2 0 1 5 TAHUN PULANGAN YESUS KRISTUS!

 

 

Pada awal tahun 2015,

Saya ingin semua pembaca blog ini, tahun baru gembira dan saya berdoa kepada Allah ia membawa anda kepada anda semua Love kegembiraan, Bonheurs, kesihatan dan kemakmuran.

Tuhan memberkati anda dalam Cinta dan Ketenangan Jiwa.

croixlumiere

 

KAMI DAH DI AKHIRNYA 2015 

  

SEGALANYA ADALAH DILAKUKAN!

DAN  

IMAN

Sangka diselamatkan!

 

Brothers dan Sisters tercinta dalam Kristus, dalam sembilan bulan, Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan, mungkin kembali dan meletakkan kakinya di atas Bukit Zaitun di Yerusalem!

 

Yesus Kristus berjanji untuk kembali ke akhir masa ke mulanya mengeluarkan gerejanya dan kemudian memerintah atas seluruh bumi selama seribu tahun hingga hari kiamat.

.

Beliau berjanji untuk datang semula dan beliau tidak lama lagi akan memenuhi janji-Nya!

Ia adalah satu kepastian!

 

Namun panduan rasmi kami untuk Vatican « Paus » berkata apa-apa tanda-tanda yang mengumumkan pulangan yang pasti, Tuhan kita. Dan lebih teruk dia memanjakan di Vatican untuk upacara pagan membuat solat bersama dengan wakil-wakil agama-agama lain!

Yesus Kristus telah menjadi lampiran sebenar kepada Vatican! 

Untuk memahami saya menjemput anda untuk membaca artikel saya:

YESUS KRISTUS TELAH MENJADI AKSESORI AN DAN A PIECE OF Vatican MUZIUM

 

 

Iman akan perlu tahun ini yang akan diselamatkan!

 

 

Setiap manusia perlu beriman kepada sesuatu untuk maju dalam kehidupan, beberapa percaya kepada kuasa manusia, yang lain percaya dan memuja dewa-dewa tdk masuk akal dan beberapa pergi setakat untuk menyembah Syaitan!

 

Tetapi kita saudara-saudara yang kukasihi dan percaya dalam Kristus kita tahu bahawa yang menciptakan segala sesuatu adalah Allah dan yang cinta kepada kita, hanya anaknya dan dikasihi Yesus Kristus akan kembali ke Bumi selepas dua ribu tahun ketiadaan menjadi raja selama seribu tahun yang memisahkan kita dari penghakiman terakhir.

 

Kami semua mengharapkan pulangan ini dengan penuh harapan dan berharap ia akan menjadi untuk tahun ini, 2015.

 

Selama beberapa tahun sekarang (2008) kita melihat bahawa Allah membangkitkan semua anak-anaknya secara beransur-ansur dengan tanda-tanda yang kini telah menjadi begitu kuat dan berkuasa bahawa seseorang mesti menjadi buta tidak melihat dan tidak pekak untuk mendengar mereka!

 

Tahun ini 2015 adalah sudah atau tidak tahun kedatangan Yesus Kristus, Tuhan sahaja yang tahu dan memutuskan.

Tetapi tahun ini 2015 akan menjadi apa-apa cara yang tidak dapat dilupakan dan tandakan segala hati.

Dan di sini ia sudah tentu kerana kedatangan Yesus Kristus telah dekat, dan nubuatan-nubuatan dan tanda-tanda kedatangannya itu dapat dicapai pada tahun-tahun kebelakangan ini secara beransur-ansur kerana ditimpa oleh sakit bersalin!

 

Baca artikel saya:   CHAOS DUNIA ADALAH SUDAH BAGI 2015

 

Bagi mereka yang mengikuti catatan blog, (anda sangat banyak dan saya mengucapkan terima kasih kepada anda) anda tahu bahawa Yesus Kristus adalah segera kembali di Bumi dan ia adalah dengan jangkaan bahawa kita semua mengharapkan kepulangannya.

 

Walau bagaimanapun, tarikh dan masa kembali dalam kemuliaan Yesus Kristus, tiada siapa yang tahu.

 

Alkitab adalah sangat jelas mengenai perkara ini!

 

 

Lihat ayat 36 bab 24 Injil Matius:

 

 « Pada jam itu hari dan tidak ada yang mengetahui, baik malaikat-malaikat di langit, mahupun Anak, tetapi Bapa sahaja. »

 

 

Tetapi Yesus Kristus sendiri meninggalkan kita banyak tanda-tanda, yang membolehkan kami untuk memahami dan untuk mendekati lebih dekat dengan hari kedatangannya.

 

Baca Mat.24. link  :  Akhir Zaman

 

Alkitab juga mengandungi beberapa maklumat untuk memahami tanda-tanda mengumumkan akhir zaman dan kedatangan Yesus Kristus.

 

Saya tidak akan berkembang di dalam ini tanda-tanda kertas dan nubuat mengenai kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus, tetapi anda boleh menemui mereka di link di bawah akan membolehkan anda untuk menerokai banyak ramalan-ramalan Alkitab dan tanda-tanda kedatangan kedatangan Yesus Kristus .

 

Terima lulus Pastor Daniel untuk kerja-kerja ini yang luar biasa!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

Dalam kes saya, ia adalah pada tahun 2008, secara kebetulan tanpa pernah berfikir seketika sebelum, saya menyedari bahawa kita telah hidup masa yang sangat khusus dan sukar di bumi.

 

Nota:

Mengimbas kembali, saya sedar bahawa ia adalah kehendak Allah dari menulis untuk meletakkan diri saya dan beribu-ribu saudara-saudara kita untuk semua dunia untuk mengumumkan kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus!

 

Kita hadapi sejak tahun 2008 Krisis Ekonomi Dunia, kebuluran global, wabak dan penyakit yang tidak boleh diubati, gangguan global dan besar cuaca, kehilangan nilai-nilai Kristian di Vatican, serta banyak vicars Gereja dan banyak saudara-saudara, peningkatan sebanyak Islam di seluruh dunia dan penganiayaan dan berskala besar pembunuhan kaum Kristian dengan Islam di seluruh dunia.

 

Semua fakta-fakta yang dicapai dan membiak dengan lebih dan lebih penting sebagai bencana alam yang dipanggil di dunia dengan kekuatan dan kemarahan.

 

Kajian saya tentang alasan untuk acara-acara ini akhirnya membawa saya kepada Alkitab, saya jarang dibuka sejak kecil.

 

Oleh itu saya mendapati hubungan antara semua acara-acara ini dan mendapati bahawa ramai juga yang berkaitan dengan orang-orang yang telah disebutkan;

 

Seperti peningkatan pesat yang dialami oleh penduduk, di seluruh dunia, pembangunan pesat teknologi.

 

Justeru, ianya jelas bahawa semua peristiwa-peristiwa ini adalah sebahagian daripada, antara lain, tanda-tanda dan nubuat mengumumkan kedatangan Yesus Chris di Bumi.

 

Memandangkan jumlah nubuatan Alkitab dan memberi isyarat mungkin tidak termasuk matematik, tanpa apa-apa risiko, semua kebetulan!

 

Anda akan memahami emosi yang mencengkam saya sebelum penemuan itu, tetapi juga banyak soalan saya bertanya.

 

Saya harus mengatakan bahawa ini mengganggu hidup saya dan keutamaan saya dan saya membuat keputusan pada tahun 2009 untuk menjalankan siasatan terperinci daripada kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Penyiasatan ini membawa saya kepada kepastian pulangan segera ke Bumi Tuhan kita Yesus Kristus!

 

Berhadapan dengan pasti ini, saya telah membuat keputusan, selepas banyak berfikir, untuk memberitahu dunia pulangan ini akan berlaku kepada Bumi satu-satunya Anak Allah.

 

Saya jadi lumus mengejar analisis dan kajian saya untuk memahami dan mencari seberapa banyak maklumat yang mungkin untuk mengetahui apa yang saya percaya tersembunyi dalam Alkitab: « Satu tarikh anggaran tentang kedatangan Tuhan dan Raja kita Yesus Kristus, satu-satunya anak Allah. « 

 

Panduan ke maksimum pendekatan ini tarikh kembali Tuhan kita Yesus Kristus di Bumi telah menjadi bagi saya yang sebenar « Quest untuk Holy Grail »

 

Pada mulanya, saya terpaksa mencari berapa lama kita hidup masa ini sukar dan khusus.

 

Kajian saya membolehkan saya memahami bahawa sejak tahun lima puluhan, kita hidup jangka masa perubahan yang mendalam dalam masyarakat kita.

 

 

Antara lain:

 

TEKNOLOGI 

 

 

Penciptaan komputer pertama yang membawa kepada apa yang kita tahu hari ini: Smartphone! (Dengan semua aplikasi termasuk TV)

1946  : Penciptaan ENIAC  (Electronic Numerical Integrator dan Com puter) oleh  P.Eckert  dan  J. Mauchly . Pengaturcaraan komputer yang dilakukan oleh pendawaian semula mereka, kandungannya. Yang terdiri daripada 19,000 paip, ia mempunyai berat 30 tan, meliputi kawasan seluas 72 m2 dan menggunakan 140 kilowatt. Jam: 100 KHz.Kelajuan: 330 pendaraban sesaat.

Ordinan

 

Sumber: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 Demografi 

 

 

Penduduk dunia telah berkembang daripada dua bilion lima ratus juta pada tahun 1950 kepada tujuh bilion, enam puluh tiga tahun kemudian.

 

Peningkatan eksponen empat setengah bilion orang dalam masa 63 tahun. Ia tidak pernah dilihat dalam sejarah manusia!

 

Penduduk dunia dianggarkan 500 juta penduduk di sana dua ribu tahun peningkatan purata satu bilion orang setiap seribu tahun!

 

Walaupun peningkatan sebanyak empat setengah bilion dalam masa 63 tahun, sebenarnya mengatakan, kebuluran, penyakit, rasa tidak yakin, konflik, krisis ekonomi dan banyak bencana lain.

 

Peningkatan pesat dan tidak seimbang dalam penduduk dunia dalam 63 tahun adalah satu fakta dengan kesan-kesan penting dan bertanggungjawab untuk memenuhi banyak ramalan-ramalan.

 

Lihat pautan: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

BENCANA

 

 

Begitu juga, saya juga mendapati peningkatan eksponen dalam bencana alam sejak tahun lima puluhan.

 

CARTA

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Kebuluran dan penyakit yang menjejaskan lebih daripada penduduk dunia adalah dan masih adalah realiti harian.

 

Kematian yang tidak dapat dijelaskan 

 

Berhadapan dengan apa-apa yang banjir peristiwa, ia adalah perlu untuk menambah kematian yang tidak dapat dijelaskan oleh berjuta-juta di seluruh dunia setiap tahun, burung, ikan dan ternakan.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Semua fakta-fakta ini adalah nyata, yang ketara dan boleh disahkan.

 

 

Memenuhi semua peristiwa dan lain-lain lagi semuanya telah dinubuatkan dalam Alkitab untuk diselesaikan bersama-sama pada generasi tunggal, menjadikannya mustahil campur tangan rawak.

 

Semua mereka yang tersebut di dalam Alkitab sebagai sebahagian daripada tanda-tanda amaran dan ramalan-ramalan tentang kedatangan Yesus Kristus ….!

 

Ayat-ayat 33 dan 34 bab 24 Injil matthew membolehkan saya mempunyai keyakinan bahawa generasi kita adalah generasi yang akan melihat kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Begitu juga, apabila anda melihat semuanya itu, tahu bahawa Anak Manusia adalah berhampiran, di pintu. 

Aku berkata kepadamu: Sesungguhnya angkatan ini tidak akan berlalu, sebelum semuanya ini terjadi.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Pasukan itu adalah jelas tanpa sebarang keraguan, dengan bukti yang menyokong, kerana di seluruh dunia, sejak tahun lima puluhan, proses eksponen dan tidak dapat diterangkan telah dilaksanakan di semua kawasan.

 

Semua nubuatan-nubuatan Alkitab tanda-tanda dan seolah-olah akan bermula pada tahun empat puluhan lewat dan awal tahun lima puluhan.

 

Tanda yang sangat penting dari pengumuman kedatangan Yesus Kristus telah berlaku 14 Mei 1948, ia merupakan « penciptaan negara Israel. »

 

Tuhan telah diberikan 14 Mei 1948, keampunan untuk orang-orang Yahudi, yang akhirnya boleh mula kembali ke Israel.

 

Negara ini berada dalam buangan di seluruh dunia, « dihukum » dengan penderitaan yang dahsyat sehingga akhir zaman kerana menolak dan menyalibkan Yesus Kristus, terdapat dua ribu tahun!

 

 

 Tetapi pada akhir zaman Tuhan telah mengampuni!

 

 

(Yehezkiel 36 / 24-28)

Saya akan membawa anda dari antara bangsa-bangsa, mengumpulkan kamu dari semua negara, dan membawa kamu kembali ke negara anda.Aku akan memercikkan air bersih kepada kamu, dan kamu akan menjadi bersih; Saya akan dibersihkan dari kekotoran dan dari penyembahan berhala. Aku akan memberikan kepadamu hati yang baru, dan saya akan meletakkan semangat yang baru Aku akan menghapuskan dari kamu hati batu dan memberikan kepadamu hati yang taat. Aku akan menaruh roh-Ku di dalam kamu, dan Aku akan membuat kamu berjalan dalam ketetapan-Ku, dan kamu ketetapan-ketetapan-Ku. Anda akan tetap diam di tanah yang telah Kuberikan kepada nenek moyangmu; anda akan menjadi umat-Ku dan Aku akan menjadi Allahmu

 

Jadi ia adalah pada pendapat saya merendah diri tarikh tanda ini untuk ingat sebagai tarikh permulaan zaman akhir dan yang dalam masa satu generasi akan kedatangan Tuhan.

 

Kedatangan Yesus Kristus akan berlaku tanpa bayangan sedikit keraguan, untuk generasi kita! Ia adalah satu kepastian! walaupun ramai yang berjuang untuk hamil kemungkinan kedatangan Yesus Kristus.

 

Nah, saya (dan saya) gembira dan berseri walaupun saya memahami bukti untuk menyokong kedatangan Tuhan dan Raja kita, Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan, akan melaksanakan dalam generasi kita.

 

Meneruskan analisis saya, saya mendapati bahawa sejak September 29, 2008 …

 

« Tarikh dengan pasaran saham yang terkenal crash indeks negatif bursa saham di New York -777 »

 

… Dunia .The telah memasuki peningkatan eksponen yang baru semua tanda-tanda amaran nubuatan tentang kedatangan Yesus Kristus.

 

Melihat dengan lebih dekat, kita lihat dari bulan Mac 2012, peningkatan yang nyata dan eksponen dalam saiz tanda-tanda dan yang baru, dengan pesat semakin teruk dipanggil bencana alam, dan juga protes, pemberontakan dan peperangan.

 

Perlu diperhatikan bahawa Alkitab mengatakan bahawa tujuh tahun yang lalu dibahagikan kepada dua bahagian dan yang kedua akan menjadi lebih sukar daripada yang pertama …!

 

Daniel Bab 9 Ayat 27

 

Beliau akan membuat kesimpulan perjanjian setia yang teguh bagi banyak orang selama satu minggu; dan di tengah-tengah minggu itu ia akan menghentikan korban bakaran, dan sayap kekejian akan datang yang membinasakan satu, dan sehingga kemusnahan dan kepada apa yang diputuskan merebak di atas hancur.

 

Saya menjemput anda untuk membaca keseluruhan bab untuk pemahaman yang betul.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 DI ​​SINI DAN SEGALANYA ADALAH DILAKUKAN!

 

 

Sejak 14 Mei 1948, ramalan-ramalan dan tanda-tanda alkitabiah mula bangun perlahan-lahan.

 

Sejak September 29, 2008, nubuat Kitab Injil dan tanda-tanda seperti tsunami yang melanda seluruh umat manusia!

 

Penggera bermula dering kini sangat kuat!

 

 

Sejak Mac 2012, keadaan global telah merosot di semua kawasan.

 

Ia akan menjadi mustahil untuk tidak mendengar kebangkitan ini kehendaki oleh Allah!

 

Ini adalah fakta yang nyata, konkrit dan boleh disahkan!

 

Adalah jelas dan memahami bahawa akhir masa berakhir dan kita bergantung kepada hasil siasatan saya ke fasa akhir.

 

Secara khusus kami untuk semua acara dibuat sejak September 29, 2008, dalam tempoh minggu lepas dinubuatkan oleh nabi Daniel mengenai 530 tahun sebelum Yesus Kristus (minggu Alkitab adalah bagi tempoh tujuh tahun) .

Peringatan Daniel Bab 9 pautan

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Ini adalah tujuh tahun kesengsaraan sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Dan kami pada bulan Mac, 2012, « pertengahan minggu Daniel » di akhir bahagian kedua daripada tiga setengah tahun dari kesusahan siap secara logik pada bulan September 2015.

 

Perlu diingatkan bahawa perang Harmagedon nampaknya bermula dengan perang di Syria Mac 2012

Link di bawah kronologi kejadian di Syria.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Peristiwa-peristiwa di Syria telah disebabkan oleh pemberontakan fundamentalis Syria bermula pada tahun 2011,  tetapi ia tidak sehingga Mac 2012 bahawa mereka menjadi perang sebenar dengan kedatangan dan penyertaan ramai fanatik Islam di seluruh dunia untuk berjuang dengan pemberontak, kerajaan Syria.

 

Mac 2012, juga kesedaran kerajaan global keterukan krisis.

Laporan Eropah kemudian dipanggil lagi draf pengetatan fiskal ..!

Yang tidak selamat dan mengambil Kemiskinan itu ledakan baru.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

Pada bulan Mac 2012, ia juga adalah tanda besar yang juga telah mengambil tempat di syurga, tetapi lumpuh oleh ketakutan orang-orang yang tidak diketahui diabaikan.

Menonton video ini benar-benar adalah sumber yang sangat dipercayai.

Anda boleh mencari video ini dalam artikel saya di bawah dengan butiran.

 

Video di Sepanyol

 

 

Tahun ini 2015 bermula!

 

 

Dan kita sudah tahu bahawa ia akan menjadi dahsyat bagi kebanyakan saudara-saudara kita!

 

Lihat artikel saya:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Bencana, yang dipanggil semula jadi, (Hujan lebat, gempa bumi, ribut, taufan, Siklon, Falls Meteorit dan bencana lain), malangnya akan terus menggiatkan lagi.

 

Krisis ekonomi global akan berkembang dan menyebabkan beratus-ratus juta mangsa.

 

Pemberhentian juga belum berjuta-juta keluarga baru ke dalam kemiskinan dan tidak selamat.

 

Meluas menjadi bankrap pada awal tahun ini dengan jelas berlaku.

 

Sudah tentu Amerika Syarikat akan melakukan segala yang mungkin untuk menyokong dolar bernilai hampir apa-apa. (Tetapi mereka bersedia untuk segala-galanya, termasuk peperangan tidak kehilangan ketuanan global dan kita lihat beberapa kesan dalam perang ekonomi bahawa Amerika Syarikat terlibat di Rusia dan China!)

 

Peperangan tentera tempatan telah menjadi begitu penting bahawa banyak negara telah mengambil bahagian.

 

Mereka akan membawa kepada konflik ketenteraan global dengan kemungkinan penggunaan senjata nuklear.

 

2015 peristiwa penguatan tinggi dan pemberontakan kebimbangan di banyak negara dan juga di Perancis!

 

Selepas membaca garis-garis di atas, anda mungkin berfikir bahawa ini adalah ramalan atau bahawa saya adalah seorang pesimisme yang melampau!

 

Dan Yah tidak!

 

Saya mengulangi diri saya buat kali pertama . « AKU TIDAK NABI »

 

Anda hanya mendapatkan untuk yang jelas.

 

Sejak 29 September, 2008 ekonomi dunia telah jatuh ke jurang dan proses tak boleh balik ia tidak dapat dibaiki memimpin dunia dengan kebankrapan meluas dengan segala akibatnya.

 

Cuaca, planet ini, ekonomi, politik dan nilai-nilai kemanusiaan yang dikenali selama hampir tujuh tahun masalah penting seperti jika kita tidak berada pada akhir zaman, sejurus sebelum kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus, kita boleh mengatakan bahawa dunia melihat satu mimpi ngeri yang sebenar dan dahsyat.

 

Tetapi kita tahu saudara tercinta saya dan saudara dalam Yesus Kristus sebagai Tuhan kembali kita mesti berlaku seperti dalam sakit akan melahirkan anak.

 

Seperti kesakitan wanita mengandung di hari-hari terakhir kehamilan, lebih jelas, sehingga kelahiran; dan di akhir zaman, kehidupan di bumi ini dan akan menjadi lebih sukar sehingga kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Oleh itu, tidak ada merit untuk memahami sejak 29 September 2008, dalam rangka, yang akan berlaku dari tahun ke tahun, sehingga kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

 

Jika analisis saya akhir masa yang tepat, kedatangan Yesus Kristus harus mengambil tempat di antara 14 dan 15 September 2015.

 

Baca artikel saya  :

 

THE RETURN YESUS KRISTUS PADA 14 MEI ATAU September 15, 2015! SEPANJANG Perayaan Sangkakala-sangkakala

 

 

masa kehamilan maka memisahkan kita mungkin kedatangan Yesus Kristus!

 

Yesus Kristus itu, dalam sembilan bulan, meletakkan kakinya di atas Bukit Zaitun di Yerusalem.

 

Ini bukan ramalan!

Dan saya boleh salah,

Ini tidak akan menjadi kali pertama.

 

Tetapi ia harus diperhatikan bahawa apabila fakta-fakta, ramalan-ramalan dan tanda-tanda Alkitab bercakap untuk diri mereka sendiri dan saya hanya mendedahkan mereka!

 

Bagaimanapun, pulangan segera Yesus Kristus sudah tentu, semua tanda-tanda kedatangan Tuhan kita, dan Raja pada tahun 2015 akan menjadi lebih kuat dan lebih berkuasa daripada yang 2014 dan tahun-tahun sebelumnya, kerana sakit yang akan sentiasa lebih dan lebih jelas, lebih dan lebih kuat dan lebih berkuasa sehingga kembali!

 

Tetapi jika kita benar-benar pada tahun lalu, jadi semua tanda-tanda kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus menjadi begitu kuat dan kuat bahawa tidak ada orang di bumi tidak boleh mengatakan bahawa dia tidak pernah melihat mereka, mendengar dan merasa!

 

Jika, kerana saya percaya, kedatangan Tuhan kita, berlaku antara 14 dan 15 September 2015, manakala sembilan bulan akan datang akan menjadi benar-benar, benar-benar keras!

 

HARI MURKA ALLAH 

 

Sebelum kedatangan Yesus Kristus adalah berlaku pada hari murka Allah.

 

(Tiada siapa yang tahu tempoh sebenar yang hari nubuatan murka).

 

Tetapi jika kedatangan Tuhan kita, harus menjadi tahun ini 2015, maka hari murka Allah amat dekat!

 

Menurut beberapa ramalan, termasuk yang Padre PIO, kali ini daripada hari murka Allah akan berlangsung tiga hari.

 

Mungkin ia akan berada dalam kes ini antara 11 dan 14 September 2015 sebagai kesakitan adalah lebih terang sehingga Tuhan kembali.

 

Oleh itu, ia akan berada dalam hari-hari terakhir kesakitan akan lebih jelas!

 

Lebih-lebih lagi ia adalah penting untuk mengekalkan iman di dalam Allah dan dalam Yesus Kristus!

 

Iman adalah jumlah amanah, mutlak dan tanpa syarat.

 

Kita mesti menginap dan menyalakan api keimanan kita.

 

Lebih banyak nyawa akan sukar tahun ini 2015 dan kita perlu mengukuhkan kami dalam iman.

 

Lebih-lebih lagi, Berdoa, lagi dan lagi dan memohon Allah untuk memberi kita pengampunan-Nya untuk semua dosa-dosa kita dan membimbing kita dalam menghulurkan akhir ini yang kita tahu akan menjadi rintangan sebenar!

 

Minda kita kuat tetapi daging lemah, kemudian memohon kepada Allah agar melindungi kita dari godaan dan membimbing hidup kita.

 

Yesus Kristus berjanji bahawa dia akan kembali pada akhir zaman, dan di sini kita!

 

Segala perkataan dan tanda-tanda zaman akhir untuk Jemaat sedang dibuat.

 

Marilah kita menonton dan pinjaman oleh pinggir jalan hidup untuk menonton kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus untuk menyambut dengan semua cinta kita kerana ia boleh datang pada bila-bila masa tahun 2015

 

Yesus Kristus berjanji untuk kembali dan dia akan menyimpan janji-Nya, kerana dia mengasihi kita, bahawa ia adalah benar dan anak Tuhan.

 

Adakah kekal dan merendah diri tetapi Kuat, lagi Maha Bangga dan menjadi Kristian dan Katolik pada tahun 2015. Dan ia tidak akan menjadi mudah!

 

Jika Yesus Kristus datang kembali tahun ini 2015, dan saya benar-benar percaya dan berharap dari hati, kerana jika kedatangan Yesus Kristus masih melambatkan, maka kita akan mengalami lebih banyak, kerana sakit adalah dan akan setiap hari yang lebih terang sehingga dia kembali.

 

Oleh itu, adalah sangat penting bahawa setiap orang berdoa kepada Allah untuk pulangan cepat Tuhan dan Raja kita, Yesus Kristus, satu-satunya anak Allah.

 

Pada kedatangan pertama Yesus Kristus, Anak Allah, lelaki yang menunggu untuk « orang Yahudi » tidak mahu mengenal-Nya dan menjadikan dia dihukum mati!

 

Kali ini Yesus Kristus akan kembali dalam kemuliaan dan orang-orang yang kufur ingkar kepada Allah tidak akan disimpan dan akan menghadapi hari murka Allah!

 

Kemudian kita perlu menangis kepada Allah cinta kita dan taubat kami untuk amalan kita jahat, dosa-dosa kita, kesilapan kita dan dosa

 

Berdoalah untuk pulangan pasti Tuhan kita Yesus Kristus supaya dia berhenti perang Armageddon yang saya percaya bermula di Syria pada Mac 2012 dan yang bible tepat, apa yang akan dihentikan oleh Yesus Kristus pada kedatangannya .

 

Semua tanda-tanda kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus dibuat!

 

Kita hidup yang murtad dari iman dan Jemaat.

 

Anti-Kristus memerintah dunia dalam bayang-bayang dan membawa ramai orang kepada kemiskinan, tidak selamat dan perang penderitaan.

 

Keghaiban gereja  

 

Tetapi yang besar dan indah akhirat ditimpakan baru kami semua saudara dan saudari yang telah disediakan atau sedang membuat persediaan untuk kedatangan Tuhan kita.

 

Ini berita yang besar dan indah adalah « yang pengangkatan Gereja »yang mesti berlaku sebelum hari murka Allah.

 

Kerana gereja tidak bermakna tahu murka Allah, tetapi keampunan-Nya dalam kasih Yesus Kristus yang datang untuk menyelamatkan beliau.

 

Mereka yang lulus akan dikeluarkan daripada kehidupan untuk selama-lamanya tanpa melalui kematian.

 

Badan-badan fizikal mereka akan diubah menjadi badan rohani dan selama-lamanya mereka akan dengan Yesus Kristus.

51 Sesungguhnya, Aku memberitahukan kepadamu suatu rahasia; Kami tidak boleh mati semuanya, tetapi kita semua boleh diubah,
52 Dalam seketika, dalam sekelip mata, pada waktu bunyi nafiri yang terakhir. Ditiup sangkakala, dan yang mati akan dibangkitkan tidak rasuah, dan kita boleh diubah.
53 Adalah perlu bahawa ini musnah harus mengenakan yang tidak dapat binasa dan fana ini harus mengenakan yang tidak dapat mati. 54 Apabila meletakkan binasa ini mengenakan yang tidak dapat binasa, dan yang fana ini hendaklah telah memakai keabadian, kemudian akan datang kepada kitab ini, Kematian telah ditelan dalam kemenangan.
55 Maut, di mana adalah sengat Mu? ? Neraka, di mana adalah sengat Mu
56 Sengat maut ialah dosa; dan apa yang memberi kuasa kepada dosa ialah hukum Taurat. 57 Tetapi syukur kepada Allah, –yang memberikan kepada kita kemenangan oleh Tuhan kita Yesus Kristus
58 Oleh itu, saudara-saudara-saudara yang dikasihi, berpegang teguh, tak alih. Bekerja lebih baik dan lebih baik dalam kerja-kerja Tuhan, mengetahui bahawa tenaga pekerja anda tidak sia-sia dalam Seigneur.1 Korintus 15,51-58

 

Tiada nubuatan dalam Alkitab untuk satu tempoh masa untuk penyingkiran gereja.

 

Penyingkiran boleh berlaku pada bila-bila masa.

 

Saya adalah salah dan saya mengakui secara bebas. 

 

 

Saya fikir sebanyak akan berlaku lama sebelum hari murka Allah.

 

Tetapi pada renungan, kita tahu bahawa Tuhan mahu seramai mungkin diselamatkan dan oleh itu penyingkiran akan berlaku di saat-saat akhir sebelum hari murka Allah (mungkin hari sebelum).

 

Oleh itu, adalah mungkin bahawa kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus berlaku antara 14 dan 15 September 2015 Pengangkatan itu akan mengambil tempat di antara 10 dan 13 September 2015, bergantung kepada panjang hari murka Allah.

 

N Nota:

 

 

 

Sejak hari pertama saya sedar bahawa Yesus Kristus tidak lama lagi akan kembali ke Bumi, saya mempunyai keputusan yang sangat penting untuk membuat.

Saya mempunyai pilihan antara menyimpan bagi saya keputusan analisis saya dan penemuan atau menyiarkan dalam blog secara percuma.

Kuasa-kuasa besar dan pengetahuan yang besar secara automatik melibatkan tanggungjawab yang besar!

Ne pensez pas que le choix fut facile, il a même été draconien ! Et pour plusieurs raisons.

Saya boleh menjadi salah dan saya sebenarnya telah menipu aku sebelum ini telah disasarkan beberapa tarikh anggaran untuk penyingkiran gereja dan bagi kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

Saya menganggap sepenuhnya kesilapan saya, terutama sejak mereka membenarkan saya untuk berubah dan memperbaiki analisis dan kajian saya.

Mereka membolehkan saya memahami bahawa ayat-ayat keterangan yang kali terakhir kita dicipta oleh Allah sebagai awal daripada akhir zaman.

jadi saya mentafsirkan tanda-tanda dan ramalan berdasarkan fakta-fakta dan tarikh-tarikh berikut:

Dari 14 Mei 1948 sebagai permulaan akhir zaman. Yang akan menentukan bahawa adalah baik bahawa generasi yang akan melihat kedatangan Yesus Kristus di bumi.

Dari September 29, 2008 sebagai permulaan minggu terakhir Daniel (September tahun lepas dari kesusahan sebelum kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus) yang akan merangkumi kedatangan Yesus Kristus akan menjadi tujuh tahun kemudian dan dengan itu pada tahun 2015 sekitar bulan September. 

Dari Mac 2012 sebagai tengah-tengah kesusahan dan oleh itu permulaan 42 bulan (3 tahun) di bahagian kedua dari kesusahan yang, dan permulaan perang di Syria akan menjadi permulaan perang Harmagedon.

 

Jika tarikh-tarikh ini adalah orang-orang yang bertujuan dan digunakan oleh Allah, maka kita sebenarnya tidak dapat mencari mereka sebelum fakta-fakta penting yang berkaitan dengannya dan yang dinubuatkan dalam Alkitab telah dipenuhi.

 

Bagi 14 Mei 1948 adalah pengampunan Allah kepada orang Yahudi dikutuk untuk bersiar-siar di dalam Alkitab sehingga akhir zaman.

Untuk September 29, 2008 , kemusnahan bernubuat bahawa manusia tidak akan pulih.

Pada bulan Mac 2012 , permulaan dari kesusahan yang besar disediakan dalam Alkitab sebagai sangat penting untuk semua penderitaan umat manusia yang akan berlangsung dan menguatkan sehingga kedatangan Tuhan kita, Yesus Kristus.

Jadi secara logik ke dalam mendalam berkenaan tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan Alkitab, kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus seolah-olah baik pada tahun ini 2015, sekitar bulan September!

Sudah tentu saya sedar kerana mungkin salah!

Tetapi sebagai seorang Kristian dan Katolik mempunyai hak saya moral untuk menyimpannya untuk diri saya sendiri penemuan-penemuan ini, ia adalah jelas bahawa urutan fakta dan tarikh bertindih dengan sempurna dengan tanda-tanda Alkitab dan nubuatan-nubuatan akhir zaman!

Dalam hati nurani yang baik, seperti botol dibuang ke dalam laut dengan cara yang sedikit saya dan keputusan saya, saya mengambil keputusan untuk menyampaikan mesej ini kepada dunia supaya bilangan terbesar sedang bersedia untuk kedatangan Tuhan kita, dan King Yesus Kristus.

Iman yang memimpin hidup saya dan juga petunjuk pena saya dalam blog.

Ia adalah melalui cinta dan bersyukur kepada Tuhan, Yesus Kristus, Roh Kudus dan Perawan Maria, untuk semua bantuan, semua Cinta dan rahmat, mereka sentiasa membuat keluarga saya dan saya kehidupan, saya mencari dan dianalisis masa yang tertentu yang telah kita lihat sejak tahun 2008, sehingga ramai di antara saudara-saudara kita boleh datang kepada Kristus dan diselamatkan.

Fikiran saya adalah perlahan dan letih, kadang-kadang kata-kata saya kekok, pendekatan sering anggaran saya, tetapi urutan peristiwa sejak 14 Mei 1948 seolah-olah memberikan saya alasan dan kedatangan Yesus Kristus seolah-olah untuk tahun 2015 bagi bulan itu September pada bunyi sangkakala yang terakhir percutian Yahudi « Rosh Hashanah antara 14 September dan 15, » yang tidak ada parti satu terlebih dahulu (kecuali Tuhan) tahu hari yang tepat dan masa.

 

Tahun ini 2015 kita semua saudara yang kukasihi dan percaya dalam Kristus, akan sedaya upaya kami untuk membantu kami mesyuarat secara rawak semua saudara-saudara kita yang memerlukan yang mendapatkan bantuan kami.

 

Tahun ini akan menjadi sukar dan kita semua perlu menjadi askar benar Kristus dan bertindak untuk kemuliaan TUHAN.

 

Kami juga boleh menyediakan bantuan bernilai kepada persatuan bantu diri seperti Tentera keselamatan sandaran popular atau badan amal lain.

 

Senyuman, yang mendengar Perkataan yang baik dan kadang-kadang cukup untuk bersorak dan keyakinan walaupun untuk menyalakan semula api iman dari beberapa saudara sesat-saudara kita.

 

Pada tahun ini, 2015, hari-hari yang gelap dan hanya iman akan menujukan kami!

 

Keberanian, Kesabaran, kasih sayang dan kedamaian di dalam hati dan di rumah.

 

Kita berada di akhir jangkaan kami. 

« Yesus Kristus akan datang tidak lama lagi! »

 

Sembilan bulan akan datang akan menjadi sangat sukar jadi tuah kepada anda semua saudara tercinta dan adik-adik saya di dalam Kristus.

 

Jika Yesus Kristus tidak datang untuk menyelamatkan kita pada tahun ini,

Maka kita akan menghadapi bencana besar!

 Tuhan memberkati kita dan melindungi kita.

 

Minyak adalah terbatas dan akhirnya akan menyebabkan huru-

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Kehancuran ekonomi Dunia yang akan membawa kepada konflik Dunia ketenteraan dan ia akan berlaku tidak lama lagi!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic kata bukunya 666, Saya menjemput anda untuk membaca buku beliau untuk memahami apa yang akan berlaku di bumi jika Yesus Kristus adalah lambat datang …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Sebelum meninggalkan, Saya menjemput anda untuk terus pemikiran anda dengan membaca artikel saya (pautan di bawah) dan khususnya bahagian  EDITORIAL

Vatican – murtad – THE HARI TERAKHIR AKHIR MASA – Perawan Diberkati

Kita harus faham bahawa apa yang berlaku kepada umat manusia tidak ringan.

Kami menghadapi dunia proses metamorfosis.

Metamorfosis ini telah dinubuatkan dan kita melihat permulaan penggenapannya.

Ia adalah Yesus Kristus yang akan menjalankan kedatangannya.

Pencipta telah memberitahu kami dalam nubuatan-nubuatan dan kita tahu apa yang perlu dilakukan untuk mengakses evolusi ini umat manusia.

Bersetuju untuk disimpan oleh Yesus Kristus,

Dibaptis dengan air,

Minta Tuhan untuk memaafkan semua dosa-dosa kita,

Bertaubat daripada kesalahan-kesalahan kami, dosa-dosa kita redressant kehidupan kita,

Merendah diri, tetapi bangga dan layak menjadi Kristian dan Katolik.

Cinta dan membantu saudara-saudara kita.

Mengampuni orang yang bersalah kepada kami.

Jangan Hakim tidak akan dihakimi.

Minta Tuhan untuk membimbing hidup kita tidak tenggelam ke dalam dosa dan dapat menahan diri.

Menghormati dan ikut Sepuluh Perintah-perintah Tuhan.

Anda boleh mencari Sepuluh Perintah Allah dalam artikel saya:

KERAGUAN DAN KEBIMBANGAN ORANG TANDA AKHIR MASA UNTUK MENGUMUMKAN THE RETURN YESUS KRISTUS

Saya mempunyai apa-apa untuk menjual, blog ini adalah sama sekali percuma dan tanpa pengiklanan.

Anda juga boleh menjadi askar Kristus dengan menyebarkan pautan semua posting blog untuk semua kenalan anda.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Yesus memerlukan setiap daripada kita supaya jumlah terbesar diselamatkan.

Jam terus berdetak dan setiap orang perlu memilih hati nuraninya cara untuk pergi kepada Allah tanpa melupakan bahawa Yesus Kristus berkata:

Akulah Jalan, Kebenaran dan Hidup; Tidak seorang pun dapat datang kepada Bapa kecuali melalui AkuYohanes Bab 14 ayat 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Yesus Kristus memerlukan kita semua untuk mengumumkan kembali.

Marilah kita menjadi kuat dalam iman!

Brothers dan Sisters Kekasih di dalam Kristus, yang kasih sayang dan ketenangan Allah akan menyertai engkau semua dan keluarga anda sehingga kedatangan Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak dan dikasihi Tuhan.

Victor

Untuk pengetahuan anda

Pada setiap halaman dan setiap item dengan klik pada bar biru di bahagian atas anda secara automatik diarahkan untuk penerimaan dan tulisan saya yang lepas.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.