JEZU KRISHTI BACK SOON – Arkiva nëntor 2012 – SHQIPTARE

Të krishterë NË FUND TË KOHËS!

29 nëntor 2012

Bibla thotë edhe se në fund të kohës, ata që do të vijnë në Jezu Krishtin, « krishterë » do të persekutuar.


 

Persekutimi dhe masakrat e krishterëve janë shenja të forta të kthimit të pashmangshëm në tokë e Jezu Krishtit.

http://gloireadieu.fr/la-vie-chretienne/enquete-sur-la-persecution-des-chretiens-dans-le-monde-3287

Ne mund të shohim vitet e fundit, që të krishterët janë vrarë, djegur dhe fshatrat kisha shkatërruar, plaçkitur dhe djegur.

Familje të tëra etërit, nënat dhe fëmijët janë vrarë thjesht sepse ata janë të krishterë!

http://www.youtube.com/watch?v=j5FSVx_Ef7E

shih edhe këtë artikull dhe video

http://wemmel-candide.skynetblogs.be/archive/2012/01/26/chretiens-brules-vifs-par-des-musulmans-sunnites-nigeriens.html

Shih gjithashtu artikullin tim mbi disa të krishterëve ngatërrestarëve.

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/01/11/leglise-de-jesus-christ/

Ajo është gjithashtu vlerat judeo-krishterë tona që janë të sulmuar dhe shkatërruar gradualisht.

Ne vërejmë për shembull se kryqit « kalon » ishin larguar kryesisht nga qytetet tona, kjo është vetëm në kalimet disa të rrugëve në vend, ne ende mund të gjeni disa.

Gjatë viteve, simbolet fetare të krishterë zhduket nga qytetërimit tonë.

Edhe në kalendarët e shkollës, ne nuk flasim për festat e Pashkëve apo të Krishtlindjeve pushime, por pranverë ose dimër.

Gjykatat janë të betohet në Bibël, por në nderin!

Errësira përhapur sails e tyre në botën e krishterë!

Por, po, megjithatë ajo është e vlerat tona të krishterë që janë themeli i kulturës, vlerave sociale dhe shoqërore dhe zhvillimin e shoqërisë perëndimore.

Pas dy mijë viteve të luftës për të bërë dhe formë kulturën tonë dhe shoqërinë tonë, brezi ynë i krishterë ka lënë në gjumë nga ligjet mbi sekularizmin.

Në çdo hap, krishterimi ka humbur disa prej ndikimit të saj.

Edhe në kishë, nga vitet e pasluftës. (39/45), lukewarmness ynë ishte në faj, duke përfshirë mungesën e angazhimit dhe mësimdhënies Biblën në rininë tonë,

Ndërkohë indoktrinojnë Islami fëmijët e saj me një hakmarrje, duke i bërë ata luftëtarë fanatikë nga moshat e tyre më të hershme!

Shkaqet dhe ngrohtësi rezultat i fesë sonë janë të shumta dhe të ndryshme, por një goditje fatale u trajtuar për familjet në vitet gjashtëdhjetë.

1) Fëmijët nga shkalla në rritje e detyrave të shtëpisë, si dhe një përgjithësim i kohës së lirë dhe aktiviteteve sportive përshtatur inexorably duke lënë pak kohë për edukimin fetar.

2) Prindërit kanë më pak kohë të lirë për t’u kujdesur për fëmijët.

Dhe për shkak se puna e grave është duke u përgjithësuar, shpejt u bë e domosdoshme për të siguruar të ardhura të mira për familjet  »

Me mend pas kuvendit, ne e kuptojmë se kjo ka çuar në shumë gra që punojnë, është hyrja e televizionit në shtëpi.

Nga pub « Reklamat në kohën e » komunikuar këtë dëshirë që të ketë televizor dhe kanë bë shfrenuar.

Shtëpiake pastaj u bë gjithnjë e rralla!

TV, dhe pajisje janë futur shtëpitë, dhe pastaj ajo ishte makinë, kohën e lirë dhe pushimet dhe për të pasur ka qenë shtëpi e dytë.

, Computer Internet dhe telefon « mobile » dhe kanë ndjekur kanë pushtuar jetën tonë.

Është e vërtetë se këto shpikje kanë thjeshtuar jetën e njeriut, por ne duhet të pranoj, ata janë gjithashtu causatrices aktuale globale ekonomike apokaliptike, si dhe ngrohtësia jonë fetare!

Natyra nuk i pëlqen një vakum, rënie në zjarr krishterë shkaktuar nga fakti se një feja ka ardhur për të imponuar perëndimore « Islami ».

Vlerat e Islamit janë kundër plotësisht në vlerat kristiane.

Përplasja e kulturave dhe feve domosdoshmërisht do demografike katastrofale shpejti!

Jezu Krishti na mësoi, dashuria, falja dhe duke e kthyer faqen tjetër!

Pra, ne kemi organizuar një i krishterë në Perëndim, të gjithë muslimanët largoheshin, varfëria diktaturës dhe civile dhe fetare që kërkonin një jetë më të mirë, të lirë dhe të begatë.

Si të krishterë, ne kemi ndihmuar dhe vazhdojnë të ndihmojnë të gjitha qeniet, pavarësisht origjinës së tyre, kultura e tyre dhe religjione të ndryshme.

Kjo është detyra jonë të krishterë!

Por faktet janë aty, ne u bllokuar në dëshirën tonë për kënaqësi, të ketë dhe të mbajë!

Ne lënë pas dore për shkak të kësaj edukimin fetar të fëmijëve tanë dhe tani ne shohim pasojat!

Vlerat janë të përmbyset, lakminë, egoizmin, kënaqësinë, të bëhet më e rëndësishme se lutje dhe besim në Jezu Krisht dhe Perëndia.

Shumë mohojnë Perëndinë dhe Jezu Krishtin!

Nga kjo ne gjithashtu duhet të kërkojë Perëndinë për falje për dështimin që të kemi fëmijët tanë në arsimin tonë fetar!

Faktet janë fakte, Besimi nuk ndiqni demografike!

Pas dy mijë viteve të luftës për të krijuar qytetërimin tonë, ne shohim nga shreds!

Nga ndaj popujve islamikë pushtoi botën dhe kudo që mund të nevojitet feja e tyre, kultura e tyre dhe ligji fetare

« Sharia »

Bota është shkatërruar dhe kudo është lufta dhe dhuna!

Ne jemi në prag të luftës së Fundin e Kohës « Armageddon », i cili është shpallur në Bibël.

Duke pritur për të luftës së fundit botërore, ndoshta do të vazhdojë një pak më të gjatë.

Kjo do të bëhet sipas vullnetit të Perëndisë!

Apokalipsi 16:13-16, 19 :11-21

http://www.bible-ouverte.ch/questions-reponses/qr-avenir/2066-reponse-9.html

Ne e shohim dhe ne e dimë këtë. « Ne nuk shpëtojnë atë! ‘

Bota ka bërë një fuçi të vërtetë pluhur që kërcënon të shpërthejë çdo ditë.

Qeveritë janë duke bërë gjithçka që mundet për të shmangur këtë konflikt, sepse ata e dinë se do të me siguri bërthamore jashtëzakonisht vdekjeprurëse.

Në luftë tjetër botërore është i pashmangshëm, qytetarët, ne do të bëjmë detyrën tonë të krishterë.

Lufta e ardhshme të vërtetë duket gjithnjë e më afër, ndërsa tensionet janë të larta!

Ky konflikt do të jetë një përballje globale mes të forcave të forcave islame dhe perëndimore.

Qëllimi është për të fshirë Islami Izraelin nga harta e botës dhe imponojnë Islamin si fe dhe kulturë në botë.

Lexoni artikullin e mi   Shenjat kthimin e Jezu Krishtit në 2012

Jezu Krishti është Mbreti im

Fitorja ushtarake duhet të jetë ndoshta fuqitë perëndimore që, teknologji, sasi të armëve dhe mjeteve ushtarake dhe pajisjeve perëndimore të bëjë një ndryshim.

Por viktima civile janë sigurisht më të shumta në Perëndim sepse ajo është nëpërmjet terrorizmit që bota islame duhet të kemi frikë.

Perëndimi është plot me islamistët të cilët janë duke pritur për një sinjal për të vepruar.

Ne e shohim në lindje të burrave, gratë veprojnë bombarduesit defekt veten vullnetarisht të jetë i sigurt për të prekur qëllimet e tyre.

Dhe madje edhe fëmijët e indoktrinuar nga moshat e tyre më të hershme të cilët sakrifikojnë në minuara për të nxjerrë një rrugë ose goditje veten deri në një vend publik në një maksimum prej viktimave!

Muslimanët në mbarë botën unë kërkoj nga ju me dashuri dhe solemnitet , të ndaluar pas islamistët t’ju çojë në thellësitë më të errëta të shpirtit dhe të çojë ty në ferr me ju për disa vjet ambientet, në vendet ku ka Islami.

Ejani të Jezu Krishtit dhe të popujve muslimanë nëpërmjet pagëzimit të bëhet një anëtar i kishës do të hiqet së shpejti!

Si të krishterë, ne gjithashtu duhet të lutemi për Jezu Krishtin të kthehen shpejt në Tokë në mënyrë që vuajtja e njeriut është më e shkurtër të jetë e mundur.

Por unë gjithashtu mendoj se, sidomos ata që nuk janë pagëzuar ende dhe gjithmonë të telefononi pagëzimin nesër kur ata duhet të pagëzohen në një nxitim!

Pa pagesë ynë do të parandalojë Jezus Krishtin kemi imponojnë ngazëllim!

Nëpërmjet pagëzimit dhe lutje, ne të lejojë Jezu Krishti për të marrë larg.

Pagëzimi është me të vërtetë e nevojshme të jetë një anëtar i Kishës së Jezu Krishtit dhe të hiqen!

Edhe Jezu Krishti u pagëzua në lumin Jordan nga Gjon Pagëzori .

Get pagëzuar sot!

Nesër mund të jetë tepër vonë!

Në rast urgjence, kërkoni një vëlla ose një motër për të ju jap një pagëzim me ujë si ajo do të ju kursejnë nga kjo botë në përhumbje.

Duke pritur për të Rrëmbimit të Kishës, unë ju ftoj të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në lutje, dhe madje edhe të mbetet në kungim me Perëndinë.

Pra, se e keqja ka fuqi jo më shumë mbi ne dhe errësira nuk na pengonte të shohim dritën e mbretërisë së qiejve vijnë së shpejti.

Lutuni vëllezërit e mi të dashur dhe motra të mallrave në Jezu Krishtin

Lutuni, lutuni përsëri dhe përsëri, sepse lutja na sjell më afër Zotit.

Gjej fëmijën tonë të brendshme

dhe

nëpërmjet lutjes mbrojtur flakën e besimit tonë!

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë.

Fitimtar

.

Tags:  ,  ,  ,  , 
Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Edit | 1 Comment »

Zoti – JEZU KRISHTI

22 nëntor 2012

Zot! Ku është ai shkuar?

Keq, është atje?

Sa shumë burra dhe gra pyetjen e ekzistencës së Zotit.

Për shumë njerëz të rinj, pyetja nuk ka edhe të lindin.

« Zoti nuk ekziston!, Fetë janë dëngla gjatë! « Kjo është ajo që ne dëgjojmë shumë nga goja e shumë të rinjve!

Ne duhet të përballen me fakte « Besimi » nuk duket për të ndjekur kurbën e popullsisë!

Njerëzit sot flasin më shumë të drejta, pretendimet, përfitimet dhe lirinë e Perëndisë.

Besimi nuk është më një recetë!

Papa është kritikuar, fyer, tallur dhe profesion priftëror është duke u bërë gjithnjë e më të rralla.

Oh! Sa shumë kisha janë pa prift!

Është e qartë se flaka e besimit është shuar për shumë të krishterë!

Siç kemi ardhur në një moment vendimtar në evolucionin e njerëzimit « Fundi i kohës biblike, » qenie shumë preferojnë të besojnë se iluzionet e teknologjisë sesa ekzistencën e Zotit.

Të gjithë ata që përpiqen për të provuar mosekzistimit të Perëndisë janë dëgjuar dhe admiruar, edhe nëse ata shpallin fundin e botës 21 dhjetor 2012.

Pse dhe si kemi arritur atje!

Për të kuptuar këtë, le të kthehet në fillim të historisë njerëzore.

Në fillim të krijimit, Perëndia ishte i gjithëpranishëm në tokë « kudo ».

Më vonë ajo nga engjëjt e tij ai tregoi për të komunikuar me njerëz dhe për të përmirësuar mësimdhënien e tyre.

Dhe pastaj ajo ishte përmes profetëve që Zoti ka vazhduar komunikimin me njerëzit. « Jezu Krishti ishte profeti i fundit » Ai ishte gjithashtu më shumë se një profet, ai ishte Biri i Perëndisë!

Daniel 9  ( Gjashte Century BC)

9.26

Pas gjashtëdhjetë e dy javëve Mesia do të shfaroset, dhe nuk do të ketë pasardhës . Populli i një princi që do të vijë ka për të shkatërruar qytetin dhe shenjtëroren, dhe fundi i tij do të vijë si një lum i furishëm, është dekretuar se shkatërrimi do të zgjasë deri në fund të luftës.

Së fundi, që prej largimit të Jezu Krishtit pas ringjalljes së tij, janë ngjarje dhe mrekullitë që Perëndia gjatë këtyre dy mijë vjet ndërhyrë në jetën e njeriut dhe u bë kujtoj burra.

Ne mund të shohim se Zoti ka pushuar gradualisht për të ndërhyrë direkt dhe hapur në jetën e njeriut.

Ajo është një fakt dhe kjo është faktike!

Gjatë mijëvjeçarëve të kaluar dy, disa kanë lëvizur larg nga Perëndia, sepse ata mendonin braktisur!

Të tjerët mund të ndikojë për të besuar « si Thomas » mohuar ekzistencën e Zotit.

Ende të tjerët gabimet udhëzon dhe profetët ishin rruga e gabuar dhe e kanë adhuruar perëndi të rreme.

Megjithatë, para se të na lënë pak për të vlerësuar veten të vetmuar, Zoti na ka dhënë nga engjëjt e tij, profetëve dhe apostujve të tij të Jezu Krishtit, një libër « Bibla », e cila shpjegon krijimin dhe zbulon se vetmia jonë larg Perëndia ka një qëllim.

Fundi i pritur në Perëndinë është përmendur në të gjithë Biblën (vullneti parë dhe në testament dytë)

Gati një e katërta e profecive të Biblës është e përkushtuar për herë fund dhe kthimin e Zotit drejtpërdrejt dhe haptazi në jetën e njeriut.

Ne mund të shohim sot se profecitë e kohëve të fund janë bërë të gjitha.

Ajo është në kërkim për të kaluarën, në mënyrë më specifike, 14 Maj 1948, fillimi i kthimit të popullit hebrenj në Izrael, ne e kuptojmë se që nga ajo datë shenjat biblike janë shfaqur gradualisht dhe në mënyrë eksponenciale.

Mjafton të shohim në lajmet për të dini se ne jetojmë në kohë të veçanta.

Unë e kuptoj se është e vështirë dhe shumë e vështirë për disa të imagjinohet se Perëndia « Jezu Krishti » është kthyer shpejt në jetën e njeriut!

Shumë thonë gjithashtu se të gjithë ata si unë që njoftoi kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit janë « ndezur puro. »

Natyrisht realiteti është frikshme dhe kjo është e kuptueshme.

Që Zoti ka pushuar për të ndërhyrë direkt dhe hapur në jetën e njeriut, shumë njerëz kanë humbur besimin dhe pastaj u kthye në një farë idhujve (edhe Perëndia mungon për dy mijë vitet e fundit) dhe të tjera kanë refuzuar thjesht të besojnë në asgjë.

Besimi i shumë shpartallua!

, Kënaqësi epshi, homoseksualiteti, individualizmi, egoizmi dhe egocentricity, bëhen rrugët e jetës (kjo është çdo njeri për veten e tij!)

Edhe në mesin e të krishterëve, besimi është i vakët apo edhe mungon!

Ne shohim edhe të krishterët gëzim manifestuar për të drejtën e martesës së homoseksualëve! Ndërsa homoseksualiteti është dënuar në Bibël!

Bibla na tregon vazhdimisht se aktiviteti homoseksual është mëkat

Zanafilla 19:1-13

Levitiku 18:22

Romakëve 1:26-27

 1 Korintasve 6:9

Romakëve 1:26-27

Na tregoni konkretisht se homoseksualiteti është rezultat i mohimit dhe mosbindjes ndaj Perëndisë.

Njeriu humbet besimin dhe vlerat e tij!

Por përveç kësaj fatkeqësie të madhe, të tilla si humbja e besimit dhe vlerave, paradoksalisht Luciferi është louder dhe tundimin në rritje!

Për ata që janë larg nga Perëndia, ai do të jetë gjithnjë e më vështirë të kthehen në besim dhe ligjit hyjnor.

Mateu 22:1-14

Shëmbëlltyra e mysafirëve

22  Jezusi u foli atyre përsëri me shëmbëlltyra *. Ai u tha atyre:

 -Ajo është mbretëria e qiejve si një mbret i cili festoi në dasmën e djalit të tij.

 Ai dërgoi shërbëtorët e tij për të ftuar të ftuarit në dasmë. Por ata nuk deshën të vijnë.

 Atëherë ai dërgoi shërbëtorë të tjerë që këmbëngulin në ana e tij me mysafirë: 
    « Sillni atyre këtë mesazh: Unë kam përgatitur gosti time, unë kam mbytur dema mia dhe kafshët e mia më të bukura, dhe çdo gjë është gati.Vijnë në dasmën. « 

 Por të ftuarit janë indiferent, dhe të shkojnë, njëri në fermën e tij, një tjetër për biznesin e tij.

 tjerët, mbasi kapën shërbëtorët e tij, keqtrajtojnë dhe vrasin ata.

 Atëherë mbreti i zemëruar. Ai dërgon trupat e tij të shkatërruar ata gjaksorë dhe djegur qytetin e tyre.

 Atëherë u tha shërbëtorëve të tij: 
    « Dasma është gati, por ata nuk ishin të ftuar të denjë.

 Shkoni, pra, në udhëkryqe dhe ftoni në dasmë këdo që të gjeni. « 

10  Kështu shërbëtorët shkoj me rrugë dhe të mbledhë të gjithë ata të takohen, të këqij dhe të mirë, kështu që i dasmës u mbush me njerëz.

11  mbreti hyri për të parë të audiencës. Gjeti aty një njeri që nuk kishte veshur rrobë dasme.

12  « Miku im, ai pyeti, se si keni arritur këtu pa u veshur të përshtatshme për një martesë? » 
The asgjë tjetër gjetur për t’iu përgjigjur.

13  Atëherë mbreti u tha shërbëtorëve, 
« Merre atë dhe hedhin atë jashtë, dorën e lidhur dhe këmbë, në errësirën e jashtme, ku nuk është e qara dhe kërcëllim dhëmbësh ».

14  Sepse shumë janë të thirrur, por ata që janë të zgjedhur janë të pakta.

 

Kanë veshje e saj e dasmës do të thotë të jetë dhe jetojnë në besim në ligjin e Perëndisë.

Së shpejti Jezusi do të kthehet në Tokë, por do të hiqen para se kisha për të marrë pjesë në dasmën e Qengjit.

Ecin drejt Zotit nuk është një sakrificë, por një gëzim!

Kjo botë është në errësirë, ne kemi më shumë dhe më e vështirë për të gjetur rrugën tonë në jetë, vetëm flaka e besimit tonë na udhëzojë për Perëndinë!

Jezu Krishti është Shpëtimtari ynë dhe nuk ka asnjë tjetër!

Mohojnë Jezu Krishti është që të dënojë veten për të gjithë përjetësinë!

Por gjithkush është i lirë të zgjedhë rrugën e tij dhe të jetojë jetën e tij si ai e sheh të arsyeshme!

Pas rrëmbimit në qiell të kishës, nuk do të jenë ata që mbeten, e qara dhe kërcëllim dhëmbësh, sepse pas rrëmbimit, dyert e qiellit do të jetë e mbyllur!

Ne jemi ende në gjendjen e hirit, por unë nuk e di për sa kohë!

Jezu Krishti akoma tenton për të gjithë ata që duan të hyjnë!

Jezu Krishti është Mbreti im

Paqja, dashuria dhe gëzimi në zemrat dhe shtëpitë

Fitimtar

Tags:  ,  , 
Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Edit | 4 Comments »

JEZU KRISHTI ËSHTË DASHURIA?

20 nëntor 2012

Ky tekst erdhi tek unë duke shtigjet dredha-dredha, por plot me dashuri!

Kam gjetur atë në mënyrë të bukur se unë nuk mund të rezistojë të kërkojnë për të publikuar atë në blog.

Unë nuk e di kush është autori, për kohën mund të ketë pastruar emrin e tij!

Dashuria është streha e fundit e botës së lirë apo është ky program dhe të paguajnë,

Unë ju ofrojmë të gjitha zemrën time të gjithë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin.

Përrallë e dashurisë dhe kohës:

0

0 0 0

0

0

0

Nuk ishte një herë një ishull ku të gjitha ndjenjat jetuar ndryshme:

.

, Lumturi Trishtim, Njohuri, dhe të gjithë të tjerët, duke përfshirë Love.

.

Një ditë ajo u njoftua për ndjenjat që ishulli do të fundosej.

.                                                                                                                                                                            

Pra, ata të përgatitur të gjitha anijet e tyre dhe u larguan.

.

Dashuria mbetur vetëm.

.

Dashuria donte për të qëndruar deri në momentin e fundit.

.

Kur ishulli ishte në prag të fundosjes, Dashuria vendosi të kërkojë ndihmë.

.

Pasuria po kalonte me dashuri në një anije luksoze.

.

Dashuria i tha: « Pasuria, ju mund të merrni mua? ‘ 

.

« Jo, sepse ka mjaft prej argjendi dhe ari në barkë tim. Unë nuk kam një vend për ju. ‘ 

.

Dashuria vendosi të kërkojë të pavërtetën i cili gjithashtu ishte duke kaluar nga një enë në të bukur,

.

« Vanity, më ndihmo të lutem! ‘

.

« Unë nuk mund të ju ndihmojë, Dashuria. Ju jeni të gjithë lagësht dhe mund të dëmtojë anije time ju  » 

.

Trishtim ishte anë, Dashuria pyeti,

.

« Trishtim, më lejoni të shkoj me ty. ‘ 

.

« Oh .. Dashuria, unë jam aq i trishtuar që kam nevojë të jetë vetëm! ‘

.

Lumturia kaluar edhe nga dashuria, por ai ishte aq i lumtur që ai nuk e dëgjojnë thirrjen edhe dashuri!

.

Papritmas një zë tha: « Eja, Dashuri, unë do të marrë me mua. « Ai ishte një njeri i cili kishte folur.

.

Dashuria u ndje aq mirënjohës dhe plot gëzim që ai harroi të kërkojë emrin e tij te njeriu i vjetër.

.

Kur  ata arritën në tokë, njeriu i vjetër shkoi.

.

Dashuria e kuptoi se sa ai i detyrohej dhe e pyeti di « Kush më ndihmoi? ‘ 

.

« Ajo ishte Koha » iu përgjigj Dija.

.

« Koha? Por pse mua kohë ai ndihmoi? ‘ 

.

Di buzëqesh plot urtësi dhe u përgjigj,

.

« Kjo është për shkak se vetëm koha mund të kuptojnë se si dashuria është e rëndësishme në jetë. ‘ 

0

0 0 0

0

0

0

Ne, vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, ne e dimë se si dashuria e Jezu Krishtit është i rëndësishëm në jetën tonë dhe se si ajo mbush zemrat tona.

Ne kemi besim në premtimin e tij për të marr na lart dhe ne shikojmë përpara për atë ditë të bekuar!

Të gjitha shenjat tregojnë se kthimi i tij është i pashmangshëm

Pavarësisht prishjes të jetës gllabëruar botën në fund të kohës, le gëzimi dhe hareje, sepse lumturia e pafund pret për të gjithë ata që vijnë në Jezu Krishtin.

Jezu Krishti është Dashuri.

Jezu Krishti na do.

Jezu Krishti po vjen së shpejti për të na shpëtuar.

Lutuni, lutuni përsëri dhe përsëri për kthimin e tij të shpejtë!

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe heqjen Vatra në pritje të kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve për të tjerët.

Fitimtar

Tags:  ,  ,  ,  , 
Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Ndryshimi | Lini një koment »

Sulmi në Jeruzalem! Lufta është bota e tretë të fillojë?

17 nëntor 2012

Ngjarje të veçanta janë duke ndodhur në Izrael.

Atje ju nuk do të shpëtoi padyshim raketat janë nga IZRAEL Gazës që më 10 nëntor 2012.

Këto fishekzjarre janë bombat vdekjet civile në Izrael, qëllimi është për të traumatizojnë popullatën izraelit

Por pasojat janë serioze, bombat, prindërit vajtimi fëmijët e tyre dhe fëmijët e prindërit e tyre qajnë.

Familjet janë shkatërruar nga këto grup terrorist vrasësit « Hamasit »në vend se të jetojnë të pasur dhe të lumtur në Gaza, preferojnë të përdorin paratë për të kryer krimet më të rënda kundër Izraelit

Ne duhet të kuptojmë se islamikët duan në të gjitha shpenzimet dhe të gjitha shpenzimet shkatërruar Izraelin.

Që prej agimit të kohës, dy gjysmë-vëllezërit armiq Esau dhe Yaacovbëjë luftë, të paktën ajo do të jetë e drejtë të thuhet Esaun (tani arabo-muslimane njerëz) dëshiron me të gjitha mjetet vrasin Yaacov (tani Izrael)

http://www.harissa.com/D_Religion/lepatriarchejacob.htm

Kushtet globale ekonomike përkeqësuar nga politiko-fetar të Lindjes së Mesme, së bashku me përcaktimin e ashpër e Iranit MahmudAhmadinexhad duan për të fshirë Izraelin nga harta, janë frika skenarët më të keq për kohën që do të vijnë.

Ka tashmë shumë luftanije dhe nëndetëse të peshkut në ngushticën e Hormuzit, Lindja e Mesme është një fuçi e vërtetë pluhur.

Kam frikë se Hamasi ka ndezur siguresave e fuçi baruti. (Unë duhet të them të naftës!)

Kjo është pra një shkarkimi dhe gjakun e këtij rajoni po ndodh me këto nis Raketa viti 10 nëntor 2012.

Egjipti ka marrë tashmë një pozicion kundër Izraelit.

Raketa të fillojnë të bien në rrethinat e Jeruzalemit! ! !

Nuk ishte e mjaftueshme për të mobilizuar rreth 75.000 Izraeli burrat dhe gratë luftëtarët rezervistë për të përballuar me sulme vdekjeprurëse Gazës.

Raketa qitjes vazhdueshme në vendbanimet dhe faqet e ushtarake nuk e tregojnë qartë qëllimin e vërtetë të popullsisë vrasin Gazës izraelit.

Këto janë akte të egra të cilat janë të dizajnuara për të vrarë burra, gra dhe fëmijë.

Kjo është një luftë e ndyrë dhe i padenjë kryer pa ndonjë deklaratë lufte.

Asnjë fjalë nuk mund të justifikojë gjobë pajustifikueshme.

Madhësia e rezervistëve të mobilizuar në Izrael tregojnë seriozitetin e situatës dhe do të mbrojë me çdo kusht të popullsisë.

Natyrisht perëndimi nuk duhet të braktisë Izraelin, ne duhet të kujtojmë viktimë e sulmeve vdekjeprurëse të kryera nga këta terroristë gjakpirës dhe dukshëm me bashkëpunimin e autoriteteve në Gaza të cilët nuk janë shumë për të ndaluar qitjes Raketa.

Këtë herë sulmet vdekjeprurëse në Izrael mund të çojë në Gaza përmes aleancave ushtarake në një luftë globale.

Ajo do të jetë si asnjë tjetër dhe mendoj se kjo do të jetë e vendosur kryesisht në rajon.

Rrjetet fjetur terroriste nuk presin një urdhër të MahmudAhmadinexhad për të shkuar në luftë kudo në botën perëndimore!

Mund të arsyeshme vlerësojnë se Perëndimi me siguri një fitore ushtarake në këtë konflikt, por mjerisht, një mijë herë mjerisht, viktima civile mund të jetë jo-standarde në Perëndim nga aktet terroriste.

Çorape dhe shpërthimet mund edhe të dhjetën popullsitë perëndimore.

Megjithatë, mua më duket e dobishme të kujtojmë kujdes për të mbajtur shtëpinë tuaj me disa sende ushqimore më parë dhe të bëjë tanket e plotë e makinave dhe tanket e gazit dhe karburanteve për ngrohje.

Ne jemi së shpejti në dimër dhe në rajon konflikti i armatosur është e preferueshme në dimër sesa verës për arsye të dukshme të temperaturës.

Ajo mund të jetë që unë jam i gabuar (unë me të vërtetë duan të) dhe se e gjithë kjo është vetëm një kufi të vogël luftim frikësuese ….!

Por unë nuk mendoj shumë, sepse Bibla profeci duke plotësuar para syve tanë çdo ditë për disa vite dhe këtë herë shtrirjen e ambienteve le frikë më e keqja.

Mais nous mes Frères et Sœurs en Jésus-Christ, nous comprenons que tout ce qui arrive sur le monde depuis quelques années sont les prémisses du retour de Jésus-Christ qui visiblement arrive très bientôt !

Ky kthim duhet të jetë në dhimbjet e lindjes.

Por nuk kanë frikë, Rrëmbimi i Kishës do të zhvillohet para kthimin në tokë të Jezu Krishtit.

Kjo heqja duket më i pashmangshëm.

Është koha për namaz

Unë lutem që Perëndia të na ndihmojë të gjithëve.

Paqja, dashuria dhe gëzimi në shtëpi përkundër errësirës që errëson botën.

Fitimtar

Posted në JEZU KRISHTIT kthehet së shpejti | Modify | 7 Komente »

JEZU KRISHTI po kthehet, nuk ka dyshim për këtë!

11 nëntor 2012


Jezu Krishti, Biri i Perëndisë ka premtuar dy mijë vjet më parë, përsëri në kohët biblike fund të mbretërojë në tokë për një mijë vjet.

Pa zbuluar datën dhe kohën, në përputhje me vullnetin e Perëndisë « Ati », Jezu Krishti na dha shenjat e kohës së kthimit të tij.

Ne gjejmë këto shenja në Ungjijtë dhe në Librin e Apokalipsit

Është e rëndësishme të theksohet se në testamentin e pare (Pjesa e Biblës përpara lindjes së Jezu Krishtit) e profetëve të përmendur në fund të kohës. Përfshirë « Daniel, Isaia, Jeremia dhe Ezekieli »

Ne e kuptojmë se kjo profeci e Ezekielit është e një rëndësie të madhe deri në fund të kohës, sepse ajo shenjë e parë e Biblës fund herë dhe për këtë arsye kthimi i Jezu Krishtit në tokë.

 (Ezekieli 36/24-28)

Unë do të marrë ju nga kombet, do t’ju grumbulloj nga tërë vendet dhe do t’ju çoj në vendin tuaj. Unë do të lëshoj pastaj ujë të pastër mbi ju dhe do të jetë i pastër: unë do t’ju pastroj nga çdo ndotje tuaj dhe nga të gjithë idhujt tuaj. Unë do t’ju jap një zemër të re dhe mbusheni me frymë në ju një frymë të re unë do të heqë nga trupi juaj zemrën prej guri dhe do t’ju jap zemër prej mishi. Unë do ta vë Frymën tim në ty, dhe unë do të bëni të sigurtë që ju do të ndiqni urdhërat e mia, dhe ju respektojnë ligjet e mia. Ju jetoni në vendin që u dhashë etërve tuaj, dhe ju do të jeni populli im, dhe unë do të jem Perëndia juaj

Ne shohim sot se të gjitha profecitë e Biblës në lidhje me fundin e kohës dhe të gjitha shenja që lidhen me kthimin e Jezu Krishtit për të përmbushur sytë tanë në mënyrë eksponenciale që nga 14 maj 1948, e cila është data e kthimit të popullit Izraeli çifut.

Shenjat dhe profecitë heralding herë fund dhe kthimin e Jezu Krishtit, janë trefish.

°

° °

°

  1) Shenjat në qiell 
2) Shenjat në Tokë 
   3) argumente për Man

°

° °

°

1) Dëshmi të gjetur Qiell

Nibiru, UFOs dhe ngrohje të sistemit diellor në vitet e fundit kanë marrë një rëndësi të madhe në mendjet e njerëzve sigurisht frikë manifestimet e subjekteve huaj …!

Për ne të krishterët Nibiru, UFOs dhe ngrohje të sistemit diellor korrespondojnë me shenjat në qiell

 °

° °

°

2°) Signes constatés concernant la Terre

Tërmetet, tsunami, stuhitë, përmbytjet dhe fatkeqësi të tjera klimatike shfrenuar në mënyrë eksponenciale në vitet e fundit rreth Tokës.

Për ne të krishterët këto tërmetet, tsunami, stuhitë, përmbytjet dhe fatkeqësitë e tjera, mënyra e ardhshme klimatike eksponenciale korrespondojnë me shenjat e tokës.

°

° °

°

3) Dëshmitë njerëzore gjenden në

Rritja e popullsisë së botës prej katër dhe një gjysmë miliardë njerëz në vetëm 63 vjet, shpërthimi i sëmundjes Graves, humbje e vlerave, uria, luftërat botërore, dhuna, shkatërrimi dhe zhvendosje globale shkaktuar nga ky shkatërrim mori përmasa dramatike dhe në mbarë botën outsized.

Për ne të krishterët, të gjitha këto fatkeqësi njerëzorekorrespondojnë me shenjat e njeriut.

°

° °

°

Të gjitha këto shenja

janë shenjat biblike.

Ata janë heralding kthimin e Jezu Krishtit

Ata kryejnë çdo ditë prej 14 Maj, 1948

Kthimi në Tokë i Jezu Krishtit nuk është një utopi, është shpejt për të qeverisur këtë botë për një mijë vjet që vijnë.

Jezu Krishti premtoi të kthehet në fund të kohës.

Ne jemi në fund të kohës.

Jezu Krishti biri i Zotit do të mbajë premtimin e tij!

Kush do të guxonte të fyesh Zotin, pa dyshim!

Rrëmbimi i Kishës është i pashmangshëm.

Dhe  Jezus Krishti po vjen së shpejti

Ne nuk mund dyshim

Dashuria e Perëndisë

°

° °

°

Unë nuk jam profet, vetëm shikoni në shenjat, Biblës dhe lajme bota.

Së shpejti nuk do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh të atyre që e mohojnë  » Krishti Shpëtimtari « 

Ajo është e mirë për të kujtuar kapitullin e 24 të Ungjillit të Mateut në vargje të veçanta 33 dhe 34

Mateu Kapitulli 24 vargjet 33 dhe 34

33 Në mënyrë të ngjashme, kur t’i shihni të gjitha këto gjëra, ta dini se Biri i njeriut është afër, madje te dera. 
34 Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë derisa të gjitha këto gjëra ndodhin.

Jezu Krishti na do dhe ne e shohim të vijnë së shpejti! Ai do të kthehet para përfundimit gjeneratën e lindur në vitin 1948!

A jeni gati?

Dëshironi përjetësinë? Ajo është mirësjellje e Jezu Krishtit!

Do, kotësi dhe marrëzi krenaria, e mohojnë këtë dhuratë e pabesueshme fabulous!

Unë lutem që Perëndia të bekoftë dhe të udhëheqë jetën tuaj se « në qoftë se ju kërkoni atë! ‘

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në shtëpi.

Fitimtar

Tags:  , ,  ,  ,  ,  Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Ndryshimi | Lini një koment »

Shenjat kthimin e Jezu Krishtit në vitin 2012

10 nëntor 2012


EARTH

Në vitet e fundit, është e qartë se ndryshime të rëndësishme në klimë të ndodhë në planetin tonë të bukur.

Këto ndryshime mund të shpjegohet shkencërisht pa ndonjë problem, sepse ata janë periodike mbi periudha shumë të gjata.

Pra, ata nuk bëri asgjë të gabuar, Toka mbart në shkëmbinjtë e saj, gjurmët e variacioneve në klimë.

(Përfshirë glaciations, ndryshon polet magnetike, përmbytjet dhe transformimeve të tjera reliefs)

Ne e dimë me siguri se ndryshimet e reja do të ndodhë një ditë.

Por askush nuk e di saktësisht se kur do të transformimet e ardhshme planetare?

Ajo mund të jetë se ata nuk do të ndodhë deri në disa qindra viteve!

Megjithatë, vendi i njohur sot ndërprerje të mëdha të klimës që janë të merren seriozisht, edhe në qoftë se ata nuk kanë për të përzënë ndryshime të qëndrueshme dhe ndihma të konsiderueshme të planetit.

Ndryshimet klimatike që ne jemi duke parë për disa vite janë sigurisht të pazakonta, por jo definitive.

Stuhitë, shirat e rrëmbyeshëm, përmbytjet, ciklonet, tërmetet, tsunami dhe fatkeqësitë tjera rrënuar në mënyrë eksponenciale të gjithë botën.

Këto fatkeqësi ndodhin me frekuencë alarmante në zonat e përfshirë kursyer në përgjithësi.

Dëmi është shpesh shumë e rëndësishme! Aq shumë në mënyrë që disa vende për fat të keq kjo është shumë e vështirë për të fshirë gjurmët, kështu që faturat janë astronomike.

Që nga viti 2005, këto cataclysms planetare me bollëk, ata kanë edhe të bëhet pothuajse çdo ditë që nga viti 2011!

Nuk është një javë që kalon pa një fatkeqësi ndodh, për fat të mirë kjo është shpesh në nivel lokal dhe me pak viktima njerëzore.

Në shembullin e shirave të rrëmbyeshëm që shpesh ndikojnë në një zonë të vogël apo një zonë e qytetit, por pothuajse shkatërruar gjithçka në rrugën e saj në disa minuta, për fat shpesh kursyer jetën.

Sigurisht që këto fakte janë katastrofale për shkak të shkaqeve të vërteta dhe të verifikueshme të jetës së Tokës në historinë e saj ka pasur gjithmonë majat e veprimtarisë, por këto fakte janë edhe për shkak të aktivitetit diellor që është më e jashtëzakonshme tani .

Por ne duhet të kujtojmë se këto shqetësime klimatike dhe sizmike janë gjithashtu shenja të kthimit të Jezu Krishtit në tokë.

NJERIUT

Që nga 50s, popullsia e planetit ka shpërthyer nga 2.5 miliard njerëz për të 7 miliardë në vitin 2012 e hershme.

Kur ne e dimë se popullsia e botës është vlerësuar në 500 milionë banorë dy mijë vjet më parë, ne e kuptojmë se rritja eksponenciale që nga vitet ’50.

Shkalla e rritjes së popullsisë ishte 1 miliard dollarë për një mijë vjet deri në të pesëdhjetat dhe që në vetëm 63 vjet është një rritje eksponenciale e 4.5 miliard njerëz.

(Katër miliardë pesëqind milionë njerëz në 63 vjet!) AMAZING!

Kjo duket e pamundur dhe ende faktet janë fakte!

Vit Popullsia botërore  
1,910 Një miliard 1,750  
1,920 Një miliard 1,860  
1,930 2070000000  
1,940 2300000000  
1,950 2519000000  
1,955 2757000000  
1,960 3023000000  
1,965 3337000000  
1,970 3696000000  
1,975 4073000000  
1,980 4442000000   
1,985 4843000000  
1,990 5279000000  
1,995 5692000000  
2,000 6085000000  
2,005 6500000000  
2,010 6842000000  
2,011 7000000000  
2,012 7058000000  

Kjo rritje eksponenciale e popullsisë botërore nuk e di bërë pa shkaktuar probleme të sëmundjeve, urisë dhe çrregullime jashtë normave shoqërore.

Sigurisht, nuk ka mungesë të shpjegimeve për të kuptuar rrit outsized, demografia sëmundje dhe shoqërore problemet e planetit.

Por ne duhet të kujtojmë se këto rrit demografike outsized, sëmundje dhe probleme shoqërore të botës, janë edhe shenja të kthimit të Jezu Krishtit në tokë.

Florës dhe faunës

Që nga viti 2008, ne kemi gjetur se miliona shpendë, peshq, gjitarët dhe kafshëve të tjera të panevojshme vdesin çdo vit nga valët e gjithë bota.

Këto fakte janë pasoja serioze për bilancin e faunës dhe florës, por edhe për ushqim.

Deri më sot, nuk ka asnjë shkencërisht shpjegon serinë e kafshëve të vdekur që nga viti 2008.

2,012

Vdekja masive e kafshëve … ajo vazhdon!

Shih edhe këtë artikull

http://myofasciite.hautetfort.com/archive/2012/09/19/mort-en-masse-d-animaux-ca-continue.html

TEKNOLOGJIA

Që nga 50s, teknologjia ka kërceu tepër e rëndësishme  « tregues », për shembull kompjuterat e parë me aftësi të kufizuara, makina ishin qindra kg zënë dhjetëra metra katrore.

 Kompjuteri i parë u krijua në vitin 1946 

në Universitetin e  Pensilvanisë  

Ajo peshonte 30 ton!

Telefonat mobil e parë në vitin 1980 ishin madhësinë e një valixhe të vogël dhe peshonte £ 10!

Në ditët e sotme, telefon celular peshon vetëm disa ounces dhe përshtatet në dorën tuaj.

Ajo gjithashtu i lejon të përdorni të shikojnë kanale televizive telefonit të panumërta, të shfletoj në internet dhe të përdorni Apps panumërta!

Sigurisht, këto përparime teknologjike janë frytet e shumë vite të hulumtimit dhe investimeve faqe të zezë.

Por ne duhet të kujtojmë se këto përparime teknologjike janë edhe shenja të kthimit të Jezu Krishtit në tokë.

Më vete të gjitha këto shenja janë normale edhe pse pazakonta, historia e njeriut është e mbushur me fakte outsized dhe shpikje teknologjike.

Përveç disa herë, paraardhësit tanë u marrë veçmas, pasi që këto shenja lajmëroj kthimin e Jezu Krishtit në tokë.

Dhe ata ishin gabim.

Pra natyrisht, është e arsyeshme të supozohet se ata që shpallin kthimin e Jezu Krishtit në brezin tonë, si veten, sigurisht i gabuar.

Edhe me shenjat eksponenciale që nga 50s, është e mundur se ne jemi gabuar.

Shenjat e para

Shkaktojë në fund të kohës

Por nuk është një shenjë e rëndësishme për çdo gjë ultra kuptuar që ishte fshehur deri në fund të kohës.

Kjo shenjë është kthimi i popullit hebre në Izrael 14 maj 1948.

Në fakt të gjitha shenjat e kam përmendur dhe të gjithë të tjerët përmenden në Bibël ardhur në mënyrë eksponenciale që nga viti 1948.

Sot të gjitha këto janë shenja të përditshme!

Në leximin e ungjijtë, duke përfshirë kapitullin 24 të Ungjillit sipas Mateut Apostull ne e kuptojmë se ky brez nuk do të kalojë pa parë kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

Kthimi i popullit hebre në Izrael 14 maj 1948, është shenja e parë e në fund të kohës para kthimit të Jezu Krishtit në Tokë.

Mateu 24 vargu 34

Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë derisa të gjitha këto gjëra marrin

Pra, brezi i lindur në vitin 1948 nuk do të shkojnë pa parë kthimin e Jezu Krishtit!

Në këtë fazë nuk është besimi.

Bibla përmban mbi 700 profeci se gati një e katërta kanë të bëjnë deri në fund të kohës.

Kjo shpjegon se si Perëndia donte për të tërhequr vëmendjen tonë për këtë fund të kohës.

Për të gjithë ata që kanë besim dhe besojnë në dashurinë e Perëndisë, është e pamundur për ju të mos pranojë kthimin e pritshëm të Jezu Krishtit në Tokë.

Perëndia nuk do të na tregoni ditën dhe kohën e kthimit të Jezu Krishtit, në mënyrë që secili jeton jetën e tij dhe zgjedh rrugën e tij.

Perëndia dëshiron që njeriu për të ardhur tek ai nga dashuria dhe jo me forcë ose detyrim.

Jezu Krishti vetëdijshëm do të na shpëtojë, respektuar vullnetin e Perëndisë (Atit).

Por ne duam shenja zbuluar disa të kthimit të tij.

Ne e shohim çdo ditë përmbushjen e të gjitha këto shenja.

Kthimi i Jezu Krishtit në Tokë është i pashmangshëm!

Megjithatë, kthimi i Jezu Krishtit është ende subjekt për përfundimin e tri shenja të zhdukur.

01) Zbulimi i Krishtit Anti-

02) Rikonstruksioni i tretë i Tempullit të Jeruzalemit

03) Një Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishti në kthimin e tij

Bibla na tregon në « profecitë e Danielit » lufta e fundit botërore do të jetë në mes të Perëndimit dhe persisht (Iran).

http://www.bibleetnombres.online.fr/nabuchod.htm

Shpjegimi i Luftës së Dytë Botërore nga ana e Rabbi Ron Chaya

SHENJA E FUNDIT

Pra, kur ju filloni të shihni konfliktin e fundit midis Perëndimit dhe Lindjes, nën udhëheqjen e Iranit.

Kjo është shenja e fundit! Kjo  do të pasohet nga kthimi i Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve.

Por krishterë të devotshëm në besim, nuk do të jetë atje.

Kisha e Jezu Krishtit është hequr për të ndihmuar në qiej në dasmën e Qengjit (besëlidhje e përjetshme mes Krishtit dhe anëtarët e tij kishtare).

Rrëmbimi i kishës mund të ndërhyjë në çdo moment!

Jezu Krishti na do dhe dëshiron që të na shpëtojë!

Por ne nuk duam për të shpëtuar!

Kur ju shihni martesat mes homoseksualëve janë një gjë e neveritshme dhe një fyerje për Perëndinë.

Kur ju shihni një të ri, pa injoruar disa standart, shumë e ekzistenca e Jezu Krishtit!

Kur ju të parë të gjitha këto luftëra, dhuna dhe humbja e vlerave!

Kur ju shihni gay-Krenaria parada në Jeruzalem « Tokën e Shenjtë »  !

Kur ne shohim, individualizmin egoizmit dhe egoizmin e njerëzve të kohës sonë!

Kur ju shihni epshi dhe homoseksualiteti janë bërë një mënyrë e jetës!

Kur ju të shihni të gjitha këto gjëra të neveritshme;

Ne të kuptuar më mirë fjalët e Jezu Krishtit në shëmbëlltyrën

« Sepse shumë janë të thirrur, por pak janë të zgjedhur »Mateu 22:1-14

Pas rrëmbimit në qiell të kishës, nuk do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh.

Por mjerisht, një mijë herë mjerisht, është tepër vonë, sepse porta e qiellit do të mbyllet përgjithmonë.

http://www.regard.eu.org/Livres.15/Sermons_d_hier/32.html

Kjo pastaj do të shkojnë nëpër ditën e zemërimit të Perëndisë para se të shohim Jezu Krishti zbriste nga qielli dhe vunë këmbët e tij në Malin e Ullinjve për të mbretërimit të tij një mijë vjet.

Mateu Kapitulli 24 vargjet 33 dhe 34,
33 Në mënyrë të ngjashme, kur t’i shihni të gjitha këto gjëra, ta dini se Biri i njeriut është afër, madje te dera.
34 Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë, derisa të gjitha këto arrin.

Jezu Krishti na do dhe na kap up!

A jeni gati?

Dëshironi përjetësinë!

Për shkak se ajo është ofruar me dashamirësi nga Jezu Krishti

Do, kotësi dhe marrëzi krenaria, e mohojnë këtë dhuratë e pabesueshme fabulous!

Unë lutem që Perëndia do të bekojë të gjitha vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Jezu Krishtin dhe që udhëheqin jetën tuaj « në qoftë se ju kërkoni atë! « Deri në ekstazë e kishës për disa deri në kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve për të tjerët.

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat tuaja dhe në shtëpitë tuaja.

Fitimtar

Tags:  ,  ,  ,  ,  ,
Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Edit | 1 Comment »

FUNDI I KOHËS – mesazh për të gjithë të krishterët në botë –

1 nëntor 2012

Jezu Krishti është Mbreti im

0

0 0 0

0

0

0

Vëllezërit e mi të dashur dhe motra, në këto kohë shumë të vështira për njerëzimin, shumë prej nesh vuajnë në zemrën tonë, në jetën tonë dhe në mishin tonë.

, Padrejtësia, papunësia, varfëria, dhuna, luftërat dhe fatkeqësitë e goditi botën me bujë.

Satani u bë mjeshtër i tokës!

Qëllimi i tij është të na bëjnë të vuajnë përsëri dhe përsëri!

Ai dëshiron të na bëjë skllevër!

Tundimi është që të fajësojnë Perëndinë të gjitha këto fatkeqësi.

Ne duhet të kuptojmë se Zoti lejoi Satani për të na provokoj dhe të keqtrajtojnë na me forcë për të provuar besimin tonë.

Vetëm kthimi i Jezu Krishtit do të ndalojë ortek të fatkeqësive, problemet, fatkeqësitë, dhunë dhe luftë.

Ne e dimë se do të jetë kështu deri në kthimin në Tokë të Jezu Krishtit dhe se asgjë nuk mund të kundërshtojë vullnetin e Perëndisë.

Profecitë e Biblës janë përmbushur!

Ne jemi të gjithë mëkatarë dhe herë të këqija që ne jemi duke përjetuar në Tokë janë asgjë në krahasim me përjetësinë që i pret us!

Ne kemi një zgjedhje,

.

Ose ne vazhdojmë të ankohen dhe fajësojnë Perëndinë për gjithçka që ndodh tek ne.

« Dhe ne do të marrin këtë dëshirë larg nga Perëndia! »

Ose ne supozojmë që të jetë mëkatarë dhe qaj për të Perëndisë në lutje

« Ne përgjërohem Zotit tuaj vjen keq për të gjitha mëkatet tona »

Mos harroni të falënderoj Perëndinë në këto ditë të vështira për të gjithë zemërgjerësi ai na jep!

Më shumë ne thirrura dashurinë tonë për Perëndinë, më të përgjërohem ne falje, aq më shumë ne lutemi për një kthim të shpejtë të Jezu Krishtit mbi tokë dhe Perëndia do të jetë i mëshirshëm dhe i zbutur mundime.

Mos harroni se vetëm Zoti e di ditën dhe orën e kthimit të Jezu Krishtit dhe rrëmbimin e kishës së tij.

Lutuni vëllezërit e mi të dashur dhe motra të mallrave në Jezu Krishtin për kthimin e shpejtë të Zotit tonë Jezu Krisht dhe mbreti i cili duhet të kthehet në tokë për të mbretëruar për një mijë vite që vijnë.

Le të qajë dhe i luten Zotit pendimin tonë dhe shpresën tonë se Dashuria e Perëndisë të ardhur në tokë për të ndjekur të keqen që është në ne dhe na ha.

Në ditët e fundit, ata që nuk pendohen për mëkatet e tyre dhe të cilët nuk kanë kërkuar lutje të Jezu Krishtit që të jetë Shpëtimtari i tyre personal, mund edhe të shlyhet nga libri i jetës!

Apokalipsi 22-11

Kjo është e padrejtë ende kryejnë padrejtësi, dhe se ai që është i fëlliqur të jetë i ndyrë ende dhe ai që është i drejtë të jetë i drejtë ende, dhe ai që është i shenjtë është i shenjtë ende.

.

Kur shohim pabesi të jetë edhe meaner, padrejtësi edhe më shumë dhe mëkatarë flagrante të zhytet më thellë në mëkat.

Pra, ne e kuptojmë se ne jemi në ditët e fundit të përfundimit të kohës, pak para kthimit të Jezu Krishtit në Tokë, që do të paraprihet nga heqjen e kishës së tij.

Sot ne gjejmë se fatkeqësitë janë mëkat përditshme është i madh në Tokë, dhuna është e tepruar, është padrejtësi flagrante, mjerimi është kudo, uria është pothuajse gjysma e popullsisë së botës, sëmundje pandemi serioze janë reale, shkatërrimi është globale, vlerat janë të përmbyset, luftërat ndezur dhe kërcënimi i konfliktit global është gjithnjë në rendin e ditës në mes të Lindjes dhe Perëndimit, për të mos përmendur Shenjat në qiell të cilat janë të shumta dhe të ndryshme!

Asnjë datë për të njoftuar kthimin e Jezu Krishtit, megjithatë është e qartë për të gjithë për të parë shenja që kryejnë në mënyrë eksponenciale që nga 14 maj 1948 se kthimi i tij ne kemi nevojë tani duket i pashmangshëm.

Apokalipsi 22

22:01 Dhe ai tregoi mua një lumin e pastër të ujit të jetës, te kthjellët si kristali, që dilte nga froni i Perëndisë dhe i Qengjit.

.

22.2 Në mes të sheshit të qytetit dhe në të dy anët e lumit, ishte druri i jetës, duke dymbëdhjetë lashtat e fruta, dhe që nxjerr frutin e saj çdo muaj, dhe gjethet janë për shërim të kombeve.

22.3 Nuk do të jetë mallkimi më. Froni i Perëndisë dhe i Qengjit do të jetë në të, dhe shërbëtorët e tij do të shohin fytyrën e tij,

22:04 dhe emri i tij do të jetë mbi ballin e tyre.

22:05 Nuk do të ketë asnjëherë natë atje dhe ata nuk kanë nevojë për llambë, as dritë, sepse Zoti, Perëndia u jep atyre dritë. Dhe ata do të mbretërojnë në shekuj të shekujve.

22:06 Dhe ai më tha: Këto fjalë janë besnike dhe të vërteta; dhe Zoti, Perëndia i profetëve të shenjtë, dërgoi engjëllin e tij për të treguar shërbëtorëve të tij gjërat që duhet të ndodhin së shpejti. –

22:07 Dhe ja, unë vij shpejt. I bekuar është ai që i ruan fjalët e profecisë së këtij libri!

22:08 Dhe unë, Gjoni, që pa dhe dëgjoi këto gjëra. Dhe kur dëgjova dhe pashë, rashë para këmbëve të engjëllit që më tregoi këto të adhurojnë atë.

22:09 Por ai më tha: Ruhu bëjmë atë! Unë jam shërbëtori yt shoku, dhe i vëllezërve të tu, profetë, dhe të atyre që mbajnë thëniet e këtij libri. Adhuro Perëndinë.

22:10 Dhe ai më tha: Vula nuk thëniet e profecisë së këtij libri. Sepse koha është afër.

10:11 Ai që është i padrejtë të padrejtë akoma, se ai që është i fëlliqur, le të jetë i ndyrë akoma, dhe që i drejti të drejtë ende, dhe ai që është i shenjtë, i shenjtë të jetë ende.

Pasdite 10:12 Ja, unë vij shpejt, dhe shpërblimi im është me mua, për t’i dhënë gjithsecilit sipas veprave që ai do të jetë.

10:13 Unë jam Alfa dhe Omega, i pari dhe i fundit, fillimi dhe fundi.

Pasdite 10:14 Lum ata që lajnë rrobat e tyre, që ata të mund të kenë të drejtën për drurin e jetës dhe për të hyrë në portat në qytet!

10:15 Për pa janë qentë, magjistarët, dhe kurvëruesit, dhe vrasësit, dhe idhujtarët, dhe kushdo që do dhe zbaton gënjeshtrën!

Pasdite 10:16 Unë, Jezusi, dërgova engjëllin tim për të dëshmuar për këto gjëra nëpër kisha. Unë jam Rrënja dhe pasardhja e Davidit, ylli i ndritshëm i mëngjesit.

Pasdite 10:17 Dhe Fryma dhe nusja thonë: Eja. Dhe ai që dëgjon le të themi, Eja. Dhe ai që ka etje të vijë, le atë që dëshiron, le të marrë si dhuratë ujin e jetës.

10:18 pasdite unë dëshmoj për të gjithë ata që dëgjon fjalët e profecisë së këtij libri: Nëse dikush i shton ato, Perëndia shqetëson përshkruara në këtë libër;

10:19 pasdite dhe në qoftë se dikush merr larg nga fjalët e librit të kësaj profecie, Perëndia do t’i heqë pjesën e tij nga pema e jetës dhe në qytetin e shenjtë të përshkruar në këtë libër.

Pasdite 10:20 Ai që dëshmon këto gjëra thotë, Po, unë vij shpejt.Amen! Eja, o Zot Jezus!

Pasdite 10:21 Hiri i Zotit Jezu Krisht qoftë me ju të gjithë!

0

0 0

0

Në festën e Gjithë Shenjtorëve, luten të na pastrojë, për të shenjtëruar lutemi, le të lutet për shpëtimin tonë, lutem që Perëndia do të drejtojë hapat tona në jetën dhe na jep, për dashurinë e Jezu Krishtit, falje për të gjitha mëkatet tona, lutuni për kthimin e shpejtë të Jezu Krishtit dhe të luten me familjet tona të pranohen si anëtarë të Kishës së Jezu Krishtit.

Lutuni nesër për të gjithë shpirtrat që Perëndia ka quajtur, mund të gjejnë prehje deri në gjykimet e tyre.

I lutem Perëndisë që të shikojnë mbi të gjithë ne, udhëzuese jetën tonë dhe nuk na braktis.

Pa Perëndinë ne jemi asgjë,

as edhe një pikël pluhuri!

.

Paqja, Dashuria dhe Joy në zemrat tuaja dhe në shtëpitë tuaja, në pritje të Rrëmbimit të Kishës për disa dhe kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve për të tjerët.

Zoti e bekoftë ju vëllezërit e mi të dashur dhe motra të mallrave në Jezu Krishtin.

Fitimtar

Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Ndryshimi | Lini një koment »

Rrëmbimit në Ajër i kishës dhe kthimi i Jezu Krishtit po vjen së shpejti!

29 tetor 2012

Jezu Krishti është Mbreti im

0

0 0 0

0

0

0

Për ata që nuk e di Jezu Krishtin,

Ka dy mijë vjet më parë, gjatë tre viteve të fundit të jetës së tij, Jezu Krishtin, zdrukthëtar dhe i biri i marangozit, predikonte dashurinë e Perëndisë, duke njoftuar se ai ishte Moshiach (Mesia) (i dërguar nga Perëndia) dhe i biri i Perëndisë.

Sanhedrin (Kuvendi i personaliteteve fetare çifute dhe të lartë), inatosur nga predikimet e Jezu Krishtit, i cili shpalli Biri i Perëndisë, u akuzua për të qenë një profet i rremë dhe të rregulluar që të ketë atë të vënë në vdekje nga Romakët nuk kanë gjak mbi duart e tij.

Gjatë këtyre tre viteve të predikimit, Jezu Krishti bëri shumë mrekulli, duke përfshirë disa shërime, të verbërit dhe lebrozët dhe madje edhe ringjallja e një njeriu të quajtur « Llazar », pa harruar shumëzimin e bukëve dhe peshqit për të ushqyer turmën i cili erdhi për të ndjekur predikimet e tij, si dhe transformimin e ujit në verë në dasmën në Kanë

Jezus Krishti gjatë viteve të tij të predikimit njoftoi apostujt e tij, ndër të tjera profeci, nuk do të ketë një fund të kohës dhe do të kthehet në tokë në këtë kohë e në fund të kohës për të sunduar botën për një mijë vjet .

Jezusi tha se vetëm Perëndia Ati e dinte ditën dhe orën e kthimit të tij.

Megjithatë, Jezu Krishti na dha një seri të shenjave të kthimit të tij.

Shumë nga këto shenja janë shpallur në Ungjijtë në veçanti në Ungjillin e Mateut Kapitulli 24 lidhjes =>  End of Time  ,

Të tjerët janë shpallur në librin e Apokalipsit (Libri i Zbulesës), shkruar nga « Gjoni » në ishullin e Patmos, ku ai ishte nën mbikëqyrjen romake.

Në shenjat e tjera të përfundimit kohët janë shënuar në testament e parë të biliare (pjesë e Bibles para Jezu Krishtit)

Jezu Krishti në moshën tridhjetë e tre vjet u kryqëzua nga romakët në kodër Golgota  ( gjendet jashtë Jeruzalemit)

Pas kryqëzimit, populli çifut janë dënuar ashpër nga Perëndia.

Kryeqyteti i Izraelit, Jeruzalemi u shkarkua nga ushtria romake në shtator 70 pas Krishtit, pas një rrethimi prej dy vjetësh.

Qyteti dhe tempulli u shkatërruan dhe njerëzit hebrenj kishin për të lënë për disa migrimi edhe robëruar në të katër qoshet e botës së njohur në atë kohë.

Është interesante të dini se Jezu Krishti kishte thënë dishepujve të tij përpara arrestimit të tij nga romakët për të kryqëzimit, tempulli do të shkatërrohet.

Mateu 24 vargjet 1 dhe 2

 Ashtu si Jezusi shkoi, nga tempulli, dishepujt e tij iu afruan për të vënë në dukje me të ndërtesave.

2 Dhe ai u tha atyre: A e shihni këtë? Unë ju them të vërtetën, ai nuk do të jetë këtu një gur mbi gur që nuk do të hidhet.

Populli hebre u dënuar nga Perëndia të largohen deri në fund të kohës.

Gjatë dy mijë viteve të eksodit të popullit hebre vuajtur shumë, përqeshën, abuzuar, ai ishte një viktimë e disa përpjekjeve në shfarosje.

M AIS 14 maj 1948 Zoti ka falur.

Kundër të gjitha shanset, shteti i Izraelit u krijua nga OKB-ja në një ditë të vetme dhe njerëzit hebrenj kanë filluar të shkojnë në shtëpi!

Bibla profecia e herë në fund dhe kthimin e Jezu Krishtit janë kryer më pas në kaskadat dhe eksponenciale deri më tani .

Sipas Biblës, ata duhet të vazhdojë dhe të përkeqësohet deri në kthimin fizik të Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve.

Për kthimin e Zotit tonë Jezu Krisht, mungon vetëm tre shenja!

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

Shiko këtë faqe për të kuptuar shenjat dhe profecive biblike të kohëve të fundit.

http://www.bibleetnombres.online.fr/retourjc.htm

Kjo faqe është shumë mirë bërë dhe informacionit është e kontrolluar Unë do të ju rekomandojmë të lexoni

Shih edhe këtë faqe që shpjegon 25 shenjat e kthimit të Jezu Krishtit

http://messianique.forumpro.fr/t2006-25-signes-qui-montrent-que-le-retour-de-jesus-est-proche

Vullneti i parë (pjesa e Biblës përpara lindjes së Jezu Krishtit), gjithashtu përmban shumë profeci dhe shenjat njoftuar fundin e kohës

Rabbi Ron Chaya shpjegon luftën e fundit e herë në fund.

Është e rëndësishme të dini se kjo është luftë se Jezu Krishti duhet të ndalet në kthimin e tij. Kështu që kur lufta fillon, Jezu Krishti është në derë!

Siç mund ta shikoni, të gjitha profecitë u përmbushën në kohën e tyre.

Ata u bënë historinë dhe kështu plotësisht të verifikueshme!

Ajo mungon në përmbushjen e tre profecive për kthimin fizik të Jezu Krishtit në Tokë.

01) Zbulimi i Krishtit Anti-

02) Rikonstruksioni i tretë i Tempullit të Jeruzalemit

03) Një Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishti në kthimin e tij

Por, para se do të kthehet ditën e zemërimit të Perëndisë, është një periudhë prej shtatë vjet fatkeqësi për të gjithë njerëzimin.

Këto tribulations përfundimisht një konflikt globale mes Iranit dhe aleatëve të saj, fuqitë perëndimore.

Populli hebre pritet Mesian, por për habinë e tij ajo do të jetë Jezu Krishti!

Jezu Krishti ndaluar luftën në kthimin e tij, ai do të gjykojë popujt dhe kombet.

Kjo do të jetë Jeruzalemi qiellor do të zbresë nga qielli dhe do të dalin në Izrael, Jezu Krishti Mbreti do të mbretërojë mbi tokë për një mijë vjet

Sot ne jetojmë në kohë të vështira në tokë, sëmundje, uri, playoffs fatkeqësi, luftëra dhe për ushtime luftërash, humbja e vlerave dhe një thellim globale prish përsëri prej 29 Sht 2008!

Të gjitha këto fatkeqësi janë pjesë e shenjave të kthimit të Jezu Krishtit në tokë.

Por është gjithashtu e mundur që tribulations janë nisur tashmë që prej 29 shtator 2008, në atë kohë nuk ishte me të vërtetë një shenjë e madhe që shkatërrimi globale është ende në rritje nga dita në ditë.

Ajo duhet të theksohet se amplituda e katastrofave globale ka shpërthyer që nga ajo datë

Agnostics dhe ateistë të presim të shohim ngjarjet përkeqësohet përsëri dhe përsëri në fund të besojnë atë, sepse në fund ata do të besojnë në sytë e të gjithëve do të grumbulluar provat. Por do të jetë tepër vonë!

Si Thomas apostullit kur dishepujt e tij iu afruan dhe thonë se ata e panë Zotin e Ngjallur, ai kërkoi për të parë dhe prekur atë për të besuar (Gjn 20,25).

Dhe ju! do të keni nevojë të prisni për ekstazë e kishës për t’u bërë një i krishterë?

Do të keni nevojë për të parë kthimin fizik të Jezu Krishtit mbi malin e ullirit për të kuptuar se ajo është vullneti i Perëndisë, që nga krijimi i botës!

Kështu unë po ju them, ajo do të jetë tepër vonë!

Pas largimit të Kishës së Jezu Krishtit, nuk do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh!

Ata të cilët nuk kanë qenë të larguar do të kalojnë nëpër të gjitha mundimet dhe sidomos në ditën e zemërimit të Perëndisë!

Shikojnë këto video të kuptuar disa nga vullneti i Perëndisë!

Izraeli: në dritën e profecisë biblike

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/11/27/jesus-christ-revient-bientot/

Kjo është për të shpëtuar njerëzimin nga robërimi që Jezu Krishti do të kthehet për të sunduar botën.

Ushtria Satanit ka marrë kontrollin e Tokës, antikrishti së shpejti do të zbulojë dhe për të sjellë njerëzimin në luftën botërore e herë në fund.

Katastrofa globale të të gjitha llojeve do të vazhdojë të rritet.

Unë nuk jam profet, shenjat biblike të kryer dhe të zbulojë kthimin e Zotit tonë për kohën tonë.

Mateu Kapitulli 24 vargjet 33 dhe 34

33
Në mënyrë të ngjashme, kur t’i shihni të gjitha këto gjëra, ta dini se Biri i njeriut është afër, madje te dera.
34
Unë ju them të vërtetën, ky brez nuk do të kalojë derisa të gjitha këto gjëra ndodhin.

Mos prisni

.

Ejani të Jezu Krishtit për të shpëtuar!

Ajo është dashuri që Jezu Krishti na mirëpret në kishën e tij dhe jo meritat tona, sepse ne të gjithë jemi mëkatarë.

A ju pagëzoj, nëse kjo nuk është bërë ende.

Dhe lutuni, lutuni përsëri dhe përsëri për shpëtimin tuaj dhe familjen tuaj, sepse ditët e ankthit të madh të vijnë mbi botë për ata që kanë mohuar dhe Jezu Krishtin që nuk do të hiqet.

Shënim personal :

Duket se kur ne shohim paqeruajtës në Izrael , Jezu Krishti është gati për të vënë këmbët e tij në Malin e Ullinjve!

Fitimtar

Tags:  ,  ,  ,  ,  , 
Posted në JEZU KRISHTIT BACK SOON | Ndryshimi | Lini një koment »

ZGJOHU Vëllezërit dhe motrat e mia Shkarkimi CAR I Kisha e Jezu Krishtit është i pashmangshëm

23 tetor 2012

Jezu Krishti është Mbreti im

Fundi i pritë tonë është afër

Jezu Krishti po vjen së shpejti

Zgjohu o vëllezërit e mi të dashur dhe motra të mallrave të tokës!

Mos prisni derisa ajo është tepër vonë!

Sot, lutuni dhe qaj besimin tonë dhe dashurinë tonë për Jezu Krishtin!

Nga flaka e besimit tonë, me pagëzimin e ujit, me angazhimin e jetës sonë, dëshirën tonë për të na shenjtërojë dhe shpirtin dhe dashurinë e Jezu Krishtit, ne mund të ruhen.

Shenjtëroj ne, të na pastrojë, le të shëndetshëm në zemrën tonë dhe në jetën tonë, të japin dashuri mos përfshirë miqësore, fali ata që shkelje kundër nesh si ne do të jetë i falur për mëkatet tona, mos i mirë rreth nesh.

Lutuni, lutuni dhe lutuni përsëri dhe përsëri, le të jenë në kungim të vazhdueshëm me Perëndinë, kërkoni Zotin që të drejtojë jetën tonë dhe të na çlirojë nga tundimi dhe e keqja janë më të fuqishme në këtë kohë në fund.

Ne i ndihmojmë njëri-tjetrin në mënyrë që së bashku jemi më të fortë për t’i rezistuar tundimit dhe për të pastruar jetën tonë.

Keqen dhe tundimin janë më të fuqishme dhe do të bëhet edhe më e fuqishme nga dita në ditë, deri në kthimin e Jezu Krishtit në Malin e Ullinjve.

Janë të vetëdijshëm se pa ndihmën e Perëndisë, ne jemi të pambrojtur ndaj djallit.

Pra ju lutem, vëllezërit e mi të dashur dhe motra për kthimin e Jezu Krishtit është me të vërtetë afër dhe heqjen e kishës është i pashmangshëm.

Në një moment, sa hap e mbyll sytë, disa prej nesh do të hiqet dhe të tjerët u largua për të përballuar ditën e zemërimit të Perëndisë.

Wake up! Sepse nesër do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh!

Kështu që ndoshta ju rilexuar përsëri dhe përsëri këtë artikull njoftuar kthimin e pritshëm të Jezu Krishtit dhe rrëmbimin e kishës së tij.

Por kjo do të jetë tepër vonë.

Portat e qiellit dhe do të mbeten të mbyllura deri në kthimin fizik të Jezu Krishtit mbi malin e Ullinjve disa vjet më vonë.

Atëherë ju duhet të jetë i fortë dhe luftojnë për besimin tuaj në përballimin errësirën, katastrofa, urrejtja, dhuna, lufta, varfëria, uria, sëmundjet, të gjitha këto fatkeqësi do të goditur shumë e vështirë qu’aujourd ‘ sot e gjithë toka me forcë dhe virulenca largimit nga kisha në kthimin fizik të Zotit në Malin e Ullinjve.

Kjo është për nesër me të gjitha fatkeqësitë për ata që refuzojnë të shohin të vërtetën në fytyrë!

Është e vërtetë se të gjithë ne jemi mëkatarë dhe që të gjithë mund të ruhen në një krejtësisht të lirë pamerituar nga dashuria e Jezu Krishtit.

Të gjithë ju duhet të bëni është që të jenë të gatshëm për të ardhur tek Krishti pa një mendim të dytë.

Pyetni Jezu Krishtin që të jetë Shpëtimtari juaj personale dhe udhëzues jetën tuaj.

Kërkojini Perëndisë për ndihmë sa herë që keni nevojë për të.

Kurdo që ju mendoni keqen dhe tundimin që të pushtonin ju kërkoni Perëndinë për ndihmë.

Sot, merrni pak minuta dhe të mendojnë për jetën tuaj.

Shikojnë se çfarë pret njerëzimin në një kohë shumë të afërt,

Bëni vendimin tuaj shpejt, sepse ngazëllim po vjen së shpejti.

Kjo do të jetë si heqjen sigurt si dy dhe dy bëjnë katër!

Kjo është që ju në ndërgjegjen tuaj të vendosë rrugën që ju dëshironi për të ndjekur!

I lutem Perëndisë që t’ju bekojë dhe do t’ju udhëheq në jetën tuaj dhe të ju ndihmojë të bëni zgjedhjen tuaj.

Ditët e qytetërimit tonë janë të numëruara.

Nëse ju doni për të shpëtuar, kjo është koha për të vendosur!

Në qoftë se ajo nuk është tashmë tepër vonë dhe se largimi nuk ka ndodhur nga koha që ju lexoni këtë.

Të gjitha shenjat mbi kishën e Jezu Krishtit janë bërë!

Shikojnë lajme dhe le zemrën tuaj, ai do t’ju tregojë rrugën!

Por kjo është mendjen tuaj që do të vendosë rrugën përpara!

Perëndia ju ndihmojë vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin!

Lutuni, sepse lutja vetëm që mund të na ndihmojë në fundin e kohës.

Jezu Krishti na do dhe na kap up!

A jeni gati?

Dëshironi përjetësinë!

Për shkak se ajo është ofruar me dashamirësi nga Jezu Krishti

Do, kotësi dhe marrëzi krenaria, e mohojnë këtë dhuratë e pabesueshme fabulous!

Përjetësi

Ati ynë, që je në qiell

Emri juaj le të shenjtërohet.

Ardhtë mbretëria jote.

U bëftë vullneti yt në tokë si në qiell.

Na jep sot bukën tonë të përditshme.

Dhe na i fal fajet tona, si i falim

ata që mëkaton kundër nesh.

Dhe do të çojë në tundim nuk na.

Por na çliro nga i ligu. Pra, të jetë ajo.

Hail Mary

Hail Mary, plot hir e

Zoti është me ty.

Je e bekuar ndër gratë dhe Jezusi

fryti i barkut tënd është i bekuar.

Shenjtë Mari, Nëna e Hyjit,

lutuni për mëkatarët na,

tani dhe në orën e vdekjes sonë.

°

° ° °

°

°

°

Të Beatitudes

Lum skamësit në frymë,
sepse mbretëria e qiejve është e tyre.
Lum ata që janë zemërbutë,
sepse ata do ta trashëgojnë tokën.
Lum ata që vajtojnë,
sepse ata do të ngushëllohen.
Lum ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi,
sepse ata do të ngopen.
Lum ata që janë të mëshirshëm,
sepse ata do të gjejnë mëshirë.
Lum ata që janë të pastër në zemër,
sepse ata do ta shohin Perëndinë.
Lum ata që përpiqen për paqen,
sepse ata do të quhet Bir i Perëndisë.
Lum ata që janë përndjekur për drejtësi,
sepse mbretëria e qiejve është e tyre.
Bekuar Jeni në qoftë se ju fyejnë, nëse ata t’ju përndjekin dhe nëse ju shpifje gjithsesi, sepse për mua.

Gëzohuni dhe ngazëllohuni, sepse shpërblimi juaj është i madh në qiell.

Fitimtar

Tags:  ,  ,  ,  , , 
Posted në JEZU KRISHTIT kthehet së shpejti | Ndryshimi | 2 Komente »

Dare Besimi në Perëndinë dhe Jezu Krisht!

15 tetor 2012


Ju të cilët janë në vështirësi dhe ecë në errësirë,

Se ju jeni në gëzim dhe mos u bëni merak,

Ju që e duan dhe si të jenë të dashur,

Ju të cilët janë në nevojë,

Se qaj mjerimi ditë e natë,

Ju pafat që sytë të kthehet,

Ju të cilët janë braktisur dhe vetëm për të përballuar sfidat e jetës.

Duket se shëndeti i të braktisin

Ju e dini se urrejtje dhe dhunë,

Ju të cilët janë pa shpresë të një jete më të mirë në tokë

Kjo është braktisur,

Besimi në dashurinë e Perëndisë dhe të vijnë në Jezu Krishtin shumë.

Jezu Krishti është dashuri, Ai është drita jonë dhe e ardhmja e njerëzimit!

Me heqjen e kishës (në qoftë se ju duan të jenë pjesë e) të gjitha problemet tuaja do të zhduket përgjithmonë.

Çfarëdo jetën tuaj, e kaluara juaj dhe veprat e tua,

Nëse ju jeni një engjëll apo një mëkatar i madh përpara Perëndisë,

Nëse jeni një kriminel, një vrasës, një hajdut, ose një Good Samaritan

 .

Ajo që ka rëndësi të Jezu Krishtit, kjo është e ardhmja juaj!

.

Ne jemi aktualisht ende në kohën e hirit,

Kjo do të thotë që ne mund të falur për mëkatet tona, gabimet tona dhe në mëkate dhe të hyjë në mbretërinë e qiejve.

Jo nga merita tona, sepse ne të gjithë jemi mëkatarë dhe si të tilla, ndalohen të hyjnë në mbretërinë e qiejve.

Por në qoftë se ju kërkoni Perëndinë për të falur mëkatet e tua, për mëkatet e tua dhe mëkatet tuaja.

Nëse ju jeni të sinqertë dhe ju të ndryshojë jetën tuaj duke i kërkuar Perëndisë për t’ju ndihmuar dhe udhëhequr hapat e tua, dhe Jezu Krishtin që të jetë Shpëtimtari juaj personale.

Pra për dashurinë e Jezu Krishtit, do të shpëtohesh!

Kjo është dashuria për ne se Jezu Krishti ishte i gatshëm të vdiste në kryq për të na pastrojë nga të gjitha mëkatet tona.

Është kjo dashuri dhe ky gjak derdh për ne, që ne të mund të ruhen dhe të pranuar në mbretërinë e qiejve.

Jezu Krishti do të bëjë një besëlidhje e përjetshme me ata që duan të jenë pjesë e kishës së tij.

Kjo aleancë do të festohet të përjetshme në qiej. Ajo quhet në Bibël « e dasmës së Qengjit »

Vdekur i cili kishte jetesën e tyre bërë zgjedhjen për të ndjekur Jezus Krishtin, do të ringjallen dhe transformohet parë dhe ne të cilat janë të gjallë dhe të mbeten do dhe të cilët kanë zgjedhur të jenë pjesë e kishës së tij, të gjithë do të ndryshohet dhe të kapur me ta.

Në këtë pikë ata që kanë fituar tashmë do të hiqen jetën e përjetshme!

Ata do të jenë kisha e Jezu Krishtit!

Dhe kjo do të jetë një përjetësi e paqes, dashurisë, gëzimit dhe prosperitet!

Për ta bërë këtë, Besimi Dare, kërkoni falje Zotit për ju për mëkatet, mëkatet e tua dhe mëkatet, të merrni pagëzuar  « shpejt » dhe të kërkojë Perëndinë për të udhëhequr jetën tuaj.

Pa u pagëzuar ju nuk mund të jetë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit!

Pranoni fatin tuaj në këtë botë dhe e bëri zemrën time kundër fatit të keq, sepse shpërblimi juaj është i madh në ekstazë e kishës dhe kthimin e Jezu Krishtit.

 .

KJO ESHTE PER shumë shpejt!

.

Në pritje të largimit të kishës së tij dhe kthimi i Jezu Krishtit, të kërkojë Perëndinë për t’ju ndihmuar në jetën tuaj të përditshme.

Bëni një besim të plotë dhe absolut në Zotin dhe në Jezu Krishtin.

Kanë besim, ajo mund të lëvizë malet!

Ju duhet të besoni në veten tuaj dhe pastaj Perëndia do t’ju ndihmojë.

Fryma e Shenjtë e Perëndisë do t’ju udhëheqë.

Guxojnë të kërkojë Perëndinë dhe Jezu Krishtin për t’ju ndihmuar!

Dare Besimin! Mirë dhe për të mbrojtur flakën e këtij dëshmitari deri në Krishtin.

BESIM juaj do t’ju udhëheq përmes errësirës që zbret në botë.

Mbani mendimet tuaja për dyshim, për dyshim Kill!

Dyshim ai është një derë e hapur që ju të djallit për të mashtruar ju dhe distracts ju nga Perëndia!

Bëhemi të denjë në jetën tuaj dhe të kërkoni Perëndinë për t’ju ndihmuar.

Kërkoni për ndihmë ndaj Zotit Jezu Krisht dhe aq shpesh sa është e nevojshme!

Jetë i fortë dhe pasuroj besimin tuaj duke ndjekur rrugën e drejtë për Perëndinë

Jezu Krishti është drita e botës dhe kjo dritë do të udhëheqin me ju për Perëndinë.

Çfarëdo kaluara juaj, Jezu Krishti ju do dhe do të ju ndihmojë nëse ju kërkoni atë!

 .

Dare Besimin! Ajo do të transformojë jetën tuaj!

.

Koha është e shkurtër, Jezu Krishti të kthehet së shpejti.

Të gjitha shenjat e ardhjes së tij janë realizuar përditshme para syve tanë!

A nuk e refuzon paqën Zotit dashuri dhe lumturi! Është falas dhe ofrohet për ju nga dashuria e Jezu Krishtit.

Nëse jeni dakord!

Prano dorën kursimin e Jezu Krishtit!

Para kthimit të Zotit dhe vetëm pas Rrëmbimit të kishës, nuk do të jetë e qara dhe kërcëllim dhëmbësh.

Ajo do të jetë shumë vonë për të përfituar reja në fushën gjendjen e hirit.

Pas largimit, ata që mbeten, do të përballet jeta në këtë botë do të jetë nën dominimin e Krishtit anti-.

Kjo nuk ishte deri në kthimin në tokë të Jezu Krishtit për t’i dhënë fund mbretërimit të Krishtit Anti-

Kthimi i Jezu Krishtit do të jetë në malin e Ullinjve në Jeruzalem dhe pastaj të fillojë mbretërimit të tij një mijë vjet dhe kjo është shumë shpejt.

Bërë ushtarët e Krishtit BESIMIT Daring!

A mos presin një fatkeqësi, tërmet cunami apo të tjera, për t’u lutur dhe vijnë te Perëndia dhe te Jezu Krishtit!

Ajo është tani momenti që ju lexoni këtë se Jezu Krishti ka nevojë për ne!

Ne jemi Shtatë miliardë njerëz në tokë, por sa janë të krishterë! Dhe në mesin e atyre që e quajnë veten të krishterë, si luten Perëndisë.Dhe në mesin e atyre që luten Perëndisë, sa janë të vetëdijshëm se jetojmë dhe fundi i kohës Jezu Krishtit të kthehet në Tokë së shpejti!

Shumë pak në tokë janë ato që janë duke u përgatitur për largimin nga pastrimi jetën e tyre!

Dare Besimin! Dhe do të ndihmojë mua që të predikoj lajme të mira!

Ky është lajmi më i madh i të gjithë botës këtë,

Lajm më i rëndësishëm është shpallur që nga lindja e Jezu Krishtit dy mijë vjet më parë!

Ne kemi pasur nderin e të qënit lindur në fund të kohës dhe mund të jenë në gjendje të marrin pjesë në ekstazë e kishës!

Ky është rezultat i krijimit të njeriut duke ardhur së shpejti!

Kjo është e pabesueshme dhe të papritura, Zgjohu!  Nesër mund të jetë tepër vonë!

Kjo është për ne se Jezu Krishti, Biri i vetëm i Perëndisë, Krijuesi i të gjitha gjërave, përsëri në tokë.

Për ne! Çfarë nderi! Cilat prova e dashurisë!

Unë lutem që ju Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, mirësi më ndihmoni shpall lajmin e mirë të kthimit të Jezu Krishtit!

Nuk kam asgjë për të shitur dhe për të kërkuar asgjë, unë vetëm dua shumë shumë shpirtra të vijnë tek Krishti për të shpëtuar.

Përjetësia është dhuruar për njerëzit me dashurinë e Jezu Krishtit!

Le ushtarë të Jezu Krishtit dhe për të ndihmuar vëllezërit dhe motrat tona të jenë të vetëdijshëm e herë jetojmë në dhe rezultati do të pasojnë në mënyrë të pashmangshme dmth « kthimin e Jezu Krishtit në Tokë » 

Shenjat e kthimit të Jezu Krishtit kryejnë çdo ditë!

Toka dridhet çdo ditë!

Bota është shkatërruar!

Uria ndikon miliarda qenieve njerëzore në tokë,

Vlerat janë të përmbyset ajo që ishte e keqe është bërë e zakonshme,

Epshi dhe homoseksualiteti u pranua dhe madje pretendoi,

Sëmundje të pashërueshme janë të shfrenuar (Cancer – AIDS dhe të tjera …)

Peshku, kafshët dhe zogjtë vazhdojnë të vdesin panevojshme nëpër botë,

Shenjat në qiell nuk mungon (UFO-t)

Që nga krijimi i shtetit të Izraelit, të gjitha këto gjëra ndodhin dhe për të rritur në mënyrë eksponenciale,

Është e pamundur për të dyshuar se ne jemi në fundin e kohës që nga viti 14 maj 1948.

Të gjitha shenjat janë përshpejtimin dhe do të vazhdojnë për të përshpejtuar deri në kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

Të gjitha këto shenja janë menduar të zgjoheni na up!

Përgatisë veten, çlirimi ynë është afër!

Jezu Krishti na do dhe ai u kthye për të marr na lart!

Ky blog është lexuar në të gjitha pesë kontinentet, por shumë nuk e di akoma!

Për dashurinë e Perëndisë dhe Jezu Krisht, Ju lutem dërgoni adresën blog për të gjitha kontaktet tuaja, tregoni miqve tuaj!

https://victorpicarra.wordpress.com/

Të gjithë ju, vëllezër dhe motra të mia në Jezu Krishtin mbi gjithë tokën, pavarësisht gjuhën tuaj

Ju lutemi të ndezur dhe të flasin të Perëndisë dhe kthimin e Jezu Krishtit.

Përdorni blog! Ne do të dëgjojnë

Kërkoni Jezusin për të udhëzuar ju dhe ju vijnë fjalët lehtë!

Flisni me zemrën tuaj dhe besimin tuaj.

Shumë prej tyre nuk kanë qasje në internet!

Tregoni atyre,

Bëni atë që ju do të duhet ata të bëjnë për ju!

Ajo që ka rëndësi është se Jezu Krishti është ende BESIM në tokë pas kthimit të tij!

Ju bekoftë për ju ndihmojë të sjellë në shpalljen e kthimit të Zotit tonë dhe Mbret, Jezu Krishtin!

Dashuria e Jezu Krishtit do t’ju udhëheq përmes jetës dhe ju ndihmon të komunikojnë lajmin e mirë

« Jezu Krishti po vjen së shpejti »

Të jetë krenar për të krishterët dhe të përhapur fjalën e mirë « Jezu Krishti po vjen së shpejti »

Por, para kthimit të Jezu Krishtit, ne do të duhet të përballet me këtë vit  2012  që fillon me një krizë të përkeqësuar ekonomike.

Në pak muaj ne do të kalojnë përsëri disa momente shumë të vështira mbi tokë.  Papunësia, falimentime, implosions monedhat, konflikt globale dhe tensionet politike  janë shpallur tashmë dhe edhe më të fortë në vitin 2011.

Fatkeqësitë do të vazhdojë dhe të përkeqësohet deri në heqjen e

Tokat përreth Mesdheut dridhen përditshme

Paqësore Aspen përditshme

Guxojnë të jenë pjesë e Kishës së Jezu Krishtit!

Besimi guximshme!

Ajo do të na shpëtojë!

Paqja, Dashuria dhe Joy në zemrat dhe në lobeve.

Fitimtar

Bëhu i pari që si këtë.

Tags:   ,   ,   ,   ,   ,  

Kjo hyrje ishte e postuar në janar 19, 2012 at 11:31, dhe është ngritur nën  JEZU KRISHTIT kthehet së shpejti . Ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS  2.0 ushqim . Ju mund të  lënë një koment  ose  dërgoni një ndjekëse  nga faqja e juaj.  Ndryshoni këtë hyrje .

2 Përgjigjet për të « Dare besimi në Perëndinë dhe Jezu Krisht! »

 1. BTK  thotë: 19 Jan, 2012 në 11:57  |  Përgjigje edit thank you, Viktor, për këtë exhortationvous bukura kanë kurajon për të vazhduar për të ungjillizuar, pavarësisht nga heshtja e madhe që i plotëson të përditshme tuaj messagesLe luftë (Abbe Lafourcade), « Lufta kundër e keqja e shpirtit tuaj dhe kurtheve të kundërshtarit. Perëndisë bukë do të forcojnë shpirtin tuaj. ‘s lutja do të bëjë që ju të qëndrojë. « Zoti ju mbron, ndërsa posaçërisht!
     
 2. LNUK KB  thotë: 1 shtator 2012 at 08:34  |  Reply edit Sassiez nuk do të ketë fundi i botës dhe ka kurrë nuk do të përfundojë të tokës? Shkenca e carabistouilles flasin edhe disa mendojnë se fundi i botës do të kalojë hov tokë, ia plas toka EVER! Ajo është e sigurtë se universi do të vazhdojë për një operatori të teleks për shekuj me radhë dhe jashtë EVER? Ata thonë se toka u krijua nga aksidenti si Big Bang, Big Bengu nuk është rastësisht që Perëndia ka Earth krijuar njeriun aq mirë. Nuk janë si qesharake dhe të trashë si jobesimtarë të cilët besojnë në evolucionin që njeriu është i rrjedhur nga majmunët çfarë shpikur dhe manipuluar dhe manipuluar nga njerëzit e shkencës për të thënë gënjeshtër? Asnjë nga ata nuk janë të ndershëm dhe korrigjuar për të vërtetën kamufluar kështu dhe pretendojnë një gjë të tillë! Në mënyrë të ngjashme, të ashtuquajturit ekspertë shkencore kanë dehur me të vërtetë deri statistikat në fusha të ndryshme dhe të bëjë gabime si llogaritë e tyre në Grenlandë shkencës akull shkrin ishin të befasuar që ai në fakt i shkrirë pak kohë! Që kurrë nuk kanë besuar një gjë të tillë! Ajo do të jetë si një Antarktidë mirë? I cili pa asnjë dyshim se do të jetë episod tjetër. çdo gjë është thënë, njerëzit besojnë se ka ndonjë gjë? TOKES ASNJEHERE do të shkatërruar vetëm kjo është fundi i një brez, fundi i qytetërimit, fundi i sistemit të keqe! Si në kohën e Perandorisë Egjipt që nga koha e «  » Medo-persianëve, si në kohën e Perandorisë babilonase, si Perandoria Romake e kohës dhe këtë herë ajo do të jetë ‘anglo-amerikane Empire që do të shkatërrohet? Kush do të zëvendësojë FUQIA universal i Perëndisë është Zoti ynë krijues nga djali i tij Jezu Krishtit, që do të marrë pushtetin me ndjekësit e tij në tokë. Forcat politike do të kërkojnë të shkatërrojnë fetë e kësaj bote në shpresën e arritjes së Objektivi i saj për të parandaluar Perëndia i plotfuqishëm shkon tokë tij!. Sa kohë Roi Nimrodi që donte të vriste tërë të parëlindurit e rrugë për të parandaluar Jeruzalem Jezu Krishtit? Ai kishte frikë se BC do të marrë vendin e saj si mbreti i Judenjve? Këtë herë ajo do të jetë si fuqinë e kësaj bote do të shkatërrojë të gjitha fetë për qëllim parandalimin e ZOTIT Zoti me një KRISHTIT Isai, biri mund të sjellë rendin në tokë!. Ky do të jetë persekutimi i të gjitha feve të botës dhe shkatërrimin nga forcat nën ndikimin politik të perandorisë anglo-amerikan? Përparësitë kryesore si katolikët dhe myslimanët fetare do të shkatërrohet nga forcat politike! dhe ka sekte të ndryshme vogël në botë! Zoti do të ndërhyjë kur është e nevojshme për të përmbushur vullnetin e tij kundër këtyre pushteteve demonike ata nuk duan të humbasin pushtetin e tyre të dominimit të njerëzve që janë të udhëhequr nga demonët? Nga fillimi i persekutimit kundër bijve të vërteta që i përkasin Krishtit do të jetë i madh mundimi, dhe Zoti, Perëndia do të ndërhyjë luftës Armageddon sipas profecisë e Apokalipsit, nuk do të jetë lufta kundër natyrës njerëzore pushtetit! Është e sigurt se këta njerëz do të humbasin këtë betejë kundër Zotit të Plotfuqishëm me Birin e tij Jezu Krishti do të vijë me befasi si një vjedhës? Fuqia njerëzore do të asgjësohet dhe shkatërrohet si perandorive të tjerë të cilët në fakt kanë humbur pushtetin e fuqisë së tij ushtarake dhe pushtet! është ajo që ndodh në të vërtetë dhe do të jetë për disa kohë se këto gjëra ndodhin dhe po i afrohet fundi i pushtetit anglo-amerikane do të zëvendësohet nga fuqia e Zotit Jezu Krishtit, Birit të tij do të kandidojë në Tokë dhe të rendit të këtij sistemi ligë të gjërave në një mënyrë pozitive dhe konstruktive dhe kjo do të jetë një parajsë me drejtësi, dashuri, një jetë pa rrezik ose nuk do të jetë më shumë sëmundje! Shurdhërit po dëgjojnë, etj meta nuk do të çaktivizohen. Të gjitha gjërat do të ndryshojnë për mirë dhe pozitive në dashuri, luftërat nuk do të ekzistojnë më, apo uria etj.
     

Une Réponse to “JEZU KRISHTI BACK SOON – Arkiva nëntor 2012 – SHQIPTARE”

 1. Buy hydrocodone Says:

  Your article features confirmed beneficial to me personally.
  It’s extremely educational and you are naturally extremely
  knowledgeable in this region. You possess popped our eye to different opinion
  of this particular topic along with intriguing, notable and strong written content.

  J’aime

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.