OTKRIVENJE

Povezana slika

buđenje

 

21. svibnja bio je datum koji je mnogim eshatologima činio kao otmicu crkve.

 

Sam se nadao da bi se u svibnju, ili čak u travnju, moglo doći do otmice crkve.

 

Ali ništa se nije dogodilo; baš kao što se to nije dogodilo 2015., 2016. ili 2017., i to samo zato što Bog odlučuje datum …. !

 

Pa zašto tražimo datum; nestrpljivost, znatiželja, užitak traženja, želja za otkrivanjem Božjih tajni … Mogla bih vam dati puno loših razloga.

 

Zapravo, samo jedan valjani razlog vodio je tražiti razdoblje što je moguće kraće (budući da Bog samo zna datume) za uklanjanje crkve i povratak Isusa Krista.

 

Taj razlog je buđenje savjesti, a osobito one naše braće i sestara u Isusu Kristu.

 

Od svog najranijem djetinjstvu, Bog je uvijek imao vrlo važno mjesto u mom životu: « Katoličko djetinjstvo, katekizam, zajedništvo, YCW itd. »

 

Bez želeći širiti svoj život, Bog je uvijek bio tamo, svakodnevno, tijekom cijelog života da mi pomogne i vodi me. A ipak nisam bio model ponašanja.

 

Poput svih kršćana, znao sam da će jednoga dana doći kraj vremena i da će Isus Krist ponovno doći kraljevanjem na Zemlji.

 

Ali, u mojem umu kao i onom milijuna kršćana danas je bio daleko, pa čak i vrlo, vrlo daleko, čak i do sada da nisam zamišljao da bi to bilo za našu generaciju … A ipak je to slučaj ,

 

Ovo buđenje svijesti o pojedinim vremenima koje smo proživjeli održalo se za mene u 2008, kao što sam već objasnio na blogu.

 

Od tog datuma s malim eshatološkim znanjem tražio sam i pronašao bitne dokaze (znakove i proročanstva) o ovom brzom povratku našega Gospodina Isusa Krista za našu generaciju.

 

Tako sam postao, nakon razdoblja razmišljanja, propovjednik natrag od Isusa Krista.

 

Ali to me ne čini prorokom ili eshatologom, već jednostavno skromnim propovjednikom povratka kralja.

 

Ovim blogu najavljujem svijetu, s mnogo članaka prevedenih na sve jezike, brzim povratkom našeg Gospodina i kralja Isusa Krista, jedinog Božjeg sina.

 

Ovaj povratak je doista vrlo blizu, to je sigurno jer je za našu generaciju i uklanjanje njegove crkve može čak intervenirati u svakom trenutku.

 

Treba biti poznato da će u roku od najviše sedam godina od uklanjanja crkve doći do fizičkog povratka našega Gospodina Isusa Krista za svoju tisućljetnu vladavinu.

 

Vrlo je važno to shvatiti jer vrijeme ove generacije dolazi do kraja …

 

Kao što sam objasnio u blogu, to je 14. svibnja 1948. godine stvaranjem države Izrael koje je započelo posljednju generaciju.

 

Stoga je vrlo važno da se svi probudite i daju Isusa Krista natrag u srce svoga života kako bi bili spašeni, a time i pristup vječnom životu « u trenutku, treptaj oka » uz uklanjanje crkve i bez prolaza kroz smrt.

Nakon što je sigurno uklanjanje, doći će do plakanja i pucanja zubi.

 

 

SUMNJIVI

 

Naravno, usprkos sluha tu i tamo da se Isus vrati, obični smrtnici sumnjaju u sve više jer ne vidi ništa što dolazi.

 

Moramo znati i shvatiti da će ova sumnja biti još veća nakon zanosa (vidi Matej 24, stihovi od 23 do 27: KRAJ VREMENA )

 

Ne dopustite da se sumnja u vas usmjeri jer vas sumnja odvaja od Isusa Krista i približava vam se luciferu.

 

Svi možemo vidjeti teška vremena u kojima živimo na Zemlji, do točke da se osjećamo napuštenim od strane našeg Gospodina.

 

Vidimo uspon islamizma, terorizma, nasilja, ratova i prijetnje velikog svjetskog sukoba. Nešto se bojati napustiti dom čak i na dnevnom svjetlu.

 

 

NADA

 

Ali vam kažem snagom ljubavi i vjere, ustani, podignite glavu i budite ponosni i dostojni kršćana iz kraja.

 

Držite plamen vjere osvijetljen jer će naše čekanje biti kratko sada.

 

Proširimo ljubav Isusa Krista oko nas tako što pomažemo i ljubimo jedni druge. Uskoro, pa čak i uskoro, naša će ljubav i očekivanja biti nagrađeni.

 

Shvatite da su naši sadašnji problemi bili smo najavili u Bibliji, a ne tugovati, već kako bismo mogli radovati jer ti nesreće su dokazi od brzog povratka našega Gospodina i Kralja Isusa Krista, koji je u skladu s proroštvima i njegovo obećanje vraća uskoro će nas spasiti od velikih nevolja koje dolaze na čovječanstvo.

 

Nemojmo suditi ovim vremenima nesreća koje pada na čovječanstvo, jer je biblijsko potrebno da se dogode.

 

Obraniti svoju vjeru i našu crkvu, ali ne sudjelujte u svim humanističkim religioznim ekscesima.

 

 

OTKRIVANJE

 

Bog u svojoj beskonačnoj ljubavi želi da se najveći broj spasi, zato čeka prigodni trenutak za ushićenje Crkve Isusa Krista.

 

Shvatite da čovječanstvo je oko živjeti treći vrhunac svog postojanja „uznesenje crkve”, prvi je bio temelji zasnivanje , drugi prvi dolazak Isusa Krista , i četvrti drugi dolazak Isus Krist za njegovu tisuću godina vladavine.

 

Uskoro smo došli do kraja drugog od tri životna ciklusa čovjeka.

 

st kolo: četiri tisuće godina između stvaranja i prvi dolazak Isusa Krista.

 

ND kolo: dvije tisuće godina između dva dolaska Krista.

 

rd kolo: tisuću godina vladavine Isusa Krista prije kraja ovaj smrtni svijet.

 

Valja napomenuti da svaki ciklus traje polovicu onoga što prethodi i da u cjelini imamo sedam tisuća godina koja su biblically objavljena od stvaranja svijeta.

 

Važno je da svi shvate da su Božje kreacije za naše malo neshvatljivo ljudsko mozga i da oni koji su daleko od Isusa Krista moraju prestati razmišljati o sebi kao autokratskim stvorenjima fiktivne evolucije.

 

Mi smo stvorenje Boga i vrlo brzo ćemo se susresti s našim kreatorom.

 

Ovaj članak završavam s eshatološkim videom i vezom za praćenje videozapisa ovog eshatologa koji preporučujem za kvalitetu svog djela.

 

Pozivam vas svoju voljenu braću i sestre u Isusu Kristu da gledaju s dostupnosti i velikom pažnjom ovaj video koji će potvrditi da je vrijeme ushićenja toliko blizu da može intervenirati u bilo kojem trenutku!

video

Čitanje proročanstva krajnjih vremena

 

Popisi svojih videozapisa na kraju vremena

 

Adresa autora web mjesta

Théonoptie

https://www.youtube.com/channel/UCKgVDz8801RzNi4ro1iHgLQ/feed

 

Hvala svim čitateljima blogova diljem svijeta i ispričavam se da su ti videozapisi samo na francuskom.

 

Također vas pozivam da pročitate ili ponovite moj članak:

TRI POSLJEDNA ZNAČA POVRATKA ISUSA KRISTA NA ZEMLJI!

 

Neka ljubav Isusa Krista uvijek bude na vama i vašim obiteljima, mojoj ljubljenoj braći i sestrama u Isusu Kristu.

Vidimo se uskoro

pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :