Jezu Krishti është COMING në shtator apo tetor 2015, ngazëllim i kishës është i pashmangshëm!

sentinelle3

Jezu Krishti është Mbreti im

Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin,

Që nga fëmijëria ime, unë e di se Perëndia kujdeset për të gjithë ne.

Sa prapa në kohë që unë mund të mbani mend, Perëndia gjithmonë ka qenë pjesë e jetës sime.

Edhe para se të marrë pjesë në katekizëm?

Por unë nuk kam qenë gjithmonë një model të sjelljes.

Por pasi që unë u bë i vetëdijshëm, në dritën e vetë, në vitin 2009, që Jezu Krishti do të kthehet në tokë shpejti, unë u përpoq për t’u kthyer në rrugën e drejtë që të çon te Perëndia.

Unë nuk llogariten kohë, apo pa ndihmën e Perëndisë, unë do të kishte probleme shumë serioze, por Perëndia i është përgjigjur kërkesave të mia gjithmonë këtë dëshpëruar.

Perëndia ka qenë gjithmonë atje për mua kur kam nevojë për atë!

Sot, unë dua të jem atje për Perëndinë dhe do shpallni në botë kthimin e Jezu Krishtit në Tokë

Kështu që unë krijuar këtë bloghttps://victorpicarra.wordpress.com/   Unë ju ftoj për të lexuarartikuj 777!

Mjerisht, besimi i burrave dhe grave në botë gradualisht zbehet.

kisha-channel zhdukjen

Shumë kisha janë mbyllur dyert e tyre!

Numri i priftërinjve ka rënë në mënyrë të ulët se ajo bëhet e vështirë për të gjetur një për varrimit, dhe ende priftërinjtë shumë zyrtarizojë edhe kur ata janë të gjatë e kaluara mosha e daljes në pension.

Në fëmijërinë time, dyert e kishës ishin ditë e natë në mënyrë të hapur që të gjithë mund të vijnë dhe të luten në çdo kohë, të bëjë donacione, të bëjë ofertat dhe do të vendosë lule.

Sot, kishat janë të mbyllur dhe madje kthesë të dyfishtë, si dëmtimi dhe vjedhja janë shumë

Kishat janë plaçkitur dhe djegur edhe në mbarë botën.

Të krishterët janë të përndjekur, rrahur, të dëbuar nga shtëpitë e tyre dhe madje edhe shtëpitë e tyre djegur dhe vrarë nga islamikët në shumë vende.

Islami erdhi në luftë kundër krishterimit, imamët si fjalë të mira dhe të bukur të paqes dhe të dashurisë, por të lënë vepra të angazhohen kundër njeri injorant dhe të neveritshme dhe të krishterëve në veçanti, nuk dënojmë ose të luftuar krime të tmerrshme të kryera në emër të Islamit dhe ligjet e saj si dhe Xhihadit Sheriatit.

 « Islami » është ushtria e profetit të rremë, « Muhamed!  

Ujku ka marrë një qengj pallto!

Njëjtë në kishë tjetër ujku, « Bisha nga humnera » është instaluar, Vatikani ka bërë një neveritshëm, Pedofili, Skandalet, karakter fetar, shëmtuarën, të udhëhequr dhe të detyruar bekuar Babai Benedikti XVI të jep dorëheqje.

Me largimin e Benediktit XVI

ajo është kisha e Jezu Krishtit

që tërhiqet nga Vatikani dhe Romës

Nuk ka para se të shkatërruar nga vullneti i Perëndisë do të bëhet një vend i perversionit dhe shkatërrimin e banuar nga apostujt e djallit!

Benedikti XVI, të krishterët mbeten besnikë, Pope, si dhe përfaqësues të denjë e fundit e Pjetrit për të cilin Krishti besuar mandatin për të udhëhequr në kishën e tij deri në kthimin e tij!

Unë e kuptoj se komentet e mia mund të duket tronditëse dhe shqetësuese për shumë të krishterë, por faktet janë aty dhe kemi nevojë për të marrë rrugën e drejtë që të çon te Perëndia.

Rruga që të çon te Perëndia nuk kalon nëpër Vatikan!

Perëndia është i mëshirshëm, por ai nuk mund të lejojë selia e shenjtë i Kishës së Jezu Krishtit është bërë një vend më i mundimshëm dhe shkatërrim.

Deri më sot, bota është në duart e bishës e tretë të Luciferin , »Illuminati »  ata kanë kontroll mbi bankat, shtetet e mëdha, tregjet financiare dhe multinationals.

Shumë shpejt ata do të na çojë në një luftë botërore, por para se edhe ata do të rëndojë vuajtjet dhe mjerimin për shumë familje.

LUCIFER VICTORY SAVOURE tashmë!

.

, Mjerimi dhuna, terrorizmi, trazirat, luftërat, në mbarë botën shfrenuar tashmë!

Fatkeqësitë, tsunami, shirat e rrëmbyeshëm, stuhitë dhe uraganet godasë Tokën, me forcën bujë dhe exponentialité.

Për fat të keq të gjitha këto fatkeqësi do të përkeqësohet.

Profecitë e Biblës janë plotësuar para syve tanë çdo ditë.

Është e rëndësishme për të kujtuar ditët e Noeut:

Mateu 24,38

Sepse në ditët përpara përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe martonin, deri ditën kur Noeu hyri në arkë;

Ne edhe në brezin tonë do të dinë ditën e zemërimit të Perëndisë!

Është e rëndësishme që të kuptojnë se jeta e njeriut do të ndryshojë në mënyrë dramatike dhe për shumë kjo do të jetë në dhimbje!

Jezu Krishti do të kthehet për të sunduar tokën dhe kjo është shumë shpejt.

Pas kthimit të tij në fund ne mund të jetojmë një jetë të pasur në dije, në paqe dhe në dashuri.

Por, para kthimit të tij ne ende do të duhet të përballet me ditë shumë të vështira dhe akoma më e vështirë se sa ata që ne të përballet tani.

Unë nuk dua të jetë një zog i sëmurë shenjë!

Gjithçka është shpallur në Bibël dhe profecitë u plotësuar para syve tanë.

Nuk është aq i verbër si ata që refuzojnë të shohin!

Nuk ka asnjë mënyrë të shurdhër si ata që refuzojnë të dëgjojnë!

Në qoftë se Perëndia dhe Jezus Krishti mori kohë për të na japin shenja dhe profeci në Bibël, kjo është dashuria për ne, kështu që të gjithë në Tokë ka mundësi për të shpëtuar.

Një mundësi është dhënë për ne që të mos kalojnë nëpër ditën e zemërimit të Perëndisë.

Kjo mundësi është « Rrëmbimi i kishës » duhet të ndodhë para ditës së zemërimit të Perëndisë.

Në kohën e Noeut, ata që dëshironin të, mund të ruhen!

Por vetëm Noeu dhe familja e tij besuan në fjalën e Perëndisë!

Përmbytje larë larg në botë!

Bibla na tregon se ajo do të jetë madje dhe dita e zemërimit të Perëndisë.

Mateu 24,38

38 Sepse, ashtu si në ditët përpara përmbytjes, njerëzit hanin dhe pinin, martoheshin dhe martonin, deri ditën kur Noeu hyri në arkë;

http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

Kështu që do të ju!

.

Asgjë dhe le gjërat shkojnë mirë dhe vuajnë ditën e zemërimit të Perëndisë!

Ose luten, të pagëzuar, nëse kjo nuk është bërë, me lutje dhe të kërkojë Perëndinë për të udhëhequr jetën tuaj për Jezu Krishtin që të jetë Shpëtimtari juaj personale!

Cili do të jetë zgjedhja juaj, respekti Zot!

.

Ju mund të hiqet në qoftë se ju dëshironi dhe sinqerisht dhe të ftuar në dasmën e Qengjit (besëlidhje e përjetshme mes Krishtit dhe anëtarët e tij të kishës për të hequr dhe për këtë arsye të aderojë në Jetën e Përjetshme).

Kur kuptova se çfarë do të ndodhte « Rrëmbimit në Ajër i Kishës »

Në fillim mendova, pas reflektimit të pjekur, se në qoftë se unë do të jetë hequr, unë do të refuzojë heqjen nëse familja ime nuk u hoq too!

Unë gjithashtu tha në mendimet e mia, si në qoftë se unë duhet të zgjidhen për një largim, unë do të të lënë dhomën time për një anëtar të familjes, ai nuk u zgjodh për hir të tij.

Por pas reflektim shumë, kam kuptuar se ky është vullneti i Perëndisë do të bëhet në tokë si në qiell.

Dhe kështu unë do të përmbahen nga vullneti i Perëndisë!

Ju gjithashtu Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, unë ju ftoj të luteni për të shpëtuar, por edhe unë ju ftoj në lutje që të ju jap vullnetin e Perëndisë.

Ende ditë të vështira do të vijnë mbi njerëzimin përpara kthimit fizik të Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve.

Disa prej nesh do të hiqet dhe nuk do të shohin këto fatkeqësi, por shumë prej nesh do të përballet me zemërimin që do të rezultojë në mjerim, dhuna, terrorizmi, trazirat, një gjueti për të krishterët , luftërat dhe konfliktet globale!

E gjithë kjo ndodh në një fatkeqësi klimës, tsunami, shirat e rrëmbyeshëm, stuhitë dhe uraganet séviront ende me bujë, forcën dhe exponentialité.

Për të gjetur të na në kohën e përfundimit të kohës, unë ju ftoj të lexoni kapitujt 13 dhe 17 të librit të Apokalipsit.

Ata zbulojnë se të shfaqet kur bisha nga humnera, ai ka pasur fuqinë për të bërë luftë për 42 muaj përpara se mundi me anë të Jezu Krishtit.

Të dinë të vitit dhe muaji i kthimit të Jezu Krishtit në Tokë, ne duhet të dinë se kur bisha të publikohen!

Nëse Shenjtë Ati ynë Papa Benedikti XVI u detyrua të japë dorëheqjen, është se ai humbi një betejë kundër bishës.

Çfarë e bën bisha është publikuar tashmë!

Unë mendoj se ajo tashmë e ndezur prej Mar 2012 (shih artikullin tim të mëparshëm).

jesuscristo

Lufta Armageddon, ajo do të jetë Jezu Krishti i cili ndalet

kthimin e tij fizike në Malin e Ullinjve,

ndoshta në shtator

 edhe në tetor

2,015

.

qiri qiri-anim-

.

Kafshët (Apokalipsi 13,1-18)

 Nuk iu dha atij një gojë  që shqiptoi fjalët dhe blasfemi, dhe ai mori fuqinë për të bërë luftë për 42 muaj.

Lien, https://victorpicarra.wordpress.com/2013/02/21/la-bete-sera-le-vatican-apres-le-depart-de-benoit-xvi/

Bisha nga humnera (Apokalipsi 17.10)

17.10 Dhe janë shtatë mbretër: pesë kanë rënë, një është dhe tjetri nuk ka ardhur ende, dhe kur ai vjen, ai duhet të vazhdojë një kohë të shkurtër.

Lien,  https://victorpicarra.wordpress.com/2013/02/12/pourquoi-et-consequences-de-la-demission-du-saint-pere-le-pape-benoit-xvi/

Nga muaji mars 2013, bisha që ngjitet nga humnera ka fituar kontrollin e Vatikanit, asgjë nuk do të mbajë atë!

Bisha ka fituar betejën e tij të parë kundër Kishës së Jezu Krishtit rrëzimin e Shenjtë, atit tonë, Papën Benedikt XVI në Vatikan.

Dhe bisha duhet të goditur në tokë përsëri për 42 muaj para se Jezus Krishti të kthehet për të luftuar dhe bllokoj për një mijë vjet.

Ndërkohë kthimi fizik i Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve, unë ju ftoj të ndiqni të Shenjtë Benedikti XVI, atit tonë, i cili është trashëgimtari i denjë dhe i fundit i Pjetrit.

-Papa-benoit xvi 24 shkurt 2013

Benedikti XVI do të jetë udhëheqësi ynë

në errësirën e Apokalipsit

Pierre II!

Jezusi arrin jashtë për ne për të na shpëtuar, gjithkush është i lirë të hyjë!

Rrëmbimi i Kishës duket shumë afër!

Jezu Krishti po vjen së shpejti, do të trokasin në derën tuaj dhe ju jeni të lirë për të ndjekur ose të refuzojë ftesën e tij për festën e dasmës së Qengjit.

Dëshironi që të bëhet një anëtar i Kishës së Jezu Krishtit!

Ajo është me anë të lutjes që ju duhet të pyesni Perëndinë për të udhëhequr jetën tuaj për Jezu Krishtin që të jetë Shpëtimtari juaj personale dhe pranoni ju në kishën e tij.

Unë nuk jam profet dhe unë nuk pretendojnë të dinë ditën as orën e kthimit të Jezu Krishtit.

Megjithatë, është e qartë se kthimi i Zotit tonë është me të vërtetë dhe natyrisht shumë, shumë afër.

Unë sinqerisht besoj se kthimi fizik i malit të Ullinjve do të jetë në vitin 2015.

Unë mund të jetë i gabuar në lidhje me datën e kthimit të Zotit tonë,

Kthimi fizik i Jezu Krishtit do të ndoshta më vonë në vitin 2018.

Por ajo që është e sigurtë është se Jezu Krishti është në derë dhe ne befasuar të gjithë me kthimin e tij.

Megjithatë, ju mund të bëni si një struc dhe fshehin kokën në rërë të injorojë kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit.

Atë ditë do të vijë gjithsesi dhe shpejt dhe më pas do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh!

Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, të mbajtur flaka e besimit tuaj dhe ndezur, sepse së shpejti dhe shumë shpejt Jezu Krishti do të largojë kishën e Tij!

.

Jetët tona së shpejti do të transformohet!

.

për disa kjo do të jetë dashuri dhe paqe me Krishtin për përjetësinë dhe vuajtje të tjera të përjetshme.

I lutem Perëndisë që të drejtojë të gjithë në jetën e tij dhe në zemrën e tij!

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë, ndërsa duke pritur për ekstazë e kishës për disa dhe për të tjerët kthimin në malin e Ullinjve Zotit tonë Jezu Krisht në lavdi për të luftuar Luciferi, Satani dhe pasuesit e tij, i cili do të jetë i mundur dhe u burgos për një mijë vjet, gjatë mbretërimit të Jezu Krishtit.

Zoti e bekoftë secilin dhe fireplace.

Unë ju ftoj të lexoni artikullin tim

Dare Besimi në Perëndinë dhe Jezu Krisht!

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :