ALLAH TELAH DIBUKA Meterai WAHYU MASA AKHIR

Paskah

 

MASA TAMAT

 

Tuhan telah diberitahu oleh malaikat, nabi Daniel tentang masa depan orang Yahudi dan penggenapan akhir zaman.

 

Kita boleh mencari maklumat ini termasuk Daniel 9 dalam Daniel 12

 

Daniel tidak faham semua yang diturunkan dibuat dan kemudian bertukar kepada malaikat Allah di dalam ayat 12.8 dan kemudian malaikat itu menjawab di dalam ayat 12.9

 

 

00:08

Yang saya dengar, tetapi saya tidak difahami; dan saya berkata, Tuanku, apa yang akan menjadi akhir perkara-perkara ini?

 

 

12:09

Beliau berkata, Pergi, Daniel, kerana perkataan ditutup dan dimeteraikan hingga ke akhir zaman .

 

 

Ayat ini 9 nubuat Daniel bab 12 adalah sangat jelas dan sangat penting kerana ia memberitahu kita bahawa akhir zaman Allah akan menyatakan apa yang telah sehingga ini disembunyikan.

 

 

Pulangan Yesus Kristus!

 

 

 

Hari ini kita berada di akhir zaman kehendaki oleh Allah, dan sebelum kembali fizikal Tuhan kita Yesus Kristus untuk pemerintahan seribu tahun.

 

Dakwaan ini bahawa « kita berada di akhir zaman kehendaki oleh Allah, dan sebelum kembali fizikal Tuhan kita Yesus Kristus untuk pemerintahan milenium-Nya, » bukanlah satu nubuatan yang saya lakukan, tetapi ia adalah kenyataan mudah memenuhi semua tanda-tanda amaran Alkitab tentang kembali Yesus Kristus.

 

Kajian semula masa lalu menunjukkan kepada kita cahaya ramalan dan tanda-tanda alkitabiah bahawa sejarah manusia seolah-olah telah berakhir 14 Mei 1948 dengan mewujudkan negara Israel dengan syarat dalam Alkitab ke akhir masa dan membolehkan pulangan progresif dan besar-besaran orang-orang Yahudi untuk hidup di Tanah Suci« Yerusalem. »

 

Pengumuman tanda pertama!

 

Yehezkiel 36/24-28)

Saya akan membawa anda dari antara bangsa-bangsa, mengumpulkan kamu dari semua negeri, dan membawa anda ke dalam negara anda.Aku akan mencurahkan kepadamu air bersih, dan anda hendaklah bersih; Saya akan membersihkan anda daripada semua kekotoran dan dari semua patung-patung anda. Saya memberikan kepadamu hati yang baru, dan aku akan menyesatkan semangat yang baru; Yang akan saya keluarkan dari badan anda tengah-tengah batu dan memberikan anda hati daging. Saya akan meletakkan Roh saya di dalam kamu, dan saya akan memastikan bahawa anda mengikuti dekri saya dan berhati-hati untuk mematuhi ordinan saya. Anda tinggal di tanah yang saya berikan kepada nenek moyangmu; anda akan menjadi umat-Ku dan Aku akan menjadi Allah anda

 

Dilihat hari ini, 14 Mei 1948 begitu jelas tanda pertama akhir zaman.

 

Semua ramalan dan tanda-tanda amaran Alkitab tentang kedatangan Kristus untuk melaksanakan pesat sejak itu. Ia adalah satu realiti.

 

Ini menyokong dan membuktikan bahawa kebangkitan manusia untuk mengumumkan kembali Yesus Kristus, telah dimulakan oleh Allah dalam penciptaan negara Israel.

 

Sejarah kita Manusia selesai dalam pertumpahan darah selepas dua perang dunia dahsyat.

 

Dari 14 Mei 1948 sehingga kedatangan Yesus Kristus, kita hidup dan hidup dalam masa wahyu « The Apocalypse » Lelaki itu memutuskan masa depannya, tetapi dia mengalami kehendak Allah.

 

Ini kehendaki oleh Allah adalah tempoh yang pekat berganda dalam kehidupan manusia, agar kita menyedari, melalui kebangkitan ini alkitabiah mengumumkan bahawa akhir zaman sedang berjalan.

 

Oleh itu, kita telah melihat sejak 14 Mei 1948 semua kemajuan teknologi berlaku dengan pesat, peningkatan dalam penduduk bumi, kebuluran, penyakit dan wabak, nilai-nilai sebaliknya ilahi (perkahwinan gay adalah baik contoh) gempa bumi, hujan lebat, kebakaran, banjir, ribut dan taufan, keganasan, rusuhan dan perang saudara dan agama selain kematian yang tidak dapat dijelaskan daripada berjuta-juta ikan sungai dan lautan berjuta-juta burung dan binatang-binatang ternak mati tanpa penjelasan selama beberapa tahun.

