PENTRU: Turnul Babel, Statuia lui Nabucodonosor, Parlamentul European Tour.

turn

 

Terenul a fost repopulat după potop, oamenii creat un imperiu și construit în valea Sennar un turn care să ajungă cer.

 

Dar Dumnezeu întrerupt proiectul lor de estomparea limba lor, uniți până atunci, și ia împrăștiat pe suprafața Pământului.

 

Mii de ani mai târziu, terenul a fost repopulat din nou după al doilea război mondial, oamenii ciuda limbile lor diferite construit un nou turn de la Strasbourg pentru a simboliza reconstructia imperiului de oameni.

 

Putem vedea asemănarea dintre cele două turnuri ale nefinalizate și numele acestui nou imperiu, care nu face nicio referire la Dumnezeu, dar o divinitate falsă « EUROPE ».

 

Este ca și cum oamenii ar fi vrut să se opună voinței lui Dumnezeu și neagă l prin referire la zei falși și ținând de mai multe mii de ani mai târziu, reconstruirea Imperiului de oameni.

 

Civilizația noastră occidentală simbolizat prin construcția europeană care a început cu imperiul grec va prăbuși cu el voi ieșirea Greciei din zona euro. (Alfa și Omega) 

 

Am putea fi unele răspunsuri în aceste versete.

 

 

Daniel, capitolul 2, la 31-35

31   « Ai fost, împărate, o viziune. Aici: o statuie, o statuie mare, extrem de luminos, stătea înainte, teribil de a vedea.

32   Aceasta statuie, cap era de aur curat, pieptul și brațele de argint sale, burtă și coapse de bronz sale,

33   picioare de fier, picioarele de fier și parte de lut. parte

34   Ai văzut: deodată o piatră a fost tăiată fără mână a atins, și a lovit statuia, picioarele de fier și de lut și le-a rupt.

35   Apoi s-au rupt, dintr-o dată, fier și lut, bronz, argint și aur, devin ca pleava pe arie vara; le -a luat vîntul fără urmă. Dar piatra, care sfărâmase chipul sa făcut un munte mare și a umplut tot pământul.

Sursa:   aici

 

Grecia este ea această piatră mic ca statuia lui Nabucodonosor, va desprinde și să aducă în jos imperiului Europa să devină leagănul unei noi civilizații sub domnia lui Isus Hristos!

 nabuconosor

 

Ce va face Dumnezeu acest moment, știm din profeția biblică, deoarece acestea efectua zilnic și al căror rezultat va fi revenirea lui Isus Hristos pe Pământ!

Și vine în curând!

Întrebarea trebuie să ne întrebăm este dacă am ales să scape de dezastrele teribile și nenorocirile care au lovit lumea și umanitatea și dacă vom fi parte din cei norocosi care vor vedea revenirea fizica a Domnului nostru Isus Hristos pe Muntele Măslinilor .

Vă rugăm să iubiți mei frați și surori în Hristos vrea sa comunice bine cu toate contactele acest link pentru acces direct la toate articolele mele:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :