Čekanje povratka Isusa Krista

Rezultat pretraživanja slika za "Povratak Isusa Krista"

 

Budući da su znakovi kraja vremena ispunjeni, razumijemo da je povratak Isusa Krista neizbježan.

 

Kao što sam već mnogo puta spomenuo u svojim postovima na blogu, ti znakovi su ispunjeni od 14. svibnja 1948. godine, koji je datum stvaranja države IZRAEL. Židovski narod je bio osuđen od Boga da luta do kraja vremena

 

Stoga, u skladu s biblijskim proročanstvima, znamo da od 14. svibnja 1948. živimo razdoblje ovog kraja biblijskih vremena.

 

Već nekoliko godina na blogu objavljujem da će svaka godina koja počinje biti gora od one koja prethodi jer se povratak Isusa Krista mora, u Bibliji, ispuniti u bolovima, poput onih rođenja. I koji su uvijek življi do dolaska.

 

Treba napomenuti da moja priopćenja nisu proročanstva koja ja donosim, već su to samo objave biblijskih proročanstava.

 

Ja sam naveo da na ovu temu boli nisam napravio pogrešku od stvaranja bloga 2009. godine.

 

Ali također je jasno da od 2009. godine emitiram mogućnost povratka Isusa Krista za tekuću godinu i tamo, da, s poniznošću prepoznajem da sam svake godine pogriješio.

 

Što je prirodnije jer ja nisam prorok i nikada nisam tvrdio da sam niti da imam bilo kakva osobna i osobna otkrivenja o Bogu!

 

Moje pogreške su ljudske i ponizno ih priznajem i preuzimam.

 

S obzirom na to, nije ništa manje istina da se od 14. svibnja 1948. znaci i proročanstva ispunjavaju sve većom snagom i učestalošću.

 

Zbog toga bol postaje jača i jača. Ali i da neće prestati rasti kako godine prolaze.

 

Satovi, dani, mjeseci i godine koje dolaze tek će biti sve teže za čovječanstvo sve do fizičkog povratka našeg Gospodina Isusa Krista na Maslinskoj gori.

 

Naše čekanje nas u svakom slučaju ne smije spriječiti da živimo, a naprotiv!

 

Moji članci moraju vas ohrabriti da dođete Isusu Kristu da biste bili spašeni kad dođe vrijeme!

 

Moramo shvatiti da nas Bog i Isus Krist žele upoznati sretni i da je sreća u našem srcu unatoč svim životnim poteškoćama.

 

Moramo apsolutno svakodnevnom molitvom i načinom života živjeti u primjeru, dostojanstvu i ponosu naše vjere, staviti sebe i ostati pod zaštitom Boga i ljubavi Isusa Krista, što će nam omogućiti da da napreduje u tami posljednjih vremena koje su napale svijet i koje će se još zgusnuti sve do povratka Gospodina.

 

Iskoristimo ovu priliku da ispravimo svoje živote i pomognemo svima onima koji traže našu pomoć da dođu Isusu Kristu.

 

Budimo ponosni i dostojni biti kršćani na kraju vremena i imati koristi od ljubavi Isusa Krista, jer je to jedini i jedini put do Boga.

 

Što znači da su sve ostale religije lažne i da nikada ne vode Bogu!

 

To također znači da se svi papi koji propovijedaju drugu istinu i drugo evanđelje udaljavaju od Boga i ljubavi Isusa Krista. Što je još gore, oni vode sve one koji ih prate na putevima zabluda.

 

Naravno, svi želimo znatiželjno znati datum povratka našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Ali Isus Krist je jasno rekao da je samo Bog Otac to znao.

 

Za ljubav Isus Krist nam je ipak otkrio da će naraštaj koji će vidjeti znakove kraja vremena znati svoj povratak u slavi.

 

Dakle, iako ne znamo točno kada će se Isus Krist vratiti, možemo barem shvatiti da je taj povratak neizbježan jer je vrijeme biblijske generacije 70 godina i da je ovaj put sada uskoro premašen 14. svibnja 2019. godine. Biblija također navodi da duga generacija može doseći 80 godina.

 

To nam postavlja novi rok do 2028. godine i znajući da će se vremena skratiti (Matej 24) možemo shvatiti neizbježnost povratka Gospodina našega Isusa Krista koji je jedini sin Božji i naš Kralj.

 

Vrlo teška vremena će i dalje udarati svijetom velikom silom prije nego što možemo vidjeti povratak našeg Gospodina Isusa Krista.

 

Kada vidite da se dogodilo zločin ovih vremena, zadržite Vjeru i ne razmišljajte ni trenutka ni na koji način da su nas Bog i Isus Krist napustili.

 

Samo znajte, čak i ako ga ne razumijete i imate iskušenje da ga osudite, da se sve to mora postići.

 

Držite vjeru u svim okolnostima i stavite svoj život u svoje ruke i Božju volju i ljubav Isusa Krista.

 

Neka plamen vaše vjere gori i moli svakodnevno, ujutro i noću, iu svim okolnostima, kako bi Duh Sveti Božji vodio vaše korake i štitio vas u gustoj tami koja sve više pokriva cijelu zemlju i čovječanstvo.

 

Koliko god vam se činilo kao da ste u bliskoj budućnosti, znate i budite uvjereni da nas Bog i Isus Krist vole i nakon užasne patnje događaja, Isus Krist će se vratiti.

 

Držite vjeru

pobjednik

 


%d blogueurs aiment cette page :