 

Semua fakta-fakta bukan lagi azab dari Tuhan atau hari kemurkaan beliau, namun diuruskan oleh keinginan untuk bangun up!

 

Saya mahu menunjukkan bahawa walaupun bilangan mangsa masih terlalu banyak dan bencana adalah berulang-ulang dan outsized, manusia setiap kali berjaya mengelakkan kekacauan, entah bagaimana memperbaiki kerosakan dan terus ke hadapan.

 

Semua fakta-fakta telah dimasukkan ke dalam Alkitab. Ia berlaku dengan kekuatan lebih, kekerapan dan magnitud semata-mata untuk bangun!

 

Malangnya, ini eksponen untuk mendedahkan bahawa kita sedang hidup kebangkitan akhir zaman, kerana ia membolehkan kita untuk tidak tahu walaupun lebih kurang masa kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Seseorang mungkin berfikir bahawa ini adalah kehendak Allah!

 

Sejak Yesus berkata bahawa Bapa sahaja tahu ada dua ribu tahun, hari dan waktu kembali.

 

Tetapi tidak!

 

Allah berkata di dalam Daniel 12.9 bahawa wahyu zaman akhir telah terkedap sehingga akhir!

 

Jadi Tuhan mahu kita untuk mencari dan seperti kami, di tempat lain dalam Alkitab ia dipanggil beberapa kali untuk perisikan kita.

 

Dan mengapa Tuhan, jika dia tidak mendapati bahawa kita mahu dan kita ada jelas dalam Alkitab bahawa tujuh tahun terakhir Apocalypse « seksaan » akan dibahagikan kepada dua bahagian, yang kedua mengandungi hari yang marah!

 

Oleh itu satu tanda penting mesti mendedahkan kepada dunia awal tujuh tahun terakhir kehidupan manusia sebelum kedatangan Nabi Isa (minggu ketujuh Daniel) dan juga dibuat kepada umat manusia untuk tarikh kembali Yesus Kristus tanpa setiap masa memberitahu kami tidak hari mahupun jam pulangan seperti yang kita kata Yesus Kristus.

 

Hanya Tuhan sahaja tahu hari dan waktu kembali Yesus Kristus!

 

Sekarang kita faham, bukti bukti kukuh (realisasi dan penggenapan nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda mengisytiharkan kembalinya Yesus Kristus) kepada pandangan eksponen semua fakta di atas dan fakta sebenar yang akhir zaman ini bermula dari 14 Mei 1948 dan pencapaian dalam masa yang singkat sejumlah besar fakta yang dilaporkan dalam Alkitab, tidak boleh dalam mana-mana, memandangkan undang-undang kebarangkalian, satu kebetulan.

 

Kini kita perlu mencari tanda baru tahu permulaan tujuh tahun lepas manusia sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Ini tanda penting masih analisis masa lalu yang kita dapati dan kesan September 29, 2008, terdapat mana-mana orang yang penting tidak boleh lupa tanda.

 

Ia merupakan kejatuhan pasaran saham Wall Street yang berlaku pada hari raya malaikat, dengan indeks negatif -777.

 

Di sana anda akan perasan ialah bilangan 777 adalah bilangan Ketuhanan.

 

Kita perhatikan bahawa ini adalah tanda yang kukuh dan penting sejak 29 September 2008, kehancuran Dunia turut membabitkan lebih kuat menjunam lebih daripada lelaki dan wanita di dunia dalam kemiskinan dan kekurangan. (67 orang memegang wang sebanyak separuh daripada umat manusia)

 

Sumber:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Sejak 29 September 2008 dunia bertahan hanya oleh hutang.

 

Ia juga jelas bahawa nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda yang telah menyedari dengan pesat sejak 14 Mei 1948, meningkat lagi berkuasa, magnitud dan kekerapan dari 29 September 2008 hingga menjadi sangat kuat dan harian 2014.

 

Satu melihat imbasan berita global semasa meningkatkan kedalaman, skop, kuasa dan kekerapan nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda yang dibuat sejak 29 September 2008.

 

Kebanyakan dunia telah hidup dalam kemiskinan, kemelaratan dan kesengsaraan dan mengalami malapetaka di bumi dan cuaca.

 

Ramai orang yang juga berhadapan dengan pemberontakan dan perang saudara dan agama.

 

Memandangkan skala baru ini bencana dan semua nubuatan itu dan tanda-tanda yang dibuat alkitabiah, kita faham bahawa Dia tidak boleh menjadi tanda yang lebih kukuh dan lebih jelas untuk mengumumkan kepada dunia awal minggu terakhir Daniel (tujuh tahun terakhir Apocalypse)

 

Semua fakta-fakta perkembangan sebenar, fakta dan penting sejak 14 Mei 1948, banyak yang masih pesat meningkat sejak September 29, 2008, adalah sepenuhnya selaras dengan nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda yang diumumkan untuk akhir zaman dan kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Ia tidak lagi mungkin dengan niat baik untuk ragu-ragu bahawa kita hidup sejak September 29, 2008 tujuh tahun terakhir kehidupan manusia sebelum kembali fizikal Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun untuk pemerintahan seribu tahun beliau .

 

Kita juga boleh melihat dan mengatakan bahawa wahyu akhir zaman adalah baik, sesuai dengan kehendak Allah, terkedap sehingga akhir zaman.

 

Ia hanya dari tarikh-tarikh ini bahawa wahyu itu dibuat di dunia dengan kekerasan nubuatan dipenuhi.

 

Sebelum 14 Mei 1948 tiada yang dapat meramalkan bahawa akhir zaman akan bekerja kerana semua ramalan dan tanda-tanda alkitabiah dibuat selepas tarikh itu.

 

Begitu juga, yg tak dpt ditiru tanda mengumumkan minggu terakhir Daniel yang boleh diketahui sebelum dia sedar September 29, 2008.

 

Wahyu akhir zaman telah juga dimeterai oleh Allah sehingga akhir masa!

 

Hari-hari terakhir akan menjadi yang paling sukar yang kita tahu.kembali Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun dijadualkan untuk September 2015!

Atau tujuh tahun selepas September 29, 2008

 

Mungkin sempena perayaan sangkakala di antara 14 dan 15 September.

 

Lihat artikel saya

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Ini bukan bernubuat.

 

Ia adalah analisis dan dapatan logik memenuhi semua ramalan dan tanda-tanda alkitabiah dibuat.

 

Penggera berbunyi lebih kuat,

 

Tetapi ada tidak begitu pekak seperti orang-orang yang enggan mendengar dan terdapat tidak ada begitu buta sebagai orang-orang yang enggan melihat.

 

Pandangan eksponen semua nubuat Kitab Injil dan tanda-tanda yang dibuat dari 14 Mei 1948 dan sekali lagi pesat Dicetuskan yet sejak September 29, 2008, kita tidak boleh mengakui yang jelas:

 

– Hujung masa telah bermula 14 Mei 1948 dengan penciptaan negara Israel.

 

– Minggu ketujuh Daniel bermula dengan kejatuhan pasaran saham di Wall Street 29 September, 2008

 

Pulangan Yesus Kristus

 

Pulangan daripada Nabi Isa akan berada di akhir tujuh tahun bermula September 29, 2008 Oleh itu, pada tahun 2015 ia adalah satu kepastian jelas!

 

Lihat artikel saya pada tarikh Apocalypse yang:

TARIKH THE APOCALYPSE dan Keghairahan gereja diumumkan!

Kita tahu bahawa minggu terakhir Daniel perlu dibahagikan kepada dua bahagian.

Dn 09:27 –  Dan dia akan mengukuhkan perjanjian dengan banyak.Masa seminggu; dan masa untuk setengah seminggu dia hendaklah menyebabkan korban bakaran, dan sayap Bait Suci akan menjadi kekejian yang membinasakan itu sehingga akhir, sehingga akhir yang diberikan untuk ditinggalkan suaminya. « 

 

Kitab Wahyu Yohanes juga memberitahu kita bahawa separuh kedua (42 bulan) daripada tujuh tahun yang lalu akan lebih buruk daripada yang pertama dan akan mengandungi hari sebenar murka tempoh Tuhan.

 

Separuh daripada minggu lepas ialah pada bulan Mac 2012.

 

Pada bulan Mac 2012, terdapat tanda penting di langit, bahawa satu-satunya penjelasan yang kami dapati adalah untuk lupa bahawa telah berlaku.

 

« Satu sfera hitam saiz pernah berlaku sebelum ini, mungkin lebih besar daripada planet kita Bumi kekal disambungkan kepada matahari selama lebih daripada dua puluh empat jam dari 8 Mac 2012 hingga 14 jam pada 11 Mac 2012 O 15 jam masa sejagat. « 

 

Walaupun qu’inexpliqué adalah satu fakta sebenar dan konkrit, yang dikenal pasti oleh NASA

 

 

Lihat artikel saya

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Oleh kerana tanah komet dan meteor ragut lebih kurang adalah satu realiti setiap hari dan pancuran meteor juga jatuh dengan peningkatan kekerapan di bumi sejak Mac 2012.

 

Kita boleh mengatakan bahawa magnitud fenomena ini membentuk tanda-tanda awal di langit akan terus dengan masa depan yang lebih besar untuk tiba pada hari murka Allah tanda-tanda.

 

Kita berada di akhir jangkaan kami dan hari-hari yang mengikuti akan itu dengan kekerasan perkara yang sangat sukar untuk kita semua.

 

Dalam satu tangan, godaan akan menjadi lebih kuat kerana ia masih syaitan masa yang sangat sedikit untuk menjalankan rancangannya terhadap Allah dan kami lelaki.

 

Dan kedua pada hari murka Allah juga mesti berlaku sebelum kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Semua ini memberi kita imbasan kesulitan besar untuk September 10 bulan yang tinggal.

 

Kita mesti bertindak dengan cepat dan datang kepada Yesus Kristus dan untuk menyebarkan berita baik « Nabi Isa akan datang tidak lama lagi dan ia adalah logik untuk tahun 2015. »

 

Lihat artikel saya

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Saya menjemput anda untuk menerbitkan artikel ini di blog anda, menghantar kepada semua rakan-rakan dan kenalan anda pautan artikel dan blog supaya seberapa ramai orang yang mungkin mempunyai maklumat dan diselamatkan.

 

Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi, ia adalah satu kepastian dan penglihatan daripada nubuatan-nubuatan Alkitab dan tanda-tanda berjaya ke 2015.

 

Perawan Diberkati, kami datang untuk membantu kemunculannya di Fatima tetapi ia mendedahkan tiga kanak-kanak kecil dan bertujuan untuk dibuat awam dalam masa yang sewajarnya, belum sepenuhnya.

 

Maklumat telah dicetak tahu rahsia oleh Paus dan Vatican.

 

Perlu diingatkan bahawa Paus dan Vatican mengiktiraf Apparitions Perawan Berbahagialah di Fatima sebagai ajaib, tetapi mereka masih melanda maklumat rahsia ia diturunkan.

 

Lihat artikel saya

 

RAHSIA KETIGA FATIMA THE NYATA JESUS ​​KRISTUS DI BUMI – Kebenaran!

 

Banyak pastor dan eschatologists semata-mata untuk mengumumkan bahawa kami berada di akhir zaman tanpa mendedahkan sama ada tarikh mula atau tarikh akhir akan menjadi kembali Yesus Kristus.

 

Lain-lain hilang dalam pengiraan jika menolak bahawa tarikh akhir tidak berkata apa-apa sahaja.

 

Tuhan hanya mendedahkan fakta-fakta dengan akhir zaman beliau telah terkedap sehingga masa akhir.

 

Kita berada di akhir zaman dan mesti dilihat setiap hari!

 

Kita mesti mempunyai keberanian untuk mengakui bahawa kita adalah orang-orang berdosa dan berdoa untuk keselamatan kita datang untuk hari Yesus Kristus akan menghapuskan gereja-Nya sebagai seorang pencuri apabila kita kita tidak akan menunggu.

 

Yesus Kristus secara fizikal akan kembali ke Bukit Zaitun pada 2015, adalah jelas, ia akan paling mungkin semasa perayaan sangkakala di antara 14 dan 15 September 2015.

 

Malangnya, saya tidak menemui sebarang tanda pasti mengumumkan tarikh keghaiban Gereja.

 

Dalam artikel saya

TARIKH THE APOCALYPSE dan Keghairahan gereja diumumkan!

 

Saya mencadangkan kemungkinan penyingkiran untuk tahun ini, kemungkinan besar dalam bulan November 2014.

 

Tetapi ia adalah sangat mungkin bahawa keghairahan gereja berlaku sekarang dan mungkin untuk Paskah dan kami sudah hampir

 

Paskah awal Isnin, 14 april Selasa 22 April petang pada waktu senja.

 

Kristian Paskah ISNIN 21 APRIL.

 

Saya mahu anda semua Paskah Happy (s) 2014 Cinta, keampunan dan taubat.

 

Datang kepada Yesus Kristus, ia belum terlambat. Tetapi tidak lama lagi akan ada tangisan dan kertak gigi akhir-akhir.

 

Yesus Kristus mengasihi kita walaupun kesalahan dan dosa-dosa kita.

 

Meminta pengampunan Tuhan kerana salah laku kita dan berdoa untuk keselamatan jiwa kita dan saudara-saudara yang dikasihi dan saudara kita.

Tuhan menjaga keselamatan kamu semua hari kemurkaan beliau sedang berlaku.

Victor

 

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :