Ki a templomból POINT OF SALVATION

 Vatikán

Nagyon jól éljük végén bibliai időkben, ami azt jelenti, hogy minden keresztény, hogy Jézus Krisztus hamarosan visszatér a Földre!

 

Minden jel és próféciákat megmutatjuk és erősítse meg!

 

Tekintettel az ereje és intenzitása az eredmények, egyértelmű, hogy az idő a visszatérés az Úr közel van, nagyon közel.

 

Azt is észre néhány fontos dátumok kapcsolatos jeleit az utolsó időkben.

 

Május 14., 1948:

Létrehozásának időpontja Izrael Állam volt a dátum a kegyelmet biztosított Isten a zsidó népet.

Azóta, egyértelmű jeleket erősítés és próféciáit.

Látnak láttán is, egyre erősebben.

 

Augusztus 14, 2005:

A nagy jel az égben megjelenésével az égen Florida valóságos sereg UFO bizonyos alakult az égen hosszú ideig egy nagy kereszt keresztre feszítés

Ez a jel, visszatekintve úgy tűnik, hogy a bejelentés a megközelítést, a múlt héten, Dániel és a büntetést, hogy követni fogja.

 

.

És ezt a videót

.

 

Szeptember 29, 2008: 

Ez a dátum a tőzsdekrach New Yorkban, az index -777,7, ami azt eredményezné, hogy az általános pusztulástól, amely a világ nem fog talpra állni, mielőtt a visszatérő Jézus Krisztus.

Én meg ezt a dátumot, mint az elején a múlt héten Daniel jelezve kezdetét az elmúlt hét évben az ember visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

A március 8, 1012  :

Ez az a nap az esemény a második jel az égen. Láthatóan nagyobb, mint a Földön maradt csatlakozik a Nap több mint 80 órán keresztül fekete gömb 11-ig 2012.

 

 

Ez a jel is, hihetetlen, mint a hiteles helyezkedik el a három és fél évvel azután, hogy szeptember 29, 2008.

Meg kell jegyezni, hogy a bibliai utolsó hetében Daniel (hét év) jelentették be, hogy a Biblia, hogy két részre oszlik a három és fél év alatt minden, a második rész lesz az idő a nagy nyomorúság.

 

Február 28., 2013: 

Lemondása Benedek pápa, aki váltotta pápa Francis, amely azt mondja, csak Róma püspöke.

Amely megfelel a prófécia a pápák, mint « Péter a római »

Ez a prófécia szerint, végigvezeti a templom előtt, a visszatérő Jézus Krisztus.

 

És az utolsó napon is előre:

Ez a visszatérő Jézus Krisztus a Földön I között, szeptember 14-15 2015  alatt ünnepe a kürtök.

 

Előfordulhat néhány fontos jeleket cikkem

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

 

Szintén ebben a szakaszban

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/11/27/jesus-christ-revient-bientot/

 

Az elragadtatás az Egyház kell neki, az említett időpont előtt a szeptemberi 2015-ben és talán jól az idén 2014. (I eltávolítása a november 10, 2014)

Pontosság:

Nem tudom megmondani, hogy elég, « Nem vagyok próféta, és tudtam, hogy tévedek », de jó, hogy előkészítse és tartsa magát mindig kész lelkileg eltávolítására és visszatérő Jézus Krisztus.

 

Lásd a cikket

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/01/18/les-dates-de-lapocalypse-et-de-lenlevement-de-leglise-devoilees/

 

A Földön, a lakosság hét milliárd ember körülbelül egy milliárd keresztény, amely egyszerre sok és kevés, hogy menti az elragadtatás az Egyház, meg kell már a keresztény.

.

Hatmilliárd már ítélve!

 

Milliárd keresztény ezért azt állítják, hogy kell menteni, és része a Jézus Krisztus egyháza előtt el kell távolítani hazatérését.

 

De akkor hogyan magyarázza ezt a verset az apostol Luke.

.

« De az embernek Fia, mikor eljő, vajjon talál-e hitet a földön? » (Lk 18, 8)

 

Ha nem tudja, hogy mit akar a Bibliában, és figyelmen kívül hagyja, ami zavar minket!

 

Ezzel ez a vers, így van egy probléma!

 

Hogyan lehet az idők végezetéig, de ez nyilvánvaló, és látom, hogy sok keresztény meghaladja Ames milliárd euró; míg Lukács írta ezt a verset a hit megkérdőjelezi a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Tudjuk, hogy semmit sem írtak a Bibliában véletlenszerűen, így ha az apostol Lukács írta ezt a verset, hogy van egy fontos ok, sőt alapvető és ősi.

 

Mi lehet részben azzal magyarázható, hogy sok keresztény nem hajlandó mérlegelni a visszatérő Jézus Krisztus a mi generációnk.

Nyilvánvaló, hogy bárki láthatja beszéddel a barátainak is.

 

Egyes keresztények nem is hisznek a lehetőségét, hogy a visszatérő Jézus Krisztus fizika.

 

Ez azonban nem elég ahhoz, hogy hogyan lehet eltölteni egy milliárd keresztény, hogy hiányzik a hit ilyen rövid idő alatt?

 

Valami sokkal fontosabb kell, hogy legyen az oka.

 

Már elismerte, hogy minden sikerül egy kis hit és a tanítás Jézus Krisztus az ő életmód.

 

A kétezer évvel, a vágy, hogy szeretné követni a Jézus Krisztus tanításait már erodálódott az emberi gyengeségek, hogy mi hozta ezt a tanítást, hogy alkalmazkodjanak a változó az életünket, és a társadalom számára.

 

A szellemi vezetők, hogy a lelkészek az egyház, az idő előrehaladtával is hozzá egy kicsit mindent, és semmit ez a tanítás (amely ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

.

Lehet, hogy emlékszem néhány mészárlás és a boszorkányüldözést, amely azt állította, több ezer ember életét az Isten nevében, a hit és a Jézus Krisztus. (Ami ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

.

Így fokozatosan tanítása Jézus Krisztus már jelentősen torzult, ősi igazságok és az elavult váltották fel új és alkalmas arra, hogy az új életmód igazságokat, és mindezt anélkül, hogy mi valóban volt lelkiismeret. (Ami ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

 

Hogy megérkezik a jelenlegi helyzet, amelyben számos plébánosok között a méltóságok a templom, és még a pápa már nem követhető, és tanítani szigorúbban a Jézus Krisztus tanításait, különösen nyíltan kompromisszumok más vallásokkal. (Ami ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

 

Az egyház (II. János Pál) mondott nem azt tanítja, hogy Isten és Jézus Krisztus minden ember, és ezért minden ember Isten és Jézus Krisztus. (Ami ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

 

Az egyház (II. János Pál) mondott nem azt tanítja, hogy minden vallás vezet Istenhez. (Ami ellentétes tanítása Jézus Krisztus)

 

Az egyház feladata, hogy vezesse az embereket, hogy Isten tanítása Jézus Krisztus, és mégis az egyház által vezetett néhány órát denaturált sok lelket a Lucifer.

 

   Még a

Az egyház azonban azt nem tanították imádkozni a halott!

 

Imádkozó szentek « halott » különleges segítséget az egyes területeken!

« Bár a halottak maradnak halottak, amíg a feltámadást meg kell történnie egy ideig a végén a visszatérő Jézus Krisztus, és az összes többi, a feltámadás fog történni az utolsó ítélet! « 

Néhány keresztény lesz még imádkozni elhunyt rokonok, hogy vigyázzon a családjuk.

 

Más keresztények körül magukat képek, szobrok és vallási tárgyak isteni védelmet.

 

Egyes lelkészek néha áldja minden és bármi!

 

És akkor megértjük, hogy valóban sok keresztény hit valóban nagyon mélyen a fejében és szívében.

 

Sajnos ez magyarázza, miért jobb az apostol Lukács megkérdőjelezte a hit « hiteles » , hogy a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Miközben egy milliárd keresztény, de hogy sokan tartsa szigorúan a Jézus Krisztus tanításait ….

 

Itt az ideje az én Szeretett Testvéreim Jézus Krisztusban, hogy visszatérjen az igazi értékekre tanított Jézus Krisztus által, és különösen az a gyakorlat, hogy a neveket nem törlődnek az élet könyvébe.

 

A mi életünket

 

Első

Szerelem Isten minden erőnket, és meggyőződéssel

 

Ezután, alázat, tisztelet, a kedvesség, a szeretet, a megosztás, az önzetlenség, az együttérzés, a megbocsátás, a megértés és a kedvesség kell vezetnie az életed .

 

Imáinkban

 

Az ima az étel a lélek.

Ezért szükséges, hogy imádkozzon.

 

Sajnos sok keresztény nem imádkoznak, vagy imádkozni, mint ima kerekek.

 

De Jézus Krisztus tanított minket imádkozni.

.

Máté 6

.

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_2.htm

 

Az ima beszélgetés Istennel!

 

prier_dieu

 

Beszélhetünk tekintetében Mennyei Atya « Isten », mintha lenne beszélni a földi apja.

Azt lehet kérni, amit akar, és amire szükségünk van.

 

Azt is fontos tudni, hogy hála Istennek minden nap minden kedvességét.

Beleértve a legjelentéktelenebb.

 

Meg kell értenünk, hogy Isten adott nekünk a fenséges ajándékot« Free választottbíró » , de ezt az ajándékot akadályozza az Isten, hogy beavatkozzon az életünkben, ha nem kérnek.

 

Az én esetemben, biztosíthatom önöket, hogy Isten része a mindennapi életben, és a legnagyobb félelme az, hogy Isten nem megosztani az életemet.

 

Jó tudni, hogy az ima akkor is kérheti személyes kérdést Istennek, és meg fog lepődni, hogy a válaszok, hogy jutott eszembe, amikor kérdéseket.

 

Ami imát Szűz ne társítani imákat a szentek, amelyek véleményem szerint el kell kerülni, mert csak Jézus Krisztus a mi Üdvözítőnk, a király, a mester, és ez neki hogy visszatérjen az érdem és a dicsőség, és hogy Jézus Krisztus, és bárki más, hogy Isten ránk bízott.

 

Imák a Boldogságos Szűz Mária egy nagyon különleges eset, mert nagyon erős és erős kapcsolata egy anya és fia.

 

Nyilvánvaló szívében minden keresztény, hogy Isten megengedi a Boldogságos Szűz Mária, hogy járjon közbe a Jézus Krisztussal, a fia, az egész emberiség számára, és hogy minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy jövünk Jézushoz Krisztust kell menteni.

 

Jelenések és üzenetek a Boldogságos Szűz Mária cselekvések kulcsfontosságú pillanatokban a történelemben a figyelmünket, hogy nem vagyunk távolodnak a hit a fontos döntéseket az élet a társadalom és az egyház .

 

A legfontosabb látszat volt, hogy a Fatima Portugáliában.

« Ne talál egy cikket a blog »

 

Link:

.

HARMADIK TITKOS Fatima Jézus második eljövetele Krisztus földi – Igazság!

Így azok számára, akik rendszeresen imádkoznak a Boldogságos Szűz, fontos megjegyezni, hogy minden imát előnyös először megy, hogy Isten és a Jézus Krisztus, és végül, hogy a Boldogságos Szűz Mária.

 

Ha imádkoztok a Boldogságos Szűz Mária, mert szégyellik, hogy imádkozzanak Isten vagy Jézus Krisztus, akkor tudja, hogy ha szégyelli Isten és Jézus Krisztus, akkor szégyellni rád.

 

Kérlek, imádkozzatok Istenhez. Tudja, hogy mindannyian bűnösök, és mi esik és újra és újra megadja magát, mert az élet a napi küzdelem mindannyiunk hordoz a sátán ellen.

 

Nem tudunk nyerni köszönhetően elhatározását, hogy felszámolja az erőssége lesz, és a segítségével meg kell kérni Istentől

 

Ha imádkozunk Istenhez, és ha úgy tűnik, hogy Isten nem hallja imáitokat; akkor tegye fel magának a kérdést, ha nem is mindent, amit lehet és kell tenni, hogy megoldja a problémákat elleni küzdelem és a Sátán.

 

Isten segít, ha megkérdezed tőle, de ez nem fog segíteni, ha valaha is segíts magadon!

 

Ne habozzon imáitokat közvetlenül Istenhez, és biztosítani kell, hogy Jézus Krisztus fog közbenjárni az Ön számára, és segít a mindennapi életben a Szentlélek Isten.

 

Jézus Krisztus rendelkezésére áll számtalan angyalok készen áll, hogy segítsen.

De ha még mindig mertem kérni Istentől a szükséges segítséget.

 

De jó ezekben apokaliptikus időkben megjegyezni azt is, hogy ay kétezer évvel Jézus Krisztus is feldühítette a templomban, mert az összes rossz szokások és a rossz emberek, a idő.

 

Nem volt idő múlásával eltorzította a valódi funkciója a templomban.

 

Egy hely az imádság, a templom volt a hely, a kereskedelem és a még rosszabb, ez lett a mérföldkő a rablók és tolvajok.

 

Máté 21 versek 12-13-14

 

12 Jézus bement a templomba az Isten. Ő vezette ki mindazoknak, akik árulnak és vásárolnak a templomban; Ő felborult az a pénzváltók asztalait, és az üléseket azoknak értékesítés galambok.

 

13 És monda nékik: Meg van írva: Az én házam nevezhető imaház. Ti tették a den a tolvajok.

 

14. A vakok és sánták jöttek hozzá a templomban. És ő meggyógyította őket.

 

 

Ennek ellenére azt látjuk, a 14. versben, hogy bár a templom vált a hely, tisztátalan, Jézus Krisztus meggyógyította ott vak és beteg.

 

Hazatérve, Jézus Krisztus sajnos a megállapítás, hogy lesz sokkal több negatív, mint pedig ott kétezer évvel.

 

Először az egyház is bízott Peter és azt akarta, « egy egységes és » tört fel számos templom.

 

Mondván minden közelebb áll az igazsághoz, mint minden más!

 

Ismeretes, hogy egyes egyházak jobban érdekli a férfiak pénztárcák és lelkük.

 

Néhány egyház már annyira gazdag, hogy illetlen, hogy a nyomor a világ.

 

Van még néhány ember, akik magukat lelkészek vagy prédikátorok, akik gazdagítják és hizlal a nyomor a szegények.

 

A Vatikán is, vagyonnal és hatalmas vagyonokat a világban, és a méltóságok gyakran vált Moguls.

között más forrásokból:

https://www.cai.org/fr/etudes-bibliques/les-milliards-vatican

 

Több nyomor a világ nagy, és ezek a « mogulok » minden egyház, gazdagítják és hizlal.

 

Természetesen a világ még mindig barázdált misszionáriusok, hogy ezek a vezető lelkészek minden egyház küld a biblia a kezében, anélkül, hogy komoly módon és evangelizálni az embereket, hogy Isten kegyelmét.

 

Ellentétben ezek a magas rangú lelkészek templomok, misszionáriusok ezek megérdemlik tiszteletünket és hálánkat.

Tudnia kell, hogy sok ilyen misszionáriusok gyakran megadja magát, sajnos az árnyékban, és az általános közöny kínzás kezébeniszlamisták és a dzsihádisták  , akik « legionáriusok a Sátán. »

 

A szó a muzulmánok

dzsihádisták iraki-

 

Vigye el az iszlamisták  és a dzsihádista   , hogy a vezető, hogy Lucifer, hogy úgy gondolja, hogy vezesse Isten.

 

A megváltás Jézus Krisztusban!

 

Azt is szeretett testvéreim kell, hogy a gerenda van a szemében.

 

Állítsa a pogány rítusok, amelyek megszállták a templomot, és visszatér a valódi keresztény értékek.

 

Mit számít az életünkben, ez nem is annyira, amit csinálunk, de miért, és hogyan csináljuk.

 

Jézus Krisztus szeret minket, de szeretjük, és azt bizonyítani neki, hogy?

 

Kérdezze meg a kérdésemre!

 

Annak ellenére, hogy szeret minket, Jézus Krisztus, az ő visszatérése fogja megítélni minden férfi és minden nemzet.

 

Ez lesz túl késő bűnbánatot, és azt szeretnék, hogy rendbe az életét.

 

Ott lesz kiabálás, sírás és fogcsikorgatás minden késő!

 

Eljött az idő a cselekvésre, és rendbe az életünket.

O

O O

O

Fontos, hogy visszatérjen a katolikus egyház

(De nem az, hogy a Vatikán II)

 

Kívül a templom pontját Hi!

O

O O

O

 

A katolikus egyház az egyház, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus bízott Péterre és utódja utóda, az egyház feladata, hogy François jelenlegi pápa.

 

Bár a pápa Francis nem teljesen ismerik, mint pápa, hanem mint egy egyszerű Róma püspöke és annak ellenére, hogy az összes jogos kritikát, hogy lehet rávenni, hogy továbbra is a jogi képviselője az egyház előre visszatérése Jézus Krisztus.

 

Ez Jézus Krisztus hamarosan visszatér terhelés mentesíti őt az ő pozícióját, mint lelki vezetője a templom.

 

Hazatérve, Jézus Krisztus, miután figyelembe véve minden férfi és minden nemzet uralkodnak egyházát.

.

Szeretné, hogy része legyen az egyház Jézus Krisztus,

 

Ha igen, akkor mit keresztelni, kérjük Istent, hogy bocsásson meg az összes bűn, kiegyenesedik az életed, kérje Jézus Krisztust, hogy a személyes megmentő, és elfogadom, hogy az ő temploma.

 

És különösen szeretni és tisztelni Istent, és a gyakorlatban a keresztény értékek tanított Jézus Krisztus által.

 

 »  Az alázat, tisztelet, a kedvesség, a szeretet, a megosztás, az önzetlenség, az együttérzés, a megbocsátás, a megértés és a jóság. « 

 

Reménység megjegyzés:

 

Verse 14 21. fejezet az Evangélium Máté szerint:

14. A vakok és sánták jöttek hozzá a templomban. És ő meggyógyította őket.

 

Levelek véleményem szerint egy halvány remény azok számára, akik nem keresztények, a vakság és a tudatlanság és azok, akik megkeresztelkedtek, de ezt majd vakság és tudatlanság hamis tanokat.

 

Azt hiszem, lehet menteni, és elismerte, hogy az egyház, miután a elrablását, ha Jézushoz kérve, hogy meggyógyuljon, és megmentette, hazatérése után a mennyei Jeruzsálem.

 

Úgy vélem, ezt a cikket egy szöveget, hogy kaptam megjegyzést a cikket:

.

 

A vadállatok kinyilatkoztatás IDENTIFIED!

.

amelyen én meghívni mindenkit meditálni és kommentálják.

0

0

0 0 0 0 0

0

0

0

0

 

Összeesküvés
Fontos információ, hogy MINDEN katolikus tudnia kell

.
Számos katolikusok imádkoznak buzgón a Szűz Mária, azt gondolván, ő a közvetítő, aki közbenjár a nevükben az Atyával:
« Ezért a Boldogságos Szűz hivatkoznak a templom alatt a címek Advocate, Helper, segít, és Mediatrix. « Item # 969, p. 255
Négy konkrét címek tulajdonítanak Mary. Ő teljesíti ezeket a szerepeket? Tehát nézd meg mindegyiket:

Ügyvéd

 
Hit Mária ügyvéd az Atya egy másik hagyomány, nem támogatott a Szentírás. Ezen túlmenően, a Biblia ellentmond katolikus tanítást arról, hogy Jézus nem Mária, az egyetlen ügyvéd:
« … És ha valaki vétkezik, van szószólónk az Atyánál, az igaz Jézus Krisztus. « 1 János 2:01
Segítség
Ez még mindig egy ember hagyomány.

A Biblia nem minősül senkit Helper, még Marie

jótevő
Ismét a Biblia ellentmond a katolicizmus úgy nyilatkozott, hogy Jézus, nem Mária, ez az egyetlen, hogy « természetfeletti » segítő:
« Íme, az Isten az én segítségem … » Zsoltárok 54,4 « Így van ez abban, hogy azt mondhatjuk: Az Úr az én segítségem, nem félek; Mit tud az ember tenni velem? « Zsid 13,6
« Sok a megpróbáltatásokat az igazak: de az Úr megszabadít. »Zsoltárok 34,19
Sehol Isten Igéje Mária van leírva, mint segít …

Mediatrix

. A Biblia soha nem emelkedik a helyzetét Marie közvetítő, de mutatja be Jézust, mint az egyetlen közvetítő: « Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus, « 1Tim 2:05 « És ez az, amiért ő [Krisztus] a közvetítő egy új szövetség … » Zsid 9,15

 


Közbenjáró

Az ombudsman és az ügyvédje is közbenjárását mások számára.Katolikus hagyomány rendeli ezt a feladatot, hogy Mária, míg az Isten Igéje az Úr Jézus Krisztus az egyetlen közbenjáró:
« Mert Krisztus nem lépett be a szentélybe tett emberi kéz … de be magába a mennybe, hogy most úgy tűnik számunkra előtt Isten arcát. »Zsidók 9.24
« Ezért is el tudja menteni őket, hogy a legtávolabbi, hogy jöjjön Istenhez általa, látta valaha él, hogy közbenjár értük. « Zsidók 07:25
A Szentírás nem világosabb, hogy a személyazonosságát az igazi közbenjáró:
« Ki fog elítélni? Krisztus meghalt; Nos, feltámadott, ő a Isten jobbján, és esedezik is értünk! « Róm 8:34
« A ki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek gondolata, mert Isten szerint esedezik a szentekért. « Róm 8:27
A Biblia azt mutatja, hogy aki elolvassa az Atya a Fiú:
« Mert általa [Jézus] itt vagyunk egymásnak az Atyához egy Lélek által. »Ef 2,18
« Az örök cél, amely úgy hajtott végre, Jézus Krisztus, a mi Urunk, akiben mi, a hit benne, szabadságát megközelítés Isten bizalommal. »Ef 3,11-12
Mária soha nem említik a közbenjáró.
Jézus ismét csökkenteni
A Biblia nagyon világos. Jézus az egyetlen ügyvéd, segítve közvetítő és közbenjáró az Atyával. Mégis, a katolikus hagyomány ellopja négy címek és attribútumok Mary … Miért?
Miért van Jézus csökkentette minden lehetőséget?

