WAR välinen aika Jeesus Kristus ja LUCIFER JUMALAN OIKEUS

 

 

Diapositive1 

 

Meidän materialistinen Länsimaissa aikalaistemme ovat enemmän huolissaan aikaa se vie ensi viikonloppuna, että Jeesuksen Kristuksen paluuta.

Valitettavasti tämä on mitä me kaikki voimme nähdä jokapäiväisessä keskusteluja.

Siitähän me keksi  »  kristinuskon  « läntisen maailman.

 

Meidän on ymmärrettävä, että meidän sukupolvemme kärsii sodan ennennäkemättömän voimaa hyvän ja pahan välillä muun seikkoja, jotka aiheuttivat tämän kristinuskon länsimaisen sivilisaatiomme.

 

Jeesus Kristus, tosi sanansa ihmisille annettu on kaksituhatta vuotta taistelua tällä kaudella lopunajan säästää enintään olentoja kynsistä Luciferin itsensä taistelevat tuhota miehen « Jumalan luomakunnan « alkaen annihilate ja tuhota » kristikunnan « ja kostaa Jumalaan, joka jahtasi taivaat kaikkine langenneita enkeleitä joka tuli riivaajia.

 

Olen samaa mieltä ja ateisti tämä saattaa tuntua pois mielikuvituksen aivojen poreileva ja sairas, mutta jokainen kristitty elää uskossa Kristukseen, hän ymmärtää, että se on yksinkertaisesti ihmisen historiassa, että s ‘ täytti silmiemme edessä näinä vaikeina aikoina raamatullisen profetian apokalyptisen lopun aikoja.

 

Valitettavasti ihmiskunnalle-kristinuskon länsimaisen sivilisaation väistyy islamin maailman.

 

Olisi typerää uskoa, että islam johtaa Jumalan koska näemme päivittäin ja nähdä kaikki kauhut, kaikki rikokset ja kaikki joukkomurhat syyllistynyt kristittyjä islamistien nimissä islamin, Muhammad,  Koraani Hänen hadith .

 

Islam on poikkeama, se on hirvittävän ja inhottava peto, joka poiki lopussa ajan hirviöitä, verenhimoinen fanaatikkoja ja  « ääri-islamilainen »  Ne ovat arvoja kauhu sata kertaa pahempi kuin natsit!

 

Vielä vakavampaa on, että « islamistit » sano soveltaa kirjeen Koraanin ja« Hadith »  (väärä profeetta Muhammed), ja siksi tehon ja jopa velvollisuus  tappaa kaikki, jotka hylkäävät islamin.  » juutalaisia, kristittyjä, ateistit ja muut … « 

 

Islam on todella myrkkyä, ja itse asiassa se on uskonto Luciferin, hän on luonut valehtelee tuhoamaan kristikunnassa ja menettää ajo suoraan helvettiin kaikille niille, jotka tulevat hänelle (muslimeja).

 

Se, suvaita laajentaminen Islam ei hyväksy kertomatta lopulla kristinuskon ja näin ollen hyväksyä palvoa Lucifer Jumalan sijaan.

 

Mutta se on vain koska olemme ymmärtäneet, että me elimme erityisen vaikeaa aikaa maan päällä, että ymmärsimme (Fervent kristittyjen uskossa), jotka vaikeita aikoja olivat yhdenmukaisia ​​kaikissa suhteissa Raamatun ennustukset Julistettuaan ajan ja palata Maahan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen hänen tuhatvuotinen jotka erottavat meidät lopullisesta tuomiosta.

 

Saat katsoa ja analysoida menneisyyden näemme että Raamatun profetiat ennakoitiin lopun aikoja ja paluuta Maahan Jeesus Kristus alkoi perustamisen Israelin valtion 14 toukokuu 1948.

 

Päivämäärä perustamisen Israelin valtion on myös erittäin todennäköistä aloituspäivää lopun ajan, koska kaikki ennustukset (viitisenkymmentä, katsella kolme videota alareunassa artikkelissa) ja Raamatun apokalyptisen heralding Jeesuksen Kristuksen paluuta alettiin tuolloin.

 

Luominen Israelin valtion erityisehdot tai se tapahtui on tietysti ensimmäinen merkki lopun ajoista. « Tämä on Jumalan anteeksianto juutalaisille! « 

 

 

Olemme myös mukana tässä otetaan aikaisemmin, että kaikki profetiat lopun ajat ovat tulleet enemmän ja enemmän voimaa ja taajuus koska päivämäärä 14 toukokuu 1948.

 

14. toukokuuta 1948 mennessä luominen Israelin valtion on siis hyvin näkyvästi tukevaa näyttöä (profetian täyttymistä), päivämäärä muistaa alkuun jakson lopulla aika.

 

Katso minun artikkeli:

2 0 1 5 VUODEN Jeesuksen Kristuksen paluuta!

 

Profetiat End Times:

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

 

Se on nyt historian fakta, koska Raamatun profetiat ennakoitiin lopun ajat ovat todellakin kaikki täytetty.

 

Joilta puuttuu niin suuri maanjäristys, tuhoaminen Rooman ja jälleenrakentamiseen kolmannen Jerusalemin temppelin liittyvät suoraan aikaan Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Muista, että kuten olemme jo nähneet edellisessä blogikirjoituksia, kauden lopun ajoista on voimassa enintään.

 

Erityisesti Matteuksen evankeliumi löydämme tämän termin luvussa 24 jakeissa 33 ja 34

 

Link:

End Time

 

3 3 Samoin kun näette tämän kaiken, tietäkää, että Ihmisen Poika on lähellä, ovella

 

34 Minä sanon teille totuuden, tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä asioita tapahtumasta.

 

Siksi huomaavat pituus lopun aika on sukupolvi.

 

Samoin on erittäin tärkeää korostaa, että ei ole olemassa aikaviiveen ajan loppua.

 

Jeesus Kristus oli enemmän kuin vain täsmennetään muodollinen jakeen « 35 »

 

35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät läpäise.

 

Joten on selvää, että myöntäessään anteeksi juutalaisille Jumalan samanaikaisesti laukaisi vuoden ajan.

 

(Hesekiel 36 / 24-28)

 

Minä otan teidät pois kansojen, kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät takaisin omaan maahan. Minä vuodatan teille puhdasta vettä, ja te tulette puhtaaksi; Minä teidät puhdistan kaikista saastaisuuksistanne ja kaikista kivijumalistanne. Minä annan teille uuden sydämen, ja minä uuden hengen; Aion poistaa kehosta kivisydän ja antaa sinulle sydämen lihasta. Minä panen Henkeni teihin, ja minä tahdon teitä kävellä minun käskyjäni ja pidät minun lakeja. Te saatte asua maassa, jonka minä annoin teidän isillenne; te minun kansani, ja minä olen teidän Jumalanne

 

Ja siksi sitten toukokuun 14. päivän 1948 avaruudessa yhden sukupolven Jeesuksen Kristuksen palaa Maahan. Se on varmaa.

 

Ongelma meille on, että emme tiedä tarkalleen tarkkaa kestoa sukupolven mainitsi Jeesuksen Kristuksen, joka kuitenkin on raamatullisesti 70 vuotta (keski-ikä ihmiselämän) ja 120 vuotta (maksimi life ikä ihmisen elämän).

 

Emme tiedä, jos Jumala odottaa täydellistä loppuun tämän sukupolven paluuta Maahan Hänen ainoan Poikansa Jeesuksen Kristuksen.

 

Mutta me tiedämme, että Lucifer ei tiedä tarkkaa aikaa ajan loppuun, ja siksi tarkka päivämäärä paluun Jeesuksen Kristuksen maan päällä. (Tästä päivästä lähtien vain Jumala tietää)

 

Joten mitä näyttää tiettyjä, sillä kaikki Raamatun profetiat ennakoitiin lopun aikoja ja Jeesuksen Kristuksen paluuta ovat jo huomanneet, että 14 toukokuu 1948 tiimalasi loppuun aika on ilmeisesti palautettu Jumala myöntämisestä armahdusta juutalaisille.

 

Jotta analyyttisen näyttävät puolueellisesti mutta myös nähdä menneisyyden kristittynä että elämme kyseisen päivämäärän jälkeen 14 päivänä toukokuuta 1948 keskellä  »  War Time  « , joka tapahtuu välillä Jeesuksen Kristuksen ja Lucifer

 

Jeesusta Kristusta

64790722

 

Koska 14 toukokuu 1948, hänen uskollinen palvelijansa,« lähetyssaarnaajat » vaarantavat henkensä evankelioida ja kastaa kaikkialla maailmassa myös kaikkein syrjäisimmillä ja luonnonvaraisten nurkassa maailmaa.

 

He ilmoittavat kaikki populaatiot saavutuksia Raamatun profetiat lopun aikoja ja välitöntä Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Se on todellinen räjähdys evankelioinnin ja ristiäiset pidetään vuodesta 14 toukokuu 1948.

 

Raamattu tuli eniten julkaistu kirja maailmassa.

 

Eskatologia on tullut intohimo, jonka avulla ne, jotka niin hemmotella ymmärtää merkit ja profetiat lopun ajat mukaan lukien asteittain tulkita kirja Apocalypse John.

 

Yhä useammat saarnaajat kiinnittää huomiota ihmiskunnan toteutumiseen Raamatun profetioita ja ilmoittaa Jeesuksen Kristuksen paluuta meidän sukupolvemme.

 

Papit, pastorit, harras kristittyjä Faith avoimesti käsittelemään tätä asiaa avoimesti « , jopa tabu kirkossa, » Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Real ketju sotilaita Kristuksen ylösnousseen luodaan maailman levittää hyviä uutisia loppuun profetioita ja siten välitön Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Blogit ja videoita Jeesuksen Kristuksen paluuta ovat loputtomat netissä.

Katso minun artikkeli:

 

Valitettavasti huolimatta kaikista liikearvoa sotilaat Kristuksen, vain miljardi ihmistä seitsemän miljardin tunnustavia kristittyjä ja joukossa kristittyjen, monet, jotka ovat haalealla tai kylmällä uskossa.

 

For Lucifer

 

tuhma

 

Uskollisille ja omistautuneita palvelijoita, he työskentelevät sitten toukokuun 14. päivän 1948 tuhoamaan kristinuskon erityisesti väärää tietoa, ateismi, orjuuttaminen, turvattomuus, köyhyys, sodat ja vainot, jotka tehdään sen armeijan « islamisteja » vaan myös sen eliitit « Illuminati »  , jotka johtavat Maan varjossa vahva dollari. (Katso minun edellinen artikkeli TÄSTÄ )   

 

On viitisenkymmentä vuotta Länsi Christian maissa, kristityt elivät rauhassa ja vapaus puutteesta.

 

Tänään länsimaissa pelkäävät, turvattomuuden ja köyhyys ovat päivittäin paljon kristittyjä perheitä.

 

Voimme silti nähdä tänään hartaasti kristillinen usko on enemmän kuin varjo tai kylmään kirkon uskossa.

 

Katse kriittisesti saatanallinen hyökkäyksiä vastaan ​​kristinuskon, voimme nähdä, että se on hyökkää puolelta voimaa ja laajamittaisen ince 29 syyskuu 2008 (päivämäärä Wall Streetin kaatua)

 

 

Hyökätään sisällä

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Vatikaani on tiivis ja purkaa monia kirkkoja ympäri maailmaa.

Rekrytointi papeista tuli naurettavaa.

Giant simpukat ja confessionals vähitellen poistetaan kirkoista.

Pyhäkköjä ovat purettiin.

Christian perinteet ja festivaalit on peruutettu tai korvattu pakanallisia juhlia.

Raamattu ja risti Jeesuksen Kristuksen poistettiin tuomioistuimen.

Se on tullut kielletty juhlistaa joulua julkisissa palveluissa.

 

Jopa paavi siitä ristiriitaisuuksia teoistaan.

Puheessaan hän avoimesti tuomitsee kristittyjen vainoaminen East ja teolla hän saa « suuret pumput » Vatikaanin « At St Peter ‘  edustajat muiden uskontojen kuten muslimien kanssa hän teki yhteisiä rukouksia.

Yksi ihmettelee kuka nämä rukoukset kuin muutkin uskonnot eivät tunnusta Jeesusta Kristusta ainoana Jumalan poikana ja pelastaja « mies ».

 

Attacked ulkomailla.

 

Kirkko paloi

 

 

Maissa lähi-idässä, seurakunnat rikoskäytäntöjä, ryöstivät ja polttivat, kristittyjä vainotaan, ajetaan kodeistaan, heidän talonsa poltetaan, naisia ​​raiskataan edessä perheen ennen kuin kaikki ovat tappaneet islamistit jotka huutavat kuuluvasti ja selkeästi maailmalle, että ne soveltavat Koraania kirjaimellisesti surmaamaan kristittyjä.

Murder tyttö Aleppo

 

 

Päivämäärä 29. syyskuuta 2008 oli erittäin vahva päivä Raamatun merkkejä.

 

Se on alku Maailman perikatoon jolla maailma (Raamatun ilmoitus) ei palaudu ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

New Yorkin pörssi romahti kanssa indeksi -777,7.

Huomaa symboliikkaa kaikkien näiden seitsemän ja että 29 syyskuu on myös juhlapäivänä enkelit.

 

Jokainen voi nähdä, että tuosta ajankohdasta lähtien 29. syyskuuta 2008 maailmantalouden huonommaksi.

 

Päivämäärä 29. syyskuuta 2008 on sitäkin tärkeämpää, että toteamme, että koska Raamatun ennustukset heralding Jeesuksen Kristuksen paluuta monistetaan eksponentiaalisesti.

 

Meidän on tunnustettava, että Lucifer on todella vahva, ja hänen apostolit hallita pukeutua hyvin väkivaltainen ja erittäin tehokas iskuja kristillisyyteen, että ei vain on hyökätty joka puolelta, vaan myös jakaa useita kirkkoja sanoen lähimmän kuin toisiaan Jeesuksessa Kristuksessa.

 

Olemme myös huomattava, että koska maaliskuu 2012 , Saatanan hyökkäykset ovat vahvempia kuin koskaan, kristittyjen vainoaminen ovat laajalti ympäri maailmaa. Epävarmuus ja köyhyys eivät ole koskaan olleet niin paljon uhreja.

 

Christian arvot heitettiin katuojaan, paha, itsekkyys, itsekeskeisyys, himo ja individualismi on tullut todellinen moderni arvoja.

 

Itä, Afrikassa ja Pohjois-planeetan ne ovat sotilaallisia konflikteja, mutta myös keskenään kilpailevien islamilainen bändejä, jotka ovat samaa mieltä yhdestä asiasta:

 

Että meidän on vainota ja tappaa kristittyjä.

verilöyly

 

 

Länsimaissa « olivat » kristityissä maissa ennen  »  hyökkäys  »  islamilaiset maahanmuutto ja demografia, joka alkoi vähitellen 14 päivästä toukokuuta 1948 osasyyllinen meidän hallituksemme johtajina meidän hoitaa räjähdysmäinen nousu « islamismin »

 

Islam ja hänen islaminuskoa ovat levinneet laajalle Euroopassa ja länsimaissa, että voimme todellakin puhua ihmisen hyökkäystä, kulttuurisia, uskonnollisia, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia.

 

Huomaa, että tämä muuttoliike virtaus on niin suuri, että jotkut kristityt ovat kiinni, ja enää seuraa opetusta Jeesuksen Kristuksen  »  Love, Peace, Compassion, jakaminen, kunnioitus ja nöyryys. « 

 

Huomaa, että koska 29 syyskuu 2008 Tämä islamilainen maahanmuutto, joka oli jo erittäin tärkeää lännessä kasvoi nopeudella  »  V «   , koska miljoonat perheet pakenevat köyhyyttä, väkivaltaa, vainoa, sodat ja jihadisteihin.

 

Maaliskuusta lähtien 2012 lähtemisestä väestön on kymmenkertaistunut ja valitettavasti monet ovat lennon hukkua Välimerellä (miehet, naiset ja lapset).

 

Sadat tuhannet perheet muslimien ja kristittyjen pakenevat viikoittain nämä verenhimoinen petoja ovat islamisteja, jotka verilöylystä ja vainoavat ihmisiä ja enemmän kunniaksi Lucifer!

 

Meidän täytyy tuomita kristittyjen määrätty islamisointiministeriksi koska se on vastoin uskomme ja opetusta Jeesuksen Kristuksen. « Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. »   

Linkki TÄSTÄ  John 14.6.

 

 

Meidän on, riippumatta uskonnosta, auttaa näitä onnettomia uhreja islamistien.

 

Mutta meidän toimeentulotuki ja uhrien islamistiset fanaatikot emme saa koskaan unohtaa, että vain  Jeesus Kristus on Vapahtajamme ja Herramme sekä yksi ja ainoa, oikea uskonto on kristinusko.

 

Kaikki muut uskonnot ovat vääriä uskontoja, joiden seuraajaa palvovat Lucifer ajattelua palvoa Jumalaa. Lukuun ottamatta juutalaisen kansan liittyy Jumala ei ole osoittaa, ja myös hankkinut armahdettiin 14 toukokuu 1948.

 

Tuomitaan islamin ja vääriä uskontoja saa estää meitä kristittyinä auttamaan kaikille, jotka etsivät apuamme ja kunnioittaa valintoja jokaisen.

 

Jumala antoi meille kaikille vapaa tahto ja siksi jokainen valitsee polun hän haluaa seurata.

 

Meidän kristillinen velvollisuutemme on tiedottaa ja levittää sanaa« Jeesus Kristus on tulossa pian », mutta erityisesti ei pakottaa muita liittymään!

 

Olemme vuonna 2015, ja näemme tarkastelemalla aiemmin, että vuodesta 14 toukokuu 1948 ja maailma todella on muuttunut dramaattisesti.

 

Varmasti kristittyinä huomasimme, että tämä muutos johtuu raamatullisen profetian lopun aikoja ja välitöntä Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Ja sotilaat Kristuksen me julistamme maailmalle.

 

29 päivään syyskuuta 2008 muutokset olivat johdonmukaisia ​​ja progressiivinen.

 

Tietenkin voisimme todeta, että maailma oli muuttumassa, mutta se on tyypillistä sivistyksen kuin muutoksesta. Joskus se menee oikeaan suuntaan ja joskus väärässä.

 

Mutta koska 29 syyskuu 2008, muutokset on tullut julma, voimakas ja saapuu nykimistä kaikilla aloilla: Disease, Disaster, meteoriitti putoaa, talous, tiede (tietoräjähdyksen), väkivalta, kapinat, sodat ja tappio arvojen .

 

Huomaa Raamatun tosiasia myös suunnitteilla vuoden ajan:

Diapositive2

Lemmikkieläimet, karjan, kalat ja linnut kuolevat miljoonittain joka vuosi vuodesta 2008 ilman mitään tunnettua syytä.

 

Nämä ovat historian faktoja, että jokainen voi tarkistaa.

 

Voimme myös vahvistaa, sillä ne ovat nyt myös historiallisia tosiasioita, että maaliskuu 2012 oli sodan alusta « Jihad » näemme Lähi-idässä.

 

Tämä sota on jatkoa tapahtumista kapinan 2011 Syyriassa.

 

Voimme nähdä, että sairaudet, Disasters, meteoriitti putoaa, talous, väkivalta, kapinat, sodat ja menetys arvoista, maaliskuusta 2012 tekevät tasaista ja voimakas tuhoa.

 

Samoin näemme joka päivä uusi tieteellinen kehitys.

 

Nämä tuho ovat yhä lukuisia planeetalla.

 

Huomaa, että tiedot tiedotusvälineissä ovat « satunnaisia » aiheesta!

 

Kristittyjen vainot eivät ole koskaan olleet yhtä tärkeitä kuin sillä maaliskuu 2012 nämä bändit verenhimoinen villit « islamisteja » , joka tappaa kristittyjä puolesta kirjoituksia kirjasta « Koraani Hadith + » ja pseudo-profeetta « Mahomet »

 

Äskettäin sunnuntai 19 huhtikuu 2015, on hyökkäys kaksi kirkkoa,joka näyttää, että Jumalan tahdon, on vältetty Pariisin alueella.

 

Lehtiartikkelissa Link TÄSTÄ   

 

 

Tämä väärennös islamilainen profeetta « Muhammed » niin tärkeä loppuun aikaa, eli noin vuonna 600, mutta siinä on silti vielä 2015 ISLAM lähes miljardi seuraajia. « muslimit «  ja onneksi kristityille, että he eivät ole kaikki (nyt) fanaattisia islamisteja.

 

Koska kristitty lopussa aika on vaikeaa, jopa erittäin vaikeaa monille.

 

Jos Jeesus Kristus on hitaasti palata Maahan, en ole varma, että hän on edelleen horjumaton usko hänen kirkossa.

 

Kehotan rakkaani Veljet ja sisaret Kristuksessa Jeesuksessa lukea minun artikkeli.

 

KRISTITYT BE END OF TIME!

 

On selvää, että olemme todistamassa asennettu säännöllisesti vallassa vuodesta 14 toukokuu 1948 heralding Raamatun ennustukset lopun ajoista ja Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

 

Olkaamme ymmärtää paremmin:

 

 

14 toukokuu 1948: päivä, jona Israelin valtion ja mahdollisesti alusta ajan loppuun nähdessään saavutuksista Raamatun ennustukset ennakoitiin paluuta Maahan Jeesuksesta Kristuksesta.

 

29 syyskuu 2008  : Crash of päivämäärä Wall Streetin 29. syyskuuta on myös päivämäärä Angels Day.

 

Näemme profetian täyttymys on asennettu suuri teho lähtien.

 

Toteamme myös, että sen jälkeen hyökkäyksiä kristinuskon ovat suuria suuruusluokkaa.

 

Maaliskuu 2012: alku sotatilan « Jihad »

 

Fanaattinen islamistit käyvät sotaa ilman kiitos vastaan ​​penseä muslimien uskossa ja lukeminen Koraanista ja Hadith.

 

He myös suorittaa erityisen halpamaista sotaa kristittyjen missä he ovat vähemmistönä.

 

Näemme real « kansanmurha » syyllistynyt islamistit vastaan ​​kristittyjen varsinkin Afrikassa ja Lähi-idässä.

 

Muualla planeetalla nämä iskut, jotka on suunniteltu luomaan pelon ja jopa kauhu kristittyjen.

 

Jos analysoimme valossa Raamatun näiden kolmen päivämäärät ja profetiat saavutuksia

 

Huomaamme, että 14 toukokuu 1948  on lopun alku aikaa.

 

29 syyskuu 2008   on alku ahdistus « , että Raamatun sana on seitsemän vuotta »

 

Tiedämme myös, että nämä seitsemää vuotta jaettu kahteen osaa kolme ja puoli jokainen, ja toinen osa on pahempi kuin ensimmäinen.

Daniel 9 jae 27

http://bible.catholique.org/livre-de-daniel/4864-chapitre-9

Hän lopuksi liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon; ja keskellä viikkoa hän aiheuttaa uhrauksia ja ruokauhri, ja siipi kauhistuksia tulee yksi tuhoisa, ja tämä ennen tuhoa ja mitä on säädetty leviämisestä tuhoutunut.

 

Huomaamme, että kolmen ja puolen erillinen hyvin 29 syyskuu 2008 maaliskuu 2012, ja on huomattava, että kolmen ja puolen vuoden maaliskuu 2012 tuo meidät syyskuu 2015.

 

Kun on sota « Jihad » aloitti maaliskuu 2012 vastaa konfliktin ajan loppuun johdolla « tuhoisa » « E. I. «  (islamilainen valtio), joka tunnetaan myös nimellä ‘DAECH’  ’42 kuukauden suuri ahdistus «  on määrä hyväksyä Jeesuksen Kristuksen hänen paluuta.

 

Maaliskuu 2012   on alku Suuren Ahdistuksen 42 kuukautta. 

 

Joten sanoa, että ilman Jeesuksen Kristuksen paluuta on tänä vuonna 2015, on kuitenkin selvää, että on olemassa erittäin suuri todennäköisyys, että tämä paluu kirkkaudessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen olevan hyvin lähellä aikaa.

 

Kristittyinä voimme ymmärtää laajuus sodan aikaan kuin kirjan Jeesus Kristus ja Lucifer.

 

Jeesus Kristus pelasta useimmat veljet ja sisaret,

Tuoda hänet kasteen ja parannuksen enintään sieluja

Voit suojassa myllerryksiltä lopun ajan kaikkia niitä, jotka valitaan pelastajana.

Suojella itseämme hyökkäyksiltä voimien Lucifer.

 

Lucifer haluaa laittaa epäilystäkään siitä kristittyjen, kouluttaa heitä köyhyyteen, kurjuuteen, vihan ja sodan paremmin johtaa heitä nykyajan orjuutta.

 

Työ Lucifer Elites 

Me rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa olemme sotilaita Kristuksen noussut ja on oltava äänekkäästi hyvä uutinen on välitön paluu kirkkaudessa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen.

 

Huomaa, että Jumalan täytyy toimia myös lopulta kertaameidän täyttäminen rangaistuksen ja päivä vihansa.

 

Odotin rangaistuksen ja Jumalan viha päivän viimeisen päivän ajan loppuun, juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta.

 

Ja taas analyyttinen katsoa menneisyyteen, uskon voimatta sanoa, mutta se on niin aitoa, että en ymmärrä, ettei se ole ajatellut aikaisemmin, selitän:

 

Muistakaamme, että todellakin juutalainen kansa asui todellinen koettelemus on kaksituhatta vuotta rangaistuksen kaikille synneistä. Ja toukokuun 14. päivänä 1948 Jumala anteeksi.

 

Mutta tämä ei ole sama kaikille ei-juutalaisia!

 

Me kaikki (ei-juutalaiset) ovat vastuussa Jumalalle kaikista synneistä.

 

Tosi kristityt me pelastumme Jeesuksen Kristuksen rakkauden.

 

Mutta tallennetaan vain ne, jotka tekevät parannuksen synneistään, jotka tulevat Kristuksen kasteen kautta, kysyntä armahdusta ja sitten kävellä nöyrästi elämässä katuvan syntisille.

 

Kaikki muut on kohdattava iskujen seuraajia Saatanan voittaa enemmän kokeita, jonka Jumala.

 

Voimme huomata, että vuodesta 14 toukokuu 1948 jäsenvaltioista eniten alttiina hyökkäyksille seuraajia Saatana, ja uhrit suurkatastrofien ovat maita, joissa kristinusko on vähemmistö.

 

Samoin se on näissä maissa kristillisiin vähemmistöihin, että koska 29 syyskuu 2008 ihmiset kärsivät eniten luonnonkatastrofien ja vainoa.

 

Ja lopuksi maaliskuussa 2012 on edelleen samoissa maissa kristillisiin vähemmistöihin, kuten luonnonkatastrofit ovat vahvimmat, ja toteamme, että islamistit murhattu niitä samalla surmaamaan kulkua kristittyjä vähemmistöjä.

 

Siksi löytää että rangaistus Jumalan näkyvästi leviävät lopulta kertaa nousu vastaa suuruus välisen sodan Kristuksen ja Lucifer.

 

Jeesus Kristus, mikä säästää hänen rakkautensa, rangaistus Jumalan, kaikki olennot, jotka tulevat Hänen luokseen kasteen ja parannuksen ja asettuivat hänen suojaa rukouksella ja nöyryyttä.

 

Lucifer etsii kostaa kärsimystä ja tuhoaa suurimman olentoja ja erityisesti kristittyjä.

 

Jumala määrin soveltaa näitä aikoja ajan loppuun rangaistuksensa ja vihaa niitä, jotka eivät laita itseään suojeluksessa rakkauden ja rauhan Jeesuksen Kristuksen.

 

Jumala näinä lopun aikaa, avustuksilla vastaan ​​anteeksi kaikki hänen synneistä, kaikille, jotka asettavat itsensä suojeluksessa rakkauden ja rauhan Jeesuksen Kristuksen.

 

Rukous, usko, nöyryys ja katumus auttavat rakkaat veljet ja sisaret näinä vaikeina hetkinä ennen paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen joka lupasi kaksi tuhat vuotta tullut pelastamaan meidät vuoden ajan.

 

Ilmeisesti olemme siellä, ja hänen paluunsa on välitön.

 

Olkaamme kadu!

 

 

Kunnes meidän Herramme meillä on vielä kohtaamaan joitakin hyvin vaikeita ja päiviä.

 

Vaikeudet edelleen vahvistetaan ja ne silti vahvistavat yhä kuten kipua synnytyksen kunnes Herra Jeesus Kristus Öljymäellä. John 16.21

18. Maanjäristykset Nepalissa 3 päivää 

http://www.emsc-csem.org/#2w

 

 

Baltimore, talouskriisi: mustat hyökkäys valkoiset

http://echelledejacob.blogspot.fr/2015/04/baltimore-crise-economique-les-noirs.html

 

Rauhaa, rakkautta ja iloa sydämiin ja koteihin ennakoiden paluuta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen hänen tuhatvuotinen jotka erottavat meidät lopullisesta tuomiosta.

 

Ole hyvä rakkaat veljet ja sisaret Kristuksessa haluavat kommunikoida hyvin kaikki yhteystiedot tätä linkkiä suora pääsy kaikkiin artikkelini:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Aika on lyhyt ja meidän kaikkien työtä levittää evankeliumia , « Jeesus Kristus on tulossa pian » 

 

Voisin olla väärässä, ja se ei olisi ensimmäinen kerta, mutta olen sitä mieltä, että Jeesuksen Kristuksen paluuta on hyvä tänä vuonna, 2015.

 

Kehotan teitä lukemaan tai lukemaan uudelleen artikkelini:

 

Jeesuksen Kristuksen paluuta 14. toukokuuta TAI 15 syyskuu 2015!Juhlapäivänä trumpetit

 

Olen myös kutsua sinut katsomaan nämä kolme videoita profetiat lopun aikoina tohtori Peter Gilbert « Escathologue ».

 

 

Hän ajattelee, että ahdistukset eivät vielä tullut.

 

Olen samaa mieltä siitä, että olemme jo lopussa ahdistuksen juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta, mutta en ole profeetta, ja voin olla väärässä, mutta meidän on oltava aina valmis vastaamaan Herraa joka hetki.

No. 1

 

Nro 2

 

No. 3

 

Kehotan myös teitä, rakkaat veljet ja sisaret alla lukea Markuksen evankeliumi

Voittaja

Markuksen evankeliumi

 

http://www.info-bible.org/lsg/41.Marc.html

 

Mark 1

1.1

Alku Jeesuksen Kristuksen evankeliumin, Jumalan Poika.

1.2

Sen mukaan, mitä on kirjoitettuna profeetta Esaiaan: Katso, minä lähetän enkelini sinun edelläsi valmistava tiesi;

1.3

Huutavan ääni kuuluu erämaassa: Valmista Herralle tie, tehkää polut hänelle.

1.4

John ei kastaa erämaassa, saarnasi parannuksen kastetta syntien anteeksisaamiseksi.

1.5

Kaikki Juudean maa ja kaikki Jerusalemin asukkaat lähtivät häntä; ja he tunnustivat syntinsä, he kastoi hänet Jordanissa.

1.6

Johanneksella oli puku kamelin hiukset ja nahkavyö vyötäisillään. Hän söi heinäsirkkoja ja hunajaa.

1.7

Hän saarnasi, sanoen: Siellä minun jälkeeni tulee, väkevämpi kuin minä, ja minä en ole kelvollinen maahan kumartuneena minulle, hihnat jonka sandaalit.

1.8

Olen kastanut teidät vedellä, Hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä.

1.9

Siihen aikaan Jeesus tuli Galilean Nasaretista, ja Johannes kastoi hänet Jordanissa.

1.10

Kun hän tuli ulos vedestä, hän näki taivasten auki ja Henki laskeutui häneen kyyhkysen tavoin.

1.11

Ja ääni tuli taivaasta, sanoen: sinä olet minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt.

1.12

Heti Henki ajoi Jeesuksen erämaahan

1.13

jossa hän vietti neljäkymmentä päivää, ja kiusasi saatana. Hän oli petojen seassa; ja enkelit tekivät hänelle palvelusta.

1.14

Johannes pidätettiin, meni Jeesus Galileaan ja saarnasi Jumalan evankeliumia.

1.15

Ja sanoi: Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on lähellä. Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.

1.16

Kulkiessaan pitkin Galileanjärveen, hän näki Simonin ja Andreaksen Simonin veljen, heittävän verkkoa järveen; sillä he olivat kalastajia.

1.17

Jeesus sanoi heille: Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia.

1.18

Välittömästi he jättivät verkot ja seurasivat häntä.

1.19

Mentyään hieman pidemmälle, hän näki Jacques, Zebedeuksen pojan ja Johanneksen hänen veljensä, venheessä korjaukset verkkoja.

1.20

Välittömästi hän kutsui heidät; ja he jättivät isänsä, Sebedeuksen, veneen palkkasi palvelijoita, ja seurasi häntä.

1.21

He saapuivat Kapernaumiin. Ja sapattina, Jeesus ensimmäinen tuli synagogaan, ja opetti.

1.22

He hämmästyivät hänen oppi: sillä hän opetti heitä niinkuin se, jolla valta on, eikä niinkuin kirjanoppineet.

1.23

Ja oli heidän synagogassa mies saastainen henki, ja hän huusi:

1.24

Mitä hän oli teidän ja meidän välillämme, Jeesus Nasaretilainen? Tulit tuhota meidät. Tiedän kuka sinä olet, Jumalan Pyhä.

1.25

Jeesus nuhteli häntä sanoen: vaikene ja mene ulos hänestä.

1.26

Ja saastainen henki lähti hänestä, vapina väkivaltaisesti, ja suurella äänellä.

1.27

He olivat kaikki hämmästyneitä, niin että kyselivät toisiltaan sanoen: Mikä tämä on? Uusi oppi! Hän käskee saastaisia ​​henkiä, ja ne tottelevat häntä!

1.28

Ja hänen maineensa levisi kaikkiin ympäröiviin alueisiin Galilean.

1.29

Leaving synagoga, he menivät Jacques ja John Simonin ja Andreaksen.

1.30

Äitipuoli Simon makasi sairaana kuumeessa; ja heti he kertoivat hänelle hänestä.

1.31

Tullessani lähelle, hän nosti hänet ylös, tarttuen hänen käteensä, ja kuume lähti hänestä. Ja hän palveli heitä.

1.32

Sinä iltana, auringonlaskun jälkeen, he toivat hänen tykönsä kaikkinaisia ​​sairaita tai demonien.

1,33

Ja koko kaupunki oli koolla oven.

1.34

Hän paransi monta, jotka olivat erilaisia ​​sairauksia; ja ajoi ulos monia riivaajia, eikä anna henkien puhua, koska ne tunsivat hänet.

1.35

Kohti aamulla kun se oli vielä hyvin pimeä, hän nousi ylös ja lähti autioon paikkaan, missä hän rukoili.

1.36

Simon ja ne, jotka olivat hänen kanssaan alkoi etsiä hänelle;

1.37

ja kun he olivat löytäneet hänet, he sanoivat hänelle: Kaikki etsivät sinua.

1,38

Hän vastasi heille, Menkäämme muualle, läheisiin kyliin, että minä myös saarnaa; sillä siksi tulin ulos.

1.39

Ja hän saarnasi heidän synagoogissaan koko Galileassa ja ajoi ulos riivaajia.

1,40

Pitalinen tuli hänelle; ja, polvistui, hän sanoi imploringly: Jos tahdot, niin sinä voit minun puhdistaa.

1.41

Jeesus armahti, ojensi kätensä, kosketti häntä ja sanoi, minä tahdon, ole puhdas.

1.42

Pitali lähti hänestä, ja hän puhdistui.

1.43

Jeesus lähetti hänet heti, tiukat suosituksia,

1.44

ja sanoi hänelle: Katso, ettet puhu tästä yksi; mutta mene ja näytä itsesi papille ja uhraa oman puhdistus mitä Mooses on säätänyt, todistukseksi heille.

1.45

Mutta tämä mies, joka on mennyt, alkoi julkaista sitä paljon, ja paljastaa sen, että Jeesus enää saattanut julkisesti mennä kaupunkeihin. Mutta eteen autiomaassa paikoissa: ja he tulivat häntä joka puolelta.

Mark 2

2.1

Joitakin päiviä myöhemmin, hän Kapernaumiin. Olemme oppineet, että hän oli kotona,

2.2

ja hän koottu suuri joukko ihmisiä, jotka tilan oven edessä voinut hillitä niitä. Hän puhui sana.

2.3

Ihmiset tulivat tuoden hänen paralyyttinen kuljettaa neljä miestä.

2.4

Koska he eivät voineet tulla, koska väkeä, he paljastui talon katolle, missä hän oli, ja he laskivat alas vuoteen, jossa avataan halvaantuneen makasi.

2.5

Jeesus näki heidän uskonsa, sanoi halvaantuneelle Child, sinun syntisi annetaan anteeksi.

2.6

Siellä oli muutamia kirjanoppineita, jotka istuivat, ja joka kutsui itseään itsekseen:

2.7

Mitäpä tämä näin puhuu? Hän jumalanpilkkaa. Kuka voi antaa syntejä anteeksi, paitsi Jumala yksin?

2.8

Heti Jeesus tiesi hänen hengessä, että he niin ajattelivat, ja sanoi heille: Miksi teillä on näitä asioita sydämessänne?

2.9

Kumpi on helpompaa, sanoa halvaantuneelle: ‘Sinun syntisi annetaan anteeksi’, vai sanoa: nouse, ota vuoteesi ja käy?

2.10

Mutta että te tietäisitte, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi:

2.11

Minä käsken sinua, hän sanoi halvaantuneelle: nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi.

2.12

Ja tällä hetkellä, hän nousi, otti vuoteensa ja meni ulos kaikkien nähden, niin että kaikki hämmästyivät ja ylistivät Jumalaa sanoen: Me emme ole koskaan nähnyt mitään tällaista .

2.13

Jeesus meni taas meren rannalla. Koko Yleisö tuli hänelle, ja hän opetti heitä.

2.14

Muuten, hän näki Leevin pojan Alfeuksen, istuu verotoimistosta. Hän kertoi hänelle: seuraa minua. Levi nousi ja seurasi häntä.

2.15

Kuten Jeesus aterioi Leevin, monet Publikania ja syntisiä myös istui Jeesuksen ja hänen opetuslastensa; sillä heitä oli paljon, ja he seurasivat häntä.

2.16

Kirjanoppineet ja fariseukset näkivät hänen syövän Publikanien ja syntisten, sanoi opetuslapsilleen, Miksi hän juo, ja hän syö publikaanien ja syntisten kanssa?

2.17

Kun Jeesus sen kuuli, sanoi hän: se ei ole niitä, jotka ovat terveitä tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä.

2.18

Johanneksen opetuslapset ja fariseukset pitivät paastoa. He tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: Miksi Johanneksen opetuslapset ja fariseusten nopeasti, mutta sinun opetuslapsesi eivät paastoa?

2.19

Jeesus vastasi heille: Voiko lapset bridechamber paastota silloin, kun ylkä on heidän kanssaan? Niin kauan kuin heillä on ylkä seurassaan, eivät he voi paastota.

2.20

Päivät tulevat, jolloin ylkä otetaan pois, ja silloin he paastoavat sinä päivänä.

2.21

Kukaan ompelee palan uutta kangasta vanha vaate; muuten uusi täyttö–up vie vanhasta, ja pahemmaksi.

2.22

Eikä kukaan tuo uutta viiniä vanhoihin leileihin; muuten viini puhkeaa nahat, ja viiniä ja nahkoja menetetään; mutta se on pantava uutta viiniä uuteen pullojen.

2.23

Se tapahtui sapattina, että hän kävi läpi vehnäpeltojen. Hänen opetuslapsensa, matkalla, alkoi nyppiä korville.

2.24

Fariseukset sanoivat hänelle: Katso, miksi he tekevät mitä ei ole luvallista sapattina?

2,25

Jeesus vastasi heille: Oletko koskaan lukeneet, mitä Daavid teki, kun hän tarvitsi ja oli nälkä, hän ja ne, jotka olivat hänen kanssaan;

2.26

miten hän tuli taloon Jumalan aika Abjatarin ylipappi, ja söi osoittavat leipä, joka on sallittua papit syödä, ja antoi myös niille, jotka hänen kanssansa olivat?

2.27

Hän sanoi heille: Sapatti on asetettu ihmistä varten eikä ihminen sapattia,

2.28

joten Ihmisen Poika on Herra jopa sapatin.

Mark 3

3.1

Ja hän tuli taas synagogaan. Ja siellä oli mies, jolla oli kuivettunut käsi.

3.2

He katselivat häntä, onko parantaisiko hän sapattina, että he olisivat saaneet kantaa hänen.

3.3

Jeesus sanoi miehelle, joka oli surkastunut käsi: Nouse, keskellä.

3.4

Niin hän sanoi heille: Onko luvallista sapattina tehdä hyvää vai tehdä pahaa, pelastaa ihmishenki vai tappaa? Mutta he olivat vaiti.

3.5

Joten, katsoo ympärilleen niitä vihaisesti ja oli murheissansa heidän sydämensä kovuuden, hän sanoi miehelle: Ojenna kätesi. Hän ojensi, ja hänen kätensä tuli jälleen.

3.6

Fariseukset menivät ulos ja heti neuvotteli herodilaisten miten tuhota hänet.

3.7

Jeesus vetäytyi merelle opetuslastensa kanssa. Suuri väkijoukko seurasi häntä Galileasta;

3.8

ja Juudeassa ja Jerusalemista, ja Idumeasta, ja Jordanin tuolta puolen, ja noin Tyroksen ja Sidonin, suuri joukko, kuulo kaiken, mitä hän teki, tulivat hänen tykönsä.

3.9

Hän neuvoi opetuslapsiaan aina pitää hänen käytössään pieni vene, jotta ei saa puristaa väkijoukkoon.

3.10

Sillä hän paransi monia ihmisiä, kaikki, jotka olivat sairaudet tunkeutuivat hänen päälleen koskettaa häntä.

3.11

Kun saastaiset henget näkivät hänet, lankesi hänen eteensä ja huusivat: Olet Jumalan Poika.

3.12

Mutta hän ankarasti varoitti heitä tekemään hänestä tunnetun.

3.13

Hän meni ylös vuorelle; Hän kutsui niitä hän halusi, ja he tulivat hänen tykönsä.

3.14

Hän nimitti kaksitoista, olla hänen kanssaan,

3.15

ja lähettää heidät saarnaamaan, joissa valta ulos riivaajia.

3.16

Täällä hän vahvistetaan kaksitoista: Simon, jolle hän antoi nimen Pietari;

3.17

Jacques, Sebedeuksen pojan, ja Johanneksen veljen Jacques, jolle hän antoi nimen Boanerges, joka tarkoittaa poika Thunder;

3.18

André; Philippe; Bartholomew; Matthew; Thomas; Jacques, poika Alpheus; Thaddeus; Simon kanaanilainen;

3.19

ja Juudas Iskariot, joka myös hänen petti.

3.20

He menivät taloon, ja kansa tuli jälleen yhteen, niin että he eivät voineet edes syömään leipää.

3.21

Vanhemmat Jeesuksen kuuli, mitä oli tapahtumassa, oli tarttumaan häntä; sillä he sanoivat: hän on tolaltaan.

3.22

Ja kirjanoppineet, jotka olivat tulleet Jerusalemista, sanoivat: hän on beelsebub; se tapahtuu prinssi demonien että hän ajaa ulos riivaajia.

3.23

Jeesus kutsui heidät ja sanoi heille vertauksilla: Miten saatana ajaa ulos saatanan?

3.24

Jos valtakunta riitautuu itsensä, että valtakunta ei kestä;

3,25

Jos talo riitautuu itsensä, että talossa ei voi seistä.

3.26

Jos Saatana on noussut itseään vastaan, hän on jaettu, hän voi sietää, mutta se on hänen päälleen.

3.27

Kukaan ei voi tulla taloon vahva mies ja ryöstää hänen tavaroitaan, ellei hän ensin sido sitä väkevää; Sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa.

3.28

Minä sanon teille totuuden, kaikki synnit anteeksi poika miehet, ja mitä herjauksia he lausuvat;

3.29

mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä ei koskaan anteeksi, mutta on syyllistynyt ikuisen synnistä.

3.30

Hän sanoi tämän, koska he sanoivat: hän on saastainen henki.

3,31

Siellä tuli sitten hänen äitinsä ja veljensä tulivat, ja pysyvän ulkopuolella, he lähettivät kutsumaan hänet.

3.32

Yleisö istui hänen ympärillään, ja sanoi: katso, sinun äitisi ja veljesi ulkona etsii sinua.

3,33

Ja hän sanoi: kuka on minun äitini ja ketkä ovat minun veljeni?

3.34

Sitten hän katsoi ne istuvat hänen ympärillään, katso, hän sanoo, minun äitini ja veljeni.

3.35

Sillä joka tekee Jumalan tahdon, se on minun veljeni, sisareni, ja äitini.

Mark 4

4.1

Hän rupesi taas opettamaan meren rannalla. Suuri joukko ihmisiä kerääntyi hänen, hän meni ja istui veneessä merellä. Koko yleisö oli maalla.

4.2

Hän opetti heitä paljon vertauksilla, ja kertoi heille opettaessaan:

4.3

Kuuntele. Kylväjä lähti kylvämään.

4.4

Kuten hän kylvi, osa siemenestä putosi tiellä ja linnut tulivat ja söivät sen.

4.5

Jotkut putosi kallioperälle, jossa sillä ei ollut paljon maata; heti se alkoi juuri, koska sillä ei ollut syvää maata;

4.6

mutta kun aurinko nousi, ne paahtuivat, ja kuihtui pois juuria.

4.7

Toiset taas putosivat orjantappuroihin, ja orjantappurat nousivat ja tukahduttivat sen, ja se ei tuottanut hedelmää.

4.8

Ja muutama lankesi hyvään maahan, ja antoi hedelmiä kasvaa ja kasvaa ja tuottavat kolmekymmentä, kuusikymmentä ja sata.

4.9

Sitten hän sanoi: Hän, joka on korvat kuulla.

4.10

Kun hän oli yksin, hänen ympärillään, ynnä ne kaksitoista kysyivät vertauksia.

4.11

Hän sanoi heille: Teille on annettu valtakunnan salaisuus Jumalan; mutta niille ulkona kaikki on vertauksin;

4.12

Että he nähden näkisivät ja ei havaita, ja kuullen kuulisivat ja ei ymmärrä, etteivät he kääntyisi ja heidän syntinsä olisi antanut heille anteeksi.

4.13

Hän sanoi heille: Ettekö ymmärrä tätä vertausta? Miten ymmärrät kaikki vertaukset?

4.14

Kylväjä kylvää sanan.

4.15

Jotkut ovat pitkin polkua, joihin sana kylvetään; kun he kuulevat, heti Saatana tulee ja ottaa pois sanan, joka oli kylvetty niihin.

4.16

Muut, vastaavasti, ovat kivistöön kylvetyt; kun he kuulevat sanan, he heti ottavat sen ilolla vastaan;

4.17

mutta heillä ei ole juurta itsessään, vaan kestävät ja, aina kun on ongelmia tai vaino tulee sanan tähden, niin he kohta pahenevat.

4.18

Toiset ovat orjantappuroihin kylvetyt; ne ovat ne, jotka kuulevat sanan,

4.19

mutta huolet ikää, ja rikkauden viettelys ja muut himot, tukahduttavat sanan, joten se hedelmättömäksi.

4.20

Toiset ovat hyvään maahan kylvetyt; ne ovat ne, jotka kuulevat sanan ja hyväksyn sen ja kantaa hedelmää, kolmekymmentä, kuusikymmentä ja sata.

4.21

Hän sanoi heille: Tuo ei yksi lamppu ja laita se vakan alle tai vuoteen alle? Eikö se laittaa jalustalle?

4.22

Sillä ei ole mitään peitetty, joka ei ilmi, eikä myöskään mitään salaisuus, ei saa paljastaa.

4.23

Jos jollakin on korvat kuulla, se kuulkaan.

4.24

Hän sanoi heille: Ottakaa vaari, mitä kuulette. Toimenpide mittaat sinulle tarjoillaan ja se annetaan sinulle.

4.25

Sillä jokainen, joka; mutta häneltä jolla ei ole, otetaan pois sekin mitä hänellä on.

4.26

Hän sanoi, niin on Jumalan valtakunta kuin jos ihminen kylvää siemenen maahan;

4.27

onko hän nukkuu tai katsella, päivä ja yö, siemen ituja ja kasvaa, hän ei tiedä miten.

4.28

Maa tuottaa itsestään, ensin korren, sitten tähkän, sitten täyden jyvän korvalla;

4.29

ja, kun hedelmä on kypsynyt, hän laittaa sirppi, sillä sato on tullut.

4.30

Hän sanoi: mitä me vertaamme Jumalan valtakunnan, eli mitä vertausta sopiiko?

4.31

Se on kuin sinapinsiemen, joka, kun maahan kylvetään, on pienin kaikista siemenistä maan päällä;

4.32

mutta kun se on kylvetty se kasvaa ylös ja tulee suuremmaksi kuin kaikki yrtit, ja tuo esiin suuria oksia, niin että taivaan linnut voivat tehdä pesänsä sen varjoon.

4.33

Ja monilla vertauksilla näin hän puhui sanaa, koska he kykenivät kuulemaan sitä.

4.34

Hän ei puhunut heille ilman vertausta; mutta yksityisesti hän selitti kaiken opetuslapsilleen.

4,35

Samana päivänä, illalla, Jeesus sanoi: Mennään toiselle puolelle.

4.36

Erotettuaan väkeä, he ottivat hänet veneeseen, jossa hän oli; oli myös muita veneitä hänen kanssaan.

4.37

Ja syntyi suuri myrsky, ja aallot löivät veneeseen, niin että se jo täytettiin.

4.38

Ja hän nukkui perän tyyny. He herättivät hänet ja sanoivat hänelle: Mestari, etkös sitä tottele, että me hukumme?

4.39

Hän nousi, nuhteli tuulta ja sanoi merelle, rauha! hiljaa! Niin tuuli asettui, ja tuli aivan tyven.

4.40

Hän sanoi heille: Miksi olet niin peloissaan? Miten olet ole uskoa?

4,41

Ja he olivat hämmästyneet, ja he sanoivat toisillensa: Mikä mies tämä on, että vaikka totella tuuli ja meri?

Mark 5

5.1

He saapuivat toiselle puolen merta, maassa Gadarenes.

5.2

Ja kun hän oli poissa veneestä, häntä kohtasi eräs mies ulos haudoista, ja on saastainen henki.

5.3

Joka oli hänen asuntonsa haudoissa, eikä kukaan voinut sitoa häntä edes ketju.

5.4

Sillä usein hänellä oli jalkanuoriin ja ketjut oli sidottu, mutta hän mursi kahleet ja rikki kahleista, ja kukaan ei ollut voimaa kukistamaan häntä.

5.5

Se oli aina yötä ja päivää haudoissa ja vuorilla, huutaen ja leikkaus itseään kivillä.

5.6

Kun hän näki Jeesuksen kaukaa, juoksi hän ja kumartui maahan hänen eteensä,

5.7

ja huusi kovalla äänellä: Mitä hän teki minulle ja sinulle, Jeesus, Poika Korkeimman Jumalan? Pyydän teitä Jumalan nimeen, älä minua vaivaa.

5.8

Sillä hän sanoi hänelle: tule ulos miehestä, saastainen henki!

5.9

Ja hän kysyi häneltä, Mikä sinun nimesi on? Nimeni on Legion, hän vastasi, sillä meitä on monta.

5.10

Ja hän pyysi häntä ei lähettämään heidät pois maasta.

5.11

Oli, vuorille suuri sikalauma laitumella.

5.12

Ja perkeleet rukoilivat häntä, sanoen: laske meitä sikoihin, että me menisimme niihin.

5.13

Hän salli heidän. Niin saastaiset henget tulivat ulos ja menivät sikoihin, ja lauma syöksyi jyrkännettä alas järveen: oli noin kaksituhatta, ja hukkui mereen.

5.14

Ne, jotka ruokki heidät pakenivat ja kertoivat siitä kaupungissa ja maaseudulla. Ihmiset menivät ulos katsomaan, mitä oli tapahtunut.

5.15

He tulivat Jeesuksen luo ja näkivät riivatun, joka oli ollut legioona, istuu, puettuna ja järjissään; ja he pelkäsivät.

5.16

Ne, jotka olivat nähneet, mitä oli tapahtunut kertonut heille, mitä oli tapahtunut riivattu ja sikojen.

5.17

Sitten he alkoivat kerjäämään Jeesusta poistua alueeltaan.

5.18

Kuten hän kiipesi veneeseen, hän joka oli riivattu pyysi lupaa jäädä hänen kanssaan.

5.19

Jeesus ei anna hänen, mutta sanoi hänelle: Mene kotiisi, jotta, ja kertoa heille, kuinka paljon Herra on tehnyt ja kuinka hän sinua armahtanut.

5.20

Hän meni ja rupesi saarnaamaan vuonna Dekapoliissa mitä Jeesus oli tehnyt hänelle. Ja kaikki ihmettelivät.

5.21

Jeesus vene palasi toiselle puolelle, suuri väkijoukko kerääntyi hänen.Hän oli meren rannalla.

5.22

Sitten tuli yksi synagogan nimeltä Jairoksen, joka ottaa tietoa, lankesi hänen jalkojensa juureen,

5.23

ja antoi hänelle tämän kiireellisen pyynnön: Pieni tyttäreni on lopussa, tulee, hän luo kätensä, joten hän voi parantua ja elää.

5.24

Jeesus meni hänen kanssaan. Suuri väkijoukko seurasi ja painoi sen.

5.25

Nyt siellä oli nainen, joka oli vaivannut verenvuoto kaksitoista vuotta.

5.26

Hän oli kärsinyt paljon monien lääkärien, ja oli kuluttanut kaiken hänellä oli, ja hän oli mitään bettered, vaan pahemmaksi oli.

5.27

Kuultuaan Jeesuksen tuli väkijoukon takana, ja kosketti hänen viittaansa.

5.28

Sillä hän sanoi: Jos minä vain koskettaa hänen vaatteensa, niin minä tulen terveeksi.

5.29

Sillä hetkellä verenhukka pysähtyi ja hän tunsi ruumiissansa, että oli parantunut hänen koettelemus.

5.30

Jeesus heti tiesi, että hyve oli hänestä lähtenyt; ja, kääntyen väkijoukkoon, hän sanoi: kuka rupesi minun vaatteisiini?

5.31

Hänen opetuslapsensa sanoivat hänelle: sinä näet kansa thronging sinua, ja sinä sanot: kuka minuun rupesi?

5.32

Hän katseli ympärilleen nähdä, kuka oli tehnyt sen.

5.33

Niin nainen pelkäsi ja vapisi, tietää, mitä hänelle oli tapahtunut, ja tuli ja lankesi hänen jalkojensa juureen ja kertoi hänelle koko totuuden.

5.34

Mutta Jeesus sanoi hänelle: tyttäreni, sinun uskosi on tallennettu sinua;mene rauhaan ja ole koko sinun rutto.

5.35

Hänen vielä puhuessaan, sinne tuli synagogan n, joka sanoi Tyttäresi on kuollut; miksi enää opettajaa?

5,36

Mutta Jeesus riippumatta nämä sanat, sanoi synagogan päämiehelle: älä pelkää, vaan usko.

5.37

Ja hän ei sallinut kenenkään seurata häntä, kuin Pietarin, Jacques ja Johanneksen veljen Jacques.

5.38

He saapuivat taloon synagoogan esimiehen, ja näki pauhinan, ja ihmiset itkivät ja itku.

5,39

Hän meni sisään ja sanoi heille: miksi te teette tämän puheitta, ja miksi itket? Lapsi ei ole kuollut, vaan nukkuu.

5.40

Ja he nauroivat hänelle. Sitten ajoi kaikki ulos, otti mukaansa lapsen isän ja lapsen äiti, ja ne, jotka olivat hänen mukanaan, ja meni sisälle sinne, missä lapsi oli.

5.41

Hän tarttui hänen käteensä, ja sanoi, Talitha koumi, eli Pikkutyttö, nouse ylös, minä sanon.

5.42

Heti tyttö nousi ja käveli; Sillä hän oli kaksitoistavuotias. Ja he olivat suuresti ihmettelin.

5.43

Ja hän käski heitä ankarasti, että kukaan pitäisi tietää sen; ja hän kertoi heille antaa tilaa tyttö.

Mark 6

6.1

Jeesus lähti sinne ja meni kotimaahansa. Hänen opetuslapsensa seurasivat häntä.

6.2

Kun sapatti tuli, hän alkoi opettaa synagogassa. Monet ihmiset, jotka kuulivat, hämmästyivät ja sanoivat: kuinka tuli tämä mies nämä asiat?Mikä on se viisaus, joka hänelle annettiin, ja miten tällaiset voimalliset teot ovat hänen kättensä?

6.3

Eikö tämä ole se rakentaja, Marian poika, veli Jacques, Joseph, Juudas ja Simon? Ja hänen sisarensa, eivät he ole täällä meidän kanssamme? Ja se oli heille loukkaantunut.

6.4

Mutta Jeesus sanoi heille: Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan, keskuudessa hänen sukulaistensa ja omassa talossa.

6.5

Hän ei voinut tehdä mitään ihmeitä siellä, paitsi että hän pani kätensä muutamia sairaita ja paransivat heidät.

6.6

Ja hän ihmetteli heidän epäuskonsa. Jeesus meni ympärinsä kyliin opetti.

6.7

Sitten hän kutsui kaksitoista ja alkoi lähettää heitä kaksittain ja antoi heille vallan saastaisia ​​henkiä.

6.8

Hän kehotti heitä ottamaan mitään matkalle paitsi henkilöstöä; ilman leipää, ei laukku, ei rahaa vyöt;

6.9

kulumista sandaalit, eikä laittaa kahta ihokasta.

6.10

Niin hän sanoi heille: In mitä talossa kirjoitat, siellä kunnes lähtevät sieltä.

6.11

Ja jos on jossain ihmisiä, jotka eivät ota teitä vastaan ​​eikä kuuntele sinua, poistaa itsesi sieltä ja pudistakaa pöly jaloistanne, todistukseksi heille.

6.12

Ja he menivät, ja he saarnasivat parannusta.

6.13

He ajoivat ulos monta perkeleitä, ja voitelivat öljyllä monta sairasta ja paransivat.

6.14

Kuningas Herodes kuuli Jeesuksesta, jonka nimi oli tullut tunnettujen, ja hän sanoi: Johannes Kastaja on noussut kuolleista, ja siksi se on hänen kauttaan ihmettelee.

6.15

Toiset sanoivat: se on Elia. Ja toiset sanoivat: hän on profeetta kuin yksi profeetoista.

6.16

Mutta kun Herodes sen kuuli, sanoi Johannes, jonka minä mestautin, sillä hän on noussut.

6.17

Sillä Herodes oli itse pidättänyt Johanneksen, sitonut hänet vankeuteen huomioon Herodiaksen vaimon Philip veljensä, koska hän oli nainut,

6.18

Johannes sanoi hänelle: se ei saa sinua pitää veljesi vaimoa.

6.19

Herodias asettaa itsensä häntä vastaan, ja halusi tappaa.

6.20

Mutta hän ei voinut; Sillä Herodes pelkäsi Johannesta, koska tiesi hänen olevan juuri ja pyhä mies; Hän suojattu sen, ja kuultuaan hänen, hän teki monia asioita ja kuunteli häntä mielellään.

6.21

Ja kun sopiva päivä tuli, että Herodes syntymäpäivänään piti pitoja ylimyksilleen korkea kapteenit ja päätoimittaja kuolinpesien Galilean.

6.22

Herodiaan tytär tuli huoneeseen; hän tanssi, ja se miellytti Herodesta ja hänen vieraille. Kuningas sanoi tytölle: Kysy minulta mitä tahdot, ja minä annan.

6.23

Ja hän vannoi mitä kysyt minulta, minä annan sinulle, vaikka puolet valtakuntaani.

6.24

On pois, hän sanoi äidilleen, mitä minun pitää kysyä? Ja hän sanoi: johtaja Johannes Kastajan.

6,25

Hän kohta kiiruusti kuninkaan ja kertoi hänelle tämän pyynnön: Haluan annat minulle heti vadilla päätä Johannes Kastajan.

6.26

Kuningas tuli murheelliseksi; mutta koska hänen valoja ja vieraat, hän ei hylkää häntä.

6.27

Hän lähetti paikalla vartija, ja käski nostaa päätä Johannes Kastajan.

6.28

Vartija meni ja löi häneltä pään poikki vankilassa ja toi hänen päänsä lautasella. Hän antoi sen tytölle, ja tyttö antoi sen äidillensä.

6.29

Ja hänen opetuslapsensa kuulivat tämän, he tulivat ja ottivat hänen ruumiinsa ja panivat sen hautaan.

6.30

Apostolit kokoontuivat Jesuksen tykö, ja ilmoittivat hänelle kaikki he olivat tehneet, ja kaikki he olivat opettaneet.

6.31

Jeesus sanoi heille: Tulkaa erilleen erämaahan, ja levätä hieman. Sillä oli paljon tulossa ja menossa, ja he eivät edes ehdi syödä.

6.32

Niin he lähtivät veneellä mennäkseen pois autioon paikkaan.

6.33

Monet ihmiset näkivät heidän menevän, ja tunnisti heidät, ja kaikki kaupungit on jalka ja se juoksi heidän edellään on paikka, jossa he olivat menossa.

6.34

Kun hän nousi maihin, hän näki paljon kansaa, ja armahti heitä, sillä he olivat kuin lammaslauma paimenta vailla; ja hän alkoi opettaa heille moninaisia.

6.35

Koska tunti oli jo myöhässä, hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: paikka on autiomaata, ja aika on nyt ohi;

6.36

Lähetä heidät pois, että he menisivät maahan ja kylistä, ja ostaa itselleen jotain syötävää.

6.37

Jeesus vastasi heille: antakaa te heille syötävää. Mutta he sanoivat hänelle: pitääkö meidän mennä ostamaan leipää kaksi denariin ja antaa heille jotain syötävää?

6.38

Hän sanoi heille: kuinka monta leipää teillä on? Tarkista. He tiesivät, he sanovat, viisi, ja kaksi kalaa.

6.39

Ja käski heitä tekemään kaikki istua alas vihreälle ruoho,

6.40

ja he istuivat riveissä satoja ja nuoremmilla.

6.41

Hän otti ne viisi leipää ja kaksi kalaa, ja katsoi ylös taivaaseen, hän kiitti.Sitten hän mursi leivät, ja antoi ne opetuslapsilleen kansan eteen. Hän myös jakoi kaksi kalaa niiden joukossa.

6.42

Ja kaikki söivät ja ravittiin,

6.43

ja he ottivat kaksitoista täyttä korillista kappaletta leipää ja mitä jäi kalan.

6.44

Ne, jotka söivät leipiä, oli viisituhatta miestä.

6.45

Heti Jeesus teki opetuslastensa päästä veneeseen ja mennä ennen häntä tykö toisella puolella Betsaidaan, kun hän hylkäsi väkijoukkoon.

6.46

Kun hän oli palannut, hän meni vuorelle rukoilemaan.

6.47

Kun ilta tuli, vene oli keskellä merta, ja hän yksinänsä maalla.

6,48

Hän näki heidät toiling soutu; sillä tuuli oli vastainen. Neljännessä yövartiolla hän tuli heidän tykönsä kävellen järven päällä, ja olisi kulunut.

6.49

Kun he näkivät hänen kävelevän järven päällä he luulivat oli haamu, ja huusi;

6,50

koska he kaikki näkivät hänet, ja oli levoton. Niin Jeesus puhui heille ja sanoi: Älä huoli, se on minun, älä pelkää!

6.51

Sitten hän meni ne veneeseen, tuuli tyyntyi. He olivat itsessään hämmästyivät, ja ihmettelivät;

6.52

koska he eivät olleet ymmärtäneet siitä leivät, koska heidän sydämensä oli paatunut.

6.53

Kun he olivat ylittäneet yli, he tulivat laskeutua Gennesaretilla, ja he laskeutuivat.

6.54

Kun he olivat poissa veneestä, ihmiset, joilla välittömästi tunnisti hänet,

6,55

juoksi ympäri, ja he alkoivat tuoda sairaita matot sinne, missä kuulivat hänen olevan.

6,56

Minne hän meni sisälle kyliin tai kaupunkeihin tai maa, ne asetettiin sairaat toreilla, ja rukoilivat häntä, että he ainoastaan ​​palteeseen hänen vaatteensa. Ja kaikki, jotka koskettivat häntä parani.

Mark 7

7.1

Fariseukset ja kirjanoppineet, lähtöisin Jerusalemista, kokoontuivat Jesuksen tykö.

7.2

He näkivät muutamat hänen opetuslapsensa aterioivat kanssa saastuttaneet käsillä, eli, ei pestä.

7.3

Sillä eivät fariseukset eivätkä ketkään juutalaiset eivät syö, elleivät he pestä kätensä, mukaan perinne vanhimmat;

7.4

ja kun ne tulevat markkinapaikka he eivät syö, elleivät ne pestään. Ne on vielä paljon muita asioita siellä, kuten pesu kupit, kannut ja vaskiastioita.

7.5

Ja fariseukset ja kirjanoppineet kysyivät häneltä, miksi sinun opetuslapsesi eivät noudata perinteitä vanhimmat vaan syövät leipää pesemättömin käsin?

7.6

Jeesus vastasi, Te ulkokullatut, oikein teistä Esaias ennusti, niinkuin kirjoitettu on: tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on kaukana minusta.

7.7

Vuonna turhaan he palvelevat minua opettaen oppeja, jotka ovat miehiä.

7.8

Munivien syrjään Jumalan käskyn, teidän pitää perinnettä miehiä.

7.9

Hän sanoi heille, Full hyvin te hylkää Jumalan käskyn pitää omaa perinnettä.

7.10

Sillä Moses sanoi: kunnioita isääs ja äitiäs; ja, Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, sen pitää kuoleman.

7.11

Mutta te sanotte: jos ihminen sanoo isälleen tai äidilleen, mitä olisin voinut minulta on Corban, eli, uhrattavaksi Jumalalle,

7.12

et enää anna hänen tehdä mitään isänsä tai äitinsä,

7.13

Making Jumalan sanan teidän perinne, joka olet antanut. Ja teet monia muita vastaavia asioita.

7.14

Silloin kutsui kansan tykönsä, hän sanoi: Kuulkaa minua kaikki ja ymmärtäkää.

7.15

Mikään ulkopuolella miehen, joka menee hänen voi häntä saastuttaa;mutta mitä tulee ulos mies on mitä saastuttaa hänet.

7.16

Jos jollakin on korvat kuulla, se kuulkaan.

7.17

Kun hän tuli taloon, kaukana melusta, kysyivät hänen opetuslapsensa häneltä sitä vertausta.

7.18

Hän kertoi heille: Sinä myös, oletko typerää? Etkö ymmärrä, että mitään, joka tulee ulkopuolelta ihminen voi häntä saastuttaa;

7.19

Sillä se ei mene hänen sydämeensä, vaan hänen vatsaansa, ja menee ulos luonnokseen, huuhtelua kaikkia elintarvikkeita.

7.20

Hän sanoi, mitä tulee ulos ihminen on mikä saastuttaa ihmisen.

7.21

Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat,

7.22

varkaudet, ahneus, pahuus, petollisuus, irstaus, paha silmä, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys.

7.23

Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen.

7.24

Ja Jeesus lähti sieltä ja poikkesi Tyron ja Sidonin. Hän tuli taloon, ja olisi kukaan tiedä mutta hän ei voinut piiloutui.

7,25

Jotta tietty nainen, jonka nuori tytär oli saastainen henki, kuuli hänestä, tuli ja lankesi hänen jalkojensa juureen.

7.26

Nainen oli kreikkalainen, Syrophoenician alkuperää. Hän rukoili häntä heittää demoni ulos hänen tyttärensä. Jeesus sanoi,

7.27

Anna ensin lasten täytetään: koska se ei ole hyvä ottaa lasten leipää ja heittää penikoille.

7.28

Kyllä, Herra, hän vastasi hänelle, mutta koirat pöydän alla syödä lasten muruja.

7,29

Sitten hän sanoi, koska tämä sanonta mennä, demoni on jätetty tyttäresi.

7.30

Ja kun hän meni kotiin, hän löysi lapsen makaa sängyllä, demoni lähtenyt.

7.31

Jeesus jätti Tyyron, ja tuli läpi Sidon sen Genesaretinjärvi, alueen rajat ylittävän Dekapoliin.

7.32

He toivat hänelle kuuro mies, jolla oli vaikea puhua, ja he pyysivät häntä makasi kädet.

7,33

Hän vei hänet syrjään joukosta, pisti sormensa soiminen ja kosketti hänen kieltään hänen oma sylki;

7.34

Sitten, katsoi ylös taivaaseen, huokasi ja sanoi, Ephphatha, eli, avaa itsesi.

7,35

Ja hänen korvansa aukenivat, hänen kielensä vapautui, ja hän puhui hyvin.

7,36

Jeesus käski heidän olla kertomatta kenellekään; mutta mitä enemmän hän heitä kielsi, sitä enemmän he julistivat sen.

7.37

He hämmästyivät ylenmäärin ja sanoivat: hän on kaikki tehnyt; Hän jopa tekee kuurot kuulemaan ja mykät puhumaan.

Mark 8

8.1

Niinä päivinä, monia yhdistetään uudelleen ja ottaa mitään syötävää, Jeesus kutsui opetuslapsensa, ja sanoi heille:

8.2

Minun käy sääliksi kansaa, sillä jo kolme päivää he jatkavat kanssani, ja heillä ole mitään syötävää.

8.3

Jos lähetän heidät kotiin paasto voimia jäi tiensä; koska jotkut heistä olivat kaukaa tulleet.

8.4

Vastasivat häntä hänen opetuslapsensa: Miten ihminen täyttävät nämä miehet leipää täällä erämaassa?

8.5

Jeesus kysyi heiltä, ​​kuinka monta leipää teillä on? Seitsemän, he vastasivat.

8.6

Ja hän käski kansan asettua, hän otti ne seitsemän leipää, kiitti, mursi ja antoi opetuslapsilleen jakaa; ja he panivat kansan eteen.

8.7

Heillä oli muutamia pieniä kaloja, ja Jeesus antoi kiitokset, myös jakelun.

8.8

He söivät ja ravittiin, ja ottivat ylös seitsemän täyttä korillista palasia, jotka jäivät.

8.9

He olivat noin neljä tuhatta. Ja hän lähetti heidät.

8.10

Hän heti astui veneeseen ja hänen opetuslapsensa, ja tuli osiin Dalmanutha.

8.11

Fariseukset lähtivät ulos ja alkoi kiistellä Jeesuksen kanssa, ja testata häntä ja anoivat häneltä merkkiä taivaasta.

8.12

Ja hän huokasi hengessään ja sanoi, Miksi tämä sukupolvi vaatii merkkiä?Minä sanon teille totuuden, hän ei saa antaa merkkiä tälle sukupolvelle.

8.13

Ja hän jätti heidät, ja astui veneeseen, lähti toiselle puolelle.

8.14

Ja he unohtivat ottaa leipiä; heillä oli yksi heidän kanssaan veneessä.

8.15

Ja hän käski heitä sanoen: Varokaa ja kavahtakaa fariseusten ja hapatusta Herodeksen.

8.16

Ja he puhuivat keskenään sanoen: ei meillä ole leipiä.

8.17

Jesus näki sen, sanoi heille: Miksi selvää että sinulla ei ole leipää? Oletko vielä ymmärrä, ja te ette ymmärrä?

8.18

Oletko karkaistu sydän? Ottaa silmät, ettekö näe? Ja korvat, ettekö kuule?Ja ettekö muista?

8.19

Kun minä mursin ne viisi leipää viidelletuhannelle tuhatta kuinka monta vakan täyttä palasia te keräsitte? Kaksitoista, he vastasivat.

8.20

Ja kun minä mursin ne seitsemän leipää neljälletuhannelle, kuinka monta vakan täyttä palasia te keräsitte? Seitsemän, he vastasivat.

8.21

Ja hän sanoi: Ettekö ymmärrä vielä?

8.22

He tulivat Beetsaidaan; ja he toivat hänet sokea mies, he pyysivät häntä koskettaa.

8.23

Hän otti sokeaa kädestä ja vei hänet kylän ulkopuolella; ja kun hän oli sylki hänen silmiinsä, pani kätensä, ja kysyi häneltä, jos hän nähnyt mitään.

8.24

Hän katsoi, ja sanoi: minä näen ihmiset, sillä näen heitä kuin puut käveleminen.

8,25

Hän laittoi kätensä jälleen hänen silmänsä; ja kun hänet näyttämään hän oli parantunut ja näki kaikki selvästi.

8.26

Ja hän lähetti hänet hänen kotiinsa sanoen: Älä mene kylään.

8.27

Jeesus meni hänen opetuslapsensa, osaksi kaupunkeihin Filippoksen Kesarean hän kysyi heiltä, ​​miten tämä kysymys: Kenen ihmiset sanovat minun olevan?

8.28

He vastasivat, Johannes Kastaja; toiset Eliaan, toiset yksi profeetoista.

8.29

Ja sinä, ne hän kysyi, kuka sanot, että minä olen? Pietari vastasi hänelle: sinä olet Kristus.

8.30

Jeesus varoitti heitä sanomaan tätä hänestä kenellekään.

8.31

Sitten hän alkoi opettaa heille, että Ihmisen Pojan täytyy kärsiä paljon, ja hylkäävät vanhimmat ja ylipapit ja kirjanoppineet, ja tapetaan, ja että kolmen päivän perästä nouseman ylös.

8.32

Hän sanoi, että sanonta avoimesti. Ja Pietari otti hänet erilleen ja rupesi nuhtelemaan häntä.

8,33

Mutta Jeesus kääntyi ja nähdessään hänen opetuslapsensa, nuhteli Pietaria, sanoen: Mene pois, Saatana! koska et voi ymmärtää Jumalan asioita, olet vain ihminen ajatuksia.

8,34

Ja hän kutsui väkijoukon ja opetuslapsensa, hän sanoi: Jos joku tahtoo minun perässäni, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

8,35

Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni ja evankeliumin pelastaa sen.

8.36

Ja mitä se auttaa ihmistä saamaan koko maailman, mutta menettää sielunsa?

8.37

Mikä on ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

8.38

Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntinen sukupolvi, Ihmisen Poika hävetä häntä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa.

Mark 9

9.1

Hän sanoi heille: minä sanon teille totuuden, jotkut niistä, jotka täällä eivät maista kuolemaa, ennenkuin näkevät Jumalan valtakunnan voimalla tulevan.

9.2

Kuuden päivän kuluttua Jeesus otti mukaansa Pietarin, Jacques ja Johanneksen ja vei heidät korkealle vuorelle. Hän oli muuttui heidän edessään;

9.3

Hänen vaatteensa tulivat hohtavan, voimakkaasti valkoinen, ei täydellisempää ihmeessä valkaisemalla.

9.4

Elia ja Mooses ilmestyi heille puhuivat Jeesuksen kanssa.

9.5

Ja Pietari vastasi ja sanoi Jeesukselle: Rabbi, on hyvä, että me olemme täällä; Tehkäämme kolme majaa, yksi sinulle, yksi Moosekselle ja Elialle.

9.6

Sillä hän ei tiennyt, mitä sanoa, sillä he pelkäsivät.

9.7

Pilvi varjostaa heitä, ja pilvestä tuli ääni: Tämä on minun rakas Poikani, kuuntele häntä!

9.8

Ja yhtäkkiä katsahti ympäri, ja he näkivät Jeesuksen vain niitä.

9.9

Koska he tulivat alas vuorelta, hän käski heitä kenellekään sanomasta, mitä he olivat nähneet, ennenkuin Ihmisen Poika oli noussut kuolleista.

9.10

He pitivät sanan mielessänsä keskenänsä, mitä kuolleista nouseminen.

9.11

Opetuslapset kysyivät häneltä: Miksi kirjanoppineet sanovat, että Eliaan pitää tulla ensin?

9.12

Hän vastasi, Elia ei tullut ensin ja asettaa kaikki kohdalleen. Ja miksi sitten on kirjoitettu Ihmisen Poika, että hänen täytyy kärsiä paljon, ja olisi halveksittu?

9.13

Mutta minä sanon teille, että Elia on tullut ja he kohtelivat häntä mielensä mukaan, koska se on kirjoitettu hänestä.

9.14

Kun he tulivat opetuslapset, he näkivät heidän ympärillään suuri joukko, ja kirjanoppineet väittäen heidän kanssaan.

9.15

Heti väkijoukko näki hänet, hämmästyivät, ja käynnissä tervehtimään häntä.

9.16

Hän kysyi, Mitä te keskustella heidän kanssaan?

9.17

Ja yksi väkijoukon vastasi hänelle, Opettaja, minä toin sinun tykösi poikani, joka on mykkä henki.

9.18

Missä se tarttuu häneen, se heittää hänet alas; vaahdot ja hioo hänen hampaansa ja tulee jäykkä. Pyysin opetuslapsiasi heittää sen ulos, mutta he eivät kyenneet.

9.19

Faithless, Jeesus sanoi heille, kuinka kauan minun täytyy olla teidän kanssanne? kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet minulle. Se on tuonut hänelle.

9.20

Ja kun hän näki hänet, henki kouristi häntä; Hän kaatui maahan, ja kieritteli vaahtoamista.

9.21

Hän kysyi hänen isänsä, kuinka kauan hän on ollut näin hänen kanssaan?Koska lapsuus, hän vastasi.

9.22

Ja ofttimes se hänellä heittivät tuleen ja veteen tuhotakseen hänet. Mutta jos et voi tehdä mitään, tullut apua, armahda meitä.

9.23

Jeesus sanoi hänelle: jos sinä sen voit … Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo.

9.24

Välittömästi pojan isä huudahti, luulen! auttaa sinä epäuskoani!

9.25

Jeesus näki kansaa riensi, nuhteli saastaista henkeä, sanoen hänelle: Deaf ja mykkä henki, minä käsken sinua, mene ulos hänestä, ja älä tästedes.

9.26

Ja hän tuli ulos, huutaen, ja vapina hyvin väkivaltaa. Hänestä tuli niinkuin kuollut, niin että moni sanoi olevansa kuollut.

9.27

Mutta Jeesus tarttui häntä kädestä ja auttoi hänet ylös. Ja hän seisoi.

9.28

Kun hän tuli taloon, hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, miksi emme heittää hänet ulos?

9.29

Hän sanoi heille: tämä suku ei tulla ulos vain rukouksella.

9.30

He jättivät sieltä ja kulkivat Galilean halki. Jeesus ei tahtonut kenenkään tietävän.

9.31

Sillä hän opetti opetuslapsiaan ja sanoi heille: Ihmisen Poika annetaan ylön ihmisten käsiin; he tappavat hänet, ja kolmen päivän kuluttua se on kuolemalla rangaistava, hän nousee.

9.32

Mutta he eivät ymmärtäneet sanonta, ja pelkäsivät häneltä kysyä.

9.33

He tulivat Kapernaumiin. Kun hän oli kotona, hän kysyi heiltä, ​​mitä olit keskustelevat matkalla?

9.34

Mutta he vaiennut, sillä he olivat kamppailleet keskenään siitä, kuka oli suurin.

9.35

Sitten hän istuutui, kutsui ne kaksitoista ja sanoi heille: Jos joku tahtoo olla ensimmäinen, hänen on oltava viimeinen kaiken ja kaikkien palvelija.

9.36

Ja hän otti pienen lapsen ja olivat hänet seisomaan heidän keskuudessaan, ja kun hänet syliinsä, hän sanoi:

9.37

Joka tyytyväinen minun nimissäni yksi tällainen lapsi saa itse; ja kuka ottaa minut, vastaan ​​ei minua, vaan hänet, joka on minut lähettänyt.

9.38

Johannes sanoi hänelle: Mestari, me näimme yhden valu ulos riivaajia sinun nimessäsi; ja me kielsimme häntä, koska hän ei seuraa meitä.

9.39

Älä kiellä Jeesus sanoi, koska ei ole ketään, joka tekee voimallisen työn minun nimeni voi kevyesti puhua minusta pahaa.

9.40

Joka ei ole meitä vastaan ​​on meidän.

9.41

Ja joka antaa sinulle juoda lasillinen vettä minun nimeeni, sillä te olette Kristuksen, minä sanon teille totuuden, hän ei jää palkkaansa vaille.

9,42

Mutta jos joku viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, että olisi parempi, että ripustettaisiin hänen kaulaansa iso myllynkivi ja hänet heitettäisiin mereen.

9.43

Jos kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki; Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle,

9.44

kuin ottaa kaksi kättä ja menisit helvettiin, tuleen, joka ei koskaan saa sammu.

9.45

Ja jos jalka viettelee sinua, hakkaa se poikki; Parempi on sinulle syöttää elämään ontuva,

9.46

kuin ottaa kaksi jalkaa ja heitettäisiin helvettiin, tuleen, joka ei koskaan saa sammu.

9.47

Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois; Parempi on sinulle tulla Jumalan valtakuntaan toinen silmä kuin molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin,

9.48

jossa heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu.

9.49

Sillä jokainen ihminen on tulella suolattava.

9.50

Suola on hyvä; mutta jos suola on menettänyt makunsa, millä te kaudella se?

(9.51)

Olkoon teillä suola itsessänne, ja eläkää sovussa keskenään.

Mark 10

10.1

Ja Jeesus lähti sieltä ja tuli Juudean maalle puolella Jordania. Yleisö kokosi jälleen lähellä häntä, ja kuten tavallista, hän rupesi taas opettamaan sitä.

10.2

Fariseuksia tuli ja testata häntä, he kysyivät häneltä, saako mies hylätä vaimonsa.

10.3

Hän vastasi: Että te jotka Mooses?

10.4

Mooses, he sanoivat, saa kirjoittaa erokirjan ja hyljätä.

10.5

Niin Jeesus sanoi heille: Se johtuu kovuuden sydämesi hän kirjoitti teille tämän säädöksen.

10.6

Mutta luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi;

10.7

siksi mies jättää isänsä ja äitinsä ja liittyy vaimoonsa,

10.8

ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. Joten ne eivät enää ole kaksi, mutta ne ovat yksi liha.

10.9

Joten sitä älköön ihminen erottako mitä Jumala on yhdistänyt.

10.10

Kun he olivat talossa opetuslapset taas kysyi häneltä siitä.

10.11

Hän sanoi, Joka hylkää vaimonsa ja nai toisen, tekee huorin häntä vastaan;

10.12

ja jos hän hylkää miehensä ja menee naimisiin toisen kanssa, niin hän tekee huorin.

10.13

Ja he toivat pieniä lapsia, että hän koskisi heihin. Mutta opetuslapset nuhtelivat niitä, jotka toivat ne.

10.14

Jeesus näki sen, hän suuttui ja sanoi heille tulla luokseni Sallikaa lasten, eivätkä estä heitä; sillä Jumalan valtakunta kuuluu kuten nämä.

10,15

Minä sanon teille: joka ei ota vastaan ​​Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, hän ei sinne pääse.

10.16

Ja hän otti heidät syliinsä ja siunasi heitä, pani kätensä heidän päällensä.

10.17

Koska hän oli menossa tien päällä, mies juoksi ylös ja polvistui hänen eteensä, hyvä Mestari, itse, hän kysyi, mitä minun pitää tehdä, jotta saisin omakseni iankaikkisen elämän?

10.18

Jeesus sanoi hänelle: Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin.

10.19

Käskyt sinä tiedät: älä tee aviorikosta; Älä tapa; Älä varasta; Älä sano väärää todistusta; Huijata ole yksi; Kunnioita isääsi ja äitiäsi.

10.20

Hän vastasi hänelle: Opettaja, kaikki nämä olen noudattanut nuoruudestani asti.

10.21

Kun Jeesus katsoi häneen ja rakasti häntä ja sanoi, Sinä puuttuu yksi asia; Mene ja myy kaikki mitä on, ja anna köyhille, niin sinulla on aarre taivaissa. Tule sitten ja seuraa minua.

10.22

Mutta surullinen tämän sanan, ja hän lähti surullisena pois; sillä hänellä oli paljon omaisuutta.

10.23

Jeesus katsoi ympärilleen ja sanoi opetuslapsillensa, kuinka vaikea onkaan niiden, joilla on tavaraa, päästä Jumalan valtakuntaan!

10.24

Opetuslapset hämmästyivät hänen sanoistaan. Ja, jatkamista, hän sanoi: Lapseni, on vaikea niille, jotka luottavat tavaraansa, päästä Jumalan valtakuntaan!

10.25

Helpompi on kamelin käydä läpi neulansilmän kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan.

10.26

Opetuslapset hämmästyivät ja sanoivat toisilleen; Ja kuka voi pelastua?

10.27

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: tämä on mahdotonta miestä, mutta ei Jumalalle; sillä kaikki mahdollista Jumalalle.

10.28

Pietari rupesi sanomaan hänelle; Katso, me olemme luopuneet kaikesta ja seuranneet sinua.

10.29

Jeesus vastasi, minä sanon teille totuuden, ei ole mies, joka on jättänyt talon, koska minua ja siksi hyvä uutinen, hänen talonsa, tai veljistä tai sisarista tai äiti tai isä tai lapsista tai pelloista,

10.30

hän saa jälleen satakertaisesti nyt tällä hetkellä, taloja, veljiä, sisaria, äitejä, lapsia ja peltoja, vainojen ja ikä tulevat, iankaikkisen elämän.

10.31

Monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi, ja viimeiset ensimmäisiksi.

10.32

He olivat matkalla ylös Jerusalemiin, ja Jeesus kulki heidän edellään. Ja he ihmettelivät, ja seuraavat häntä pelolla. Ja hän otti taas kaksitoista syrjään ja alkoi kertoa heille, mitä oli tapahtumassa hänelle:

10.33

Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika petetään ylipappien ja kirjanoppineiden. He tuomitsevat hänet kuolemaan ja antavat hänet pakanoille

10.34

He pilkkaavat häntä, sylkivät häntä, ruoskivat häntä ja tappavat hänet; ja kolme päivää myöhemmin hän nousee.

10.35

Sebedeuksen pojan, Jacques ja Johannes tulivat Jeesuksen ja sanoi hänelle: Mestari, me haluamme sinun tekevän meille, mitä pyydämme teitä.

10.36

Hän sanoi heille: Mitä haluat minun tekevän sinulle?

10,37

Antaa meille, he sanoivat, voi istua, toisen oikealla ja toisen vasen kätesi, sinun kunniaa.

10.38

Jeesus vastasi: ette tiedä, mitä pyydät. Voitteko juoda sen maljan, jonka minä juon tai kastetaan kasteella, jolla minä kastetaan? Voimme, he sanoivat.

10.39

Jeesus vastasi heille, se on totta, että juot kupin, jonka minä juon, ja tulla kastetuksi sillä kasteella, jolla minä kastetaan;

10.40

mutta kun se tulee istua minun oikealla tai vasemmalla, se ei riipu minusta, ja annetaan niille, joille se on valmistettu.

10.41

Kun ne kymmenen sen kuulivat, alkoivat he närkästynyt vastaan ​​Jacques ja John.

10.42

Jeesus kutsui heidät ja sanoi, Te tiedätte, että ne, jotka pidetään hallitsijat herroina niitä, ja että mahtavat hallitsevat.

10.43

Se ei ole niin teidän keskuudessanne. Mutta joka on suuri teidän keskuudessanne on palvelijallesi;

10.44

ja kuka haluaa olla ensimmäinen teidän keskuudessanne on oltava kaikkien orja.

10.45

Sillä Ihmisen Poika ei tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monen edestä.

10.46

He tulivat Jerikoon. Ja kun hän meni ulos hänen opetuslastensa ja suuren väkijoukon, poika Timaios, Bartimeus, sokea kerjäläinen, istui tien vieressä.

10.47

Hän kuuli, että se oli Jeesus Nasaretilainen, hän alkoi itkeä; Daavidin Poika, Jeesus, armahda minua!

10.48

Monet nuhteli häntä, jotta hänet sulkenut; mutta hän huusi paljon enemmän; Daavidin poika, armahda minua!

10.49

Jeesus pysähtyi ja sanoi: kutsu häntä. He kutsuivat sokean, sanoen hänelle: Ota rohkeutta, nouse ylös, hän kutsuu sinua.

10,50

Ja heittää takkinsa, ja saada jopa sidotulla, tuli Jeesuksen.

10.51

Niin Jeesus sanoi hänelle, mitä tahdot, että minä teen sinulle? Rabbouni, vastasi sokea, että saisin nähdä.

10.52

Niin Jeesus sanoi hänelle: Mene, sinun uskosi on sinut pelastanut.

(10:53)

Välittömästi hän sai näkönsä ja seurasi Jesusta tiellä.

Mark 11

11.1

He lähestyivät Jerusalemia, ja he olivat lähellä Bethphage ja Betaniaa, Öljymäelle, Jeesus lähetti kaksi opetuslapsistansa,

11.2

ja sanoi heille: Menkää kylään, vastapäätä sinua, heti kun annat sen, löydät varsan sidottuna, jonka päällä ei yksikään istunut; Päästäkää se ja tuo se.

11.3

Jos joku kertoo sinulle, « Miksi teet näin? sanoa, « Herra tarvitsee sitä. Ja kohta hän lähettää hänet tänne.

11.4

Opetuslapset menivät ja löysivät varsan sidottuna lähelle ovea, avoimessa kadulla, ja he päästivät.

11.5

Jotkut niistä, jotka olivat siellä sanoi heille: Mitä sinä teet? Miksi sidonnaisuuksien purkamista varsan?

11.6

He vastasivat niin kuin Jeesus oli sanonut. Ja he päästivät heidät.

11.7

He toivat varsan Jeesukselle, joihin he heittivät vaatteensa, ja hän istui sen.

11.8

Monet ihmiset levittivät vaatteensa tielle, ja toiset levitä oksat he olivat leikattu aloilla.

11.9

Nuo eteenpäin ja ne, jotka seurasivat Jeesusta olivat huutaen Hoosianna!Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen!

11.10

Siunattu on tulossa valtakunta, valtakunta isämme Daavidin! Hoosianna korkeuksissa!

11.11

Jeesus tuli Jerusalemiin ja meni pyhäkköön. Kun hän oli nähnyt, koska se oli jo myöhäistä, hän lähti Betaniaan kanssa kahdentoista.

11.12

Seuraavana päivänä, kun he olivat tulleet Betaniasta, oli hänen nälkä.

11.13

Seeing kaukaa fikunapuun jolla lehtiä, hän meni katsomaan jos hän voisi löytää jotain; ja, on lähellä, hän ei löytänyt muuta kuin lehtiä, sillä vielä ei ollut viikunoiden aika.

11.14

Sitten puheenvuoron, hän sanoi, kukaan ei koskaan syö hedelmiä sinusta! Ja hänen opetuslapsensa kuulivat sen.

11.15

He tulivat Jerusalemiin, ja Jeesus meni temppeliin. Hän rupesi ajamaan ulos myivät ja ostivat pyhäkössä; Hän kumosi rahanvaihtajien pöydät ja istuimet kyyhkyset;

11.16

ja hän ei anna kenenkään tehdä noin temppelin.

11.17

Ja hän opetti, sanoen, Eikö ole kirjoitettu: ‘Minun huoneeni on kutsuttava rukoushuoneeksi kaikille kansoille? Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan.

11.18

Ylipapit ja kirjanoppineet kuulivat sen ja miettivät, surmataksensa hänet;sillä he pelkäsivät häntä, koska kaikki kansa oli hämmästyksissään hänen opetuksestansa.

11.19

Kun ilta tuli, hän lähti pois kaupungista.

11.20

Aamulla, ohi, he näkivät viikunapuun kuivettuneen juuria.

11.21

Pietari muisti, mitä oli tapahtunut, ja sanoi Jeesukselle: Rabbi, katso! Viikunapuu että olet kirottu on kuihtunut.

11.22

Jeesus vastasi ja sanoi heille: pitäkäät usko Jumalaan.

11.23

Minä sanon teille totuuden, jos joku sanoo tälle vuorelle: ‘Kohoa ja heitetään mereen, eikä epäilisi sydämessään, mutta uskoo, että se, mitä hän sanoo tapahtuu, se tehdään varten.

11.24

Siksi minä sanon teille, mitä te anotte rukouksessa, usko, että olet saanut sen, ja sinulla on niitä.

11.25

Ja kun seisot rukoilemassa, jos sinulla on jotakuta vastaan, niin anna hänelle anteeksi, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksianne.

11.26

Mutta jos te ette anna, teidän taivaallinen Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne myöskään.

11.27

He palasivat Jerusalemiin, ja kun Jeesus käveli temppelissä, ylipapit, kirjanoppineet ja vanhimmat tulivat hänen tykönsä

11.28

ja sanoi: millä teet näitä asioita, ja kuka antoi sinulle tämän vallan tehdä niitä?

11.29

Jeesus vastasi heille, minä kysyn teiltä kysymyksen; Vastaa minulle, ja minä sanon teille, millä vallalla minä näitä teen.

11.30

Johanneksen kaste, oliko se taivaasta vai ihmisistä? Vastaa minulle.

11.31

Ja he puhuivat keskenään, jos me sanomme: taivaasta, niin hän sanoo: miksi ette siis häntä uskoneet?

11.32

Ja jos sanomme: ‘Ihmisistä … he pelkäsivät kansaa, sillä kaikkien piti Johannesta profeettana.

11.33

Niin he vastasivat Jeesukselle, Me emme tiedä. Jeesus sanoi heille: En minäkään, en kerro teille, millä vallalla minä näitä teen.

Mark 12

12.1

Ja hän rupesi puhumaan heille vertauksilla. Mies istutti viinitarhan. Hän asettaa aidan sen kaivoi viinikuurnan ja rakensi tornin; ja hän vuokrasi sen viinitarhureille ja lähti maasta.

12.2

Sadonkorjuun aikaan hän lähetti palvelijan vuokralaisten saada heiltä joitakin hedelmiä viiniköynnöksen.

12.3

Ja he ottivat hänet kiinni he hakkasivat häntä, ja lähettivät pois tyhjänä.

12.4

Ja hän lähetti heille toisen palvelijan; he löivät häntä päähän ja kohtelivat häntä häpäisivät.

12.5

Hän lähetti toisen, ja hänet he tappoivat; sitten useita muita, hakkaaminen tai tapettiin.

12.6

Hänellä oli vielä rakas Poikani; Hän lähetti hänet viime heille sanoen: he karttavat poikaani.

12.7

Mutta nämä sanoivat toisilleen: ‘Tämä on perillinen; Tulkaa, tappakaamme hänet, niin perintö jää meille.

12.8

Ja he ottivat hänet, tappoi hänet, ja heittivät hänet ulos viinitarhasta.

12.9

Nyt mitä viinitarhan tehdä? Hän tulee ja tuhoaa vuokralaisten ja antaa viinitarhan muille.

12.10

Ettekö ole lukeneet tätä kirjoitusta: ‘Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi;

12.11

Se on Herran tahto, koska se tekee, ja se on ihmeellinen meidän silmissämme?

12.12

He yrittivät ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät väkijoukkoon. He ymmärsivät, että se oli heille, että Jeesus kertoi tämän vertauksen. Ja he jättivät hänet ja menivät pois.

12.13

Ja he lähettivät hänelle muutamia fariseuksia ja herodilaisia ​​kiinni häntä sanoilla.

12.14

Ja he tulivat hänen tykönsä, Mestari, me tiedämme, että sinä olet totinen ja et huoli henkilö; sillä et pidä henkilön ihmisten, vaan opetat Jumalan tietä totuudessa. Onko sallittua vai ei maksaa veroja keisarille? Pitäisikö meidän maksaa vai ei maksa?

12.15

Jeesus tiesi heidän tekopyhyyttä, sanoi heille: mitä te kiusaatte minua?Tuo minulle penniäkään, että minä voi nähdä.

12.16

Ja he toivat sen; Ja hän sanoi heille: kenenkä on tämä kuva ja päällekirjoitus? Caesar, he vastasivat.

12.17

Niin hän sanoi heille: antakaat keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä on Jumalan. Ja he olivat häntä hämmästyneenä.

12.18

Saddukeuksia, jotka sanovat, ettei ylösnousemusta ole, tulivat Jeesuksen ja kysyi häneltä:

12.19

Master, tässä on se, mitä Moses kirjoitti meille, jos jonkun veli kuolee ja jättää vaimon, ei lapsia, niin hänen veljensä pitää naida hänen vaimonsa ja hankkia jälkeläinen veljelleen.

12.20

Oli seitsemän veljestä. Ensimmäinen naimisissa ja kuoli ilman kysymys.

12.21

Toinen otti lesken vaimoksi, ja kuoli ilman kysymys. Se oli sama kolmannen,

12.22

ja yksikään seitsemästä ei jäänyt jälkeläistä. Viimeisenä kaikista kuoli vaimo.

12.23

Ylösnousemukseen, mikä niistä tulee hän nainen? Seitsemän oli hänen vaimonsa.

12.24

Jeesus vastasi heille, Ettekö siis erehtyä, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa?

12.25

Sillä kuolleiden ylösnousemuksesta, he eivät ota naisia, eikä miehelle, mutta ovat niinkuin enkelit taivaassa.

12.26

Mitä kuolleiden ylösnousemusta, ettekö ole lukeneet Mooseksen kirjasta, miten Jumala sanoi hänelle at bush, olen Aabrahamin Jumala, Iisakin ja Jakobin Jumala?

12.27

Jumala ei ole kuolleitten Jumala, vaan elävien. Olet suuresti väärässä.

12.28

Yksi kirjanoppineet, jotka olivat kuulleet heidän päättely yhteen, tiesi, että hän oli hyvin vastanneen heille, tuli ja kysyi häneltä, mikä on ensimmäinen käsky?

12.29

Jeesus vastasi hänelle, ensin: Kuule, Israel, Herra meidän Jumalamme on yksi Herra;

12.30

Ja sinun pitää rakastaman Herraa sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi.

12.31

Toinen on: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Ei ole käskyä, suurempaa kuin nämä.

12.32

Kirjanoppinut sanoi hänelle: oikein, Mestari; sanoit totuuden, että Jumala on yksi, eikä ole ketään muuta kuin itseään,

12.33

Ja rakastaa häntä kaikesta sydämestään, kaikki hänen ajatuksensa, kaikki hänen sielunsa ja kaikki hänen voimansa, ja rakastaa lähimmäistään niin kuin itseään, on enemmän kuin kaikki polttouhrit ja muut uhrit.

1 2 3 4

Jeesus näki, että hän vastasi viisaasti, sanoi hänelle: Sinä et ole kaukana Jumalan valtakunnasta. Ja kukaan ei uskaltanut kysyä häneltä mitään kysymyksiä.

12.35

Jeesus opetti temppelissä, sanoi Miten kirjanoppineet sanovat, että Kristus on Daavidin poika?

12.36

Daavid itse, animoitu Pyhän Hengen, sanoi: Herra sanoi minun Herralleni: istu minun oikealla puolellani, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle.

12.37

Daavid itse sanoo häntä Herraksi; kuinka hän on hänen poikansa? Ja paljon kansaa kuuli häntä mielellään.

12.38

Hän kertoi heille: kavahtakaat kirjanoppineita, jotka haluavat käydä pitkissä vaatteissa, ja tervehdyksiä toreilla,

12.39

että Chief istuimia synagogissa, ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,

12.40

jotka syövät leskein huoneet, ja muodoksi pitävät pitkät rukoukset. Ne arvostellaan ankarammin.

12.41

Jeesus istuutui nähden suhteessa runko, ja katseli, kuinka kansa pani rahaa. Useat rikkaat panivat paljon.

12.42

Niin tuli köyhä leski, ja hän heitti kaksi punkit, jotka tekevät pennejä.

12.43

Ja Jesus kutsui opetuslapsensa, ja sanoi heille: minä sanon teille totuuden, tämä köyhä leski antoi enemmän kuin kaikki ne, jotka ovat heittäneet uhriarkkuun;

12.44

Kaikkien he heittivät vuonna niiden runsaudesta, vaan hän ulos, kaikki, mitä hänellä oli, kaiken hän oli elää.

Mark 13

13.1

Kun Jeesus tuli ulos temppelistä, yksi hänen opetuslapsensa sanoivat hänelle: Mestari, mitä tavoin kivet ja mitä rakennuksia!

13.2

Jeesus vastasi hänelle: Sinä näet nämä suuret rakennukset? Se ei jää kiveä kiven päälle kivi, joka ei saa heittää.

13.3

Hän istui Öljymäellä temppeliä vastapäätä. Ja Pierre, Jacques ja Johannes ja Andreas häneltä yksityisesti, että kysymys:

13.4

Kerro meille, milloin se kaikki tapahtuu tapahtuu, ja mikä merkki se on tiedossa, että kaikki nämä asiat täytetään?

13.5

Ja Jeesus alkoi puhua, Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.

13.6

Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: Se olen minä. Ja viettelevät monta.

13.7

Kun kuulette sotien melskettä ja sanomia sodista, älkää levoton: näitä asioita täytyy tapahtua. Mutta se ei kestä.

13.8

Kansa nousee kansaa vastaan ​​ja valtakunta valtakuntaa vastaan, siellä on maanjäristyksiä eri paikoissa tulee olemaan nälänhätää. Tämä on vasta synnytystuskien alkua.

13.9

Kavahtakaat. Toimitamme teille tuomioistuimille, ja sinut pahoinpideltiin synagogissa; tulet seisomaan kuvernöörejä, ja kuningasten eteen minun tähteni, todistukseksi heille.

13.10

Sen on ensin, että hyvä uutinen tullaan saarnaamaan kaikille kansoille.

13.11

Kun ne johtavat sinut pois ja vetävät teitä, älä huolehdi etukäteen siitä, mitä sinulla on sanottavaa, mutta sanoa mitä on antanut sinulle sillä hetkellä; sillä ette te itse puhu, vaan Pyhä Henki.

13.12

Veli pettää veljensä kuolemaan ja isä lapsensa; Lapset nousevat vanhempiaan vastaan ​​ja kuolee.

13.13

Sinut vihaavat kaikki johtuu minun nimeni, mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

13.14

Kun näet hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä sen pitäisi olla, anna hänelle, että sen lukee ymmärtää, anna ne, jotka Juudeassa ovat pakenemaan vuorille;

13.15

Anna hänen, joka on katolla, ei tullut alas, eikä anna ottaa mitään pois talostaan;

13.16

ja anna hänen jotka on kentällä paluuta takaisin ottamaan takkinsa.

13.17

Voi niitä, jotka ovat raskaana, ja niihin, jotka antavat imevät niinä päivinä!

13.18

Rukoile, että nämä asiat eivät tapahdu talvella.

13.19

Ongelmia niinä päivinä, että siellä on, kuten ei ole ollut alusta luomisen, jotka Jumala loi asti, eikä milloinkaan tule.

13.20

Ja jos Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi: mutta hän on lyhentänyt koska valittujen jonka hän valitsi.

13.21

Jos joku kertoi sinulle sitten: « tässä on Kristus, » tai « Hän on siellä, » en usko sitä.

13.22

Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja; on merkkejä ja ihmeitä tekevät pettää valittuja, jos mahdollista.

13.23

Ole varuillasi, olen kertonut teille kaikki.

13.24

Mutta niinä päivinä, sen ahdistuksen jälkeen, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa,

13.25

tähdet putoavat taivaalta, ja voimat, jotka taivaissa ovat, järkkyvät.

13.26

Sitten Ihmisen Poika nähdään tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella.

13.27

Niinpä hän lähettää enkelinsä ja kokoaa valittunsa neljältä ilmalta, maan ääriin päihin taivaan.

13.28

Nyt oppia vertaus viikunapuusta. Kun sen oksa tulee tarjous ja tuo esiin lehdet, te tiedätte, että kesä on lähellä.

13.29

Samoin kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Ihmisen Poika on lähellä, ovella.

13.30

Minä sanon teille totuuden, tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä asiat saavat.

13.31

Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät läpäise.

13.32

Mitä päivän hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

13.33

Ottamaan vaarin, katsella ja rukoilla; sillä ette tiedä, milloin se aika tulee.

13.34

Se on kuin mies menossa matkalle, joka jätti talonsa ja antoi valtuudet hänen palvelijansa, ja jokaiselle työnsä, ja käski portteri katsomaan.

13.35

Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon isäntä, tai illalla, tai keskiyöllä, tai kukko-varis, tai aamulla;

13.36

peloissaan hän löytää sinut nukkumassa, tulossa yhtäkkiä.

13.37

Mitä minä sanon teille, sen sanon kaikille, Watch.

Mark 14

14.1

Pääsiäinen ja happamattoman leivän oli kaksi päivää myöhemmin.Ylipapit ja kirjanoppineet miettivät, kuinka saisivat ottaa hänet veneet, ja antoi hänen kuolla.

14.2

Mutta he sanoivat, ei juhlapäivänä, ettei syntyisi meteliä kansassa.

14.3

Jeesus oli Betaniassa Simonin talossa spitaalinen, nainen tuli, kun hän oli aterialla. Hän oli tilalla alabasteri maljakko, joka sisälsi hajuvettä puhdasta nard suurta hintaa; ja jarru ruutuun, hän vuodatti Jeesuksen päähän.

14.4

Jotkut heistä ilmaisivat närkästyksensä: Miksi tuhlata tämä hajuvesi?

14.5

Olisimme voineet myydä yli kolmesataa penniä, ja antaa rahat köyhille. Ja he napisivat häntä.

14.6

Mutta Jeesus sanoi: anna hänen. Miksi teet sen arvoista? Hän on tehnyt kaunis asia minulle;

14.7

Sillä sinulla on aina huono mukanasi, ja voit tehdä niitä hyviä, kun haluat, mutta et ole aina minua.

14.8

Hän teki minkä voi; hän voiteli minun ruumiini hautaamista varten.

14.9

Minä sanon teille totuuden, missä evankeliumi on saarnataan koko maailmassa, että myös muistoksi, mitä hän teki.

14.10

Juudas Iskariot, yksi niistä kahdestatoista, meni ylipappien, kavaltaakseen Jesus heille.

14.11

Kuultuaan tämän, he olivat iloisia, ja lupasivat antaa hänelle rahaa.Juudas etsi sopivaa tilaisuutta pettää häntä.

14.12

Ensimmäinen päivä happamattoman leivän, kun he uhrasivat pääsiäistä, hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, jos tahdot, että menemme valmiina pääsiäislampaan?

14.13

Niin hän lähetti kaksi opetuslastaan ​​ja sanoi heille: menkäät kaupunkiin;tapaat mies kantaen vesiastiaa, seuratkaa häntä.

14.14

Minne hän menee, sano talon isännälle, Mestari sanoo: kussa on paikka, jossa hän voi syödä pääsiäisaterian opetuslastensa kanssa?

14.15

Hän näyttää teille suuren huoneen yläkerrassa valmiina: tämä on, jos valmis meille.

14.16

Opetuslapset vasemmalle, tuli kaupunkiin, ja löysivät asioita kuin Jeesus oli heille sanonut; ja he valmistivat pääsiäisaterian.

14.17

Kun ilta tuli, hän tuli kanssa kaksitoista.

14.18

Kun he olivat pöydässä ja syöminen, Jeesus sanoi: minä sanon teille totuuden, yksi teistä, joka syö minun kanssani, on minun pettävä.

14.19

Ne rupesi murehtimaan, ja sanomaan hänelle, yksi kerrallaan, minä se?

14.20

Hän vastasi: Se on yksi kahdestatoista, joka kastaa minun kanssani lautasen.

14.21

Ihmisen Poika menee niinkuin kirjoitettu hänestä. Mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta Ihmisen Poika kavalletaan! Parempi ihmiselle, että hän ei olisi syntynyt.

14.22

Heidän syödessään Jeesus otti leivän, ja kun hän kiitti, mursi ja antoi heille, sanoen: Ottakaa, tämä on minun ruumiini.

14.23

Hän otti maljan; ja kun hän kiitti, antoi heille, ja he kaikki joivat.

14.24

Ja hän sanoi: Tämä on minun vereni, liiton veren, joka vuodatetaan monen edestä.

14.25

Minä sanon teille totuuden, en juo viinipuun antia, ennenkuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena Jumalan valtakunnassa.

14.26

Laulun jälkeen virsi, he lähtivät Öljymäelle.

14.27

Jeesus sanoi heille: Te kaikki putoavat pois; sillä kirjoitettu on: minä lyön paimenta, ja lampaat hajoitetaan.

14.28

Mutta kun olen nostanut, minä menen teidän edellänne Galileaan.

14.29

Pietari sanoi hänelle: jos vielä kaikki muut pahenisivat, en kuitenkaan minä ..

14.30

Niin Jesus sanoi: minä sanon teille totuuden, te, tänään, tänä yönä, ennenkuin kukko kahdesti, sinä kolmesti kiellät minut.

14.31

Mutta hän puhui vielä enemmin: jos minun pitäisi kuolla kanssasi, minä en kiellä sinua. He kaikki sanoivat samaa.

14.32

He tulivat Getsemane-nimiseen paikkaan, ja Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Sit täällä kun minä rukoilen.

14.33

Hän otti mukaansa Pietarin, Jacques ja John, ja alkoi olla kipeä hämmästynyt ja erittäin raskas.

14.34

Hän sanoi heille: minun sieluni on murheissansa kuolemaan asti; Pysy täällä ja katsella.

14.35

Ja menee vähän kauemmaksi, hän heittäytyi vastaan ​​maahan ja rukoili, että, jos se olisi mahdollista, se hetki menisi häneltä ohi.

14.36

Hän sanoi, Abba, Isä, kaikki on sinulle mahdollista ottaa pois minulta tämä malja! Silti ei mitä haluan, mutta mitä haluat.

14.37

Ja hän tuli opetuslasten ja tapasi heidät nukkumasta ja sanoi Pietarille: Simon, nukut! Voisitko ei katsella yhden tunnin?

14.38

Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; Henki tosin on altis, mutta liha on heikko.

14.39

Hän meni taas ja sanoi saman rukouksen.

14.40

Hän tuli ja tapasi heidät nukkumasta; sillä heidän silmänsä olivat raskaat.He tietävät, mitä vastata hänelle.

14.41

Hän palasi kolmannen kerran, ja sanoi heille, nukutte vielä ja lepäätte!Riittää! On tullut aika; katso, Ihmisen Poika annetaan ylön syntisten käsiin.

14.42

Nouse, tule; katso, se, joka kavaltaa minut, on lähellä.

14.43

Ja heti, kun hän oli vielä puhuessaan, Juudas, yksi niistä kahdestatoista, ja hänen väkeä miekoilla ja seipäillä, ylipapit ja kirjanoppineet ja vanhimmat.

14.44

Hän, joka petti, oli antanut heille merkin, sanoen: kenenkä minä suuta annan, hän se on; ottaa hänet, ja viekäät pois visusti.

14.45

Kun hän saapui, hän lähestyi häntä, sanoen: Rabbi! Ja suuteli häntä.

14.46

Ja he laskivat kätensä Jesuksen päälle, ja ottivat hänet.

14.47

Yksi niistä, jotka seisoivat, veti miekkansa ja iski palvelija ylipapin ja hakkasi pois hänen korvansa.

14.48

Jeesus vastasi ja sanoi heille: Oletko tullut ulos vastaan ​​ryöstäjä, miekoilla ja seurojen tarttua minuun.

14.49

Olin joka päivä, opettain templissä, ja ette ottaneet minua kiinni. Mutta tämä on niin, että Raamattu täytettäisiin.

14.50

He kaikki jättivät hänet ja pakenivat.

14.51

Nuori mies seurasi häntä, jolla pellavavaatteeseen kehoon. Se vei hänet;

14.52

mutta hän jätti liinavaatteen ja pakeni alasti heiltä.

14.53

He veivät pois Jesuksen ylimmäisen papin, kokoontuivat kaikki ylipapit ja vanhimmat ja kirjanoppineet.

14.54

Pietari seurasi häntä pitkälle sisätilojen ylipapin pihalla; Hän istui palveliain kanssa ja lämmitteli tulen ääressä.

14.55

Ylipapit ja koko neuvosto etsivät todistusta Jeesusta vastaan ​​tappaaksensa hänet, ja ei he löytäneet mitään;

14.56

Monille kantoi väärää todistusta häntä vastaan, mutta ei heidän todistuksensa olleet soveliaat.

14.57

Jotkut nousi ja synnytti väärää todistusta häntä vastaan, sanoen:

14.58

Kuulimme hänen sanovan, minä tahdon tämän templin käsillä tehty, ja kolmessa päivässä minä rakennan joka ei tehdä ihmisen käsissä.

14.59

Vaikka tässä asiassa todistukset eivät ole samaa mieltä.

14.60

Silloin ylipappi nousi heidän keskellään, ja kysyi Jeesukselta sanoen: etkös mitään vastaa? Mitä nämä todistavat sinua vastaan?

14.61

Jeesus oli vaiti eikä vastannut mitään. Ylimmäinen pappi kysyi häneltä, sanoen: oletkos sinä Kristus, sen siunatun Poika?

14.62

Jeesus vastasi: olen. Ja näet Ihmisen Pojan istuvan Voiman oikealla puolella ja tulevan taivaan pilvien päällä.

14.63

Silloin ylipappi repäisi vaatteensa ja sanoi: mitä vielä tarvitsemme meidän todistajia?

14.64

Olette kuulleet Jumalan pilkan. Mitä mieltä olet? Kaikki tuomitsivat hänet vikapääksi kuolemaan.

14.65

Ja muutamat rupesivat sylkemään häntä ja peittivät hänen kasvonsa ja löivät häntä nyrkillä, sanoen: arvaa! Ja palvelijat tekivät niin antamalla hänelle puhaltaa.

14,66

Kun Peter oli alle pihalla, tuli yksi piikoja ylimmäisen papin.

14.67

Ja nähdessään Pietarin lämmittelemässä hän katsoi tätä ja sanoi: sinä olit myös Jesuksen kanssa Nasaretilaisen.

14.68

Hän kielsi sanoen, en tiedä, en ymmärrä mitä tarkoitat. Sitten hän meni ulos saliin. Ja kukko lauloi.

14.69

Piika näki hänet, ja rupesi taas sanomaan läsnä oleville: tämä on yksi heistä. Ja hän kielsi uudestaan.

14.70

Pian tämän jälkeen, jotka seisovat taas sanoivat Pietarille: totisesti olet sinä yksi niistä ihmisistä, sillä sinä olet galilealainen.

14.71

Sitten hän alkoi kirota ja vannomaan, en tiedä miehen sinun puhua.

14.72

Välittömästi, toisen kerran kukko lauloi. Ja Pietari muisti, mitä Jeesus sanoi hänelle, ennen kuin kukko kahdesti laulaa, sinä kolmesti kiellät minut. Ja pohdintaa, hän itki.

Mark 15

15.1

Aamulla ylipapit ynnä vanhimmat ja kirjanoppineet ja koko neuvosto.Bound Jeesus, he veivät pois ja antoivat Pilatuksen käsiin.

15.2

Pilatus kysyi häneltä: oletkos sinä juutalaisten kuningas? Jesus vastasi: sinä sen sanot.

15.3

Ja ylipapit useita syytteet häntä.

15.4

Pilatus taas kysyi häneltä, sanoen: etkös mitään? Katso, kuinka paljon he sinua vastaan ​​todistavat.

15.5

Mutta Jeesus ei enää vastannut mitään, niin että Pilatus ihmetteli.

15.6

Joka juhlaa hän julkaisi yhden vangin, jota he anoivat.

15.7

Siellä oli mies nimeltä Barabbas vankilassa hänen rikoskumppaninsa murhasta he olivat syyllistyneet kapinassa.

15.8

Ja kansa huutaen ääneen, alkoivat kysyä, mitä hän oli koskaan tehnyt heille.

15.9

Pilatus vastasi heille: Haluatko minun päästän teille juutalaisten kuninkaan?

15.10

Sillä hän tiesi, että koska kateudesta, että ylipapit olivat antaneet.

15.11

Mutta ylipapit muutti ihmisiä, jotka Pilatus ennemmin päästäisi Barabbas.

15.12

Pilatus vastasi ja sanoi heille: mitä te siis tahdotte, että minun on tehtävä hänelle, jota te sanotte juutalaisten kuninkaaksi?

15.13

Niin he taas huusivat: ristiinnaulitse häntä!

15.14

Pilatus sanoi heille, mitä pahaa hän on tehnyt? Ja he huusivat vielä: Ristiinnaulitse hänet!

15.15

Pilatus, jotka haluavat tyydyttää väkeä, julkaisi Barabbaan heille; ja ottaa ruoskitti Jeesuksen hän luovutti hänet ristiinnaulittavaksi.

15.16

Ja sotilaat veivät sisällä tuomioistuin, toisin sanoen, hallissa, ja yhdessä koko bändi.

15.17

Puettivat hänen violetti, ja laita se hänen päähänsä orjantappurakruunu jonka he olivat punottu.

15.18

Sitten he rupesivat häntä tervehtimään: Hei, juutalaisten kuningas!

15.19

Ne löi päänsä Reed, ja sylkivät häntä ja laskeutuen polvilleen kumarsivat häntä.

15.20

Kun he olivat häntä pilkanneet, riisuivat he häneltä violetti ja laittaa hänen omiin vaatteisiinsa, ja veivät hänet pois ristiinnaulittavaksi.

15.21

He pakottivat hänet kantamaan Jeesuksen ristin ohikulkijan lähtöisin maasta, Simon kyreneläinen, isän Aleksanterin ja Rufus,

15.22

ja toi hänet paikkaan nimeltä Golgata, mikä tarkoittaa paikka Skull.

15.23

He antoivat hänelle viinaa juoda sekoitettu mirhaa, mutta hän ei ottanut sitä.

15.24

He ristiinnaulitsivat hänet, ja jakoivat keskenään hänen vaatteensa ja heittivät arpaa päättääkseen, mitä kukin olisi toteutettava.

15.25

Se oli kolmas hetki, kun he hänen ristiinnaulitsivat.

15.26

Kirjoitus osoittaa aiheena häntä vastaan ​​nostetun syytteen lukea: juutalaisten kuningas.

15.27

Jossa he ristiinnaulitsivat kaksi rosvoa, toisen hänen oikealle ja toisen hänen vasemmalle.

15.28

Näin täyttyi mitä Raamattu sanoo: Hän luettiin pahantekijäin.

15.29

Kulkivat ohitse, herjasivat häntä, nyökyttivät päätään ja sanoivat: Hei! Te, jotka tuhoavat temppelin ja rakentamaan sen uudelleen kolmessa päivässä

15.30

pelasta itsesi ja tule alas ristiltä!

15.31

Ylipapit, kirjanoppineet, pilkkasi heitä sanoen: hän on auttanut, hän ei pysty auttamaan itseään!

15.32

Olkoon Kristus, Israelin kuningas, nyt alas ristiltä, ​​että me näkisimme ja ajattelimme! Ne, jotka olivat ristiinnaulitut hänen kanssaan, herjasivat häntä.

15.33

Kuudes hetki tuli, tuli pimeys kaiken maan päälle hamaan yhdeksänteen hetkeen asti.

15.34

Ja yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi suurella äänellä, Eeli, Eeli, lama sabaktani? mikä tarkoittaa, Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

15.35

Jotkut niistä, jotka olivat siellä sen kuulivat, sanoivat: katso, hän kutsuu Elia.

15.36

Ja yksi heistä juoksi ja täytti sienen etikalla ja joilla Reed, ja antoi hänelle juoda sanoen pidäs katsokaamme, tuleeko Elias ottamaan hänet alas.

15.37

Mutta Jeesus huusi suurella äänellä ja hengitti.

15.38

Temppelin väliverho repesi kahtia ylhäältä alas asti.

15.39

Sadanpäämies, joka seisoi häntä vastapäätä, näki hänen päättyi tällä tavalla, sanoi, Totisesti tämä ihminen oli Jumalan Poika.

15.40

Siellä oli myös naisia ​​katsomassa kaukaa. Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena, äiti Maria Jacques vähemmän ja Joosef ja Salome;

15.41

joka seurasi häntä ja kun hän oli Galileassa, ja monet muut, jotka hänen kanssansa Jerusalemiin.

15.42

Illalla oli tullut, koska se oli valmiste, eli, sapatin aattona –

15.43

Joosef Arimatialainen, kunniallinen raatimies, joka hänkin odotti Jumalan valtakuntaa. Hän Pilatuksen, ja anoi Jesuksen ruumista.

15.44

Pilatus ihmetteli, että hän oli kuollut niin pian; hänet sadanpäämies ja kysyi häneltä, jos hän oli kauan sitten kuollutta.

15.45

Jos on sadanpäämiehen, hän lahjoitti ruumiin Joosefille.

15.46

Ja hän osti liinavaatteen, otti Jeesuksen alas ristiltä, ​​kääri hänet liinavaatteeseen ja pani sen hautaan leikattu kallioon. Sitten hän vieritti kiven hautakammion ovelle.

15.47

Magdalan Maria ja Maria äiti Maria katselivat, mihin hänet pantiin.

Mark 16

16.1

Ja kun sapatti oli ohi, Magdalan Maria, äidin Marian Jacques, ja Salome osti mausteita, joten tule ja voitele hänet.

16.2

Ensimmäinen päivä viikon, he tulivat haudalle, aamulla, kun aurinko oli juuri noussut.

16.3

Ja he sanoivat keskenänsä: kuka meille vierittää kiven hautakammion ovelta?

16.4

Ja katselin, he näkivät kiven, joka oli erittäin suuri, oli vieritetty pois.

16.5

Ja mentyään hautakammion sisään he näkivät nuorukaisen istuvan oikealla pukeutunut valkoiseen viittaan, ja he hämmästyivät.

16.6

Hän kertoi heille: Älkää huolestu; te etsitte Jeesusta, Nasaretilaista, joka oli ristiinnaulittu; hän on noussut kuolleista, ei hän ole täällä; katso paikka, johon he hänet panivat.

16.7

Mutta menkää ja sanokaa hänen opetuslapsillensa ja Pietarille: ‘Hän menee teidän edellänne Galileaan; siellä te saatte hänet nähdä, niinkuin hän teille sanoi.

16.8

Ja he menivät ulos ja pakenivat haudalta. Pelko ja hämmästys oli; ja he sanoivat mitään kenellekään, koska he pelkäsivät.

16.9

Jeesus nousi aamulla varhain ensimmäisenä päivänä viikossa, hän ilmestyi ensiksi Magdalan Maria, josta hän seitsemän perkelettä oli ajanut.

16.10

Se meni ja ilmoitti niille, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa ja jotka nyt murehtivat ja itkivät.

16.11

Kun he kuulivat, että hän oli elossa ja hän oli nähnyt hänet, he eivät uskoneet.

16.12

Sen jälkeen hän ilmestyi muussa muodossa kaksi niistä, jotka olivat tiellä menossa maahan.

16.13

He palasivat ja kertoivat muille, jotka uskovat heitä eivät.

16.14

Vihdoin hän ilmestyi yhdelletoista heidän ollessaan aterialla; ja nuhteli heitä heidän epäuskonsa ja sydämensä kovuutta, koska he eivät uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet noussut.

16.15

Niin hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumia kaikille luoduille.

16.16

Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

16.17

Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimeni kautta he ajavat ulos riivaajia; he puhuvat uusilla kielillä;

16.18

Ne nostavat käsin käärmeitä, jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairaiden, ja sairaat paranee.

16.19

Sitten kun Herra oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja istui Jumalan oikealle puolelle.

16.20

Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla. Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien.

 

Herra olkoon teidän kanssanne elämässänne ja sydämessänne.

Voittaja

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.