ALARM FORCE tro på Jesu Kristi kærlighed

arbreciel

.

Gud meddelte mennesket siden oprettelsen af menneskeheden, at verden « Earth » havde et liv, og så ville det blive ødelagt i slutningen af sidste dom.

.

Gud sagde i Bibelen af ​​hans profeter og sin eneste søn Jesus Kristus, alle, der ville ske i slutningen af ​​tid og videre.

.

Efter afslutningen af ​​tid, vil Jesus Kristus fysisk vende tilbage til Jorden for at regere i tusind år, indtil dommedag og derefter nogle vil blive gemt og vil leve for evigt på en ny Jord, og den anden vil gå til helvede.

.

Utroligt som det kan synes, efter to tusind års venten, finder vi, at de bibelske profetier og advarselstegn på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus allerede er lavet i deres kvasi-totalitet og dem, der endnu ikke er foretaget, er er opfyldt.

.

Dette er en faktuel og verificerbar realitet siden afslutningen af ​​de første tegn var oprettelsen af ​​staten Israel 14 maj 1948.

.

Siden denne dato i mindre end 70 år alle bibelske profetier og vidundere tilbagevenden Jesus Kristus at gøre.

.

Det skal bemærkes, at det er matematisk umuligt at alle disse profetier og bibelske tegn kan udføres samtidig i en kort periode.

.

Dette udelukker fuldstændig chancen!

.

Når du har udelukket det umulige i en situation, at det er lige så usandsynligt, som det kan synes, er ikke den mest sandsynlige hypotese, men en realitet.

.

Da det er matematisk umuligt at chance bane vejen for gennemførelsen på så kort tid (mindre end 70 år) af et væld af bibelske profetier og tegn annoncerer tusinder af år siden tilbagelevering af Jesus Kristus « Messias »

.

Den forestående tilbagevenden Jesus Kristus er blevet en realitet og ikke et sandsynligt scenarie.

°

ob_ecc958_10241985

.

Vi kan derfor tale om vished overhængende tilbagevenden Jesus Kristus.

.

Afkastet af vor Herre Jesus Kristus vedrører godt vores generation.

.

Det er en sikkerhed, men alle er fri til at ignorere det.

.

Den personlige analyse jeg gjort på baggrund af de mange bibelske profetier og tegn foretaget siden 14 maj 1948, og eksponentielle stigninger siden September 29, 2008, …

.

(Dato Jeg har valgt i min analyse som startdato for offentliggørelsen i sidste uge af profeten Daniel og specifikt datoen for de seneste syv år start, før den fysiske tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus)

.

… Fik mig til at finde tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus mellem den 14. og den 15. september 2015.

Dette i en total respekt for undervisning i Bibelen og især evangelierne:

.Matthieu 24 vers 36

.

For den dag og time kender ingen, hverken himlens engle eller Sønnen, men Faderen alene.

.

Læs min artikel

Jesu genkomst KRISTUS måske 14 eller 15 September 2015! UNDER Hornblæserfesten  :

.

Ved synet af profetier og varsler, verden nyheder bekræfter med styrke i alle områder af den hurtige forestående tilbagevenden af ​​vor Herre Jesus Kristus.

.

Ak, tusind gange Desværre er mange mænd og kvinder; især blandt de unge, der ikke længere tror på Gud, meget mindre Jesus Kristus!

.

Mange blev egoistisk, arrogant og pralende, hengive sig til begær og fornøjelse at gøre ondt.

.

Andre grupper har sluttet jihadister at myrde vore brødre og søstre og alle dem, der sætter på deres veje.

.

Vi behøver blot at se på, hvad der sker i Mellemøsten for at se, at selvfølgelig krigen i Apocalypse « The War of Armageddon » er begyndt siden marts 2012 i Syrien.

.

Det skal bemærkes, at oprøret i Syrien begyndte et år tidligere, men oprøret er gået til en rigtig krig fase marts 2012 med ankomst i Syrien mange jihadister rundt om i verden for at bekæmpe de beføjelser, der for indførelse af en generel i hele Mellemøsten Jihad.

.

I min analyse for tilbagelevering af Jesus Kristus på Jorden mellem den 14. og den 15. september 2015 er War of the Apocalypse « Armageddon » startede på samme tid som starten af ​​den store Trængsel, og derfor vare indtil tilbagevenden Jesus Kristus, som ophører ved hans tilbagevenden til Jorden.

.

Krigen af ​​Armageddon synes at have fået en ny dimension med denne koalition af fyrre stater mod denne hær af jihadister « den islamiske stat i Irak og Levanten (EIIL) »

.

Vi må også forstå, at denne krig vil blive værre dag for dag som tilbagelevering af Jesus Kristus skal være så i smerter fødsel med mere og mere smerte indtil det sidste øjeblik, hvilket er at fysik af afkastet på Oliebjerget i Jerusalem.

.

I øjeblikket, Israel, og især Jerusalem, allerede er genstand for terrorangreb ved hjælp af disse krigere EIIL!

.

Jesus Kristus før vender fysisk på jorden bør gå videre med fjernelsen af ​​kirken er ikke beregnet til at udholde den dag, Guds vrede, der skal ske før hans tilbagevenden.

.

Men hvilke der vil være en del af kirken på dagen for ekstase!

Trosbekendelse:

.

Utallige er dem i verden, der ikke er kristne.

.

Og blandt dem, der er kristne, utallige er også dem, der ikke er beboet af den sande tro, og som ikke følger Guds befalinger og undervisningen i Jesus Kristus.

.

Denne dystre situation forværres af en ægte global frafald.

.

Det er alvorligt, fordi en masse meget snart Jesus Kristus vil fjerne hans kirke, og mange vil blive udelukket. Mens de er overbeviste om at tjene et sted i Jesu Kristi Kirke vil blive fjernet.

.

Vi er nødt til at forstå, at Jesus Kristus, Guds søn, var der for to tusind år, ved udløbet af hans tre års prædiken, fornærmet, ydmyget, misbrugt, pisket, tortureret, ydmyget og til sidst korsfæstet.

.

Men aldrig, aldrig, Jesus Kristus har forladt os, fordi han accepterede sin lidelse til døden for vores frelse!

.

Og vi, mine elskede brødre og søstre, hvor mange af os har opgivet Jesus Kristus forlader sin kirke!

.

Jesus spurgte Peter at bygge sin kirke, og kirken er « One og udelelige » det kaldes « den katolske kirke »!

.

Mange af vores brødre og søstre har endnu forladt den katolske kirke og tænker tættere på Jesus Kristus, når de i virkeligheden forstødt af at forlade sin kirke.

.

Selvfølgelig skal disse brødre og søstre er ofte beboet af en sand tro og faktisk overtalt til at følge, og i en afvigende kirke, den rette vej til Gud gennem Jesus Kristus.

.

Jeg er ked af at sige, men de er forkert! For at opgive Jesu Kristi Kirke « Den katolske kirke » de opgav Jesus Kristus har lidt for vores frelse!

.

Jesus Kristus, han ikke opgive os, han led for os, indtil hans sidste åndedrag på korset.

.

Vor Herre Jesus Kristus accepteret alle de lidelser for vores synders forladelse og dermed tillade os at komme ind i Himmeriget ved hans kærlighed og ikke af vores fortjeneste.

.

Så hvis vi begår synder, kan vi stadig være en del af kirken, der vil blive fjernet, hvis vi beder Gud om tilgivelse, hvis vi omvender os og rette, hvis vores liv.

.

Men hvis vi opgiver Jesus Kristus og opgive sin kirke « Den katolske kirke », mens ubevidst vi giver til Jesus Kristus og hans kirke vil snart blive fjernet.

.

Selvfølgelig forstår jeg, at mange mener, at have tro uden at være en del af den katolske kirke, de vil drage fordel af fjernelsen.

.

Jeg fortæller dem alle, herunder præster, guider, præster afvigende kirker og andre religiøse ledere fra alle kirker udenfor den katolske kirke, de er forkerte.

.

Det ville være kriminelt at foreslå, at have forladt Kristus, der forlader sin kirke, ville de blive frelst, og dem, der følger dem.

.

Ud af den hellige katolske kirke er der ingen frelse!

.

.

.

Men

Jeg kender og er opmærksom på de store problemer og tragedier opleves af den katolske kirke i årtier. Den er infiltreret af frimurere, ved apostle Lucifer, af folk skamløst af profitmagere og endda pædofile.

.

Jeg kender og er klar over, at Vatikanet er tydeligt blev sæde for antikrist.

.

Jeg kender og er klar over, at Jesus Kristus er blevet en museumsgenstand i Vatikanet.

.

Jeg kender og er klar over, at der er en vilje, er dikteret af Vatikanet til alle hans assistenter, til kirken tilpasser sig det moderne liv, dette udmønter sig i mere undertrykkelse i kirker Skriftestolen muslinger eller helligt vand i skrifttypen, og der er nu communions uden tilståelser.

.

Jeg kender og er klar over de skammelige sammenligninger til den katolske kirke med hedenske religioner og helligbrøde begås i dens midte.

.

Paven og honoratiores op til at deltage i den store dag med gæster fra andre religioner til hedenske bønner i Peterskirken i Rom.

.

Ja, jeg ved, og jeg er klar over, at vores hellige katolske kirke er ved at dø, hun er fornærmet, misbrugt, ydmyget, tortureret og ydmyget, at hun i sidste ende vil korsfæstet som var vor Herre Jesus Kristus.

.

Selvfølgelig er jeg uenig med pavemagten, som ønsker at forene alle religioner og skabe værelser med fælles bønner fra alle religioner.

.

Selvfølgelig er jeg uenig med pavedømmet, der ønsker at gøre den nye humanisme værdien af ​​den katolske kirke. (Humanismen sætter mennesket i centrum af alt, mens den katolske kirke er det Gud, der er i centrum for alt) der er en lille forskel! du kan ikke finde!

.

Selvfølgelig er jeg uenig med anti-paver, der lykkes fra Jean treogtyve som nægtede at adlyde anmodning af den hellige Jomfru Maria, nægter at afsløre i 1960 den tredje hemmelighed Fatima.

.

Listen vil være lang tid at opregne alle de uenigheder mellem pavedømmet og de sande medlemmer af den hellige katolske kirke.

.

Trods alle uoverensstemmelser « , og de er legio, » vi må ikke opgive vores hellige katolske kirke, fordi det er den oprindelige kirke, som blev skabt af Pierre på anmodning af Jesus Kristus.

.

Vores hellige katolske kirke lider Martyrernes i endetiden!

.

Vi har en pligt som kristne og soldater fra Kristus til at konfrontere hans angribere og ikke give op, fordi Jesus Kristus ikke har opgivet os. Han led for os, indtil hans sidste åndedrag af livet.

.

Så for Jesu Kristi kærlighed og Gud, du har min elskede tilbage i det Allerhelligste katolske kirke. Det er vores hjem og vores familie.

.

Diskuter med præster på enden af ​​tid, bede om helligt vand i muslinger sammen og bede til Vorherre for hans hurtig tilbagevenden.

.

Vi er i slutningen af ​​tid og pludselig som en strømafbrydelse denne verden vil vågne op med ekstase af kirken!

.

Det vil være for sent at blive frelst!

.

Jeg vil opfordre dig til at læse eller genlæse lignelsen om arbejderne i 11. time.

.

.

Link til lignelsen om arbejderne i 11. time: Matthew Kapitel 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Som det kan forstås ved at læse denne lignelse, men hver lille komme til Jesus Kristus og et medlem af hans kirke, der snart vil blive fjernet.

                                                           

  Mea culpa

mea-cut

 

.

Vi har i øjeblikket lever frafald af kirken og tro, mange kristne, der har forladt den katolske kirke og mange flere er dem uden mistet troen og ukirkelig.

.

Dette er en kendsgerning, og konkrete verden. Og det er dramatisk!

.

Det er i den generation af mindre end fyrre år er det største antal af dem, der er faldet bort fra troen på Gud og Jesus Kristus.

.

Det er også i dannelsen af ​​mindre end fyrre år også er dem, der ikke har haft mulighed for at blive kristne eller medlemmer af den hellige katolske kirke.

.

Vi seniorer, har vi ikke opfyldt vores rolle som storebrødre og har opgivet vores yngre brødre og søstre på vejene af troen.

.

Selvfølgelig, undskyldninger er lige så talrige som der er individer ansvarlige.

.

Men fakta er der, og de er meget konkret og reel.

.

Vores ungdom er ikke tiltrukket af kirken og mange ved ikke engang, hvem Jesus Kristus!

.

Og at det er vores skyld, vi ældre.

.

Kalder alle ikke-troende

Ateister

Til alle dem, der ikke kom til Jesus Kristus ved, at det Allerhelligste katolske kirke vil byde dig velkommen, hvis du ønsker at deltage.

.

Bliv døbt i vand af en præst, af Brother eller en søster,

.

Bede Gud om tilgivelse for alle dine synder og vejlede dig i dit liv,

.

Omvend jer fra alle jeres synder og onde gerninger,

.

Ret dit liv og bede Jesus Kristus gennem bøn, at være din personlige frelser og byde dig velkommen i hans kirke.

.

Kom gå med os på den smalle sti kærlighed, tro og ydmyghed, der fører til Gud gennem Jesu Kristi kærlighed.

.

Vær ydmyg, men stolt og værdig til at blive kristne og være stille og holde brændende i din tro på vor hellige Moder den katolske kirke.

.

Hold forsigtigt flammen i din tro godt oplyst at bo i Jesu Kristi Kirke, fordi det snart vil blive fjernet.

.

Livet for evigheden er i Jesus Kristus, at du vil finde.

.

Kalder alle præster i den hellige katolske kirke

.

Præster

.

Meget højtideligt, jeg beder alle de præster i vores hellige Moder den katolske kirke til at tage en maksimal afstand med pavedømmet som chokerende førte kirken til afgrunden, herunder alliancer med andre religioner og forårsager utallige Kristne til helvede.

.

Følg dit hjerte og bliver igen de tapre og inderlige soldater Jesus Kristus som vores brødre og søstre og alle dem, der ønsker at blive, har stort behov for jer.

.

Kirken er ved at dø, og hun har brug for jer alle.

.

Matt 18 5.verset

For jeg siger jer sandheden, indtil Himmelen og Jorden forgår, betyder det ikke forgå af loven en tøddel eller en Tøddel, indtil alt er gennemført.

.

Det er vigtigt at fremme hurtigt,  « , herunder på gaden, og selv i indkøbscentre! «  den katolske kirke og organiserede kampagner dåb, således at så mange af vore nye brødre og søstre kan også gemmes.

.

Der Dåb af vand, som dåb af begær og blod, er det kun blasfemi, der fører til Lucifer alle dem, der accepterer alle dem, der giver, og dem, der anerkender .

.

Vores hellige katolske kirke må genfinde sin værdier, dogmer og tro.

.

Du og Vicars Helligåndens katolske kirke, Saints Soldater fra Jesus Kristus, skal du også vågne op og arbejde i en nødsituation at bringe i det mistede får besætning.

.

Jesus Kristus kommer snart, og vil bede os alle konti!

.

At du reagerer på Herrens genkomst?

.

Alle opkald til vores brødre og søstre

Jesus Kristus

menneskeheden

Sammen skal vi handle for at give liv og mening til undervisning i vor Herre, Mester og King Jesus Kristus, Guds enbårne søn.

.

Afkastet af Jesus Kristus synes at være overhængende, og et nyt liv lover at være for menneskeheden.

.

Regeringstid Jesus Kristus er nær, det vil tage et årtusinde af kærlighed, fred og velstand i hele Jorden.

.

Men at leve dette årtusinde af kærlighed og lykke i fred og velstand, må vi blive frelst ved Jesus Kristus.

.

Nogle vil blive gemt og vil blive fjernet, da de deltage i brylluppet af Lamb.

.

Det vil være en reel evig pagt, som Jesus Kristus vil etablere med alle medlemmer af hans kirke, han har fjernet.

.

Nogle andre vil blive gemt, men de skal først står over for den sidste periode af stor trængsel, at fysiske tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus på Oliebjerget i Jerusalem

.

De skal modstå fristelser apostle Lucifer og overleve forfølgelse af kristne som ikke er blevet fjernet.

Link

.

Komme væk fra alle falske religioner, der trækker dig ind i afgrunden og helvede.

.

Kom tilbage eller i det Allerhelligste katolske kirke, på trods af sine tragedier og alle angreb det undergår apostle Lucifer.

.

Vi skal forsvare den katolske kirke, fordi det er huset af vor Herre Jesus Kristus, og det er derfor også vores hjem.

.

Det vil også være hjemsted for alle vores nye brødre og søstre, der kommer til Kristus ved dåben i vand, efterspørgslen efter tilgivelse og anger, som glatte deres liv og bede Jesus Kristus gennem bøn til være deres frelser og Gud til at vejlede deres liv.

.

De vil så modtage Guds Hellige Ånd og være medlem af det Allerhelligste Jesu Kristi Kirke!

.

Den tid er langt mere alvorlig og vigtig, end du kan forestille dig, er Jesus Kristus kommer meget snart og på hans tilbagevenden fandt han en forenet kirke eller vil han finde mænd og kvinder skændes for hans tunika.

.

Må ikke deltage i alle disse tvister, der holder kristnes tro og retten og retfærdige vej, Love, Peace, medfølelse og ydmyghed, at vi spores Jesus Kristus og til Gud.

.

Vi ser hver dag, at grusomheder bliver begået mod vores brødre og søstre især i Mellemøsten og Afrika.

.

Vi beder for alle den store trængsel martyrer, herunder de uskyldige ofre for jihadister.

.

Følg verdens nyheder, fordi det er uret på End Times.

.

Jesus Kristus kommer snart og vende tilbage til Jorden, vil han spørge os alle konti!

.
For bedre at forstå læse Matthæus kapitel 25.

Link

End of Days

.

En lille gebyr på vores meget interessant og Homoseksualitet Francis Pope!

Videoer i spansk på homoseksualitet

Det skal bemærkes, at vi alle er syndere, og at Gud tilgiver, gennem ofringen af ​​Jesus Kristus til alle, der beder om tilgivelse, der omvender sig og rette deres liv.

.

Andre, der ikke omvender sig, vil de ikke være en del af kirken vil blive fjernet.

.

Det er en sikkerhed, men vi skal ikke dømme dem ikke at være dømt.

.

Men vi kan ikke acceptere, at homoseksualitet er anerkendt af kirken som en normal og naturlig seksualitet fordi Bibelen forbyder det.

.

Naturligvis vores paven på vegne af Kirken officielt anerkender homoseksualitet som en naturlig sex.

.Agissant Og imod undervisning om Gud og Jesus Kristus.

.

Et lille ord denier i denne artikel.

 

Vi er alle syndere!

Så du skal ikke skamme sig over dine synder. 

 

 

Start med beklagelse og angre for at have begået.

.

Bede Gud om tilgivelse og glatte dit liv.

.

Hvis du er faldet i synd, og derefter komme op, vil du helt sikkert komme igen og igen, men det vigtigste er at rejse, til at fortryde, at rette sit liv og komme tilbage på rette vej!

.

Har du aldrig indrømme slået!

.

Gud vil altid være med dig, indtil du bede ham om at tilgive dig, så længe du angre jeres synder.

.

Vi går mine kære brødre og søstre i Kristus på den smalle sti af kærlighed og tro, som fører til Gud.

.

Og falls er talrige!

.

Vi er som nyfødte babyer at lære at gå.

.

Vi må acceptere vores fald, stå op og forlade.

.

Således bliver vi Guds børn ved at lære af vores fejl, vore synder og vore fejl som nyfødte, der lærer at stå og gå, og derefter bliver mænd og kvinder.

.

Flyt væk fra det onde og fristelser

Forvise fra jeres sind had og nag,

Lev i Kærlighed og Fred

Og Gud vil guide dig gennem hele dit liv,

Hvis du spørger ham.

 

Jeg beder jer alle, mine elskede brødre og søstre i Jesus Kristus, så venlig at cirkulere i hele verden denne artikel, og blog-adresse til alle dine kontakter.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Tiden tikker, og Vorherre  har brug for hver enkelt af os til at sprede ordet « Jesus Kristus kommer snart »

.

Du kan se alle blogindlæg fra dette link.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Fred, kærlighed og Joys i hjerter og i pejsen i forventning om ekstase af kirken for nogle og for andre fysiske tilbagevenden til Oliebjerget vor Herre og Mester, Jesus Kristus, vor King, som er den eneste søn af Gud.

Må Gud lede dig og velsigne jer alle

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :