REVENIREA mielului în 2016!

emblem_of_the_holy_see-svg (1)

Isus Hristos,

Un singur Dumnezeu, un singur Pământ, un singur popor.

 

Biblia ne spune că Dumnezeu « este » și că el a creat universul, pământul și omul.

 

Conform calendarului ebraic am fi în acest an 2016, 5777 – lea an de creare a omenirii de către Dumnezeu.

 

Ce să admită merge împotriva pseudo-științifice dovezi prin urmărirea umanității mai mult de un milion de ani.

 

De-a lungul istoriei, Biblia a fost învățat pe oameni să păstreze acest fir de unire între Dumnezeu și omenire.

 

Din păcate, omul în loc să se apropie de Dumnezeu prin această învățătură a continuat să se mute departe.

 

În ciuda învățătura Bibliei, multe concepții greșite au apărut în istoria omenirii. Au fost închinători soarele, luna și zeități imaginare infricosatoare. Oamenii au adorat chiar ca zei în exemplul faraonilor.

 

Dar omul a lumii moderne a fost chiar și mai mult insulta adusă lui Dumnezeu! Omul a respins, pur și simplu, creatorul sau om rău acționează ca și cum Dumnezeu nu ar exista.

 

Așa că Dumnezeu nu este prezent în mintea omului modern, omul a început să viseze de a deveni un zeu.

 

Franța, în ciuda Clovis și Ioana d’Arc, a continuat să scandalizeze pe Dumnezeu de-a lungul istoriei sale (masacrul protestantilor de pe Sf. Bartolomeu, vânătorile de vrăjitoare, arestări și execuții ale templierilor și Jeanne arc, etc ..) și Franța a lansat în sfârșit Dumnezeu a statului în timpul revoluției 1789.

 

Republica și-a dorit să conducă Dumnezeu din viața Franței în 1789 și vom vedea unde duce în cele din urmă.

 

227 de ani mai târziu, Franța este ruinată, a invadat și deposedat proprietății sale de către acești invadatori pseudo-pașnice, care sunt binevenite ca fiind semnificative, asistate, adăpostite, hrănite, îngrijite gratuit și chiar plătite lunar de taxele noastre!

 

Cu toate acestea , francezii sunt susceptibile de a trăi « în sărăcie » , în ciuda unei munci adesea dureroase și mai grele de transport de marfă pe bugetul familiei slabe, « în mizerie » , atunci când lovit de șomaj.

 

Pensionare acestea sunt cele mai bune în condiții precare și cel mai rău caz, în mizerie, după o viață lungă de lucru, de obicei, foarte dureros.

 

Poporul francez sunt stigmatizate și condamnați la nesiguranță și mizerie în beneficiul acestor invadatori străini cu care au fost forțați de guverne să trăiască împreună.

 

Acest set viu are un cost și este poporul francez care îl susțin pentru dureri mari « Impozite, taxe, redevențe și taxe sunt întotdeauna mai importante, în timp ce beneficiile sociale scad la punctul în care poporul francez au mari dificultăți în tratament.

 

Președintele François Hollande chiar are, cel puțin în cartea fostei sale amante la, insultat poporul său numindu – le: « The toothless ».

 

Această expresie rușinos, rușinos, umilitoare și insultătoare este totuși o reflectare a realității, pentru că este adevărat că francezii nu se poate vindeca în mod corespunzător.

 

Costul de ingrijire dentara si protezelor dentare sunt adesea prohibitive pentru persoanele care trăiesc în sărăcie și mizerie, și ei sunt de fapt de multe ori ființe fără dinți.

 

Prin împotriva acestor tratamente și protezelor dentare sunt gratuite pentru toți acești invadatori străini!

 

Noi, creștinii, înțelegem că este absența lui Dumnezeu în viața Franței, care ne-a condus la această situație apocaliptic.

 

Și să ne facă să înțelegem, Dumnezeu a vrut acești « invadatori » străine sunt de religia lui Lucifer « Islamul. »

 

După cum vom vedea în fiecare zi noi trăim în vremurile din urmă și se va termina cu revenirea Domnului nostru Isus Cristos Rege.

 

Am o mare speranță că această întoarcere pentru luna septembrie sau luna octombrie 2016

 

Dar noi trebuie să recunoaștem că sunt deja greșit și eu nu pot exclude posibilitatea ca acest moment eu sunt încă greșit.

 

Din păcate, am putea avea să aștepte câteva decenii, întoarcerea Domnului.

 

Dar eu sper că nu pentru că este pornit durerea (care este denecontestat) și lovesc cu mari forțe din 29 septembrie 2008.

 

De asemenea, știm că acestea se vor agrava tot mai mult să se întoarcă în slava lui Isus Hristos, deoarece întoarcerea lui trebuie să fie la fel ca în durerile nașterii.

 

Asa ca durerea este progresiva si se poate agrava doar mai mult!

 

Dacă Isus Hristos se întoarce anul 2016, vom fi în curând eliberat de toate aceste dureri de viață. Prin urmare, este esențial să rămână în comuniune cu Dumnezeu, prin rugăciune, cerând iertare în fiecare zi pentru păcatele noastre, greșelile noastre, greșelile noastre, faptele noastre rele și gândurile noastre impure.

 

Avem în viața noastră sublinia valorile noastre creștine, ajutând toți cei care ne cere ajutor, inclusiv acești invadatori.

 

Dar avem, de asemenea, să-și apere cultura noastră, istoria noastră, valorile noastre și țara noastră Franța.

 

Rețineți că spun eu pentru Franța este valabilă pentru fiecare țară din Europa este invadată ca în cazul în care limbile noastre, poveștile noastre și țările noastre sunt diferite, credința noastră creștină este comună.

 

Ar trebui să se clarifice faptul că aceasta este slăbiciunea guvernelor noastre încurajează toate popoarele, în exod, care nu provin doar din Siria, ci din întreaga lume caută o viață mai bună în Europa și în special în Franța.

 

Ultimele zile înainte de revenirea lui Isus Hristos va fi cu cea mai dură definiție a umanității. Trebuie să ne rugăm insistent pentru ca totul să fie făcut în acest an, în 2016.

 

Acest lucru lasă foarte puțin timp pentru a aduce cel mai mare număr de ființe cu Hristos prin botez.

 

Este, de asemenea, poate, pentru ca botezul să fie oferit tuturor migranților pe care Dumnezeu le-a trimis în Europa. Așa că nu ezita să propună botezul tuturor celor care cer ajutorul.

 

Gândiți-vă că, dacă Dumnezeu ar fi vrut, am putea fi în locul tuturor familiilor de migranți.

 

Să rămână umil și mulțumesc lui Dumnezeu pentru iubirea care ne conduce în ciuda păcatelor noastre, greșelile noastre, greșelile noastre, faptele noastre rele și gândurile noastre impure.

 

Din păcate, dacă Isus Hristos este înceată și în revenirea sa mai târziu, așa că vom avea o problemă majoră în 2017.

 

Acest lucru va fi alegerile prezidențiale din Franța și fiecare în conștiința lui va merge la vot pentru candidatul la alegerea lor.

 

Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de faptul că Republica este o umbră de sine și a suveranității sale a fost desființat, iar moneda.

 

Influența și influența Franței în lume, din ce în ce périclitent de când generalul De Gaulle.

 

În cazul în care nu se face nimic pentru a opri definitiv și a inversa invazia, în următorii ani vor fi creștini minoritari francezi și Republica, dacă mai există, dar nu mai secular și coranică această schimbare va fi în mod democratic la urne.

 

Autoritățile au interzis să vorbească adevărul oamenilor. Așa că nu există cifre există oficial cu privire la numărul musulmanilor francezi, dar oricine poate vedea în fiecare oraș, în fiecare cartier că comunitățile islamice sunt tot mai importante în Franța și în Europa.

 

În mod evident, importanța acestor comunități este uimitor!

 

Sprijin în sondajele de opinie aceste politici permisive ale migrației islamice se va muta departe de credinta, crestinism si Isus Hristos.

 

Judecător și să condamne migranții se vor muta, de asemenea, departe de credinta, crestinism si Isus Hristos.

 

Dar nu uitați că caritate începe cu sine și una pe care trebuie să dețină.

 

Deci, indiferent de deciziile luate de oficialii noștri aleși pentru toți acești invadatori migranți, trebuie să ne asigurăm că deciziile sunt aplicate cu iubire și caritate creștină.

 

Într – un moment când oamenii resping pe Dumnezeu, spunând :« umaniștii » , ei sunt mai preocupați de soarta altora ca propriul destin si soarta sufletelor lor.

 

Prin urmare, este probabil că, după alegerile prezidențiale, indiferent de declarațiile electorale și promisiunile, fluxurile migratorii continuă să măture în Europa și mai ales în Franța.

 

Aceleași cauze produc întotdeauna aceleași efecte, că islamiștii erau în Orient, ei o vor face în Europa.

 

Prin urmare, violență, război civil și război religios va anima cu siguranță urma amar după alegerile prezidențiale din Franța. În cazul în care nu mai înainte !!!

 

Într-o lume în care Papa însuși și-a pierdut credința până să recunoască toate religiile ca fiind adevărate și ca căile care duc spre Dumnezeu, așa că este de înțeles faptul că mulți dintre frații și surorile noastre care au păstrat adevăratul sens al credința este din ce în ce restrânsă.

 

De asemenea, din ce în ce în ce mai restrânsă libertatea noastră. În curând nu vom avea cu siguranță libertatea de a denunța toate actele împotriva credinței noastre creștine, împotriva bisericilor noastre și împotriva violenței pe frații și surorile noastre în Franța și restul lumii.

 

Așa că frații mei frați și surori, am scris două cărți despre prima ușă în titlul numelui pe blog. « Predicatorul Întoarcerea regelui » și subintitulată « Din întuneric vine lumina » Aceasta carte în prima parte se dovedește existența lui Dumnezeu și explică de ce numeroasele sale creații pe care omul și care va fi soarta celor care au ales să urmeze voia lui Dumnezeu. Cea de a doua parte a acestei cărți conține unele dintre articolele mele am considerat importante și de a salva o eventuală închidere a blogului împotriva voinței mele.

 

A doua carte cu titlul « Franța, Civilizație și Republica derivă » și a cărei subtitlu este « Predicatorul Întoarcerea regelui » , a explicat în prima parte modul în care am fost înșelat și trădat linia de poveste fatidiquement să ne aflăm la sfârșitul timpului în sclavie. De asemenea, explică modul în care Franța poate ieși din șanț, « o întoarcere a regelui Franței, » dacă revenirea lui Isus Hristos , ar trebui să fie făcut în câteva decenii. Cea de a doua parte a acestei cărți conține , de asemenea , unele dintre articolele mele , am considerat , de asemenea , importante pentru a salva o eventuală închidere a blogului împotriva voinței mele.

 

Orice se întâmplă, revenirea Domnului nostru Isus Hristos este pentru generația noastră, este o certitudine absolută! Și nu suferă umbra de îndoială!

 

Dar Biblia ne spune că atunci când Isus Hristos se va întoarce la adevărata credință a dispărut aproape de Pământ.

 

Deci, chiar dacă eu sunt convins de iminența întoarcerii și promptitudinea Domnului nostru Isus Hristos pentru anul 2016, este mai puțin adevărat că am putea fi greșit și că ambele cărți vă va ajuta cu siguranță pentru că numai Dumnezeu știe ce inamicii sunt capabili de credință.

 

Noi vedem și observăm că începând cu anul 2008 creștinismul a coborât în ​​iad. frații și surorile noastre sunt uciși în întreaga lume, în indiferența generală a oficialilor noștri aleși. Constatăm că Islamul a purtat război împotriva creștinilor.

 

27 septembrie, Papa în anul 2015 Francisc a negat chiar Isus Hristos în Catedrala Sf . Patrick în SUA, echivalent cu o declarație oficială a morții a bisericii catolice făcută de Papa Francisc, care a refuzat deja atributele funcției papală , atunci când a numit 13 martie 2013.

 

Constatăm că trece mai mult timp, cu atât mai mult suntem « creștini »sunt evidențiate și puse în boxa acuzaților.

 

zilele negre înainte, așa că am decis să scrie două cărți care vor fi utile pentru a pregăti întâlniri discrete sau secrete de necesitate ca primii creștini sau puteți chiar evangheliza și din nou, până la întoarcerea Domnului.

 

In speranta, cu toate acestea, că acest lucru nu este necesar și că, de data aceasta este bună și că Isus Hristos este cu adevărat înapoi în acest an, 2016, pentru luna septembrie sau octombrie, cred că cu ocazia sărbătorii trâmbițelor între 03 și la 4 octombrie.

 

I-am explicat în blog-ul în ultima săptămână de la sfârșitul biblic al timpului, o perioadă de șapte ani, a fost profețit prin profetul Daniel aproximativ 600 de ani înainte de prima venire a lui Isus Hristos.

 

În ultimii șapte ani, pentru a închide sfârșitul timpului, este pedeapsa lui Dumnezeu. Se afirmă în profeție că această perioadă de șapte ani, este format din două ori trei ani și jumătate și că, în al doilea trei ani și jumătate, durerea va fi mult mai luminoase.

 

Așa cum am anunțat în articolul meu revenirea lui Isus Hristos Fie ca 14 sau 15 septembrie 2015! ÎN TIMPUL PRAZNICUL trîmbițe revenirea lui Isus Hristos a trebuit să intervină la sfârșitul celor șapte ani de necaz, la început am localizat la 29 septembrie 2008 ca urmare a prăbușirii pieței de valori de pe Wall Street , deoarece forța este să se constate că , de atunci toate semnele prevestind și profeții revenirea lui Isus Hristos au loc cu tot mai multă forță și magnitudine.

 

Revenirea Domnului nostru a trebuit să intervină până în septembrie sau octombrie 2015. Și totuși am constatat că toți a fost o greșeală. Cu toate acestea, durerea a fost reală și în creștere din 29 septembrie 2008.

 

Eroarea cred că am făcut prin faptul că nu iau în considerare faptul că profeția menționat ani de două ori trei și jumătate.

 

În final, am înțeles că, dacă profeția a afirmat de ani de două ori trei și jumătate este un timp mort între cele două perioade de trei ani și jumătate.

 

Prima perioadă sa incheiat in martie 2012, cu un semn mare în ceruri, care este, din păcate, ignorate, deoarece a fost disproporționată și neașteptată: spaniolă film limbă.

Cea de a doua parte a trei ani și jumătate începe , în opinia noastră ,odată cu numirea papei Francisc 13 martie 2013 și este clar că durerea va continua să se agraveze și din ce în ce în toate domeniile.

 

Trei și jumătate după 13 martie 2013 ne aduce la 13 septembrie 2016!

 

Așa că, trebuie să îndrăznim să recunoaștem. Analiza tuturor semnelor și profețiile menționate în Biblie pentru a anunța revenirea lui Isus Hristos descoperă lista lungă de evenimente de tot felul pe care le trăim pe Pământ.

 

Dezastre, cutremure, incendii, ploi torențiale, furtuni, uragane, Exodus, epidemii, foamete, violență, războaie și vești de războaie, terorism, pierderea valorilor, nenumărate decese de pești, păsări și animale sălbatice și animale, fără explicații, sunt de zi cu zi viata planetei si a umanitatii. Aceste evenimente au fost profețit să anunțe revenirea Domnului și Rege, Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, care vine să domnească pe pământ, timp de o mie de ani să vină până la judecata de apoi.

 

Da, oricât de ciudat ar părea, probabil, suntem pe cale de a satisface creatorul nostru.

 

Vreau să fiu prudent și să spunem, poate, și recunosc că sunt încă o dată, poate, în eroare.

 

Eu nu sunt un profet tu deja știi și așa că am nici o rușine în a admite ar putea fi greșit. Cu toate acestea, dacă Isus Hristos ne-a lăsat semne este să ne uităm și așteptați în timp ce ne dă puterea și speranța necesară pentru a depăși dificultățile legate de sfârșitul timpului.

 

Asta e vestea bună a revenirii Domnului nostru.

 

Dar, vă puteți imagina că, dacă există o veste bună, există, de asemenea, o veste proastă.

 

Prima veste proastă este că lunile următoare vor fi foarte greu, așa cum ne-am duce foarte aproape de ziua a revenirii lui Isus Hristos și că zilele din urmă va fi cea mai grea. Ei vor fi timpul zilei mâniei lui Dumnezeu.

 

Prin urmare, este foarte important în următoarele luni să fie foarte harnic în rugăciune, cerând iertare și pocăință. Dupa ce poate fi bine prea târziu !!!

 

A doua veste proastă este că eu nu știu dacă răpirea bisericii va fi în ultimul minut sau înainte de momentul zilei mâniei lui Dumnezeu.

 

Rugați-vă pe frații mei frați și surori, astfel încât revenirea Domnului nostru Isus Hristos nu este benefică întârziată deoarece durerea va fi mai greu de suportat pentru mulți dintre noi.

 

Cu toate acestea, am putea fi, în ciuda corectitudinii analizei mele au dus să aștepte câțiva ani mai mult revenirea Domnului nostru și înaintea îmi cer scuze.

 

Căile Domnului sunt, și am găsit, de multe ori de nepătruns!

 

Dacă trebuie să aștepte câteva zeci de ani, va fi foarte dificil și eu atrag atenția asupra faptului că minciunile urmașii lui Hristos adversar sunt mult mai mari decât par, și vă invit să vizualizați acest videoclip ? pe aceasta pagina pe blog:  »  AICI   «  pentru a obține o idee de amploarea minciunilor pe care le îndurăm pentru vârstele pe vârsta Pământului.

 

Iubiți frați și surori în Hristos Isus, vă invit să comand cărțile mele Edilivre două ediții.

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă păstrați în dreapta și calea virtuos al iubirii, păcii, dreptății, compasiune și umilință pe care am urmărit pe Isus Hristos și conduce prin el la Dumnezeu.

 

Pentru o mai bună înțelegere a ceea ce așteaptă omenirea, vă îndemn să citiți articolul meu revenirea lui Isus Hristos , pentru septembrie sau octombrie 2016

 

Sărbătoarea evreiască de trompete care va avea loc pe 03 și 04 octombrie 2016 ar trebui să ne surprindă în fața Pământului …. !

 

biruitor

 


EDILIVRE

Ediții Edilivre – APARIS

175 Boulevard Anatole France

Liliac A, etaj 2

93200 Saint Denis

Tel: 01 41 62 14 40 / Fax: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

În încheierea acestui articol, am observat la televizor că groaza a fost lovit încă multe familii în atacuri din Belgia.

Belgia

Eu mărturisesc aici meu profundă tristețe și invită pe toți frații mei frați și surori în Hristos să se roage pentru victime și familiile lor.

 

Nu asculta ura, dar că aceste acte josnice ne fac să înțelegem că teroriștii să efectueze sacrificarea lor în numele unui Dumnezeu, ei îl numesc Allah!

 

Islamul este religia lui Lucifer și încă de la începuturile sale islamiști vorbesc de arme de dragoste în mână!

 

Și spune că Papa a susținut că toate religiile sunt adevărate și ele sunt, de asemenea, căi spre Dumnezeu!

 

Nu uita pentru un moment pe care Isus Hristos a spus  :

 « Eu sunt calea adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine! « 

 

Dumnezeu să te binecuvânteze.

biruitor


%d blogueurs aiment cette page :