2014! ЧАС вера ў Ісуса Хрыста

Ці мае t_sablier [1]

Ёсць дзве тысячы гадоў назад з нараджэннем хрысціянства нарадзіўся надзею чалавеку жыць вечна.

Ісус Хрыстос абяцаў нядзелю мёртвых і выкраданне яго жывога Касцёла пасля яго вяртання.

Ісус Хрыстос быў сынам цесляра і сам Шарпанцье да ўзросце трыццаці гадоў.

Даведаўшыся Тору, ён не прапаведаваў любоў да Бога да свайго арышту і нават распяцця.

Яркі свеціцца крыж

Ісус Хрыстос, перамогшы смерць, дабрыні і Бога Айца сказаў сваім апосталам, што ён сыходзіць у адстаўку на нябёсы, каб падрыхтаваць месца ў доме свайго бацькі там вітаць яе царква ў канцы часу.

Ісус Хрыстос быў Месіяй, пасланым Богам і габрэйскім народам чаканых, але, што габрэйскі народ не прызнаў як Месію!

І таму, што Ісус Хрыстос, кажуць, сын Бога, і што Бог ёсць Троіца (Айцец, Сын і Святы Дух)

Тое, што рабіны не дапусцілі, нягледзячы на ​​ўсе доказы і цудаў і поўнага веды, поўнай і дасканалай ўсёй Торы Езусам Хрыстом, і што павінна быць і рэалізаваць месію ў пісаньнях, яны л « адрокся, як месіі і аддадзены сьмерці праз рымскія захопнікаў.

Падчас сваіх трох з паловай гадоў пропаведзі, Ісус Хрыстос нарадзіла яго царквы « Хрысціянства »   , як рабінаў і габрэйскі народ адмовіў.

Гэта царква, заснаваная Езусам Хрыстом, хто прыйдзе да канца часу ў нябесным Ерусаліме, каб адсвяткаваць вяселле Ягняці (запавет вечны паміж членамі царквы і Ісуса Хрыста)

Па патрабаванні апосталаў хочуць ведаць дату захаплення царквы прыняць удзел у гэтым выдатная падзея абяцаў Ісус Хрыстос растлумачыў, што толькі Бог Бацька ведаў дзень і час яго вяртання ў канцы час.

Падчас сваёй гаміліі, і да выхаду на пенсію, Ісус паведаміў Сваім вучням, тым не менш трывожныя прыкметы яго вяртання, так што кожны можа падрыхтаваць і ачысціць наступ і экстраардынарнае падзея.

Проста перад выдаленнем яго царквы і яго вяртання ў царстве яго, Ісус Хрыстос сказаў, што будзе вельмі цяжкі час для зямлі, для чалавецтва, для людзей і для Веры.

Біблія прадказвае, што за апошнія сем гадоў да вяртання Месіі будзе вельмі складана і што цяжкасці пойдуць расце, так як у пакутуюць.

Ісус сказаў, што яго вяртанне ці палічаць людзьмі і народамі, якія будуць звязвацца сатану ў час яго праўлення, і ён будзе валадарыць фізічна на зямлі тысячу гадоў.

Гэта праўленне з’яўляецца праўленне Любові ў адпаведнасці з Законам Бога!

Дакладнасць:

Бог: Там няма любові без права і права без кахання!

Люцыпар : Там няма законаў у любові і няма любові ў законе!

Яго праўленне скончыцца паўстанне, таму што сатана будзе вызвалены спакусіць апошні раз людзей і народаў.

Гэта царства Хрыста скончыцца канчатковага рашэння, пасля чаго Зямля будзе знішчана.

Некаторыя ідуць на новай зямлі з Езусам Хрыстом і Яго Касцёла, а іншыя пойдуць у пекла з Люцыпарам і яго паслядоўнікаў.

Тут у некалькіх словах тое, што варта чакаць хрысціянаў.

Тым не менш, пасля сыходу Ісуса Хрыста хрысціян усіх пакаленняў марылі і спадзяваліся, што быў канец часу для іх эпохі.

Розніца з нашага пакалення з’яўляецца тое, што мы з’яўляемся сведкамі з 14 Мая 1948 года, даты стварэння дзяржавы Ізраіль, да множанню ўсіх прыкмет вяртання Ісуса Хрыста.

Для Зямлі:  землятрусу, паводкі, буры, цыклоны, пажары і іншыя бедствы, такія як невытлумачальных смерцяў на мільён у 2008 годзе, жывёл, птушак і рыб.

Кожны можа ўбачыць доказы трагедый, што многія людзі жывуць, якія стаяць гэтыя суровыя бедства зямлі і надвор’я.

Варта адзначыць, што з пачатку года сітуацыя знаходзіцца па-за стандартаў ва ўсіх раёнах, пацярпелых ад стыхійных бедстваў.

Для чалавецтва : Крытычныя хваробы, беднасць, галеча, разруха і глабальная палітычная нестабільнасць з’яўляюцца бізуном, якія пагаршаюць больш

Для Яго : У значэнні мяняюцца месцамі, эгаізм, эгаізм, індывідуалізм, гомасэксуалізм, юрлівасць і іншыя дэвіянтнымі розум стаў нармальныя або сучасныя каштоўнасці і нават сцвярджаў!

Для Веры : Мы жывем у свеце, дзе час стала на вагу золата і так многія з іх паступова ад цэркваў і веры, часта аддаючы перавагу выдаткаваць трохі вольнага часу, каб культуры і дабрабыту цела і розум (спорт, музыка, Масаж і крамы), а не малітвы і славы Божай.

Нават сярод вікарыяў царквы, некаторыя сталі гуманісты франкаў муляры, фінансавага, навуковага, а некаторыя нават страцілі веру, і многія скандалы пра святароў, святароў, епіскапаў!

Нават таты сталі каралі, кіраўнікі дзяржаў Ватыкана замест таго, каб засяродзіцца на сваёй міністэрства вышэйшага кіраўніцтва царквы.

Нават адмову падпарадкавацца святую дзеву, хто прасіў, што трэці сакрэт Фацімы раскрываецца па попе ў 1960 годзе.

Ватыкан стаў скандал ўсіх відаў і не стане ясна, што гэта ўжо не святое месца, але месца анты-Хрыста!

З 29 верасні 2008 дата пачатку глабальнага спусташэння, мы з’яўляемся сведкамі ўсплёск усіх бед Зямлі, чалавецтва, хлопца і Веры.

Мы на самай справе адбылося ў 2014 годзе на стадыі, калі яно натуральна спытаць экзістэнцыяльныя пытанні і будучыню чалавецтва.

Наш свет разбураны, напрыклад французскі дзяржаўны доўг ацэньваецца ў два трыльёны еўра, што азначае, што кожны Французская варта звярнуць прыкладна 33.000 еўра, каб пагасіць запазычанасць!

Бедствы серыі растуць як грыбы паўсюль на Зямлі.

Гвалт, паўстання і грамадзянскія вайны трапіў у свет з сілай і лютасцю.

Ваўчкі забойстваў парад шмат людзей.

Цэркваў вандалізму, апаганеныя і нават спалілі.

Хрысціяне падвяргаюцца пераследу і забілі ў многіх краінах, асабліва ў Афрыцы і на Блізкім Усходзе.

Усе падымае пытанні аб часы мы жывем.

Вядома, для мяне няма ніякіх сумневаў, і некалькі паведамленняў у блогу сведкі.

Мы знаходзімся ў апакаліптычных часоў, якія неабходна выканаць на больш хуткае вяртанне Ісуса Хрыста

Незалежна ад вашых перакананняў, ваша рэлігія, ваша культура, вашыя карані, ваша мінулае, вашы страсці, вашы жаданні і вашы агаворкі, пара б спытаць вас пра час мы жывем у і што будзе адбывацца ў бліжэйшы час.

Вы можаце альбо працягнуць у вашым жыцці, вашыя звычкі, вашыя памылкі, грахі вашыя, пажаданьні вашыя, не турбуючыся аб заўтрашнім дні.

Або зразумець, што Біблія паказвае, што вяртанне Ісуса Хрыста да нашаму пакаленню і што яго вяртанне не за гарамі.

І потым, у гэтым выпадку, гэты час, каб разабрацца ў вашу жыццё і прыйсці да Ісуса Хрыста, каб выратавацца.

Ісус Хрыстос ёсьць шлях, і ніхто не ідзе да Бога акрамя як праз Яго.

Так што калі вы хочаце ісці да Бога і быць часткай царквы Ісуса Хрыста, будуць выдаленыя, вы ведаеце спосаб.

Хрышчэнне, пакаянне, вера,

Я запрашаю вас, каб адлюстраваць, як ваш Вечная жыццё залежыць.

Умілаваныя браты і сёстры ў Хрысце, трымаць агонь вашай веры добра асветленай.

свечкі падсвечнік-анімэ

Калі б вы маглі прачытаць адну галаву з Бібліі, я запрашаю вас прачытаць 24-ю кіраўніка Евангелля ад Матфея.

Спасылка: Канец святла

Адкрыцьця:

Прароцтва, зробленыя з 14 мая 1948 Ёсць так шмат, што гэта матэматычна немагчыма, што шанец можа дазволіць гэтыя дасягненні ў менш чым 70 гадоў.

Вядома, усе гэтыя факты зрабілі наступныя падзеі, кожны выклікае іншую, і ўсе яны натуральна і ў сувязі са змяненнем сітуацыі.

Але ён не быў там дзве тысячы гадоў, каб разгледзець усе гэтыя рэчы, або яны могуць паўстаць у адным пакаленні,

Толькі Бог ведае ўсё пра « Альфы да Амегі » было тое, што ўсе гэтыя прароцтва будуць выкананы ў адным пакаленні.

Гл.: Матфея 24 верш 34

Я кажу вам праўду, гэта ня міне род гэты, як усё тое будзе зроблена.

Мы бачым штодня плён горкія навіны ва ўсіх абласцях надвор’я ў міжнароднай палітыцы, праз пераламленні гвалту, цяжкая хвароба, пакуты і беднасць, не забываючы адмоўныя значэння, якія кіруюць і вядуць свет!

Вяртанне Ісуса Хрыста да нашаму пакаленню не магчымасць, але ўпэўненасць!

Я нават павінен сказаць, што гэта не вера, якая вядзе мяне, каб сказаць, што вяртанне Ісуса Хрыста з’яўляецца пэўнасць для нашага пакалення, але гэта з’яўляецца сведчаннем дасягненняў прароцтваў.

Незалежна ад вашага веравызнання, адзіны шанец ў вас ёсць, каб выратавацца, каб прыйсці да Ісуса Хрыста праз хрост, вера і пакаянне!

2014 і 2015 будзе два чорных і страшныя гады для чалавека, Зямлі і Чалавецтва, і яны цалкам могуць быць сустрэча Ісуса Хрыста з чалавецтвам і яго палкай царквы!

Вядома, гэта не прароцтва, але лагічны аналіз канца часоў.

Пакайцеся, калі вы хочаце, каб выратавацца!

Гэта не занадта позна!

Нажаль, хутка будзе крыкі, скрыгат зубоў і слёзы ўсіх тых, хто не прыйдзе да Ісуса Хрыста.

Свет, любоў і радасці ў сэрцах і дамах, чакаючы захаплення царквы для некаторых і вяртанне Ісуса Хрыста на гары Аліўнай для іншых.

Віктар

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.