 

Miért katolicizmus elhatározta, hogy távolítsa el az összes jó tulajdonsága Jézusnak, hogy a Biblia, hogy valaki másnak?
Ha Mary magasnak kell lennie, ezért bizonyos karakterek a Biblia, mint Pál apostol azt mondták:

. « Mivel nem volt a gondolat, hogy tudsz mást, mint Jézus Krisztust, és Őt keresztre feszítették. « 1Kor 02:02
Következtetés
Most már tudod, hogy a pozíciókat a Biblia és a katolikus hagyomány.

Fogsz elutasítjuk Isten Igéjét, és adjatok dicsőséget Mary?

Vagy elutasítja a hagyományok és a férfiak adsz dicsőséget, hogy Jézus Krisztus?
« De most kinek szerzett a minisztérium, amennyiben ő a közvetítő jobb szövetségnek, amelyet alakult meg jobb ígéretek. « Zsid 8.6
20. fejezet – Mary: Címzett imádság
Katolikus tanítás igényel hű imádkoznak a Szűz Mária:
« Azzal, hogy Mária, hogy imádkozzanak értünk, elismerjük magunkat, hogy szegény bűnösök, és foglalkozunk a <>, a

Szent … minden óráján látogatásunk ő szívesen bennünket, mint a mi anya, hogy vezessen minket Fiához, Jézus a Paradicsomban « Item # 2677, p. 661
Nagyon fontos, hogy tudja, az ilyen irányú igények Istentől származik, vagy pusztán emberi hagyomány. Hadd mindegyik:

 

Kérje Mary, hogy imádkozzanak értünk: az emberi hagyomány, ismeretlen a Bibliában.
Anyja a kegyelem, egy másik hagyomány.
szent minden: az emberi hagyomány.

 

Már megmutattuk, hogy Isten az egyetlen « minden szent »

 

Marie üdvözli, hogy a halál az emberi hagyomány, nem tanítják a Biblia.

 

Mária vezet bennünket, hogy Jézus egy másik hagyomány, ismeretlen Isten Igéje.

 

Értsd meg, katolikus barátom, Isten soha nem mondta, sem ezeket a dolgokat. Ezek mind a hagyományok által feltalált katolikus vezetői a múlt:
« Mivel a legkorábbi időkben a Boldogságos Szűz tiszteletben tartják a cím alatt a <>; a hívek menedéket az ő védelmét, koldul minden veszélyt és igények … « Item # 971, p. 256
Az a tény, hogy a hívek imádkoznak Mária idején bajban egy másik hagyomány « kiagyalt » a katolikus vezetők a múlt ma, és megerősítette a katolikusok.

 

Jézus soha, sem más a Bibliában, ne kérdezd az embereket, hogy imádkozzanak a Mary.
Kinek kell imádkoznunk?

. Biblia világosan ellentmond a katekizmus oktatása az embereket, hogy forduljanak Istenhez csak:
« Kiálts hozzám [Isten szól a népéhez], és én válaszolok, Én megmutatom néked nagy dolgokat, rejtett dolog, amit nem tudom. »Jeremiás 33.3
« És hívj fel engem [Isten szól a népéhez] a nyomorúság idején! Én megszabadítlak téged és te dicsőíteni engem. « Zsoltárok 50.15

. Amikor nehéz idők jönnek, hívja az Isten, és nem Mary:
« Uram, halljátok meg az én imám, hallgatni a hangját én könyörgéssel!

 

Hívom ama napon az én szorongás, mert te meghallgatsz engem. »Zsoltárok 86,6-7

. « Ő az alábbiakra hívja fel engem, [Isten szól a népéhez], és én felelek meg; Leszek vele a baj, én õt, és tiszteljük őt. « Zsoltárok 91,15

. százai versek tanítanak bennünket, hogy hívja fel Isten, amikor nehézségek merülnek fel az életünkben. Egyetlen vers ösztönöz bennünket, hogy imádkozzunk, hogy Mary:

. « Az üdvösség az igazak az Úrnak; Ő az erődítmény időben a bajt. »Zsoltárok 37.39

. « Uram, könyörülj rajtunk! Reméljük benned. Legyen Ön is a kar minden reggel, üdvösségünk időben veszély « Ézsaiás 33.2
« … Áldott, aki úgy véli, a szegények! A nyomorúság az Úr szállítja őt « Zsolt 41,1
Ha tegye a varázslat Marie?
« Vesd a te terhet az Urat, és ő gondoskodjék rólad: ő soha nem szenved az igaz. « Zsoltárok 55,22
Dávid király imádkozott egész nap … Istennek:
« Éjszaka, reggel és délben, én sóhaj és nyögtem, és ő hallja a hangomat. « Zsoltárok 55,17
A zsoltáros hirdeti:

. « Közel van az Úr minden őt hívóhoz, mindenkinek, aki hívja fel őt, az igazság « Zsolt 145,18
Az Újszövetségben ezt olvassuk:
« Ne aggódj semmi miatt; hanem minden, jelenleg a kérések Istenhez imádságban és könyörgésben hálaadással. « Filippi 4:06
Kinek imádkozol?
Isten Igéje azt mondja, hogy imádkozni Istenhez. Katolicizmus arra ösztönzik, hogy imádkozni Mary. Ismét megkérdezheti, hogy miért a katekizmus retrográd Jézus és Mária diák.

 

Úgy tűnik, hogy a katolikus egyház nem akarja, hogy követői « zavarja » Jézus bármely témában.

 


De Jézus azt indítani ezt a meghívást:

 
« Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik fáradtak és terhelve, és én megnyugvást adok nektek. « Máté 11:28
Vagy a Biblia rossz, vagy a katolicizmus tart távol, aki akar, és kész arra, hogy minden igényének eleget tesz.
Következtetés
Ez egy másik fontos döntés, amit meg kell venni. Kövesse a katolikus hagyományok és az emberi és kérlek Marie?

. Vagy szívesebben engedelmeskedni a Szentírást, és közvetlenül az ima Istenhez?
« Én pedig szólítsd Istent, és az Úr megment engem. « Zsoltárok 55.16

 

21. fejezet – Mary Queen of the Universe
Katolicizmus azt állítja, hogy a halál a Mária, az Úr vette a mennyben, és adta neki a címet a « Queen of the Universe »
« Végre a Szeplőtelen Szűz, tartósított mentes minden foltot az eredendő bűn, ha a tanfolyam az ő földi élet, vette fel a test és a lélek a mennyei dicsőség, és magasztos az Úr, mint Queen of the Universe « Item # 966, p. 254

. Ismét katolikus tanítás és az Ige Isten ütköznek.

 

Nem csak a Szentírás sehol sem tanít ez a tan, de elítéli.

 

44.9 A Jeremiás azt olvassuk, hogy az imádat hamis istennő nevű « Queen of Heaven » feldühödött Isten
« A gyerekek fát gyűjteni, az apák tüzet gyújtanak, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy kalácsot az ég királynéjának, és italáldozattal idegen isteneknek, hogy engem ingerelj. « Jeremiás 7.18

. Hogy az emberek miért tette imádja hamis istennő neve Queen of Heaven? Ez egy emberi hagyomány hozott nekik:
« De mi lesz … tömjéneznek az ég királynéjának, és az ő libations, mint tettük, mi és a mi atyáink és a mi királyaink és a mi hercegek … » Jeremiás 44,17
Katolicizmus volna azt továbbítani ugyanaz a pogány szertartás, hogy infuriates Isten?
Pogány vallások
Anélkül, hogy túl a célja a könyv, sok kíváncsi katolikusok meglepte a tanulmány a sok hamis vallás, hogy imádják a « Queen of Heaven ».

 

Ezek a tények hoznak létre, a katolikus ragaszkodás, hogy Marie címet olyan gyakran használják a hamis istennők kell gondolni.
Kit kell magasztos?

. Bár katolicizmus ragaszkodik a felmagasztalása Mária, a Biblia felmagasztalja a mindenható Isten: « Diák-, hogy az ég, oh Isten!Hagyd, hogy a dicsőség az egész földön! « Zsolt 57,5

« … Téged, Uram, az ország, te pedig magasztos vezetője mindenek felett! « 1 Chronicles 29:11
« … Az Isten, az én üdvösség felmagasztaltatik » Zsoltárok 18,46
: « Kelj fel, Uram, minden erőddel! … « Zsoltárok 21:13
« Légy csendben, és tudom, hogy én vagyok az Isten: Én felmagasztaltatik a nemzetek között, én felmagasztaltatik a földön. »Zsoltárok 46:10
« Isten … a pajzsok a föld: ő nagyon magasztos. « Zsolt 47,9
« Az Úr nagy, mert él fölött … » Ézsaiás 33,5

.

Isten fogadja dicsőség Jézus Krisztus

. A Biblia azt mondja, hogy Isten fogadja dicsőség Jézus Krisztus által.Jézus Krisztus a fontos személy a Bibliában:

 

 

Az Újszövetségben, a neve « Jézus » jelenik meg 943-szor.
A név « Krisztus » 553-szor, az « Úr Jézus » 115 alkalommal.

. az első négy könyv az Újszövetség vonatkozó születése, élete, halála és feltámadása.

A többi Újszövetség körül forog az ember.

 

Mary, eközben úgy tűnik, néhány alkalommal az Isten szava, és ő soha nem nevezték királynője semmit:
« Ezért az Isten is felmagasztalta őt [Jézust], és átadta neki a nevet, a mely minden név fölött való, hogy Jézus nevére hajoljon meg minden térd a mennyben és a földön alatt föld, « Filippi 2:9-10

 

« … A megöletett Bárány [Jézus] méltó fogadására hatalom, a gazdagság, a bölcsesség, az erő, a becsület, dicsőség, és a dicséret. »Apokalipszis 5.12
Ki kell kapnia a dicsőség? Isten … Jézus Krisztus:

. « … mindenben az Isten dicsőíttessék a Jézus Krisztus által, a kinek dicséret és hatalom örökkön-örökké. Ámen! « 1 Péter 4,11

. « Isten feltámasztotta [Jézus] az ő jobb keze, mint Prince és a Megváltó, hogy a bűnbánat, hogy Izrael és a bűnök bocsánatát. »ApCsel 5.31

. Biztos vagyok benne, hogy ugyanezt a mintát áttörni a fejezeteket.

 

Míg a Biblia buzdít minket, hogy magasztaljuk Jézus Krisztus, a katolicizmus határozza meg, hogy aláássa Jézus és Mária emelést.

 

Miért Jézus, aki feláldozta életét és szenvedett kegyetlen kínzás, a kereszt, Ő dobni, és helyébe egy egyszerű halandó?
Következtetés
Egyrészt, a katolicizmus ragaszkodik ahhoz, hogy az Úr emelte Mary rangra « Queen of the Universe ».

 

Másrészt, a Biblia azt tanítja nekünk, hogy imádjuk a « Queen of Heaven » provokálja az Isten haragja.

 

A kit helyezze el a bizalmát? Az emberi hagyomány vagy Isten Igéje?
« Annakokáért az Isten [Jézus] magasztos őt, és adott neki egy nevet, a mely minden név fölött » Fil 2,9

 

22. fejezet – A Mass
Ha lehet hinni a katekizmus, valahányszor szentmisét, a munka a Krisztus a kereszten készült jelen van, és a megváltás művében valósul meg:
« Ebben az isteni áldozat amely ünnepelte a tömeg, ugyanaz a Krisztus, aki felajánlotta magát egyszer egy véres módon az oltáron a kereszt tartalmazza, és felajánlotta egy vértelen módon. »Item # 1367, p. 357

. « Amikor az Egyház az Eucharisztiát ünnepli, ő örökíti Krisztus húsvét, és ez lesz a következő:

.

az áldozatot Krisztus felajánlott egyszer s mindenkorra a kereszten marad örökké jelen: <> « Item # 1364, p. 356

A Biblia azonban azt mutatja, hogy a megváltás művében sikerült elérni egyszer s mindenkorra, amikor Jézus meghalt a kereszten:
« … Úgy tűnt, miután eltette a bűnt az ő áldozata. « Zsidók 9.26
« Ez alapján ez szenteltettünk a felajánlás a Jézus Krisztus testének egyszer és mindenkorra. « Zsidók 10.10
Amikor Jézus vérét ontotta, ez az egyetlen törvény vásárolt örök életet mindazok számára, akik a hitüket, és bízz csak Krisztusban.
« És be egyszer s mindenkorra a szentélybe, figyelembe sem a vér bakok és borjak, de a saját vérét, örök váltságot szerezve. « Zsidók 9.12
A Biblia ragaszkodik ahhoz, hogy ezt az áldozatot meg nem újítható naponta:
« Ez megfelel nekünk, sőt, van egy pap, mint ő [Jézus], szent, ártatlan, szeplőtelen, külön a bűnösök, és tette magasabb, mint az ég, aki nem kell, mint azok a főpapok, az áldozatot a napi, először a saját bűneit, majd az emberek: mert ezt egyszer s mindenkorra, amikor felajánlotta magát. « Zsidók 7.27

. Mindazonáltal a katekizmus hajthatatlan ebben:
« Tény, hogy valahányszor ünneplik ezt a rejtélyt, <>. »Item # 1405, p.368

. De a Biblia azt mondja, hogy Krisztus halála egy olyan rendezvény, ha:

 

« Tehát Krisztus, miután felajánlotta, ha viseli a bűneit … » Zsid 09:28

 

« Őt, miután felajánlotta az egyik áldozat a bűnökért, leült az Isten jobbján » Zsid 10,12

 

Jézus mindent megtett, hogy szükség van a megváltás az emberiség, amikor meghalt a kereszten.

 

Nincs további munka nem (és soha nem volt) szükséges.
Melyik kiemelt?
Amikor a Katekizmus azt állítja, hogy a katolikus egyház játszott szerepet a megváltó Krisztus munkáját, megfosztja őt a dicsőség, hogy még csak keresni az elvégzett munka a Golgotán.
Az Isten Igéje, Krisztus tette az egészet, egyszer és mindenkorra.

Halála Isten cselekedete, a legcsodálatosabb áldozatot, ami valaha történt. Azt tartották csak egyszer, és soha nem kell ismételni.Mindazonáltal a katekizmus továbbra is ragaszkodik
« Krisztus áldozata és az áldozat az Eucharisztia áldozata egy áldozat.»Item # 1367, p.357

Az összes lehetséges szelídség, azt kell mondani, hogy ez az állítás a szentségtörés.

Javasolj egy pap, megfigyelése egy vallási szertartás, részt vesz a halál, hogy Jézus a tapasztalt istenkáromlás.
munkatárs rituálék a katolikus egyház munkájában Krisztus a kereszten nevetséges. A katolikus egyház nem játszik szerepet abban a munkában, amely miatt a megváltás, és ez felelős.

. Ismét katolicizmus megpróbálja kényszeríteni Krisztust megosztani Ő dicsőségére és a katolikus egyház, a Biblia azt mutatja, hogy Jézus egyedül megérdemli a dicsőséget.

 

Következtetés
Mit gondol, hol a bizalom? Az Isten Igéje … vagy a hagyomány és tanításait a Katolikus Egyház?
« Mert Krisztus is szenvedett egyszer a bűnökért, mint igaz a nem igazságtalan, hogy ő vezessen minket Istenhez, hogy halálra a testben, hanem életre kelnek a Lélek által, az » 1 Péter 3:18
23 Chapitre – Purgatórium

 
Katolicizmus azt tanítja, hogy a halál után, néhány ember küldött nevű helyen purgatóriumban egy teljes tisztítási mielőtt ég:
« Azok, akik meghalnak a kegyelem és a barátság az Isten, de még mindig nem tökéletesen tisztított, valóban biztosak örök üdvösség, hanem a halál után mennek keresztül tisztítás, annak érdekében, hogy elérjék a szentség szükséges, hogy belépjen az öröm az ég. »Item # 1030, p. 270
« Az egyház kéri, Purgatórium, hogy ezt a végső tisztítását a választottak … » Item # 1031, p. 270
Ez a fontos tan-jön Istentől, vagy ez egy másik hagyomány a férfiak?

 

Itt a válasz közvetlenül a katekizmus:

. »Az Egyház fogalmazta meg Hittani a Purgatórium különösen tanácsainak Firenze és Trent. »Item # 1031, p. 270

. Ez indokolatlan kérni, ahol az érdekeltek dolgoztak az információkat élet a halál után, hogy képes arra, hogy egy ilyen tan?
Római katolikus kedves barátom, ha imádkozik szeretteit, hogy hiszel a purgatóriumban, tudnod kell, hogy nem az Isten, aki azt mondta, hogy hol voltak … ez egy vallási csoport, amely elrendelte:
« … Egy közt [Jézus] tanítványai folytassák a zarándoklat a földön;mások, akik az életüket, de tisztítja; megint mások a dicsőség … « Item # 954, p. 251
Ha ez szenvedni, ez nem egy ajándék!
Ez a doktrína még zavaró, hogy a Biblia egyáltalán nem egy ilyen helyen.

 

Sőt, soha nem azt tanítja, hogy tisztítás után a halál kell szerezni üdvösséghez. Éppen ellenkezőleg, a Biblia azt mondja, hogy az üdvösség egy ingyen ajándék:
« Mert a bűn zsoldja a halál; de az Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban. « Róma 6:23
« De ez nem az ajándék, mint a bűncselekmény; Mert ha a bűncselekmény egy [Ádám] sok meghalt, sokkal inkább az Isten kegyelme és ajándéka a kegyelem az egy ember Jézus Krisztusé, úgy bőven sok. « Róm 5.15
Egy őszinte és szerető Isten az örök élet, mint egy ajándék, akkor elítélik szenvedett érte, és hazudott róla Igéjében?
« Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által. És ez nem tőletek van: Isten ajándéka. « Ef 2.8

. Ha úgy gondolod, hogy a Bibliát, akkor nincs szükség további tisztítás azoknak, akik meghalnak Krisztusban. Ők már indokolt Jesus:

. « Most, hogy mi indokolja az ő vére által [Jézus] azt kell mentette meg őt a harag. « Róm 5.9

. « , és indokolt szabadon [keresztény] kegyelme által [Jézus], a megváltás, amely Krisztus Jézusban. « Róm 3:24
Pál apostol hangsúlyozza, ugyanazon a ponton:
« És ez az, amit voltak rád. De mostuk, ti ​​pedig megszentelt, de megigazíttattatok a nevét, az Úr Jézus Krisztus … « 1Kor 06:11

. igaz keresztények már tisztított, mert Jézus elvette minden bűneit a kereszten:
« … Most, a végén a világ kinek megjelent egyszer, hogy tegye el a bűnt az ő áldozata. « Zsidók 9.26

. Isten nem kér a gyermekei szenvednek az üdvösségre, mert már megváltott:

. « Mert vásárolt az ár. Ezért dicsőítsék Istent a ti testetekben és lelketekben, amelyek az Isten. « 1Kor 6.20
Milyen áron? Az ár a vére Jézus Krisztus:
« … Az Isten egyházát, amelyet Ő [Jézus] vásárolt saját vérével. « ApCsel 20:28
Következtetés
A Biblia nagyon világos ezzel kapcsolatban.
Az oldalon a katolikus egyház, meg mi volt a következménye a tanítás a purgatórium: vagyonokat adtak neki, hogy mondjon tömegeket és imát a halottakért.
Most felteszek egy kérdést: Miért a katolikus egyház megalapította ezt a tanítást?
Most legalább tudod, hogy a tanítás a purgatórium tervezték szellemében egyszerű halandók.
« Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok, amelyek a Krisztus Jézusban. « Róm 8:01
24. fejezet – Imádkozó Saints
Katekizmusa ösztönzi a híveket, hogy imádkozzanak, akik révén a jó munkák kijelentette, « szentek » az egyház.

. « A tanúk, akik előttünk az ország, különösen azok, akiket az Egyház elismeri a » szentek « , részesedése az élő hagyomány az imádság példája életük, továbbítása az írásaikat, és imádság ma.

 

Ezek szemléljük Isten, dicsérni és folyamatosan gondoskodik akiket hagyták a földön.

 

Azzal, hogy belép <> a mester, voltak <> A közbenjárás a legmagasztosabb szolgálat Isten tervét.

 

Meg lehet és meg kell kérni őket, hogy közbenjár értünk, és a világ számára. »Item # 2683, p. 662

. « közbenjárására a szentek; <> « Item # 956, p. 252

. kell kezdeni meghatározásával szóval <>.

 

Szerint a katolicizmus, tagja egy kis csoportja a választott tisztségviselők, akik szerint a jó cselekedetek életük során, neveztek ki haláluk után:

. « Az canonizing néhány a hívek, azaz, az ünnepélyesen hirdetve, hogy ők gyakorolták igazi hősi erény és élt hűség Isten kegyelméből, az Egyház elismeri a hatalom a Lélek szentség, ami ben, és ez fenntartja a remény hívők azáltal, hogy modellként és közbenjáró. « Item # 828, p. 222
Szerint a Szentírás azonban valaki újjászületik a Krisztusban való hit egy szent. Pál azt írta, hogy a szentek (keresztények) Philippe:
« Pál és Timótheus, Jézus Krisztus szolgái, minden szenteknek a Krisztus Jézusban, aki Philippe » Filippi 1:01

 

Sok más versek kifejezni ugyanazt az igazságot:
« Számomra, a legkevesebb az összes szentek, ez a kegyelem adatott, hogy hirdessem a pogányoknak a kifürkészhetetlen gazdagságát a Krisztus » Ef 3,8

. « Szeretteim, én nagyon szívesen, hogy írjon nektek a közös üdvösség, úgy éreztem, hogy nem neked arra buzdít, hogy tusakodjatok a hit, amely egyszer a szenteknek adatott minden. « Jude 1.3

. « És ő adott némelyeket az apostolok, mások mint prófétákat, mások evangélisták, másokat lelkészek és tanítók, hogy felkészítse a szenteket a szolgálat munkájára, a testének építésére Krisztus . »Efézus 4:11-12

. (lásd még ApCsel 9.13, 9.32, 9.41, 26.10, rómaiak 8.27, 12.13, 15.25, 15.26, 15.31, 16.2, 16.5, 6.1 1Kor 2Kor 1,1, Ef 1,1 … és tucatnyi egyéb hivatkozások)
Miért van ez a tan?

 

Összefoglalva, a katolikus egyház elutasította a bibliai meghatározása egy szent, és tervezett egy újat.

 

Ezután kérte a híveket, hogy imádkozzanak az ő « szentek ».

 

De miért imádkozni bárki más, mint az Isten a világegyetem, ami a mennyben van, figyelmes, hogy imáink és hajlandó válaszolni?
A szentek közbenjáró?
Ezek a « szentek » nem kellene megállítani « , hogy közbenjár értünk az Atyánál » … De már láttuk, hogy Jézus az egyetlen közbenjáró (lásd a 19. fejezetet).

 

Arra utalnak, hogy ez lehet egyébként csak egy kérdés az emberi hagyomány.

 

Itt van egy másik részlet a Katekizmus a szentek:

. « Mert ahogyan a közösség között a keresztények a föld közeledünk közelebb Krisztushoz, és a közösség a szentek csatlakozik hozzánk Krisztus … » Item # 957, p. 252

 

Szerint a katolikus egyház, imádkoznak a szentekhez közelebb Krisztus követői. Sajnos, akkor nem fogja megtalálni ezt a tanítást sehol a Szentírásban.

 

Ez is csak egy hagyomány, az emberek, hogy sem Jézus, sem a Biblia soha nem tanított.

 

Valójában ez a közösség halott gyanúsan hasonlít szellemidézés, gyakorlati súlyosan elítélte az Isten igéje (lásd Mózes 18,10-12).

Következtetés

 

A kérdés, amit meg kell válaszolni:

 

Miért a katolikus egyház azt szereti, hogy foglalkozzon az imákat, hogy a halott, hanem az élő Isten, mindenható, és kész reagálni?
Ne feledje, hogy ha ezek a hagyományok a hamis, az ima, hogy « szentek » nem ér többet, mint a tétlen pletyka.

 

Ehelyett, ha imádkozunk Istenhez, akkor számíthat egy csodálatos bibliai ígéretek:

. « Járuljunk azért bizodalommal a kegyelem királyi székéhez, hogy irgalmasságot nyerjünk és kegyelmet találjunk, amikor segítségre van szükség. « Zsidók 04:16
25. fejezet – Imádkozni a halott

 
Living tudnak segíteni a halálból imádkoznak értük? Szerint a katolikus tanítás, mert valóban:
« Communion a holtakkal. <>

 

Az ima számukra alkalmas nem csak segít nekik, hanem teszik a közbenjár értünk. « Item # 958, p. 252-253
Ebben a cikkben, mi származik a három állításokat ellentétes a Biblia.Vizsgáljuk meg őket:

 

1.. A gondolat, hogy imádkoznak a halottak … a szent és jámbor gondolat.

. szava szerint Isten sem szent, sem jámbor, hogy imádkozzanak a halott.

 

A keresztények arra ösztönzik, hogy imádkozzanak az élet, de a Biblia nem talál példát az igazi keresztény imádság a halottakért.

Ez még mindig egy ember hagyomány.

 

2.. Gondoltam, hogy imádkozzanak a halott, hogy lehet oldva bűneitől …
Itt van egy épül a hagyomány … hagyomány. A Szentírás soha nem hagyja azt sugallják, hogy.

 

Mint láttuk, meg kell szabadítani az ő bűneit halála előtt.
3.. Imánk számukra alkalmas nem csak segít nekik, hanem az, hogy azok közbenjár értünk
Egy ilyen szerkezet játék, ahol verem blokkok, ez a hagyomány alapja más emberi hagyományokat.

 

Ő egyáltalán nincs bibliai alapja.

 

Érjük el « csúcstalálkozók », hogy megtudjuk, hogy mi az imádság állítólag képes:
« teszik a közbenjár értünk »
A kérdés, ami azonnal jut ajkak: Miért van szükség a többi közbenjárása magunknak?

 

Nem elég, hogy a közbenjárására az Isten Fia?

 

A Teremtő az univerzum segítségre van szüksége a férfiak és nők, hogy meggyőzze az Atya Isten?

 

Milyen megvető hozzáállás Jézus Krisztus!

 

Ez a katolikus tanítás mutatja be az Úrnak, mint egy gyenge, nem tud meggyőzni Atyjához segítsége nélkül a halotti imát!

 

Ez nem, hogy Jézus mutatja be a Biblia:

. « Jézus odament hozzájuk, mondván adatott minden hatalom nékem a mennyben és a földön. « Máté 28:18 Itt van egy másik portréja Jézus Krisztus:

. « [Isten] a Krisztusban, növelve őt a halálból, és ül vele a jobb kezét a mennyekben, amely messze meghaladja minden birodalmat és minden hatalmat, és a hatalom, és az uralom, és minden néven, mely neveztetik, nemcsak ebben a korban, hanem a kor, hogy jöjjön.

 

Letette az összes lábai alá, és adott neki, hogy feje fölött mindent az egyház, mely az Ő teste, teljessége, aki kitölti minden mindenben. « Ef 1,20-22

. Milyen más a kép valójában a katolikus egyház!

. Kedves katolikus barátom, Jézus Krisztus nem kell senkinek cselekedni!

 

Elég képes közbenjárni értünk:

. « Ezért is ő [Jézus] takaríthat meg teljesen azokat, akik jönnek, hogy Isten vele, látta valaha él, hogy közbenjár értük. « Zsidók 07:25

. előtt imádkozik elhunyt személy, aki kedves neked, megérteni, hogy ez emberi találmány.

 

Isten valaha is kérni, hogy imádkozzanak a halott, és soha nem ígért többet, mint hogy jó lenne.
katolikus fiatal, mindig azt hittem, ezek a szabályok voltak, így vagy úgy, az Isten .

 

De ez a baj!

 

Olvasd el a Bibliát, és nézd meg magad. A Katekizmus tanít emberi hagyomány, nem pedig Isten törvényeinek.

ugyanazt a mintát

. Észrevetted, annyi bizonyos, hogy Jézus ismét csökken.

 

Az ő pozícióját mint az egyetlen isteni közbenjáró az Isten jobbján, Jézus beépül a tömeg az emberek, és szorult a szerepe közbenjáró többek között.

. Miért katolikus vallás arra törekszik, hogy csökkentse Jézus Krisztus?


Következtetés

. Ismét elé kerülnek fontos döntések:

Vajon továbbra is imádkozni a halottakért, tudva, hogy az emberi hagyomány, és nem a parancsot Istentől?
fogsz lógni egy doktrína, amely aláássa az Úr Jézus Krisztus, hogy kerül elő a hagyomány a templom?
Fogsz elutasítja, teljes ismeretében Isten Igéje, hogy kövessék az emberi hagyományt?

 

Ön dönti el,

 

Gondolkodás, gondolkozzanak el ezeket a szavakat Jézus:

. « Ez a nép tiszteli rám szájukat, de a szíve távol van tőlem. Hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, a melyek embereknek parancsolatai. « Máté 15:09

Chapitre 26. – Szobrok

 
A Katekizmus kér minden katolikust « istentisztelet » szobrok és képek a Krisztus, Mária, stb.

. « a szent képeket jelen a templomokban és az otthonunkban, célja, hogy felébressze és táplálja a hitet Krisztus misztériumát.

Keresztül az ikon Krisztus és az ő munkája a megváltás, az, akit imádunk.

 

A szent képek a szent Isten Anyja, az angyalok és a szentek, azt tisztelik a képviselt személyek. »Item # 1192, p. 316
[Ez hasznos, hogy néhány definíciót vett Webster *:

 

tisztelet: vallásgyakorlat tiszteletben és a félelem.
Szinonimák: istentisztelet, odaadás

 

istentisztelet: Fontolja tiszteletben tartva az istenek, a szent dolgok.
Szinonimák: a szeretet, a becsület, Revere]

 

Bármilyen ezek a szobrok kéne csinálni, vagy képviseletére, egy dolog biztos – áthágják Isten rendelései.

 

Sőt, a második a Tízparancsolat kimondja:

. « Ne csinálj faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy a melyek a föld, amely alacsonyabb, mint a vizekben a föld alatt. « Exodus 20.4

. Isten, az Ő Word parancsok újra:

. « Ne téged szobrok, amelyek idegenkednek az Úr, a ti Istenetek. »Mózes 16:22
A Biblia a következtetést vonja le, hogy azok, akik vagy tettek szobrok korrupt:

. « Mivel nem látott formában a napon, szóla az Úr néktek a tűz a Hóreben, kérjük, figyelmesen át a lelket, nehogy ti korrupt magatokat, és nem igaz a faragott képet, képviselete minden bálvány, az alakja egy férfi vagy egy nő … « Mózes 4:15-16
És … megint …:
« Vigyázz, szóval … hogy nem tesz meg egy faragott ábrázolása olyan képet, melyet az Úr, a te Istened tiltott téged. …

 

Amikor te nemzesz gyermekek, és a gyermekek gyermekei, és a ti maradtak sokáig a földön, ha sérült, ha egy faragott képet, ábrázolásai semmit, ha nem mi a rossz a szemét az Úr, a te Istened, hogy irritálja, … « Mózes 4:23-25

. Isten Igéje kifejezetten megtiltja az embereknek, hogy meghajoljon előtt szobrokat. Mégis gyakori, hogy a hívők, hogy ez a gesztus a katolikus templomokban.

. Amikor megjelenik a pápa íj, mielőtt a Mária-szobrot, hogy ezt a verset a Szentírás: « Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben …

 

Ön nem meghajol magadat velük, « Exodus 20.5
Az Újszövetségben Pál apostol megmagyarázza, hogy miért Isten annyira hajthatatlan bálványok:
« Mi vagyok én?

 

Meat bálványoknak áldozott valami, vagy hogy a bálvány valami?

 

Azt mondom, hogy feláldozzuk, ördögöknek áldozzák és nem Istennek; vagy én nem akarom, hogy ördögökkel legyetek közösségben. « 1Kor 10,19-20

. Mögött minden idol egy démon, és Isten nem akarja, hogy tiszteljék a démonokat. Ezért nem meglepő, hogy Isten tiltja bálványok:

. « az Úr Mózesnek, mondván: Szólj egész gyülekezete az Izráel fiainak, és mondd nékik: Szentek legyetek, mert én szent vagyok az Úr, a te Istened.

 

Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.

 

Ne kapcsolja be a bálványoknak, és nem hogy fejleszteni öntött isteneket. « Mózes 19.4

Isten utálja a bálványimádás:

. « Nos, mit írtam, hogy nincs kapcsolat valakivel, akit a bátyja egy parázna vagy kapzsi, vagy bálványimádó vagy rágalmazó, vagy részeges, vagy ragadozó, nem nem is eszik egy ilyen személy. « 1Kor 05:11 Isten azt mondja, hogy nem bálványimádó belép a Mennyek:

. « Mert ezt tudjátok, hogy nem whoremonger, vagy tisztátalannak, se telhetetlenek ember bálványimádó, kinek nincs öröksége a Krisztusnak és Istennek.

 

Senki ne csaljon meg titeket a hiú szavakkal; mert azért van, mert ezek a dolgok az Isten haragja jön fel a fiát a lázadás. « Ef 5,5-6

. katolikus egyház, hogy nem nyújt be fellebbezést ebben a kérdésben?
Eredete a doktrína

 

 

A katolicizmus nem is próbálja azt állítani, hogy ez a tanítás az Isten:

. « Az isteni tanítás a szent atyák és a hagyomány, a katolikus egyház, tudjuk, hogy ez a hagyomány a Szentlélek lakik vele, mi határozza meg bizonyossággal és pontossággal, hogy a tiszteletre méltó és szentképek, mivel a szám a drága és életadó kereszt, akár festett, csempézett vagy egyéb megfelelő anyagból kell elhelyezni a szent templomokban Isten, edények és ruhák, falak és asztalok, házak és utak, mind a kép a mi Urunk, Istenünk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus, a mi Lady, a leginkább tiszta és szent Isten Anyja, a szent angyalok, minden szent és igaz.

 

»Item # 1161, p. 309
Ez a tanítás tehát a « atyák », és a « hagyomány, a katolikus egyház ».

 

És igyekszünk, hogy úgy gondolja, hogy ezek a « atyák » is « isteni », hogy megsértik az Isten Igéje! El tudod fogadni?
A zsoltáros azt mondja, tovább a témában:
« A bálványok a nemzetek ezüst és arany, ezek munkáját férfi kezét.

 

Van szájuk, és beszélni sem: ezek a szemét, és nem látnak, van füle, és nem hallanak, de nincs levegőt a szájukban. Szeretik őket, azokat, akik őket, akik bíznak bennük. « Zsolt 135,15-18

. Vagyis, mivel a bálványok süket és néma, és azok, akik bíznak önmagukban vannak fosztva, hogy képesek megérteni.

. Ez a figyelmeztetés egy szerető Isten irgalmas. Következtetés

 

A katolikus egyház azt állítja, hogy a bálványok « ösztönözze imádság » (lásd a # 1162, p. 309), és « felfedi ember <> » (lásd a # 1161, p. 308) … de Isten világosan tiltja odaadás.
Ki fogsz hinni?
« Te nem leszel sem bálványokat, se a hátsó fel, hogy faragott szobor, vagy kép, és az Ön országában bármilyen alakos kő, hogy meghajol vala azt; mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek. « Mózes 26.1

. « Ez a nép tiszteli rám szájukat, de a szíve távol van tőlem. Hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, a melyek embereknek parancsolatai.

 

Hagyd a parancsolat az Isten, ti tartsa a hagyományt a férfiak. « Mark 7,6-8

 

Figyelem!

 

Mi egyáltalán nem úgy a Petit Robert, mint a munka ihlette! Ez egyszerűen egy utalás a megértéséhez a francia nyelv …

 


27. fejezet – megerősítés

 
Figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy az igazolás egyik a szentségek az üdvösséghez szükséges, azt szerint a Katekizmus, egyéb juttatások:

. « bérmálás tökéletesíti a keresztségi kegyelmet; ez a szentség, amely megadja a Szentlélek, hogy a root minket mélyebben az isteni leszármazás, bele még több szilárdan Krisztus, erősíti a kötelék egységesebb az Egyházzal. »Item # 1316, p. 344

. Tehát a katolikus megerősítése tartalmaz erősebben Krisztushoz.Sajnos, a Biblia nem tanítja ezt a tant.

Az Isten Igéje, vagy a Krisztus, vagy nem. Azt sehol sem tanítják, hogy « lehet építeni több szilárdan Krisztus »:

. « ha valaki Krisztusban van, új teremtmény. Régi dolgok elmúltak;ímé, újjá lett minden új. « 2Kor 5:17

. Miután megszületett a család Isten, semmi és senki nem képes eltávolítani:

. « Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem jelenvalók, sem az eljövendő dolgok, sem hatalmasságok, sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely Jézus Krisztus, a mi Urunk. « Róm 8:38-39

. Isten gyermeke nem kell építeni « több szilárdan Krisztus »:

. « Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok, amelyek a Krisztus Jézusban. « Róm 8:01

. « Most pedig a Krisztus Jézusban ti, kik egykor távol hozták közel a Krisztus vére által. « Ef 2.13
Lelki lábnyom?

 
Másik előnye az lenne, hogy a megerősítés:

. « megerősítése, mint a keresztség, a lélekbe keresztény lelki védjegy vagy eltávolíthatatlan karakter … » Item # 1317, p. 344

. Kereshet az összes a Bibliát, akkor olvassa el semmit arról, hogy hogyan nyomtathat jelét lelki keresztény lélek.

 

A Katekizmus azt mondja, hogy miért:

. « kézrátétel helyesen felismerte a katolikus hagyomány eredete Megerősítés … » Item # 1288, p. 337-338

. Megerősítés nem létezik a Biblia, mert ez egy emberi hagyomány … a hagyomány egy életen át, hogy végre, amíg az utolsó pillanatok az életben a katolikus:

. « Ha egy keresztény halálos veszélyben, minden pap kell neki megerősítése.

 

Sőt, az egyház azt kívánja, hogy sem az ő gyermekei, még a nagyon kicsi, így ez a világ anélkül tökéletesítette a Szentlélek ajándéka a Krisztus teljessége. »Item # 1317, p. 344

 

Az igazi cél a megerősítése

 
A konkrét eredménye az a gyakorlat, hogy csatlakozik még hű a kapcsolatokban a katolikus egyház.

Meglepő módon, a Katekizmus elismeri nagyon szívesen:

. «  » … a bérmálás szentségében, a megkeresztelt kapcsolat a katolikus egyház tenni tökéletes … « Item # 1285, p. 337

. Miért elidegeníteni a szabályokat a katolikus egyház, amikor Jézus eljött, pontosan mi engedje az ilyen támogatásokat? « Ha tehát a Fiú megszabadítja Önt, akkor szabadon valóban. « János 08:36

. « Ez az a szabadság, hogy Krisztus minket szabadon. Ezért folyamatosan álló cég, és ne engedjétek, hogy terheli újra járom a rabszolgaság. « Gal 5:01

Következtetés

. katolikus hagyomány által kitalált emberek, azt mondja, hogy egy igazolás szükséges az üdvösséghez:

. « … a vétel e szentség szükséges a befejezése a keresztségi kegyelem. »Item # 1285, p. 337

. Isten Igéjét, a maga részéről egyértelműen tagadja ezt az állítást.

Melyik hiszel? Isten Igéje, vagy amelyek emberek parancsolatai?

. « Ez a nép tiszteli rám szájukat, de a szíve távol van tőlem. Hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, a melyek embereknek parancsolatai. « Máté 15:09

Chapitre 28. – A vallomás a bűnök, hogy egy pap

. Ami a bűnök bocsánatát, két kérdéses tanok kell vizsgálni.

 

Az első kimondja, hogy minden bűnt kell vallani, hogy egy pap:

. « Aki akar szerezni kiengesztelődés Istennel és az Egyházzal, be kell vallanom, hogy a pap a vallott súlyos bűnöket még nem vallotta be, és emlékszik, miután alaposan megvizsgálta a lelkiismerete. Anélkül, maga is szükséges, vallomás a bocsánatos bűnök mégis erősen ajánlott az egyház « Item # 1493, p. 388

. « Vallomás egy papnak elengedhetetlen része a bűnbánat szentsége » Item # 1456, p. 379

. « Úgy hívják a szentsége vallomás, mint gyónás, vallomás a bűnök, hogy egy pap lényeges eleme e szentség. »Item # 1424, p. 371

. katolicizmus kéri a híveket, hogy megvallják bűneiket, hogy egy ember, de a Biblia azt mondja, hogy azok, akik született a család Isten jöhet közvetlenül Isten trónja, hogy megkapja a bűnök bocsánatát:

. « Csináltam neked a bűnt, nem elrejteni a gonoszságot; Azt mondtam: Bevallom én bűneimet az Úrnak! És megbocsátott a gonoszsága bűnöm « Zsolt 32,5

 

« Ha megvalljuk bűneinket, ő [Isten] hű és igaz, hogy megbocsássa és megtisztítson minket minden gonoszságtól. « 1 János 1:09

. David bevallotta bűneit, hogy Isten, amikor imádkozott:

. « moss ki engemet az én hamisságot, és tisztítsd meg engem a bűntől. Mert elismerem az én bűneimet, és az én bűn soha előttem. »Zsoltárok 51,2-3

. Ennek okai igaz keresztények hozzáférhet Isten trónja:

. « Ezért, testvéreim, mivel van, a Jézus vére, a szabad belépés a szentély az új és élő utat nyitott nekünk a függönyön, azaz, a teste, és mivel van egy nagy pap mint az Isten háza, Járuljunk hozzá igaz szívvel a hitnek teljességével, miután a szívünket megszórva egy gonosz lelkiismeret … « Zsidók 10:19

. keresztül az igazak kiontott vér által Jézus a kereszten, akkor lehetősége van arra, hogy közvetlenül fordulunk Istenhez bűneink bocsánatát.

példa: « az első pápának »

 
Az Apostolok Cselekedeteinek egy Simon nevű férfi jött, ami azt állítja, hogy az első pápa, Péter, akik szerezni a hatalom a Szentlélek.

. bevallja neki, minden további nélkül?

 

Nem!

 

Péter azt tanácsolta neki, hogy tartsanak bűnbánatot és megvallani bűneit Istennek, és kérjük Istent, hogy bocsásson meg neki (ApCsel 8,18-22).
papok tudnak megbocsátani a bűnöket?

. A második megkérdőjelezhető doktrína azt sugallja, hogy a katolikus papok hatalma a bűnöket megbocsátani

. « csak a papok, akik megkapták a hatóság az egyház a hatalom, hogy mentesíti bocsáthatja meg a bűnöket, a Krisztus nevében. »Item # 1495, p. 389 (lásd a # 1448, p. 377)

. Ismét a katolikus tanítás ellenzi az Isten Igéje:

. « Ki bocsáthatja meg a bűnöket, hanemha egyedül az Isten? « Marc 2.7

 

« A hír, hogy már hallott róla, és hirdetünk néktek, hogy az Isten világosság, és nincs sötétség benne. […]

Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa és megtisztítson minket minden gonoszságtól. « 1 János 1.5,9

. katolicizmus azt tanítja, hogy a pap a közvetítő Isten és emberek között (cikk # 1456, p. 380, beszél, sőt a szállítási bűn a pap).

 

A Biblia azonban ismeri csak egy a közbenjáró is:

. « Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, Krisztus Jézus … » 1Tim 2:05

. Ismét a Katekizmus elismeri, hogy ez nem az Isten parancsolatait, hanem az emberi hagyományok: « Az egyházatyák Jelenleg ez a szentség, mint <> » Item # 1446, p. 377

 

Több kötvényt

 

« Parancsolata szerint az egyház, <>» Item # 1457, p. 380

. Még egy kötelessége, hogy az egyház. Az egyházatyák létrehozta ezt a hagyományt azzal a bevallott céllal, hogy erősítse, hogy tartsa a katolikus hívek. alattomos és milyen fegyvert használni ellene katolikusok szerte a világon!

 

Lényegében, ha hű maradt a templomban, ő már nem megszerezni a bűnök bocsánatát … és nem tud tovább menni a mennybe!

. Emlékezz! Ezek egyike sem tanok Istentől származik! Ezek minden kimenet az emberi képzelet.
Isten nyissa ki a szemét lelkileg, és ad egy teljes megértéséhez a valóság, hogy meg tudja érteni, milyen mértékben a hatása, hogy a vallásnak rajtad.

. Isten azt mutatja, hogy nem kell, hogy továbbra is fogságban vallás hosszabb. Jézus azt akarja, hogy ingyen van.
Következtetés

 
Millió katolikusok tömeg a gyóntatószék, meggyőződve arról, hogy a pap a hatalom a bűnök megbocsátására.

. És te? Hova megy a bűneitek bocsánatára?

 

Fogsz forduljon a pap, mint a bűnös te, ahogy kéri a katolikus egyház?

. Hol úgy dönt, Isten irgalmas, mint a Biblia?

. « Song of fok. Az alján a szakadék kiáltok, Uram

Uram, hallgasd meg a hangom!

 

Hagyd, hogy a füle figyelmes, hogy a hang az én könyörgéssel!

 

Ha tartani emlékét vétkeit, Uram, Uram, ki tudott állni?

 

De van megbocsátás veled, hogy te féljenek. « Zsoltárok 130,1-4


29. fejezet – búcsúcédulát

A búcsúk vagy a bűneit élő katolikus Purgatórium megbocsátható:

 

« Through búcsú a hívek szerezni maguknak és a lelkek Purgatórium, a bűnök időbeli büntetések miatt a bűntől. »Item # 1498, p. 389

. követően meghatározása búcsúk, amint azt a katekizmus:

. « Egy elnézés bocsánatot Isten előtt az ideiglenes büntetés miatt bűnök akiknek bűnösségét már megbocsátott, ami a hívő keresztény megfelelően ártalmatlanítják nyereség meghatározott feltételek fennállása esetén az intézkedés az Egyház, amely, mint a miniszter a megváltás, nélkülözi és alkalmazza a hatóság a kincstár a kielégülést Krisztus és a szentek. »Item # 1471, p. 384

. Itt vagyunk, mielőtt egy nagyon nyakatekert definíció!

 

Ez fog sok, hogy fejlesszük a bemutató megmagyarázni az egész mechanizmus a búcsú.

 

Mondjuk, hogy ez egy komplex rendszer, amely a jó cselekedetek, és ez teljesen kitalált férfiak. Nem találunk egy szót Isten Igéjét.
Kategóriák bűnök?

 
« Ahhoz, hogy megértsük ezt a tanítást, és a gyakorlat az egyház látni kell, hogy a bűn kettős következménye. `

 

Súlyos bűn megfosztja bennünket az Istennel, és így tesz bennünket képtelenné az örök élet, a nyomor az, amely az úgynevezett

 

Másrészt minden bűn, még bocsánatos, jár egy egészségtelen kötődést lények, amelyeket meg kell tisztítani vagy itt a földön, vagy a halála után az állam, Purgatórium. »Item # 1472, p. 384

. Mégis, a Biblia állandóan hangsúlyozza, hogy minden bűnt azonos eredmény:

. « Mert a bűn zsoldja a halál; de az Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Krisztus Jézusban, a mi Urunkban. « Róma 6:23

. « Azután a kívánság fogant, ez ad életet a bűn; és a bűn, amikor az elkészült, terem halál. « Jacques 1.15 A bűn mindig ugyanazt az eredményt: a halál.

Az a tény, hogy úgy vélik, ezek a « kis » változik semmi.

 

Katolikus vezetők tanítani a követőit, hogy bocsánatot a bűnök a búcsúk, amikor Krisztus már megfizette az árat a minden bűnt

. « Én át nektek, először is, hogy én is úgy vettem, hogy a Krisztus meghalt a mi bűneinkért az Írások szerint » 1Kor 15,3

. Igen, Isten azt akarja, hogy a gyerekek jó cselekedetekre!

 

De ezek a jó cselekedetek az eredménye, hi … Ők nem az oka! Pál azt tanítja:
« Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által. És ez nem tőletek van: Isten ajándéka.

 

Ez nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék.

 

Mert az ő alkotása a Krisztus Jézusban jó cselekedetekre, a melyeket Isten előre elkészített számunkra csinálni. « Ef 2:8-10

. [Lény « teremtett Krisztus Jézusban » egyszerűen azt jelenti, « menthető »]

. Miután az ember, akit kegyelem által, ő fog tenni jó cselekedetek.

 

A jó munka soha eléréséhez szükséges üdvösséget.

 

Ezek nem át a bűnök bocsánatára után megváltás.

. Élő tudnak segíteni a halottak?

. katolicizmus azt tanítja, hogy búcsú segítse azokat, akik már halottak: « Mivel a hívek távozott éppen tisztított is tagjai ugyanazon szentek közösségét, tudunk segíteni egymásnak megszerzése búcsú a számukra, hogy a ők fizetik időbeli büntetések miatt a bűneikért.»Item # 1479, p. 386

. Itt van egy másik emberi tanítás. Meg fogja találni, hogy valaha is tanított bárhol az Isten Igéje.

 

Mint már említettük, lehetőség van bocsánatot bűneink idején az életünk.

 


Három téma

 
Ebben tana búcsúk, három visszatérő témák találhatók:

  1. Egy isteni attribútum Jézus minimális. A Biblia azt mondja, hogy csak a munkáját Jézus Krisztus a kereszten hozhat nekünk bűneink bocsánatát.

 

Ennek ellenére, a katolicizmus azt tanítja, hogy bűn megbocsátható a jó cselekedetek minden hívő.

 

2.. A rendszer búcsú tartja a hívők a kebelén a katolikus egyház.Ahelyett, hogy foglalkozik Isten bűnök bocsánatát, a hívők meg kell fáradságos, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy jó cselekedetekre a katolikus egyház.

 

Érdekes megjegyezni, hogy a « jó cselekedetek » katolicizmus különbözik a « jó cselekedetek » a Biblia.
bibliai jó munkákat végzett tevékenység csak a más emberi lények [ezek nem az oka az üdvösség számára aki végre].

 

Az ellenérvek, jó katolikus művek gyakran kapcsolódnak rituálék (Tömegek, imák, a rózsafüzért, gyertyát gyújtott …)

 

[A katolikus értelemben, jó cselekedetekre úgy tervezték először, hogy segítse az embereket, akik végre megszerezni a bocsánatát bűneiket].

 

1.. A rendszer búcsú végül képvisel egyfajta zsarolás, ösztönzi tagjait, hogy maradjanak hűek az egyházhoz, hogy szeretteik érkezik a paradicsomban.

 

Következtetés

 

 

Ez a rendszer a jó művek azt Isten rendelte? Olvassa el, mit tanít Isten Igéjében, és döntsd el magad:
« Ő megmentett minket, nem az igazságnak cselekedeteiből, amelyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalma » Titus 3:05

 

30. fejezet – Tolmácsolás Isten Igéje
katolikus hívek értelmezik Isten Igéje a maguk számára?
« A feladat az hitelesen értelmezése Isten Igéjének bízták kizárólag a Tanítóhivatal az Egyház, a pápa és a püspökök a vele közösségben. »Item # 100, p. 41.
[értelmezése szerint a Petit Robert *: van értelme valamit, hogy értelme valami. Szinonimák: megérteni, megmagyarázni, világossá teszik].
pápa és a püspökök, hogy egyedül képes megfelelően értelmezni Isten Igéje?

 

Nyisd ki a Bibliát, és tanulmányozza, hogy Isten mit gondol ez a doktrína.

 

Amikor Pál és Silás prédikált Berea:
« Ezek pedig nemesebb, mint a Thessalonikiben; megkapták a szót, nagy lelkesedéssel, és megvizsgálta a Szentírás minden nap, hogy ha az, amit Pál mondott, igaz volt. « ApCsel 17:11

 

Más szóval, ők értelmezik a Szentírást a maguk segítségével a Szentlélek.
« Jézus így válaszolt nekik:

 

Ön nincs hiba, mert tudod, hogy sem az Írásokat, sem az Isten hatalmát? « Mark 00:24
Jézus miért szemrehányást Ő szadduceusok nem tudta az írásokat, ha nem volt szabad értelmezni a maguk számára?

Továbbá, miért kérdezett Pál Timóteusnak, hogy tanulmányozza a Bibliát, ha nem tudta értelmezni azt?
« , de továbbra is te a dolgokat, a melyet tanult és voltál biztos, tudva, akik tetted megtanulta őket; egy gyermek a melyet ismered a szent írásokat, melyek képesek arra, hogy téged bölccsé üdvösségre Jézus Krisztusba vetett hit.

 

A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a korrekció, az oktatás az igazságban való nevelésre, hogy az Isten embere tökéletes legyen felszerelve minden jó cselekedetre. « 2Tim 3,14-17
, aki úgy értelmezi?
A Biblia azt mutatja, hogy ez nem egy csoport férfi bízta meg azzal a feladattal, értelmezése Isten Igéje:

 

Ez a Szentlélek, aki felelős az összes a gyerekeknek megérteni Istent.Jézus kijelenti:

 

« A Pártfogó pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttatja mindazt, amit már mondtam. « János 14:26
« Ámde, amikor az igazság Lelke, ő majd elvezet titeket a teljes igazságra » János 16:13
Pál apostol maga is elismerte, hogy a Szentlélek, aki tanítja:
« Most már még nem kapta meg a szellem a világ, de a Lélek, aki az Istentől van, hogy megismerjük azokat a dolgokat, amit Isten adott nekünk az Ő kegyelme.

 

És azt is beszélünk, nem szavakkal tanította az emberi bölcsesség, hanem a Lélek tanítja, lelki nyelvet a lelki dolgok. « 1Kor 2:12-13
Miért a Biblia azt tanácsolja a keresztényeket, hogy meditálni a Szentírást, ha nem is a hatalom kell értelmezni?
« te beszédedet elbújtam szívemben, hogy ne vétkezzem ellened.Áldott vagy te, Uram! Taníts meg engem a te alapszabály!

 

Ajkaimmal nyilvánította minden ítéletet a te szádból. Örülök a te tanúvallomások, mintha volt minden kincse.

 

Meditálok a szabályokat, én a te utak a szemek alatt. Én gyönyörködöm magam a te alapszabálya: Nem fogom elfelejteni a te szót. « Zsolt 119,11-16
A figyelmeztetés
a következő szakasz kell figyelmeztetni mindazokat, akik úgy érzik, szükségük van egy templom értelmezni a Bibliát számukra. Pál azt írta, hogy a keresztények ‘

:
« Ezt azért írtam róluk, hogy elcsábítani.

 

Az Ön számára a kenet [a jövő a Szentlélek rájuk], amit Istentől kapott megmarad bennetek, és nem kell, hogy bárki is tanítani … « 1Jn 2,26-27
[Pál beszél tanárok abban az időben, aki azt állította, hogy értelmezése a tudás elhaladtak elengedhetetlen volt az üdvözüléshez.]
Isten volna világosabb?
Következtetés

 

Miért a katolikus egyház ő annyira lelkesen akarja értelmezni a Szentírás az Ön számára?

 

Lehet, hogy azért, mert akkor ez szabályozza jobb?

 

A félelem azt látni, hogy elolvassa a Bibliát, és rájössz, hogy a katolikus tanok ellentétes az Isten Igéje?

Tényleg azt hiszi, hogy minden nem-katolikusok lelki vakság, és szükségük van a katolikus egyház, hogy megértsék a Bibliát?
A válasz … de ez a fejezet nem azt összeget, amelyet nem a következő kérdést:

 

« Ki fogja értelmezni a Szentírás neked … a Szentlélek, vagy a római katolikus egyház?

 

A válasz erre a kérdésre fogja meghatározni, hogy ki akar engedelmeskedni, és végül hol fogja tölteni az örökkévalóságot:

 

« Ó, mennyire szeretem én a te törvény! Ez az a nap én gondolataim.

 

A parancsolatok engem bölcsebb, mint az ellenség, mert mindig velem. Én több megértést, mint az összes tanáraim, mert a te tanúvallomások az én gondolataim. « Zsoltárok 119,97-99
további egy olvasónk:
Itt vannak a dokumentumok tartalmát tartott a Nemzeti Könyvtár Párizsban, amely tartalmaz néhány tanácsot Cardinals adta a pápa Julius III megválasztásához 1550-ben:
« Az olvasás az evangélium nem szabad a lehető legkisebb, különösen modern nyelv és az ország alatt a hatóságnak.

 

Az kevés, hogy általában olvasni Mass elegendőnek kell lennie, és meg kell védenie, hogy bárki is tovább.

 

Mindaddig, amíg az emberek csak ezt a kis, a kamat boldogulni, de abban a pillanatban szeretne tovább, érdeklődését kezd szenvedni.
‘s a könyv, hogy több, mint bármely más ok lázadások ellenünk A viharok, hogy kockáztatta vesztes.
Sőt, bárki, aki úgy néz ki, szorgalmasan tanítják a Bibliát, és összehasonlítja azt, hogy mi történik a templomokban gyorsan megtalálja az ellentmondásokat, és látom, hogy a tanítás gyakran térnek el, hogy a Biblia, és gyakrabban, ellenzi azt.

 

Ha az emberek rájönnek, ez, ez okoz számunkra, amíg minden kiderül, és akkor mi lesz a tárgya a gúny és az egyetemes gyűlölet.
Ezért szükséges, hogy a Biblia eltávolítják, és ellopják a kezében emberek buzgalommal, de anélkül, hogy felfordulás.  »
Forrás: 1089 National Library Leaf Vol. II. P.641-650

Referenciák Háttér Latin No. 12558. Év 1550.

 

Figyelem!

 

Mi egyáltalán nem úgy a Petit Robert, mint a munka ihlette!

 

Ez egyszerűen egy utalás a megértéséhez a francia nyelv …
31. fejezet – katolikus imádság
« Az imádság nem lehet csökkenteni, hogy a spontán kiáradása belső impulzus: imádkozni, akkor akarja.

 

Nincs elegendő ahhoz, hogy tudja, mi a Szentírás felfedi az imáról: az egyik is meg kell tanulni imádkozni.

 

Azonban ez egy élő adás (szent hagyomány), hogy a Szentlélek, a <> megtanulnak imádkozni Isten gyermekeit. »Item # 2650, p. 654
Ez a rész a katekizmus kérdéses a két pont. Hadd mindegyiket. Az első:
« Az imádság nem lehet csökkenteni, hogy a spontán kiáradása belső impulzus »

 

A Biblia nem ért egyet:
« Az a hangom kiáltok az Úrhoz, és monda nékem … » Zsoltárok 3.4
« Uram, én Istenem!

 

Sírtam hozzád, te pedig meggyógyított. « Zsolt 30,2
« Az én szorongást az Úr sírok, és ő hallotta. « Zsolt 120,1
« Bármikor, emberek, bíznak benne, öntsük ki a szíved előtte; Isten a mi oltalmunk « Zsoltárok 62,8
Ahelyett, hogy a spontán kifejezése szív, katolicizmus inkább a végtelen ismétlése írt imát.

 

Érdekes megjegyezni, hogy Jézus hivatalosan is elutasította ezt a fajta imádság, szólította a « pogány »

« És imádkozott, ne legyetek, mint a pogányok csinálni, mert azt gondolják, hogy sok szót fognak hallani. « Matthew 6.7
A másik kérdéses pont az a kijelentés, hogy:
« Nincs elég tudni, hogy mi a Szentírás felfedi az imáról: az egyik is meg kell tanulni imádkozni.

 

Azonban ez egy élő adás (szent hagyomány), hogy a Szentlélek, a <> megtanulnak imádkozni Isten gyermekeit.  »

 

Katekizmus azt állítja, hogy itt a Szentírás nem elegendő ahhoz, hogy tanítani imádkozni. Ez szükségessé segítségével a katolikus egyház …

 

De akkor hogyan lehetne imádkozni és választ kapni Istentől idő előtt a katolikus egyház?
« Ábrahám imádkozott Istenhez, és Isten meggyógyította Abimélek, a felesége és a szolgák » Genesis 20:17
« Mózes imádkozott az Úrhoz és a tűz megállt. « Számok 11.2
« A szíriaiak lejött Elizeus. Imádkozott az Úrhoz méltatta, hogy elérje ezt a nemzetet vaksággal!

És megveré őket vaksággal az Elizeus kivánsága szerint. « 2 Kings 6.18
Ezek az emberek spontán módon fejezte ki az Istennek, hogy a szívük diktálja, segítsége nélkül a katolikus egyház.

 

Isten beszél népét:
« Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítlak téged és te dicsőíteni engem. « Zsoltárok 50,15
: « Ne aggódj semmi miatt; hanem minden, jelenleg a kérések, hogy Istennel

 

Imádkozom Istenhez, hogy vezesse minden személyes életében és segít minket, hogy járni az egyenes és igaz utat a hit sötétjében az idők végezetéig.

Tartsa jól megvilágított a láng hitünk, szeretett testvéreim Krisztusban, ahogy hamarosan el kell kerülni, amikor átlépte a nap az Isten haragja a földön fog történni, mielőtt a fizikai Jézus visszatérése Chris on az Olajfák hegyén.

Szeretet, béke és öröm a szívében és otthonában várva az elragadtatás az Egyház néhány és mások fizikai visszatérés az Olajfák hegyére Urunk, mester és a király, Jézus Krisztus , az egyetlen Isten fia.

 

Link egy listát az összes írásaimat

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Isten áldjon meg minden.

Győztes

 

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.