CASAMENT A L’INFERN

 

CASAMENT A L’INFERN

Del 23 de setembre, 2017 El 21 de maig 2018

PRESENTACIÓ

Donada la importància i la urgència del contingut d’aquest llibre vaig decidir en lloc de fer l’edició, publicació i el acabar al bloc.

Em referiré destaca que viu la humanitat en els últims anys.

Tots podem veure que la inseguretat s’ha convertit en les multituds diàries a tot el món. Guerres, violència, desastres, epidèmies, fam, pèrdua de valors, les inseguretats i dificultats imposades o tots els pobles del planeta.

Mala sèrie de circumstàncies que es va causar totes aquestes calamitats? Vaig a destacar el que està en la foscor de la consciència perquè tothom entén que hi ha causalitat en tots aquests problemes de seguretat.

Ja es va assegurar que la vida de la humanitat canviarà molt aviat ho. És una certesa i veurem en el llibre ¿quines són les raons i conseqüències i també ho són les opcions disponibles per a la humanitat.

Cada dia que passa, la promesa dels mitjans de comunicació amb el món dels somnis i un món millor en els propers anys. Però ens trobem amb que la vida ens porta inseguretats i misèries quotidianes.

Els convido a accedir a la resta del llibre a través d’aquest enllaç que us portarà a la pàgina de la dreta del bloc en francès. Pot traduir la pàgina web del llibre amb les pàgines traductor de la seva Internet Explorer « Crome » o d’una altra manera.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Feliç lectura,

vencedor

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :