Boken – Predikanten Sagan om konungens återkomst

Jag Portugal

Mina älskade egendom bloggläsare.

 

Jag är glad att kunna meddela att publiceringen av min bok vars titel är densamma som blogg « Predikanten Sagan om konungens återkomst »

Du kan redan nu beställa den till redaktören « Edilivre » innan det är i bokhandeln

Namnet på papper: « Predikanten Sagan om konungens återkomst »
Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2nd Floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50
Internet Kontakt: http://www.edilivre.com/contacts

lock

 

Kristendomen i vårt samhälle försummas, övergivna och offrade intressen humanism i vars namn finner vi att vi gradvis « raderas » och att våra kyrkor rivs. Vi finner samma kraftiga ökningen av islam i hela världen.

 

Om du läser mina blogginlägg, vet du att detta är ett förebud tydliga tecken på den förestående återkomst vår Herre och Kung Jesus Kristus.

 

Så att så många skulle kunna räddas, måste vi alla göra allt vi kan för att göra världen vet och förstår att Jesus Kristus är kungen av världen och han är tillbaka snart att döma män och nationer.

 

Det är därför jag skapade den här bloggen och tack varmt att besöka och läsa mina artiklar.

 

Bloggen är nu besökt cirka 500 gånger varje dag. Detta kan betraktas som en verklig framgång.

 

Men, det är inte tillräckligt för att berätta för världen återkomst kungen Jesus Kristus och så jag bestämde mig för att skriva en bok, så att det största antalet inte tillgång till internet är informerad och att alla kan avgöra hans själ och samvete av den väg han vill följa.

 

I vår mörka samhället, är vår tro beprövade och många känner sig övergivna av Gud, men jag försäkra er om det inte är.

 

Gud aldrig övergett oss, han älskar oss tillräckligt för att ha tillåtit sin son som är ren kärlek, kom till jorden och det missbrukas, förolämpade, scourged och slutligen i fruktansvärda lidanden bli korsfäst och fastspikad på en crossboll med döden för att rädda oss.

 

Men tyvärr är vi översvämmas av falska läror, falska profeter och falska gudar som stör vår vision om Gud och få oss att ta villfarelse spår.

 

Så jag ville ta min bok till läsarna de otaliga bevis för Guds existens och hans ende son Jesus Kristus. Det är så att alla är mer « troende men sachants ».

 

Min bok visar att det är Gud som skapade universum och allt i den. Det visar också gudomlighet Jesus Kristus och hans nära förestående återkomst till jorden.

 

Även om inte en bok av historia eller vetenskap, förklarar han människans resa från starten till sin återkomst till Edens lustgård i regeringstiden av Jesus Kristus och glimt framtid man efter regeringstiden av Jesus Kristus.

 

Den anger också profetiorna om den sista tiden och gör det möjligt att känna högst våra förväntningar om återlämnandet av vår Herre Jesus Kristus.

 

Det är viktigt och även mycket viktigt att ta en paus i livet att göra en bedömning av vad som är viktigt och nödvändigt i livet. Detta är vad jag inbjuder dig att göra detta genom att läsa min bok.

 

Jesus Kristus kommer tillbaka snart att döma män och nationer, är det en självklarhet, men tidigare mycket svåra dagar fortfarande slår jorden och mänskligheten. Läser boken kan förbereda dig för att möta dessa svåra tider som vi fortfarande måste passera.

 

Mending Staket låter dig bekräfta att alla våra problem växer ständigt i flera år. Men vi är en förklaring och är i boken.

 

Jag inbjuder dig inte bara att läsa min bok, men också för att göra det känt så att fler kan läsa det och inse att sanningen inte är den vardag vi förklarat vår ateistiska samhället.

 

Låt oss alla vara soldater Jesus Kristus, är det vår kristna plikt och arbetar ivrigt för att sprida goda ord « Jesus Kristus kommer tillbaka snart »

 

Alla kan sparas om de kommer till Kristus genom dopet och omvändelse.

 

Det borde göra oss inse fakta och inse att vi lever i världen för flera år så hårt som individer.

 

Dessa är dagliga repetitioner och naturkatastrofer som uppförstorade Skyfall, översvämningar, stormar, katastrofer, jordbävningar, orkaner, cykloner, bränder, vulkanutbrott.

 

Men det är också varje år under flera år utan någon känd dödsfall per miljon eftersom fisk, fåglar, boskap och vilda djur över hela planeten.

 

De är också krig och öronbedövande ljud av ett världskrig, våld, förlust av värderingar och moral.

 

Och det är också spiral radikalism och islamisk extremism vars fanatiker massakrerade medlemmar av det kristna folket och begår skändning, skadegörelse, mordbrand och förstörelse av kyrkor.

 

Att inte tala om betydande minskning i den katolska kyrkan av präster.

 

Till alla dessa onda måste vi lägga den globala förstörelse som har lagt sig över världen sedan börskraschen den 29 september 2008 att orsaka svält och elände överallt, är desto viktigare som världens befolkning ökat från två effekter och en halv miljard invånare år 1950 till mer än sju miljarder år 2012, endast 63 år.

 

Även Vatikanen som var Heliga stolen av den katolska kyrkan har blivit en illaluktande plats där Jesus Kristus har blivit ett enkelt tillbehör eller en bit av Vatikanen Museum.

 

Allt detta förklaras i boken.

 

Alla som känner mig vet att jag aldrig ger upp eftersom ingen berget är oöverstigliga och jag skulle fortsätta att agera för att meddela så många goda nyheter om den förestående Sagan om konungens återkomst Jesus Kristus.

 

För dem som vill veta vem jag är:

 

Här kort en liten del av min biografi.

 

Son till en portugisisk elektriker emigrerade till Frankrike 1957, jag växte upp i katolsk utbildning, katekes, gemenskap och JOC (unga kristna arbetare).

 

Denna undervisning har gjort mig till en kristen man standard.

 

Jag har alltid försökt så gott jag kunde leva ett hälsosamt liv i Guds kärlek och respekt för sina lagar (utan att vara ett helgon!)

 

Jag måste säga att eftersom min barndom Gud har alltid varit en del av mitt liv. Han är en förtrogen, en vän, en kurator och en oumbärligt hjälpmedel i vardagen.

 

Under en mycket lång del av mitt liv har jag haft en mycket svår och komplicerad uppgift och Gud gjorde många underverk för att hålla mig vid liv i denna farliga karriär.

 

Så jag har inga hemligheter för Gud och jag har total och absolut förtroende för honom.

 

Gud bevisar sin kärlek mig hela tiden och ger mig hans hjälp i vardagen. Jag försäkrar er att det är ren glädje att känna sig älskad och hjälpt av Gud.

 

Så jag vill vara där också till Gud i en ödmjuk liten åtgärd vittna om hans kärlek till oss och nära förestående återkomst till jorden av sin ende son Jesus Kristus.

 

Under 2009 av en ren slump jag insåg att vi levde i slutet av biblisk tid som kommer att kulminera i Jesu Kristi återkomst.

 

Naturligtvis en god kristen jag hade lärt mig väl katekesen dag kommer i slutet av världen och den dagen Gud kommer att återvända till jorden för att döma hela mänskligheten.

 

Innan intellektuellt acceptera Jesu Kristi återkomst planerades bra för vår generation, har jag mycket analyserat och ändå alla profetiska tecken tillkännage sluttider och Jesu Kristi återkomst på Jorden.

 

Slutligen hade jag att gå till bevis och upptäcker att alla tecken och profetior sluttider förebådar Jesu Kristi återkomst uppnåddes varje dag och att detta på något sätt kan vara en tillfällighet som många av de profetior som uppfylldes var viktigt.

 

Detta har radikalt förändrat mitt liv och så jag bestämde mig för att skapa denna blogg « Predikanten Sagan om konungens återkomst » som jag publicerat många artiklar på alla språk för att informera hela mänskligheten denna underbara händelse och bidrar också uppvaknande av den kristna världen, så att alla kan förbereda sitt sinne och sin själ till Jesu Kristi återkomst vår Herre och Kung, den ende Guds son.

 

Min bok är att visa läsaren Guds existens, gudomlighet Jesus Kristus, för att förklara utvecklingen av människan till Gud och att informera det största antalet av denna underbara återkomst vår Glory Herren Jesus Kristus för hans tusen-åriga styre.

 

Det är en säkerhet i denna apokalyptisk värld är att Jesus Kristus återvänder snart.

 

Det är viktigt och nödvändigt att komma ihåg att Jesus Kristus sade: « Jag är vägen, sanningen och livet, kommer ingen till Fadern utom genom mig. « 

 

Om detta inte görs, döper du och många kommer till Kristus för att bli frälst.

 

Snart kommer det att vara för sent och det blir hela jorden gråter och tårar av alla eftersläntrare.

 

Jag ber er att presentera min bok till alla dina föräldrar, vänner, relationer, kontakter och alla sociala nätverk för alla att också känna och dela i sin tur Guds kärlek och sparas.

Gud älskar oss och älskar hans enda Son Jesus Kristus är snart att återvända till jorden för en återgång till Edens lustgård till alla dem som kommer till honom.

Bakgrund hjärta tacka dig för allt du gör för kärlek och ära Gud och Jesus Kristus!

Gud välsigne dig och ger dig möjlighet att arbeta för kärlek och ära Jesus Kristus.

Jag Portugal

Victor


%d blogueurs aiment cette page :