A visszatérő Jézus Krisztus szeptemberben vagy október 2016

 

isten-the-apa-gyerek-jesus-és-galamb-copy-1

 

Mielőtt kezelése a tárgya a visszatérő Jézus Krisztus, érdemes felidézni néhány alapvető kereszténység és különösen az élő hit az utolsó időkben.

 

BE keresztényeket az utolsó időkben

 

 

Először egy keresztény, hogy megértsük, hogy Isten a teremtője mindennek, ezért is vagyunk egy Isten teremtésének.

Azt is megértette, hogy Isten teremtett minket ingyenes és felruházott szabad akaratot, hogy úgy döntünk, magunk, hogyan használjuk ezt a csodálatos ajándékot, amit Isten adott nekünk « Life ».

 

Ahhoz, hogy jobban megértsük az Isten és az ember teremtése, hívlak benneteket, hogy olvasta a könyvet « The Preacher King of Return of Darkness jön fény » című cikkben a könyv: The Book – A Prédikátor A király visszatér

 

Isten az ő végtelen kegyelmében adott nekünk mindezt értékes « élet » sajnos kevés értékelik annak valódi értékét. Az élet adott nekünk az Isten megkövetelése nélkül semmit tőlünk cserébe. Ez egy ajándék. De egy napon, hogy az élet elkerülhetetlenül véget ér.

 

Néhány, sajnos, ez a fiatal korban, hogy az élet megáll, mások elérik naivan száz évig vagy tovább.

 

És akkor, csak miután a halál pillanatában a test, a lélek előtt jelenik meg az alkotó.

 

Meg kell értenünk, hogy az idő a teremtés Isten, és ezért a halál pillanatában a lélek érkezik közvetlenül idején az utolsó ítélet.

 

Ez alatt a tárgyalás három lehetőségek állnak rendelkezésére a lelkeket.

 

Néhány aki egy perverzió élet lesz ítélve az örökkévalóságig a pokolban.

 

A túlnyomó többség volt élete sem tiszta, sem perverz « Meleg » mindazonáltal is megy tölteni kárhozattól.

 

Azok az egészséges életvitel szempontjából, és igazság is megy annak ellenére, hogy példás életet tölteni kárhozattól.

 

Mivel egy keresztény, hogy megértsük, hogy minden lélek vannak ítélve születéskor tölteni kárhozattól. Ez biztos!

 

És én sem teszi lehetővé, hogy azt mondjam, ha a pokol lesz kevésbé fájdalmas bizonyos, mint a többiek alapján elkövetett élete során.

 

Semmi tisztátalan dolog nem adja a mennyek országába, és mint mi minden fuvarozó eredeti bűn végén halandó életünk a Földön, így vagyunk mind elítélték tölteni az örök életet a pokolban.

 

Mi lesz a pokol senki pontosan tudja azonban, a könyv Enoch van egy áttekintést, megjegyezve, hogy vannak olyan helyek a mennyben, vagy kizárja az örökkévalóság minden alkotás nem engedelmeskedtek Istennek. Jézus Krisztus beszélt a pokol idézi Gyehenna (de semmi mondja a Biblia, hogy pontosan mit Gyehenna) Azt is feltételezik, hogy ez lehet a pokol cikkemben: MEGÉRTÉS megérteni Istent HELL ,

 

Ez attól lehet tartani, hogy a pokol az a hely, ahol az örök élet kívül létezik Isten szeretetét. De még mindig az ellenőrzése és felügyelete az ő angyalai. (Lásd a könyv Énok) https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Mivel egy keresztény, hogy megértsük, hogy csak a szeretet Jézus Krisztus teszi számunkra, hogy reméljük, hogy elkerülje ezt a pokoli örökkévalóság sorsa Isten tervezte, hogy az emberiség, mivel az engedetlenség Ádám és Éva.

 

Ahhoz, hogy egy keresztény lenni bűnös felismerni és elfogadni kell menteni a Jézus Krisztus szeretetét, a pokoli sors.

 

Mivel egy keresztény, hogy fogadja és élő tanítása szerint Jézus Krisztus szeretet, a béke, a szeretet, az együttérzés és az alázat.

 

Mivel a keresztény, hogy megkeresztelkedett vízben, a Lélek és újjászületni.

 

Víz keresztség megbánjuk bűneinket, és jön Jézus Krisztushoz kell menteni elfogadásával a szerelem és a vér Ő kiontott értünk a kereszten.

 

A keresztség a lélek kérjük Istent, hogy irányítsák az életünket. Miután megkapta a víz a keresztség a keresztény meg kell tenni a személyes megközelítés imában kérni Istent, hogy vezesse és irányítsa az életét.

 

Így séta az életben már nem a vágyak a test, de ezek a Lélek. Ez a keresztségben a Szentlélek.

 

Így újjászületünk a földi élet folytatása életünket szeretetben, békében, a szeretet, az együttérzés és az alázat. De a lelkesedés, hogy kövesse a tanítás Jézus Krisztus, Isten szolgálatában betartásával az ő parancsolatait, és segít azoknak, akik a segítségünkre. Vigyázat segítségével hozza ne vezessen az, aki kapja, hogy fennállnak a bűneiket, és rossz cselekedetek. Sem vezet, hogy tagadja a tanítás Jézus Krisztus.

 

Amikor egy segítségével válik használatáért felelős e támogatás.

 

Így az a tény, hogy pénzt adtak a drogfüggő, vagy egy részeg nem engedi azt hiszed éppen véleményezi a jó cselekedet. Ha megkérdezi pénzt kínál neki kenyeret. Az a tény, hogy megszerezze a pénzt azoknak, akik használják a gyermekek koldulásra nem vezet, hogy úgy gondolja, hogy éppen véleményezi a jó cselekedet. Akkor lesz felelős a visszaélés a gyermekek.

 

Miután a földi élet, a keresztény megjelenik Isten előtt ítéletet. És a Jézus Krisztus szeretetét, ő nem fog a pokolba.

 

A keresztény ítéljük, ha a munkálatok élete jó volt, ő fog menni a mennyek országa. Amennyiben a munkálatok az élete nem volt elég jó, akkor átmennek tisztítótűz, mielőtt a Mennyek. De ha a munkálatok élete volt rossz fog a pokolra bár ő keresztény lett.

 

Kétezer éve van ez így.

 

De mi vagyunk a végén az idő és a dolgok egy kicsit változtatni.

 

Mi változik az, hogy a végén az idő, Jézus Krisztus vissza kell térnie a Földre, hogy uralkodjon ott az ezer esztendő, mely elválasztja az emberiséget az utolsó ítélet.

 

És jó keresztények várjuk a visszatérő Jézus Krisztus, abban a reményben, hogy lesz hamarosan.

 

Uralkodása Krisztus földi lesz ízelítőként örökkévalóság, akkor hosszabb ideig élnek, de továbbra is áthaladnak a halál előtt, amelynek az örök életet.

 

A gonosz meg lesz száműzve a föld alatt az ezredfordulón. Mi lesz élni az Isten a szeretet és béke.

 

De, mert van egy, de, és jelentős. Ez a visszatérő Jézus Krisztus legyen, mint a fájdalmak a szülés.

 

Tehát a visszatérése fölött Jézus Krisztus közeli és hosszú élet nehéz az emberiség számára.

 

Mindannyian látjuk, hogy az évek múlásával, különösen azért, mert 2008. szeptember 29 és a legnehezebb időkben, minden szinten. Lásd a cikket: Az utolsó három JELEK visszatérése JÉZUS KRISZTUS a földön!

 

Föld  : földrengések, vulkánkitörések, viharok, özönvízszerű esőzések, szélviharok, tüzek, az éghajlatváltozás, a földcsuszamlások, ismeretlen fülsiketítő zaj és a talaj összeomlik nagyarányú hasadékok.

 

Heaven: meteorit esik, napenergia kitörések bejelenti visszatérését Nibiru, felmelegedés a naprendszer bolygók, UFO.

 

Wildlife : Holt megmagyarázhatatlan milliói minden évben az állatállomány, a vadon élő állatok és madarak és a halak.

 

Az emberiség  : Rom, járványok, az értékvesztett, Exodus, erőszak, háborúk és háborúk híreiről.

 

Az Egyház  : Hitehagyás látható a legmagasabb szinten. A pápa elutasította a tanítás Jézus Krisztus azáltal, hogy minden vallás, mint utak Istennek. Így elfelejti a szavakat Jézus Krisztus : « Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam! »

 

Ezek a szavak Jézus Krisztus erősek, és nem alkalmasak arra, hogy vitát.

 

Ismeretlen fülsiketítő zajt lehet értelmezni, mint az Apokalipszis Trombiták. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Mindezen események történnek olyan túlméretezett és megjövendölte a Bibliában, hogy be az utolsó időkben, és a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Minden úgy történik, hogy az Isten, hogy felébressze az emberiséget, de sajnos nagyon kevés látszik, hogy tisztában legyenek a különleges idők élünk.

 

A férfiak többet gondolnak arról, hogy mit fog tenni a következő hétvégén, vagy hogyan bezárja az a hónap végén, ahelyett, hogy imádkozott Istenhez a megváltás a lelkük, még a keresztények között.

 

Mégis minden problémát és csapások, amelyen keresztül az emberiség romlik, és egészen addig, míg az Úr Jézus Krisztus.

 

Szörnyű pillanatok várnak ránk visszatérése előtt a King of Kings Jézus Krisztus.

 

Tudjuk, következtetéssel, hogy az utolsó pillanatokban, mielőtt hazatért lesz a legnehezebb.

 

Jobban, mint valaha, meg kell imádkozunk, újra és újra minden nap.

 

Meg kell hála Istennek minden alkalommal, amikor segítséget és imádkozom Istenhez, hogy irányítsa és megvédenek minket minden pillanatban a létünk, különösen ezekben a nehéz időkben, és apokaliptikus.

 

Mivel egy keresztény, hogy megértsük, hogy a Jézus Krisztus szeretetét a kezét nyújtotta, hogy Isten megment minket a pokoltól.

 

Amellett, hogy a megtakarítás lelkünket a pokolból az ő szeretete Jézus Krisztus is megment több bennünket, mielőtt a fizikai visszatér a Földre.

 

Akik mentésre kerül, és ezzel az egyház Jézus Krisztus, akkor át kell alakítani egy pillanat hangulatát lesz teste a fény. El lesz távolítva a mennyben, és közvetlenül hozzáférni a földi élet az örök élet halál nélkül.

 

Azok, akik elhunytak, és akik elrabolták, ha még életben voltak. Fel fog támadni a test a fény, és azt is el kell távolítani a mennyben, akik már mentett megélhetésüket.

 

Együtt járnak a a Bárány menyegzője lesz az örök szövetséget, hogy majd Jézus Krisztus egyházát képződik.

 

Ha Isten megpróbál felébreszteni minket minden eszközzel, hogy a többség menthető, és hogy lehet, hogy egy részét az egyház Jézus Krisztus, hogy el lesz távolítva.

 

Jézus Krisztus és az Isten a szeretet, az ember!

 

De az az ember, akivel kívánja tölteni az örök életet?

 

Nem hiszem, hogy egy pillanatra, hogy az utolsó időkben képtelenség, a bizonyítékok sok, az idők végezetéig valóban fut, és semmi sem fogja megállítani.

 

Jézus Krisztus az ajtó, és itt az ideje, remélem, hogy lehet menteni, hogy megbánjuk bűneinket, mi gaztetteit, hibáinkat, hibáinkat és a tisztátalan gondolatok.

 

PROGRESS aláírja a RETURN JÉZUS KRISZTUS

 

 

 

Tekintettel a progresszió a tünetek már valóban a végső szakaszon visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

 

Elmagyaráztam cikkemben az utolsó három JELEK visszatérése JÉZUS KRISZTUS a földön! Hárman voltak jelei visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

01) A leleplezése Antikrisztus

02) A harmadik rekonstrukciója a jeruzsálemi templom

03) A globális konfliktus által elfogadott Jézus Krisztus visszatérését

 

Az első jel « Antikrisztus » kell értenünk, hogy több szintje van.

 

Először a templomban, az Antikrisztus képződik az összes egymást követő királyok pápák mivel a lateráni szerződések.

 

Az utolsó pápa « François » személyessé ezt antikrisztus, hogy leple alatt a Bárány egy farkas vezet a keresztények, akik követik az egyenesen a pokolba. Lásd a cikket: a hivatalos nyilatkozatot a halál a katolikus egyház

 

Szerint a Malakiás próféciája a pápák, Ferenc pápa az utolsó pápa. Aki megnevezett prófécia « Péter a római », ami a templom alatt a nyomorúság elpusztítása előtt a római és a visszatérő Jézus Krisztus.

 

A pusztítás Róma nem feltétlenül jelenti a pusztítás a város római, egy súlyos földrengés, hanem az összeomlás Európában, mint az új Róma « a nyolcadik király XII Apokalipszis könyv. » és ezért az Antikrisztus rendszer.

 

Tudjuk a könyv az Apokalipszis és Dániel próféta, a nagy nyomorúság elmúlt 42 hónapban.

 

Így például Pope Francis választották március 13, 2013 kellene talán látni Krisztus visszatérését a Földre szeptemberben vagy októberben 2016 valószínűleg az ünnepen a trombiták.

 

Lásd a cikket: VÉGE utolsó hetében DANIEL END END 2015 OR 2016

 

Az anti-Krisztus is egy formája a démoni háromságának két állat és a hamis próféta, akinek célja, hogy üldözik a keresztényeket, és megismerteti velük közvetlenül az út a pokolba.

 

Könnyen megérthetjük, hogy a legutóbbi pápák a fenevad a könyvben leírt az Apokalipszis 17. fejezet.

 

Ezzel szemben egyesek Ferenc pápa hamis próféta. Személy szerint úgy vélem, hogy a Ferenc pápa egyik két vadállat a tenger, a fenevad a föld, hogy a korábbi XVI hogy sok ex-pápa még életben van. Ami a hamis próféta tudok egyetlen, akinek követői üldözik a keresztényeket.

 

Ez az, amit az úgynevezett « Mohamed » , aki bár meghalt 632 szült egy hamis vallás szolgáló iszlamisták és a dzsihádisták.

 

02) A harmadik rekonstrukciója a jeruzsálemi templom

Ez a rekonstrukció egy igazi vágy, a zsidó nép, de Isten soha nem fogja megengedni a rekonstrukció a templom közelében, a mecset « al-Aksza » a hamis vallás és a hamis próféta.

 

Az új templom lesz a templomban Jézus Krisztus leszáll a mennyből« mennyei Jeruzsálem »

 

03) A globális konfliktus által elfogadott Jézus Krisztus visszatérését

Ez az egyetlen és utolsó szakaszon visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

Nyilvánvaló, hogy ez a háború indult, mivel 2012-ben látjuk skálán ez a konfliktus, amely már globalizált és a javuló teljesítmény és a skála minden nap.

 

Ez az a konfliktus, amely el fog tartani Jézus Krisztus visszatérését.

 

Mi februárban és mi be a médiában messze megnyugtató. Törökország és Szaúd-Arábia akar menni elleni háború Szíriában. Az oroszok és Irán ellen, és ígéretet visszatérés az új koporsó hadviselő ha jönnek Szíriába.

 

Kínában a magatartása a háború ellen, az Egyesült Államok és szövetségesei Afrikában és Szíria a gazdaság területén. Mert a katonai beavatkozás Kelet erőteljesen, ez csak idő kérdése, a katonai stratégia.Nyilvánvaló, hogy a kínai közbelép támogatja az orosz erők.

 

Ez volt a síkságon Megiddo Izraelben, hogy Jézus Krisztus a Biblia szerint véget kell vetni ennek a háborúnak .

 

Tehát, ha az aktuális csata túlcsordulás Szíria és Izrael megtámadta.Aztán ott lesz kiáltások és könnyek, de már túl késő lesz, hogy jöjjön Jézus Krisztus, és lehet menteni. Mivel ez lesz az eredménye, a végső idők, hogy teljesülni fognak a visszatérő Jézus Krisztus.

 

És lehetséges, hogy ez az elemzés ezeket a jeleket, a szeptemberben vagy októberben, 2016.

 

Ebben az évben 2016, már tudjuk, hogy nem lesz rosszabb, mint 2015-ben És ha Krisztus nem kapja meg az idei 2016-ig kell várni, valami szörnyű. Például egy gazdasági összeomlás, hanem a katasztrófák nagy méretben.

 

Soha nem ismétlem magam elég, nem vagyok próféta , és már csalt többször célba egy rövid ideig a visszatérését a mi Urunk Jézus Krisztus által. Az ellenérvek nem vagyok rossz a súlyosbodása jelek évről évre .

 

Ahogy én is tévedtem a bejelentés a visszatérő Jézus Krisztus, azt akarom, hogy legyen óvatos, és ne vegye figyelembe, hogy Jézus Krisztus eljön, mint egy tolvaj, és ezért senki sem tudja pontosan, hogy mikor lesz a visszatérés.

 

Csakúgy, mint azt várta a visszatérését idén szeptemberben vagy októberben az én elemzést a jeleket, de azt kell mondanom, hogy Jézus Krisztus álljon elő, és hogy a templom előtt bármikor hazatért.

 

Azt is meg kell mondani, hogy ez a visszatérés lehet később, és beavatkozni 2017 és 2018 között, amelyek ott is jelek, hogy fogom elmagyarázni, ha eljön az ideje.

 

Tehát arról, imádkozzatok, és reméljük, a közelgő vissza Jézus Krisztus, mert annál hamarabb fog térni, és kevesebb fájdalmat lesz fényes az emberiség számára.

 

Ebben az évben, 2016-ban, bár nehéz az emberiség számára, hogy nekünk keresztényeknek egy éve a remény, a bűnbánat és az ima, hogy Jézus Krisztus tart minket beírták az örök életet.

 

Térjetek meg, és sokan jönnek Krisztushoz, ha nem akarja, hogy az örökkévalóságig a pokolban.

 

Abban az időben az írás minden lehet még menteni. Isten adott neked a szabad akarat, és ez az idő, hogy a helyes utat.

 

Gyere, Jézus Krisztus által kért vízkeresztséggel egy pap, egy lelkész vagy keresztény majd imádkozni újra és újra megszerezni a védelmet a Szentlélek Isten, hogy segítsen, védelme, és elvezeti a lépéseket a vastag végét a sötétségben.

 

Szerelem, béke és Örömök a szívében és otthonában megelőlegezve eltávolítását az egyház néhány és a hozam az olajfák hegyén Jeruzsálemben a mi Urunknak és király Jézus Krisztus az egyetlen Isten fia az ő uralkodása king of Kings a föld ezer évig elválasztó emberiség világvége.

 

Arra kérlek benneteket, hogy olvasta a cikket:

Ha Jézus Krisztus lassan jön az egyház eltűnik kevesebb, mint egy generáció!

 

A múlt hét végén DANIEL END END 2015-ben vagy 2016-ban

 

Az idő az, hogy ima hívlak benneteket, hogy imádkozzatok:

 

IMA Miatyánk és Üdvözlégy

győztes


%d blogueurs aiment cette page :