Dacă Isus Hristos TARDE vine, Biserica în mai puțin de dispar GENERATION!

dispariția biserică benzi

 

 

Ca și mine, toată lumea ar putea vedea că răpirea a Bisericii nu a avut loc la 13 septembrie și că Isus Hristos nu este returnat fizic pe Pământ pe 14 sau 15, sau chiar la sfârșitul luna septembrie 2015.

 

Am speculat în unele din articolele mele, care ar putea avea loc acest retur la acea vreme  și m-am înșelat!

 

Aceasta nu este prima dată. Dar, după cum știți deja că nu sunt un profet!

 

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu suntem la sfârșitul timpului chiar înainte de revenirea lui Isus Hristos.

 

În schimb, evenimentele din septembrie erau de fapt semne foarte puternice.

 

Am văzut o inrautatire semnificativa a războiului sirian prin participarea activă a armatei ruse și o participare pasivă, pentru moment, a armatei chineze.

 

De asemenea, am constatat că Papa Francisc a făcut o declarație senzațională în timpul călătoriei sale în Statele Unite în timpul predicii sale la Catedrala St Patrick.

 

Traducerea Papei declarație:

« Crucea ne arată un alt mod de a masura succesul. Al nostru este de a planta semințe. Dumnezeu vede roadele muncii noastre. Și dacă uneori eforturile și faptele noastre par să nu reușească și să nu producă fructe, trebuie să ne amintim că suntem ucenici ai lui Isus Hristos, și viața sa, omenește vorbind, sa încheiat cu un eșec, The eșec al crucii. « 

 

El a îndrăznit să declare că viața și sacrificiul lui Isus Hristos s-au încheiat cu un eșec pe cruce « eșecul crucii. »

 

Papa este liderul suprem al Bisericii Catolice, declarația sa nu pot fi luate ușor.

Este o negare totală a divinitatea lui Isus Hristos și este echivalent cu un anunț oficial de deces al Credinței în Vatican și, astfel, în continuare confirmă articolul meu:  « Isus Hristos a devenit un accesoriu și o parte din Vatican MUZEUL »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Declarația sa este o recunoaștere a faptului că și-a pierdut credința și neagă Isus Hristos.

 

« Este clar că Biserica noastră Sfântă Catolică este a murit oficial în SUA, la Catedrala Sf. Patrick in aplauze furtunoase. « 

 

..

 

Această declarație a Papei Francis este un semn biblic foarte puternic al « apostazie » ori finali care a anuntat revenirea iminentă a lui Isus Hristos.

 

Prin cuvintele sale Papa a oficializat Apostazia Vatican răstignirea Sfintei noastre Biserici Catolice.

 

El a părăsit mut toți creștinii din lume, astfel observațiile sale cu privire la « eșecul lui Isus Hristos » sunt nevrednic de un succesor al lui Petru și jignitoare la adresa lui Dumnezeu, Isus Hristos, biserica și credința.

 

Pentru noi, creștinii, Papa Francisc urmează observațiile sale păstorul cel bun și reprezentantul demn al lui Hristos pe Pământ și chiar a făcut Vaticanul este, de asemenea nu mai este locul Bisericii Sfântului Scaun catolic.

Sfântul Scaun a Bisericii Catolice este acum până la întoarcerea Domnului nostru Isus Hristos în inima fiecărui creștin.

Am devenit tot, prea iubiții mei frați și surori, păzitorii credinței și cuvântul lui Isus Hristos.

 

Dar Papa rămâne oficial Papa și trebuie să o respectăm.

 

Este în Isus Hristos, la întoarcerea sa, că Papa Francis va fi responsabil; la fel ca noi toți, pentru care contează. Nu uitați că toți suntem păcătoși!

 

Domeniul de aplicare Cross

Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu acceptată de iubire pentru noi să fie umilit, insultat, abuzat, biciuit  și crucificat în cele din urmă să ne răscumpere din păcatele noastre.

Este prin sacrificiu, sânge și dragostea lui Isus Hristos că porțile cerului sunt deschise pentru noi.  

Crucificarea lui Isus Hristos nu este rezultatul unei defecțiuni, dar jertfa indispensabil pe care le-a făcut el însuși, fiul lui Dumnezeu, de a acționa prin dragostea lui păcatele tuturor acelora care vin la El și, astfel, ne justifica în fața lui Dumnezeu Tatăl.

Așa cum Dumnezeu a înviat pe Isus la viață după trei zile în mormânt, Dumnezeu prin iubire, jertfa și sângele lui Isus Hristos va acorda iertare lui și va rând la viață, la judecata tuturor celor care vor veni Isus Hristos.

Deci, ne putem bucura de viața veșnică în Paradis, deoarece vom au fost salvate și vor fi uniți pentru totdeauna cu Isus Hristos.

Isus Hristos este singura cale de a intra în Împărăția cerurilor!

 

Trebuie să ne rugăm mereu pentru mântuirea noastră și pentru a obține ajutor de zi cu zi a lui Dumnezeu, care este esențială pentru noi în aceste vremuri dificile de târziu.

 

De asemenea, trebuie să ne rugăm pentru mântuirea Papei Francisc, de întreaga omenire, frații și surorile noastre și pentru întoarcerea rapidă a Domnului nostru Isus Hristos

 

Trebuie să înțelegem că Biserica noastră, care era deja și, din păcate continuă să fie persecutați în lume, este acum oficial mort.

 

Deci, suntem iubiți mei frați și surori este tot doliu și numai de așteptare pentru Domnul și Regele nostru Isus Hristos.

 

Faptul că Papa a negat în mod explicit lui Isus Hristos a abandona, de fapt biserica credincios indică cu tărie că apostazie este într-adevăr acum completă și generală.

 

Că el se va întâmpla atunci acum?

Bineînțeles că pot aduce doar elemente de răspuns în ipotezele schele. 

Acestea sunt presupuneri si nu profeții …!

 

Pentru Biserica:

Papa Francis pare să devină lider mondial al unei organizații de toate religiile. Este cu siguranță în curând va crea o O rganization de R eligions ar putea fi numit   de « SAU »  Ea poate fi în imaginea Națiunilor Unite « ONU.  »

 

Inutil să spun că creștinii care se alătură sau susțin astfel de organizație religioasă umanistă va fi departe de urma învățătura lui Isus Hristos.

 

Pentru a impune pedeapsa:

Nimic nu sa schimbat, din păcate, ei vor ritmuri în caz de dezastru continue și amplifica nou și din nou, până la revenirea lui Isus Hristos.

 

În Războiul de la Armaghedon

Rămân convins că este în Siria, și va continua cu un atac asupra Israelului care începe să trăiască începutul unui război civil, cu toate aceste atacuri asupra evreilor brusc cuțite.

 

Pentru economia mondială:

Deși Rusia și China înființat un sistem independent de plăți și a comerțului, ar fi o prostie să cred că SUA va accepta colapsul inevitabil al dolarului încă.

Avansul noi pentru a ne face mai degrabă pas uriaș spre o lume fără bani și, prin urmare exclusiv pe baza de credit.

SUA doresc să impună și foarte probabil ca creditul global gestionat de către FED.

Astfel, lumea va fi ca sclavia și Fed va organiza General planeta de credit, SUA va fi oficial stapanii lumii.

 

Pentru organizarea politicii mondiale:

Vom foarte vizibil într-o divizie geopolitică a lumii, prin crearea super-mari puteri:

 « AMERICA DE NORD – RUSIA – CHINA – INDIA – Africa – Europa – Australia – AMERICA DE SUD – Japonia – COREEA » 

După cum puteți vedea în Orientul nu se află pe această listă, deoarece se pare că totul este în loc de a integra Europa de Est; în cazul în care valurile de imigranți care vin coincidență stabilească și să se refugieze în loc de a merge să se stabilească sau să se refugieze în Arabia Saudită, în Egipt sau în alte țări musulmane, cu densitate mare.

Nu cred că a fost din întâmplare vin să se stabilească și să se refugieze în Europa din 1948!

 

Asta, evident, față de ceea ce cred că se face mari progrese.

Mare pierde în aceste ipoteze, desigur, va fi in minoritate fata creștinismului la în Europa.

 

« Leagănul a credinței creștine 

Deveni islamic! « 

 

Biserica Catolică pare sortit să dispară și cred că acest lucru ar putea întâmpla în mai puțin de o generație!

 

Vedem că Satan este un politician și dacă Isus Hristos nu este disponibil, se găsi El credință pe întoarcerea sa. (Luca 18: 7,8).

 

Acest lucru este iubit mei frați și surori în Isus Cristos, viitorul bisericii noastre și viitorul nostru creștin par a fi compromisă de previziuni geopolitice strategi mari și politicieni ale planetei.

 

Ce poate și ce ar trebui să facem!

Putem prin mijloace legale de a se opune deciziilor luate de aceste factorii de decizie politică la nivel mondial ridicate in a ajuta la alegerea partidelor politice care fac lupta împotriva imigrației programul electoral.

Dar vom purta responsabilitatea pentru consecințele …! (Violența și războaie civile!)

 

De asemenea, putem demonstra și a cererii, dar este sigur că vom merge pentru cei răi.

 

Așa că haideți să ne amintim că Isus Hristos ne-a cerut să aibă credință în El, pentru a ajuta, de a iubi pe aproapele nostru și să se întoarcă și celălalt obraz, dacă ne lovește.

 

Deci, singura noastră speranță constă în credința în Domnul nostru și Regele Isus Cristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, care a promis să vină și să ne salveze de la sfârșitul timpului.

 

Isus Hristos a promis să vină și să ne salveze de la sfârșitul timpului și apoi suntem asigurați că va ține promisiunea cu promptitudine. Este o certitudine.

 

Păstrați credința în Cuvântul Său, pentru că cuvântul lui este adevărul.

sentinelle3

Isus Hristos este regele meu

 

Noi toți trebuie să ne rugăm cu ardoare pentru întoarcerea rapidă pentru că vedem că sfârșitul lumii sunt deja făcute.

 

Știu că mulți dintre frații și surorile noastre sunt dezamăgiți pentru că răpirea nu a avut loc în luna septembrie 2015.

 

Dar revenirea Domnului este iminentă și se poate întâmpla din nou, poate în acest an, 2,015.

 

Multe semne permit l ia în considerare, dar Dumnezeu este cel care decide în ziua și ora la care revenirea lui Isus Hristos.

 

Ceea ce este important pentru fiecare dintre noi este să ne rugăm și să ceară ajutorul lui Dumnezeu pentru a traversa întunericul adânc care a invadat lumea și care ascunde lumina credinței multora dintre frații și surorile noastre.

lumânare lumânare-anim

Să flacăra credinței noastre bine luminat și în condiții de siguranță de la depravarea acestei lumi ca să nu se stinge în negura timpului.

 

Isus Hristos este la ușa noastră. Dar numai Dumnezeu decide când sau nu va lovi. Deci, ceas și rămân în dragostea lui Isus Hristos și în conformitate cu legile lui Dumnezeu.

 

Să ne fi bucuros, pentru toate semnele și profețiile anunță de zi cu zi cu fermitate revenirea iminentă a lui Isus Hristos.

 

Păstrați credința în certitudinea de întoarcerea lui rapidă.

 

În așteptarea revenirea lui Isus Hristos se roagă și de a ajuta pe cei pe care Dumnezeu ne trimite.

 

Să ne asigurăm că Dumnezeu ne iubește și că Duhul Sfânt ne va ajuta în fiecare zi, până la revenirea lui Isus Hristos.

 

Amintiți-vă că pentru a obține ajutorul lui Dumnezeu trebuie să ne întrebăm aici, în rugăciune cu sinceritate și convingere ori de câte ori avem nevoie de ea.

 

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru și prin urmare, nu să intervină în viețile noastre, dacă nu-l întrebi.

 

Vă invit să ceară de la Dumnezeu pentru a ghida viața de zi cu zi, în scopul de a rămâne pe drumul cel bun.

 

Acest lucru nu este momentul să se clatine, Isus Hristos este cu noi în curând și revenirea viețile noastre vor fi transformate.

 

Pentru a ști ce se va întâmpla după întoarcerea lui Isus Hristos, vă invit să citiți articolul meu:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Vă rugăm Iubiți frați și surori în Hristos comunica adresa blog la persoanele de contact.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Să ne fie soldați ai lui Hristos și de lucru pentru a răspândi cuvântul bun « Isus Hristos se întoarce în curând »

 

Uita-te și roagă-te.

Lăsați iubirea și pacea lui Isus Hristos să fie peste voi toți.

Învingător

 


%d blogueurs aiment cette page :