NUNTĂ ÎN IAD

 

NUNTĂ ÎN IAD

De la 23 septembrie 2017 La 21 mai 2018

PREZENTARE

Având în vedere importanța și urgența conținutului acestei cărți am decis în schimb să facă editarea, publicarea și complet gratuit pe blog.

Voi aborda evidențiază că viața omenirii în ultimii ani.

Cu toții putem vedea că nesiguranța a devenit mulțimile de zi cu zi în întreaga lume. Războaie, violență, dezastre, epidemii, foamete, pierderea valorilor, nesiguranță și greutățile impuse sau toate popoarele planetei.

set de circumstanțe Bad sunt ele cauzate toate aceste calamități? Voi sublinia ceea ce este în întunericul conștiinței, astfel încât toată lumea înțelege că există cauzalitate la toate aceste probleme de securitate.

Fie deja siguri că viața omenirii va trece foarte curând ce. Este o certitudine și vom vedea în carte care sunt motivele și consecințele și, de asemenea, ce sunt opțiunile disponibile pentru omenire.

În fiecare zi care trece, promisiunea mass-media în lumea viselor și o lume mai bună de ani de zile să vină. Dar am descoperit că viața ne aduce nesiguranțele și mizeriile de zi cu zi.

Vă invit să accesați restul cărții prin acest link care vă va direcționa pe pagina din dreapta a blogului în franceză. Puteți traduce pagina web a cărții cu paginile de traducator Internet Explorer „Crome“ sau în alt mod.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Lectură plăcută,

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :