ALARM FORCE vetett hit Jézus Krisztus szeretetét

arbreciel

.

Isten bejelentette ember létrehozása óta az emberiség, hogy a világ« Föld » volt az élet, és akkor lenne kell semmisíteni a végén az utolsó ítélet.

.

Isten azt mondta, a Biblia szerint a próféták és az ő egyetlen fia, Jézus Krisztus minden fog történni a végén az idő, és azon túl.

.

Miután az idők végezetéig, Jézus Krisztus fizikailag visszatér a Földre, hogy uralkodni ezer évig, amíg a világvége, majd néhány mentésre kerül, és örökké élni fog az új Föld és a többi megy a pokolba.

.

Hihetetlen, mert úgy tűnhet, kétezer év után a várakozás, azt találjuk, hogy a bibliai próféciák és figyelmeztető jelek, a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus már a kvázi-összessége és azok, akik még nem készült, a teljesülése.

.

Ez egy tényszerű és ellenőrizhető valóság befejezése óta első jelei létrehozása volt az Izrael Állam 14. május 1948.

.

Mivel ez az időpont kevesebb mint 70 év összes bibliai próféciák és előjelek a visszatérés Jézus Krisztus csinálni.

.

Meg kell jegyezni, hogy ez matematikailag lehetetlen, hogy mindezek a próféciák és bibliai jeleket lehet végrehajtani egyszerre ilyen rövid idő alatt.

.

Ez teljesen kizárja a lehetőséget!

.

Ha kizárta a lehetetlen helyzetben, hogy ugyanolyan valószínűtlen, mint amilyennek látszik, nem a legvalószínűbb hipotézis, hanem a valóság.

.

Mivel matematikailag lehetetlen, hogy véletlen teszik az eredmény ilyen rövid idő alatt (kevesebb, mint 70 év) számos bibliai próféciák és jelek bejelentette, több ezer év óta a visszatérő Jézus Krisztus « a Messiás »

.

A küszöbön álló visszatérése Jézus Krisztus valósággá vált, és nem valószínű forgatókönyv.

°

ob_ecc958_10241985

.

Mi ezért beszélhetünk bizonyosság közelgő vissza Jézus Krisztus.

.

A visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus a mi generációnk is vonatkozik.

.

Ez egy biztos, de mindenki szabadon figyelmen kívül hagyja.

.

A személyes elemzés készült, tekintettel a sokféle bibliai próféciák és jelek óta május 14, 1948, és exponenciális emelkedése óta szeptember 29, 2008, …

.

(Date Azért választottam az elemzés, mint a kezdő időpontja a múlt héten közölte, Dániel próféta, és különösen a kezdő időpontja az elmúlt hét év előtt a fizikai visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus)

.

… Led nekem, hogy keresse meg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus között 14 és szeptember 15. 2015-ig.

Ez a teljes tiszteletben tartása a tanítás, a Biblia és különösen az evangéliumok:

.Matthieu 24 vers 36

.

Mert azon a napon és órában senki sem tudja, sem az ég angyalai, sem a Fiú, hanem csak az Atya egyedül.

.

Olvasd el a cikket

A RETURN JÉZUS KRISZTUS talán 14 vagy 15 szeptember 2015! Az ünnepen trombiták  :

.

A látvány a próféciák és előjelek, a világ hírei megerősíti az erő minden területén azonnali küszöbön álló visszatérését a mi Urunk Jézus Krisztus által.

.

Sajnos, ezerszer Sajnos sok férfi és nő; különösen a fiatalok körében, már nem hisznek Istenben, sokkal kevésbé Jézus Krisztus!

.

Sokan önző, arrogáns és nagyképű, elkényezteti vágy és öröm csinál rosszat.

.

Más csoportok csatlakoztak dzsihádisták gyilkosság testvéreink és mindazoknak, akik fel útjaik.

.

Mi kell csak nézni, hogy mi történik a Közel-Keleten, hogy látni, hogy nyilvánvalóan a háború Apocalypse « The War of Armageddon » kezdődött el 2012. március Szíriában.

.

Meg kell jegyezni, hogy a lázadás Szíriában kezdődött egy évvel korábban, de a lázadás ment egy igazi háborús fázis március 2012 érkezésével Szíria számos dzsihádisták szerte a világon, hogy a harcot a hatalom a általános bevezetését, az egész Közel-Keleten dzsihád.

.

Az elemzés a visszatérő Jézus Krisztus a Földön között a 14. és 15. 2015. szeptember a War of the Apocalypse « Armageddon » elindul egy időben, mint a kezdete a nagy nyomorúság, és ezért tart visszatérés Jézus Krisztus, aki meg kell szüntetnie az ő visszatérését a Földre.

.

A háború Armageddon Úgy tűnik, hogy egy új dimenzióban e koalíció negyven államok ellen serege dzsihádisták « az iszlám állam Irak és a levantei (EIIL) »

.

Azt is meg kell értenünk, hogy ez a háború lesz rosszabb nap mint nap, mint a visszatérő Jézus Krisztus legyen, mint a fájdalom a szülés több és több fájdalmat csak az utolsó pillanatban, ami az, hogy Fizika megtérülésének az Olajfák hegyén Jeruzsálemben.

.

Jelenleg Izrael, különösen Jeruzsálem, már a téma a terrortámadások e harcosok EIIL!

.

Jézus Krisztus, mielőtt visszatérne fizikailag a földön kell eljárniuk az eltávolítása az egyház nem azt jelentette, hogy bírja a napot az Isten haragjának, hogy meg kell történnie, mielőtt hazatért.

.

De melyik része lesz a templom napján az elragadtatás!

Nyilatkozat a hit:

.

Számtalan azok a világon, akik nem keresztények.

.

És azok között, akik keresztények, számtalan olyanok is, amelyek nem lakott az igaz hit, és akik nem követik az Isten parancsolatait és a Jézus Krisztus tanítása.

.

Ez a szörnyű helyzetet súlyosbítja egy valóban globális hitehagyás.

.

Ez komoly, mert sok nagyon hamar Jézus Krisztus eltávolítja egyháza, és sok kizárásra kerülnek. Bár benne keresni egy helyet a Jézus Krisztus egyháza eltávolításra kerül.

.

Meg kell értenünk, hogy Jézus Krisztus, az Isten fia volt, ott kétezer évvel, a végén a három éves prédikáció, sértegette, megalázott, bántalmazott, tejszínhabbal, kínozták, megalázták, és végül keresztre feszítették.

.

De soha, soha, Jézus Krisztus elhagyott minket, mert elfogadta a szenvedést halálra a mi üdvösségünkért!

.

És mi, szeretett testvéreim, hogy sokan felhagytak Jézus Krisztus hagyva a templom!

.

Jézus megkérdezte Peter építeni a templom és az egyház « Egy és oszthatatlan », ez az úgynevezett « a katolikus egyház »!

.

Sok testvéreink még maradt a katolikus egyház és a gondolkodás közelebb Jézus Krisztushoz, amikor valójában megtagadta, meghagyva az egyházát.

.

Természetesen ezek a testvérek gyakran lakott egy igaz hit és ténylegesen meggyőzte, hogy kövesse, és a templomban eltérő, a helyes út, hogy Istennek a Jézus Krisztus.

.

Sajnálom, hogy azt mondják, de tévednek! A lemondás az egyház Jézus Krisztus « A Katolikus Egyház » elhagyták Jézus Krisztus szenvedett a mi üdvösségünkért!

.

Jézus Krisztus, aki nem elhagyni minket, szenvedett értünk, amíg az utolsó lehelete a kereszten.

.

A mi Urunk Jézus Krisztus minden szenvedését elfogadta az elengedése bűneinket, és így lehetővé teszi, hogy adja meg a mennyek országába az ő szeretete, és nem a mi érdeme.

.

Tehát, ha bűnöket, még ma is része a templom eltávolításra kerül, ha kérjük Istent bocsánatot, ha bűnbánatot, és igazítsa ha életünket.

.

De ha elhagyják Jézus Krisztus és az egyház feladja: « A katolikus egyház », miközben öntudatlanul adunk, hogy Jézus Krisztus és az egyház hamarosan el kell távolítani.

.

Persze megértem, hogy sokan úgy vélik, hogy miután a hit nélkül, hogy része a katolikus egyház ők is profitálnak eltávolítását.

.

Mondom nekik, beleértve a lelkipásztorok, vezetők, papok eltérő egyházak és más vallási vezetők minden templom kívül a katolikus egyház, tévednek.

.

Lenne bűnöző azt sugallják, hogy miután elhagyott Krisztus, így a templom, akkor lehet menteni, és azok, akik követik őket.

.

Ki a szent katolikus egyház nincs üdvösség!

.

.

.

Azonban,

Tudom, és tisztában vagyok a nagy bajok és tragédiák tapasztalt a katolikus egyház évtizedekig. A beszivárgott szabadkőművesek, apostolok Lucifer, emberek szégyentelenül szerint haszonlesők és még a pedofilok.

.

Tudom, és tisztában vagyok azzal, hogy a Vatikán egyértelműen lett a székhelye az antikrisztus.

.

Tudom, és tisztában vagyok azzal, hogy Jézus Krisztus vált múzeumi darab a vatikán.

.

Tudom, és tisztában vagyok azzal, hogy van egy akarat, diktálta a Vatikán minden asszisztensei, az egyház alkalmazkodik a modern élet, ez azt több elnyomás templomokban felekezeti, a kagyló vagy szent víz a betűtípus, és ma már communions nélkül vallomásokat.

.

Tudom, és ismerem a szégyenletes összehasonlítást a katolikus egyház pogány vallások és szentségtörés követnek a közepén.

.

Pope és méltóságok fel, hogy vegyenek részt a nagy nap a vendégek a más vallások pogány imát a Szent Péter-bazilikához.

.

Igen, tudom, és tisztában vagyok azzal, hogy a Szent Katolikus Egyház haldoklik, ő megsértett, bántalmazott, megalázott, megkínzott, és elhalt, hogy ő végül keresztre feszített volt, mint a mi Urunk Jézus Krisztus által.

.

Persze nem értek egyet a pápaság, amely azt akarja, hogy egyesítse az összes vallást, és hozzon létre szobákban, közös imát minden vallás.

.

Persze nem értek egyet a pápaság, amely azt akarja, hogy az új humanizmus értékét a katolikus egyház. (A humanizmus helyezi ember középpontjában minden, míg a katolikus egyház, hogy Isten az, aki a középpontjában minden) van egy kis különbség! nem találsz!

.

Persze én nem értek egyet az anti-pápák, akiknek sikerül Jean huszonhárom aki nem volt hajlandó engedelmeskedni a kérésére a Boldogságos Szűz Mária, megtagadta, hogy felfedje az 1960 a harmadik fatimai titkot.

.

A lista hosszú lenne felsorolni az összes közötti nézeteltérések a pápaság és a valódi tagjai a Szent Katolikus Egyház.

.

Annak ellenére, hogy minden nézeteltérés « , és ezek a légió », nem szabad elhagyni a szent katolikus egyház, mert az eredeti templom, amely létre Pierre kérésére Jézus Krisztus.

.

A Holy Catholic Church szenved a Mártírok az End Times!

.

Van egy adó, mint a keresztények és a katonák Krisztus, hogy szembenézzen a támadók, és nem adja fel, mert Jézus Krisztus nem elhagyott bennünket. Ő szenvedett értünk, míg az utolsó élet lehelete.

.

Így a szeretet Jézus Krisztus és az Isten, akkor az én szeretett vissza a Legszentebb katolikus egyház. Ez az otthonunk, és a család.

.

Beszélje meg a papok az idők végezetéig, kérjen szent vizet kagyló együtt, és imádkozzatok, hogy az Úr az ő gyors visszatérés.

.

Mi vagyunk a végén, az idő és a hirtelen, mint egy áramszünet ezen a világon felébred az elragadtatás a templom!

.

Ez már túl késő lesz, hogy kell menteni!

.

Arra kérlek benneteket, hogy olvassa el, vagy olvassa el újra a példázat a dolgozók a 11. órában.

.

.

Link a példázat a dolgozók a 11. óra: Máté 20. fejezet 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Amint lehet érteni, ha elolvassa ezt a példázatot, de minden kis jönni Jézus Krisztus, és tagja az egyház, aki hamarosan el kell távolítani.

                                                           

  Mea culpa

mea vágott

 

.

Jelenleg élünk hitehagyás az egyház és a hit sok keresztény, akik elhagyták a katolikus egyház és még sok más azoknál, akik nem hit elveszett és unchurched.

.

Ez a tény, és konkrét világban. És ez drámai!

.

Ez az a generáció kevesebb, mint negyven éve a legnagyobb azok száma, akik estek el a hit Isten és Jézus Krisztus.

.

Ugyancsak a generációs kevesebb mint negyven éve is, azok, akik nem voltak a esély, hogy lesz a keresztények, illetve tagjai a Szent Katolikus Egyház.

.

Mi idősek, még nem teljesítettük a szerepe a nagy testvér, és felhagyott a fiatalabb testvérek az út a hit.

.

Persze, elnézést is olyan sok, mint vannak egyének felelősek.

.

De a tények vannak, és nagyon konkrét és valóságos.

.

A fiatalok nem vonzza az egyház és sokan nem is tudják, ki Jézus Krisztus!

.

És hogy ez a mi hibánk, mi idősebbek.

.

Felhívás valamennyi nem-hívők

Az ateisták

Mindazoknak, akik nem jöttek, hogy Jézus Krisztus tudja, hogy a katolikus egyház legszentebb várja Önt, ha szeretne csatlakozni.

.

Get megkeresztelkedett vízben egy pap, testvér vagy nővér,

.

Kérd Isten bocsánatát minden bűneidet, és végigvezeti Önt az életedben,

.

Térjetek meg az összes bűn és a gonosz tetteket,

.

Kiegyenesedik az életed, és kérje Jézus Krisztust ima, hogy a személyes megmentő, és üdvözöljük Önt a templomban.

.

Gyere velünk séta a keskeny út a szeretet, hit és alázat vezet Istenhez a Jézus Krisztus szeretetét.

.

Légy szerény, de büszke és méltóságteljes lenni a keresztények, és még mindig, és tartsa be a buzgó hit a Szent Anya a katolikus egyház.

.

Tartsa óvatosan a láng a hit jól megvilágított, hogy maradjon az egyház Jézus Krisztus, mert hamarosan el kell távolítani.

.

Az élet az örökkévalóság Jézus Krisztusban, hogy megtalálja.

.

Felhívás valamennyi Plébánosai a Szent Katolikus Egyház

.

Papok

.

Nagyon komolyan, kérem minden Plébánosai a mi Szent Anyja a katolikus egyház, hogy a lehető legnagyobb távolságot a pápaság, amely megdöbbentően vezetett a templomba, hogy a szakadék köztük szövetségeket más vallások és számtalan okoz A keresztények a pokolba.

.

Kövesd a szíved, és lesz újra a bátor és lelkes katona, hogy Jézus Krisztus a mi testvéreink, valamint mindazokat, akik szeretnének válni, nagy szükség van rád.

.

A templom haldoklik, és szüksége van mindenkinek.

.

Máté 18 5.verset

Mert mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik, az nem felel meg a törvény egy jot vagy egy pontocska, amíg minden be nem teljesedik.

.

Elengedhetetlen, hogy elősegítse gyorsan,  « ideértve az utcán, és még a bevásárlóközpontok! «  A katolikus egyház és a szervezett kampányok keresztség, úgy, hogy a számos új testvérek is menthető.

.

Ott keresztelőn keresztség víz, mint a keresztelők a vágy és a vér, csak istenkáromlás vezető Lucifer mindazoknak, akik elfogadják mindazokat, akik adnak, és azoknak, akik felismerik .

.

A Holy Catholic Church újra fel kell fedeznie saját értékeit, dogma és hit.

.

Te és a plébánosok a Szent Katolikus Egyház, szentek Soldiers Jézus Krisztus akkor is felébred és a munka vészhelyzetben, hogy az elveszett juh nyáj.

.

Jézus Krisztus hamarosan, és kérdezzétek meg az összes beszámolót!

.

Hogy reagál az Úr visszatérését?

.

Minden hívás a testvéreink

Jézus Krisztus

emberiség

Együtt kell cselekednünk, hogy életet és értelmet a tanítás a mi Urunk, Mester és király Jézus Krisztus, az egyetlen Isten fia.

.

A visszatérő Jézus Krisztus úgy tűnik, hogy küszöbön áll, és egy új életet ígérkezik az emberiség számára.

.

Az uralkodása Jézus Krisztus mellett, akkor lesz egy évezred a szeretet, a béke és a jólét az egész Földön.

.

De élni ebben az évezredben a szeretet és a boldogság a béke és a jólét, meg kell menteni a Jézus Krisztus által.

.

Néhány mentésre kerül, és el kell távolítani, mert részt vesz az esküvő a Bárány.

.

Ez lesz az igazi, örök szövetség, hogy Jézus Krisztus fog létrehozni minden tagját egyház is törölte.

.

Mások lesznek mentve, de először meg kell néznie az elmúlt időszakban a nagy nyomorúságból, hogy a fizikai visszatérését a mi Urunk Jézus Krisztus az Olajfák hegyén Jeruzsálemben

.

Meg kell ellenállni a kísértéseknek az apostolok a Lucifer és túlélni a keresztények üldözése, hogy nem távolították el.

Link

.

Maradj távol minden hamis vallás, amely felhívja Önt a szakadékba, és a pokol.

.

Gyere vissza, vagy a Legszentebb katolikus egyház, annak ellenére, hogy a tragédiák és az összes támadás elvégzik apostolai Lucifer.

.

Meg kell védeni a katolikus egyház, mert ez a ház a mi Urunk Jézus Krisztus, és ezért is az otthonunk.

.

Ez lesz az otthona az összes új testvérek, akik Krisztushoz keresztség a vízben, a kereslet a megbocsátás és a bűnbánat, amely egyenesbe életüket, és kérje Jézus Krisztust, hogy ima az ő megmentő, és Isten irányítani az életüket.

.

Ezt követően megkapja a Szentlélek Isten, és a tagja a Legszentebb egyház Jézus Krisztus!

.

Az idő sokkal komolyabb és fontosabb, mint tudod képzelni, Jézus Krisztus jön hamarosan, és az ő visszatérése talált egy egyesült egyház vagy a jövőben ő talál férfiak és a nők számára veszekedés zubbonyát.

.

Nem vesz részt ezek a viták, hogy tartsa a hitet a keresztények és a helyes és igaz utat, Love, Peace, együttérzés és az alázat, hogy nyomon követhető Jézus Krisztus és az Isten.

.

Látjuk, hogy a mindennapi atrocitások kerülnek ellen elkövetett testvéreink különösen a Közel-Keleten és Afrikában.

.

Imádkozunk a nagy nyomorúság mártírok köztük ártatlan áldozatainak dzsihádisták.

.

Kövesse hírek, mert ez az óra az End Times.

.

Jézus Krisztus hamarosan visszatér, és a Földre, akkor forduljon hozzánk minden beszámolót!

.
Ahhoz, hogy jobban megértsük, olvassák el a Máté 25. fejezetében.

Link

End of Days

.

Egy kis díjat a mi nagyon érdekes, és a homoszexualitás Francis Pope!

Videók spanyol homoszexualitással

Meg kell jegyezni, hogy mindannyian bűnösök, és hogy Isten megbocsát, az áldozat Jézus Krisztus mindenkinek, aki bocsánatot kérni, akik bűnbánatot tartanak, és igazítsa az életüket.

.

Mások, akik nem tartanak bűnbánatot, akkor nem lesz része az egyház eltávolításra kerül.

.

Ez biztos, de nem szabad megítélni, hogy ne ítéltessetek.

.

Ugyanakkor nem tudjuk elfogadni, hogy a homoszexualitás által elismert egyház, mint a normális és természetes szexualitás, mert a Biblia tiltja.

.

Természetesen a pápa nevében az egyház hivatalosan elismeri a homoszexualitást, mint egy természetes szex.

.Agissant És szemben a tanítása Isten és Jézus Krisztus.

.

Egy kis szó tagadó ebben a cikkben.

 

Mindannyian bűnösök vagyunk!

Így nem kell szégyenkeznie a bűneit. 

 

 

Kezdje sajnálattal és megbánja, amelynek elkövetésével.

.

Kérd Isten bocsánatát, és igazítsa az életed.

.

Ha esett bűnbe, majd felkelni, akkor biztosan jönni újra és újra, de a lényeg az, hogy emelni, hogy sajnálom, kiegyenesíteni az életét, és kap vissza a helyes út!

.

Van elismerem soha nem verték!

.

Isten mindig veled, amíg kérni, hogy bocsásson meg neked, amíg bánjátok meg bűneiteket.

.

Járunk szeretett testvéreim Krisztusban a keskeny út a szeretet és a hit vezet Istenhez.

.

És esik számos!

.

Olyanok vagyunk, mint újszülötteknek tanulás járni.

.

El kell fogadni a zuhanás, kelj fel, és hagyja.

.

Így válunk Isten gyermekei által tanulunk a hibáinkból, bűneinket és a hibáinkat, mint az újszülöttek, akik megtanulják, hogy állni és járni, majd lesz férfiak és a nők.

.

Vigye el a gonosztól és kísértések

Száműzni az Ön fejében gyűlölet és harag,

Live in szeretet és béke

És Isten végigvezeti Önt az egész élet,

Ha kérsz tőle.

 

Kérem minden, szeretett testvéreim Jézus Krisztusban, kedves kering világszerte ezt a cikket, és közli a blog címét minden kapcsolatot.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Az idő ketyeg, és a mi Urunk  szüksége van mindannyiunknak, hogy elterjedt a szó : « Jézus Krisztus hamarosan »

.

Tekintse meg az összes blogbejegyzése ezt a linket.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Béke, szeretet és örömei, a szív és a kandalló megelőlegezve az elragadtatás a templom egyes és mások számára a fizikai visszatérés az Olajfák hegyére a mi Urunk és Mesterünk, Jézus Krisztus, a mi King, aki az egyetlen Isten fia.

Isten titeket, és áldja meg minden

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :