2014! HORA DE LA FE EN JESUCRIST

Té t_sablier [1]

Hi ha dos mil anys enrere amb el naixement del cristianisme va néixer l’esperança que l’home visqui per sempre.

Jesucrist va prometre una resurrecció dels morts i el segrest de la seva església visqui al seu retorn.

Jesucrist era el fill d’un fuster i el mateix Fuster fins a l’edat de trenta anys.

Després d’aprendre la Torà, que predicava l’amor de Déu fins a la seva detenció i fins a la seva crucifixió.

Brillant brillant creu

Jesucrist, després d’haver vençut la mort pel bé i de Déu el Pare va dir als seus apòstols que es retirava al cel a preparar un lloc a la casa del seu pare allà per donar-li la benvinguda església a la fi dels temps.

Jesucrist era el Messies enviat per Déu i el poble jueu que s’espera, però que el poble jueu no va reconèixer com el Messies!

I perquè Jesucrist es diu que és el fill de Déu i que Déu és una Trinitat (Pare, Fill i Esperit Sant)

Que els rabins no han admès malgrat totes les proves i miracles i un coneixement complet, tot complet i perfecte de la Torà per Jesucrist, i que haurien de tenir i fer realitat el Messies en les Escriptures, que l ‘repudiar com messies i no condemnats a mort pels invasors romans.

Durant els seus tres anys i mig de predicació, Jesucrist va donar a llum a la seva església « cristianisme »   com els rabins i el poble jueu havia negat.

Aquesta és l’Església fundada per Jesucrist, qui vindrà al final dels temps en la Jerusalem celestial per celebrar les noces de l’Anyell (El pacte perpetu entre els membres de l’església i Jesucrist)

Davant la insistència dels apòstols a voler saber la data del rapte de l’església per assistir a aquest meravellós esdeveniment va prometre Jesucrist va aclarir que només Déu el Pare sabia el dia i l’hora del seu retorn al final d’ temps.

Durant el seu sermó, i abans de retirar-se, Jesús va informar als seus deixebles, però, els senyals d’advertència del seu retorn perquè tothom pugui preparar i purificar l’adveniment i extraordinari esdeveniment.

Just abans de l’eliminació de la seva església i del seu retorn al seu regne, Jesucrist va dir que hi haurà un moment molt difícil per a la terra, per a la humanitat, per als éssers humans i per a la fe.

La Bíblia prediu que els últims set anys abans del retorn del Messies serà molt difícil i que les dificultats aniran augmentant a mesura que en els dolors de part.

Jesús va dir que el seu li retorn estimin els homes i les nacions, que s’uniran a Satanàs durant el seu regnat i ell regnarà físicament a la terra per mil anys.

Aquest regne és el regne de l’amor sota la Llei de Déu!

Precisió:

Déu: No hi ha amor sense llei i la llei sense amor!

Llucifer : No existeixen lleis en l’amor i no hi ha amor en l’acte!

El seu regnat acabarà amb una revolta perquè Satanàs serà solt de seduir a un els homes i les nacions última vegada.

Aquest regne de Crist acabarà amb el judici final, després de les quals la Terra seria destruïda.

Alguns van en una nova terra amb Jesucrist i la seva església i els altres aniran a l’infern amb Llucifer i els seus seguidors.

Aquí, en poques paraules el que ha d’esperar els cristians.

No obstant això, des de la sortida de Jesucrist dels cristians de totes les generacions han somiat i esperat que era la fi del món per les seves èpoques.

La diferència amb la nostra generació és que estem assistint des del 14 de maig de 1948, la data de la creació de l’Estat d’Israel, a la multiplicació de tots els signes de la vinguda de Jesucrist.

Per a la Terra:  terratrèmols, inundacions, tempestes, ciclons, incendis i altres calamitats, com ara morts inexplicables per milió el 2008, animals, aus i peixos.

Tothom pot veure l’evidència de les tragèdies que moltes persones viuen s’enfronten aquestes dures calamitats de la terra i el clima.

Cal assenyalar que des del començament de l’any la situació està fora estàndards en totes les àrees afectades pels desastres.

Per a la Humanitat : per malaltia greu, la pobresa, la misèria, la ruïna i la inestabilitat política global són flagels que empitjoren més

Per a l’home : Els valors s’inverteixen, l’egoisme, l’egoisme, l’individualisme, l’homosexualitat, la luxúria i l’altra ment desviada convertir en valors normals o moderns i fins i tot van afirmar!

Per la Fe : Vivim en un món on el temps s’ha convertit en preciosos com l’or i així molts tenen poc a poc de les esglésies i la fe, sovint preferint passar el poc temps lliure a la cultura i el benestar cos i ment (Sport, Música, massatges i botigues) en lloc de l’oració i de la glòria de Déu.

Fins i tot entre els vicaris de l’Església, alguns s’han convertit humanistes francs paletes, financera, científica, i alguns fins i tot han perdut la fe i molts escàndols sobre els clergues, sacerdots, bisbes!

Fins i tot les papes s’han convertit en els reis, caps d’Estat de la Santa Seu en lloc de centrar en el seu ministeri guia suprem de l’església.

Fins i tot es nega a obeir la santa verge que havia sol · licitat que el tercer secret de Fàtima ha estat descrita pel Papa el 1960.

El Vaticà s’ha convertit en un escàndol de tot tipus i és clar que això ja no és un lloc sagrat, però la seu de l’anticrist!

Des del 29 de setembre de 2008, data d’inici de la ruïna mundial, estem assistint a un augment en tots els mals de la Terra, la Humanitat, l’Home i la fe.

Realment va succeir l’any 2014 en una etapa on és natural fer preguntes existencials i el futur de la humanitat.

El nostre món està en ruïnes, per exemple, el deute d’Estat francès s’estima en € 2000000000000, el que significa que cada francès ha de pagar aproximadament 33.000 € per saldar el deute!

Sèrie Desastres es multipliquen per tot arreu a la Terra.

Les revoltes i la violència, les guerres civils van colpejar el món amb la força i la ràbia.

Una sèrie d’assassinats realitza un munt de gent.

Les esglésies estan destrossats, profanats i fins i tot cremats.

Els cristians són perseguits i assassinats en molts països, particularment a l’Àfrica i l’Orient Mitjà.

Tot planteja preguntes sobre els temps que vivim.

Per descomptat, per a mi no hi ha dubte, i múltiples entrades del bloc són testimonis.

Estem en temps apocalíptics que han de ser completats pel ràpid retorn de Jesucrist

Siguin quines siguin les seves creences, la seva religió, la seva cultura, les seves arrels, el seu passat, les seves passions, els seus desitjos i les seves reserves, és el moment de preguntar sobre els temps en què vivim i el que passarà aviat.

Vostè pot continuar, ja sigui en la teva vida, els teus hàbits, els teus errors, els teus pecats, els teus plaers, sense preocupar-se pel matí.

O adonar-se que la Bíblia revela que el retorn de Jesucrist a la nostra generació i que el seu retorn és imminent.

I llavors, en aquest cas, és el moment de redreçar la seva vida i venir a Jesucrist per ser estalvis.

Jesucrist és el camí, i ningú va a Déu sinó a través d’ell.

Així que si vols anar a Déu i ser part de l’església de Jesucrist serà eliminat, ja saps el camí.

Baptisme, penediment, fe,

Els convido a reflexionar com la seva vida eterna depèn.

Estimats germans i germanes en Crist, mantenir la flama de la vostra fe ben il · luminada.

vela vela titular-anim

Si poguessis llegir un capítol de la Bíblia, els convido a llegir el capítol 24 de l’Evangeli segons Sant Mateu.

Link: La Fi dels Temps

Revelacions:

Les profecies que es van fer des del 14 maig 1948 Hi ha tants que és matemàticament impossible que l’atzar podria permetre a aquests èxits en menys de 70 anys.

Per descomptat, tots aquests fets han fet els següents esdeveniments, cadascun fent que l’altre i tots són naturals i causa de les situacions canviants.

Però ell no hi era dos mil anys per tenir en compte totes aquestes coses o podrien ocórrer en una sola generació,

Només Déu ho sap tot sobre « Alfa i Omega » va ser que totes aquestes profecies es complirien en una sola generació.

Veure: Mateu 24 verset 34

Et dic la veritat, aquesta generació no passarà fins que tot aquestes coses.

Veiem cada dia els fruits amargs de premsa en totes les àrees de clima en la política internacional, a través de la ruptura de la violència, la malaltia greu, la misèria i la pobresa, sense oblidar els valors negatius que governen i condueixen el món!

El retorn de Jesucrist a la nostra generació no és una possibilitat sinó una certesa!

Encara que he de dir que aquesta no és la fe que em porta a dir que el retorn de Jesucrist és una certesa per a la nostra generació, però és l’evidència dels assoliments de les profecies.

Sigui quina sigui la seva religió, l’única oportunitat que té per salvar-és venir a Jesucrist pel baptisme, la fe i el penediment!

2014 i 2015 serà de dos anys negres i terribles per als éssers humans, la Terra i la Humanitat, i que bé pot ser una cita de Jesús Crist amb la humanitat i la seva església fervent!

Per descomptat, això no és una profecia, sinó una anàlisi lògica de la final dels temps.

Penediu-vos si vols ser fora de perill!

No és massa tard!

Per desgràcia, aviat hi haurà plor, el cruixir de les dents i les llàgrimes de tots els que no volen venir a Jesucrist.

Pau, amor i alegries en els cors i les cases d’espera per al rapte de l’església per a alguns i el retorn de Jesucrist a la Muntanya de les Oliveres per altres.

Vencedor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :