FÖR: Babel Tower, Staty av Nebukadnessar, Europaparlamentet Tour.

torn

 

Landet har nyinsatta efter syndafloden, skapade män ett imperium och byggt i dalen Sennar ett torn som skulle nå himlen.

 

Men Gud avbröt sitt projekt genom oskärpa deras språk, enigt tills dess, och skingrade dem till jordytan.

 

Tusentals år senare, har landet blivit nyinsatta igen efter andra världskriget, de män trots deras olika språk byggt ett nytt torn i Strasbourg för att symbolisera återuppbyggnaden av väldet av män.

 

Vi kan se likheterna mellan de två tornen i ofullbordade och namnet på denna nya imperium som inte hänvisar till Gud, men en falsk gudomlighet « EUROPA ».

 

Det är som om män hade velat motsätta sig Guds vilja och förnekar honom genom att hänvisa till falska gudar och tar upp flera tusen år senare rekonstruera väldet av män.

 

Vår västerländska civilisationen symboliseras av det europeiska bygget som började med den grekiska riket kommer att kollapsa med det du avslutar Greklands från euroområdet. (Alfa och Omega) 

 

Vi kan vara en del svar i dessa verser.

 

 

Daniel, kapitel 2, till 31-35

31   « Ni har varit, o konung, en vision. Här: en staty, en stor staty, mycket ljus, stod framför dig, hemskt att se.

32   Denna staty, var hans huvud av fint guld, bröstet och armarna av silver, buken och höfterna av koppar,

33   benen av järn, fötterna delvis av järn och delvis lera.

34   Du såg: plötsligt en sten revs loss utan handen hade rört, och slog statyn, dess fötter av järn och lera, och krossade dem.

35   Därefter bröts, alla på en gång, järn och lera, brons, silver och guld, bli som agnar på tröskplatsen på sommaren; vinden förde bort dem utan ett spår. Och stenen som hade träffat bildstoden blev ett stort berg som uppfyllde hela jorden.

Källa:   Här

 

Grekland är hon denna lilla sten som statyn av Nebukadnessar, kommer loss och ta ner imperiet EUROPA att bli vagga en ny civilisation under regeringstiden av Jesus Kristus!

 nabuconosor

 

Vad Gud kommer att göra den här gången, vi vet från Bibelns profetior eftersom de utför dagligen och vars resultat kommer att vara Jesu Kristi återkomst på Jorden!

Och det kommer snart!

Frågan vi måste ställa oss är om vi särskilt undkomma de fruktansvärda katastrofer och olyckor som drabbade världen och mänskligheten och om vi kommer att vara en del av de lyckliga som kommer att se den fysiska återkomst vår Herre Jesus Kristus på Oljeberget .

Vänligen mina älskade bröder och systrar i Kristus vill kommunicera väl med alla dina kontakter denna länk för direkt åtkomst till alla mina artiklar:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :