DE TERUGKEER VAN HET LAM IN 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Jezus Christus,

Één God, Één Aarde, One People.

 

De Bijbel vertelt ons dat God « is » en dat hij creëerde het heelal, de aarde en de mens.

 

Volgens de Hebreeuwse kalender zouden we dit jaar 2016, de 5777 stejaar van de schepping van de mensheid door God.

 

Wat moet toegeven dat gaat in tegen de wetenschappelijke pseudo-bewijs door het traceren van de mensheid meer dan een miljoen jaar.

 

Doorheen de geschiedenis, werd de Bijbel leerde de mensen tot deze draad van eenheid tussen God en de mensheid te houden.

 

Helaas, de man in plaats van dichter bij God door deze leer is blijven om af te stappen.

 

Ondanks de leer van de Bijbel, hebben veel misvattingen ontstaan ​​over de geschiedenis van de mensheid. Er waren zonaanbidders, maan en griezelige denkbeeldige goden. Mannen hebben zelfs aanbeden als goden in het voorbeeld van de farao’s.

 

Maar de man van de moderne wereld was nog verder de belediging van God! De man heeft gewoon de maker afgewezen of erger man doet alsof God niet bestond.

 

Dus God is niet in de geest van de moderne mens, de man begon te dromen van het worden een god.

 

Frankrijk ondanks de Clovis en Jeanne d’Arc, is door de geschiedenis heen (het bloedbad van Protestanten op St. Bartholomew, heksenjachten, arrestaties en executies van de Tempeliers en Jeanne bleef verontwaardiging God Arc etc ..) en Frankrijk heeft eindelijk God van de staat tijdens de revolutie van 1789.

 

De republiek heeft willen God te rijden uit het leven van Frankrijk in 1789 en we zien waar het uiteindelijk leidt.

 

227 jaar later, Frankrijk is geruïneerd, binnengevallen en beroofd van zijn eigendom door deze pseudo-vreedzame indringers die worden verwelkomd als significant, bijgestaan, gehuisvest, gevoed, verzorgd gratis en zelfs maandelijks betaald door onze belastingen!

 

Maar de Fransen zijn waarschijnlijk om te leven « in armoede » , ondanks een vaak pijnlijke werk en nog veel meer zwaar op de magere gezinsbudget, « ellende » toen getroffen door werkloosheid.

 

In pensionering ze het beste in onzekere en in het slechtste geval in de ellende na een lange levensduur meestal erg pijnlijk.

 

De Fransen worden gestigmatiseerd en veroordeeld tot onzekerheid en ellende in het voordeel van deze vreemde indringers waarmee zij werden gedwongen door de overheid om samen te leven.

 

Deze live set heeft een prijs en het de Fransen die het steunen veel moeite « Belastingen, belastingen, toeslagen en kosten zijn steeds belangrijker, terwijl de sociale uitkeringen te verlagen tot het punt dat het Franse volk hebben grote moeite behandeling.

 

De president François Hollande heeft zelfs, in ieder geval in het boek van zijn ex-minnares, zijn volk beledigd door hen te benoemen: ‘De tandeloze « .

 

Deze uitdrukking schandelijke, beschamend, vernederend en beledigend is toch een afspiegeling van de werkelijkheid, want het is waar dat de Franse niet goed kan genezen.

 

De kosten van de tandheelkundige zorg en prothesen zijn vaak onbetaalbaar voor mensen die in armoede en ellende, en ze zijn eigenlijk vaak tandeloze wezens.

 

Door tegen deze behandelingen en prothesen zijn vrij om al deze vreemde indringers!

 

Wij christenen begrijpen dat het is de afwezigheid van God in het leven van Frankrijk die ons hebben geleid tot deze apocalyptische situatie.

 

En om ons te begrijpen, God wilde deze vreemde « indringers » zijn van de religie van Lucifer « de islam. »

 

Zoals we zien elke dag leven we in de eindtijd en ze zullen eindigen met de terugkeer van onze Heer en Koning Jezus Christus.

 

Ik heb goede hoop dat dit rendement voor de maand september of de maand oktober 2016

 

Maar we moeten erkennen dat ik ben al verkeerd en ik kan niet uitsluiten dat deze keer ben ik nog steeds verkeerd.

 

Helaas kunnen we moeten wachten een paar decennia de terugkeer van de Heer.

 

Maar ik hoop niet omdat de pijn wordt gestart (dat valt niet te ontkennen) en ze slaan met grote krachten sinds 29 september 2008.

 

We weten ook dat ze in toenemende mate zal verslechteren om terug te keren in de heerlijkheid van Jezus Christus sinds zijn terugkeer moet zijn zoals in de pijn van de bevalling.

 

Dus de pijn is progressief en kan alleen maar verergeren!

 

Als Jezus Christus terugkeert van dit jaar 2016, zullen we binnenkort worden bevrijd van al deze pijnen van het leven. Het is daarom essentieel door het gebed om vergeving te vragen elke dag voor onze zonden, onze fouten, onze fouten, onze boze daden en onze onreine gedachten in gemeenschap te blijven met God.

 

Wij hebben in ons leven te benadrukken onze christelijke waarden door te helpen iedereen die ons vragen om hulp met inbegrip van deze indringers.

 

Maar we hebben ook onze cultuur, onze geschiedenis, onze waarden en ons land Frankrijk te verdedigen.

 

Merk op dat ik zeg voor Frankrijk is geldig voor elk land in Europa is binnengevallen alsof onze taal, onze verhalen en onze landen verschillend zijn, ons christelijk geloof is gemeenschappelijk.

 

Ik moet duidelijk maken dat het de zwakte van onze regeringen moedigt alle volkeren in de exodus die niet alleen afkomstig zijn uit Syrië, maar uit de hele wereld streven naar een beter leven in Europa en met name in Frankrijk.

 

De laatste dagen voor de wederkomst van Jezus Christus zal met de zwaarste definitie van de mensheid. We moeten krachtig bidden voor alles dit jaar moet gebeuren, 2016.

 

Dit laat weinig tijd om het grootste aantal wezens tot Christus te brengen door de doop.

 

Het is misschien ook voor dat de doop worden aangeboden aan alle migranten dat God hen in Europa gestuurd. Dus aarzel niet om de doop voor te stellen aan allen die vragen om uw hulp.

 

Denk dat als God had willen, zouden we in plaats van alle families van migranten.

 

Blijf nederig en God danken voor de liefde die ons leidt, ondanks onze zonden, onze fouten, onze fouten, onze boze daden en onze onzuivere gedachten.

 

Ach, als Jezus Christus is traag in komen en zijn terugkeer naar later, dus we zullen een groot probleem hebben in 2017.

 

Dit zal de presidentsverkiezingen in Frankrijk en elk op zijn geweten zal gaan stemmen voor de kandidaat van hun keuze.

 

Het moet echter beseffen dat de Republiek is een schaduw van zichzelf en haar soevereiniteit is afgeschaft en zijn munt.

 

De invloed en de invloed van Frankrijk in de wereld périclitent steeds sinds Generaal De Gaulle.

 

Als er niets wordt gedaan om definitief te stoppen en reverse de invasie, in de komende jaren zal de Franse minderheid Christenen en de Republiek als het bestaat nog steeds, maar is niet meer seculier en de Koran zal deze verandering democratisch te zijn bij de verkiezingen.

 

De autoriteiten hebben verboden om de waarheid aan het volk spreken.Dus geen cijfers officieel bestaan ​​op het aantal Franse moslims, maar iedereen kan zien in elke stad, in elke wijk die islamitische gemeenschappen worden steeds belangrijker in Frankrijk en Europa.

 

In Het is duidelijk dat het belang van deze gemeenschappen is onthutsend!

 

Steun in de peilingen deze lakse beleid van de islamitische migratie zal uit de buurt van het geloof, het christendom en Jezus Christus te bewegen.

 

Rechter en veroordelen migranten zal ook af te stappen van het geloof, het christendom en Jezus Christus.

 

Maar vergeet niet dat de liefde begint met zichzelf en we moeten om te bezitten.

 

Dus wat de beslissingen gemaakt door onze verkozen ambtenaren om al deze indringers migranten, moeten we ervoor zorgen dat beslissingen worden toegepast met liefde en christelijke naastenliefde.

 

In een tijd waarin de mensen af te wijzen God, zeggende: « humanisten »ze zijn meer bezorgd over het lot van anderen als hun eigen lot en het lot van hun ziel.

 

Het is daarom waarschijnlijk dat na de presidentsverkiezingen, ongeacht de verkiezing verklaringen en beloften, migratiestromen blijven vegen in heel Europa en met name in Frankrijk.

 

Dezelfde oorzaken produceren altijd dezelfde effecten, die de islamisten waren in het Oosten, zullen ze doen in Europa.

 

Geweld, burgeroorlog en religieuze oorlog zal dus zeker verlevendigen de bittere nasleep na de Franse presidentsverkiezingen. Zo niet eerder !!!

 

In een wereld waar de paus zelf geloof heeft verloren tot alle religies als waar en als routes naar God te herkennen, dus is het begrijpelijk dat veel van onze broeders en zusters die de ware betekenis van gehouden geloof wordt steeds meer beperkt.

 

Beperkt ook steeds onze vrijheid. Binnenkort zullen we zeker niet de vrijheid om alle daden te klagen tegen ons christelijk geloof, tegen onze kerken en tegen het geweld op onze broeders en zusters in Frankrijk en de rest van de wereld.

 

Dus mijn geliefde broeders en zusters, heb ik twee boeken geschreven over de eerste deur in de titel van de blog naam. « De predikant van de Return of the King ‘ en als ondertitel  » Uit de duisternis komt licht « Dit boek in het eerste deel bewijst het bestaan ​​van God en legt uit waarom zijn vele creaties die de mens en wat het lot van degenen die er voor kozen om Gods wil te volgen zal zijn. Het tweede deel van dit boek bevat een aantal van mijn artikelen die ik van belang geacht en opslaan van een mogelijke sluiting van de blog tegen mijn wil.

 

Het tweede boek met de titel « Frankrijk, Civilization en de Republiek op drift » en waarvan de ondertitel is ‘The Preacher Return of the King « legde in het eerste deel hoe we werden bedrogen en verraden de verhaallijn fatidiquement om onszelf te vinden aan het eind van de tijd in de slavernij. Ook wordt uitgelegd hoe Frankrijk kan krijgen uit deze sleur, « een terugkeer van de koning van Frankrijk, » als de terugkeer van Jezus Christus moet worden gedaan in een paar decennia. Het tweede deel van dit boek bevat ook een aantal van mijn artikelen heb ik ook beschouwd als belangrijk om een mogelijke sluiting van de blog op te slaan tegen mijn wil.

 

Wat er ook gebeurt, de terugkeer van onze Heer Jezus Christus is voor onze generatie, is het een absolute zekerheid! En het maakt niet lijden onder de schaduw van twijfel!

 

Maar de Bijbel vertelt ons ook dat wanneer Jezus Christus zal terugkeren naar het ware geloof is bijna verdwenen uit de aarde.

 

Dus zelfs als ik ben overtuigd van de dreiging van het rendement en de snelheid van onze Heer Jezus Christus voor het jaar 2016, het feit blijft dat ik verkeerd zou kunnen zijn en dat beide boeken die u zeker zal helpen omdat alleen God weet wat de vijanden in staat zijn geloof.

 

We zien en merken op dat het christendom sinds 2008 is neergedaald in de hel. Onze broeders en zusters worden wereldwijd gedood in de algemene onverschilligheid van onze verkozen ambtenaren. We vinden dat de islam oorlog gevoerd tegen christenen.

 

De 27 september 2015 heeft paus Francis zelfs ontkend Jezus Christus in de kathedraal van St. Patrick in de VS, wat overeenkomt met een officiële verklaring van de dood van de katholieke kerk door paus Francis, die had de kenmerken van de functie reeds geweigerd pauselijk toen benoemd tot 13 ​​maart 2013.

 

We vinden dat het meer tijd verstrijkt, hoe meer we « christenen » zijn uitgekozen en zet in de dock.

 

donkere dagen vooruit, dus ik besloot om twee boeken die nuttig is voor discrete vergaderingen of geheim te bereiden door noodzaak als de eerste christenen zal schrijven of u kunt zelfs evangeliseren en weer tot de terugkeer van de Heer.

 

In de hoop echter dat dit niet nodig is en dat deze tijd goed is en dat Jezus Christus is waarlijk terug dit jaar 2016 voor de maand september of oktober, ik denk dat ter gelegenheid van het feest van trompetten tussen 03 en 4 oktober.

 

Ik legde in de blog de laatste week van de bijbelse einde der tijden, was een periode van zeven jaar werd voorspeld door de profeet Daniël ongeveer 600 jaar voor de eerste komst van Jezus Christus.

 

De afgelopen zeven jaar aan het einde van de tijd te sluiten, is de straf van God. Dit wordt verklaard in de profetie dat deze periode van zeven jaar bestaat uit twee keer drie en een half jaar en dat gedurende de tweede drie en een half jaar, zal de pijn veel helderder zijn.

 

Zoals ik al aangekondigd in mijn artikel de wederkomst van Jezus Christus kan de 14 of 15 september 2015! TIJDENS het Trompettenfeestde wederkomst van Jezus Christus moest ingrijpen op het einde van de zeven jaar van verdrukking, het begin heb ik gelegen tot 29 september 2008, na de beurscrash van Wall Street, omdat kracht op te merken dat sindsdien alle verkondiging tekenen en profetieën over de wederkomst van Jezus Christus plaatsvinden met meer en meer kracht en omvang.

 

De terugkeer van onze Heer moest ingrijpen voor de maand september of oktober 2015. En toch we vonden dat het een vergissing was. Maar de pijn was echt en groeit sinds 29 september 2008.

 

De fout die ik denk dat ik gemaakt door geen rekening te houden dat de profetie genoemde twee keer drie en een half jaar.

 

Ik begreep dat als de profetie vermeld twee keer drie en een half jaar is een dode tijd tussen de twee perioden van drie en een half jaar.

 

De eerste periode eindigde in Maart 2012 door een groot bord in de hemelen die helaas wordt genegeerd omdat het onevenredig en onverwacht was: Spaanstalige video.

Het tweede deel van drie en een half begint in mijn mening met de aanstelling van paus Francis 13 maart 2013 en het is duidelijk dat de pijn zal blijven verslechteren en in toenemende mate op alle gebieden.

 

Drie en een half na 13 maart 2013 brengt ons tot 13 september 2016!

 

Dus, moeten we durven toegeven. De analyse van alle tekenen en profetieën in de Bijbel genoemd om de terugkeer van Jezus Christus aan te kondigen onthult de lange lijst van allerlei soorten evenementen dat we leven op aarde.

 

Rampen, aardbevingen, branden, stortregens, stormen, orkanen, Exodus, epidemieën, hongersnoden, geweld, oorlogen en geruchten van oorlogen, terrorisme, verlies van waarden, talloze doden van vissen, vogels en wilde dieren en vee zonder uitleg zijn dagelijkse het leven van de planeet en de mensheid. Deze gebeurtenissen zijn geprofeteerd om de terugkeer van de Heer en Koning aan te kondigen, Jezus Christus, de enige zoon van God komen om te regeren op aarde duizend jaar om te komen tot de dag des oordeels.

 

Ja, hoe vreemd het ook mag lijken we zijn misschien op het punt om onze schepper te ontmoeten.

 

Ik wil voorzichtig te zijn en zeggen: misschien is en toegeven dat ik nog misschien eens in de fout.

 

Ik ben geen profeet, die je al kent en dus heb ik geen schande in het toelaten kan verkeerd zijn. Echter, als Jezus Christus ons verlaten borden is om ons te laten kijken en wachten terwijl het geven ons de kracht en de hoop die nodig zijn om problemen met betrekking tot het einde der tijden te overwinnen.

 

Dat is het goede nieuws van de terugkeer van onze Heer.

 

Maar je kunt je voorstellen dat als er goed nieuws, er is ook slecht nieuws.

 

De eerste slechte nieuws is dat de komende maanden gaat vreselijk moeilijk te worden als we leiden heel dicht bij de dag van de wederkomst van Jezus Christus en dat de laatste dagen het moeilijkste zal zijn. Zij zullen de tijd van de dag van de toorn van God te zijn.

 

Het is daarom van groot belang in de komende maanden zeer ijverig in het gebed te zijn, om vergeving te vragen en berouw. Nadat het misschien wel te laat !!!

 

De tweede slechte nieuws is dat ik weet niet of de opname van de kerk zal op het laatste moment of vóór het tijdstip van de dag van de toorn van God.

 

Bid mijn geliefde broeders en zusters, zodat de terugkeer van onze Heer Jezus Christus niet van nut uitgesteld omdat de pijn ondraaglijker voor velen van ons zal zijn.

 

Toch kunnen we, ondanks de juistheid van mijn analyse geleid om te wachten een paar jaar de terugkeer van onze Heer en bij voorbaat mijn excuses.

 

De wegen van de Heer zijn, en ik heb gevonden, vaak ondoordringbare!

 

Als we nog een paar decennia te wachten zal het heel moeilijk zijn en ik uw aandacht vestigen op het feit dat de leugens van de volgelingen van de tegenstander van Christus zijn veel groter dan ze lijken, en ik nodig u uit om te bekijken deze video op deze blog pagina:  »  HIER   «  om een idee van de omvang van de leugens die we verdragen voor leeftijden van de leeftijd van de aarde te krijgen.

 

Geliefde broeders en zusters in Christus Jezus, ik nodig u uit om mijn boeken te bestellen om twee edities Edilivre.

 

God zegene u en houden u op de juiste en deugdzame pad van de liefde, vrede, rechtvaardigheid, barmhartigheid en nederigheid dat we Jezus Christus en leads getraceerd door hem aan God.

 

Voor een beter begrip van wat er te wachten staat de mensheid, ik verzoek u dringend om te lezen van mijn artikel de wederkomst van Jezus Christus voor september of oktober 2016

 

De Joodse feest van de trompetten op 03 en 4 oktober 2016 zal worden gehouden moeten ons allemaal verbazen in het gezicht van de aarde …. !

 

Victor

 


EDILIVRE

Editions Edilivre – APARIS

175 boulevard Anatole France

Bat A, 2nd Floor

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Bij het sluiten van dit artikel, merkte ik op de televisie dat de horror werd nog geraakt vele gezinnen in bomaanslagen in België.

België

Ik getuig hier mijn diepe verdriet en dringen er bij alle mijn geliefde broeders en zusters in Christus te bidden voor de slachtoffers en hun families.

 

Luister niet te haten, maar dat deze verachtelijke daden maken ons duidelijk dat de terroristen uit te voeren het slachten in de naam van God noemen ze Allah!

 

De islam is de religie van Lucifer en sinds haar oprichting de islamisten spreken van Liefde wapens in de hand!

 

En zeggen dat de paus beweerde dat alle religies waar zijn en ze zijn ook paden naar God!

 

Vergeet niet voor een moment dat Jezus Christus zei  :

 « Ik ben de weg de waarheid en het leven, niemand komt tot de Vader dan door Mij! « 

 

God zegene u.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :