April 27, 2014 – Början av Guds vrede?

duva

Kärlek är den sista fristaden för den fria världen, eller är det här programmet och betala!

Denna fras är inte min, men en olycklig som slutade sitt liv lämnar skrivet på en vägg i sin lägenhet det ordet i förklaring av hans handlingar.

Ni, mina älskade bröder och systrar i Kristus, som är offer för Satans fällor, du som är i fattigdom, ni som bor i smärta, sorg och förtvivlan, ni som lider i kropp och i ditt liv grymheter av krig, katastrofer och förföljelse som det här livet är surt.

 

lightning

Förlora inte hoppet, hålla dig väl upplyst lågan på din tro, är säkra på att mycket snart en oändlighet av bättre dagar, av glädje och lycka kommer att ges med kärlek och blod i Jesus Kristus.

Din belöning är stor att du kan vara säker på, eftersom det är genom kärlek och för att rädda oss att Jesus Kristus snart kommer tillbaka.

Ja, snart och mycket väl tidigare, kommer Jesus Kristus återvända till jorden för att härska och då kommer vi alla att levereras från ondska och frestelser och till slut så kan vi känna och uppleva oändlig glädje och lycka i kärlek och respekt för Guds lag.

Men innan den fruktansvärda dagarna

måste fortfarande hända.

Det är en visshet!

.Katastrof-plus

De kommer att vara ännu värre än de vi bor sedan 2008!

Glöm inte att Jesu Kristi återkomst måste vara så i smärtor av förlossning. Och så dagarna kommer att bli svårare för återkomst av Jesus Kristus på Oljeberget.

Vi ser dagligen eskalerande svårigheter i livet, jorden, samhälle och vädret.

Tvivla inte längre har något rum. Avkastningen av vår Herre Jesus Kristus är vår generation.

Det är en visshet som svårt att tro som det kan vara, fakta är där! Alla profetior är nästan alla uppfyllda!

Så vad göra innan denna uppenbara oförmåga att bekämpa denna ondska som väntar på den härliga Jesu Kristi återkomst!

Tja, om du förstår att satan är Fort och bara vi inte är stora nog att besegra honom, då också förstå att Gud älskar oss och kan hjälpa oss i vår dagliga kamp mot de onda krafterna och Satans frestelser .

Be Gud att vägleda och styra ditt liv.

Be och ber om och om igen varje dag och outtröttligt

Acceptera det liv som Gud har gett er och tacka Gud för alla de händelser som gör att du lever för med ansträngning och kamp att Gud smider oss och gör oss starka.

Dagligen när du känner eller ser att saker kan gå fel, är din frestelse stark, att dina önskningar bränner och du är på väg att duka under, så tveka inte att fråga, med alla de styrkan i din tro på Gud för att hjälpa dig. Och det kommer!

Sen glöm inte att tacka Gud för att hjälpa dig att kämpa mot dig själv, dina önskningar och svagheter.

Gud gav oss fri vilja och därför kommer att ingripa i våra liv om vi ber honom att ta oss till ett beslut som ibland går emot det som vi längtar oren.

Men för att dra nytta av Guds hjälp, Jesu Kristi kärlek och all den hjälp som Gud kan ge oss måste vi börja från början.

– Be Gud om förlåtelse för alla våra synder, våra misstag, våra misstag och synder.

– Acceptera att komma till Gud genom Jesus Kristus genom att söka dop genom vatten tills Gud sänder oss den Helige Ande att vägleda våra liv.

– Be Jesus Kristus som vår personlige Frälsare och acceptera oss i sin kyrka.

– Räta vårt liv med Guds hjälp, eftersom enbart att vi inte kan göra det!

– Hjälp dem som söker vår hjälp.

– Följ de tio budorden.

– Att älska dem som hatar oss och be för dem.

– Förlåt alla som har sårat oss.

Vi lever den sista sträckan i slutet av tiden på nätet och världen är baraförvirring.

Svår Det finns bra sökvägen och sanning. (Endast ditt hjärta och bön hjälper dig!)

Humanismen har blivit det universella värdet av även män av påven.

Gud försummas av många män som blev självisk och hädare, tänkte till och med kunna spendera sin kärlek

Snart kommer skörden av själar genom änglar Jesus Kristus och på ett ögonblick allt kommer att ske.

Det kommer att vara för sent för sent och kommer därför gråter, gråt och tandagnisslan.

Kom ihåg liknelsen om ogräset och vetet!

I liknelsen om skörden när ogräset kastas i elden. Det kommer att vara samma för dem som förkastade Gud och Jesus Kristus!

Men också ihåg detta citat från Pierre Corneille Le Cid   »  Att vinna utan risk är att segra utan ära «   medan du kämpar för att stanna kvar på den rätta vägen till Gud genom Jesus Kristus.

Gjorde detta ansträngning Snälla Gud!

Det är dags att väcka oss att kämpa för att rädda våra själar!

Jesus Kristus kommer snart att ta bort sin kyrka för att delta i Lammets bröllop, och vi kan fortfarande vara en del av!

Många av oss, präster, pastorer, predikanter eschatologists och leta efter tecken för oss att närma oss närmare datumet för Rapture av kyrkan och Kristi återkomst.

Upptäckten av denna sista period i slutet av tiden kommer att tillåta alla att förbereda sig för dessa vackra, majestätiska och unika händelser i människans historia.

Min forskning och analys har fått mig att rikta återkomst vår Herre och Kung Jesus Kristus på Oljeberget mellan 14 och 15 september 2015 kidnappningen av hans kyrka omkring 11 november 2014.

Men vi måste erkänna att jag redan fuskat och det är möjligt att jag har fel igen dessa ungefärliga datum.

Men andra har hittat andra ungefärliga datum, för dem vars datum är senare än vad jag hittade, det kommer alltid att så småningom tid att prata då.

Men det finns också en eschatologue Louis ALENCOURT att genom seriös forskning och analys gör det möjligt att beakta den starka möjligheten att avlägsnandet av kyrkan eller Jesu Kristi återkomst i år mellan april och September 2014 .

Jag kan bara uppmana er alla att läsa hans blogg, och i synnerhet hans senaste artikel . och även ta en video där han behandlar Kristi återkomst.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Vi måste också förstå att jorden snart kommer att passera i himlen skräp kvar i spåren av kometen LINJÄR.

Detta kan leda till fall av meteoriter på jorden.

Det finns också en profetia som inte är bibliskt, men det är intressant att förstå som förklarar de höjdpunkter som vi bland annat upptrappningen i den politiska konflikten med Ryssland om Ukraina, och dess provins « De Krim »

Den närmaste tiden visar att denna profetia skulle utmana oss.

Prophecy Nicolas skåpbil Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

I min förra artikel Mea Culpa-   jag rikta dagen den 27 april, 2014, datum för fest påsken och även dagen för den första röda månen tetrad.(Se mina tidigare artiklar)

Denna dag verkar verkligen vara mycket viktigt och jag inbjuder er alla mina älskade bröder och systrar i Kristus för att titta på och vänta på att snart tillbaka i härlighet för vår Herre Jesus Kristus, den ende Guds son.

Den April 27, 2014 förefaller mig vara det datum från vilket det kommer att börja skrika, gråt och tandagnisslan, som svårigheter är viktiga.

Den April 27, 2014 kan vara början på den tiden på dagen av Guds vrede!

Veillions och skydda lågan av vår tro. Jesus Kristus är dörren!

Fred, kärlek och Joys i hjärtan och hem väntar på uppryckandet av församlingen för en del, och Jesu återkomst Kristus på Oljeberget för andra.

Pray

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :