av Daniel

1) datoen for oppsigelsen til pave Benedict XVI: Den 28 februar 2013

2) dato for utnevnelse av pave Francis: Den 13 mars 2013

Jeg har også anholde en tredje gang:

En hvor paven François presiderer over Way of the Cross: Fredag ​​tjueni mars, 2013.

 

I så fall retur av Jesus Kristus kunne finne sted i andre halvdel av 2016 og kanskje i anledning feiringen av Rosh Hashanah 03 og 4 oktober 2016.

 

Retur av Jesus Kristus bør innledes med fjerning av noen av hans kirke.

 

Hvis det oppstår retur av vår Herre Jesu Kristi sent 2015 eller sent 2016, kan vi anslå oss veldig glad fordi omfanget av Guds dommer vil være mindre vanskelig dersom avkastningen ble forsinket ytterligere i tid.

 

For som i smerter, sorger menneskeheten er trolig nei, fortsette og bli verre og igjen før retur av vår Herre Jesus Kristus.

 

Hvis Jesus Kristus er ikke imøtekommende, så åpenbart at vi vil lide mye mer!

 

Det er derfor svært viktig å be og be igjen og igjen for å be Gud om å forkorte våre lidelser og smerter slik at en rask retur til Jorden vår Herre og Konge, Jesus Kristus sin eneste sønn.

 

Tiden for utfrielse er nær, men før de mørke dagene fremover.

 

Bare bønn, vil tro og kjærlighet hjelpe oss gjennom den siste mørke.

 

Hold godt opplyst flammen av vår tro.

 

Våk og be for snarlig retur av vår Herre og Konge Jesus Kristus og for Hi våre sjeler.

 

Fred, kjærlighet og glede inn i boliger i forventning om den velsignede dagen av avkastningen av vår Herre Jesus Kristus.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :